Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 2x25 - The Goodbye Gossip Girl

2013. május 31. 15:00 - Agent "V"

Évadzáró következik, kedves olvasók, nem is akármilyen.Ballagás lesz, ami persze nem olyan, mint amit itthon megszokhattunk, itt matrózblúz helyett selyemtalárban sétálnak a kölykök.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Éjjel-nappal Budapest 1x75 – Deák és a motorosok

2013. május 31. 13:10 - marhapori

Még a nyitózene is vidámabb most, hogy Lófejű kielégítetten ébred a Tudjukkivel töltött éjszaka után. Előbbi nyihogásával nyitunk, teli pofával vigyorog bele Balázs arcába hajnalok hajnalán, és boldogan újságolja, milyen jót  kettyintett, amíg ő aludt finom pralinét talált a kisboltban. Azt hiszi a drága, hogy némi csokival feloldhatja a mardosó lelkiismeretét. A producer kölyöknek azért járna egy arcra pacsi, amiért nem vette észre, hogy a mátkája az éjszaka közepén eltűnik…  Tudjukki meg Karvaly hozzák a formájukat, Pumuklit küldik el a vérbe, amikor az segítséget kér tőlük a pakoláshoz. De mindez csak felvezetés volt Zsófi bugyijának megtalálásához, éjjel sikerült otthagyni a romok között a konyhapulton, Laller pedig az egész lakóközösség orra előtt lengeti. Na, nézd már, hát ez nem a te bugyid, Zsófi? Csak nem lecsúszott rólad? – szúrja oda a kérdéseket. Zsófi csak dadog, hogy a mosásból maradt ott, mert néha erre hozza a szennyest, amikor a fürdőbe viszi. Kristóf kéjesen nézi a jelenetet, Balázs meg csak bámul bambán, ahelyett, hogy odacsapna az asszonynak.

1.jpg

Tovább
8 komment

Sherlock és Watson 1x18 – Már megint déja vu

2013. május 31. 13:00 - Láng Vince

Az előző részben Holmes pszichopata norvég genetikusok, Watson pedig mufurc orosz pénzmosók után nyomozott. Nézzük, mit kapunk ezen a héten. Hat hónappal a mai részt megelőzően egy kapucnis fickó (Lökdöső cameo-ja a Kontrollból) egy csokor rózsát ad egy helyes lánynak a metrómegállóban, majd belöki a metró elé. Ő lesz a mai gyilkosunk. Eközben a (még) ártatlan, Holmes mételyétől nem fertőzött Watson a haverjaival piál és arról beszélgetnek, hogy milyen tiszteletre méltó ez a rehabilitációs munka, amiért a lány otthagyta az orvoslást. Ekkor kapja a lány a hívást: volna itt egy hernyós fiú, bizonyos Sherlock, elvállalná-e. Visszatérve a jelenbe, Watson feltör egy Maseratit és megpróbálja elkötni, de az nem jön össze. Jó messzire jutott az ártatlan lánykától, aki csak segíteni akar. És minek neki ez a kocsi? Csak gyakorlás volt: a kedvenc szereplőm, Alfredo, a fekete autótolvaj fiú, Sherlock szponzora kocsifeltörésre tanítja, mert az egy detektívnek még jól jöhet.

001.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Spartacus 3x09 - Holtak és haldoklók

2013. május 31. 09:00 - 9Kitti2

Néhány római katona nyulat sütöget nyárson, az egyiküknek valamiért hangoskodni támad kedve, aminek meg is lesz az eredménye, egy égő nyílvesszőt lőnek keresztül a fején. Na nem a társai, hanem a lázadók, akik Spartacus vezetésével megtámadják őket. Az öldöklés után felkelőink zavartan veszik tudomásul, hogy amúgy ezek itt nem is Crassus emberei voltak, a vértjükön más a jel. A táborban Laeta felismeri a páncélt, ilyet Pompeius katonái hordanak. De jó, most már nem csak Crassus 10 000 fős serege van a nyomukban. Lassan muszáj lesz beletörődnünk szomorú sorsukba, 2 rész van hátra az egész sorozatból, a mostani részt sem úszhatjuk meg száraz szemekkel.

Spartacus3x09_0024.jpg

Tovább
Címkék: spartacus
11 komment

Éjjel-nappal Budapest 1x74 - Majka, majré, mulatság

2013. május 30. 17:00 - szétcsapott kozákkucsma

Dzsó életébe visszatér a múlt, Rita Marcinak vallja be, hogy szerelmes Tudjukkibe, a Pokol Angyalai buli nem tetszik Vörinek, és máris zsupsz a mába! Laller készülődik pancsizni, meg is csodálhatjuk a kicenzúrázott fenekét, de az idill nem tart sokáig, a fantasztikus négyes már korán reggel elég éber ahhoz, hogy egymás szavába vágva veszekedjenek arról, hogy kinek van joga a mosógépek kinek a cuccait kimosni. Az épületes vitát Lali oldja meg, a maga egyszerű módján, kő-papír-ollózzák le. Zsófi kegyetlenül elveri Tudjukkit, Karvaly nem tudja, hogy Zsófit gyanúsítsa csalással vagy pedig Tudjukkit ossza le. Lófej belepakol a trófeába, de az öblítőt a szobában hagyta, de mert egyedül nem lehet behozni egy kurva flakon öblítőt, ProducerBalázs is elkíséri os. Egyáltalán, ki az a suttyó, aki a mosószert a hálószobában tartja? A hatalmi vákuumot kihasználva Kristóf is teletankolja a mosógépet, majd jót röhögnek ezen Ritával, én meg már most kinyomnám a gépet a fenébe.

1.jpg

Tovább
10 komment

Castle 5x22 - Still

2013. május 30. 15:00 - Zenóbia

Castle ágyba viszi a reggeli kávét, megint szívvel a tetején, még rózsát is, de hol marad a mosolygó palacsinta? Ahelyett újság van, a palacsintával jobban járt volna, mert amiatt nem rohant volna el Beckett egyből dolgozni. Így igen, mert a címlapon a robbantás, ami tegnap történt. Már van is gyanúsított, irány Archibald Fosse lakása. Archi hat éve felrobbantotta a bukmékerét is, úgy látszik ez a módszere a nézeteltérések rendezésére. A húsz év helyett három hónapja kiengedték, de hat év nem volt elég, hogy leszokjon a BUMM-ról. A lakása felé menet találkoznak Diegoval, aki épp baseball kártyákat akart venni a pasitól, szóval valószínűleg otthon van MacGyver. Otthon volt, de menekül lefelé a tűzlétrán, Espoék el is kapják, de azért még simán élesít egy bombát. Ami hol van vajon? Az eddigiek alapján simán biztosra venném, hogy Castle lába alatt, de nem, mert most Kate az, aki odacövekel a pasi nappalijának egy pontjára.  Castle próbálja meggyőzni, hogy hamarosan békésen ehetik a rántottájukat, mi meg tudjuk, hogy ez nem így lesz. Maximum házhozszállítással.

5x22_castle1.jpg

Ezt megerősíti a bombaszakértő Mahoney hadnagy is, Beckett lehetőség szerint ne most kezdjen el szteppelni tanulni, mert annak szar vége lenne. Tíz kiló bombán áll, baszki. MacGyver azért robbantott fel tegnap egy nőt a lakásán, mert az tanúskodott ellene hat éve. Nem egy feledékeny fajta. Totális elmebeteg, nyilván nem fogja elárulni, hogyan lehet hatástalanítani a bombát, már ha lehet egyáltalán. Nem is, de arra van esze, hogy ügyvédet kérjen. Kate köré meghúzzák a bűvös kört, a vonalat tilos átlépni, ez egyre rosszabbul néz ki. Castle-t is evakuálnák ha hagyná. Kate is elküldené, de nem mozdul mellőle, még jó, az baszna be, ha kisétálna csokis fánkot enni.

Tovább
Címkék: castle
Szólj hozzá!

Észlelés 1x02 - Arcok

2013. május 30. 13:00 - nyauuuuu

Megint az előadáson kezdünk, a doki arról mesél, hétvégén milyen óriási sügért fogott, persze Lewicki cáfolja, hogy ez igaz lenne. A történet csak illusztrációként szolgál arra, hogy milyen jó dolog is meggyőzően hazudni: azoknak jutnak a jó állások, a legtöbb barát és az összes jó csaj. Viszont poligráffal mindenki leleplezhető. (Ennek igazolására máris Kate-et halljuk, épp egy poligráfos vizsgálat közepette. Egy idősebb urat kérdezget arról, hogy látott-e egy behatolót a házukban, és hogy le tudná-e írni. A fickó látta a betörőt, az arcát is, de képtelen megmondani, hogy is nézett ki.) A doki folytatja az előadáson: a poligráf csak a stresszreakciókat méri, bezzeg ha MRI-ben néznénk meg a hazudóst, láthatnánk, hogy a dorsolateralis-prefrontalis kérge úgy világít, mint egy karácsonyfa, mert amikor hazudunk, az agyunkat használjuk. De képes-e az agy hazudni magának?

01.jpg

Lewicki a doki aznapi programját sorolja, aki az egyik találkozóra nem szeretne elmenni, így arra utasítja az asszisztensét, hogy használja a dorsolateralis-prefrontalis kérgét, és mentse ki valamivel, vagy kirúgja. Kate közben teát önt egy jóképű pasira, aki ennek ürügyén rögtön udvarlásba is fogna. Moretti viszont nem vevő rá, rohan a kamillateával a professzorhoz. Frank és Olena Prentice ügyében kér segítséget, a férj a poligráfos vizsgálatban látott ürge. Sok pénzébe került az asszony, Ukrajnából rendelte. Egy közvetítő segítségével kiutazott Odesszába, ahol megismerkedett a jelöltekkel, majd gyorsan el is vette a befutót. Ő hazatért, a lánnyal állítólag beutazási problémák voltak, melyek orvoslására még sokkal több pénzt követelt a közvetítő – persze rögtön egy megfelelő fizetési konstrukciót is ajánlott, uzsorakölcsön formájában. A férj belement, a lány megérkezett az államokba. Mivel a részleteket a pasi nem képes fizetni, megfenyegetik, hogy elveszik tőle Olenát, amíg az ledolgozza az adósságát. Az egész vezetője Alexej Tupelov, ő működteti a legnagyobb uzsorás és prostituált-hálózatot Közép-Nyugaton. Az FBI évek óta vadászik rá, de senki sem mer ellene vallani. Frank, a férj számára is nyomatékosítani akarták a fizetési igényt. Előző nap, mikor hazaért, egy kék Camaro-t látott a háza előtt, bent egy behatolót talált, akivel összeverekedett. Az idegen leütötte egy lámpával, a szabadnapos, de épp hazatérő házvezetőnő hívta ki hozzá a mentőket. Olena viszont akkora már eltűnt. Amiért Kate a profot megkereste, az az, hogy bár Frank mindenre nagyon részletesen emlékszik az előző napról, ám képtelen leírni a szemtől-szembe látott behatoló arcát.

Tovább
9 komment
süti beállítások módosítása