Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x69 - A bosszú angyala

2018. február 23. 10:00 - BBrigusz

-Haragszol Kornél? –Amiért csak így benyögtem, hogy pulyánk lesz, és ráadásul kamu? – Á, én nem bízom a pisilős tesztekben. – De ez most tutkó!- győzi meg Csipke a szerelmetes párját, majd eljátssza a nagyhalált, és távozik, mondván, Kornél ne csak a gyerek miatt akarja őt visszakapni.Kérdés: Ezt a csaj direkt öltöztetik, fodrászolják, és sminkelik ennyire előnytelenül? Furulyás és Angéla őrjöngve látogatja meg Szilviát, aki persze mindent tagad, szívtátok lúzerek, takarodás van.
Na, Jani és Hajni végre túl van a dugáson, de a pezsgőbontás helyett ismét Márk a téma, ami zavarja Jancsikát, egyem a szívét.
1.jpg

Szex után a Büróban folytatódik az enyelgés, amit Bianca Cével és a duzzogó Márk szakít félbe. Nagy a feszkó, mindenki vérig van sértve. Angéla Pirosnak meséli a Szilviás sztorit, és a Béla utáni nyomozásról is egyeztetnek kicsit. Az a terv, hogy majd Angéla intézi a dolgokat, Pirosnak meg kuss a neve, abból nem lehet baj. Bianca Cével jelzi Márknak, hogy az az alapvető probléma, hogy szarba se’ nézi Jancsikát, és ezért zavarja, hogy Hajni vele van, miután az ő menyasszonya volt. 
2.jpg
Kornél hívja Csipkét, esedezik kicsit, a csaj meg Kornélanyu társaságában játssza az elérhetetlent, atombombát rájuk, könyörgöm. Kálmán és Karola összekülönbözik kicsit a Márk-Hajni-Jani édeshármason, Csipke pedig önmarcangol egy kicsit, de Kornélanyu gyorsan visszatereli a hazugsásokkal kikövezett pokolba vezető útra. Furulyás közli Angélával, hogy nagy a gáz, amit Szilvia okozott, úgyhogy ideje bosszút állni. Jancsi hazaérve tapasztalja a feszkót, amit próbál elcsitítani azzal, hogy majd megoldják ők egymás között.
3.jpgKornél érkezik a szülői házba, közli is a nagy hírt, Kornélanyu persze mesterien játssza a meglepettet, és gyorsan elő is veszi a fiacskáját, hogy vissza kell hódítania Csipkét. Angéla kijátssza a múltkori flegma-fotós kártyát, asszem Szilviának most van félni valója. Jani érkezik Márkhoz, aki nem éppen vevő a beszélgetésre, és kirakja a havert. Kornélanyu már a kamu-gyerek szobáját tervezgeti, Kornélapu pedig attól tart, hogy ha a fiatalok nem békülnek ki, nem jut neki unoka-time, úgyhogy megállapítják, hogy a fiacskájukat vissza kell terelni a helyes útra.
4.jpgHajni és Karola konstatálják, hogy Márk egy faszkalap, Kálmán pedig téved, de legalább szexi. Hajnal küzli Karolával, hogy undi, ahogy Kálmánnal nyalakodnak, így maradjanak inkább privátban, Karola pedig azzal vág vissza, hogy minden konfliktus okozója Hajnal, úgyhogy bumm szívtál.

A fotós érkezik Szilviához, és előadja, hogy Angélával készül fotózni, a nagyasszony persze lecsap a lehetőségre, és közli, hogy inkább majd ő modellt áll. Kornélapu érkezik a fiához, és megtartja a szokásos kiselőadást a gondnoklakás korlátairól. Hajni is próbálja jobb belátásra bírni Márkot, de nem éppen sikerül békét teremteni. Szilvia szembesül vele, hogy a kínos, retusálatlan fotói elárasztották az internetet, ezen persze Furulyás és Angéla diadalittasan röhög.5.jpg

6.jpgKornélanyu közli Csipkével, hogy egy héten belül akkor teherbe kellene esni, remélem ő is jelen lesz az aktusnál. Hajni elpanaszolja a kanjának, hogy mi volt Márkkal. Mucika a random asszisztensével virágokat küldet Szilviának, aki szerintem már az öngyilkosságot fontolgatja, de végül csak a plasztikázás mellett dönt. Kornélanyu is oktatja a fiát egy sort, biztos, ami tuti. Furulyás és Angéla szexelnek, Jancsi meg dühösen dörömböl Márknál, majd fight.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása