Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Absentia / Elfeledve 1x02 - Reset

2017. október 04. 13:00 - Scott Pilgrim

Így, hogy előkerült Emily, Harlow-t kiengedik. Egy Kerry Price nevű nő keresi fel közben Tommy-t azzal, hogy infója van, miszerint Emily-t nem is rabolták el valójában. Azt mondja, látta Emily-t két hete egy férfivel vitatkozni egy kikötőben kocogás közben. Tommy mutogat neki képeket, hogy kivel, és azonnal rábök a Robert nevű, holtan talált stricire. Közben Emily-t vezetni tanítja a tesója, de miután majdnem elüt valakit, elkezdi mindenkin a fogvatartója maszkját látni és teljesen bepánikol. Közben Nick évődik, és elmondja a feleségének, hogy úgy érzi, mintha megcsalna vele valakit. Később az egyik nyomozó felveti, mi van, ha tényleg Emily Robert gyilkosa, Nick elveti, Adam egyetért vele. Ugyanakkor Tommy előáll a szemtanúval, szóval Nick felhívja Emily-t, hogy be kéne mennie, mert ki akarják hallgatni, eléggé titkolózik, meg mondja neki, hogy szerzett ügyvédet. Beér, és Tommy elég erősen nekiszegezi, hogy elrabolta biztos magát, és látszólag már Adam is hajlik ebbe az irányba. Ismertetik az infóval, Tommy pedig elég eltökélt, hogy letartóztassa, de még nem tudja, úgyhogy elengedik, miután jól felzaklatják.

vlcsnap-error037.png

Elmegy meglátogatni Flynnt, aki elég passzív az igazi anyját illetően, harapófogóval kell kihúzni belőle a mondatokat, és végig videójátékozik. Nick közben nyomoz a Kerry nevű tanú után. Begyűjti az ujjlenyomatát és kiderül, hogy igen komoly lista szerepel a neve mellett a bűnügyi nyilvántartásban, a legtöbb megbízója és tettestársa halott vagy börtönben, kivéve az egyiket, aki Nick szerint kapcsolható Harlow-hoz a munkahelye révén. John Cooper a neve és egy virágboltban dolgozik. Elmennek a munkahelyére a társával kihallgatni, de amint megtudja Cooper, hogy FBI ügynökök Nickék, rögtön rohanni kezd, Nickék utána, Cooper lövöldözni kezd rájuk. Üldözőbe veszik, Nick beéri, vállon lövi, majd kiszedi belőle, hogy Kerry mossa tisztára csomó ember pénzét, többek közt a Robert nevű striciét is, és van egy ügyfele az FBI-nál is, Nick irodájából, de nem tudja a nevét. Emily látja a hírekben, hogy bár új eljárás indul ellene, szabadon engedték Harlow-t, belopódzik hozzá kikérdezni. Harlow azt mondja, az összes válasz arra, ki volt az elrablója és hogyan csinálta, Emily emlékeiben van, csak hát ugye emlékeznie kéne rá, ami most még egyáltalán nem megy. Majd kijön a rendőrség Harlow-hoz letartóztatni Emily-t, amiért az betőrt hozzá.

vlcsnap-error528.png

Bent Tommy elbeszélget Emily-vel, viszonylag jól kijönnek, közli, hogy Harlow nem tesz feljelentést, távozhat, megérkezik Nick dühösen, és nekiront Tommy-nak, hogy járjon utána rendesen a tanújának és kímélje meg magát egy leégéstől. Az autóban Nick lecseszi Emily-t, amiért elment Harlow-hoz, majd elmondja, hogy a tanú nem az, akinek mondja magát, és Kerry Price eredeti neve Regina Talbot és pénzmosó, és egy kollégájuk intézte a névváltoztatását, akinek pénzt moshatott, és köze van Robert Semerovhoz, a halott stricihez. Emily elmondja, hogy tök gyanús volt, hogy Semerov mindig előtte járt egy lépéssel és minden rajtaütési kísérletről előre tudott. Tommy közben hívni próbálja Kerry Price-t, de a száma nem létezik már. Alice közben arra lesz figyelmes, hogy a kutyájuk nagyon ugat valakit. Kinéz, és azt látja, hogy valaki ólálkodik a kertjükben. Kimegy a kutyával, de nem talál már ott senkit. Hazaérkezik Nick, szól neki, hogy valaki a kertjükben mászkált, de Nick azt mondja, biztos csak a szomszéd kutyája. Alice jelzi, hogy Flynnek és neki is kínosak Emily látogatásai. Közben Tommy körözést ad ki a szemtanújára, aki szőrén-szálán eltűnt, majd kap egy hívást szúrt sebről, odasiet, és kiderül, hogy valaki megölte Harlow-t. Ezzel pedig vége az epizódnak.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása