Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X81

2011. december 04. 19:40 - Hódos Hajnalka

Te úristen, te úristen, Isten odateremtett egy ringet a nappali közepére, hát, nagyobb csoda, hogy én ma egy szál pulóverben sétáltam, ragyogó napsütésben, később vadásztunk is, azt úgy kell, hogy Pötyi felzavarja a fácánt, aztán ordítva rohan utána, hát mit mondjak, ebből leves még nem lett, nyugalom igen, kivan, mint a liba, alszik hanyatt és horkol. Fecó meg extázisban van a ringtől. Kinga első gondolata az volt, hol fognak enni, ez a csaj bélpoklos, esküszöm. A ring egy szentély, legyenek ott minél többet, szokták a mozgást, azt, hogy soha nem állunk be a sarokba, gyakorolják a lábmunkát, érezzék, hogy rugózik. Megkezdődik az edzés, Gergő nem egy zsiráf, testből hajoljon el az ütéstől, Sehi viszont egy gőzmozdony, bitang erős és a testütései is nagyon jók. Péter örül Eszternek, mert két hülye egy pár és nagyon komolyan veszik, teljes fanatizmussal készülnek. Aú, Kingának Csaba beorrozott egyet, hát, de ilyen lesz ám, azt hiszi, a csajok nem fognak ütni? Kinga legyen ideges! De olyan ideges, hogy mindjárt sír!

Bunyós Pityu kiröhögi Attilát, nézze csak, úgy kell, ahogy a Vera! De hát Vera egy férfi, az más! Verának se kell több, Attila kussoljon már és beszéljen normálisan, mert úgy pofán ver, hogy elájul. Szerencsétlen gyökér! Attila még párszor elmondja neki, hogy férfi, ne férfiaskodjon. Úgy beszélsz, úgy ütsz, mint egy férfi! Meg úgy is nézel ki testalkatra! Vera nem szarral gurigázik, az utolsó kis nímand senki itt már kevésnek bizonyul, ezért leribancozza Attila anyját, majd néhányszor még anyázik jóízűeket. De anyázok! De anyázok! Attila kér öt percet és bemegy a hálóba, mert olyan ideges, mindjárt megüti. Megbassza a fejét úgy, hogy belehal. Péter nyugtatja, bírja ki ezt a három napot, míg a hülye kurva kiesik. Rögtön megszületik a terv, ezt fel fogják Vera ellen használni, ha lesz kampány, ha nem lesz.

Pityu kinn Verának magyaráz, senkinek nem szidjuk az anyját, arra mindenki érzékeny, de az hajthatatlan, és az Attila mondhat neki olyanokat? Kinga újra holtponton van, bőg, mert Csaba egyfolytában üt, és azt ő nem bírja! Azt se, hogy neki kell másokat ütni. Utálja, utálja, olyan rossz! Menjél hímezni bazmeg. Vera bőg a konyhában, miután Attila tarkón vágja a ringben, nagyon szégyelli, amit mondott, legszívesebben elbújna, de itt nem lehet, mert mindenhol kamera van. Félműhiszti. Balázs felvezeti a következő blokkot, az van, hogy betelt a pohár, Attilát megrendszabályozzák, mert itt van az ideje. Folyamatosan megszegi a szabályokat és a mikroportot sem hordja. Szóval, elhúzzák a Nagy Manipulátor szája szélét. Csaba éhes, Attila biztos, hogy nem eszik, mert belenézett a küblibe és hányinger. Ő ezt nem eszi meg, így Csaba a többiek elmondásából értesül arról, milyen a krumplifőzelék. Hát elég hóka, szerintem. Fasírozott is van hozzá, ezt kicsit később Attila zugzabálja a konyhában, Péter szerint ez a kajalopkodás férfiatlan és szánalmas, szerintem is, de én a mi Attilánkat amúgy is a Dunába tudnám fosni. Levél érkezik, mivel Attila az elmúlt időszakban számtalanszor megszegte a Villa szabályait és baszik hordani a portot, vegye is le, most azonnal, innentől kezdve nem fogják rögzíteni a hangját. Szedjen össze pár holmit és húzza ki a belét a Villából, ezentúl a szaunában és a mosókonyhában tartózkodhat csak, nem szólhat senkihez és a többiek sem szólhatnak hozzá. Tekintse ezt a büntetést utolsó figyelmeztetésnek, a következőnél kizárják a játékból.

Attila sértődött fejjel kivonul a szaunába, természetesen nem tarja jogosnak a büntetését. Nem tud azonosulni vele, mert ezt a bűnt ő nem követte el. Egyébként is annyira hibás a személyisége, hogy nem találja a hibáját. Ez a büntetés kizárta őt abból a játékból, amiért bejött. Úgy zárták ki, hogy benn van. A többieknek el kell mondani, mit gondolnak erről. Alfa szerint rohadtul megérdemelte, kapja össze magát, rajta kívül van még itt tíz ember, akik betartják a szabályokat. Eszter, mint játékos egyetért a feladattal, mint ember sajnálja. Kinga egyáltalán nem sajnálja, mert már abszolút megborult és azt gondolja, hogy ő itt a jani, pedig semmivel nem jobb, mint a többek, ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá. Seri reméli, hogy Attila felfogja a helyzet súlyát. Sajnálja, de abszolút rászolgált a büntetésre. Vera is jogosnak tartja a büntetést, örüljön, hogy még itt van. Fecó még össze is veszett vele Csabi miatt, és nehogymár a nézőkkel szembe menjenek, jogos a büntetés. Veronika elfogult, mert nagyon jóban van Attilával. Jogos a bünti, de reméli, nem tart sokáig, mert egy hét már nem lenne jogos. A többiek leugatják, jól van, baszki, egy hete még rád akarta rakatni a jeleket, csak tisztánlátás végett! Péter szerint megérdemli, de nem fogják emiatt kizárni, majd szépen megtanulja a leckét. BTA összegzi, tehát mindenki szerint jogos!

A VillaLakók véleményét Attila megkapja írásban, előtte Gergő kifejti, ha valaki óvodás vagy Istennek képzeli magát, az menjen haza a picsába. Attila bevonul a riportszobába, de szerintem csak azért, mert Veronika és Péter kinn van a kertben, neki meg állandó figyelem kell és némi feltűnési viszketegséget is vélek felfedezni, amit álszerénységbe öltöztet és kifejti, hogy a tíz hülyéből hétnek fingja nincs arról, mi ez a büntetés. Hogyan is látnák át? Fordítok: itt mindenki hülye, én vagyok a faszacsávó és egyébként is ki nem szarja le, hogy ez a csapat gyökérnek mi a véleménye? Hajni szerint Attila büntetése jogos volt, az állandó nyígása meg a feladatok alóli kibújása egy ideig idegesítő, aztán szánalmas, de a meccset nem akkor kell megfogni, mikor már két boka el, egy fej meg betört, hanem az első ronda becsúszásnál. Vera állatjelmezes búcsúbulit rendez BTA-nak, mert szereti az állatokat. Zizi adta az ötletet. Annamari nem táncizik? Lehet, hogy ez az utolsó estéje! Annamari nem táncizik, mert ilyen szar buliban még nem volt. A hülye jelmezek nem szórakoztatják, nem neki szól a buli. Vera értetlenkedik, de hát tökre szerette a Zizit, onnan jött az ötlet! Én azon gondolkodtam, fasza lehet éjjel fél kettőkör Csőrikének öltözni, meg azon, mi a tököm lehetett az a performansz, amit Csaba, mint kutya előadott?

Úgy tűnik, a Veronika-Vera-Péter háromszögtől csak akkor fogunk megszabadulni, ha egy szög marad, ugyanis Veronika ivott annyit, hogy elmondja, mi a baja. Péter félredobta a barátságukat, az. Meg a maligán. Péter sértve érzi magát, mert Veronika belebaszott egy tőrt a barátságukba, mit kellene csinálnia? Jól van, akkor mártírkodjon csak, nyávogja Veronika, milyen nem lesz, he? Olyan, hogy te basztatsz meg szapulsz én meg kedves leszek hozzád. Ne ne már, Veronika megy oda hozzá nap mint nap! Péter rendezné a dolgot, de csak a sértettséget látja. Most mondat közben itt hagysz? Akkor menj a faszba! Az alkoholtól érzékennyé vált Veronika a ring közepén bőgni kezd, a Péter lekezelte, hüpp. Előtt még a nagyon gagyi hogy beszélsz te egy nővel kérdés is elhangzik. Péter egyszerűen nem bírja, ha Veronika bőg. A Tehén és a Tigris kibékülnek egymással a kanapén, mert a Tigris kiböki, igazándiból az a baja, fél, hogy Péter lecseréli és ezentúl a Verát fogja nyalni. Megbántottál. Te bántottál meg engem. Szerivan 34294634593548. fejezet.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
2450 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2011.12.08. 12:01:34

@ő-szinte:
Az... De hát erre a hátralévő pár évre nem hiszem, hogy meg fogok változni. :D

@kárpátia56:
Hát egyszerűbb lenne, ha elesne, az tény. :)

ő-szinte 2011.12.08. 12:03:01

@gyvy: Hatra levo par ev... hehe

ő-szinte 2011.12.08. 12:04:42

@gyvy: Lattad, hogy csak ki kell ejtenem vmit a szamon es maris ...
Bar minden kivansagom igy. :-)

ő-szinte 2011.12.08. 12:05:47

@gyvy: Csak hat kene vmit mondanunk is, mrt aztan...

nathalie 2011.12.08. 12:16:27

na most olvasom, hogy feco a csaját majd a villában veheti feleségül. rosszul vagyok.

ő-szinte 2011.12.08. 12:19:39

@nathalie: Ne mar... en meg azt, hogy hetfon lesz a box is meg a kivalasztas is, mert x-faktor van a hetvegen mindket napon.

Hurri Kán 2011.12.08. 12:24:45

@ő-szinte:
Csak nem. Elesett? :D

@nathalie:
Mekkora móka lenne? A ringben lenne a szertartás, leütik az anyakönyv vezetőt, a koszorúslányok bedobják a törülközőt. :D

nathalie 2011.12.08. 12:25:42

@gyvy:
nem most lesz. azt nem írták mikor. De tippre azt mondanám hogy szenteste, hogy feco még többet tudjon bőgni.

beacska 2011.12.08. 12:26:09

@nathalie: először a Crist és a Veront akarták összeadni, most a Veron forszírozza, hogy Péter vegye el őt bent, és a végén Fecó fog nősülni! elmehetnek a picsuba! ez azért ennél kicsinykét komolyabb dolog...

nathalie 2011.12.08. 12:30:12

@beacska:
sztem vicces. Azért, mert ha meglépik az esküvőt, akkor hajdú péter szívrohamot kap, mivel a műsora, az összesesküvők teljesen értelmét veszíti. Az rtl előbb lesz a lagzi :D:D:D
De feco semmilyen reklámjának nem örülök, mert ő semmiképpen ne nyerje meg ezt a műsort.

beacska 2011.12.08. 12:30:26

@lac64: Attila azt mondta, féltékenyek (így is volt-a csajok, Péter áldását adta), Fecó meg azt mondta, hogy fűzik a fejét, hogy nehogymár.
A valóság: szóvá tették, de Veron válasza pl. nem ebben a témában volt, hanem, hogy Attila is beleszólt az ő kapcsolatába Crisszel-ezt összevágták. Valójában szó sem volt arról, hogy ártogatják Kingát, csak Fecó így adta le.

Milo Viki kicsit királynősen nyomja. Plusz nekem nem jön be, ez a seggnyalós, lélekmasszírozós duma: ti vagytok a legjobbak, láttátok, hogy be vannak szarva tőletek?, ez semmi sem volt, simán lenyomja bármelyikőtök-nem tetszik ez nekem, és kész....

Hurri Kán 2011.12.08. 12:30:53

@nathalie:
Fecónak mindegy, mi van, a bőgéshez.
Csak azért nem mondom, hogy szarvasbika volt előző életében, mert azok csak ősszel bőgnek. :D

beacska 2011.12.08. 12:31:34

@nathalie: ha lesz, nyomják le gyorsan, és aztán húzzon haza a nászéjszakájára! Fecónak úgysincs más dolga a héten, gyorsan ásó-kapa-nagyharang és szeva ;DDD

beacska 2011.12.08. 12:34:26

@gyvy: áááá, ráadásul ezek szappanopera könnyek, nem is igaziak. Én vallom, hogy egy pasi nyelje le a könnyeit és a zavarát! Mint Peti a csukjában, vagy szegény Csabánk! Szegényt úgy sajnáltam, próbált kicsit lelkizni, panaszkodni az érzékeny Fecónak, az meg csak mondta a magáét, meg sem hallotta....félre kellett vonulnia...ekkor sajnáltam Cs-t

Hurri Kán 2011.12.08. 12:44:32

@beacska:
Csabának, mint a villa 3. legjobb nőjének nem kell lenyelnie... Mármint a könnyeit. :DDD

beacska 2011.12.08. 12:46:25

@gyvy: :DDD de ő mégis megpróbálta...szimpatikus volt, no...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 12:48:56

@beacska: kevesebb lenne a szívinfarktusban meghalt férfi, ha az ilyen sztereotípiák, mint hogy egy férfi ne mutassa ki az érzelmeit, nem lennének.. meg több a sikeres párkapcsolat..nem sírás-pityogásról van szó, de egy férfi is meghatódhat, sírhat és beszélhet az érzelmeiről...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.08. 12:50:34

@beacska: egy bugyi esetében nem fordulhat olyan elő, mint pl. egy cipő esetében, hogy két 38-as cipő közül az egyik szorít, a másik meg nagy?

xl és xl között is lehet méretbeli különbség... Én ezért nem értem Eszter hisztijét, hiszen magát a bugyingót nem is láttuk. Lehet, hogy tényleg akkora, mint egy román csíkosszatyor, de lehet, hogy még kicsi is lenne rá. :D

Ez csak műbalhé volt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.08. 12:53:39

@Zwekedly: ez miféle statisztika eredményeként jött ki?

fran7 2011.12.08. 12:54:07

@anica inkognitóban: A férfiaknak erre találták ki Iniesta gólját a 91. percben. Vagy Solksjaer-ét.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 12:56:24

@fran7: ááá, igazi férfi akkor sem ... faarccal nézi.. és ha egyévesen kezébe akad egy baba, tutira meleg lesz tőle, ha azzal játszik....:S ;)
édes istenem, szeretném hinni, hogy leáldoz egyszer a női magazinok kora..:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.08. 12:56:38

@nathalie: Azt hiszem, hogy ez után a boxtéboly után, egy ilyen sírós-picsogós, művirágos, aranyfüstös, fényes öltönyös, strasszos ruhás, Fecó-féle romaesküvőt már nem bírnék ki.

Hurri Kán 2011.12.08. 12:58:18

@beacska:
Jó, Fecó, mint a villa legérzékenyebb lelkű nője, ilyen minőségben is sírhat. :D

@fran7:
Jó kis BL-döntő? Hú, de rég volt...:)

Tjuca 2011.12.08. 12:59:34

azt a seregszemlés videot fel tudná valaki nyomni nekem a you tube-ra? vagy online-ban ez megvan? a honlapon nem tudom megnézni, mindig csak a feléig jutok.

beacska 2011.12.08. 13:00:11

@anica inkognitóban: persze, kevesebb lenne. Meg ha nem kéne állandóan parázni a számlák miatt...

Nekem az a szitu nem bejövős, amikor egy veszekedés közben, alatt, után a férfi és a nő egyszerre zokog...mondjuk én sem vagyok egy sírós alkat. egy filmen hamarabb elered a könnyem, mint egy veszekedés során. (ha már a szívinfarktusnál járunk)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 13:03:50

@beacska: nem is erről van szó, hanem a kategorikus kijelenésekről és sztereotipiákról.. én sokkal nyugodtabb lennék, ha pl. a férjem megsiratja a nagyszületi a halálukkor és nem tartja magát.. persze, évekkel később megtörtént az is, csk a befelé nyelt érzelmektől 30 évesen már ősz volt.. és nem a genetika miatt...

beacska 2011.12.08. 13:06:43

@anica inkognitóban: az én emberem is örlődő típus. de nem hinném, hogy kiegyensúlyozottabb lenne, ha sírvafakadna tavasszal az első pillangótól

beacska 2011.12.08. 13:11:25

@anica inkognitóban: az én emberem is örlődő típus. de nem hinném, hogy kiegyensúlyozottabb lenne, ha sírvafakadna tavasszal az első pillangótól

nathalie 2011.12.08. 13:15:39

@pushpang:
azt hiszem, hogy az egyik legnagyobb rémálmomat írtad le :)

beacska 2011.12.08. 13:17:55

most néztem: Attila beleevett Eszter tányérjába :DDD ill. csirkeszárnyába :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 13:20:13

@beacska: erről lett volna szó, Bea?? szeretem, amikor valaki teszi az értetlent...

beacska 2011.12.08. 13:21:25

@anica inkognitóban: áááá, már elveszítettem a fonalat....én Csabi sírdogálásán filóztam...te min?

capa05 2011.12.08. 13:21:36

@beacska: Hát ha csinos a pillangó azért örömkönnyei lehetnek...:D

beacska 2011.12.08. 13:23:46

@capa05: :DD te galád, teeee!!!

Hurri Kán 2011.12.08. 13:27:26

@anica inkognitóban:
Hajlok arra a feltételezésre, hogy urad őszülése 30 körül nem csak az elfojtott, meg nem élt érzéseknek volt köszönhető. :DDD

@capa05:
:DDD

ő-szinte 2011.12.08. 13:28:16

@pushpang: De, siman ugy van, ahogy mondod. En is ezt mondtam tegnap, hogy oly mindegy mi van beleirva, ha jo rad... De Derssz probalkozott. Biztos mar megtanulta Veronikatol, hogy hogyan kell... :-)

capa05 2011.12.08. 13:28:33

@beacska: Miért, egy szép lepke gyűjtemény sok örömet szerezhet az embernek...?:DDD

ő-szinte 2011.12.08. 13:30:08

@gyvy: Hu de gonossssssssssssssssz :-)

morgo1229 2011.12.08. 13:30:37

Ezen a blogon mindig sok jo fej van....

Egyik kollegam egy helyi kis olasz radioban bemondo hobbibol. Megkert, hogy a kovetkezo adasra adjak meg egy mai magyar dalt ami "represent" Hungary. (Persze magyarazatot is kert, hogy miert)
Ti mit mondanatok melyik az a magyar dal ?
Nekem a "Most mulik pontosan" ugrott be. De lehet, h az tul magyarkodos.

Bocs az offert. Es nagyon koszi elore is a javaslatokert.

ő-szinte 2011.12.08. 13:32:32

@nathalie: A csucs az lenne, ha nem csak Feco eskuvoje lenne bent, hanem amit mar Veronika is pedzeget egy ideje, Veronika_peter eskuvoje is. Aztan meg sorban a tobbi, aki meg marad , hehe

ő-szinte 2011.12.08. 13:35:23

@morgo1229: Hat, nem biztos, hogy a mostaniakbol kellene valogatni :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 13:36:04

@morgo1229: Honfoglalás című film betétdala? Nekem az ugrott bele elsőnek:)

@ő-szinte: de Péter tudjuk, hogy nős, azt most akkor h?:)

@gyvy: juj, mit fogsz te ezért kapni:)

lac64 2011.12.08. 13:37:24

@beacska: Fecó nem mondta, hogy fűzik Attila fejét. Azt mondta, hogy számon kérik Attilán a kibékülést. Ez pedig megfelel a valóságnak, Veron esetében mindenképpen. Ő mondta, hogy szánja Attilát, mert kibékül Kingával annak ellenére, amit Kinga tett. Egyébként ezen a mondaton nem tudom, mit lehetett összevágni, hiszen a riportszobában másnap Veron gyakorlatilag megismételte.

vallatas 2011.12.08. 13:37:41

Alfa nagyon ki volt akadva, hogy Fecó szinten népszerű kint :D
öröm volt nézni, hogy majd beszar hogywtf van!

capa05 2011.12.08. 13:39:12

@ő-szinte: Ezt peti esetében csak úgy engedném, hogy 5 év együttlét után kerülne saját tulajdonukba a nyeremény... addig egyfajta haszonélvezet!!!:D

ő-szinte 2011.12.08. 13:48:00

@ladyandhenk: Meg mindig? Ahha! Hat akkor mar ertem miert harapott ra Veronika erre a temara... gondolom tud o is vmit. :-)

ő-szinte 2011.12.08. 13:49:02

@capa05: Igen, azt hiszem az eleg nagy buntetes lenne mindkettojuknek :-)

vallatas 2011.12.08. 13:49:14

Attila:
bárcsak minden valóra válna amit álmodom:
"leszopott Kinga!"
Sheri: "pfúj, de gusztustalan"

Attila korábban már megkérdezte, hogy miért fújjol Seri a sexre, erre a duma az, hogy az érzelem mentes sex csak az ami nem tetszik neki. persze persze, nagyon frigid ez a csaj :)

ő-szinte 2011.12.08. 13:53:33

@vallatas: Erdekes, nekem is ez ugrik be rola mindig, hogy frigid. Vagy csak meg sosem volt orgazmusa ilyen-olyan okokbol kifolyolag.
Pont capa mondta, hogy milyen hangokat adhat ki orgazmus kozben, ha ugy nevet ahugy, es akkor is az jutott eszembe, hogy valszeg azt biz senki sem tudta meg meg idaig :-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 13:54:08

@gyvy: akkor pontosítsunk: uram nincs és sose lesz, csak férjem..:P:)

Zwekedly 2011.12.08. 13:56:06

@pushpang:

Ez egy bonyolult, MMKK kompatíbilis matematikai statisztikai modell eredménye, amelyben figyelembe vesszük a célszemélyek eddigi kijelentéseit, továbbá azt is, hogyan állt a szemük, amikor ezeket a kijelentéseket tették. Mindezek alapján három hónapos előrejelzések készíthetők.

(Tehát például a nosce által kérdezett sohamár-érték – sajnos -nem számítható.)

Hurri Kán 2011.12.08. 14:04:22

@anica inkognitóban:
Hogy egyes nők milyen tökélyre fejlesztették a kényes kérdések elől történő eloldalazást, azon azért még mindig meglepődök... :DDD

beacska 2011.12.08. 14:05:21

@lac64: nem az a mondat, hanem, a "részeg vagy, holnap másképp gondolod"

ő-szinte 2011.12.08. 14:05:49

@anica inkognitóban: mot nem is mondtam semmit!:-)
Oh, de hulye vagyok, hat csak semmit mondok! :-)))

Tjuca 2011.12.08. 14:06:17

@morgo1229: nem tudom mit is szeretne ismerős az olasz adóban. nekem a magyar dalról alapvetően magyar dal jut eszembe, nem a quimbis "mhűvhészhet". vannak nagyon jó feldolgozások, amik rádióképesek. biztos nem a most nyúlik pontosan jutna először eszembe. :-(

Hurri Kán 2011.12.08. 14:11:21

@anica inkognitóban:
Ennél többet vártam...No mindegy. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 14:14:46

@gyvy: most nem igazán itt agyalok, meg hát hol érek én fel a te szellemi nagyságodhoz??:PP:DDD...

kozi001 2011.12.08. 14:17:31

@PanDam Aci: Nem vesztettél sokat vele! :)

Zsoofka 2011.12.08. 14:31:25

Sziasztok!

