Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A mi kis falunk – 2x01

2018. február 23. 17:00 - Gillotte

Pajkaszeg, Pajkaszeg, te csodás! Aki látta az első évadot, annak nem kell bemutatni a zöldellő dombokkal határolt kicsiny falut, amiről annyi drónfelvételt kapunk egy rész alatt, hogy szinte orrunkban érezzük a friss, trágyával fűszerezett vidék illatát. A második évad első részében gyors emlékeztetőt kapunk az első évadból, tételesen a török kamionosról, aki füvet szállított, a susogós melegítős Gyuriról, aki az Istennek nem akarja elvenni Erikát, Tecáról, akinek kocsmája által igen nagy hatalom van a kezében, a papról, akibe a legtöbb nő szerelmes – pedig nem egy Don Camillo, a három iszákos gügyéről, és persze a halastavát féltőn óvó polgármesterről. Nem lövök le nagy poént azzal, ha előre jelzem, hogy hozott anyagból dolgoztak, új szereplőről nem érkezett hír. De jó lesz ez így is! (Vagy?...)

mi_kis_falunk_1_1.jpg

Tovább
Címkék: A mi kis falunk
6 komment

Marvel's The Punisher 1x09-Front Toward Enemy

2018. február 23. 13:00 - Cserjés Pimpó

Kicsikét szűk a világ nekem, keresem benne még a helyem, nem látom tisztán a holnapot, lehet, hogy ebbe én ma még belehalok! Ó ha Madani ügynök ismerné ezt a nótát oda-vissza hallgatná most végtelenítve. Kétség és bűntudat gyötri. Nagyjából Elizabeth Kübler-Ross szakaszelméletének első vagy második lépcsőjénél járhat. Hőseink közben moziznak. Csini ügynököt figyelik aki vagy sáros vagy csak vonzza a bajt. Ki tudja?vlcsnap-2018-02-21-07h53m44s169.png

Tovább
Szólj hozzá!

The Originals 4x13 – The Feast of All Sinners (Évadzáró)

2018. február 23. 11:00 - A_Rézi

Ott folytatjuk, ahol az előző rész végén abbahagytuk: a Mikaelson-ház kissé romos udvarán. Vincent a Sivárról, a végtelen gonoszról beszél, akit a kielégíthetetlen étvágya vonzott Hope-hoz. Az ellene szőtt terv két lépésből áll. Először kiszedik a Sivárt a kislányból, aztán keresnek neki egy másik helyet. És ez utóbbi az, ami nagyon nem fog tetszeni az ősieknek. Mivel a napló megsemmisült, szükség van egy hasonlóan erős és örökkévaló csapdára – ami emellett valahogy kapcsolódik Hope-hoz. Freya már össze is rakta a képet: a régens az egyik ősi tesóba akarja száműzni a Sivárt. Hát, ami azt illeti négy ősi vámpírba! Anno, 1500 éve a négy csontot négyfelé osztották, majd szélnek eresztették az őrzőit – soha többé nem találkozhattak. Mikaelsonékra is ez vár, ha vállalják az áldozatot… Klaus kijelenti, hogy a kislányáért bármit hajlandó megtenni.

vlcsnap-2018-02-17-17h59m14s609.png

Tovább
Címkék: The Originals
2 komment

Oltári csajok 1x69 - A bosszú angyala

2018. február 23. 10:00 - BBrigusz

-Haragszol Kornél? –Amiért csak így benyögtem, hogy pulyánk lesz, és ráadásul kamu? – Á, én nem bízom a pisilős tesztekben. – De ez most tutkó!- győzi meg Csipke a szerelmetes párját, majd eljátssza a nagyhalált, és távozik, mondván, Kornél ne csak a gyerek miatt akarja őt visszakapni.Kérdés: Ezt a csaj direkt öltöztetik, fodrászolják, és sminkelik ennyire előnytelenül? Furulyás és Angéla őrjöngve látogatja meg Szilviát, aki persze mindent tagad, szívtátok lúzerek, takarodás van.
Na, Jani és Hajni végre túl van a dugáson, de a pezsgőbontás helyett ismét Márk a téma, ami zavarja Jancsikát, egyem a szívét.
1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Oltári csajok 1x68 - Hatalmas kis hazugságok

2018. február 22. 16:52 - BBrigusz

Csipke már kezdi is a csomagolást, amit Kornél nem tud mire vélni, hiszen ő nem azt mondta, hogy most azonnal húzzon el a csaj, hanem csak hogy úgy általánosságban takarodás van, persze nem muszáj vele sietni. Kis fight, meg hiszti, de hát kell a felütés a főcím előtt ugyebár. Furulyás ismét közli Szilviával, hogy a kis kapcsolatuknak vége, ő már lepaktált az ellenséggel, kár fáradozni.

Piros a háta közepére sem kívánja Gusztit, de a kis nyomoroncnak nem esik le a tantusz, így rendületlenül nyomul. Angéla próbálja ösztönözni a kishugit, hogy egyszerűen koptassa le a fiúcskát, aki persze balfasz. Márk dühösen számon kéri Jancsikát, aki össze-vissza hadovál, nincsenek együtt Hajnival, csak dugtak egyet, de semmi komoly, csak egy botlás volt.
1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

The Alienist 1x04 - These Bloody Thoughts (18+)

2018. február 21. 17:00 - AaannnaaA

Laszlo otthonában látogatja meg egyik páciensét – na nem az állapota után érdeklődik, inkább ismeretlen gyilkosunk motivációi érdeklik. Annyi ugyanis egyértelmű, hogy örömét leli a fájdalom okozásában, ahogy a most meglátogatott hölgy is. A nő szerint a férfiak, akik nőket erőszakolnak, otthon általában el vannak nyomva, és fordítva: akik otthon akkora górék, hogy az asztalra szarnak (már bocsánat), azok szeretik, ha egyéb helyzetben (pl. egy szajhánál) megverik őket. Vagyis ha a gyilkos örömmel okoz másoknak sebeket, akkor neki is vannak szép számmal.

Miközben a nő mesél, egyre jobban megkörnyékezi a dokit, akinek egy idő után elege lesz, felpattan és megköszönve a segítséget gyorsított ütemben távozik.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Alienist
3 komment

Barátok közt 8753-8762. rész

2018. február 21. 12:00 - Gillotte

Valami zágrábi nagyágyú fog tárgyalni Berényiékkel, akin áll vagy bukik a dél-európai terjeszkedés. Miki beültetné Balázst is a tárgyalásra, hadd nézze, hogy megy egy ilyen. Juli nincs elragadtatva az ötlettől, de rámondja az áment. Ráadásul Balázs azzal is benyalja magát, hogy elviszi Mátét kocsikázni a Cabrióval, míg Juli készül a tárgyalásra. A kocsikázás után Balázs az apjához megy, hogy hát az az igazság, hogy ő bérli ezt az autót, csak elfogyott rá a pénz, és Miki finanszírozhatná az autót, hogy cégesként funkcionáljon. Miki persze nem adja ezt ingyen, Balázsnak szépen és okosan kell szerepelnie a tárgyaláson. Ez nehéz, ugyanis Juli arra utasította, hogy ne szólaljon meg. ,,Nem baj, Balázskám, oldd meg!” – így Miki. A tárgyalás rendkívül kínosan megy, ugyanis a horvát ürge (aki Istennek hála tud magyarul, mert miért ne tudna!) végig Juli lábát nézi, amire Balázs okosan felhívja Juli figyelmét, aki kiakad és elküldi a fickót a búsba majd Mikire is megharagszik amiért nem állt ki mellette. Ennek hatására Miki még aznap elmegy az ürge szállására, és megbeszéli vele, hogy viselkedjen profi módjára, ne a kollegina lábát bámulja tárgyalás közben. Természetesen megállapodnak, és Juli még egy vigasz-virágcsokrot is kap.

bk_jan29_feb2_1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

X-akták 11x06 - Cicus

2018. február 21. 11:00 - Hoppancs

Riadt osztag indul vietnami bevetésre egy rejtélyes ládával, amelyre nagyon-nagyon vigyázniuk kell, „mintha csak a saját anyjuk lenne benne”. John (vendégszerepben Haley Joel Osment) és szemüveges haverja együtt landol és szalad be egy kunyhóba, majd utóbbi visszamegy sebesült társukért. A láda persze több helyen kilyukadt a tűzharcban, kész mázli, hogy mégsem volt benne senki anyja. Viszont szolid hullámokban ömlik belőle valami zöld gáz, egyenesen John arcába. Mire a kintiek visszaérnek, a hatása is megjön. Nem vegyi fegyver volt, úgyhogy John ahelyett, hogy  a sarokban heverne haldokolva, lemészárolta a bent tartózkodókat, és most a barátját nézi éppen szarvas rémnek. Ne, John, én vagyok az, Skinner, kiabálja a másik, ha esetleg nem esett volna le, hogy ezért szemüveges.

bscap0001_5.jpg

bscap0000_5.jpg

Tovább
Címkék: x akták
1 komment
süti beállítások módosítása