Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X81

2011. december 04. 19:40 - Hódos Hajnalka

Te úristen, te úristen, Isten odateremtett egy ringet a nappali közepére, hát, nagyobb csoda, hogy én ma egy szál pulóverben sétáltam, ragyogó napsütésben, később vadásztunk is, azt úgy kell, hogy Pötyi felzavarja a fácánt, aztán ordítva rohan utána, hát mit mondjak, ebből leves még nem lett, nyugalom igen, kivan, mint a liba, alszik hanyatt és horkol. Fecó meg extázisban van a ringtől. Kinga első gondolata az volt, hol fognak enni, ez a csaj bélpoklos, esküszöm. A ring egy szentély, legyenek ott minél többet, szokták a mozgást, azt, hogy soha nem állunk be a sarokba, gyakorolják a lábmunkát, érezzék, hogy rugózik. Megkezdődik az edzés, Gergő nem egy zsiráf, testből hajoljon el az ütéstől, Sehi viszont egy gőzmozdony, bitang erős és a testütései is nagyon jók. Péter örül Eszternek, mert két hülye egy pár és nagyon komolyan veszik, teljes fanatizmussal készülnek. Aú, Kingának Csaba beorrozott egyet, hát, de ilyen lesz ám, azt hiszi, a csajok nem fognak ütni? Kinga legyen ideges! De olyan ideges, hogy mindjárt sír!

Bunyós Pityu kiröhögi Attilát, nézze csak, úgy kell, ahogy a Vera! De hát Vera egy férfi, az más! Verának se kell több, Attila kussoljon már és beszéljen normálisan, mert úgy pofán ver, hogy elájul. Szerencsétlen gyökér! Attila még párszor elmondja neki, hogy férfi, ne férfiaskodjon. Úgy beszélsz, úgy ütsz, mint egy férfi! Meg úgy is nézel ki testalkatra! Vera nem szarral gurigázik, az utolsó kis nímand senki itt már kevésnek bizonyul, ezért leribancozza Attila anyját, majd néhányszor még anyázik jóízűeket. De anyázok! De anyázok! Attila kér öt percet és bemegy a hálóba, mert olyan ideges, mindjárt megüti. Megbassza a fejét úgy, hogy belehal. Péter nyugtatja, bírja ki ezt a három napot, míg a hülye kurva kiesik. Rögtön megszületik a terv, ezt fel fogják Vera ellen használni, ha lesz kampány, ha nem lesz.

Tovább
Címkék: vv5
2450 komment

Gengszterkorzó 2x03 - A gonoszoknak is van szíve

2011. december 04. 16:15 - szabóZ

A rész, amiből kiderül, hogy a gonosz gyilkos, vagy a vallási fanatikus jelmeze is érző embert takar, az egész keménykedés csak egy elcseszett Halloween-buli, ahol mindenki boldogtalanra issza magát, és elfelejti, hogy ki is ő az álarc alatt.

Nelsonnal indítunk, éppen a reggeli kávéját szürcsöli, ami nála azt jelenti, hogy az alkarja kilencven fokos szöget zár be az asztallal, a dereka pedig a szék háttámlájával, és egyenletes sebességgel emeli a szájához a bögrét. Nucky egykori csaja terhesen, ziláltan jön, unatkozik, sőt ez már több mint unalom: nem olyan, mint amikor elbóbiskolsz egy alternatív darab nagy monológján a színház sötétjében, hanem, mint amikor egy börtöncellában rájössz, hogy már nem bírod tovább a priccset, a négy szürke falat és a nyirkos padlót. Meg saját magad.

Tovább
1 komment

VV5 - 1X79 és 1X80

2011. december 03. 20:15 - Hódos Hajnalka

Boldog névnapot a Ferenceknek, a lányok ne felejtsenek el holnap Borbála ágat törni, ja, vannak ilyen mániáim, a néphagyományok is ilyen, szóljatok, ha unjátok. Én ezt a boksz hetet nagyon. Ott tartottunk, hogy BTA megkapta a zöld kendőt és megkezdődött a szavazás. Aszti, az van, hogy a párbajozók közötti különbség kevesebb, mint tíz százalék, ezért megmutatják a fényképes állást, Annamari vezet, 52%-kal, húzzál bele kisanyám, mert ha a Varjúhangú még sokáig károg a Villában, meg a háromszöget kell hallgatni még január végén is, tökön szúrom magam. Bülbülszavúéknál simi van, bujci van, rádöglés van. Gergő azonban átlép egy határt. Csókolgatta Seri nyakát. Én a sajátomat fogom nyiszatolni egy életlen késsel, ha megint szeri lesz. Nem, veszekedés lesz, asse jobb, ha ezek ketten csinálják. Alfa szerint az nem csókolgatás volt, hanem szuszmákolás és összenyálazás, egyébként is, milyen pitiáner dolog ez, ha meg akarja csókolni, akkor fogja magát és megcsókolja. Mivan? Ma is Seri húzta el a fejét! Seri visítani kezd, Gergő leoltja, lehet, hogy a kis Claudióval lehetett így beszélni, de vele nem! Látszik, hogy Seri mennyire nem intelligens, mondja az Einstein. Ilyen szarcsimbók, mint Seri, őt ne hazugozza le! Na, most takarodjon el a futópadtól! Seri hálistennek bevonul a Villába, aztán panaszkodik a riportba, ő nyújtotta magát tálcán.

Gyerünk, gyerünk, indul a mandula, egy elképesztően kemény erőnléti felmérés következik. Péter, Eszter és az edzőjük szeretgetik egymást, de kurva nagy a szeri, ha Fecóka felkészült, akkor pá-pám! Pá-pám! Időre kell ütni a zsákot, legalábbis úgy rémlik, elfelejtettem felírni. Az biztos, hogy nem a felemás korláton vannak, na. Kinga nyavalyog, ez milyen nehéz. Viki türelme irigylésre méltó, mindenki kivan, mindenkinek van izomláza, megcsinálod a négy percet, anyukám! A következő erőnléti feladatot az előző széria alapján légboksznak neveztem el, így megemlékezvén a légszívről. Súlyzókkal légbokszolnak, ameddig bírják. Kinga megint hisztériázik, Attila természetesen utál futni, fekvőtámaszozni, ezeket ő nem bírja, kíváncsi vagyok, mi a faszt bír meg tud.

Tovább
Címkék: vv5
988 komment

Jersey Shore 4x09-4x10

2011. december 02. 10:00 - adamsék

Reggel a szétkent sminkű Snooki sírós hangon panaszkodik a kamerának, hogy ő megérti, hogy nem egy könnyű eset, de miért kellet Jionninak itthagynia? Folyamatosan hívja a mobilját, de csak a hangposta felel. Közben Ronnie, Deena and Pauly dolgozni mennek, picsamásnapos mindegyik, Ronnie még gatyát sem cserélt. Pauly hangoskodik, Marco, a főnök meg a WC-t takaríttatja Deenával, aki ettől teljesen kivan. Nemre és etnikai hovatartozásra való tekintet nélkül összesmárolni bárkivel, részegen pinát mutogatni és esni-kelni, azt bármikor, node WC-takarítani? Az kurvára undorító! Aztán nekiáll a felmosóval a porcelánon alibizni és rekordidőn belül hangzik fel a Marco, végeztem!

Otthon Snooki nem bír aludni, ki akar mozdulni a házból, de Jenninél nem talál megértő fülekre. A lány még mindig zabos a tegnap esti őrjöngés miatt, és úgy dönt, hogy nem kel fel. A kis törpe így magára marad, de felrántja a jeticsizmát és nekivág a városnak egyedül. Természetesen egy ivóba vezet az útja, ahol dönti magába a söröket és egymagában táncikál, miközben elmondja mindenkinek szívszagattó történetét Jionnival és ne nézzetek úgy rám, mintha egy kibaszott őrült lennék, össze van törve a szívem, szóval hagyjatok táncolni.

Tovább
Címkék: jersey shore
Szólj hozzá!

VV5 - 1x76 - 1x78

2011. december 01. 19:00 - Hódos Hajnalka

Tegnap este pont arra a jelenetre estem be az ajtón, mikor Fecó fogadkozott, fúdemostakkómajd, mire Csaba., térdnadrágban, csak úgy, minden előzmény nélkül léggitározni kezdett úgy, hogy közben nézte magát az ablaküvegben. Szó nélkül felálltam, levettem a csizmám, elkapcsoltam a tévét, fogtam egy csavarhúzót és nekiláttam összeszerelni legújabb szerelmem, amit ajiba kaptam. Mert én fantasztikus vagyok, azért. Úgy értem, azért kaptam, nem azért kezdtem csavarozni. Léggitározni egyébként én is szoktam, utoljára 2010. májusának utolsó napjaiban, úristen, már másfél év telt el a foci vb óta, hogy is volt? „Fakanálért nyúlok, beleüvöltöm, biztass, üldözz, áltass, átkozz, válassz, majd a léggitározás befejezéseként lendületet veszek, és térden becsúszom a nappaliba, azt ordítva, csak a szívemet adom, a szívemet dobom eléd. Ez a véletlenszerűnek tűnő, de gondosan kimunkált koreográfia Def Leppard pólóban, vörösre lakkozott körmökkel, nyuszis szobapapucsban nagyon ott van, főleg azóta, hogy rájöttem, pont az étkezőasztal felénél kell térdre ereszkedni ahhoz, hogy ne fejeljek bele a dohányzóasztalba.” Rohan a rohadt idő, na. Jaj, azt még muszáj elmesélnem, Anna is jött volna írni az olasz vezérszurkolói blogba, de mire hazajött Berlinből, rég kiesett a válogatott, pedig már kész volt az első cikk: Miért nem nézek focit? Néha még hangosan felröhögök. Kínomban. Focibloggerinai (van ilyen szó?) pályafutásom tiszavirág életűnek bizonyult, van ilyen, na nézzük, miért kesereg a mi Péterünk.

Neki az a sorsa itt a Villában, hogy nők sértegessék, és úgy beszéljenek vele, mint egy pokróccal. Nem tudom, én nem szoktam pokrócokkal beszélgetni, de az jó, ha az embernek van valami hobbija. Péter tudja, hogy Veronikánál ez a hisztéria nem fog sokáig tartani, próbálja lerövidíteni ezt az időszakot. Meg is kérdezi tőle, ízlett-e neki a kóbász. Veronika morog Eszternek, mintha mi sem történt volna, pedig a bálon hogy leoltotta! Még azt is mondta neki, hogy ganajtúró! Veronika alapproblémája még mindig az, Péter azt mondta neki, kívülről ez nem is úgy jön le, aztán meg azt mondja neki, mégis mit gondolt? Ezt majd később sajnos ki is fogja fejteni, mintegy tíz percben, nyivákolva, de most gyorsan-gyorsan, BTA és Csaba öltözzenek fel jó melegen, mehetnek Isten hírivel!

Tovább
Címkék: vv5
1141 komment

Barátok közt - 5889-5890.

2011. december 01. 17:20 - villanella

Van az a migrén, ami az ember lányát már kora este ágyba kényszeríti, és végre úgy nézheti meg a Barátok köztet, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, takaró alól, óriástúrórudit majszolva, nyugalomban. Nem mintha lenne különbség, mert ez a tegnapi epizód fájóan unalmasan telt, még azon is volt időm merengeni, hogy vajon melyik stáb tag festegethette Oszkár helyett a festményeket, és hogy mennyibe kerülhet most egy vízfesték az Office Depotban, meg hogy kellene venni, mert utoljára általánosban festettem, lévén, a gimnáziumban mindig ellógtuk Szvobival a rajzórákat, mert hát micsoda időpazarlás az, sokkal jobb a Tháliában olyankor. De ne kanyarodjunk el, nézzük, tegnap mi volt.

Tovább
32 komment

Caprica 1x18 - Apotheosis

2011. december 01. 11:02 - Freevo

Nem sok idő telt el a legutóbbi események óta. Clarice és a feketebőrűférje épp csak megléptek Graystone-éktól, és azon vitatkoznak, hogy mi legyen, amikor felbukkan a terrorelhárító közpo nt főnöke, Methos ügynök. Clarice-ék azt hiszik, itt a vég, megtalálták őket a zsaruk, de a fazon elárulja, hogy ő az STO beépített embere az ügynökségnél. Hazasietnek, ahol Clarice megmutatja neki a terveket a stadion felrobbantásáról, és az azt követő apoteózisról, amiben a szerencsés kiválasztottak részesülhetnek. Az ügynök megígéri, hogy gondoskodik arról, hogy Graystone-ék ne tudják őket megállítani a terv végrehajtásában.

Danieléknél áll a bál, odarendeltek nagyjából mindenkit, csak a rendőröket nem, nehogy előbb megérkezzenek, mint az ügyvédjeik. Van benne ráció, lehet, hogy a szervek nem néznék jó szemmel, ahogy békésen kerülgetik a vértócsába fagyott Willow-férjet. Amanda eközben a v-világban beszél Zoéval, hátha tud arról valamit, miért volt olyan fontos Clarice-nek az a holopánt, hogy hajlandók voltak miatta betörni. Zoénak azonban hiányosak az emlékei, úgyhogy ha az eredeti tudott is valamiről, őneki már nem táplálta be az agyába az infókat.

Tovább
Címkék: caprica
2 komment

Négy esküvő 2x07 - Mazeltov, testvírem!

2011. december 01. 07:46 - sixx

Nu, van négy új menyasszonyunk, egy 28 éves debreceni orvosnő, dr. Horváth Csilla, aki zsidó esküvőt rittyent 170 vendégének 2,8 millióból, Horváth Tina, akiről annyit kell tudni, hogy Bangó Margit unokája, így cigány lagzit tol, és 80 főre 1,6 millióval számol, Keresztes Hermina a Vajdaságban sátras lakodalmat szerveztetett magának, amin ott lesz Topolya falva 400 fővel három miskáért, végül van egy Katona Doloresz nevű ruhatervező, neki extrém esküvője lesz, 110 vendéggel, dettó három millió forintért. A felhozatal erősnek látszik, különösen a kosaras termetű Tina és kopaszodó Doloresz, ne is húzzuk az időt.

Tovább
Címkék: négy esküvő
43 komment

Barátok közt - 5887-5888.

2011. november 30. 13:34 - villanella

Engem a Barátok közt mindig elgondolkoztat, például sokszor elgondolkozom azon, hogy lehet egy férfi annyira szerencsétlen, hogy mindig mások gyerekeit neveli, mint András, meg azon is, hogy miért kell mindig ennyire közhelyesen és szélsőségesen lefesteni az egyes „társadalmi rétegeket”, ahogy például Klaudiát ábrázolják, de a mai rész mélyen megérintett a kiállítás megnyitó, és annak hozadékaként itt is ábrázolt műelemző pórnép bemutatásával, ugyanis az ilyen hümmögő-magyarázó kritikusok és/vagy művészetszeretők kikészítik az idegrendszeremet. De lássuk akkor, hogy volt.

Tovább
17 komment
süti beállítások módosítása