Pár-tippjeim! (nem, nem sex, box):
- Kinga-Seher
- Vera-Eszter
- Ati-Peti
- Geri-Csaba

Ti?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.08. 14:36:14

@morgo1229: Hát, ez nehéz ügy, mert ugye ízlések és pofonok...

Valami Tankcsapda?

Az eredeti Quimbire vagy a Csík-zenekar feldolgozására gondoltál? Csak azt az orrhangú Janicsák Vecát ne. :D

zoltano21 2011.12.08. 14:39:16

Sziasztok!

Hajni monnyon le!
Miert nincs hogyvolt mar lassan 4 napja?
En nem nezem a musort, itt probaltam kovetni, de mar nagyon le vagyok maradva. Lesz meg folytatas vagy ne is varjam?

lac64 2011.12.08. 14:44:19

@mokamini:
Kinga-Sehere
Vera-Eszter
Ezek jó meccsek lehetnek.
Fiúkat tippelni sem tudom, legfeljebb én milyen meccsekre lennék kiváncsi:
Fiúknál a Gergő-Csaba meccs szerintem rövid úton kivégzés, Csaba Gergő elől nem tudna eltáncolni, úgyhogy az nem lenne érdekes szerintem.
Engem jobban érdekelne hogy Csaba gyorsasága ellensúlyozhatja-e Attila erős parasztlengőit, illetve, hogy Gergő mit tudna kezdeni az alacsony és a fejét jól védő Péterrel szemben.

Zsoofka 2011.12.08. 14:48:06

@lac64: Szerintem van abban valami báj, ha A. leüti P.-t és később nagyon útálják egymást :)

nosce 2011.12.08. 15:02:37

@pushpang:
"Én ezért nem értem Eszter hisztijét, hiszen magát a bugyingót nem is láttu"

Majd látjuk ne aggódj, mikor lehúzza és kidobja a jakuzziból :)

Cathcart_ezredes 2011.12.08. 15:03:20

@morgo1229: Szerintem Seres Rezsőtől a Szomorù vasárnap az, ami leginkább jellemez minket...

ő-szinte 2011.12.08. 15:12:44

@nosce: A, az mar Balazsnal van, ma mar azt vitte bevasarolni :-DDD

lac64 2011.12.08. 15:16:55

@mokamini: Inkább fordítva történne :)

lac64 2011.12.08. 15:17:51

@lac64: Bár Pétert ismerve lehet hogy eladná a meccset :D

Zsoofka 2011.12.08. 15:20:19

@lac64: Ott a pont.... De szerintem fosik annyira a kihívástól, hogy üt majd, mint a 220...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.08. 15:28:22

@nosce: jaaa, én akkor azt hittem, hogy valami kipukkadt Ifa-gumibelső úszógumi.:D

Na de azóta mondjuk fogyott vagy 10 kilót. :)

Hurri Kán 2011.12.08. 15:32:32

@pushpang:
Nincs ezzel gond. Ma maxibugyi, holnap miniruha. :D

morgo1229 2011.12.08. 15:49:05

@Tjuca:
ő-szinte
pushpang
gyvy
Ladyandhenk
Catchart ezredes

Koszonom, es belatom, hogy egy lehetlen feladat. Olyan nagyon szubjektiv es olyan nagyon hulyeseg. Nincs olyan, hogy egy ultimate dal.
Ideges vagyok, a deadline az holnap es a no a felsobb vezetesem resze. Talan sikerul elsunnyognom elole.

Hurri Kán 2011.12.08. 15:50:25

@morgo1229:
Igazából két lehetőség van. Vagy poénra veszed, vagy beteszel valami ordenáré közhely nótát. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.08. 15:54:40

@morgo1229: ők meg tudják mondani, hogy az olaszoknál mi most A Dal? Az Il Canzone di oggi?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 15:56:11

@morgo1229: azért gondoltam a Honfoglalásra, mert az fülbemászó dal nagyon. Azt fel lehet később is ismerni. Meg kötődik az olaszokhoz Franco Nero miatt is:) Meg majdnem mindenki tudja a refrént:D:D

Szívesen amúgy.

mocskosmacska 2011.12.08. 16:04:16

@mokamini: Lányokra ugyanezt tippelem, de fiúknál szerintem csaba-attila páros lesz a feszkó kedvéért.

ő-szinte 2011.12.08. 16:04:17

@morgo1229: Egy otletem van. Utos, mindent elmond rolunk es le sem tagadhatnank. Tedd be a HIMNUSZ-t. Es nevezd magadat kreativnak :-)

Tjuca 2011.12.08. 16:09:20

@morgo1229: ja azt nem gondoltam, hogy ennek súlya van.

ami egyből sokaknak eszébe jut, az a tavaszi szél. (qeeen is ezzel köszöntött).
ha van kedvenc nótád, keress rá a jútyúbon, és ami szerinted jól szól, hadd szóljon!

az én kedvenc dalom még a neten se nagyon van fenn, azaz nem azzal a szöveggel, amivel ösmerem. :-(

morgo1229 2011.12.08. 16:10:21

@pushpang: mamamama :II miama mamama

ő-szinte 2011.12.08. 16:11:42

@morgo1229: Mondjuk jo lenne tudni, hogy mit akar ezzel bemutatni. Mgyarorszagot, vagy a mai pop ipart. Mert hat a ketto-es most melyen remelem- nem egy es ugyanaz :-)))

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.12.08. 16:14:37

vagy ha lehet kicsit durvulósabb, akkor ajánlanám az egyik kedvencemet...Balkán Fanatic... de azért csekkold le mielőtt ajánlgatod őket :-)

morgo1229 2011.12.08. 16:17:38

@ladyandhenk: Jol van, hajlok a Honfoglalásra. Tenyleg koszi

capa05 2011.12.08. 16:20:13

@morgo1229: hát Sebestyénnél mindenképpen jobb...

morgo1229 2011.12.08. 16:21:20

@Tjuca: Tavaszi szel persze elso helyen. De mait kert.
Sulya van :-) Aze most nem fognak kirugni talan.

Tjuca 2011.12.08. 16:21:27

@gyvy: tessék egy ordenáré közhely. ó mondd te MIT választanál www.youtube.com/watch?v=fSCHV_NmXUQ&feature=related

Hurri Kán 2011.12.08. 16:23:55

Van új poszt. Lehet menni sokadiknak. ;)

@Tjuca:
KIT választanál. Bocs.

Tjuca 2011.12.08. 16:28:41

@morgo1229: ezzel már csak az a baj, hogy nem elég mainstream. nem tudom ki frocált, annak nem elég tendi, elcsépelt, ismert. ettől még :-D www.youtube.com/watch?v=zzZgQO43_gA

hangszerelése, szerzője magyar, szövege kortárs. mi kellhet még? :-P csak a vv maradt ki belőle.

ez olyan izé, hogy presszionálnak.

sajna tényleg nem tudok segíteni, mert nem nézek tv-t, és nem hallgatok rádiót, de majd többiek. viszont, ha így áll a helyzet, akkor jó a most múlik pontosan, mert a legtöbb dallamos csengőhangnak ez van beállítva a környezetemben. sláger. :-)

Tjuca 2011.12.08. 16:29:45

@gyvy: de itt most nem az a nagy kérdés. szar ügy ilyen cuki feladatkásba keveredni. :-(

nosce 2011.12.08. 16:32:38

@ő-szinte:
lehet Balázs a fejére húzta sapi helyett :)

morgo1229 2011.12.08. 16:48:37

@Tjuca: Tok rendes vagy hogy igy foglalkozol velem.

HAt igen itt multikulti van es tenyleg szegeny no jot akart, hogy belevont a feladatba. Az meg az en kudarcom, hogy mindenden ennyit tudok agyalni, hogy ja na biztos jo lesz es hogy maximalisan megoldjam feladatot.

zoltano21 2011.12.08. 17:41:47

@zoltano21: Hajni megse monnyon le!
De azert aljas huzas volt. Ennyit varatni a jo nepet!

Na, eltunok mint egyszeri valosagsoszereplo vesztes parbaj utan...
süti beállítások módosítása