Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x76 - 1x78

2011. december 01. 19:00 - Hódos Hajnalka

Tegnap este pont arra a jelenetre estem be az ajtón, mikor Fecó fogadkozott, fúdemostakkómajd, mire Csaba., térdnadrágban, csak úgy, minden előzmény nélkül léggitározni kezdett úgy, hogy közben nézte magát az ablaküvegben. Szó nélkül felálltam, levettem a csizmám, elkapcsoltam a tévét, fogtam egy csavarhúzót és nekiláttam összeszerelni legújabb szerelmem, amit ajiba kaptam. Mert én fantasztikus vagyok, azért. Úgy értem, azért kaptam, nem azért kezdtem csavarozni. Léggitározni egyébként én is szoktam, utoljára 2010. májusának utolsó napjaiban, úristen, már másfél év telt el a foci vb óta, hogy is volt? „Fakanálért nyúlok, beleüvöltöm, biztass, üldözz, áltass, átkozz, válassz, majd a léggitározás befejezéseként lendületet veszek, és térden becsúszom a nappaliba, azt ordítva, csak a szívemet adom, a szívemet dobom eléd. Ez a véletlenszerűnek tűnő, de gondosan kimunkált koreográfia Def Leppard pólóban, vörösre lakkozott körmökkel, nyuszis szobapapucsban nagyon ott van, főleg azóta, hogy rájöttem, pont az étkezőasztal felénél kell térdre ereszkedni ahhoz, hogy ne fejeljek bele a dohányzóasztalba.” Rohan a rohadt idő, na. Jaj, azt még muszáj elmesélnem, Anna is jött volna írni az olasz vezérszurkolói blogba, de mire hazajött Berlinből, rég kiesett a válogatott, pedig már kész volt az első cikk: Miért nem nézek focit? Néha még hangosan felröhögök. Kínomban. Focibloggerinai (van ilyen szó?) pályafutásom tiszavirág életűnek bizonyult, van ilyen, na nézzük, miért kesereg a mi Péterünk.

Neki az a sorsa itt a Villában, hogy nők sértegessék, és úgy beszéljenek vele, mint egy pokróccal. Nem tudom, én nem szoktam pokrócokkal beszélgetni, de az jó, ha az embernek van valami hobbija. Péter tudja, hogy Veronikánál ez a hisztéria nem fog sokáig tartani, próbálja lerövidíteni ezt az időszakot. Meg is kérdezi tőle, ízlett-e neki a kóbász. Veronika morog Eszternek, mintha mi sem történt volna, pedig a bálon hogy leoltotta! Még azt is mondta neki, hogy ganajtúró! Veronika alapproblémája még mindig az, Péter azt mondta neki, kívülről ez nem is úgy jön le, aztán meg azt mondja neki, mégis mit gondolt? Ezt majd később sajnos ki is fogja fejteni, mintegy tíz percben, nyivákolva, de most gyorsan-gyorsan, BTA és Csaba öltözzenek fel jó melegen, mehetnek Isten hírivel!

Nagy az öröm, Annamari sír, nevet, remeg, ölelgeti Csabát és fogalma sincs, hogy a szülei lesznek-e ott, csak azt tudja, hogy a piciket akarja nagyon. Menjetek, menjetek, zöld! Kinga hüppögve bőg és majd szétfakad az epéje az irigységtől, de mint mondani szokás, erről és Annamari látogatásáról beszéljenek helyettem a képek:


A kinek van a legszarabb napja a Villában verseny egyértelmű győztese Kinga, ugyanis levél érkezik. A Villa két Legjobb Háziasszonyának holnap érkezik a nyereménye, azaz a CKM magazin munkatársai és valódi címlaplány lehet belőlük. A tökéletem eredményhez azonban ma le kell fogynotok huszonhét kilót, teszi hozzá Attila. A lányok sivalkodnak és ölelkeznek, Kingának megint elfakad az epéje, Gergő meg húz még egy strigulát a CKM csajok közé. A két leendő címlaplány sírásra késztető beszélgetést folytat a kerti asztalnál, Sehi szerint, ha Veronika bevesz nemtuggyahány szűztea kapszulát és fut a futópadon tíz kilométert, az holnapra látszódni fog? És szoli sincs! Sehi szerény, ha Annamari vagy Eszter nyertek volna, akik ugye, nem olyan kaliberek, akkor azért nem a CKM jönne, nem? Ezt nem is kommentálom. A megérkező Csaba és BTA a kutyát nem érdekli, juj, Annamari, jön a CKM! Tök boldog vagyok! Miután újabb ökörséget hallhatunk Lilutól, aszongyahogy vegytiszta barátság, Vera beszélgetni hívja Attilát a nyugiszobába. A téma az ő háromszögük. Attila láthatóan kínban van, tegyen fel neki Vera egy kérdést. Én már röhögök, mert tudom, hogy úgysem fog válaszolni, nyertem. Verát egyébként az érdekli, amit Peti Veronika iránt érez, az több-e barátságnál. Most válaszoljak egy olyan kérdésre, ami egy másik ember érzelmi világáról szól? Attila nem tud és nem is akar nyilatkozni, a bizalomra fogja. Tudja, mi van, de nem beszélhet. Az biztos, hogy Vera ebben a történetben egy alkalmatlankodó valaki, nem tud többet mondani. Az, hogy Vera baszogatja Veronikát, nem feltétlenül hozza őket össze, Péternek ugyanis nem szokása megvédeni a Kis Tücsköt, csak miután Attila a védelmébe veszi, mert akkor már ciki. Peti pedig felvállaltan kerüli a konfrontációt kiválasztás és kihívás előtt mindenkivel. Vera megint elkezdi magyarázni, hogy az ő fő konfliktusa nem az, hogy Veronika a Péterrel van, komolyan unom, Attila meg nem érti, miért őt hívja ilyen beszélgetésekre. Elmondom. Azért, mert az ilyen tyúkeszű nőknek, mint Vera is, akik képtelenek túllépni a vélt vagy valós sérelmeiken, az a mániájuk, hogy megkeresik A Hím legjobb haverját valami indokkal – rosszabb esetben a legjobb haver csaját/feleségét – és ott próbálnak faggatózni önigazolás és plusz információk reményében.

Veronika és Péter között is komoly megbeszélés zajlik, a Kis Tücsöknek kinyílt a csipája. Péter egész játékpolitikájától hány, és azt is a fejéhez vágja, csak taktikából akarja, hogy minden a régi legyen. Péter nem érti, Veronika kérte, hogy legyen őszinte, mikor az, akkor meg ő a világ legnagyobb faszkalapja. Igen, mert akkor Veronika rájön, milyen undorító. A hogy jutottunk ide költői kérdés után jön az azt hiszed, hogy én szerelmes vagyok beléd szöveg, milyen fokozatokról beszél Péter? Veronika bánja azt az iskolai napot, mikor egymás seggébe voltak bújva, de nagyon örült akkor, hogy kibékültek. Igen, most meg annak örül, ha minél távolabb vannak egymástól, mert akkor talán Péter nem ért félre semmit. Egyébként is, tolja csak ezt a játékot, legyen kétszínű, hazudozzon, bujcizzon a Verával, hogy az nehogy kivigye! Péter próbálja bizonygatni, hogy Veronika milyen fontos neki, és hogy ő az egyetlen, akivel őszinte a Villában, nem nagyon hallom, mert borotvapenge után kutatok a fiókban. Péternek szar érzés ez, ismerős, de szar érzés. Szomorú és kiábrándító. Veronika nem hatódik meg, akkor megbeszéltük? Megbazmeg.

Közvetlenül a kiválasztás után Vera elmondja, kiérdemelte a zöld kendőt, ennek most rajta kell, hogy legyen. A nyugiban beszélget a pajtikkal, Fecó tolja a szokásos szöveget, itt fogadtam meg kommentben, ha még egyszer kimondja, hogy „hallgass a szívedre, aztán kész”, akkor hozzáláncolom magam meztelenül a Villához egy táblával a nyakamban ezzel a felirattal: „addig nem lesz poszt, míg Fecó ki nem jön!” Vera megint játssza a tökös csajt, annyira egyértelmű ez a párbaj, annyira egyértelmű! Ti is tudjátok, hogy a Veronikával fogok kimenni! Vagy a Serivel, szól gyorsan Kinga, sőt, AM is benne van a pakliban. Vera nem veszi a lapot, folytatja a nagymonológot. Tehát egyértelmű a Veronika…de mellette ott az Annamari és a Seri is, fejezi be a mondatot helyette Csaba. Most mi a faszról beszélünk?! Nem mondhatod ki a nevet, nem érted, bazmeg?! Vera vihog, de nem mondtam ki, egyértelműnek tűnhet, de nem egyértelmű….a kurva élet! Hát, az. Ennyi eszed van, te idióta. Kicsit később behergeli magát, na mellé nem kell, hogy olyanok álljanak, akik eddig a Veronikát dicsőítették! Ő megmondja nekik, vagy álljon mellé, ha eddig imádta, vagy üljön le, de belőle nem fognak hülyét csinálni, a kis luvnyából meg mártírt! Azt már nem! Majd ő megmondja!

Ezalatt Veronika Péterrel sutyorog a kanapén, a Kis Tücsöknek megérzései vannak. Vera őt fogja vinni. És Vera jön vissza, mert olyan a hangja. Meg a kiállása. Ő meg egy ilyen kis szeleburdi nyávogós picsa lehet. Köszönjük, Veronika, tíz pont, annyit azért hozzátennék, a VarjúVera hangja is odabasz azért, meg a picsa is stimmel. Kedves BTA és kedves(?) Kinga büntetést kapnak, mert az egyik faszozott, a másik meg szarozott élő adásban, ezért egy bazi nagy karton tele kell írniuk a következő szöveggel: élő adásban nem káromkodom. A betűk nem lehetnek egy centinél nagyobbak, ha mégis, új sor, nagybetű. BTA szerint a büntetés sajnos jogos volt, Kinga szokás szerint ajvékol és hisztizik. Megtudják, hogy bokszhét kezdődik, Kinga örül, lehet, hogy végre érkezik egy helyes pasi. Attila Fecóval és Csabával szeretne megküzdeni, Vera bárkivel, a fiúkkal is. Annamari számára a boksz a legagresszívabb sport, ami létezik a világon. Hát igen, szegény őzikét meg lelövi a csúnya, gonosz vadász. Kinga biztatja, csinálja szarul, de csinálja, ne csinálja, hogy nem vesz részt! BTA hajthatatlan, neki elvei vannak kérem szépen! Mindenki elmondja, hogyan döntött, Kinga fogadalmat is tesz, kevesebbet fog enni. Csaba olyan meggyőzően fenyegetőzik, mint amikor Pötyi a hátam mögé bújik és onnan morog csak a denevérek és általam fogható frekvencián a szomszéd kutyára: szétcsapok közöttetek! BTA nem hajlandó senkit megütni, ezért nem. Attila szerint itt az ideje, hogy egy újabb játékban elvérezzen, ezért részt vesz. Veronika belead mindent, még ha kifingik, akkor is!

Másnap reggel a CKM fotósai hiába keresik Veronikát, mert a szűztea kapszuláktól elfogyott, Serit is csak a nevetéséről tudják beazonosítani, őt sem tudják lefotózni, mert ő meg átlátszóra fogyta magát éjjel, úgyhogy összeszedik a cókmókjukat és dolgavégezetlenül távoznak. Á, nem is, csak vicceltem. Elkezdünk sminkelni, aztán elkezdjük a fotózást. Nagyjából ennyi. Veronika lelkendezik, az egyik nagy álma vált most valóra. Sehi ne aggódjon, mi lesz rajtuk, hoztak egy csomó cuccot. Valahogy nem jut eszembe az irhabunda, az usánka, meg a hótaposó csizma sem. Attól félek, a tegnapi nap után Kinga a fotózásba konkrétan bele fog halni, Vera nem ennyire empatikus, mint én, odatérdel elé, és ha lehet, még mélyebbre nyomja a kést. Kingabébi, nekünk nem lett volna jó ez a fotózás, tudod, miért? Mert le kellett volna hozzá fogynunk. Ennek így kellett lennie. Sehi is lelkes, ez egy hatalmas dolog, hülye lenne, aki ezt nem várná! Ez egy megvalósult álom! Nem mondok semmit, tavaly is kaptam olyan levelet a tokaszalonnázós tmk műhelyes megszólalásom után, hogy ma is tudok belőle idézni sorokat. Ronika teljes extázisban turkál a színes madzagok között, figyu, ez egy bugyi! Maradjunk inkább abban, hogy egy fogselyem! Serin nagyon jól áll az a hajszáltanga, ugyan, vékony vagy! Megkezdődik az érdemi (khm…) munka, Kinga bőg a nyugiban, Fecó baromi együttérzésről tesz tanúbizonyságot, tele pofával ásítozik. Akkora arcuk lesz Fecó, akkora! Kinga nagyon szerette volna, ha őt is fotózzák. Fecó csodálkozik, én is, de gyanítom, más miatt. Kinguci csúnyának érzi magát, ő itt a legcsúnyább! Őt senki nem fogja fotózni, csak a Diéta magazin! Aztán csúnyából gyorsan gonosz dögbe hergeli magát, és óbégat, ez a két lány nyer meg mindent! Erről szól minden, hogy kinyomok ezt, kinyomok azt, a Seri meg baszogatja azzal, hogy meghízott! Ettől aztán a kupolából is kiszállnak, olyan beképzeltek lesznek!

Attila és Csaba szeme kocsányokon lóg, a csajok a szokásos pózokba vágják magukat instrukciók szerint, pucsítanak, és döglött ponty szájtartással bandzsítanak a lencsébe. Attilának az olyan testek jönnek be, mint a Kingáé, Ronika nem tetszik neki, mert alacsony. Pici. Nem is izgatja. Csaba bólogat, hát igen, a Kingának van testi kisugárzása. Igen, rám is hatással van. Akárhányszor meglátom, legszívesebben kifutnék a világból. Sikoltozva. Kinga egy igazi Kanca. Helyesbítenék, Attila, igásló. Attila elunja a fotózást, és alszik (alvást színlel?), Kinga zabál bánatában, Fecó leskelődik, Eszter csak úgy vállalná, ha takargathatja a melleit. A lányok dicséretet kaptak, jól dolgoztak, nincs egy szusszanásnyi idő sem, mert máris jönnek Bunyós Pityuék, nem tudom, de valahogy az az érzésem, Kinga nem rá gondolt, mikor helyes pasit várt. Miló Viki örül, hogy mindenki szereti az ökölvívást, ezért napi kétszer meghajtják őket, de érdemes küzdeni, nagy a díj. Szétosztják egymás között a nyomorultakat és kezdetét veszi a felkészülési időszak. Veronika és Attila beszarnak Pityutól, akkor a tenyere, mint egy godzillának! Attila megfogadja, ezen a héten nem kötözködik. Na mozgás, mozgás, körbe-körbe! Kinga nem üti a zsákot, hanem dagaszt, mint a macskák, Eszterből előjön a küzdeni vágyó énje, Fecó hálálkodik, Szerivolték úgy el vannak fáradva, hogy még veszekedni se bírnak. Péter mélységesen tiszteli az edzőét és persze azért is küzd, hogy egy-két rohadékot kiüssön. Csaba aggódik, hogy a technikát nem tudja jól elsajátítani, pedig odabaszna! Fecó meg egy állat. Egy vadállat. Pofázós feladat, mindenki mondja el, kinek verne bele akkorát a fejébe, hogy az amalgám tömések könnyebben kipattannának, mint a konzum szaloncukrokától? Gergő Attila fejébe baszna bele, Csaba is az ő fogait ütné ki, bár nem híve az erőszaknak. Fecó is Attilát ütné, míg mozog. Attila meg is sértődik és lever egy szöveget arról, ilyenkor milyen nagy a pofájuk, bezzeg, mikor meg kell szólalni! Primitívek, amikor meg vitázni kell, hülyeségeket beszélnek össze-vissza. Gergő felhúzza magát, letaplóparasztozza. Attila verbálisan szeret alázni. De most nem. Kezet foghatna Verával, az is mindig akkor nem, mikor a vitapartner kéri, hogy na, akkor. Gergő és Attila még vagy másfél percig méregetik egymás faszát, aztán kiderül, Vera Péternek húzna be egyet és tenni fog arról, hogy találkozzanak a ringben. Sehere Kingát és Gergőt ütné ki, Veronika Verát. Attila csak lelki megalázás útján akarna bárkinek bemocskolni, de ha már muszáj valamit mondani, akkor Gergőnek verne be, hisz itt ő a legerősebb, mert ő ült börtönben. A másik, akinek beverne egyet, az Fecó, hogy ne érveljen hazugságokkal.

Újabb pofázós feladat, verbális összecsapással gyakorolhatják a meneteket, csavart és anyát nem kapnak hozzá. Péter és Fecó helyzete javul, ezért Péter technikai KO-val visszalép. Vera és Veronika megint összevesznek, a menetet Vera nyeri, hogy őszinte legyek, kurvára nincs türelmem már ehhez a két hisztérikához, a vita lényege, hogy pont Vera hányja a másik kretén szemére a szexet, mikor mindenki tudja, mi történt Péterrel a takaró alatt! Na mi? Na mi? Péter a tenyerébe temeti az arcát, megértem, követem a példát. Vera azt sipítozza, ő nem egy álszent lány, egyébként sem tartott nekik gyertyát senki! Gergő okoskodik a vita végén és tart kiselőadást a vitakultúráról, már mindenhol viszketek. Péter levonja a végkövetkeztetést: csak nőkkel ne kezdjen az ember, egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz! Egyébként nagyon szívesen leül egy üveg bor mellé és megbeszéli Verával a dolgokat, de ő nyilvánosan nem fog vitatkozni. Befejezte. Se egy őrült nővel, se egy hisztérikával nem vitázik. A hálóban morog, pont a Veronika basztatja, akit összeszedett lelkileg. A kiscsaj összeszedte magát és ő most le van szarva. Ja és Veronika a társa volt. Mindenben. A legbizalmasabb társa. Kérek egy papírzsepit, hüpp.

Miló Viki Csaba és Kinga apja, anyja, barátja szeretne lenni, minden egyben, mert egy jó edző mindent tud a tanítványáról. Sajnos, kevés az idő, úgyhogy el kell kezdeni felütni a hasukat, meg kell tanulniuk, hogy az ütés pillanatában kifújják a levegőt, ugyanakkor megfeszítsék a hasizmokat. Kinga aggódik, lesz-e ettől belül baja. Nem. Fenn már van. Péternek nincs könnyű dolga, alacsony csávó, van súlyfeleslege is, a kondíciója a béka feneke alatt van, de megvan benne a rosszindulat és az elszántság, hogy kárt okozzon a villatársaknak. Vera Attilát baszogatja, úgy üt, mint egy csaj, fel kéne, hogy adja a játékot. Ha valakiban nincs férfiasság, abba nem lehet nevelni. Attila sem marad adós, úgy várja a vasárnapot, hogy röhögjön, mikor Vera kiesik! Nahh, kész a sértődés, micsoda gusztustalan, undorító ember! Ezen a színvonalon folytatják, végül Attila beszélni akar vele kettesben, de micsoda meglepetés, Vera nem akar, haladjunk, kevés az idő, sok a kretén. Attilának és Csabának ezen a héten egy tálból kell enniük, ebből is cirkusz lesz. Csaba éhes, Attila meg baszik az alkotmányra, mert ő most zabált be. És mi az, hogy neki ki KELL mennie? Csaba egyen olyat, amit nem kell tányérból enni. Veronika győzködi, akkóse. Sajnos Veronika arról nem győzködi, hogy húzzon magára egy pólót, mert a tévénézők egy része a tévékészülék előtt vacsorázik, és hát… Csaba magányosan beül a szaunába és elkölti szerény étkét, egy banán, egy alma, egy müzliszelet és ha jól láttam egy bifidus actiregularissal telisteli flakon, de nem tud nyugodtan zabálni, mert a Kanca jön sajnálni. Csabinak a paradicsomos káposzta a kedvence, és direkt nem evett egész nap, hogy betegre zabálja magát belőle, de nem gáz. Nekem is a paradicsomos káposzta az egyik kedvencem. Oldalassal. Mert ugye minden főzeléknek megvan a maga párja, a zöldborsóhoz fasírozott jár, a spenóthoz tükörtojás, a tökhöz pörkölt. Bár mostanában a tököt tejszínnel, fehéren, önmagával sűrítve csinálom, uhh, nagyon finom és úgy illik hozzá az amúgy nemszeretem csirkesült is. Fecó, az igazság bajnoka kikel Attila ellen, a szerencsétlen nyomorult farok egy kurva szendvicset zabál, nem azon kéne élni! Attila elküldi a picsába Fecót, mi köze van egyébként ehhez az egészhez? Attilának megint meg kéne mondani, hogy neki milyen ember és megint kérdéseket intéz, eszerint ő megakadályozza az evésben Csabát? Nem kell megint túlpörögni, ne hazudjon és ne túlozzon, mert saját magát járatja le.

Fecó elvonul bőgni a nyugiba és jól kibaszik mindenkivel, nem fog bokszolni, mert ő ilyen emberekkel, akik nem tisztelnek senkit és semmit, nem. Mámeg megtört a barátsága Attilával. Az Igazságtalan Kőszívű Szemétláda jön a nyugiba, hoz paradicsomos káposztát a Tujának, vann benne elválasztófal is és a Peti még müzliszeretet is rakott bele. Nagy egyetértésben elfogyasztanak közösen három kanállal. Fecó nem megy Attilával bokszolni, mert feladta, arra a kérdésre, hogy mi az indok, nem válaszol, pedig a pletykás vénasszony Péter is rögtön ott terem, mint mindig, ha valami történik a Villában. Szerintem kotnyél volt a jele az oviban. Feladat van, pofázós, há, járuljanak az Őrült Nő színe elé és adjanak neki tanácsot, kit vigyen ki. Kinga szerint Veront és juj, Verát fogja visszavárni. Péter szerint BTA lenne a logikus választás, mert Zizi távozása óta nem csinál semmit. Attila is Annamarit vinné, mert vele csak olyan konfliktusa volt, ami indokolt, lehet érvelni, Veront meg sokszor bántotta ok nélkül. BTA szerint, ha vissza akar jönni, a leggyengébb láncszemet vigye, ha tisztázni akarja magát, Pétert vagy Veront. Hiába a tanácsok, a Nem Álszent Lány már meghozta megmásíthatatlan döntését, azért a Kancával megdumálják, olyan buta ez a Veronika, mint a segg, azt mondta, vigye Fecót, mert hazudozós és ő nem szereti. Öfi végén drEszter rendelést tart, az első két páciens Veronika és Vera, már sikítófrászt kaptam. Eszter szerint jegyet kéne árulni a két csaj produkciójára, én kikérem magamnak a Passengert a két luvnya visítozása alá. Akarnak még egy utolsó mondatot mondani? Veronika akar, húzzunk a picsába! Attila és Fecó is összeugat. Fecó szerint köztük minden volt, hm, nem sajnálom, hogy nem mutatták, de most elveszített egy barátot. Attila szerint ő nem tehet arról, hogy Fecó nem akar boxolni, a káromkodásért lehet őt felelősségre vonni, minden egyebet visszahárít Fecóra és ő soha nem mondta, hogy ők ekkora barátok. Még sírtál is, Attila! Fecó felbassza magát, neki játszásba volt Attila az érzéseivel! Hát mi ő, egy kutya, akivel játszani lehet? Attila lelkileg tönkre akarja tenni az embereket, Attila szerint Fecó áldozattá válási szindrómában szenved. A beszélgetés után zajlik le a majdmegmutatomerősleszek/léggitározás jelenet, amire most nem térnék ki újra, egy nap, egy sokk.

A kihívás unalmas. Vera ideges(nek mondja magát), Balázsnak is úgy tűnik, nekem úgy, Balázs most jól néz ki, semmi csicsa meg XS-es dzseki, sőt, borzalmas kardigány sincs. Verának megvan, kit fog kihívni és azért izgul, mert súlya van a pillanatnak neki. Szövegelés arról, milyen kemény a csapat, bezzeg az eddigiek, talán BTA az, aki nyal a zöld kendő óta. Kisfilmek, ki rakott rá jelet, mintha nem tudnánk. Gergő, mizu? Neki most is szimpatikus a Nem Álszent Lány, de a Pistike énjét nem karcolja. Eszterben van tüske, mert a párbaja előtt cserbenhagyta, és negatív hullámok jönnek Verából, ami őt frusztrálja. Vera, az érzelmes c. kisfilm. Ó, igen, ő úgy érzelmes, hogy mindent a szívére vesz és azonnal támad. Hát ezt nem érzelmesnek hívják, de mindegy, a Vera mindent jobban tud és kész. Attila, milyen volt Vera, mikor bejött? Csinos, szolid, intelligens, azt hitte, rá oda kell figyelni. Ehelyett lett belőle egy megveszekedett ámokfutó. Péter bizonyos szempontból jól ismeri Verát, kiszámíthatatlan. Megint megnézhetjük a Vera-Veronika rég megunt cicaharcot, hát, nem túl baráti a viszony. Megint meghallgathatjuk Verát arról, szerinte mi okozta, hogy Péterrel megromlott a viszonya, vonyítok, mint az ellő nőstényfarkas. Balázs kiszedi Péterből, hogy érezte a szimpátiát, hogyne. Vera-BTA konfliktusok kisfilm. Annamari szerint, mikor Verát megszállja a démon (eszem ágában sincs), akkor kéne egy karantén. Vera, itt az idő, gegv. Vera fossa a szót, szokás szerint tele van sérelmekkel, őt az Attila megfenyegette, hogy egy bizonyos személyt nem vihet ki és Péter se higgye, hogy nem szarja le, ki az ő barátja vagy barátnője. Veronika meg sem fordult a fejében, azért mondta ki hétszer a nevét a nyugiszobában, és azért óbégatta, hogy meg fogja mondani mindenkinek, ha eddig ajnározták meg esti mesét meséltek neki a ValóVillában, akkor vagy húzzanak mellé, vagy üljenek le. Szóval azért nem a RibizliGizi, mert vele méltatlan lenne a párbaj és azért BTA mert vele méltó az összecsapás. Gyere velem párbajozni, Annamari. Annamari, hagyd kinn, könyörgöm!

Sigis újra a fedélzeten, puszik!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hájdí 2011.12.03. 16:53:59

@foxglove: ritkán nézem az online-t,de akkor többet látni a szereplőkből,vágás és szerkesztés nélkül,nos AM akkor is csak üres tekintettel bámul maga elé,ill statisztál a többiek mellett..Nem vicces,nem élvezhető,amit nyújt.Bár ez ebben a szériában nem igazán jellemző a többire sem,de AM így is alulmarad a többiekkel szemben.Itt sztem nem a szerkesztők hibája,hogy AM-ből nem tudnak többet kihozni.

krumplicukor 2011.12.03. 17:05:54

@sandokan: Az kiderült már valahonnan, h a mosókonyhai száműzetés is a büntetés része? Mert nekem eddig úgy tűnt, h mintha ez már Attila saját reakciója lett volna, besértődött és félrevonult. De ez csak egy benyomás volt a részemről.

_most_ 2011.12.03. 17:06:56

@foxglove: nyilván, Alekosz full unalmas volt, mindenki más meg rendkívül szórakoztató, de ennek ellenére az rtl mégis Alekoszra építette az összefoglalókat, még ha vért is kellett izzadniuk, hogy szórakoztató karakternek állítsák be.

rianna 2011.12.03. 17:13:10

@capa05: ezek után még állítsa valaki, hogy nem Ramsey letagadott gyereke :D

hájdí 2011.12.03. 17:14:35

Alek soha nem hangoztatta,hogy neki "jár " a nyeremény,vagy hogy "jó helyen lenne".Akármilyen is volt ,tett azért,hogy róla szóljon a műsor.
Ezzel együtt nekem sem elég,ha valaki szimplán szerepel és odateszi magát,az sem mindegy,hogy teszi azt.Nekem attila és péter játékstílusa sem szimpatikus,hiába szerepelnek eleget.

hájdí 2011.12.03. 17:15:51

@krumplicukor: nekem is úgy tűnt,hogy rájátszik ,dacol,mint mindig.Hisztis óvodás kislány.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 17:22:20

@hájdí: és ugye milyen megnyugtató érzés, hogy Alekhoz jó helyre került a nyeremény.... megérdemelte és még szerényen is viselkedett, hiszen szót se ejtett jótékonyságról, családról.. (ja de igen, anyukájának ígért 3 napot Zalakaroson).. :D

Alkaline 2011.12.03. 17:22:29

az kiderült miért is kapott tényleg ekkora büntetést Attila? eddig nem láttam hogy kapott volna előzetesen büntit, szóval miért kellett egyből ekkora???
valaki tud valamit erről?

inmemancsi 2011.12.03. 17:28:06

@capa05: nem bírom a csajt de azt el kell ismerni egy pofavágó versenyen tuti befutó lenne, és a repertoárja is páratlannak tűnik

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 17:29:34

@mrsfreddy:

az általad felsorolt lányok pont nem prostitúcióban élő nők, amit csinálsz az szimpla közönséges leribancozás, ugyanaz, mint amit beton vera csinál a lányokkal a villában,

amúgy amikor valaki háromszor annyit keres, mint bárki más, csak épp azt felejti hozzá tenni, hogy a pénzt egészben lenyúlják, lenyelik a stricik, azaz futtatók, és csak körülbelül zsebpénzt adnak nekik vissza, ha egyáltalán akármennyit odaadnak nekik, de általában csak "munkaruhát" és kaját vesznek a nőknek, abból a pénzből, amivel a kliensek a lányok intim testrészeit vásárolják meg használatra, sokszor még azt se vesznek nekik a stricik...

ha volna türelmed hozzá, hogy hosszasan beszélgess például az országúti lányokkal, akkor egy idő után felfognád, hogy nem hagynak náluk semmit a stricik... azért őket mondom, mert velük legalább szóba lehet állni, igaz, nem mindig, mert van, hogy a strici elkergeti, aki beszélgetni akar velük, sőt eleve megtiltja a lányoknak a beszédet... akik kinn állnak a legtöbbjük szabályosan éhezik..

hájdí 2011.12.03. 17:31:47

@pushpang: jobb helyre,igen,mintha olyasvalakihez került volna ,aki nem szórakoztatja a nézőket.Vitán felüli,hogy a VV4 legkarakteresebb,leginkább szórakoztató figurája Alekosz volt.Ezzel együtt nem mondtam,hogy jó ember,meg szerény,de nem érvelt gusztustalanul azzal,hogy szociális alapon ez mind neki JÁR...
AM, ha a családjának vagy bárki másnak segítene szeretne,találhatna más utat is ehhez.Nehezen tudom elképzelni,hogy erre a célra a VV villa a megfelelő út.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 17:39:40

ez egy hülyeség, hogy annamari nem csinál semmit, legfeljebb a tupírt, és a lufihámozást nem csinálja, de amúgy pontosan annyit csinál, mint mások,

és legutóbb megnyerte a táncversenyt, amihez nagyon odatette magát, hisz láttuk rajta, hogy eleve nincs olyan alkata, hogy könnyen menjen neki...

mostantól mindenkit a retek fizetett ügynökének tekintek, aki azt mondja, hogy annamari nem csinál semmit... eleve utálom a nem csinál semmi érvet, mindenki annyit csinál, amennyire a retek bevágja a műsorba...

nekem az nem csinálás, hogy valaki ribancozik, vagy csituzik,

úgy látom a retek megszállta az agyakat, és működik az agymosás, de én nem akarok több évgtelenül unalmas vera szótúlfolyást hallgatni nézni, unalmas ez a fajta rágógumizás,

vera go home.. (bár azért nagyon sajnálom, amit a két rosszindulatú fotóért fog kapni az agybajos emberiségtől, ha kijön, de hát szegénynek ezen sajnos most már sajnos át kell esnie, bár rotyogjon az idők végezetéig a pokolban az, aki ezeket a fotókat elkészítette és feltette a netre... és ezeken akar nyerészkedni..)

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 17:50:45

@sandokan: tévedsz, nem utálom attilát. nem kedveltem korábban, de mint kb másfél hónapja írtam (keresd vissza), mióta nézegetem az onlinet, azóta megváltozott róla a véleményem. ahogy csaba sem akkora tuja, mint amilyennek be van állítva.
te pedig az a tipus lehetsz, aki úgy gondolja, hogy aki nincs velünk az ellenünk van. nem baj, ha neked így jó.
azért megkockáztatom leírni, nem vagyok ellened, de veled sem.
gondolom most majd nem érted, hogy eztígyhogy. sebaj. :)
szép estét neked is.

Müszélia 2011.12.03. 17:56:27

@zoxó: pörkölthoz minden jó, akár a krumpli csuszpájz is.
finomfőzelék nem finom.

inmemancsi 2011.12.03. 18:01:13

@Müszélia: a finom finomfőzelék finom:))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 18:01:20

@hájdí: Lehet, hogy a kategóriájában a szőke csajszit kellett volna a kutyájával berakni, Edi és Rudi pusztítottak volna.

zoxó 2011.12.03. 18:05:17

@Müszélia: Pörkölt - krumplifőzelék kombóban hajthatatlan vagyok: nem emberi ízlelőbimbónak való. Külön viszont mindkettőt szeretem. Azt viszont, aki kitalálta a népétkeztetési finomfőzeléket, keresztre kéne feszíteni

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 18:05:41

@Brr: Sajnos ez az igazság a prostitúcióról. A skandináv mintát kell követnünk ennek a kezelésére, a futtatót és a klienst büntetni, a prosti az áldozat.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 18:08:08

@Brr: Vera megy vissza, a fotók ügyében egyetértek.

az én rózsám vasutas 2011.12.03. 18:10:54

@inmemancsi: De készíts hozzá feltétet, különben olyan leszel mint Annamary, aki nem csinál semmit.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 18:11:37

@Müszélia: @zoxó: A pörkölthöz héjában főtt krumpli, tört krumpli, rizs, vagy jó minőségű parasztkenyér az igazi köretnek.

inmemancsi 2011.12.03. 18:13:47

ez a vera folyamatosan én én én, azért érzékeny lelkű mert állandóan magával foglalkozik

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 18:22:41

@anica inkognitóban:
szijja! :)
ez olyan szépen hangzik a valóságban viszont, amikor kettejük beszélgetése alatt benyitottak, közölték, hogy bocs kimennél, mert feladat van.
azért ne felejtsük el, hogy semmi nem az, ami látszik. a vévéötnél meg pláne nem. :))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 18:24:41

@antiszociális taho_kismama: ja, hát persze, úgy egyébként az egész írott és elektronikus médiával kapcsolatosan is igaz, amit írtál..:)
én már a gyerekemet is próbálom abba az irányba terelni, hogy ne higgyen el feltétel nélkül mindent, amit hall, olvas ...:)

inmemancsi 2011.12.03. 18:28:55

@Binbir gece: nem lesz hozzá feltét, és soha nem leszek AM :))

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 18:34:20

@anica inkognitóban: nincs ez így jól. nem az, amit Te is próbálsz nyomatékosítani, hanem az, hogy gyakorlatilag már minden manipulálható, és amit lehet, azt irányítják is. szerencsére még vannak szűz területek, hvg, index, és haha sztori és beszt. utóbbi kettővel vicceltem.
egyébként az ominózus példánál tényleg így volt. itt van, rögtön az elején láthatod/halhatod: www.valovilagblog.com/valo-vilag-5-online-kozvetites-%E2%80%93-2011-12-01/

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 18:37:50

@antiszociális taho_kismama: nincs bizony, de az információ irányított közlése bizony hatalom....és mint tudjuk, aki a hatalmat egyszer megszerezte, nehezen mond le róla...

beacska 2011.12.03. 18:42:57

@anica inkognitóban: ez a Vera-veronika jelenet fura volt. nekem az volt a benyomásom. most miért is hisz Veronikának? miért is ne ártaná be a harmadikat, aki nem tud védekezni? hisz itt mindenki ellenfél...

_most_ 2011.12.03. 19:08:41

Kevésnek tűnik nekem ez az öt lila kendő, tízet kéne szétosztani és akkor a következő kiválasztáson mondjuk csak egy valaki nem lenne védett. Aztán Lilu fapofával felkonferálná, hogy ez a kiválasztás is végtelenül izgalmas lesz, megjósolhatatlan ki kapja a legtöbb jelet.

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 19:16:55

@anica inkognitóban: lesben álltam egyfolytában. viszont az, hogy ma este hírtévé Marcsit leleplezzem nem sikerült, mivel pont úgy csinálta a bajai halászlét, ahogy. ellenben - aki látta - Lovasi mellett az nem a PUF-os kürtös fazon volt? lol.
egyébként tudtok Baján jó halászleves vendéglőt?

MagasMacska 2011.12.03. 19:17:53

Jó lenne, ha az öfiben mutatnák Csabit, a Tasmán Ördögöt!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 19:19:53

@antiszociális taho_kismama: bajai vendéglő ügyben szerintem Hajnit kérdezd, én spec. még az életben nem jártam ott :D
te mit néztél amúgy? nálam Columbo, Poirot, VV a ma esti tévémenü :)))
(imádom a PUF-ot, még mindig zene és nosztalgikus emlékek fűznek hozzá :) )

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 19:26:58

@anica inkognitóban: keblemre Anica ) PUF nélkül érdemes élni, de minek.

Baját ajánlom kiruccanásra! én néhány éve úgy mentem oda, hogy na, nincs ott semmi, max csörgedezik a Duna, oszt ennyi, de amikor megérkeztem... no van azért még néhány város pl Gyula, ahol kellemes eltölteni néhány hetet. számomra a miniszabik egyike lett Baja.

ja, kérdésedre válaszolva, M1-en volt vmi főzős műsor, rájuk tátottam a szájam.

ééés 22-én lesz Puf még Bp-en. :)

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 19:27:40

@Brr: csak a luxuskurváknál van magas kereset, mert a mádám civilizáltan nyúlja le őket. Nem ritka a minimális csalást beiktató kvázi legális escortszolgáltatás. Node, nem ez a téma.
A városi/autóuti lányokban 100%-ban igazad van! Szerintem kapnak a lányok cigit, gumit (nem goodyear), füvet, oszt jónapot. Minden megvan, ami a munkavégzéshez kell. Nem tudhatom, de a napi kaján és füvön kívűl talán ha 2-3 ezer marad, a főnöknek mehg 20-30. De ezeket én nem tudhatom, egyszer jött mellettem egy helyes lány, aki meg is kérdezett (a klasszikus amcsi fimjelenet, csak ez az opera mellett, 1 szelíd lánnyal). Másnap volt a híradóban, hogy abban az utcában előző éjjel halálra késeltek egy külföldit. Épp egy éjjel-nappali előtt alkudozott egy prostituálttal, mikor a vitába beszállt a strici. Éreztem, hogy jól döntöttem, bár én megúsztam volna, mert ha hamar viszem, lakásra, és nem a lapostévés szobában csináljuk, bár ha a stricivel kell utazni, akkor futás az opera elé. no, ennyi. az eleje: ezen a rendszeren nem a lányok járnak jól, nem ők önzőek.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 19:29:53

@antiszociális taho_kismama: nekünk messze van, ha az üdülési csekket likvidálják, nemigen indulunk el akkora útra, két napra nem érdemes...
a PUF-fal egy baj van: ha válaszolnom kellene a melyik a kedvenc számod tőlük kérdésre, mindet fel kellene sorolnom :)))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 19:30:35

@kárpátia56: most, Viasat3, a rock-sztár gyilkosa az epizód címe.

morgo1229 2011.12.03. 19:35:34

@antiszociális taho_kismama: ha jol emlekszem a kesztyu az pecsi volt nem becsi :-)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 19:53:16

@Peter_Cs:

remélem nem vera megy vissza, bár a retek elkezdett érte egy úthengerkampányt... nekem kellemetlen a jelenléte, mert nem tetszenek a másokat terrorizáló, lekezelő akciói...

mivel közel van a két pontszám, elképzelhető, hogy a retek befektet egy kis pénzt a telefonokba, hogy vera menjen vissza, de ez sajnálatos lesz, annamari érdekesebb és egyenesebb...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 19:58:43

@Brr: Szerintem visszamegy Vera, mint az előzőben Éva.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 20:01:40

@anica inkognitóban: köszi, át is tettem. az x-ben még túl sokan vannak.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 20:13:52

Mennyit változott az állás mostanában? 55-45 AM-nek, ez az utolsó információm.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 20:17:49

@zoxó: ezmiez? és hol? csak a kisöcsém miatt!

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 20:18:26

@morgo1229: igen, igen, az lehet. csakhát a már említett abszlút Nem hallásom :)

@anica inkognitóban: ennél nagyobb bajod ne legyen. egyébként magam is jóvidékiként sosem gondoltam, hogy hónapon belüli közelségbe kerül AZ együttes. de majd beszámolok. addig pedig "a fiúk a lányokkal táncolnak reggelig"... :))) éljenek a régi évek :)))

ő-szinte 2011.12.03. 20:20:32

@anica inkognitóban: Mikor lesz a box? Ma? Csak mert vasarnap parbaj van...

avanivi 2011.12.03. 20:21:48

Szia mindenki :)
Attila kiütötte Verát, vagy mit követett el ?

ő-szinte 2011.12.03. 20:24:15

@avanivi: Semmit. kamu indokkal szamuztek a nyugiba vagy a szaunaba(ez meg nekem nem tiszta). Mindenki arra tippel, hogy Lilu es a retej beduhodott a beszologatasok es a folyamatos szabotalas miatt es igy buntetik.

ő-szinte 2011.12.03. 20:25:06

@anica inkognitóban: szoval nem vagy biztos benne :-)

zoxó 2011.12.03. 20:25:19

@kárpátia56: nem tudom, nekem nincs p.csatornám:)).

ő-szinte 2011.12.03. 20:26:20

Valaki tudja, hogy mikorra mondtak a boxot?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 20:26:24

@ő-szinte: mivel szerencsére még nem jutottam odáig, hogy RTL-munkatárssá süllyedjek..:P:DDD

Hurri Kán 2011.12.03. 20:27:22

V alakban repülnek a darvak.

ő-szinte 2011.12.03. 20:27:43

@anica inkognitóban: Nem lehet, hogy nem eloben lesz, csak az ofiben? Mondjuk a hetfoiben.

avanivi 2011.12.03. 20:29:49

@ő-szinte: mi a fausztot szabotált, az egytálbólkajacsabival ?Nem láttam.

sogeking 2011.12.03. 20:29:50

@ő-szinte: ez jó kérdés, néha Balázsék utaltak rá, hogy a párbaj után, de nem tudni

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 20:30:02

@ő-szinte: de lehet :DD szerintem kérdezd meg Gyvyt, ő okos :P:DDD

@gyvy: celeb vagyok, ments ki innen! pls :DDDDDDD

MagasMacska 2011.12.03. 20:30:49

@ő-szinte: Nem hiszem, hogy most boxolnának.Valószínűleg a jövő héten

csicserierika 2011.12.03. 20:31:22

@gyvy: az attól függ, honnan nézzük :)
Én A alakot látok :)

beacska 2011.12.03. 20:32:27

@anica inkognitóban: PUF és nosztalgiaaa?? múlt hónapban voltam az új lemezük koncertjén ;DDD

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 20:33:28

@anica inkognitóban: én az alapokhoz ragaszkodom. Esküvőőő, nekem jó egy sláger is! :)

avanivi 2011.12.03. 20:34:58

@ő-szinte: az aréna kimarad,gondolom a box lesz helyette.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 20:35:55

@Peter_Cs:

éva mögött egy egész csapat állt a villában, és amikor ők kiszóródtak, akkor kintről segítették tovább (olivér), és alekosz meg végig megmaradt belső támasznak, vera mögött és mellett nem áll senki, nem szeretik se odabent, se idekint...

de az lehet, hogy retek elhajló buldózere segíteni fog neki, de ezt ostoba húzásnak tartom a retek részéről...

katorna 2011.12.03. 20:36:30

Mondja már vki h tényleg látta A FILMET!

ő-szinte 2011.12.03. 20:37:00

@avanivi: Mindig csinalja a musort. Az iskolai heten is valoszinuleg tulzasba vitte. Plusz Lilut nagyon kikezdte mostanaban... :-) gondolom a ribanc bosszuja :-)

ő-szinte 2011.12.03. 20:37:31

@avanivi: nem lesz arena? ez biztos?

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 20:41:55

@anica inkognitóban: tényleg, köztünk is megbújhatnak diverzáns ertéelesek. úgyhogy mostanában vigyázzunk olyannal, aki kolosi incognitóban-ként regisztrál.

:P

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 20:42:58

@kárpátia56: húú, jó ötletet adtál :PP:DD
az Esküvő nekem Üllői Úti Fuck ..

Hurri Kán 2011.12.03. 20:51:08

@csicserierika:
Mert Te tolató darvakat nézel. :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 21:06:12

@zoxó: Csak a cikk konkrétan elfelejtette tudatni, hogy pontosan hol és mikor látható, tehát az egész a levegőben lóg.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 21:23:35

@anica inkognitóban: mellényúltam, pedig havonta hallgatom egy bulis helyen - tudtam én ám. ajjajjaj :) - na az quimby :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 21:25:32

@kárpátia56: semmi gáz, én is keverek néha ezt-azt..:) jó zene mindegyik..:)))

2011.12.03. 21:46:41

Jómagam úgy gondolom, hogy Csituvannak kell visszamennie. AM nem hozza az elvárt figurát, nincs se esze, se humorérzéke, és rejtett agresszió is van benne. Az utóbbi nem lenne promléma, ha nem tetováltatta volna a homlokára a peace jelet. Ellenvetés?

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 21:56:10

szeretem az aerosmith-től ezt a dalt, de ez Gergő gyerek simán leénekelte Steven Tylert.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 22:18:26

"Ilyen a box!" mingyá megláttyátok :)

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 22:27:20

Verát most mi a lónak a faszáért nem büntetik a ribanc az anyádért?

lac64 2011.12.03. 22:31:13

Szegény Csaba, így nem lehet felkészülni, ez vicc, amit Kinga csinál.

Vera meg, befoghatná. Attila egy tajparaszt, de anyát nem szídunk

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 23:07:51

1.
Kinga te élvezni fogod az Attila nélküli hetet, bmeg 2 napot nem fogsz kibírni hiszti nélkül, mert kurva könnyen felhúzod azt a kicsi agyad, ehhez nem kell Attila, sőt, visszasírod még a kutya-macska viszonyotokat.

2.
Fecó teee? Szerinted teljesen jogos, itt volt a közös tál buli, szeeegény Csabi olyan lelkes volt? Tegnapig a nyelved kinek is a sreggében tároltad?

3.
Gondolok amit gondolok eronikáról, meg Gergő papol, hogy mindeni rivális (és te, Gergő, te majd párban nyersz?), de Veronikának igenis van morális tartása.
Vissza Attilát a villába!!!!

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 23:13:38

elmentettem a saját hozzászólásomat, gyerekek! ilyen egy ARC! ;D

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 23:15:48

és holnap Sehi is megmondja a frankót. szeláví, szerivan, igaz?

csicserierika 2011.12.04. 20:58:44

@gyvy: ja, felénk A alakban járnak :)

csicserierika 2011.12.04. 20:59:53

@csicserierika: jól van, megin eltévedtem a posztok között. Le kéne már feküdnöm :)

rianna 2011.12.04. 21:57:11

@csicserierika: lassan kell ide egy iránytű:DDD

Közbiztonság Szilárd 2011.12.05. 02:54:50

"Focibloggerinai (van ilyen szó?)"

Hát pont annyira, mint teacherina, taylorina, turnerina, thatcherina és társai.
Ja, és szerintem a foci VB júniusban meg júliusban volt.

"akkor hozzáláncolom magam meztelenül a Villához egy táblával a nyakamban ezzel a felirattal: »addig nem lesz poszt, míg Fecó ki nem jön!«"

Mehetek fényképezni? :-)

"Péter mélységesen tiszteli az edzőét"
Az edző micsodáját? :-)
(Mert ha azt a fickót, aki őt edzi, akkor edzőjét. :-)
(Valamint alma ja fa jalatt és tejafű - ami tejafán terem... :-)

Kevés kaját nem szeretek, de a paradicsomos káposzta ezek közt van. :-)
De tökhöz és zöldbabhoz tényleg pörkölt. Marha. (Nem személyeskedés, hanem marhapörkölt, még mielőtt félreértenéd. :-)
(Paradicsomfőzelékhez meg főtt kolbász.)
süti beállítások módosítása