Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X79 és 1X80

2011. december 03. 20:15 - Hódos Hajnalka

Boldog névnapot a Ferenceknek, a lányok ne felejtsenek el holnap Borbála ágat törni, ja, vannak ilyen mániáim, a néphagyományok is ilyen, szóljatok, ha unjátok. Én ezt a boksz hetet nagyon. Ott tartottunk, hogy BTA megkapta a zöld kendőt és megkezdődött a szavazás. Aszti, az van, hogy a párbajozók közötti különbség kevesebb, mint tíz százalék, ezért megmutatják a fényképes állást, Annamari vezet, 52%-kal, húzzál bele kisanyám, mert ha a Varjúhangú még sokáig károg a Villában, meg a háromszöget kell hallgatni még január végén is, tökön szúrom magam. Bülbülszavúéknál simi van, bujci van, rádöglés van. Gergő azonban átlép egy határt. Csókolgatta Seri nyakát. Én a sajátomat fogom nyiszatolni egy életlen késsel, ha megint szeri lesz. Nem, veszekedés lesz, asse jobb, ha ezek ketten csinálják. Alfa szerint az nem csókolgatás volt, hanem szuszmákolás és összenyálazás, egyébként is, milyen pitiáner dolog ez, ha meg akarja csókolni, akkor fogja magát és megcsókolja. Mivan? Ma is Seri húzta el a fejét! Seri visítani kezd, Gergő leoltja, lehet, hogy a kis Claudióval lehetett így beszélni, de vele nem! Látszik, hogy Seri mennyire nem intelligens, mondja az Einstein. Ilyen szarcsimbók, mint Seri, őt ne hazugozza le! Na, most takarodjon el a futópadtól! Seri hálistennek bevonul a Villába, aztán panaszkodik a riportba, ő nyújtotta magát tálcán.

Gyerünk, gyerünk, indul a mandula, egy elképesztően kemény erőnléti felmérés következik. Péter, Eszter és az edzőjük szeretgetik egymást, de kurva nagy a szeri, ha Fecóka felkészült, akkor pá-pám! Pá-pám! Időre kell ütni a zsákot, legalábbis úgy rémlik, elfelejtettem felírni. Az biztos, hogy nem a felemás korláton vannak, na. Kinga nyavalyog, ez milyen nehéz. Viki türelme irigylésre méltó, mindenki kivan, mindenkinek van izomláza, megcsinálod a négy percet, anyukám! A következő erőnléti feladatot az előző széria alapján légboksznak neveztem el, így megemlékezvén a légszívről. Súlyzókkal légbokszolnak, ameddig bírják. Kinga megint hisztériázik, Attila természetesen utál futni, fekvőtámaszozni, ezeket ő nem bírja, kíváncsi vagyok, mi a faszt bír meg tud.

A rettenetesen borzalmasan fúdeaztakurva erőnléti felmérés után az edzők értékelnek, Viki nagyon elégedett. Kinga maxot teljesített, de rengeteg holtpontja van. Ezentúl a hisztériás rohamokra én is azt fogom mondani, holtpontom van. Csabának van a legjobb állóképessége a Villában, de föl kell kicsit lazulnia, mert merevebb, mint a döglött kutya lába. Péteréknél az erőnlét nem az igazi, Eszternek talán az alkata miatt. És hát, Péter, a tivornyák. A sok pia, a sok cigi és a sok nő. Fecó és Szerivolték hozzáállásával az edző teljesen meg van elégedve. Vera tudott volna többet ma, de Pityunak jó szíve van és elnézi neki, hogy béna volt. Veronika nem rossz, néha kicsit rájátszik a sérülésére. Attilával is van egy kis gond, ő is tudott volna jobban teljesíteni. Nincs kegyelem, folytatódik az edzés, Kinga kezdjen el hetesen futni és tizenkét percnél szóljon, addig Csabát Viki szarrá veri. Fecó nagymonológjából egy szót sem értettem, elnézést, meg kibaszottul untam is a szövegelést a nagy büdös semmiről, aztán röhögök, mert Fecónak, ha edz, a Rocky zenéje megy a fejében, becsukja a szemét, és azt látja, fát vág, fát vág és fut a hóban. Pityu kis csapata a fogsorvédőt szokja, Vera rakja be és most csönd. Attila és Veronika persze rögtön elkezdik baszogatni, milyen jó, hogy nem tud megszólalni, ne mutogasson, mondja ki, amit gondol! Fordul a kocka, Veronika a következő, a fogsorvédő büdös és mmmmmmm! Juj, aztán Pityu az udvaron azt mondja, na mi van öcsém, Veronika örömében csinál is valamit, öklözi Pityut. Attila az edzések technikai részét élvezi, az olyan játékos. Meg azt is, hogy baszogatja Csabát, egy kicsit Vikit is. Na húzás vissza az udvarra!

A bombajó bokszolók választhatnak maguknak hülye becenevet, Csaba a Sáskaharcost választja, mert mindenkit felzabál, ha jól értettem. Kinga Királylány lesz, mert annak hiszi magát, mióta megszületett, óbazmeg. Naaaagy Szőke Ciklon Seherezádé, ízlelgessük. Van még itt Balog Géppuskalábú Fecó, Dadi Törvényenkívüli Eszter és Péter, a Torpedó. Veronika a Megveszekedett Kolibri, röhögök, másodpercenként majd’ száz csapás, mi? Vera megint jön a Fekete Mambával, lefogadom, áttetsző, légies, Krúdy-féle törékeny nőnek is hiszi magát ezen kívül, de igenis Attila mondta a kertben! Akkor Ördög Vera. Ördög Vera megsértődik és ott hagyja a bandát, mert Attila gyökér. A gyökér egyébként a Kalapácsember nevet választja, hahaha, mint egy nyolcvanas évekbeli horrorfilm. Végül a legjobb név: Dukai Sittes Gergő, nézd már, az Analfának van humora!

Nézzük, mi volt közvetlenül a kiválasztás után. Vera és BTA mosolyogva kezet ráznak, nincs semmi baj, ennek így kellett történnie. Ennek kissé ellentmond, hogy Annamari a riportszobában bevallja, nagyon dühös volt Verára, ez egy duplán aljas húzás volt tőle. Nem elég, hogy egy segítő kézre rakta a kendőt, de félelemből tette. Péterék bezzeg elégedettek, a legjobb taktikai lépés volt, profi! Hiába nyalt Annamari, hehe. Veronika örül, mert a Villában tölti a Mikulást, aztakurva. Csaba okoskodik, Vera se hülye, tudja, hogy Ronikával (miért hívják így, miéééért?) nehezebb dolga lett volna. AM nem véletlenül hozta rendbe a kapcsolatot. Úgy puncsolt, mint a szél, aki nem látta, az vak! Kinga meg volt döbbenve, Attila és Péter újra elérték a céljukat, beszarás. Be is ülnek a szaunába, aminek a rendeltetésszerű használatára már nem is emlékeznek, ménem a Veronika, he? Megdumáltak? Neeeem, dehogyis. Azért nem a Veronika, mert rákenték volna, Verára, hogy egy féltékeny állat. Ezért átmérlegelte a dolgokat. Vera becsületéről volt szó. Jahh, most néztem ki az ablakon, itt Baján éppen piros hó esik.

Balázs kardigánja, remélem, mindenkinek megvolt, papámnak ilyen volt olyan ződben, amilyenre a rácsos kapu van festve, abba ment mindig beállíttatni a cukrát. A Villában harci hangulat uralkodik, olyannyira, hogy mindenki álmosan ténfereg, sántít, ásítozik és az elkövetkező öt percben mindenki nyavalyog, itt fáj, ott fáj, amott fáj, izomláz van, nyíg van. Ez senkit nem érdekel, minket sem, az edzőket pláne, Kinga üssön keményen, haragudjon a zsákra, utálhatja Vikit is, hogy itt óbégat a fülébe. Győzni jöttél, nem? De Kingucika nem győzhet, brühühü, megy a picsogás a riportban, ha Viki nem megy az agyára, már rég feladta volna. Vera és Attila játékosan bokszolnak egymással, Attila legnagyobb bánata, hogy nem üthet vissza. Szerinte Vera egy őrült ember elszántságával küzd, ijesztő. Csaba a nagyon-nagyon hosszú és göröngyös alagút végén látja a fényt, aztán aggódik, mert csak lányokkal ütöget és finomkodnia kell, lehet, hogy ez a hátrányára válik. Kinga minden ütés után jujgat, ha eltalálja Csabát. Erről van szó, na látod, ez a jó a bokszban, hogy túl tudok járni a másik eszén. Fasz tudja, én maradok a kocsmasportoknál, csocsóban még mindig überelhetetlenül béna vagyok, de élvezem, sőt, ott tartok, hogy szoktam taktikát is kidolgozni és a múltkor lőttem gólt is. Hogy hogyan sikerült, a mai napig nem tudok rájönni, megismételhetetlen pillanatok ezek az ember életében, na.

Végre kiderül, miért érdemes hajtani, az összes meccs győztese lila kendőt kap. Jó, tudom, hogy előtte mindenki elmondta, kivel szeretne küzdeni, de baromira unom a pofázást, na. Lesz öt lila kendő! És az öt vesztes közül lehet választani! Péter kedveskedik Csabával, na, nyomikám, remélem, most valaki alaposan kiüt, aztán mehetsz párbajozni! Veled, röhög Vera, azt hiszem, ez az első alkalom, hogy meg tudott nevettetni. Sikítófrász kerülget, ugyanis Vera most aztán tisztázza a konfliktusait és megbeszél. Nem akar tüskéket hagyni. Péter eldöntötte, hogy nem megy bele mély lelkizésekbe egy lánnyal sem, de megsajnálta Verát. Azt is látja, hogy Vera szereti őt, úgyhogy, bár a háta közepére kívánta az egészet, de átbeszélte vele a dolgokat. Pandacsökizett is neki, mert Vera nem tudja eldönteni, melyik Péter igazi arca. Balról a második, bazmeg. Péter egyébként fiúknál sem lát be dolgokat? Na, ez a téma érdekelne engem is. És tud bocsánatot kérni? Péternek sikerül addig csűrni-csavarni a dolgokat, hogy ő jöjjön ki jól a sztoriból, őt alázta meg Vera, mert kiköltözött az ágyából. A fasznak kellett kiköltözni! Igen, megsértődött. És igen, voltak érzései. Jajmár, Peti ne mondjon ilyeneket, hogy szerette, imádta Verát! Most meg azért mondja, hogy kedvelte Verát, mert Vera az előbb mondta. Hallom, ahogy elkezdek őszülni, és még hátra van Veronika. Igazából nem értem, mi volt a téma, a lényeg kábé annyi, Péternek csak testi kontaktussal együtt kellett volna Veronika barátsága, anélkül nem, és Veronika megkérdezte a Petit, hogy költözködjön-e el, hogy Vera vissza tudjon költözni, és a Peti mondta, hogy akkor Veronikával akar aludni és majd megbeszéli ezt Verával. Ha agyonvertek, akkor se tudok erről a beszélgetésről többet mondani, mert mondom, nem értettem, nem és nem és nem. És igen, Vera úgy lett beállítva a Villában, hogy odavan Petiért, annak meg semmi érzése nincs. Itt gondolok arra, nekem is kéne egy olyan csap a fejemre, mint a Szaffiban a fekete, hosszú hajú faszinak, akinek nem jut eszembe a neve, de most nem is fogok rákeresni, mert akarom nézni a Don Juan DeMarcót, még nem láttam. Vera megígéri Veronikának, hogy nem fogja feszt baszogatni, mert nem célja, hogy állandóan konfrontálódjon, és megegyeznek, elteszik ezt a beszélgetést egy polcra.

Öfi végén jeges buli van, hát szép az a világító jegesmedve, na, jó, ma én is vettem egy, az ízléstelenség határait jócskán túlhaladó asztali díszt, de a gyertyák kurvajók voltak benne, már szétbarmoltam és újracsináltam az egészet, most fasza. A párbajozók egymásnak rendeznek bulit, AM jeges bulit szervezett, mert mikor Vera, mint önjelölt pszichológus és érzékeny lelkű bejött a Villába, azt mondta rá, egy jéghegy. De a hangulat nem lesz fagyos. Vasárnap otthon maradsz, de de most ne ezzel foglalkozz, mosolyogj, vigyorogj, partizz ezerrel. Ezerrel partizás előtt zsákbanfutás párokban, szemeteszsákban, így megemlékezvén arról, BTA ágyába Vera szemetet öntött. Vera alig várta, hogy vége legyen, hogy végre táncoljanak, Attila ezt sem csinálja, mert az ő korában, meg az ízületei, Péter tovább gondolja a feladatot, mivel zsákbanfutás a játék neve, ő a fejére húzza a fekete zacskót, úgy ténfereg el a raktárajtóig. A fergeteges buli végén a két párbajozó kedvesen elbeszélget egymással, Annamari, nekünk kell megmérettetnünk! BTA unottan közli Veráral, kár vetíteni, tudja, hogy azért őt hívta ki, mert szűköl a segge és neki ne magyarázzon. Vera belekezd egy tanítónénis szövegbe arról, ő megéli a játékokat, Annamari nem, mindig nyavalyog, BTA ezt leszarja. Vera, a higgadt, a felnőtt és aki beleáll a konfliktusokba, otthagyja, mert Annamari kezd kötözködni és az nem az ő stílusa. BTA, hagyd kinn, könyörgöm, ez a faszi meg nem hagyja abba a Hajolj bele a hajamba c. méltatlanul agyonhájpolt számot, akkor fogom magam és egyenként szétszórom a petesejtjeimet a nappaliban, esküszöm!

Sigiske, bocs, de ha nem rakhattam volna be a világítós jegesmedvéről a képet, meg ezt itt, a Kancáról, abba belehalok! :))

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

capa05 2011.12.04. 19:22:10

@beebeer: talán a jövő héten...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 19:22:26

@nathalie: jah! hát ez gáz.. VEronikának is csak ennyi esze van.. :D
Dögöljek meg, ha értem, mit esznek ezen a Petin a V. nevű libák.

foxglove (törölt) 2011.12.04. 19:22:54

@nathalie: @arkangyal44: oké, megpróbálom, köszi, most megyek is

Pascal007 2011.12.04. 19:23:06

@arkangyal44: és még szerencsére hideg sem volt :) szeretem a vásárokat

kárpátia56 (törölt) 2011.12.04. 19:23:58

Még jó, hogy vége lesz ma Attila büntijének. 1 nap reális volt. Ez a célzott félelem is személyiség fejlesztő, hogy meddig fog tartani a bünti. Szerintem ez király. Végre parasztkodhat 2 nap szünet után, vissza a Régi Attilát!! Kinguci már várt téged, mint cirmos cica a terelőkutyát.

sandokan 2011.12.04. 19:24:18

@nathalie: a héten volt három hosszabb beszélgetése is attilának az éjszakai videóban. eszter, fecó, seri sorrendben, érdemes őket megkeresni.

egy hónapja írtam neked, arról a zuhanyzós jelenetről vagy inkább pillanatról seri és attila közt. lassan de alakul az, még a gorilla is észrevette már, hogy más is van az erdőben, nem csak ő, ezért is jött nagyon rosszkor ez a büntetés.

nathalie 2011.12.04. 19:24:20

@anica inkognitóban:
hát most mit mondjak?! 50 %-a meg van!!! :D:D:D:D
egyébként inkább mucikám, mint drágám. közben rájöttem.
@beebeer:hát egy tíz évvel későbbi való világnál akár lilu esetében is bekövetkezhet, ha az rtl továbbra sem tud felmutatni normális női műsorvezetőt :D:D

ő-szinte 2011.12.04. 19:24:21

@foxglove: Akkor hivd fel es vidd, ha rosszabbul van, ha nem!Mondd, hogy rosszabb! Ugy is fizetsz, nezze meg a lusta disznaja!

Pascal007 2011.12.04. 19:24:31

@foxglove: nekem a cicám produkált hasonló tüneteket, és nagyon megijedtem, bélfertőzés vagy ilyesmi volt

Közbiztonság Szilárd 2011.12.04. 19:24:44

ja, Fecó épp most mondja:
Nem ütök, mert nem vagyok hozzászokva az ütésekhez.

Biztos azért, mert az apósa...

rianna 2011.12.04. 19:24:53

@Közbiztonság Szilárd: azért, mert nem szól közbe mindenki, még értjük, hogy rossz a párhuzamod, és hergeled magad hiába.

inmemancsi 2011.12.04. 19:25:21

egy órát nem szólalhat meg:)) ahhoz képest, hogy mindenki fogyózni akar állandóan zabálnak

2011.12.04. 19:25:35

@anica inkognitóban: tényleg nem látszik. Gratulálok! A kozmetikusodnak van ízlése. Ritka példány. :)

Látnád a nagynéném 60 éves barátnőjét, egyszerűen réééééémes, mielőtt bejelzi a látogatását napokig tréningezem a fiúkat, hogy ne bámulják, erre én vagyok az, aki egyszerűen nem tudja levenni a szemét a szemöldökéről.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.04. 19:25:38

Roni, te olyan aranyos vagy! :)

ő-szinte 2011.12.04. 19:25:40

@foxglove: Nagyon messze van Bp? Mert megerne, ha nem olyan nagy a tavolsag...

Hódos Hajnalka 2011.12.04. 19:25:57

@foxglove: igaza van arkangyalnak, a habos hányás mérgezés is lehet, úgyhogy én nem várnék, nekem így pusztult el a dobermannom. nem ijesztegetni akarlak, de vidd azonnal orvoshoz.

sandokan 2011.12.04. 19:26:15

@pushpang: semmit, viszont így tuti bekerülnek az összefoglalókba.

arkangyal44 2011.12.04. 19:26:23

@Pascal007: decemberbe rajzolni nem lehetett von szebb időt,bár a reggel ahogy indult szakadó esővel:))

Hurri Kán 2011.12.04. 19:26:42

@arkangyal44:
Mi akkor is győzünk, hogyha kikapunk. :)

nathalie 2011.12.04. 19:26:53

@sandokan:
nem néztem az online-okat. most meg hogy attila nem beszélhetett fel sem merült bennem :)
de majd lehet belepörgetgetek.
Ha összejönne serivel nagyon sokat röhögnék :D

inmemancsi 2011.12.04. 19:27:09

@arkangyal44: volna azért ötletem, mint múlthét hétfőn? amikor hétágra sütött a nap

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 19:27:42

@nathalie: mondjuk, kurvára nem, mert mindent lehet ízlésesen viselni, de mindegy..:P az összhatás a fontos szerintem, de ha te látatlanban így gondolod... szíves joga...

sandokan 2011.12.04. 19:29:04

@beebeer: a következő hétvégén. remegve merem csak megkérdezni, melyik angol csapat?

inmemancsi 2011.12.04. 19:29:14

@anica inkognitóban: és van akinek a párducminta jól áll.. pld. nekem:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 19:29:25

@Közbiztonság Szilárd: jól van, látom csak tovább hergeled magad.
Igyál valamit, nem lesz ennek jó vége.

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 19:29:54

ha vera visszamegy, eret vágok.

Tüzitündér 2011.12.04. 19:30:08

no martini no party....

no nyú poszt no komment....

báj, tumoró móning! :):)

inmemancsi 2011.12.04. 19:30:20

na ocsmány vera érdekében bevetik a gyerek tényezőt

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 19:30:28

vera próbál sírni!!! bréking! de nem megy.

2011.12.04. 19:31:20

@sandokan: hát ezen fog múlni közös jövőnk????? Nem remeg meg a kezem, büszkén vállalom: LIVERPOOL!

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 19:31:48

@inmemancsi: ugyanez jutott eszembe. hajra bta!!

arkangyal44 2011.12.04. 19:32:27

Hol van aza a barátom,akinek 2-hete elnyertem a balatoni telkét? adok neki esélyt,hogy visszanyerje,én azatatat,mondom,hogy Vera megy vissza a kulipintyóba :)

ő-szinte 2011.12.04. 19:33:10

Ma Lilu szerencses, mert nem csak a sztajliszt de a fodrasz sem baszott ki vele... :-)))

nathalie 2011.12.04. 19:33:16

@anica inkognitóban:
most nagyon szomorú is lettem...

inmemancsi 2011.12.04. 19:33:25

@liberaliskonzervativ: ja nekem meg kifolyik a szemem, ha tovább kell nézni, szörnyű a kedvenc fehér melegítője strasszos sapka (barna) plusz biciklilánc a nyakában és pufi kabát oltári, nem akarom bántani az útszélieket, azok is jobban öltöznek mint pld a mai párbaj outfitje

sandokan 2011.12.04. 19:33:28

@nathalie: nem fog, de már nem biztos, hogy serin múlik. szerintem érted, hogy mire gondolok.

amikor beszélgettek (vera téli bulija előtt), volt két-három olyan pillanat, mondat amit attila most is elég érdekes, durva módon reagált le.

arkangyal44 2011.12.04. 19:33:56

@inmemancsi: valahol meg akkora volt a köd,hogy az orrukig nem láttak,még,hogy kicsi ez az ország ??:)))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 19:34:46

@nathalie: itt egy papírzsepi, ne bömbölj, töltök neked valamit, oszt' kész. túl van tárgyalva (hiú vagyok mint az állat, nem tehetek róla..)

nathalie 2011.12.04. 19:35:04

@sandokan:
értem mire gondolsz :)
Attila máshogy nem is tud nagyon reagálni bármire is. szóval ez nem okozott meglepetést :)

arkangyal44 2011.12.04. 19:35:12

@ő-szinte: ő is szabin van? így értetted ?:))

sandokan 2011.12.04. 19:36:28

@beebeer: neeeem.
mentem, ami még menthető, szerintem maradjunk az ibériai félszigeten. eleve jobb az idő, meg ott közös nevezőn vagyunk.

ő-szinte 2011.12.04. 19:36:46

@arkangyal44: ja, nem. A fogadasra emlekszem. Jot rohodtem. Es persze mondtam, hogy nalam lehet megtenni a teteket :-DDD

kárpátia56 (törölt) 2011.12.04. 19:37:07

ebből a cuccból bőven Annamari jött ki jobban, az ő és Vera családja közti látható különbség szerintem most oszt újra szavazatokat, 55-45-re tippelnék.@liberaliskonzervativ: :) pedig látszott, hogy nagyon akarja.. próbálja nyelni a műkönnyeit, mint előző munkahelyén az apatejet.

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 19:38:25

@kárpátia56: mint előző munkahelyén az apatejet.

ezen besírtam :DD

arkangyal44 2011.12.04. 19:38:31

@ő-szinte: véletlen nem emlékezel az illető nevére ? had nyerje vissza:))

nathalie 2011.12.04. 19:38:35

ki drukkol verának? van olyan?

Hurri Kán 2011.12.04. 19:39:29

@nathalie:
peticsé és brr, másról eddig nem tudok.

foxglove (törölt) 2011.12.04. 19:39:39

Na, itt vagyok megint, szerencsére sokkal jobban van. A hideg vizes mosdatás nagyon tetszett neki, meg evett is (diétásat, sima rizst), de ha megint rájön ez az izé, akkor tényleg beviszem.
Bocs mindenkitől, de csak 3 hete van nálam, és csak 2 hónapos, úgyhogy izgulok miatta rendesen.

_most_ 2011.12.04. 19:40:17

Úrég Annamari nővére még Annamarinál is rondább, ilyet minek kell mutogatni tévében.

Hurri Kán 2011.12.04. 19:41:41

@foxglove:
Gyógyulást kuttynak. Milyen márka egyébként? :)
Meg mielőtt hozzád került, rendben volt egészen, tehát nem lehet esetleg valami korábbi gond ami most jelentkezett?

arkangyal44 2011.12.04. 19:41:57

@nathalie: van, és hozzáteszem,hogy ha nem lenne párom,bízony bevállalnám.Ahogy nézem a szeretet hiányzik neki nagyon,mikor a Petikéja kicsit beszélgett vele,olyan boldognak tünt.

ő-szinte 2011.12.04. 19:42:18

@arkangyal44: Nem, nem tudom melyikuk volt pontosan, sokszor kommentel, ha latja biztos ujra jatszhatjatok. :-) De nezd vissza, ha meg emlekszel melyik nap volt. mert en mar arra nsem... :-)

Hurri Kán 2011.12.04. 19:42:43

@nathalie:
Izé... émmég beszámítható állapotban vagyok. Már ha nálam lehet ilyenről beszélni. :D

sandokan 2011.12.04. 19:43:15

@nathalie: hogy kiessen és valaki belelépjen az arcába az anyázásért? én

nathalie 2011.12.04. 19:43:52

@foxglove:
ha ilyen kicsi, akkor talán nem epilepszia, az már nagyobb korban jön ki. Lehet, hogy csak felmelegedett, vagy mi, azt hiszem ezt akkor is produkálják. figyeld, hogy iszik, meg eszik-e, ha nem, akkor lehet valamit megevett, amit nem kellett volna.

BarnaMaki 2011.12.04. 19:44:49

Attila és a testi kontaktus :D

ő-szinte 2011.12.04. 19:45:15

@foxglove: En azert elvinnem a dokihoz... Meg szep, hogy aggodsz erte, ez termeszetes!:-)

2011.12.04. 19:47:15

@sandokan: látod, mennyi ígéretes kapcsolat szakad meg ilyen kardinális kérdések miatt, mint a foci? :DDDDDDD

Pascal007 2011.12.04. 19:48:12

@arkangyal44: a lényeg a vége jó idő +jó piac :)

BarnaMaki 2011.12.04. 19:49:09

A kingBucinak kilóg a bugyija? Ennél kisebb ruhát nem bírt találni? :DDDD

Hódos Hajnalka 2011.12.04. 19:50:33

@Közbiztonság Szilárd: bár semmi közöd hozzá, de gyvy személyes ösmerősöm, sőt, barátom.
így természetes, hogy többet megengedhet magának, mint mondjuk te. gondolom, ez nálad is így van.

mivel volt vv4, többen ott is kommenteltek, kb. ismerem, kinek-mi a habitusa és igen, lettek közülük barátaim, így ők is többet engedhetnek meg maguknak.

na bumm. és most mi van?

kitikati 2011.12.04. 19:52:47

@arkangyal44: Ha ez vigasztal tavaly karácsonykor a zserbó lekvárrétegét hintettem meg fahéj helyett borssal. Aztán az egészet átvittük a családi összejövetelre, úgyhogy nem tudom milyen lett az íze.

foxglove (törölt) 2011.12.04. 19:52:59

@gyvy: terrier, és vannak problémáim, hogy milyen állapotban kaptuk meg...:S Szerintem nagyon korán lett elválasztva, full bolhás volt, gyomorproblémás...
@nathalie: @ő-szinte: köszi még egyszer!

hájdí 2011.12.04. 19:56:39

hmm,attila ,a jó barát...)

Kardhal.0 2011.12.04. 19:58:56

Veronika zseniális.
"Jah, igeeeen?"
Félelmetes. :))))))

Közbiztonság Szilárd 2011.12.04. 19:59:06

@rianna:
Miért is rossz?
Ugyan magyarázd már el.

@pushpang:
Dehogy hergelem.
Csak nyugtáztam, hogy hülyeséget írtál, és azóta is véded.

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Mi lenne?
Csak hát elég fura, hogy másra rászólsz azért, ha a kurvákat védi, ő meg nyugodtan faszkalapozhat másokat, semmi reakció.

Meg hát nem túl tisztességes, hogy X beírhat dolgokat következmények nélkül, és szidhatja a többi beírogatót meg személyeskedhet, Y meg nem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.12.04. 20:03:28

Szépestét BlogKempingezők!

Lilura ma megint haragszik a stylistja? Na ha az nem "nem az eszemért szeretnek" szerkó, akkor nem tudom, hogy mi az.

Hurri Kán 2011.12.04. 20:05:27

@neccharisnyás útonálló:
Épp jó estét :)
HA átfáracc a zúj posztba, még az is lehet, lesz társaságod. ;-)

Hódos Hajnalka 2011.12.04. 20:06:19

@Közbiztonság Szilárd: már megírtam délután, hogy a kommentelők vitájába nem szólok bele egészen addig, míg az másokat nem zavar.

2011.12.04. 20:18:08

@csicserierika: van új poszt, gyere át! :)

Közbiztonság Szilárd 2011.12.04. 20:18:39

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Ezt vehetem kinyilatkoztatásnak a jövőre nézve? :-)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 20:31:31

@Közbiztonság Szilárd:

"Akkor engem nagyon bírnál. :-)"

ezt mire írtad? csak mert eltévedtem az erdőben hazafele télapótól...

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2011.12.04. 20:53:13

@Brr: nem kommenteltem meg ide, csak olvasni szoktam, de ha annyira veded Verat es azt mondod, varjuk meg, mig kijon es elmondja, mi is volt az a frocskolos kep, akkor lehet, nem kellene sztorikat gyartanod Attilarol sem. Vagy ami az egyiknek a jar, a masiknak nem?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.04. 20:56:38

@inmemancsi: Volt egy villalány, akin gyakran előfordult a párducminta! :):):):):)

@nathalie: Én.

@csicserierika: Az!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 20:57:47

@gyvy:

viccelsz ugye? én Bénító Tekintetű Annamarinak drukkolok..

betonverát csak nagyon sajnálom...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.04. 21:03:17

A Csillag születik bejátszón Ördög Nórán ugyanolyan fülbevaló van, csak kékben, mint a párbajon Verán!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 21:04:39

@afromagyar:

pl. mivel kapcsolatban? tetko?

igen, várom, hogy mit mond róla, már ha megkérdezik tőle, mikor kijön...

Közbiztonság Szilárd 2011.12.04. 21:11:30

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Jövő alatt?
A mai nappal kezdődő időszakra. :-)

@Brr:
Hát nézd meg, hogy mire válaszoltam.
(Mondjuk a villalakókat és jellemüket illetően inkább Hajnival értek egyet - ezen jól meg is lepődöm mindig -, mint veled, de ez más kérdés.)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.04. 21:16:44

Anett és Zsófika - két agyhalott!!! Tordasi Tomai Ildikó legalább észérvekkel élt! A fiúk meg mondták a frankót!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 21:17:41

@Közbiztonság Szilárd:

akkor meg kell találni a közös intervallumot, mert én is Hajnival szoktam egyetérteni...

BarnaMaki 2011.12.04. 21:18:31

Lilunak valaki fegyvert szorított a halántékához, amikor elvállalta ezt a műsorvezetést?!? Egyre nyomorultabbul viselkedik ... :S

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 21:18:52

@Közbiztonság Szilárd:

Szilárd, rákérdezhetek? Norvég vagy vagy Svéd?

kárpátia56 (törölt) 2011.12.04. 21:27:00

@Peter_Cs: Nóra hál'isten kinéz valahogy, nem rontja el ez az izé. Verának is vannak szép vagyok napjai, meg Nórának is megjön néha, deee khm.

Zelefánt 2011.12.04. 21:34:26

Bálnák, ki a partra.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.04. 21:36:11

Lilucica, te is nekimennél a falnak, de jogos.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 21:36:20

Győzött a retek..

hát itt az ideje, hogy leszokjak erről az addikcióról..

Közbiztonság Szilárd 2011.12.05. 00:46:42

@Brr:
Magyar vagyok (kemény legény :-).
De Stockholmban (Istókhalma :-) már jártam egyszer. :-)
süti beállítások módosítása