Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Academy 1x08 - Habosított unalom az első élőshow-ban

2016. szeptember 04. 19:00 - BaZsa

Még a nyolcvanas évekből maradt nagyanyámnál egy türkiz koszorúslányruha, ami már akkor is cikinek számított, abban játszottunk királylányosat hatévesen. Na, Ördögh Nórára ma este egy pont olyat adtak rá, úgyhogy a második élőshow bennem már az első másodpercekben nosztalgikus érzéseket keltett. Nóri és Majka elmondják a szabályokat, teaselnek kicsit, hogy szavazzon a nép - mint az öt, aki nézi - , mert most már ki fog esni valaki. Mutatják a zsűrit, úrjézusatyaúristen, Pásztor Annát meg karácsonyi habcsóknak maszkírozták. Király Viktor elmondja, hogy ez nagyon nehéz lelkileg egy hét volt, Anna meg imádja a versenyzők szagát érezni. 

img_2839.PNG

Tovább
Címkék: star academy
23 komment

Barátok közt 8043-8052. rész

2016. szeptember 04. 17:48 - Gillotte

Peti nem engedi el Attilát magyarázat nélkül, így Attila kénytelen vallani: tűrt amíg tudott, ám kiderült, hogy Juli az elejétől kezdve átverte, ráadásul valszeg Juli is vigasztalódott valakivel, úgyhogy 2:1 az állás, Attilának mennie kell. Peti iszik némi bort, hisz már a második szomorú infót kapja aznap, sőt, még Julinak is neki kell megmondania, hogy Attila lelépett, Mátéról nem is beszélve: padre número 3 is elment.

bk_2het_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Kicsi óriások - 1x01 - Cukormázas cuki, cukibb, legcukibb

2016. szeptember 04. 13:02 - Dzsudibí

Tegnap elrajtolt az RTL új szórakoztató műsora, a Kicsi óriások. Őszinte vallomással tartozom mindenkinek már az elején, ugyanis az első adásig szentül meg voltam győződve arról, hogy a műsor kimeríthetetlen forrása lesz a másnapi Blikk főcímlapjának, és annyi félárva, elhagyott, cukorbeteg kiskrampuszt kapunk az arcunkba, akiket természetesen még a suliban is folyton vernek, hogy nem győzzük majd könnyeinkkel hígított taknyunkat az arcunkon elkenni. Az első adás alapján egyelőre azonban egyáltalán nem kell erre számítanunk, háttérsztorit senkiről nem kaptunk, mint ahogyan a versenyszámokat sem címezte egyik gyerek sem a nagymamájának, akinek súlyos és gyógyíthatatlan lúdtalpa van, úgyhogy ezért külön riszpekt az RTL-nek, már amennyiben ez így is marad.

1.png

Tovább
Címkék: kicsi oriasok
9 komment

Titkok és hazugságok 2x01 - A zuhanás

2016. szeptember 04. 11:00 - Hoppancs

A sorozat legfrissebb epizódját megnézheted ma este, az AXN-en!

Az első évadhoz hasonlóan most is egy rohanó emberrel indítunk. Az illető ezúttal Eric Warner (Michael Ealy), aki egy irodaház lépcsőjén lefelé versenyez a lifttel, kétségbeesett lihegéséből kiindulva nem jókedvében. Hamar kiderül, hogy tényleg nem, a felesége, Kate (Jordana Brewster) ugyanis kipottyant a sokadikról, és nem elég, hogy ezzel hamarabb leért nála, de még el is hunyt. Eric hirtelen nem is tud mit szólni, csak sokkosan, boldog időket flashbackelve szorongatja a holt asszonyt, mialatt odasiető családja a katasztrófaturistákkal közösen sajnálkozik és értetlenkedik.

bscap0000_16.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Star Academy 1x07 - Úgy érzem magam, mint egy majmot

2016. szeptember 03. 13:00 - BaZsa

Iszonyúan igyekeznek a szerkesztők, hogy ne legyen halálosan unalmas a műsor, de ami nem megy, az nem megy. Még az idegbeteg stylist csaj, Linda se dobja fel a hangulatot, aki a szombati show-ra hozta el a ruhákat a versenyzőknek. Arnold és Adrián együtt próbálnak, Linda cseszegeti Arnoldot a súlya miatt, aki valószínűleg még soha nem nézett tükörbe, mert azt hiszi, Linda csak viccel. Érti ő, hogy fogyókúra, de nem lehet minden nap fogyókúrázni. Linda alig tudja eltakarni Arnold kis pufi testét, Adrián röhög: Mondtam, hogy ne zabájjá, tesó! Arnold a sok basztatás után sikeresen appercipiálja, hogy tényleg dagadt, úgyhogy megkéri Adriánt, eddzenek együtt, hogy az előshow-ig lefogyjon. Arról nem volt szó, hogy két nap alatt hány kilót kíván leadni.

img_2822.PNG

Tovább
21 komment

The Originals 2x11 – Brotherhood of the Damned

2016. szeptember 02. 15:00 - A_Rézi

Újabb fiesta közeleg New Orleansban. A templomokban a szobrokat letakarják vörös lepellel, az utcán pedig nagy felvonulás van, de elég visszafogott formában. A hepaj közepette Klaus tájékoztatja a még mindig rabságban ücsörgő Marcelt, hogy Finn-nek nyoma veszett, így egyelőre nem lehet megszüntetni a varázslatot. A B-terv szerint Davina fog segíteni őt előkeríteni, fogadott fiának „csak” annyi a dolga, hogy Kolt életben tartsa – legalábbis amíg kiderül, hogy hol van hugi. Marcel szerint ez mind szép és jó, csakhogy a korábbi kakaskodásban beszedett egy farkasharapást. Klaus elsápad, és ígéretet tesz, hogy bármibe kerüljön, segíteni fog! Miután leteszi, Marcel alaposan szemügyre veszi a családi címert – és úgy fest, máris kezdődnek nála a hallucinációk…

vlcsnap-2016-08-28-11h19m21s194.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Star Academy 1x06 - Duzzadó herék

2016. szeptember 02. 12:00 - BaZsa

Ma Lilla ébred először, elmegy szarni, gondoljuk, de aztán éles eszünkkel rájöhetünk, hogy nem szarni megy, hanem a wc-ben öltözik át, mivel ott vélhetően nincsen kamera. Pedig Lilla aztán nyugodtan átöltözhetne bárhol, nem hiszem, hogy bevágnák. Az ébredező versenyzők a teraszon beszélgetnek, kiderül, hogy Adrián egy igazi Don Zsuán, már 16 évesen verseket írt, és egyszer 60 kilométert tekert, hogy a csajával alhasson. (Nehéz róla elképzelni, hogy alvás miatt ennyit tekerne, úgyhogy azt azért megkérdezném tőle, milyen érzés 60 kilométeren kerékbe törni az álló dákót egy biciklinyergen.) Alexának ettől a szívbe markoló történettől olyan szeretethiánya lesz, hogy sírni kezd. Adrián tudna ezen a szeretethiányon segíteni a farkával, de a a lelki dolgokhoz, úgy érzi, még nem ismerik eléggé egymást. Az mindenesetre kiderül, hogy Adrián úgy érzi, már nincs barátnője. Nem mintha eddig szívbajos lett volna.

img_2795.PNG

Tovább
8 komment

Better Call Saul 2X06 – Bali Ha’i

2016. szeptember 02. 11:00 - Bruti

Jimmy forgolódik az ágyában, az istennek nem akar álom jönni a szemére. Inkább korabeli reklámokat és műsorzáró himnuszt nézeget, mikor ráakad egy fizetett közleményre, amiben egy hang gépiesen hadarja a nyugdíjasoknak szóló szöveget. No, erre cserélte a Davis & Main az ő zseniális filmecskéjét. Csalódottan visszafekszik az ágyba, de az ideg nem hagyja nyugton. Dekorációs gömbökkel focizik és kosarazik, majd bemegy a régi irodájába és ott végre elalszik.

vlcsnap-00015.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása