Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x30 - Feri a cicaharc fölé emelkedik

2017. október 07. 15:17 - Hoppancs

„Szeretnétek megbeszélni, azt, ami történt, vagy engedjük el”?, provokál a tűznél Barbi, és szerencséje, hogy Feri a sokktól olyan, mint akit a bokorban megkínáltak egy jó adag nyugtatóval, mert ellenkező esetben az ő nyakát biztosan nem akarná elengedni. Gratulálok, lányok, dünnyögi rezignáltan, de Szandi nem biztos benne, hogy ennyivel megússza az árulást, valószínűsíti, hogy a férfi „dzsihádot hirdet” majd. Lehet, hogy a boszorkányoknak érdemes kicsit távolabb húzódnia a tűztől, nehogy véletlenül bele találjanak szédülni. Nem is nagyon mernek Ferire nézni, Klau is a semmibe meredve fejtegeti, hogy ő csak magát védte, na meg persze a halva született románc által megtépázott büszkeségét. Feri leszarja, hogy Benedek miért zárta kulcsra szíve ajtaját a felé önzetlenül nyitó asszony tiszta szerelme elől, esze csak a védettségen jár, amit mostantól muszáj lenne mindig megszereznie, mert ugye:

„Mint tudjuk, ahol nő bekeveredik, ott azért nem lehet semmiben nyugodtan megbízni, hát, itt meg három van bekeveredve, úgyhogy…keményen odatették magukat, be is bizonyították, hogy nők a javából…rendesen ide****tak nekünk a Benivel.”

bscap0000_3.jpg

Miután kedvenc macsónk minden bizonnyal a machetét szorongatva forgolódta át az éjszakát, miközben feminista gyűlésekről rémálmodott, beköszönt a harminckilencedik nap. Barbi van a legjobban meglepődve, hogy elmaradt a műsor, mázli, hogy úgysem kellett fizetni a jegyért. Klaunak fura Beni nélkül, állandóan az a sok szép meg nem történt pillanat jár a fejében. Feri a fantáziába menekül a trauma elől. Koppánynak képzeli magát, csak egy ló hiányzik neki, meg hogy legyen kivel beszélgetnie, hiszen a lányokkal olyat nem lehet. A menstruáció meg a cicák nem érdeklik, Proustot meg hiába is hozná szóba, ugye. A csajok a cápára is csak annyit reagálnak, hogy „óóóó, de cuki”, ahelyett, hogy hozzá hasonlóan megpróbálnák puszta kézzel elkapni. Milyen finom ebéd is lett volna, ha megvárja, amíg Feri beúszik utána!

bscap0029.jpg

Tovább
Címkék: survivor
143 komment

Nyerjen Fear The Walking Dead-ajándékcsomagot az AMC-től!

2017. október 06. 16:41 - sixx

fear_3b_nyeremenyjatek_1.jpg

Mondjon bárki bármit is, a Fear The Walking Dead a harmadik évadra összekapta magát, sőt, karakterfejlődés is van, meg annyi zombi, mint a rohadás. És ez nekem elég heti 44 percben. De ez most mindegy. Most nem ezért vagyunk itt, hanem játszani. Ami itt fent látható, az egy ajándékcsomag. Van benne:

  • Feares napszemüveg,
  • véreskarmolós műtetoválás,
  • AMC-s power bank,
  • AMC-s kulacs és
  • AMC-s toll

Ebből van öt, és nem tudjuk már hová tenni, szóval tessék válaszolni erre a kérdésre itt lent, és sorsolunk:

Madison milyen eszközzel akarta kivájni Troy szemét?

A válaszokat a tárgyban FEAR THE WALKING DEAD JÁTÉK szavakkal ellátva tessen küldeni a hogyvolt kukac dzsímél pont com címre október 10-én este 10 óra 10 percig. Utána sorsolunk. Sok sikert!

Címkék: homo ludens
Szólj hozzá!

Survivor 3x29 - Benedekből vidám halott lesz

2017. október 06. 10:17 - Hoppancs

Anita-monológgal nyitunk, melyből kiderül, hogy a friss szigetözvegynek eddig semmi gondot nem okoztak a bogarak, a sötétség, meg a tengernek az az undorító morajlása, de most, hogy kedvese elesett a vizes csatamezőn…hát, jól jönne pár szem xanax. Kellett neki beájulni Gergő masszírozásra termett kezétől, szexi fintoraitól és kávétól felélénkülő…elméjétől. Most aztán újra és újra leperegnek előtte az emlékek, előttünk meg a románc lassított felvételei. Reccsenve szakadnak a szívek a képernyő előtt. Anita az álomszerű jövőképbe kapaszkodik, reméli, hogy megtört büszkeségű Gergő sem követ el harakirit a viszontlátásig

bscap0000_2.jpg

Bence eközben egy cuki gyíkocskával harcol meg az éhes mandirigmák figyelméért, amit egy árveréssel sikerül is elnyernie. Az állatka szabadon távozhat. Mindenki kap ötvenezer forintot, amit kedve szerint használhat fel az izgi tételek megvásárlásához. Előtte azért van egy kis kötelező körkérdés a civilizáció távolságának hatásairól. Benedek arra jött rá, hogy nem igaz a mese a fognyűvő manócskákról, Feri pedig azt tartja legnagyobb eredménynek, hogy „megtanult emberekkel együtt élni”. Ez nagyjából annyit jelenthet, hogy minden éjjel sikerül elfojtania azokat az erős ingereket, melyek a machete és a társai nyaki verőere közti interakcióra vonatkoznak.

„Majd megregulázza őket az élet”,

jegyzi meg bölcsen.

bscap0003_2.jpg

Tovább
Címkék: survivor
150 komment

Barátok közt 8547-8556. rész

2017. október 06. 10:00 - Gillotte

Költözés miatt nélkülöznöm kellett pár hétig az Internetet, de itt vagyok, és itt van ,,kedvenc” sorozatotok is, úgyhogy folytassuk! Habár a Herr üzenetben azt küldte Áginak, hogy ,,game over” még nincs vége a játéknak, és nyilván meg sem ölte Lizát, csak visszakapja Ági azt, amit ő tett a Herrel, míg kerekesszékben volt. Korrekt. Attila kitalálja a megoldást: visszahallgatják Liza előző üzenetét, és ha van mögötte háttérzaj megállapítják, honnan hív. Magától értetődő, nem?! Egy órán keresztül hallgatják a felvételt, Attila különböző magánnyomozós programokat ereszt rá, s hallatszik ahogy a háttérben kattogás van. Ha engem kérdeztek, mintha egy vonaton ülne, de nem, a válasz egyszerűbb. Peti épp mutatja Julinak a PR filmet amit csinált a Berényi Vízről meg a gyárról, ahol ugyanez a kattogás hallatszik. Attila rohan Ágihoz: Liza a gyárban van! Ha a Herrnek az volt a célja, hogy olyan helyre vigye Lizát, ahol Ági utoljára keresné, egyszerűbb lett volna elvinni valami kihalófélben lévő faluba. Szóval Attiláék egész éjjel keresik Lizát a gyár területén, de mivel akkor nem működnek a gépek, nem egyszerű beazonosítani a helyet, ahonnan a kattogó hang jött. Találnak még egy elhagyott épületet a gyár területén, ahol egy fekete hajgumit is észrevesznek a fűben, amiből Ági egyből rávágja, hogy Lizáé. Nem, nekem is van olyan százforintos fekete hajgumim, az az enyém, csak ott felejtettem. Mindenesetre egy sötét kamrában, betapasztott szájjal egy székhez kötve megtalálják Lizát. Bekapcsolt walkie-talkie van a falhoz támasztva, úgyhogy halkan intézik a kiszabadítást. A Herr fegyvere is ott van, Ági gyorsan zsebre teszi, hátha szükség lesz rá. Lizát hazaviszik, aki gyanúsan jól vette az elrablását, pláne, hogy mindenki előtt titkolnia kell. Ági hamar eltűnik, revansot akar venni a Herren. Eközben van egy jelentéktelen vacsora Juliéknál, ahol Emíliáék a vendégek, de a történet szempontjából nincs jelentősége, úgyhogy ugorjuk át. Ági, mint Lara Croft, úgy kommandózza vissza magát az üres épületbe, ahol Liza volt fogva tartva, s lesben állva várja a Herrt, aki meg is érkezik…

bk_aug25_31_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
3 komment

The Leftovers 2x06 - Lens

2017. október 05. 13:00 - Szencsike

Egy tudóssal kezdünk, az irodájában mindenféle műszerek, a táblán az összefüggések mellett egy cikk a jardeni lányok eltűnéséről, ő maga pedig izgatottan telefonálgat. Hamar összepakol, majd útnak indul Miracle-be. A csomagvizsgálat után lelkes japán turistákkal jön be a városba, majd golfautót bérel, amivel majdnem elüti a kecskés bácsit, szerencsére ő és az állata is megússza a találkozást. Útközben a rejtélyes menyasszonnyal fotózkodnak páran, majd megérkezik a céljához, Johnékhoz. Bekopog, Erika nyit ajtót, a tudóska csak annyit kérdez, hogy itt lakott-e Evangeline Murphy? Erika tudni akarja, hogy kicsoda, a pali ezután egy fura szerkezettel lefotózza a házat. Majd átmegy a szomszédba, Nórinak bemutatkozik, Dr.  Joaquin Cuarto-nak hívják és Nóriék beköltözéséről érdeklődik, ugyanis Evie 22-én tűnt el, fontos lenne tudni, hogy Nóri megismerkedett-e vele, és szóba hozza a férje október 14-i eltávozását is. Közben előszed egy fura műszert, Nóri pedig dühösen elzavarja a tudóskát. Erika látja a jelenetet, de Nórival minden oké.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Survivor 3x28 - Aquaman tündöklése és bukása

2017. október 05. 07:00 - sixx

vlcsnap-00001_36.png

A 37. napon vagyunk, ami azért nem semmi na, az amerikai verzióban ugye 39 nap egy évad, itt meg még hátra van ebből a hétből két nap, meg az egész jövő hét, és ezért igenis meg kell süvegelni az összes játékost, aki ilyen sokáig húzta. A hullaházzal ébredünk, zenére, pánsípot is halni vélek, amire kifejezetten allergiás bírok lenni. Iliász üdvözült arckifejezéssel megy a kamerába beszélni, hálistennek esik az eső és nem döglünk meg a melegben, mondja, ő a semmittevésből nem érzékel semmit, és még a nőstényfarkasok sem mentek az agyára. Bezzeg a törzsi tanács, amikor mindenki ellene fordult, na, az benne maradt, mint egy bazinagy tüske, de levonja a következtetést: kemény vagyok, mint a vídia, oszt ezért szavaztak ki. Ő nagyon akar győzni, mondja, majd belemereng a kamerába - van érzéke a drámai szünetekhez, az tuti. Büszke magára, mondja két olyan sóhajtás között, amiben benne van az egész világ összes számkivetettjének MINDEN fájdalma.

Szeretnék nagy durranásokat csinálni még.

Tovább
Címkék: survivor
166 komment

Absentia / Elfeledve 1x02 - Reset

2017. október 04. 13:00 - Scott Pilgrim

Így, hogy előkerült Emily, Harlow-t kiengedik. Egy Kerry Price nevű nő keresi fel közben Tommy-t azzal, hogy infója van, miszerint Emily-t nem is rabolták el valójában. Azt mondja, látta Emily-t két hete egy férfivel vitatkozni egy kikötőben kocogás közben. Tommy mutogat neki képeket, hogy kivel, és azonnal rábök a Robert nevű, holtan talált stricire. Közben Emily-t vezetni tanítja a tesója, de miután majdnem elüt valakit, elkezdi mindenkin a fogvatartója maszkját látni és teljesen bepánikol. Közben Nick évődik, és elmondja a feleségének, hogy úgy érzi, mintha megcsalna vele valakit. Később az egyik nyomozó felveti, mi van, ha tényleg Emily Robert gyilkosa, Nick elveti, Adam egyetért vele. Ugyanakkor Tommy előáll a szemtanúval, szóval Nick felhívja Emily-t, hogy be kéne mennie, mert ki akarják hallgatni, eléggé titkolózik, meg mondja neki, hogy szerzett ügyvédet. Beér, és Tommy elég erősen nekiszegezi, hogy elrabolta biztos magát, és látszólag már Adam is hajlik ebbe az irányba. Ismertetik az infóval, Tommy pedig elég eltökélt, hogy letartóztassa, de még nem tudja, úgyhogy elengedik, miután jól felzaklatják.

vlcsnap-error037.png

Tovább
Szólj hozzá!

Survivor 3x27 - Gusztustalansági evőverseny és Dilibogyó privát műsor

2017. október 04. 08:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2017-10-03_21_40_42.png

Holtak szigetén valszeg begombázott a Crazy Sisterz, Nóri és Lilla, akik reggel szerenádoznak a tengernek vagy az óceánnak, szóval annak a nagy kék nedves lófasznak. Ahogy mondani szokás: nem mindenkinek való a Survivor. Nóri és Lilla pedig iskolapéldája ennek a szólás-mondásnak, hisz köztörvényes pszichopicsák lettek 36 nap alatt. Annyira kikezdte az agyukat a trópusi klma, hogy beiktatják a napirendjükbe doktoranita bikini felsőjének elásását majd az azon való fesztelen vigyorgást. Eközben Gergő VÉLETLENÜL pont nincs sehun se. Gondolom kakált éppen. A rögtönzött és önkéntes száműzetésbe menekülő Anita visszatér az instant elmegyógy helyszínére, oszt szembesül a ténnyel, hogy nincs meg fürdőruha felsője. Nézegeti, keresgeti, de nem kap hisztiriás rohamot, hisz egy kibaszott textildarabról van szó.

Tovább
Címkék: survivor
178 komment

Survivor 3x26 - Hisztizés és árulás

2017. október 03. 13:10 - sixx

vlcsnap-00001_35.png

Na, célegyenes, azaz az utolsó két hét jön, kérem szépen, ennek megfelelően nem sokat szarakodunk, hanem menten egy védettségi játék jön, vízen ráadásul, ahová ügyes kezek egy platformot kreáltak, de nem egyeneset, mert az úgy túl egyszerű lenne, hanem kis szintkülönbségekkel és a közepén egy balesetveszélyesnek tűnő lyukkal ellátottat, amin majd ember embernek lesz botkája, és igyekszik a túlélésért kiütni a másikat. Nem ököllel, hanem a kezében tartott párnaszerű basszal, faszik faszik, nők nők ellen, mert hát úgy nem fair hogy Feri versus Barbara, ez nyilvánvaló. A lényeg: told le az ellent a platformról bele a vízbe. Neve is van, Viadal, és a nők és a faszik egyszerre baszlatják egymást. Kétszer kell belökni valakit a vízbe. Közben beborul, ez elég látványos lehet majd.

Tovább
Címkék: survivor
79 komment
süti beállítások módosítása