Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8753-8762. rész

2018. február 21. 12:00 - Gillotte

Valami zágrábi nagyágyú fog tárgyalni Berényiékkel, akin áll vagy bukik a dél-európai terjeszkedés. Miki beültetné Balázst is a tárgyalásra, hadd nézze, hogy megy egy ilyen. Juli nincs elragadtatva az ötlettől, de rámondja az áment. Ráadásul Balázs azzal is benyalja magát, hogy elviszi Mátét kocsikázni a Cabrióval, míg Juli készül a tárgyalásra. A kocsikázás után Balázs az apjához megy, hogy hát az az igazság, hogy ő bérli ezt az autót, csak elfogyott rá a pénz, és Miki finanszírozhatná az autót, hogy cégesként funkcionáljon. Miki persze nem adja ezt ingyen, Balázsnak szépen és okosan kell szerepelnie a tárgyaláson. Ez nehéz, ugyanis Juli arra utasította, hogy ne szólaljon meg. ,,Nem baj, Balázskám, oldd meg!” – így Miki. A tárgyalás rendkívül kínosan megy, ugyanis a horvát ürge (aki Istennek hála tud magyarul, mert miért ne tudna!) végig Juli lábát nézi, amire Balázs okosan felhívja Juli figyelmét, aki kiakad és elküldi a fickót a búsba majd Mikire is megharagszik amiért nem állt ki mellette. Ennek hatására Miki még aznap elmegy az ürge szállására, és megbeszéli vele, hogy viselkedjen profi módjára, ne a kollegina lábát bámulja tárgyalás közben. Természetesen megállapodnak, és Juli még egy vigasz-virágcsokrot is kap.

bk_jan29_feb2_1.jpg

Natasa épp nekiállna tüzetesebben átvizsgálni Rudi mellizmait, de sajnos lemaradunk róla, mert érkezik Laci, ugyanis attól még, hogy Emília elment, Laci és Gizi házassága nem oldódott meg, úgyhogy megkérik Natasát, hogy mint pszichológus-tanonc folytassa az üléseket, amiket az anyjával elkezdtek. Mondjuk ez sem túl profi, hogy Emília egy büdös szó nélkül lelép, és annyit sem mond Laciéknak, hogy drágán adják a cuccokat a kisboltban. Natasa kezébe veszi az ügyüket, és azt adja első házi feladatnak, hogy Gizi és Laci is írják le a vágyaikat, de ne mutassák meg egymásnak, hanem majd legközelebb az ülésen átbeszélik.

bk_jan29_feb2_2.jpg

Irma bejelenti Natasának az örömteli hírt, miszerint a barátnője elhívta egy világkörüli hajóútra, úgyhogy mennie kell. De mi lesz így Milánnal? Nem lehet egyedül hagyni Zsolttal, úgyhogy visszaküldik az anyjához. Milán teljesen kiakad, ő nem akar menni, és különben is, mi lesz Lucával? Hát az, hogy Milán ráveszi a kislányt, hogy szökjenek el együtt, mert ő nem akar visszamenni az anyjához, Luca nélkül meg nem tud élni. Luca némi hezitálás után belemegy a dologba. Egy elhagyott nyaralóba törnek be, poén lehet fagyoskodni a fűtetlen házban. Legnagyobb meglepetésemre Luca nem táncol vissza, ám a csodálatos éjszaka után Milán mondja, hogy ez ennyi volt, Luca menjen vissza nyugodtan a nagyszüleihez, ő pedig megy az anyjához, de jó volt álmodozni. Az nem derül ki, hogy tényleg az anyjához megy-e de mivel az országúton indul neki, arra tippelek, hogy nem.

bk_jan29_feb2_3.jpg

Balázskának még mindig kell az a Porsche (ami kedves kommentelőm szerint Fiat Barchetta, és hiszek neki, de a BK Univerzumban ez biza egy Porsche!). Miki nem küldi el helyből a búsba, hanem odaadja neki a megfelelő mappákat, hogy Balázs keresse ki, hogy honnan lehet lecsípni annyit, hogy legyen pénz a kocsira. Szerencsére Balázsnak lesz helye szétpakolni a sok mappát, ugyanis Petivel beköltözik a villába, ráadásul Hanna még lakbért sem kér. A házavató egy swingerparti korhű jelmezekben. Kellemes a zene, bakelitről szól, és a villa annyira autentikus helyszín egy ilyen bulinak, hogy már-már szeretne ott lenni az ember. Jelen vannak egyébként Ádámék, Hanna, Alíz, Tóbiás és persze a vendéglátók. Természetesen az egész arra megy ki, hogy Balázs meghódíthassa Hannát. Balázs tósztot is mond, nem tudom miért, de rettentően irritál ez az arrogancia, ami ebben a srácban van. Hanna nem véletlenül Petibe van belezúgva, és Alíz még sustorogja is neki, hogy tuti van esélye Petinél. Hamar eltelik az este, mindenki bekómál vagy hazamegy. Hanna felébred, és kimegy az erkélyre, ahol Balázst találja, aki jó, hogy kihasználja a helyzetet, ,,és máris jöhet a smár”!

bk_jan29_feb2_4.jpg

Ádám is megtudja, hogy Homeless Hedvig terhes, és mindent elkövet, hogy Gigi ezt ne tudja meg, mert tuti kiborul. Egyébként eléggé unja már, hogy Gigi folyton Hedvigeet pátyolgatja, most megint, mert nem kapta meg a munkát, amire jelentkezett. Hát kislány, én voltam már vagy húsz interjún, és egyik sem jött össze, de ja, törj össze az elsőnél! Pláne, hogy az volt az ok, hogy Hedvig terhes, ami persze szemétség, de érthető a munkaadó részéről, hogy nem megy házhoz a… igen. Hedvig hadovál össze-vissza, mert ugyebár nem jó, ha Gigi megtudja, hogy terhes, úgyhogy a szőke lány újabb ruhát ad neki, hiszen biztos azon múlt. Ugyan a nadrág új, a méret a régi, mégsem megy fel Hedvigre. Gigi szerint semmi gond nincs azzal, ha a lány felszedett pár kilót, elvégre most már normálisan étkezik. Hedvig ennek ellenére elmegy, és Gigi kiborul, hogy biztos megbántotta a hízásos szöveggel. Ádám Hedvig után rohan, a parkban éli utol, és elmondja neki, hogy érzi, hogy gáz ez az egész, de Giginek nem lehet gyereke, úgyhogy marhára kiborulna, ha tudná, hogy más meg terhes. Hedvig érti a problémát, de megnyugtatja Ádámot, hogy egy hét, és elveteti, szóval nem fog sokáig gondot okozni. Gigi nem törődik bele, hogy Hedviget nem vették fel arra a helyre, úgyhogy felhívja őket, mint hivatalos szerv, hogy mi volt a baj. Jaa, hogy terhes, az más. Megkérdezi erről a homeless lányt, aki levezeti neki azt az elenyésző mennyiségű pontot ahol hibádzik, hogy hajléktalanként gyereke legyen.

bk_jan29_febr2_5.jpg

Zsolt amikor épp fáj a lába folyton ideges és az aggódó Krisztiánt is elküldi a búsba, hogy minél előbb tolhassa a Vicodint. Alíz jelzi Dr House-nak, hogy a mogorva bunkó stílus helyett igazán beavathatná az öccsét a dolgaiba. Zsolt végül elmondja Krisztiánnak, hogy rohadt drága a lábára a műtét, és reméli, hogy a börtön annyi kártérítést ad, hogy beleférjen. Ha meg nem – mondja Krisztián – akkor eladják a Rózsát.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása