Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Academy 1x07 - Úgy érzem magam, mint egy majmot

2016. szeptember 03. 13:00 - BaZsa

Iszonyúan igyekeznek a szerkesztők, hogy ne legyen halálosan unalmas a műsor, de ami nem megy, az nem megy. Még az idegbeteg stylist csaj, Linda se dobja fel a hangulatot, aki a szombati show-ra hozta el a ruhákat a versenyzőknek. Arnold és Adrián együtt próbálnak, Linda cseszegeti Arnoldot a súlya miatt, aki valószínűleg még soha nem nézett tükörbe, mert azt hiszi, Linda csak viccel. Érti ő, hogy fogyókúra, de nem lehet minden nap fogyókúrázni. Linda alig tudja eltakarni Arnold kis pufi testét, Adrián röhög: Mondtam, hogy ne zabájjá, tesó! Arnold a sok basztatás után sikeresen appercipiálja, hogy tényleg dagadt, úgyhogy megkéri Adriánt, eddzenek együtt, hogy az előshow-ig lefogyjon. Arról nem volt szó, hogy két nap alatt hány kilót kíván leadni.

img_2822.PNG

Stylist Linda Zitát is szarrá oltja, hogy nem éli meg eléggé a nőiességét, ez már csak így parancsra szokott működni ugye. "Éljél anyám!" - ordítja Zitának. Zita a nagy élésben elbőgi magát. Mekkora szerencse, hogy az Akadémia tele van önjelölt pszichológusokkal.

Zita és Reni Eszter hallgatják meg a fürdőszobában, aki szerint ha kitátja a száját, akkor azt hiszik, hogy hülye. Elénekli a dalát egy fogkefébe, a két kolléganő biztosítja számára a vágyott seggnyalást, mindenki boldog. Közben Linda Barbit öltözteti, aki nem akarja levenni a melltartóját, mert pici a cicije. Szerencsére a srácok eddig szerették, úgyhogy nem akarja megcsináltatni. Kiderül, hogy Barbinak eddig négy komoly kapcsolata volt, mindegyik négy-öt éves, hát én az óvodai kalandokat nem szoktam beleszámolni a szerelmi életembe, de Barbi biztos ilyen koravén csaj volt, mert négyszer 4-5 év az testvérek közt is minimum 16 év.

Linda azért megkérdezi Barbit, hogy hiányzik-e neki a szex, és hogy tudna-e valakivel idebent szexelni. Barbi azt mondja, nem, senkivel, de kár, hogy Szabi kiesett. "Komolyan?" - kérdezi Linda. "Á, csak vicceltem. SZARKASZTIKA volt mögötte." - fasza, konvergálunk a VV vagy az Éden Hotel intellektuális színvonata felé, még a végén valaki tematikázni is fog.

img_2820.PNG

Alexa elpanaszolja Zitának, hogy fárasztja a sok hülye tuskó, aki mind csak ugyanazt akarja. "én ilyen lázadó feminista emancipunci vagyok". Kiderül, hogy Adrián valójában idegesíti a nyomulásával, hááááát, a jakuzziban azért odatolja neki a seggét esténként, de valószínűleg azért, hogy beledugja, mert "Mit kezdjek vele? Hát a fenekembe tudnám dugni!" Ráadásként még az is leesik neki, hogy Adrián nem akarja elvenni feleségül, hát nincs szükség asztrofizikus diplomára, hogy ezt valaki kitalálja.

Lilla közben kibaszottul beteg, lázasan izzad az ágyában, azért valaki mindig ránéz, Barbi még lázcsillapítót is visz neki. Szombatra majd kikupálják némi szteroiddal, no para. 

Iván Hannát trenírozza az énekteremben, aki nagyon ki van bukva, meg a pasija is hiányzik neki. Ki is áll a teraszra hajnali fél 2-kor a csillagokat bámulni révetegen.

img_2830.PNG

Szerencsére a fiúk sorba állnak nála, hogy megvigasztalják.

img_2831.PNG

img_2832.PNG

Iván kötelességének érzi, hogy segítsen Hannának, ő lesz itt a lelkisegély-szolgálat. Hanna most bánta meg a pillanatot, amelyikben a műsorba jelentkezett. 

Randy a teraszon megcsillantja utánozhatatlan humorát, amikor angolul mondja el, hogy ő egy olasz zsűritag. Közben kiderül, hogy Esztert idegesíti Randy nyomulása, nyilván nem egy moncsicsifejű wannabe-padrinót képzelt el magának. Randyről egyre súlyosabb dolgok derülnek ki, hiszen azon túl, hogy szűz, még a szemöldökét is ki szokta szedni, nem járt még Amszterdamban, füvezni nem szokott, csak inni. A humora abban is megmutatkozik, hogy szerinte 50.000 rajongója van idekint, noha annyian összesen nem nézik a műsort.

Majka egy videóüzenetben elmondja, hogy a nézők valakit be fognak szavazni az Akadémiára a kiesők közül, ez ambivalens érzéseket vált ki a versenyzőkből, már ha tudnák, mi az ambivalencia, szóval így csak valaki örül, valaki nem. Dávid arra tippel, hogy Laci fog bekerülni, ezen többen fanyalognak, Barbi szerint pl. Laci egy ökör. Szerintem is.

Az összefoglaló Nagy Drámája következik, az énekesek már a stúdióban gyakorolják a számaikat, Randy pedig összeomlik, hogy ő ezt nem tudja és nem is akarja megcsinálni. Mutatom, így omlik össze:

img_2838.PNG

Nóri eredményt hirdet, tényleg Kelemen Laci került be a szavazatok majdnem felével. Nem tudtam, mi hiányzik, bár a műsort kétségtelenül fel fogja dobni, ő legalább idegesítő, a többiek meg egy-két kivétellel semmilyenek.

 

21 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

,, 2016.09.03. 13:23:15

A sztájliszt csaj az egyik legidegesítőbb rialiti karakter lett:)
Teljes vakvágányon van.
Amit a kiscsajjal (Zitával) művelt, az nonszensz. Majd ha akarja, akkor megéli a nőiességét. Parancsra nem fog menni. Bele lehet erőltetni mindenféle szerepekbe, nem lesz hiteles. A ruha jól állt neki, de látszott h nem az ő stílusa.
Amúgy meg pont amiatt is lehet valaki nőies h visszafogott és introvertált és kedves és érzékeny. Nem kell mindenkinek 2 lábon járó feromongyárnak lenni mint Alexa (ő meg úgy jó ahogy van, mert ő ilyen típus).
Attól hogy egy Zita típusú emberre ráüvölt meg kioszt azzal pont az ellenkező hatást fogja elérni. Amikor a végén bömbölést imitálva gúnyolódott rajta az gusztustalan volt. Nem csodálom h Z. tényleg elbőgte magát.
És akkor hozzá lehet rakni azt a jelenetet, amikor Eszter (?) csak annyit mondott neki később h szeretné kikérni a véleményét vmiben. Teljesen kicserélődött és felpörgött, őt ezzel lehet motiválni. Nem azzal, hogy változzál már meg bazdmeg!!! Nem vagy jó így!! Nem ilyennek kell lenned!! (mindezt üvöltve arrogáns gyökér stílusban)
A másik csajjal meg ahogy finoman célozgatott a mellnagyobbításra meg a csaj szexuális életére, az is elég tré volt.
Valóságsónéző szemmel viszont jó jelenetek voltak:)

Chuck Νorris 2016.09.03. 14:21:57

az egész adás egy dráma volt, végig bögtek az akadémikusok. mondjuk nem csoda, már egy teljes hete benn vannak :D
a stylist csaj meg ahogy probálta rávezetni a szerencsétlen akárkit hogy kurjon egyet benn hát az szánalmas volt.

papierusz 2016.09.03. 18:49:24

sztájliszt se akkora durranás ám nőben, csak szólok, mégmielőtt kicikiz a súlyom miatt.

,, 2016.09.03. 19:02:35

Vki nézi velem? Letöltöttem a zaplikációt is

,, 2016.09.03. 19:27:55

Ez a Brigi nem szimpatikus, de az tetszik ahogy énekel. Mindenkit lájkoltam idáig.

,, 2016.09.03. 19:47:32

A sztájliszt sem lőtt eddig mellé.
Nekem mindegyik szimpi, nem tudok senkire nemmel szavazni, akkor sem ha nem annyira jó.

,, 2016.09.03. 19:50:14

Vastag Csaba jól néz ki még mindég...

,, 2016.09.03. 19:55:51

Mégis lesz egy nem...call me maybe nagyon nem tetszik GN Erikától

,, 2016.09.03. 20:57:21

Anna olvasta a commentet:)

,, 2016.09.03. 20:59:23

És gondolom a hv-kat is:)

Chuck Νorris 2016.09.03. 22:09:20

eléggé uncsi az adás, többorányi közepes és rossz énekelgetés, a zsüri sokszor ezerrel szopkodja a nagy semmit, bár lehet csak süket vagyok. (pld az a Balázs gyerek)
dávid meg a "dominás" csaj tetszett, többin bobiskolok.
ha Vastag Csabi nem löne el néha egy-két poént totálisan semmitmondo lenne az egész müsor.

Chuck Νorris 2016.09.03. 22:20:09

nyugodtan kieshetne mind3, a svéd csaj szerintem vmi álomvilágban lebeg miota akadémikus lett, a duci csaj nem elég hogy nem szép, de a hangja sem vmi oltári, a bandzsa randy meg teljesen jellegtelen.

Chuck Νorris 2016.09.03. 22:24:51

felesleges ennek a hannának állandoan bögni, a legjobb 8ba se lesz benn :D

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 22:28:01

@Chuck Νorris: És jogosan nem lesz benne. Mondjuk itt csak 1-2 jó énekes van, a többi átlagos.

,, 2016.09.03. 22:32:33

@Pácsó Ármándó: csillámpóniként hivatkozott magára

polpetti 2016.09.04. 10:56:20

@Pácsó Ármándó: Érdekes lesz, mit tudnak majd kihozni az átlagból. Hogy mennyire lesznek hasznosak és a játékosok számára hasznosíthatóak az Akadémián tanultak.

Pácsó Ármándó 2016.09.04. 12:14:12

@polpetti: Hasznosnak biztos, hogy hasznos lesz, plusz még az ismertség a tv által. Több tehetségkutató résztvevőjével fordult már elő, (nem a nyertesekkel), hogy a verseny végezte után 2-3 év eltelt, mire halhattuk a rádióban egy saját dallal.

Chuck Νorris 2016.09.04. 15:41:52

@Pácsó Ármándó: én évek óta nem hallok friss hangot akire felkapom a fejem. talán az ének iskolájábol a Kurcz Szandi akiböl lehetne valami ha érdekelné és lenne jo managere, meg a Voice-bol a Szécsi ikrekre hittem hogy lesz belölük valami. Ezek a csajok is ugyanolyan hangon vernyákolnak, ha becsuknám a szemem, egyiket sem ismerném fel hangra. a fiuk detto.
a másik hogy ezek a versenyzök, saját zene szerzésben, önnáló stilusban láthatóan totál nullák, pedig az is fontos lenne a sikerhez szerintem.
na mindegy majd mennek a falunap, bucsu, futoszalagra, és biztos jo lesz nekik :)

Pácsó Ármándó 2016.09.04. 16:07:55

@Chuck Νorris: Hát igen: "Fellép a Star Academyből már jól ismert XY"
Szandit én is bírtam, a Szécsi ikrek meg kicsit hullámzó teljesítményt nyújtottak számomra. Ha tudnak jobbak lenni, a hangszínük aranyat érhet.
süti beállítások módosítása