Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 2x25 - The Goodbye Gossip Girl

2013. május 31. 15:00 - Agent "V"

Évadzáró következik, kedves olvasók, nem is akármilyen.Ballagás lesz, ami persze nem olyan, mint amit itthon megszokhattunk, itt matrózblúz helyett selyemtalárban sétálnak a kölykök.

1.png

Blair és Serena együtt reggeliznek, nézik az újságokat, amik tele vannak Serena rendőrségi fotójával. A lányok örvendeznek, mert a gimi vége azt is jelenti, hogy pletykacica is over, de ők még biztos nem tudják amit én igen, hogy lesz itt még 4 évad. Váltanak a Chuck témára, mert Blair szereti, szereti, szereti, de kiderül, hogy Serena még nem pletykálta el a családban, hogy Blair és Nate szakítottak. Nos, ezt még a ballagás előtt helyre kell, hozni, különben Chuck nem fog szerelmet vallani neki. Igaz megtehette volna már vagy ezerszer és mégsem, de a remény hal meg utoljára. Rögtön a suliban vagyunk, Vanessa és Nate dumálnak, a srác bocsánatot kér a korábbi taplósága miatt.Ennek éppen itt volt az ideje. Itt is jön a szakítás téma, ami nem gáz, jó ez így mindkettejük számára. Jön Dan, pont hallja Nate buli meghívását, ahol megünneplik szépen a sli végét. Bent Jenny örvend, hogy innentől nincs királynőség, de jönnek a szolgák, akik már keresik az új queent.Jön Blair, aki közli, hogy ő keresi az utódját, aki valószínűleg nem Jenny lesz. Blair el, a csajok meg adják a szabályokat, akinek Nate buliján a legszaftosabb pletyije van, az a királynő. Elő kerül a kiscsaj, akit anno Blair istápolt és aki akkor is egy gyerekribancnak tűnt és ez azóta sem változott.

2.png

Kint Dan ücsörög, jön Serena kérdezi, hogy mizujs. Kiderül, hogy Dant lehagyták a ballagók névsorából.Ez már túlzás, na. Jön egy fickó, átnyújtja a bocsánatkérő lapot, amin meg Donnak írják, úgyhogy ő nagyon várja a suli végét. Arrébb Blair kapja el Chuckot és kedves vele, mondaná a Nate sztorit, de végül csak a suli végéhez gratulál, majd mennek szépen bevonulni a ballagásra.Odabent Rufus és Lily taliznak össze Elenorékkal. Cyrus a szerelemről magyaráz, meg arról, hogy Lilyék milyen szép pár és házasodjanak össze. Ciki a helyzet természetesen, de szerencsére jönnek a ballagók. Bevonulnak 2 oldalra, jön az igazgatónő beszéde, aminek a végén minden rohadt telefon becsipog és jön Gossip girl utolsó posztja, ami szerint Chuck gyáva, Blair gyenge, Dan belső ember lett, Nate kitartott, Serena pedig innentől érdektelen.Nos az ifjúság magába roskadva ül, pedig most kéne dobni a bojtot.Serenáéknál van buli, a csaj lázítja  a népet a bosszúra. Igazából senki nem hajlandó segíteni neki.Nate például azzal veszi elejét a bajoknak, hogy elmeséli nagypapinak a kalandját az idősebb nővel, aki még fizetett is neki. A papi segítséget ígér, közben befut Chuck, aki most tudja meg, hogy Blair megint szingli.A dolgozóban Rufus kérne bocsánatot, de Lily nem hagyja és nem akar szemrehányásokat sem, ezért inkább visszamegy a népekhez.

3.png

Serena Dant és Vanessát is rávenné a bosszúra, de Dan se akar segíteni, meg szerinte amúgy is vége a kapcsolatuknak meg a barátságuknak is mert közös család úgyse lesz, meg amúgy is. A klasszik 4es a lépcsőn, találgatják Gossip girl kilétét. Úgy oldják meg, hogy Chuck lecsendesíti a tömeget, Serena meg küld neki egy üzit. Csodák csodájára Eric kis meleg barátjának kezd el csipogni a telefonja. De persze nem Jonathan az, csak uncsizott a tavaszi szünetben és feltörte pletykacica szerverét ezért minden üzijét megkapja. A kis szobában minden bejövő pletyit átnéznek, valamint Jenny is talál egy nagyon jó pletykát, amit nem nagyon szeretne felhasználni, de azzal tuti nyerne.Brooklynban Dan indul moziba, de Rufus végül ráveszi, hogy menjen már el Nate bulijára, mert ezt később megbánja. Rufus Lilyt hívja, aki már az ajtóban jár némi sörrel meg fűvel, hogy fiataloskodjanak már egy kicsit.Blairt az anyja öltözteti, aki néhány jó szóval próbálja segíteni Blairt, hogy ne hagyja már Chuckot meglépni.

4.png

Máris a buliban vagyunk, Nelly Yukit láthatjuk picsa részegen, majd azt is ahogy megpróbál szerelmet vallani Dannek, de végül nem igazán nyögi ki. Érkezik Balir, keresi Chuckot, de Jenny feltartja. Elmondja neki, hogy Gossip girl tudja a titkát, de Blair most erre nem vevő. Szemátkedik Jennyvel, aki úgy dönt, hogy oké, akkor felhasználja ezt, hogy nyerhessen.Blair és Chuck bevonulnak egy szobába, ahol Blair dögös vetkőző számot ad elő.Hatásos a dolog, mert Chuck már éppen kimondaná, hogy szereti, mikor jön a pittyegő kis hang, ami mindig a legrosszabbkor hangzik fel. Mindenki lemered és jön a felolvasás. Pletykacica közzé teszi, hogy Dan Miss Kansasszel szexelt a ruhatárban, Jenny és Nate majdnem össze jöttek, Dant lecsukták verekedés miatt, Blair lefeküdt Jack bácsival, Chuck meg Vanessával és ha ezeket nem akarták közhírré tenni, akkor okolják Serenát. 2 részre oszlik a társaság, Chuck és Balir hibáztatják, Dan és Nate nem. Blair Dannek is megmondja a magáét, mert tetszik vagy sem, igenis közéjük tartozik, szóval ne játsza meg magát. A szobában Blair és Chuck vesznek össze, illetve Balir a lelkére beszélne, Chuck meg félre néz és leugatja, és nem szereti értse meg.Szegény Blair tényleg mindent belead, de a srácot nem lehet betörni, na.

5.png

Lily és Rufus a múltról beszélgetnek meg elő kerültek a hippikorból maradt relikviák. Az egésznek az a vége, hogy Rufus egy régi koncertről maradt karszalagot teker Lily ujjára és megkéro, Lily meg persze igent mond.Na legalább valakiknek jól alakul az este.Serena levegőzik, Nate meg nyugtatja. Serenát persze nem lehet, mert mindenáron helyre akarja hozni, ezért ír egy üzit pletykacicának, hogy találkozzanak egy bárban 1 óra múlva. A mosdóban Blair találkozik Jennyvel, mondja neki, hogy mi volt Chuckkal és hogy használja fel ezt a pletykáját. Jenny nem akarja, de Blair próbálja rábeszélni, hogy ne legyen Bolein Anna, hanem inkább Erzsébet és Blair őt választja királynőnek.Serenáék a bárban várnak, jön Dan, aki gyorsan mondja, hogy nem ő pletykacica, csak követte őket. Dan nem érti mi folyik itt, mire kisül, hogy Serena fél az érdektelenségtől. Dan persze bókol neki és jön a mosolyfaktor, majd érkezik Blair, Jenny és a többiek. Ekkor jön az üzenet, hogy itt láthatja az összes pletykacicát, hiszen ők küldözgették egymásról a szemétségeket és azért néhány barátságot igyekezzenek megtartani. A kezdeti sokk után Serena felajánlja, hogy az első kört állja, Blair pedig bocsánatot kér tőle.Szóba kerül Chuck is, aki az utcáról nézi a barátait, illetve nézik Blairrel egymást, majd szépen elvonul és nem hajlandó részt venni a barátságos iszogatásban.

6.png

1 héttel később Rufusék reggeliznek kézen fogva, Jenny és Eric pedig egy gofrisütőt csomagolnak ki.Serena csomagol, mert Európába megy, Blair pedig segít, meg próbálja túltenni magát a Chuck dolgon. Említettről folyamatosak a GG posztok, mivel ő is Európát járja. Brooklynban is dumálás megy, Dannek máris hiányoznak a haverok. Jön Nate, aki meséli, hogy a polgármester kikezdett vele, szóval ő most önmaga akar lenni és szeretne elmenni Vanessával hátizsák túrázni. Sajnos Vanessa már mást visz. Kit????- kérdezi Nate, mire egy tök ismeretlen srác a szomszéd asztalnál beszól, hogy őt. Persze kiderült, hogy csak segíteni akar, mert még Vanessa nevét sem tudja, de legalább a feszkó oldódott és Nate mehet haza a szimatszatyráért. A srácot amúgy Scottnak hívják, Bostonból jött, majd még összefutnak.Jenny és Blair érkeznek a szolgákhoz, akik éppen koronáznának. Blair elintézte, hogy róluk is szóljon már néhány pletyi, így aztán Jennyt koronázza meg, aki gyorsan egymás ölébe ülteti a csajokat, akik szemlesütve ücsörögnek tovább.A kávézóban Scott telefonál az anyjával és Portlandbe hazudja magát, szóval neki van vaj a füle mögött.Dant Georgina hívja, aki lerendezte Poppyt és visszaszerezte Dan pénzét. Még megtudjuk, hogy jövőre ő is NYU-s és éppen most kéri magát Blairrel egy szobába. Szép lesz ez a szeptember.

7.png

Serena indul a reptérre, mikor jön karter, aki egy nyomozói infót ad át neki, miszerint az apja Fidzsi környékén van. Serena gyorsan behessenti a limoba és indulnak, ezek szerint az európai túra apuvadászat lesz. És végül igen, jön a GG eddigi legszebb jelenete. Chuck az utcán várja Blairt, akinek Párizsból a kedvenc sütijét, Németországból a kedvenc harisnyáit hozta, mert nem tudott nem rá gondolni. Blair nem tud már hinni neki, de ekkor a srác ezzel az édes pofával végre kinyögi, hogy ő is szereti, úgyhogy tessék az 1 éve szorongatott lufikat szélnek ereszteni, kinyitni a galambok kalitkáját és a kikelt lepkéket szabadon engedni. Inne folytatjuk a 3. évadban.

xoxo

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása