Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 4x09-4x10

2011. december 02. 10:00 - adamsék

Reggel a szétkent sminkű Snooki sírós hangon panaszkodik a kamerának, hogy ő megérti, hogy nem egy könnyű eset, de miért kellet Jionninak itthagynia? Folyamatosan hívja a mobilját, de csak a hangposta felel. Közben Ronnie, Deena and Pauly dolgozni mennek, picsamásnapos mindegyik, Ronnie még gatyát sem cserélt. Pauly hangoskodik, Marco, a főnök meg a WC-t takaríttatja Deenával, aki ettől teljesen kivan. Nemre és etnikai hovatartozásra való tekintet nélkül összesmárolni bárkivel, részegen pinát mutogatni és esni-kelni, azt bármikor, node WC-takarítani? Az kurvára undorító! Aztán nekiáll a felmosóval a porcelánon alibizni és rekordidőn belül hangzik fel a Marco, végeztem!

Otthon Snooki nem bír aludni, ki akar mozdulni a házból, de Jenninél nem talál megértő fülekre. A lány még mindig zabos a tegnap esti őrjöngés miatt, és úgy dönt, hogy nem kel fel. A kis törpe így magára marad, de felrántja a jeticsizmát és nekivág a városnak egyedül. Természetesen egy ivóba vezet az útja, ahol dönti magába a söröket és egymagában táncikál, miközben elmondja mindenkinek szívszagattó történetét Jionnival és ne nézzetek úgy rám, mintha egy kibaszott őrült lennék, össze van törve a szívem, szóval hagyjatok táncolni.

Miután megunja a csörit, hazamegy és felhívja fatert, aki vigasztalni próbálja, de Snooki senkinek sem kegyelmez és leoltja az öreget kurvára fogalmad sincs róla, hogy min megyek keresztül. Hálistennek Jenni végre felkel, és megsajnálja a reggel óta bömbölve funkcionáló Snookit, és nagy ölelések közepette támogatásáról biztosítja. Snooki rövid kis karjaival nem tudja átfogni az óriásnő hátát, csak a hatalmas műcsöcs markolászására futja, olyan ez mint a szopóreflex.

 

Snooki zokog, utálja magát és rájön, hogy meg kell változnia, hogy összeházasodhassanak. Úgy érzi szörnyen néz ki, mert nincs rajta a szempillája. Sammi remek pszichológiai érzékkel próbál lelket önteni belé: a hajad jó, a ruhád csinos, kit érdekel, ha az arcod szarul néz ki, hiszen úgy is érzed magad. Jenni felhívja Jionnit, aki azt mondja, hogy vonatra szállt és Róma felé tart. Hosszas könyörgésre hajlandó beszélni Snookival, aki úgy szipog, mint egy náthás kölyökkutya, és elmondja a fiúnak, hogy mennyire szüksége van rá és hogy nem érti, miért hagyta itt. Jionni nem akar erről beszélni. Jenni újra átveszi a szót, jobb is, mert Snookinak nem sikerül megőrizni a higgadt hangnemet. Végül kiderül, hogy kamuzott a hímtörpe és még csak a vasútállomáson van, Firenzében, de hajlandó találkozni Snookival. A két lány azonnal indul. Egy ilyen sorsfordító pillanatban persze azon agonizál mindkét liba, hogy rosszul van felragasztva a szempillájuk.

 

Az állomáson rögtön kiszúrják az átizzadt pólóban szerencsétlenül álldogáló Jionnit. Ölelgetés, úgy szeretlek, ne menj el, nyenyenye. Jionni menni akar, Snooki könyörög. Jionni nem maradhat, mert az anyja átrakatta a jegyét, ilyenkor meg egy felnőtt férfi ugye lénytelen otthagyni a nőjét. Jionni hazakíséri Snookit, még nagyobb sírás, Jionni bocsánatot kér, amiért elbaszta, Snooki zokogva kuporog a lépcsőn. A házben a humor nagymesterei Pauly és Vinny rárakják először a kanapét Denna ágyára, majd a széket és minden mást, ami Denna tulajdonát képezi, egy hatalmas tornyot képezve így. A farkastörvények szerint a lánynak egyedül kell megoldania a dolgot, rá is esik a cucc-hegy. A súlyos bútordarab alatt magatehetetlenül vergődő lányt végül Jenni menti meg, a srácok hangosan röhögnek. Pauly szerint ez élete legjobb napja, úristen, milyen lehetett a többi. Mindenki készen áll az estére, egyedül Snooki nyűgösködik, de Jenni nem hagyja annyiban, hagyjál békén, különben lefingalak, végül azért csak megindul Snooki is. Deena megvallja a lányoknak, hogy a múlt hónapban elmaradtak a piros betűs napok és vaslogikával arra gyanakszik, hogy terhes. Ez nagyon para, mert végig ivott és cigizett és a szülei is megölnék. Jenni, a csapat anyukája azonnal elcibálja egy patikába, ahol vesznek egy tesztet. Szerencsére, akárcsak Denna IQ tesztje, negatív. Bónuszként egy pillantást vethetünk A Helyzet zselézetlen hajára, megrázó élmény és reméljük, nem mutatják többet.

Másnap reggel Snooki felhívja Jionnit csíkos kalapban. Jionni elmondja, hogy hazaért és el kellett mennie és ezt Snookinak el kell fogadnia, mert neki is el kellett fogadnia, hogy a csaja úgy táncolt, mint egy disznó. Na ilyet senki nem mond Snookinak, még a szorgosan hallgatózó Sammi is vág egy újabb pofonért kiáltó fejet. Nem hiszem el, hogy ezt mondtad. Snooki igazán berág, és elküldi Jionnit a fenébe, mondván, hogy nem önmaga és tartsanak inkább egy kis szünetet, telefon lecsap, csá. Sammi nagyon büszke Snookira, mert a lány kiállt magáért. Jenni csupa bölcsesség: soha ne változz meg egy férfiért sem, egy olyan fickót kell találnod, aki elfogad téged olyannak amilyen vagy. Deena szerint Jionninak tudnia kellett volna, mire vállalkozott, már amikor összejöttek Jersey-ben. Snookinak a jersey-i szórakozóhelyre van szüksége, ezért a többiek Karmává változtatják a pecót. Mindannyian kiöltöznek, mint Szaros Pista Krisztus nevenapján, Pauly D dj-zik, még az “itt a taxit” is eljátszák. Jenni egy ön-és közveszélyes tüskés nyakörvet visel, a rozsdás bökő ahhoz képest kutya fasza.

Mindenki azt teszi, amit a Karmában tenne; A Helyzet egy sarokban gubbaszt és hesszeli a töbieket. A kamerának elmondja, hogy Snooki flörtöl vele, amióta Jionni nincs a képben. Ezt csak ő látja egyedül. Cigizés közben megvallja a csajoknak, hogy jobban gondját viselné Snookinak, mint bárki más. Jionni nem bánik jól vele, még Ronnie szerint is rendben lett volna, ha megüti. Snooki bepöccen, hogy mindenki ellene van a házban, vitázik egyet Ronnie-val, majd duzzogva ágyba bújik a plüsskrokodillal. Tökre, mint egy Karmás buli után! A nappaliban mindenki A Helyzetet osztja, aki védekezésből elmeséli az egész sztorit Snookival, orálozás, miegymás. Jenni és Sammi kiakadnak, A Szitu pedig elhagyja a helyszínt. Deenára és Snookira rátör az ilyenkor szokásos összebújhatnék, Snooki Vinny, Deena Pauly ágyában köt ki, ahonnan hamar ki is dobják. A másik csajszi sikeresebb, smár, majd biztatóan mozog a takaró fel-le.

Snooki reggel hétkor felébred, mert attól tart, hogy csinált valamit Vinnyvel a paplan alatt. Mi a fasz történt itt? Felkelti Jennit, mert szörnyű sejtései vannak az estéről, el kéne menni reggelizni, meg koktélozni. Jenni elmondja a ház elsőszámú törpéjének, hogy Mike azt állította tegnap este, hogy leszopta. Snooki üvöltve ébreszti Mike-ot, hogy te, mocskos geci, utána pedig kifejti Jenninek, hogy nem szopta le Mike-ot, mert az igaz, hogy Ryder lefeküdt Mike Egység nevű haverjával, amitől teljesen beindult, de nem szopta le Mike-ot, csak kavartak. Egyébként Vinnyvel sem feküdt le, mindössze annyi történt, hogy Vinny megujjazta, mert az a fiú ilyen, egy szicíliai szent, az ujjazás meg semmi, ráadásul abban sem biztos, mert annyira nem emlékszik, hogy mi volt. Irány a bár.

A Helyzetnek nem tetszik, hogy ő most meg van hazudtolva, ezért felhívja szerencsétlen Egységet, hogy csá, tesa, emlékszel, amikor a Rydert döngetetted, én meg a Snookit szopattam. Ja, tesa. Egység hüledezik, hogy Mike ezt szóbahozta a csajnak, mert hogy a Snooki többször is megkérte őket, hogy titkolják az esetet. Kondi-szoli-balhé. Mike megy Ronniehoz, hogy elindítsa a pletykát, miszerint az Egység annyira kiakadt a sztorin, hogy Jerseyben felhívja Jionnit, hogy elmondja neki a pippantást. Az infó pillanatokon belül Samminél és Deenánál van. Azoknak, akik szerint Mike kicsit sokat enged meg magának üzeni A Helyzet, ha annyira szeretné a barátját, akkor nem szopott volna le engem.

Ébred a ház, Mike elmondja Paulynak, hogy mit kamuzott Ronnienak, kis röhögés, kis patkányozás, mindenki számára világos, hogy ebből hatalmas balhé lesz. Sammi megjön a melóból, már megy is Nicole-hoz. Snooki beindul, büdös csicska, rohadj meg, kergeti és üvegekkel dobálja Mike-ot, aki a nyomás alatt megtörik és bevallja, hogy az egészet csak kitalálta. Ronnie az üvegcserepek, a fröcsögő bor, és a hiszti kellős közepén mogyoróvajas szendvicset eszeget. Ne vigyorogj te, hülye csicska, majd akkor, hogy fogok vigyorogni, ha tényleg telefonálok. Mike az eddigi legjobb gonosz tervének nevezi az előbbi kamut, a lakók szerint Mike-nak észbe kéne kapnia. Pauly szerint nem szép dolog így szívatni a Snookit, mert a lány tényleg szereti Jionnit, aztán összeröhög Vinnyvel, hogy tegnap este is tényleg úgy tűnt.

Remek dramaturgiai érzékkel szétválasztják a társaságot, a fiúk Szicíliába utaznak Vinny családjához, ahol rengeteg olasz, rengeteg kaja, és számtalan kellemes pillanat várja a fiúkat. Vinny büszke, hogy négy generációnyi Guadagnino ült egy asztalhoz. A rokonokat megismerni olyan, mint egy tánc, bármit is jelentsen ez. A lányok borkóstolón vesznek részt Toszkánában, Nicole nem akar kelni, kussolj már Jenni, de lerángatják a kisbuszhoz. Az első helyen, egy 900 éves várban rettegnek a kislányok, hogy biztos szellemek járnak benne, aztán látványosan unják az idegenvezetést. Pont leszarom, hogy készül. Nicole teljesen irreleváns infónak tartja, hogy a második világháborúban lebombázták a szőlőt védő falat, amikor neki gondjai vannak Jionnival, ezért félbeszakítja az idegenvezetést. A csajok szerint bár Snooki azt állítja, hogy nem volt semmi Vinnyvel, de bukni fogja Jionnit, mert már túl sokat túráztatta a gyereket. Az idegenvezető arcára hideg érintésként fagy a döbbenet, leül és tölt magának egy pohár bort. Jenni Snooki szerint a leggázabb legjobb barátnő, és elege van belőle, (mert nem azt mondja, amit hallani akar). Snooki egyre erőteljesebben hangoztatja, hogy nem volt semmi Vinnyvel, de ezt egyre kevesebben hiszik el neki, a háttérben Deena meg is jegyzi, hogy egy szobában aludt velük tegnap este, és volt szex.

A második borospince már mindig hiba, a csajok aljas üzemmódba kapcsolnak, Snooki fingik, valaki azt kiabálja, hogy dugni akarok, egy sztenderdre rakott motorral beborulnak a kövek közé. Snooki a pincében befekszik a hordókra, olaszt sosem sajnálnék, de biztos nagyon készült, hogy benne lesz a tv-ben, erre Jenni közli vele, hogy hagyjuk a dumát, hozzák a bort meg a sajtot. Snooki tök részeg, idegesíti Jenni, indul az ugatás, hogy Snooki mindenkinek hazudik, és jobban jár, ha Jenni nem nyitja ki a száját. Már nem vagy a legjobb barátnőm, mert ha az lennél, nem mondanál ilyet. Samminek is lassan leesik, hogy lehet, Mike az, aki igazat mond. Snooki nem asszisztál, ahhoz hogy beégessék, futva távozik a pincéből, részeg, de egyszer sem esik össze. Hazafele nagy kuss, a húsz személyes busz négy különböző pontján duzzognak a csajok. Otthon összeborulás, kibékülés.

Snooki telózik az apjának, aki elmondja, hogy Jionni a Facebookon már egyedülálló. Snooki teljesen kiakad és fölhívja a kanját. Szünetet mondtam, nem hogy szakítsunk, bazmeg. Valamiért a békülés felé tart a beszélgetés, amikor Snooki el akar mondani valamit. A lány nagyot húz egy sörből, tisztára mint egy teátrális alkesz, aztán közli, hogy kavart Vinnyvel, de szex nem volt, Jionni ennek ellenére üzeni Vinnynek, hogy megöli. Snooki másnap is hívja Jionnit, megint azzal jön, hogy nem volt semmi aztán bevallja az ujjazást, Jionni érthetetlen módon kibékül vele. Nagy az öröm, nagy a boldogság, de amikor megjön Vinny Szicíliából Snooki úgy érzi, hogy beszélniük kell egymással. Vinny először nem érti, hogy mire nem emlékszik Snooki, amikor tök józan volt, aztán végül kiböki, hogy szexeltek egymással, (nem ujjazás, szex), ezért érdemes lenne felhívni Jionnit. A harang félrever, Snooki pedig elindul, hogy felhívja Jionnit.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: jersey shore
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása