Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x26 - Hisztizés és árulás

2017. október 03. 13:10 - sixx

vlcsnap-00001_35.png

Na, célegyenes, azaz az utolsó két hét jön, kérem szépen, ennek megfelelően nem sokat szarakodunk, hanem menten egy védettségi játék jön, vízen ráadásul, ahová ügyes kezek egy platformot kreáltak, de nem egyeneset, mert az úgy túl egyszerű lenne, hanem kis szintkülönbségekkel és a közepén egy balesetveszélyesnek tűnő lyukkal ellátottat, amin majd ember embernek lesz botkája, és igyekszik a túlélésért kiütni a másikat. Nem ököllel, hanem a kezében tartott párnaszerű basszal, faszik faszik, nők nők ellen, mert hát úgy nem fair hogy Feri versus Barbara, ez nyilvánvaló. A lényeg: told le az ellent a platformról bele a vízbe. Neve is van, Viadal, és a nők és a faszik egyszerre baszlatják egymást. Kétszer kell belökni valakit a vízbe. Közben beborul, ez elég látványos lehet majd.

Az elején óvatos tapogatózás folyik, a faszik kapnak rá az ízére elsőként, a csajok konkrétan röhögve lapogatják egymást, mintha valami wellnessközpontban egy bazinagy szivaccsal dörzsölgetnék egymást. Amit persze nem bánnának a nézők, de ez nem a Kovi csatorna, hanem az RTL. Feri és Beni összenéz, és rövid úron kiteszik Iliászt, a közös ellenséget a játékból, amire lehet itten hörögni, hogy nem fair, viszont nem mondta senki, hogy a Survivor az, és nem is kell annak lennie. A csajok is rájönnek, hogy Barbi a gyenge láncszem, és a darwinizmus tort ül a Fülöp-szigeteken, a játékokban eleve csak nagy morogva részt vevő Barbi elhullik.

 vlcsnap-00003_39.png

Elkezd szakadni az eső, és így megy tovább a móka, Feri és Benedek nagyot küzd, legalábbis látványosat, de Feri jobb erőben van és jobban is akarja ezt a védettséget valamiért, így Benedek megy a levesbe, aki egy ponton úgy kikészül, hogy fel sem tud állni, és Bencus lelépteti. A női szálon Szandi és Klau lassított felvételben feszül egymásnak, de nem nagyon bírnak egymással, így Bencus szól, hogy egy perc, oszt ha nem folyik vér, akkor mindketten kiestek. Gondolom, ekkorra már kerülgették egymást vagy egy órája odafent és a stábnak a töke tele lett az ázással. Nem dől el ki a jani, Bencus beszünteti a meddő küzdelmet, a nyaklánc megy Rambó Feri nyakába.

Kellett ez már nekem. Régebb óta küzdősportolok, mint a fiúk élnek, szégyen lett volna kiesni. (Feri)

Hiénamunka volt, mondja a szigetre visszatérve Feri, de hát ezt így kellett csinálni, mert Iliász vagy Barbi a célpont a tanácson, és ehhez az kellett, hogy ne legyenek védettek. Benedek a csajokat kiröhögi, mert azok nem ütötték szét egymást, és az milyen már. Barbi a kamerába elmagyarázza, mekkora faszok a csajok, akik kitették őt, a gyengét, majd egymással nem bírtak, így nem is nyert egyikük sem. Utána meg elmegy vízért Iliásszal, és megbeszélik az estét, itten az van, hogy te mégy a levesbe, Ili, mert Feriék csa erre vártak, DE Barbi szerint át lehet fordítani a dolgokat Benedekre, mert Klau beleragadt a sértett barátnő szerepbe, és bosszúra szomjazik. Na, majd kiderül, én nem sok esélyt adok ennek a narratívának. A dolog: Iliász puhatolja ki Szandit, Barbi meg Ferit faggatja majd, és a kamerába aszongya hogy őt innentől kezdve csak saját maga érdekli, Iliász meg le van fosva, oda áll, ahol neki jobb.

Én nekem jó érzésem van. (Iliász)

Barbi puhatol, Ferikém, mi a szitu. Iliászra rakunk. Jó, kell még nektek egy szavazat? Aha, szállj be, és négyben vagy. Ez így elég flottul ment, ha az ember áruló lesz, csinálja villámsebesen.

vlcsnap-00033_23.png

Na, hullaház, ahol zabálás van és nyugi de csak egy percig, mert Lilla a dzsuvás fazekat mossa a parton, és ezen úgy felkúrja az agyát, hogy elküldi Doktorjúdásfábaszorultféregjótkúrtamahotelbendoktorpanyikot, akinek a teljes nevét soha többé nem írom le, ígérem. Mert Doktorjúdás nem tud mosogatni, pedig. Doktorjúdás nem érti, mert nem neki kellett volna elmosni a cájgot, és ebből lesz egy vita, amit Hasselhoff unokája, Cetli Gergő sunnyogva hallgat végig, mert hát ha nem Doktorjúdás mosogatott, akkor neki kellett volna, de ő nem az a fajta, aki mosogat, mert nem oszt kész.

Az oldalára rá volt száradva valami geci. (Nóri)

Hát, a ti érdeketekben remélem, hogy ez csak tipp volt, Cetliből mondjuk ezt is kinézem. A vita elfajul, és eljutunk odáig, hogy a nedvező vállsebű Doktorjúdás lakása biztos egy putri, ez a pont, amikor engem ez nem érdekel, csak majd akkor, ha valaki ezt a három nőt egy iszapbirkózó ringbe ereszti be, azt megnézném, ahogy kikaparják egymás szemit.

vlcsnap-00037_20.png

A Mandirignán Benedek és Klau egy kép erejéig összeállnak, és megszületik a "Frissen szakított szerelmespár egy lakatlan szigeten" című alkotás (2017, digitális):

vlcsnap-00041_24.png

Feri beszámol Barbi pálfordulásáról nekik, nem csodálkoznak nagyon. Ez a kiszavazás így elég egyértelmű, ha nem hülyék, valóban Iliászt basszák ki, mert erős a pali a kihívásokban. Klau számított arra, hogy Barbi a többséggel szavaz, és besunnyog az ötbe. Mire itt tartunk, Szandi is ott van már a beszélgetésben, aki hallgat, Klau meg odaveti neki, hogy, na akkor tessék szépen beetetni Iliászt. Bár minek, baszki, nem hülye. Nem is értem, miért kell vele beszélnie és még jobban elásnia magát, hiszen ugye szövetségesek voltak, valamikor legalábbis. Szandi fél Feritől, aki képes kibaszni vele, ha szembe megy vele, így elmegy Iliásszal beszélni, és hazudik, nem tudom, mi legyen ma. És meghallgatja Iliász eszmefuttatását, aki kicsit azért kínlódik, és baszki, nem értem, miért nem veszi elő a Nutellakártyát most? Feri ott helyben vágná ketté Szandit hosszában, nem lenne kérdés, ki megy haza. Iliász mintha feladta volna ezt az egészet.

vlcsnap-00043_22.png

A hullaházba zsákmányszerzés, amihez Dokorjúdás oldalra fésüli a haját valamiért. A zsákmány titkos, a terepszínű lajbiban pompázó Bencus nem mondja meg mi az, nahát. Pénztorony a játék neve, egymásra kell rakni különböző méretű érméket egy kézben tartott, a homokba szúrt botra és akinek nem dől le, vagy csak nagyon sokára, az nyer valamit. Na, adjunk a melónak. Pakolgatnak, Bencus mondja a méreteket, eleinte mindenkinek fasza, aztán elkezd esni az eső, Bencus megint szarrá ázik, kemény meló ez, na. Cetli hullik először, NESZE BAZDMEG, PÁRBAJBAN IS SZAR VAGY, Lilla esik ki másodikként, jó bírják, sőt, minden korongot felpakolnak, de Doktorjúdásból kikúrálta a kézremegést Cetli farka, így ő bírja jobban és nyer. Egy tál kaját. És bazdmeg, mielőtt elkezdenék idegeskedni az újabb kajajutalom miatt, Bencus közli, hogy a második helyezettnek is jár valami meglepetés. Mi ez már megint? Faszkivan.

vlcsnap-00049_2.jpg

A táborba visszaérve Doktorjúdás elmegy a kajájáért, visszaviszi, és elkezdenek zabálni Cetlivel, aki elégedetten vigyorog persze. Doktorjúdás nagylelkű akar lenni, és a babadagról lemond mindkettőjük nevében, és ha erre azt hinnénk, hogy a válasz pozitív, hát nem, Nóráék erre is be tudnak szólni, elképesztő ez a három nő, tényleg. És nincs még vége, Doktorjúdás közli, hogy van két kupac száraz fa is ott, ahonnan a rántott szelet jött, mire Nóra felbassza magát, de te bezzeg a kaját hoztad, nem a fát, köszi. Jó, viccnek szánták, vagy azt mondják, de leszarom, ennyire engem valóságshow-szereplő még nem irritált annyira, mint a nyomorult Nóri-Lilla páros.

Törzsi tanács jön, amire persze mindenki felveszi az ünneplőt, Feri a kockás inget, Klau megcsinálja a haját, Szandi meg terepszínben pompázik. Bencus kicsit puncsol Ferinek, harcos vagy baszki, az meg úgy vigyorog, mint akit a Betyársereg tábornokának választottak meg, vagy mi ott a legmagasabb rang. Iliász tart egy hegyi beszédet, ez itten nem volt fair, hogy Feri nem mano a mano küzdött meg velem, hanem SZÖVETKEZETT, ami itten nagyobb bűn, mint ellopni egy ananászt. Barbi szerint ez egy nehéz játék, és előkap még vagy hat közhelyet 21 másodperc alatt. Iliász borít, itten Feri diktál, amit ő akar, az van, és ugyan megérdemli a tiszteletet, de birkának nem kell lenni azért. ÉS MÉG MINDIG NEM EMLÍTI A NUTELLÁT BAZDMEG. Szavaznak, Iliász kap öt szavazatot, és mehet isten hírével, ő maga Klaura tett.

Aztán persze Bencus odahívja, és közli vele a Holtak szigete-csavart, amire Iliász nem mond nemet, hogy is mondhatna, és vigyorogva lelép.

Címkék: survivor
79 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

penna 2017.10.03. 13:23:58

sixx, a "rendes" Survivorban is szokott ez vagy hasonló védettségi játék lenni, hogy nem szólóban, egymaga játszott mindenki, hanem lehetőség volt összefogásra? ahogyan tegnap itt zajlott, pl. a 3. személyek közös kiejtésére? 3-4 évadot láttam az amcsiból, azokban mindenki egymagában és csak saját magáért harcolt a védettségért.
persze, ebben adta magát, hogy a két trió kitolja Iliászt és Barbit, de szerintem egy ilyesmi védettségi játéknak a csapatok közötti szakaszban lett volna helye.

Berborosz 2017.10.03. 13:47:56

sixx: "engem valóságshow-szereplő még nem irritált annyira, mint a nyomorult Nóri-Lilla páros"
Dehogynem irritált...
Gondolj a Farmra meg Hennire.

Sanda.Ipse 2017.10.03. 13:49:37

Én azért megnéztem volna betyártábornokot egyedül Iliász ellen, ha már olyan qrva jó közelharcban. Benedek ellen nem volt nehéz dolga. Ez a fiú már eddig is bizonyította, hogy egyéniben sehol nincs, ráadásul mostanság már egészen beteges a kinézete, hirtelen fogyott túl sokat.

Laura Ingalls 2017.10.03. 13:50:06

@sixx: vártam már nagyon, hogy te hogyvoltozd a survivort, jó lett nagyon! :)

@penna: én nem emlékszem ilyenre. Körbeverős, egy az egy elleni küzdelem szokott lenni. Vagy ha nem körbeverős, akkor random, húzással állítják párba őket, aki nyeri a match up-ot tovább lép, győztes játszik a győztessel és a végén a legjobb nyer.

Bladi87 2017.10.03. 13:50:50

Ha a végén valamelyik csaj legyőzi a másikat (Klau vs Szandi), akkor meg kellett volna küzdeniük Ferivel? Vagy ez esetben 2 védettséget osztanak a játék végén? (lehet elmondta Bence, csak nem emlékszem)

Hogy kerültem én ide? 2017.10.03. 14:01:38

Nem értem, honnan vette Nóri olyan marhára természetesnek, hogy Anitáék babja jár neki. Ha én lettem volna Anita, azzal ágyaztam volna meg az aznapi kábelfektetésnek, aztán utána viheti Nóri, ha még mindig annyira kell neki.

Prof. Dr. Micimackó 2017.10.03. 14:03:34

Van egy fogadásom: Iliásszal megnyeretik az egészet, ne dőljünk be ennek a kiesésesdinek!

Sanda.Ipse 2017.10.03. 14:08:09

@Prof. Dr. Micimackó:
Minek dőljünk akkor be? Hogy tegnap mindenképpen ki akarták ejteni? Mert ez történt.

Hogy kerültem én ide? 2017.10.03. 14:08:59

@Prof. Dr. Micimackó:
Iliász buta ahhoz, hogy maga mellett érveljen. Márpedig arra szükség lesz, amikor az utolsó hármasból/négyesből a többiek megszavazzák, hogy ki legyen a győztes. (Tegnap is azt hitte a marhája a törzsi tanácson, hogy az a megoldás, ha megkésve sározza Ferit; előbb kellett volna odatennie magát a győzködésben.)

ewita 2017.10.03. 14:14:08

@penna: nekem sem tetszett ez a védettségi feladat, nem volt igazságos !! a két lány egyszer sem esett, így olyan mintha a csajok nem is küzdöttek volna, gyakorlatilag Bence odaadta Ferinek a védettséget!
Anita érméi vajon meg voltak mágnesezve? :D :D :D csak hogy legyen megint cirkusz a kajálásból! :P

Sanda.Ipse 2017.10.03. 14:26:41

@Hogy kerültem én ide?:
Ez nem sározás volt. Egyszerűen elmondta a véleményét az utolsó (ő aszitte) szó jogán.

kisbutters 2017.10.03. 14:31:34

Az csak nekem fura, hogy a védettségi játékos egyre többször esőben zajlik, viszont a napi események alatt soha nem esik az eső? Védettségi játék alatt szakadt az eső, mikkor megkapták a nyereményt meg semmi eső nem volt?

@Hogy kerültem én ide?: Tegnap már megbeszéltük. Valaki szerint jogos van aki szerint nem.

Sanda.Ipse 2017.10.03. 14:34:15

@Hogy kerültem én ide?:
Egyébként elmondta ugyanezt még akkor, mikor Anita és Benedek átlátogattak a buwajáék szigetére-
Mondta, hogy nem egyedül Feri érdeme a sorozatos csapatgyőzelmük, csak éppen Szandi ennek ellenkezőjéről győzködte a látogatókat.

Hogy kerültem én ide? 2017.10.03. 14:34:27

@Sanda.Ipse:
Hát, sokat nem segített rajta. Egy délutáni Nutellázással tényleg többre mehetett volna.

Prof. Dr. Micimackó 2017.10.03. 14:45:54

@Hogy kerültem én ide?: @Sanda.Ipse: egy kinn dolgozó operatőr ismerős szerint ez ő győzelme elejetol le volt zsirozva. se spoilerezni se konteot gyartani nem akarok, de szöget ütött a fejemben, hogy a liberálisnak szamito rtl-nel nezettseget novelo huzas lehet, ha az RI-ről érkező jatekossal nyeretik meg az ujrahuzott formatumot+ Iliász félig libiai, tehat ez akár egyfajta közéleti állásfoglalás is lehet. mondom, csak tippek.

serebii94 2017.10.03. 14:47:06

Nóra-Lilla páros engem is nagyon irritál, főleg a kis pocok Nóri. Én Doktorjúdás és Cetli (imádom ezeket a neveket) helyében egyszerűen levegőnek nézném őket, bár Nórika nem képes befogni a pofáját egy másodpercre sem, úgyhogy ez nem lenne egyszerű.
Iliász szerintem nagyon esélyes rá, hogy visszajusson a Holtaktól, ezzel lehet hogy még egyszerűbb dolga lesz mintha bennmaradt volna a túlélők között. Nekem is úgy tűnt amúgy hogy kicsit feladta és beletörődött hogy ő fog kiesni, nem is próbálkozott semmit.
Feri büszkeségének látszott jót tett hogy ő nyert védettséget végre.
Azért kíváncsi leszek végül kit szavaznak meg győztesnek.

Sanda.Ipse 2017.10.03. 14:56:51

@Hogy kerültem én ide?:
Ugyan miért? Ha emlékszel, pontosan tudta, hogy Szandinál van az amulett. Szerencsére nem felejtette el és nem ment bele felesleges nutellázásba:)

Sanda.Ipse 2017.10.03. 14:58:20

@serebii94:
Marhára büszke lehet, hogy másodmagával (!) le tudta győzni Iliászt.

Hogy kerültem én ide? 2017.10.03. 15:07:31

@Sanda.Ipse:
Igen, ha jól emlékszem, ő meg Zoli rakta annak idején össze, hogy Szandinál lehet az amulett. Ha csak annyit ért volna el vele, hogy Feri+1 (pl. Beni) Szandira rak, Ili+Barbi bárkire, és Szandi+1 Iliászra, akkor is beljebb lett volna, mert ad1: Szandit megszabadítják az amulettől, ad2: párbajozik egyet a szavazás végén, amivel talán bentmaradhatott volna. Legalábbis, az 5:1-hez képest jobb eséllyel ment volna neki az estének.

adamas77 2017.10.03. 15:08:50

Azért ez a Klaudia egy igazi "úrinő". Akkorát köpött a Viadalon, hogy bármelyik primitív férfi megirigyelhette volna. Hát undorító volt. De ennek a nőnek az egész lénye az.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.03. 15:10:20

@Sanda.Ipse:

De az előző adásban pont azt tervelték ki Benedekelekkel hogy bármi feladat lesz Iliásznak hullania kell hogy ne hogy már zsinórban harmadjára szerezze meg a védettséget ,mert akkor keres egy tűzhangyabolyt és bele ül csupasz seggel :)
Azért azt a Feri - Iliász párbajt megnéztem volna a szivacsokkal, úgy csobbant volna Ferike mint egy sellő :)

Doktorjúdásfábaszorultféregjótkúrtamahotelbenéstelezabáltammagambrauniscsirkemellekkel csesztetése a két pszihopatával ,ha nem színház akkor én kérek elnézést minden nőtől de Nórika pont a családon belüli erőszak ékes példája tudna lenni, amikor az agresszor már képtelen az önuralomra és elcsattanik a pofon, amiből én legalább 3-at adnék neki :)
De félek a nő inkább lejáratja magát a show kedvéért, és az RTL instrukcióit követi.

Félve kérdem, ha véletlenül nyert volna Klau a szivacsdörzsi játékban és megkapta volna Ferit ellenfélnek a végén, akkor az milyen mérkőzés lett volna, Feri hátrakötött kézzel és fél lábon bezsírozott talppal hogy még csússzon is állhatott volna ki ellene ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.03. 15:14:15

@adamas77:

Tudod a szájban a savó összegyűlik mikor komolyabb fizikai feladat részese vagy, mint pl a focisták azért csuláznak annyit, jelen esetben még az eső is szakadt, szóval megvédeném Klaut.
Kérdezhetnéd hogy az NBA meccseken miért nem csulázzák tele a parkettát, mert így vagyunk szocializálódva, otthon se köpünk a padlóra, de ha kimegyünk a szabadba a fűre már igen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.03. 15:14:35

@adamas77:

Tudod a szájban a savó összegyűlik mikor komolyabb fizikai feladat részese vagy, mint pl a focisták azért csuláznak annyit, jelen esetben még az eső is szakadt, szóval megvédeném Klaut.
Kérdezhetnéd hogy az NBA meccseken miért nem csulázzák tele a parkettát, mert így vagyunk szocializálódva, otthon se köpünk a padlóra, de ha kimegyünk a szabadba a fűre már igen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.03. 15:15:43

köszi blogmotor, 3 a magyar igazság, még egyszer jó lenne ;)

Sanda.Ipse 2017.10.03. 15:16:46

@szociál:
Kiadtak volna még egy védettségi amulettet. Egy nőit:)

Raven! 2017.10.03. 15:16:49

Segitsetek mar ki ezzel a nutella-gate-el kapcsolatban. Hol es miert lett volna az problema, ha a nutella elokerulese utan Szandi elmondja a Ferieknek, hogy volt egy kulon feladat, (Bence adta) el kellett rejteniuk egy uveg nasit es addig jarhattak ra amig le nem buktak. Most lebukott, nutella nuku, story end. Hol itt a zsarolhatosag, meg a problema???

Kiss Viktor1981 2017.10.03. 15:20:51

@szociál: azért arra ne fogadjál, hogy Iliász 1v.1-ben legyőzte volna Ferit.
Fogalmam sincs miből gondoljátok, kb. tényleg akkor kezdett küzdősportokkal foglalkozni, mikor a többiek születtek, nem beszélve arról, hogy a speciális kommandónál ahol dolgozott, sok hasonló gyakorlat volt, mint ez a szivacsos küzdelem. Szerény véleményem szerint a kis nyálgép Iliász csobbant volna, mint a sellő és akár erre nagyobb tételben még fogadnék is. Bírom azokat akik nulla tapasztalati háttérrel osztják itt az észt, hogy ki kit vert volna meg. A mozgásukon látszott, hogy Feri felzabálná az összeset reggelire, ezt a feladatot neki találták ki. 20 éve csinálok küzdősportokat, szóval van szemem hozzá.

Sanda.Ipse 2017.10.03. 15:22:38

@Raven!:
Hogy Szandinak többet ért a nutella, mint a Ferivel való barátsága. Egy betár(nő) ilyet nem tenne.

Sanda.Ipse 2017.10.03. 15:23:55

@Kiss Viktor1981:
Sajnos az Rtl nem adott rá lehetőséget, hogy erről mi is meggyőződjünk. Így viszont hiszünk, amit akarunk:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.03. 15:27:05

@Sanda.Ipse:

Szép cetlizés lett volna akkor Ferinek van amulettje, Szandinak is egy titkos, és
Klaunak is lett volna egy :)

@Kiss Viktor1981:

Annyira mindegy hogy milyen a múltja Ferinek ha kb fele akkorára összement a játék során, Iliászon még mindig több az izom, annyira nem zabálta le az éhezés, ráadásul azon a csimpaszkodós feladaton is megmutatta mennyire bírja fizikálisan, Ferkó ott is csobbant.
Nem annyira bonyolult ez a szivacsdörzsi játék, ez nem Kravmaga ne gondoljunk többet bele :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.03. 15:30:21

@Raven!:

Rejtély miért volt ráparázva Szandi a nutella gate kapcsán, mindenki ezt csinálta volna ha titkos feladatként nutellát kellene zabálniuk, ki nem ? :)

Sanda.Ipse 2017.10.03. 15:35:05

@szociál:
Kivéve, ha betyár az illető:)

Kiss Viktor1981 2017.10.03. 15:39:34

@szociál: nem minden az izom, főleg nem küzdelemnél, ezt meg nekem hidd el.
A csimpaszkodás más tészta.

kappakeklol 2017.10.03. 15:50:50

@szociál: Csimpaszkodni egy rúdon teljesen más, mint valakivel küzdeni. Tök más izmokat használsz, ráadásul az egyik egy statikus tartás, míg a másik egy aktív dolog... Teljesen felesleges összehasonlítani a kettőt, a nyers erővel itt nem sokra ment/ment volna Iliász Feri ellen sem. Tisztán látszódott, hogy más kategóriában játszik itt Feri.

macska44 2017.10.03. 15:55:12

@Kiss Viktor1981: 20 év alatt hányszor láttál olyat bármelyik küzdősportban, hogy földön fekvő ellenfelet tovább ütnek? És, amikor rászámolnak, nem engedik felállni, folyamatosan ütik, és visszanyomják? És ebből hányszor nem léptették le a bírók azt, aki így küzdött? És melyik az a küzdősport, ahol ez nem lenne akkora szégyen, hogy soha többet, semmilyen versenyen ne vegyen részt az illető?

Sanda.Ipse 2017.10.03. 15:57:55

@kappakeklol:
Sajnos soha nem tudjuk meg, mert Feri nem választotta azt az alternatívát, hogy egyedül küzdjön meg Iliásszal. Így marad az egész a ti teóriátok:)

Sanda.Ipse 2017.10.03. 15:59:13

@macska44:
Ott a pont! Jogos, amit leírsz.

Kiss Viktor1981 2017.10.03. 15:59:43

@macska44: Judo? :) kivéve, hogy ott nem ütnek MMA? :) ott még a földön is ütheted az ellenfelet és amikor a bíró szólt ( jelen esetben Bence) akkor mindenki megállt, tehát ezt a részét nem is értem. További példának a Karate minden ága jó ( én is ezt csinálom), 3 pont ha a földre viszed az ellenfelet és még csinálsz rajta egy technikát. :) remélem kielégítő választ kaptál

sixx · http://comment.blog.hu 2017.10.03. 16:02:11

@macska44: ez nem kuzdosport, hanem a survivor. Outlast, outplay, outwit.

blue_violet 2017.10.03. 16:07:47

Amúgy a csimpaszkodós feladatok egyértleműen Iliásznak kedveztek, szóval akkor már az is bunda.
Hát iliász teste iszonyat jól néz ki most is, szóval nem tudom mit csinál/csinált a szigeten, de folytassa.

Sanda.Ipse 2017.10.03. 16:08:08

@sixx:
Valóban, ha valaki nem állandóan a tiszta játékot emlegeti, ami nem a survivor.

adamas77 2017.10.03. 16:09:52

@szociál: Érdekes.... Hatan voltak a Viadalon, de csak ennek a Klaudiának gyűlt össze a savó a szájában, pedig Szandival igazából meg sem erőltették magukat....
Én meg hadd védjem meg a focistákat. Mert ott sem köpköd mindegyik, csak a primitívebb fajtája.

Jóska Pista 2017.10.03. 16:12:18

Mindenesetre, örüljünk hogy a mindig tiszta játékról zagyváló szociopata végre megnyert egy védettségi játékot, ha nem is tiszta eszközökkel.

macska44 2017.10.03. 16:46:13

@Kiss Viktor1981: nem ugyanazt a műsort néztük?

macska44 2017.10.03. 16:51:46

@sixx: Rendben van: nem is venném el tőle a 20 millát, ha ő nyerné. De megénekelni azért nem fogom. Szerintem egyébként érdekesebb lenne, ha nem változnának folyton menet közben a szabályok aszerint, ogy szar-e az esőben állni a stábnak, és nem nyúlnának bele a szerkesztők folyton látványosan a dolgok menetébe. (A halottakról semmit: az minden kritikát alulmúl, szerintem hatalmas anyagi veszteség is az csatornának: sokan nem bírják már azt nézni)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.03. 17:02:29

@kappakeklol:

A csimpaszkodós feladatot a fizikai erőnlét miatt említettem, szóval ahogy Barb mondaná fizikásabb Iliász Ferinél, Feri összement, ráadásul idősebb és ilyenkor is a fiatalabb szervezetnél az előny.
Még Benedekkel is alig bírt Feri pedig az már csont és bőr bmg :)

@adamas77:

Primitívek köpködnek a pályán ? :))
Láttam én már Messit is köpködni, láttam Hazardot is a Cselszkyből ők primkók ? :)
Nem csak az OTP ligában és a Seria A-ban csuláznak a játékosok.

penna 2017.10.03. 17:18:05

@ewita: @Laura Ingalls:
kösz, mert nekem nagyon kilógott a lóláb, hogy az rtl képes volt és kreált egy olyan, elvileg csapatok közötti játékhoz illő feladatot, amiben Iliászt atombiztosan a halottakhoz tudják száműzni. hogy ne csak a csajok és cetligergő kárálásáról szóljon az egész este. na meg ejtsen ki párat az őslakos szörnyek közül. :)
ennél pofátlanabb belenyúlás csak az uccsóbarbi 2x-es szavazattal való megjutalmazása volt a bennmaradásáért...:DDD

Hümérosz 2017.10.03. 17:19:41

Új drámám címe: Claudia nem nyeli le.
Szereplők:
Caludia görög királynő
Iliiász: rabszolga
Szín: a susnyás

kappakeklol 2017.10.03. 17:20:17

@adamas77: Attól mert a kamera nem mutat mindent, még megtörténik. Mint ahogy azt sem mutatja egy kamera sem, hogy mekkorát szarok néha. Ettől még elég sokáig tart törölni utána.

katalin 2017.10.03. 17:35:50

Iliász nem haragszik,jószivvel megy a fenébe,ahova küldték a hozzá járuló és őt bizalmukról és támogatásukról biztositóknak - Szandi és Barbi. Egyébként sztem vissza fog kerülni - legalábbis én igy irtam volna meg - mert hogy ezeket a holtszigeteseket mindenben legyőzi, az tuti.Kifejezetten unalmas,ami ott történik,nem vagyok kiváncsi a furcsa párra,meg a két csajra sem.

doktor faktor 2017.10.03. 17:48:35

Remelem, Iliasz kerul vissza a dontobe ennyit legalabb megerdemelne. Igazandibol, ha kivansagvereny lenne, azt kivantam volna, hogy ejtsek ki Klaut, mi szorakozunk remekul a klau-nori rikacsolason, aztan klau szinten ennyit megerdemel alapon az elso negybe keruljon vissza..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.10.03. 17:49:48

@katalin:

Azért vigyázz, mert ha nem fizikai feladat lesz hanem logikai, vagy ügyességi mint a vaskarikás toronyépítős esőben, ott a szerencse faktor is játszik, nem csak az ügyesség.
De a legrátermettebb Iliász szerintem is, neki kellene döntőt játszani valakivel a végén.
Gergő meg már essen ki mert borzolja az idegeim, Nórikáról nem is beszélve.

katalin 2017.10.03. 17:58:17

ha nem lett volna az a telefonos közjáték,akkor neki drukkolnék,de most inkább a Szandinak,aki csillogó szemekkel hazudik bele a többiek képébe. Egy ismerösöm mondta,hogy valahol olvasta,hogy Feri és Szandi azóta együtt élnek,én ilyet nem találtam,érdekes lenne

Nuggetzor 2017.10.03. 19:00:17

Ez a Holtak Szigete...én édes jó istenem

bElannaTorres 2017.10.03. 19:01:16

@sixx: köszi az öffit, jó volt,

egyébként én sem értem miért nem hozta fel a nutella témát? inkább elkullog a holtakra.

Sanda.Ipse 2017.10.03. 19:04:13

@bElannaTorres:
Mi a fenét nyert volna vele a rosszindulaton kívül?
Szandinál az amulett.

bElannaTorres 2017.10.03. 19:09:33

Nem tudom, én annyira nem várom illiászt a döntőbe, szerintem nem jól helyezkedett és esélye lett volna bent maradni.
Szandi elég ügyes, meg Barbi is, a holtakon meg (most még) a lányok akarják jobban, érdekes lesz ki jön onnan majd.

bElannaTorres 2017.10.03. 19:15:51

@Sanda.Ipse: persze, de ha nem hiszi hogy őt rakják ki, akkor nem fogja használni, szóval úgy is lehetett volna tudatni. Megért volna egy próbát. Korábban is volt már egy nagyon rossz húzása, mikor egy emberként támadta le a csapatot, mikor védettséget nyert.

,, 2017.10.03. 19:16:00

Nem tudom kik szívnak jobban, akiknek férget kell enniük vagy akiknek Nóriék produkcióját nézniük

,, 2017.10.03. 19:18:48

most láttam az oldalsávban h jövőre VV9... ehhhhhhhhhhh

doktor faktor 2017.10.03. 19:29:07

Basszameg, ez a performansz rosszabb volt, mint mikor a vvseknek instrukcio alapjan spontan sztriptizelni kellett. :-o undorito

Nuggetzor 2017.10.03. 19:29:11

liász kimondta azt, amit szerintem mind gondolunk Nóriékról :'D

,, 2017.10.03. 19:30:06

@Nuggetzor: mekkora szöveg volt:) pontosan kiderült h milyen állapotban vannak:)

,, 2017.10.03. 19:31:14

addig ásnak amíg meg nem találják cetlisné bikinifelsőjét

kisbutters 2017.10.03. 19:43:26

Gergő Iliásznak nem merte a cetlizésért hőbörögni mint Zolinak. Tényleg igazi sportember.
Tegnapi jutalom játéknak sok értelme volt. Négy emberből négy jutalmat kapott.

sixx · http://comment.blog.hu 2017.10.03. 19:44:10

@adamas77: nem a faszt nem. Attol, hogy nem mutattak, meg siman kopkodhetnek.

kisbutters 2017.10.03. 20:01:46

Anitának víz alatt kelet volna lennie bekötött szemmel azt tuti nem bírta volna ki. Valahol érthető Barbi tette, de ezt nagyon nagy hülyeség volt elengedni.

enzo23 2017.10.03. 20:06:21

3x27 (kedd)
(hú, az elejéről lemaradtam)

1. Bencustól az "úgy eszi, mintha mogyorókrém lenne" mekkora kiszólás volt már :D Benedek amúgy már úgy nézett ki, mint aki a pálcát is megette volna a kabóca-saslikból :D
2. HSz-en hogy benézték majdnem Iliászt Beninek, mondtam én hogy nagyon hasonlítanak...
3. "Párbajban estél ki?" -> ezek teljesen beleőrültek ebbe a párbajmániába (bár ha jól emlékszem, Gergő mondta, szóval semmi meglepő)
4. Nóri-Lilla előadása....WTF, mi történik itt, ez még mindig egy túlélőműsor? Adtam neki egy esélyt, de kb 5 másodperc után lenémítottam... majd Iliász következő mondatára sikerült újra ráadnom a hangot: "mind a kettő full kattant" :DDD BINGÓ! :D
5. Még egy olyan reward se volt, ahol ott helyben kellett volna megnevezni, hogy kit választ maga mellé a nyertes... Szanditól ez a meglepi-beosztás elsőre fura volt, persze kajastratégiailag jó lehet, szövetségileg még nem vagyok benne biztos. Az első este alapján eddig pozitív.
6. Amúgy Barbi most ha okos lenne, indítana egy nőszövetséget, hogy kiejtsék a 2 maradék fiút...
7. Lillától ez most merész volt, elfogadni Nóri védettségét, remélem nem farag rá... megnéztem volna Gergőt ahogy csukott szemmel küzd (bár az előzetes alapján kevésbé számít a játék jellege miatt)

kisbutters 2017.10.03. 20:11:06

7 Mit tudott volna tenni. Lilla csak egy vendég volt ott, és hiába kérdezte Bence őt is meg igazából ez annak jutalom, aki megnyerte a játékot.
Anitának állítólag víziszonya van, szóval őt simán kijátszhatták volna.

doktor faktor 2017.10.03. 20:15:10

Erdekes, hogy gergonk iliasznak, aki orok baratsagot es bizalmat igerve cetlizte ki, nem ugatott. :-o na ez gergovel a baj.

enzo23 2017.10.03. 20:21:47

ja, mondjuk az jogos, hogy ezt igazából Nóri nyerte
azt meg nem tudhatták, hogy vizes játék lesz

lac64 2017.10.03. 20:44:02

Klassz, egy zsákmányszerzésen az első kaját nyer, a második nyeri az értékesebb ajándékot, a védettséget. Arra azért kíváncsi lennék, ha Móni nyerte volna meg a játékot, és Anita lett volna a második, akkor is a második kapja a védettséget?

doktor faktor 2017.10.03. 20:47:25

Mi a f@szkulonben ez az amuletteso? Szigrouan a masodikoknak. Mindenki mas meg feszt zabaljon.

HufnágelSteve 2017.10.04. 00:53:43

@Nuggetzor: Igen azok, de még rá is játszanak, hogy ezzel is húzzák drAnitát :), Iliász helyzetelemzése viszont roppant találó és humoros volt. Amúgy én már élvezem és röhögök csak azon, amit produkálnak. Már nem tudják és nem is akarják komolyan venni a játékot. Mindketten egy sajátos kis belsős ellenjátékot nyomatnak, kontrázva egymásnak, bár ez olyan sokszor, mint a viccben a lopott tandemnél a lejtőn (az első közli, hogy- Lejtőn vagyunk, kontrázz Gazsi! Mire a másik elkezdi, hogy -Icca, icca :)). Amúgy nekem bejön a kis "gonosz kobold" önző és szándékosan bicskanyitogató stílusa ;).
@enzo23: Azért az mennyire szívás lett volna, ha az elkövetkező vizes játéknál a szinte semmi jelentőséggel nem bíró (csak drAnita ellen lett volna jó, de ők Gergő ellen akarták használni) másiknak beköthetitek a szemét effektet választják. A fáradt és már zakkant Lilla így is kieshet, bár ez a feladat szerintem drAnitának nehezített pálya. Viszont az is érdekes, hogy pont egy vízimentőnek leginkább kedvező feladat jön a Holtaknál.
A Mandirigmás küzdelemben elég egyértelmű volt, hogy Iliász célpont lesz és kirakják. Feri mozgása inkább volt harci és célratörő. Amúgy gyanúsan lábsöprés és a hármas hasi idegközpont párna sarkával való ütése felé indult egy-egy mozdulata, de csak keményebb odalépések lettek belőle. Szerencsével és egy szumós, vagy aikidós kitéréssel lehetett volna esélye valamelyik srácnak, de a párnával ütésekbe is csípőből, teljes felsőtesttel és kitámasztással ment bele sokszor Feri.
A cukiskodó és titkolózó Szandi fura kaja osztása szerintem hibás döntés, de lehet bejön a többieknek.

bElannaTorres 2017.10.04. 14:51:55

@szociál: meglehet Nóri csak lejáratja magát, de én ismertem ilyen stílusú nőt, nem is egyet. Szerintem általában jobban visszafogják magukat néhányan (pl. munkahelyen), de ilyen helyzetben kijönne ez a viselkedés többekből.
én azt hiszem, hogy Nóri magát adja, csak rosszabb a szokottnál mert éhes :D
süti beállítások módosítása