Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 3x03 - Üldözött hős

2010. szeptember 10. 14:00 - leeann

A város egy hőst vár, aki most érkezik haza Irakból. Matt, a hős katona sebesülten érkezett haza, de nagyjából jól van. A katona Jim kollégája volt, mielőtt Irakba ment. A megérkezés elég sima, de Matt magával hozott néhány szellemet is a háborúból, akiket Mel lát és hall. Ami azt illeti, fura mód Matt is reagál a szellemhangokra. Másnap a hős hazaérkezési bulit tart, ahova meghívást kap az egyik bajtársának özvegye. Kiderül, hogy Matt az egész egységét elveszítette, amikor a sérülését szerezte. Melinda megpróbál utánanézni annak, hogy kik kísérthetik a katonát, de egyelőre azt sem tudja, hogy felkelők szellemei, vagy a hazai csapat játékosai a szellem lövöldözők.

Később Jim elmegy beszélgetni Mattel, aki nem emlékszik mindenre, sőt csak azokra az eseményekre emlékszik, amik megelőzték a balul elsült akciót. Eközben Melinda a bolt pincéjéből megint hallja géppuskaropogást, amit muszáj megnézni, hátha elárul valamit az esemény. Mel most nem csak 1 szellemet lát, hanem egy csata közepébe csöppen, mindenfelől lövöldöznek hazaiak is meg idegenek is. Miközben Matt meséli Jimnek azt, amire emlékszik, Melinda a pincében látott képek alapján próbálja kitalálni a látottakból, hogy mi történhetett az utolsó bevetésen. Melinda próbál beszélni a halott katonákkal, de azok csak a harccal vannak elfoglalva, az viszont egyértelműnek tűnik, hogy Mattet a saját emberei kísértik.

Tovább
Szólj hozzá!

Smallville 8x06 - Prey

2010. szeptember 10. 09:00 - Tipca

Meteormutáns gyűlés az Íziszben. Tiszta X-men fílingje van a dolognak, a srácok beszélgetnek, közben a szupererejükkel szívatják egymást. Végül az egyik csajnál elszakad a cérna, és kifakad, hogy ez a hatalom tönkreteszi az életét, és csak céltáblát csinál belőle. Egy másik gyerek, Randy, ezzel nem ért egyet, szerinte a képessége a legnagyobb ajándék, amit csak kaphatott, de Mary szerint csak azért, mert a fáklyás csőcselék őt még nem üldözte végig a városon. A gyűlésnek vége, Mary hazaindul, pontosabban csak a közeli parkolóba, a kocsijához, ám már nem ér oda, mert egy sötét idegen elkapja, és egy a REC című filmből kölcsönzött jelenet keretében berángatja őt az árnyékok közé.

Chloe és Clark szórakoznak egy kicsit, jobban mondva eredetileg úgy volt, aztán vettek két hamburgert, majd bevették magukat a Planetbe, hogy a rendőrségi rádiót hallgassák. Chloe unja is a dolgot rendesen, de Clark eltökéltnek látszik, hogy ő most akkor világmegmentősdit fog játszani. Sorban futnak is be a riasztások, ő meg ide-oda hussangat, és segít a rászorulóknak. Ez megy egészen addig, míg az Ászok klubjába csak későn ér oda. Minden romokban, véres és sikoltozó emberek mindenfelé, a kövek alól pedig egy ismerős testrészei kandikálnak ki. Davis szintén csurom vér, ráadásul arra sem emlékszik, hogy hogyan került a klubba. Clark marasztalná, vagy legalábbis kórházba küldené, azonban Davis biztosítja, hogy el tudja látni magát, így távozik. Ekkor egy újabb ismerős bukkan fel a Marsi fejvadász személyében, aki mostanában John Jones gyilkossági detektív néven fut. Clark szokás szerint magát ostorozza, amiért nem ért a helyszínre hamarabb, Jones hiába próbálja meggyőzni, hogy mindenkit nem menthet meg. Idáig jutnak, mikor Clark észreveszi, hogy az egyik rendőr éppen egy kamerás mobilt csúsztat a bizonyítékos tasakba.

Tovább
Címkék: smallville
Szólj hozzá!

Minden lében két kanál 1x09 - A régi, az új és a halálos (The Old, the New and the Deadly)

2010. szeptember 09. 10:02 - Gabba

Recsegő gramofonlemezről recsegő német szöveg szól: a világtörténelem legismertebb tömeggyilkosa rikácsol, egy idős ősz hajú férfi merengve hallgatja. A beszéd végén a szobába lépő tökkopasz segítője figyelmét is felhívja, nyilván már sokadszor: Verner, soha nem szabad elfelejtenünk „őt”. Verner figyelmezeti gazdáját (akit monsieur le vicomte-nak szólít), hogy indulniuk kell a találkozóra. Beszállnak egy csodálatos Rolls Royce 20/25 h.p-be és egy elhagyatott erdei út mentén helyezkednek várakozó álláspontra. Piros Simca érkezik, amit a Drakulára emlékeztető gróf és segédje pisztolylövésekkel fogad, de a sofőrnek sikerül megfordulnia és elhajtania az autóval. Le vicomte dühösen csapkod: az enyém kell, hogy legyen, és az enyém is lesz! A kamera már mutatja is a vágy titokzatos tárgyát: a menekülő autó ülésén egy német birodalmi sast ábrázoló bronz szobor hever. Főcím.

Párizsi szálloda recepciója, Nyilas Misi Danny Wilde pakkot kapott, a recepciós gyanúsan méregeti az illatozó küldeményt. Amerikai barátunk megnyugtatja, hogy csak erdélyi nénikéje küldött neki szalámit. Ekkor fotósok rontanak a hallba egy fiatal pár nyomában, amelynek női tagjában Danny régi ismerősét, Suzy Villeigne-t ismeri fel. Örömmel siet a lány üdvözlésére, közben összeütközik a korábban látott sassal menekült ismeretlennel, és véletlenül kiveri a kezéből a táskáját, benne a szoborral. Danny felkapja a cuccot, hogy visszaadja tulajdonosának, persze pont ekkor villan a vaku és készül egy újabb felvétel az ifjú párról. A recepciónál most Brett tűnik fel, eszméletlen zöld színű öltönyben. Dannyvel kölcsönösen cikizni kezdik egymás szabóját, majd az illatozó szalámis csomag kerül szóba, a lord szerint a szaga alapján a vámpírok báljából visszamaradt húsból készülhetett.

Tovább
14 komment

Buffy, a vámpírok réme 7x03 - Ugyanakkor, ugyanott

2010. szeptember 08. 14:00 - leeann

A csapat Willow-t várja a reptéren, de hiába, mert a vöri sehol sincs. Egyszer csak újra a repülőgépből kiszálló utasokat látjuk, most kiszáll Willow is, de a csapat sehol sincs, konkrétan senki sem várja. Úgy tűnik, megint valami időcsapda lesz, mert a történet két szálon fog elindulni a jelek szerint. A főcím után azonnal gyilkolással kezdődik a rész, egy sötétben bujkáló dolog támad meg egy tini fiút. Időközben Will megérkezik a Summers házhoz, de a ház teljesen sötét és kihalt. Willow a történtek óta először jár Tara halálának helyszínén, vagyis a szobában, ahol elveszítette élete szerelmét.

Az emlékekben elmerült Willt hangos ajtócsapódás zökkenti ki, de mikor a földszintre ér, nem lát senkit, továbbra is egyedül van a házban. Will ledől a nappaliban álló kanapéra, és időközben a Buffy, Dawn és Xander is hazaérkezik. Azon tanakodnak éppen, hogy mi történhetett, hisz Giles váltig állítja, hogy Angliában feltette Willow-t a gépre. Az ajtócsapódás Xander tettét követte, de ekkor a csapat is hangot hall az emeletről. Nem találnak senkit az emeleten, így letelepszenek a nappaliban lévő kanapéra, amin elméletileg egy másik térben már Will fekszik. A csapat tanakodni kezd, hogy mi történhetett a barátjukkal útközben, és nem is tudják, hogy „rajta” ülnek.

Tovább
Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Dr. Csont 3x14 - A rajongó

2010. szeptember 08. 11:00 - Llew

Egy éneklős klubban kezdünk, ahol sorban lépnek fel az önjelölt zuhanyfülke sztárok, míg végül egy tehetségesnek tűnő srác is a mikrofon mögé kerül (egy tényleges American Idol versenyző). Egy csöpögős romantikus számmal sikeresen beénekli magát a közönség hölgytagjainak szívébe, egyiküknek láthatóan a bugyijába is, amit a csaj barátja nem annyira díjjaz. Egy másik fazon is erősen grimaszol, egy harmadik meg a leghátsó asztalnál írogat valamit unott képpel. Mint kiderül a grimaszolós is rendszeres fellépő, és a hölgyek kedvence az ő számával hódított ma este. A füzetes ember hátul meg valami tehetségkutató lesz és elégedett volt a hallottakkal.

A nedves bugyis lány kifelé menet súg valamit újdonsült bálványa fülébe, aki erre az órájára pillantva ellenőrzi, hogy van-e még idő egy numerára a mosdóban. Remélem volt, mert akkor legalább boldogan hagyhatta itt az árnyékvilágot. Az órát ugyanis legközelebb egy erősen oszlásnak indult és durván feldarabolt maradványkupacon látjuk, amit éppen Brennan és Cam nézeget egy susnyásban. Viszont nincs meg a feje. Aztán mégis, mert az áldozatot egy kaszáló, talajlazító, vagy valami hasonló feladatot végző gép aprította fel, ami le is nyakazta, de a kobak fennakadt a késeken.

Tovább
Címkék: dr. csont
7 komment

A rejtély (Fringe) 2x12 - Johari Window

2010. szeptember 08. 09:00 - Tipca

A sorozat eddigi leg-X-aktásabb epizódja New York államban nyit. Fiatal rendőrtiszt járőrözik az utakon és feleségével beszélget a kisbabájukról. A férfi egy fiúra lesz figyelmes, aki egyedül bandukol az út szélén. Felveszi, majd kiszedi belőle, hogy a srác, Teddy megszökött hazulról. A rendőr csevegni próbál, ami megy is neki egészen addig, amíg a gyerekből hirtelen torzszülött nem lesz. Beviszi az őrsre, lefotózza, közben a társai arról beszélgetnek, hogy a fiú „közéjük” tartozik, és szólniuk kellene a sajtónak. A rendőr éppen feltölti a fényképet az adatbázisba, mikor fegyveres torzszülöttek rontanak be, mindenkit agyonlőnek és elviszik Teddyt.

Walter az elrablása óta alig mer kimozdulni a házból, Peternek az is kész rémálom, ha csak tejet mennek el venni a helyi szupermarketbe. Walternek szerencséje van, mert mielőtt ki kellene szállnia a kocsiból, Olivia hívja őket az új üggyel kapcsolatban. A helyszínen aztán olyan jelentéseket találnak – némelyik több, mint harminc éves – amelyekből az derül ki, hogy a környéken többször is felbukkantak hirtelen eltorzuló emberek. A közeli Edina nevű kisvárosba érve a csapat fülét legelőször valamiféle furcsa zümmögés üti meg, de mint kiderül, az a környéken lévő katonai bázis generátorainak hangja.

Tovább
Címkék: rejtély fringe
24 komment

Castle 1x06 - Kockázatos nyomozás

2010. szeptember 07. 15:00 - Neoprimitív

(Eredeti cím: Always buy retail)

Az első epizódra emlékeztető, jó kis horroros hangvételű nyitányt kapunk: lobogó gyertyaláng, kés hegyéről lecsöppenő vér, idegen nyelvű kántálás, egy amulett és végül az üveges szemű áldozat. A folytatás szokás szerint teljesen más: valakik éppen romhalmazt csinálnak a hálószobából, olyan vehemenciával üzekednek. Először Castle feje bukkan fel, de ne reménykedjünk, nem Beckett volt az edzőpartner. A vörös hajú lepedőakrobatával nem először gyakorolhattak, mert Castle szerint a top tízbe azért még nem fért be a mutatvány. Sorolni is kezdi, de csak kilencig jut, melyik a tizedik? Amikor Alexis megfogant – vagyis az első Mrs Castle-höz van szerencsénk. Meredith nagyon lelkes, nagyon boldog és nagyon jó híre van: olyan jó így újra együtt, hogy akár folytathatják is, visszaköltözik New York-ba. Hiába tűnik el Meredith feje újra a szemünk elől, Castle szeme nem a gyönyörtől áll keresztbe.

Még akkor is a sokk hatása alatt áll, mikor beállít a tetthelyre, ahol Beckett-ék a rituálisan elrendezett halottat vizsgálják. Úgy érzi, az őt ért csapást azonnal meg kell osztania a többiekkel, akik egyelőre nem tudják átérezni a helyzet komolyságát. Mikor végre tud a halottra is vetni egy pillantást egy korábbi alapos kutatómunka kamatozik: ezek egy vudu szertartás nyomai, sőt, ha belenéznek a halott szájába, ott is kell legyen valami. Van is, az amulett, de annak a jelentését nem ismeri. Ellenben otthon megvannak még a korábbi könyvéhez összeszedett információk, ha Beckett-et érdekelné. Oké, lássuk a forrásokat, Espositóék addig fussák le a kötelező köröket.

Tovább
Címkék: castle
3 komment

Reklámőrültek 03x07 – Seven Twenty Three

2010. szeptember 07. 12:02 - wizdog

A kamera lassan elidőz egy selyemtakaróba burkolt meztelen női testen, amiről kisvártatva kiderül, hogy Peggyé. Mellette (nekünk háttal) egy férfi alszik. A helyszín egy elegáns szállodai szoba, Peggy karja lecsuklik. Sötétség. Betty egy szexi virágos ruhában egy ormótlan díványon hever álmodozó arccal. Sötétség. Egy olcsó két (külön) ágyas motelszobában Don ájultan hever a padlón. Az orra be van törve. Mi folyik itt? Eddig már kaptunk jópár csavart és egy pár levágott lábujjat a kedvenc drámasorozatunkban, de itt szó sincs lassan hömpölygő történetről, ez aztán nyitás a javából. Donnak fogalma sincs, hol van. Meglepetten veszi észre, hogy véres az orra. Dörzsölgetni kezdi a nyakát.

Pedig nem sokkal ezelőtt, még gondtalanul igazgatta a nyakkendőjét, és készült egy újabb napra. Cipő, haj belőve, irány az iroda. A lépcsőn lefelé Bettyt halljuk: egy lakberendezővel áll a nappaliban, ahol mindent négyzetcentire egy új bútor került, egy új berendezés lehetséges elemei. A lakberendezőnő végigrángatja Dont, aki egyből az ára érdekli, majd gyorsan ráhagyná az egészet a feleségére. Betty Don szakmai véleményére kíváncsi. Don csak egy lámpát rakat át, és lelép. Igaza van. Don a liftben találkozik Rogerrel, aki a melegre panaszkodik, majd szidni kezdi Oglivyt, aki ekkor adta ki a könyvét. Méltatást kellene írnia, de szerinte az egész csak puszta öntömjénezés. „Majd átküldöm, nehogy megvedd.”

Tovább
2 komment

Glee 1x03 - Acafellas

2010. szeptember 07. 09:00 - candyperfumegirl

A 3. részt SpyFamilyvel kezdjük, de várjunk, nem is, ez itt Will Schuester és kis családja, csak KémApu jelenléte megzavart. Bizony, Victor Garber itt idősebb Mr. Schue, és most tessék megkapaszkodni, itt még mosolyogni is fog! Ráadásul azonnal, ugyanis Will bejelenti a családi vacsorán, hogy gyereket várnak. Apuci örömujjongásban tör ki (Alias rajongóknak kötelező jelenet, én alig hittem a szememnek), anyucit viszont éppen eléggé leköti az, hogy egyenesen tudjon ülni a széken, ugyanis kellőképpen mosolygósra itta már magát, ami mint kiderül, nála nem ritkaság. Terri enyhén zavarban, fantombébit ő nem akarta okvetlenül reklámozni.

Másnap glee próba van, srácok mérsékelten lelkesek, a Cheerio-beültetés ennyire rosszat tett volna a klubnak? Az intrikák nem pihennek, a két gonosz pompomlány, Quinn és Santana (a harmadik, Brittany az ilyen fortélyok terén erős kihívásokkal küszködik) megállás nélkül csesztetik Rachelt, és céltudatosan suttognak a fülébe, hogy ugye milyen szar koreográfus Mr. Schuester, ugye hogy ugye? Szerintük a glee klubnak profi koreográfusra van szüksége, olyanra, akinek a repertoárja túlmutat a jazzkézen és a seggriszáláson. Mint mondjuk Dakota Stanley, a rivális Vocal Adrenaline kórus koreográfusa, aki a Gyertyatartó beugrója volt a…wait for it…Brodway-n! Na jó, kimondták a varázsszót, Rachel Berry innentől kezdve az ő emberük.

Tovább
Címkék: glee
7 komment

Smallville 8x05 - Committed

2010. szeptember 06. 12:00 - Tipca

Nagy este a mai, Jimmy és Chloe eljegyzését ünnepli Smallville apraja és nagyja, meg egy seregnyi idegen ember, akiket még sosem láttunk. A bárpultnál Lois már alaposan felöntött a garatra, szerinte, mivel józanul sokkal kiállhatatlanabb, Clark szerint viszont mert féltékeny, amiért az unokatestvére előbb áll az oltár elé. Clark szavain felbuzdulva Lois elhatározza, hogy tósztot mond, ami még józanul sem lenne jó ötlet, de így meg pláne, ennek ellenére Clark csak akkor lép közbe és hoz ki valami könnyfacsarót a dologból, mikor már majdnem megtörtént a baj. Úgy tűnik, végre Jimmy is kezd megbékélni Clarkkal, aminek éppen itt a legfőbb ideje. A buli után a leendő ifjú pár kikíséri a vendégeket, aztán egy kocsi reflektora világít a szemükbe, végül pedig egy árnyékba burkolózó idegen elkábítja őket.

Lois mocskosul másnaposan ébred a farmon, de Clarknak alig jut ideje körberöhögni, már menniük is kell, mivel Loisnak és Chloénak ruhapróbája lesz. Azaz csak lenne, ha Chloe és Jimmy nem tűnt volna el nyomtalanul, érintetlenül hagyva a leveleket, Lois Clarkról áradozó üzenetét a rögzítőn, a rózsaszirmokkal telehintett ágyat sőt, még a kikészített rózsaszín bolyhos bilincset is. Oliver továbbra is fűzni próbálja Szörnyellát több-kevesebb sikerrel. Kevesebb, mert Tess jól az arcába mondja, milyen behízelgő kis pöcsnek tartja, és több, mivel ennek ellenére belemegy egy vacsorába. Chloe és Jimmy magához tér, de nem sok köszönet van benne. Egy hang közli velük, hogy szeretné tudni, ők ketten tényleg összetartoznak-e, aztán felkapcsolódik a villany, és a megkötözött párocska egy másik pár társaságában találja magát – akik már az örök búzamezőkön kaszálgatnak.

Tovább
Címkék: smallville
4 komment
süti beállítások módosítása