Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x68 - Hatalmas kis hazugságok

2018. február 22. 16:52 - BBrigusz

Csipke már kezdi is a csomagolást, amit Kornél nem tud mire vélni, hiszen ő nem azt mondta, hogy most azonnal húzzon el a csaj, hanem csak hogy úgy általánosságban takarodás van, persze nem muszáj vele sietni. Kis fight, meg hiszti, de hát kell a felütés a főcím előtt ugyebár. Furulyás ismét közli Szilviával, hogy a kis kapcsolatuknak vége, ő már lepaktált az ellenséggel, kár fáradozni.

Piros a háta közepére sem kívánja Gusztit, de a kis nyomoroncnak nem esik le a tantusz, így rendületlenül nyomul. Angéla próbálja ösztönözni a kishugit, hogy egyszerűen koptassa le a fiúcskát, aki persze balfasz. Márk dühösen számon kéri Jancsikát, aki össze-vissza hadovál, nincsenek együtt Hajnival, csak dugtak egyet, de semmi komoly, csak egy botlás volt.
1.jpg

2.jpgCsipke Kornélanyunak sírja el nagy bánatát, tanácstalan a csaj, még jó, hogy Kornélanyunak mindig van egy fasza kis terve. Álvakságra vagy álterhességre tippelek, csak hogy maradjunk a nyálsorozatok stílusánál. Angéla happy, hogy sikerült leszerelni Szilviát, Furulyás szerint viszont azért még résen kell lenni, mert tuti alkotni fog valamit a nagyasszony. Nem baj, azért este ünneplés, lehet, hogy még dugás is lesz.

Kornélapu meglepve konstatálja, hogy a felesége befogadta Csipkét, annak ellenére, hogy Kornél kipenderítette. Nem ért egyet az egésszel, de persze kussol, mert hát mind tudjuk ki viseli a nadrágot. Márk Hajnit is betalálja, és elújságolja neki, hogy Jancsitól már tudja, hogy semmi komoly nincs köztük, úgyhogy no para. Na fasza, mondja Hajni, miközben gondolatban már harmadszorra lövi agyon Jancsit. Guszti érkezik a csajokhoz, hogy Pirossal együtt menjenek a kertecskébe, de Angéla gyorsan rövidre zárja a témát, és közli Gusztival a frankót.
3.jpgKornélanyu felvezeti a nagy tervet Csipkének, kamuterhes leszel angyalom. Tudtam! Túl sok szappanoperát néztem a 90’-es évek vége felé, sorry. Piros fut is Guszti után bocsánatot kérni, Angéla hülye vót, ne hari. Csipke nem akar belemenni anyóspajtás nagy tervébe, mert ő az őszinteség híve, viszont Kornélanyu helyett ez csak kicsike hazugság a jó cél érdekében. Hajni érkezik Janihoz, hogy megbeszéljék, miért is ilyen fatökű a szívszerelme.
4.jpgSzilvia megjelenik a laborban, de csak a szerencsétlen laboráns fiút találja ott, aki annak rendje és módja szerint beinvitálja az ellenséges haderőt. Kornél elsírja az apjának, hogy stigmatizálva érzi magát, semmije sincs, csak az a fránya lóvé, a fene egye meg. Márk és Kálmán egyeztetik a Jani-Hajni viszonyt, amin a srác kiakad és fennhangon hisztizik. Karola lép közbe, megvédi a fiacskáját, mondván Márknak kuss a neve, mert Jancsikának is évekig az volt. Jogos.
5.jpgSzilvia próbál bevágódni a kis laboránsnál, de rossz ajtón kopogtat, a csávó faarccal utasítja vissza. Márk ismét Jancsinál, tiszta víz a pohárban, mindenki igazat mond végre, a tesóságba nem fér bele ez, mondja Márkó. Szilvia egy kis trükkel egyedül marad a laborban fél percre, ami pont elég neki ahhoz, hogy matasson egy kicsit. Lehel büszke Gusztira és Pirosra, és még a lóvét is megkapja a melóért, így jó napot zár, Piros le van nyűgözve.

6.jpg

7.jpg

8.jpgFanni, a tudósnéni kiakad a laboráns felelőtlenségén, de hát nincs mit tenni, Szilvia felszívódott. Hajni a Hajrá Guszti-tábort erősíti, de Piros még mindig nem túl lelkes az ötlettől. Csipke érkezik Kornélhoz, őszinte beszélgetés következik. Jani elújságolja a csajának, hogy milyen fasza csávó volt, és felvilágosította Márkot, enyelgés, nyáltenger. Csipke nagyon-nagyon őszinte, és sajnálja, hogy sokat kummantott, mindent Kornél miatt tett, de már nem fog hazudni többé. A labor-szekció érkezik Angélához, Furulyás is ott van, teljes a gang. Máris koccintanak, pedig a minta még elő sem került. Na itt van, lehet tesztelni. Hoppá, ez szar, na basszátokmeg, Szilvia vót. Kornél mondja Csipkének, hogy finító van, de mivel a csaj most nagyon őszinte éppen, benyögi, hogy terhes. Na grat.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása