Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x07 – „A fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk”

2016. szeptember 03. 11:22 - lulu1.0

A ragozás képességének teljes hiánya, az elfojtott agresszió, a műbalhék és műkönnyek, a sehova sem illő kérdések, továbbá a szexuális energiák erőteljesre sikerült manifesztációja. Köszöntelek péntek!

0.jpg

Soma nyilvánvalóan Tivy babérjaira tör, sőt megkockáztatom, hogy már most helyből átugrotta a „szökik a málnát”, meg a „mi van negatívot”, hogy az „ostor ez a láb – pusztít ez a lábat” ne is említsem. Nincs még egy ember, aki képes lett volna faarccal elmondani a riportban a következő veretes konklúziót:

„Kijött a szögesdrót a zsákból, kijött a foga fehérje.”

Vajon, mire gondolhatott a költő? Természetesen az egyszeri Való Világ néző szeretné megérteni az Őt szórakoztató elem gondolatiságát, ezért törekszik arra, hogy az első pár percben még befogadhatatlannak tűnő kommunikáció cunamiból kiválogassa a fentihez hasonló gyöngyszemeket. Álljon hát itt rögtön a következő:

 „Ennek a nagy nézeteltérésnek egy párbaj lenne a kimenetele.”

Missz Cayenne, aki a nap konfliktusával a fenti idegállapotba helyezte hősünket, nem ért ezzel egyet. Ugyan szanaszét nyomorékozta/nyuszizta az érecccségi fontosságát fennen hangoztató ifjú titánt, sőt még valami maszatolós ütlegelgetés, használt zokni szájba dugdosás és egyéb fizikai aktivitás is lezajlott, de csak ama bizonyos határig, ami még nem von maga után kizárást. Veszekedésük fő csapásiránya, az őszinte-tiszta szerelem megkérdőjelezésével indult, és az idei VV Szandika pénztárcájában történő, átvitt értelemben lezajlott turkálásban csúcsosodott ki. Jött a menetrendszerinti tedd rám a jelet, vigyél ki párbajra hőbörgés majd erős váltásban megérkezett a bűnbánat gyakorlás és a kölcsönös ne haragudj-Te ne haragudjozás.

1_1.jpg

A fent említett hihetetlen horderejű konfliktusnak további fontos eleme volt a sírás, amit ugyancsak Soma követtett el mélységes megbántottságában. Ezen érzés mellé párosult még az a mardosó kétség, hogy az édesanyukája és az édesapukája vajon büszke most rá? Tény, hogy a jelenlegi csapatban nem teng túl az EQ (jó, az IQ sem), de a valószínűsíthetően szerkesztett elkeseredés drámaiságát azért igyekeztek tovább fokozni a lelki támaszul szolgálni képesek színre küldésével. Először Tivy igyekezett vigaszt nyújtani, majd Krisztián, mint rangidős kan, gondolta, hogy visszatuszkol némi tartást napi főhősünkbe, alias Öcskösbe. Mialatt, nem túl meggyőzően, igyekezett megértésről tanúbizonyságot tenni, egy logikailag határozottan ide illő kérdés hagyta el a száját:

„Hiányoznak az otthoniak?

Amelyre a kevésbé logikus válasz Somától:

Hát nem is az, az emberek inkább.”

Atyaég! Mi lehet ott a családi háttér? S vajon Viki kit akart összezavarni, amikor először az együttérzés szikrája nélkül, szenvetlenül belepisilt a dráma közepébe, majd egy indokolatlan pillanatban ezt tetézte egy még kevésbé indokolható kérdésfelvetéssel, amit valószínűsíthetően Krisztiánhoz intézett. Történetesen:

„Figyelj, Te vallásos vagy?”

Sanszos, hogy egyedül vagyok ezzel, de engem marhára bosszant, hogy soha nem tudjuk meg a választ. Ahogy arra sem kapunk magyarázatot, hogy dramaturgiailag mi a frászért hangzott ez el ott és akkor!? Ehh! Amivel pedig végképp össze tudtak zavarni erre az estére, az nem volt más, mint, hogy Soma ismeri, és képes helyes kontextusban használni a nonszensz kifejezést.

Mindeközben Dina és Mici arról tanakodnak talpig műkaromban, hogy mind ez idáig intelligens és komoly emberként gondoltak Dávidra, ám most a rögtön ítélő bíróság megállapítja, hogy nincs ez így. A magát megszólítva érző pasas szituációba helyezve magát (szék odahúz és közvetlen közelről arcba néz) élénken érdeklődik a miértekről. Dinával valószínűleg szó szerint is megfordulhatott a világ Dávid nem várt határozott fellépésétől, na meg közelségétől, mert itt is elhangzott egy kizökkentő kérdés, még pedig:

„Mi van, kancslítok”?

Dávid, aki emlékeim szerint és mindeddig a legértelmesebb férfi egyed címet birtokolta (a kupola alatt), most valami egészen másról tett tanúbizonyságot. A se füle se farka beszélgetésnek csúcspontján nem átallott a következőt mondani ennek a drága felvidéki lánynak:

„Rábaszol kislány, ha olyannal baszol ki, aki Veled normális próbál lenni.”

A félénk sármőr vagyok, edzeni járok imázs egy frusztrációkkal teli lelket takar. Egy lelket, aki mélyen legbelül még mindig zsírkocka. Az egymásnak feszülő indulatokból és arckifejezésből ítélve, ezt a feszültséget vagy egy orbitális keféléssel, vagy verekedéssel fogja oldani. Ki szavaz az előbbire?

Talán Viki az, aki a fenti jelenet közben egy frissen tartó fóliával küzd meg a kertben. Értelmezhetetlen. Lapozzunk. Dina és Lóri is pörög egymásra? A csaj miért puszilgatja láthatóan érzelmileg felfűtötten az ipse hátát? Az pedig miért óhajtja, hogy ez a tevékenység farokfogdosásba torkolljon? Kikapós a menyecske! Anikót legalább annyira összezavarja az egymás után bevágott két pasi -  egy nő - hasonló tematikájú jelenet, mint engem. Leblokkol és nyökög a szünet előtt, de hát csoda ez kérem?

13.jpg

Vivi és Zsófi viszont made my night.  Amikor már őszintén elhittem, hogy a Mici-Soma cicaharcon és a Dina-Dávid-Lóri háromszegen kívül nincs ebben a mai napban több, Ők jöttek és fergeteges rizsfelfújtat készítettek. Vivi szó szerint nem tud háromig számolni, de mindenki nyugodjon le a picsába, mert Zsófi támogatásával megoldják, hogy a megfelelő mennyiségű tojássárgája és fehérje elegyedjen az ebédről megmaradt rizzsel. Zsófi tudományos magyarázattal szolgál arról, hogy a Rizskoch onnan kapta a nevét, hogy

„…a rizs az a rizs miatt, a koch, pedig a cook angolul, a főzni”

Van még kérdés? Nincs. Vivi anyukáját ugyan már látta rizsfelfújt készítés közben, de Ő maga most debütált először ilyen téren. Egy picit megküzdött a nyomkodós sütővel (is), ám mivel Jamie Oliveren és Gordonon (na meg Győzikén) szocializálódott, viszonylag gyorsan átlépte a korlátait és voila, már tálalta is a mennyei mannát. Szabadkozott, hogy talán picit elsózta (WTF?), de a többiek határozottan pozitívan fogadják a konyhában elkövetett törekvést.

 A móka végén Anikó fenyeget, hogy vasárnap valamelyik agytrösztöt párbaj nélkül veszítjük majd el, de nem érdemes kétsége esni, hiszen van (lesz) másik. Addig viszont még arccal a szombati adás felé, ami szintén nem lesz konfliktusoktól mentes. A kitartás legyen velünk!

Címkék: vv8
415 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2016.09.04. 13:52:08

@ALOKSAKTRHEE: Akkor nem súgnám Zsuzsa fülébe, hogy Anna. Sokkal biztonságosabb lenne az életem :-))

@PeniValdes: Na, ezt is elintéztem :-)

Sir Ö. S. Bandi 2016.09.04. 13:52:16

@PeniValdes: Hű vazze, féltérdelés kukába, gyűrű kell...nyugdij csak jövő héten,de nem adom fel...

Berborosz 2016.09.04. 13:57:18

@Sir Ö. S. Bandi: Jobban jársz, ha írsz neki egy verset!

Krétagarbó 2016.09.04. 14:20:41

@Pácsó Ármándó: hihi, jogos. akkor helyesbítek: feltehetően nincs kivarrva:)

Krétagarbó 2016.09.04. 14:40:12

@VV Erőlegény: Üdv újra itt:))
Mici nekem is gusztustalan, és Dina is. Nő létükre hihetetlenül prosztón beszélnek és viselkednek.
Kedvencem eddig Vivi és Zsolti. De ez még csak nagyon az első benyomások. Zsolti kicsit mintha túltolná, vannak rá jelek, de majd meglátjuk.
Dávid is jó arc, de van benne valami furi, még nem jöttem rá, hogy mi, csak egy érzés.

Krétagarbó 2016.09.04. 14:41:37

@Pácsó Ármándó: lásd fent, amit írtam Erőlegénynek. Egyelőre Vivi, Zsolti, talán Dávid is. De eddig csak az első részt, meg az utcsó kettőt láttam.

Girhes Joe 2016.09.04. 14:49:30

Sziasztok! Mivel én csak olvasom a műsort, nem nézem, meg tudnátok mondani, hogy Vivi villafőnöksegének volt-e/van-e bármi nyoma (azon a látványos vihogós tapsikoláson tul, amikor megtudta)? Vagy ez a vonal csendben elsikkadt?

Krétagarbó 2016.09.04. 14:56:49

@ALOKSAKTRHEE: akkor emlékezne kan csókára is:)

Cimili 2016.09.04. 15:16:16

Szia Krétácska, végre látunk itt! :)

Cimili 2016.09.04. 15:20:29

@HorseFucker: Sziamiau! :) Emlékszem rád, csak a régi nevedre nem.

Cimili 2016.09.04. 15:28:24

@Pácsó Ármándó: Na most nagyon csodálkozom. Még hogy neked nem jó a névmemóriád? Vagy kigugliztad? :))))))))))

2016.09.04. 15:28:48

@Cimili: És gondoltad, én meg gondolatolvasó vagyok. :D Nem emlékszel a nevére? Pácsó igen. ;) @Krétagarbó: Üdv Krétácska. :))

Cimili 2016.09.04. 15:33:07

Amúgy egész jól el vagyok így magamban. :P

Pácsó Ármándó 2016.09.04. 15:36:00

@Cimili: Látom sorban haladsz az olvasással :-)

2016.09.04. 15:41:30

@Cimili: Mit magadban? Pácsó is, és én is itt vagyunk. Csak még haragszom rád. Szóval ideje kicsit dorombolva hozzám bújni. ;) :DDDD XDDDD

2016.09.04. 15:56:20

@Cimili: Miért ne? :D NA hogy tetszik a profilképem? :D Remélem Peni értékelni fogja. :D

Berborosz 2016.09.04. 16:04:27

Kit dobnak ki ma? 17 jóslat született:

Atira . . . . . . . . . . . . 5-en tippeltek,
Micire és Tivyre . . . . . 3-3 tipp,
Vikire és Lórira . . . . . . 2-2,
Dinára és Vivienre . . . 1-1 tipp.

Cimili 2016.09.04. 16:14:09

@ALOKSAKTRHEE: Elmegy, az enyém sokkal jobb. :P

2016.09.04. 16:16:17

@Cimili: Álmodozz csak róla cicus. ;) De miért zöld a nyelved? Talán wasabit ettél? ;)

Pácsó Ármándó 2016.09.04. 16:17:29

@Cimili: Most meg Zsóti hátát a zuhany alatt. Ő meleg :-))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.04. 16:42:56

@Krétagarbó: Jaja, most újra működik az EKG közöttünk! :-) Örülök! :-) Apropó Heni hogy van, és hol van? :-)

HorseFucker 2016.09.04. 16:48:04

@Krétagarbó: Drága művésznő,tényleg az is én voltam :)
Ti jobban ismertekengem mint én magamat :D

HorseFucker 2016.09.04. 16:49:29

@PeniValdes: Én is ölellek kicsi Penim :) (csak nem merteme ezzel kezdeni, hátha összevesztünk amúltban, bár Veled nem szoktam:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.04. 16:49:48

@HorseFucker: nekem te Alajka voltál,emlékszmn első találkozásra amikor esett az eső

HorseFucker 2016.09.04. 16:50:27

@ALOKSAKTRHEE: Baszki Tesó, ha még a képed is váltogatod közben, teljesen összezavarodok:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.04. 16:51:22

@Krétagarbó: Különben szerintem érdemes nézni, az első néhány nap után azt mondom, hogy néhány kisebb melléfogás ellenére egészen jól sikerült a casting (és sikerült 6-8 egész szórakoztató karaktert összeverbuválniuk)! Dina és Vivi között az a különbség számomra, hogy bár mind a kettő trágár, Dinában akad némi szórakoztató faktor, ha úgy tetszik élvezem, ahogyan vergődik és egyre mélyebbre süllyed az általa feláztatott iszapban, és ahogy minden fáradozása halálra van ítélve. Vivi viszont Vikcsu szintű töltelék karakter számomra, taszító mind a látványa, mind a személyisége...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.04. 16:52:26

@HorseFucker: :-DDDDDDDDDDDDDDDDD (Amúgy Ő-szintésen) :-)

HorseFucker 2016.09.04. 16:53:12

@PeniValdes: És lefeküdtem eléd a sárba hogy áttudjmenni szárazon?
Vagy a hátadon kapaszkodtam és úgy mentünk át a sáron ? (apró részletekben néha tévedek :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.04. 16:56:27

@HorseFucker: Mekkora grál lovag vagy Te Horsefucker ! :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.04. 16:57:12

@PeniValdes: Peni, nem vagy te egy kicsit VV Vivis ? :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.04. 16:58:13

@VV Erőlegény: Javítom magam Vivi = Mici az idézett hozzászólásomban... Vivit szeretem.

Berborosz 2016.09.04. 16:58:39

@Cimili: @VV Velőtrázó Vélemény:
Tippeket könyveltem.
A STATISZTIKAI JELENTÉS esetleges újabb kiadásában szerepelni fognak.

HorseFucker 2016.09.04. 17:02:10

@PeniValdes: Köszönöm ezt felírtam a szívembe! (kiba*tul romi vagyok így az évad elejénmég:)

HorseFucker 2016.09.04. 17:03:08

@PeniValdes: se lóarcú, se bolygókutató-aspiráns:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.04. 17:05:06

@HorseFucker: A fogad sem szokott soha sem rúzsos lenni, és az arcod jobb oldalán soha sem éktelenkedett még a kibaszott nagy kinyomott pattanás? :-)

HorseFucker 2016.09.04. 17:05:57

Még nemtudomkitszeressek vagy utaljak benn... Ez a Dia a Dinara emlékeztet, na azt nagyon nem bírtam.. A Dávidszimpi lenne de nem lehet hogykicsitbuzoid?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.04. 17:07:55

@HorseFucker: nekem Krisztián eddig aki ok, a többi...Vivi szerintem áldozat,sajnálom. Mici meg dolgozni akar

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.04. 17:08:11

@PeniValdes: Nem neki, hanem neked, én csak követtem HF gondolatmenetét! :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.04. 17:10:07

@HorseFucker: hát vmin olyan jelmez,ami úgy nézne ki mintha felül pucér lennél,és a szívednél vérrel (festék) oda írva:)

HorseFucker 2016.09.04. 17:26:07

@PeniValdes: Látom Te is állati romi vagy:D
"Mici meg dolgozni akar" Ilyet hol láttál ??? (vagy úgy érted az eredeti szakmájában? :)

HorseFucker 2016.09.04. 17:28:05

@PeniValdes: De minttudjuk a pucér felsőtest a legjobb póló, tehát be is karcolhatnám a mellemre ilyen élvágóeszközzel :)

HorseFucker 2016.09.04. 17:29:12

@VV Erőlegény: igen értettelek Verő Tesó :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.04. 17:34:37

@HorseFucker: nem láttad a filmjét? abban van olyan rész hogy a pasija (kitartója) 4 fal közé akarta zárni,és nem engedte dolgozni (a gyárban)

Cimili 2016.09.04. 17:37:01

@PeniValdes: ugye meghívtok az esküvőre? :)

Cimili 2016.09.04. 17:41:31

@PeniValdes: Erőlegénnyel mi leszünk a tanúk. :)

Krétagarbó 2016.09.04. 17:43:00

@HorseFucker: Melanizsóti is erre tippel, és ha valamit a melegek tudnak, akkor az az, jogy egyből kiszúrják a másikban a potenciált.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.04. 17:44:17

Hát a tegnapi rész utána hoggyvót hun van már? :-)

HorseFucker 2016.09.04. 17:44:38

@PeniValdes: Az is jó volt amikor a kis hülyegyerek beszólt neki,hogy a kamionosokéskurvák jut róla eszébe :D Meg ahogy akocsit firtatta az EscorMissRöfi meg összevissza beszélt:D

Krétagarbó 2016.09.04. 17:44:50

@PeniValdes: engem Sitteskrisz frusztrál, valahogy nincs összhangban a külseje a hangszínével, sem azzal, amit mind, ahogy viselkedik. Olyan furi.

HorseFucker 2016.09.04. 17:46:08

@Krétagarbó: Deőmeg nem fog semmitcsinálni mert rohadthű a kis csonti párjához :)

Krétagarbó 2016.09.04. 17:47:17

@HorseFucker: jaja, fájt az igazság Micikének. Micikéről nekem Miss Röfi jut eszembe a Muppet showból.

HorseFucker 2016.09.04. 17:47:27

@Krétagarbó: Nagyon jól mondod ! Teljesen ezt érzem ésnem tudomhova tenni!
Egyébként vót sittenvagy csak majdnem?

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.04. 17:47:27

@Krétagarbó: Teljesen összhangban van, létezik elég sok ilyen normálisabb zord fazon.

Krétagarbó 2016.09.04. 17:48:40

@HorseFucker: a kisfilmjéven mintha azt mondta volna, hogy bevarrták egy időre

Krétagarbó 2016.09.04. 17:49:40

@HorseFucker: ó, még egy hete sincs bent...

Krétagarbó 2016.09.04. 17:50:33

@VV Velőtrázó Vélemény: akkor ebben teljesen más a velőtrázó véleményünk:))

Krétagarbó 2016.09.04. 17:54:06

@Pácsó Ármándó: Pácsókám, innen látszik, hogy öregszem, a hosszútávú memoárom sokkal jobb, mint a rövid. Bal Alajka nem jutott volna eszembe soha, csak az eggyel korábbi művészneve.

KékFény6 2016.09.04. 17:54:40

Vivi engem arcra egy kicsit a Kapócs Zsókára is emlékeztet.

Krétagarbó 2016.09.04. 17:55:53

@HorseFucker: kitalálhattál volna vmi ütősebb nick nevet, az előzőek nagyon jók voltak, ez most kevésbé vicces:)

rearwindow 2016.09.04. 18:01:42

@HorseFucker: két hetet ült verekedés miatt (a bors szerint). Igazi nehézfiú, hatvani keresztapa

Pácsó Ármándó 2016.09.04. 18:02:24

@Krétagarbó: Rá se ránts, a csiga is megbotlik. Ja, nem :-)

Krétagarbó 2016.09.04. 18:05:34

@rearwindow: két hetet? Előzetesben? Az nem sitt.

Krétagarbó 2016.09.04. 18:07:28

@PeniValdes: a harvani önkinek minden elismerésem, nem előítéletesek. Mondjuk én a behajtási csopit bíznám rá. Biztos minden lakbért előre utalnának a delikvensek:)

rearwindow 2016.09.04. 18:08:05

@Krétagarbó: nem fejtették ki, hogy előzetes vagy ítélet után kapott ennyit. Egyébként az a szomorú , hogy ezt az RTL úgy adja elő, mint "ime az ember aki már letett valamit az asztalra "

Krétagarbó 2016.09.04. 18:12:30

@rearwindow: lehet, hogy arra értik, hogy sikerült a sittes múlt után a társadalomba integrálódnia. Ha igaz a történet, az mondjuk ritka.

2016.09.04. 18:14:27

@Cimili: Na Peni elkellt? :( Megyek és öngyi leszek. Nincs tovább értelme az életemnek.

rearwindow 2016.09.04. 18:17:43

@Krétagarbó: két hét előzetes verekedésért nem "sittes múlt", másrészt ezt a fiút igazi gengszternek próbálja eladni az RTL (holott nyilván nem az), ezért is van itt sokaknak "furi" érzése amikor őt nézi. Sztem az önkori munkáról is ki fog derülni, hogy ő is közmunkás, és azért tették a csoport élére, mert az egyetlen aki tud írni-olvasni
süti beállítások módosítása