Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 7x03 - Ugyanakkor, ugyanott

2010. szeptember 08. 14:00 - leeann

A csapat Willow-t várja a reptéren, de hiába, mert a vöri sehol sincs. Egyszer csak újra a repülőgépből kiszálló utasokat látjuk, most kiszáll Willow is, de a csapat sehol sincs, konkrétan senki sem várja. Úgy tűnik, megint valami időcsapda lesz, mert a történet két szálon fog elindulni a jelek szerint. A főcím után azonnal gyilkolással kezdődik a rész, egy sötétben bujkáló dolog támad meg egy tini fiút. Időközben Will megérkezik a Summers házhoz, de a ház teljesen sötét és kihalt. Willow a történtek óta először jár Tara halálának helyszínén, vagyis a szobában, ahol elveszítette élete szerelmét.

Az emlékekben elmerült Willt hangos ajtócsapódás zökkenti ki, de mikor a földszintre ér, nem lát senkit, továbbra is egyedül van a házban. Will ledől a nappaliban álló kanapéra, és időközben a Buffy, Dawn és Xander is hazaérkezik. Azon tanakodnak éppen, hogy mi történhetett, hisz Giles váltig állítja, hogy Angliában feltette Willow-t a gépre. Az ajtócsapódás Xander tettét követte, de ekkor a csapat is hangot hall az emeletről. Nem találnak senkit az emeleten, így letelepszenek a nappaliban lévő kanapéra, amin elméletileg egy másik térben már Will fekszik. A csapat tanakodni kezd, hogy mi történhetett a barátjukkal útközben, és nem is tudják, hogy „rajta” ülnek.

A másik dimenzióban Will éppen ébredezik a kanapén, de reggel lévén már valakinek haza kellett volna érni. Will Gilest sem tudja elérni, és még az éjjel, amikor a csapat hívta fel, ők sem tudtak meg sokkal többet tőle, minthogy Will nincs meg, pedig már rég otthon kéne lennie. Willow első útja a varázsboltba vezet, ahol Anya nem fogadja túl szívélyesen, ami a történtek után érthető. Willow természetesen szánja-bánja bűneit, és Anya nem is nyaggatja őt sokáig. Will megtud néhány infót a többiekről, de amikor Xander munkahelyére, az építkezésre ér, ott sem talál senkit.

Úgy látszik, a világ összes embere kerüli Willow-t, mert itt sincs egy lélek sem. Az építkezési gödörben viszont egy megnyúzott hulla fekszik, ami fölött már ott áll Buffy és Xander a másik világban. Willow halálra rémül és kimászik a létrán a gödörből, amit szintén hall Xander, viszont most sem lát senkit, sőt azt gondolja Buffyval egyetemben, hogy ebben a gonosz Will keze van, pedig dehogy. Willow az iskolába megy, ahol már vannak emberek, de nem tudni, hogy látják-e vagy sem, úgyhogy leugrik a suli alagsorába megkeresni Spike-ot. Anyától értesült arról, hogy a vámpír hol él, és milyen elmeállapotban van.

Will azt próbálja megtudni Spike-tól, hogy rajta kívül mi nyúzhatta meg az áldozatot, de a szöszi megint össze-vissza beszél. Közben Buffy és Xander is Spike segítségét szeretné. A vámpír látja Willt és Buffyékat is, de ők még mindig nem látják egymást. Will elszalad Anyához, hogy a segítségét kérje, hisz a vámpírból nem szedett ki sokat, csak annyit, hogy ő az első számú gyanúsított. Egyelőre Anya az egyetlen, aki látja Willt, és ezt fel is fogja, úgyhogy ő kell szövetségesnek jelen helyzetben.

Will és Anya egy kicsit varázsolnak, egy kicsit lelkiznek, majd a vöri elindul megkeresni a bőrtelenítő démon lakhelyét, ami egy barlangban lesz. Közben Buffy, Dawn és Xander tovább nyomoznak a bőrtelenítő után, de a vadászt nem hagyja nyugodni az a gondolat, hogy mégiscsak Will a tettes. Dawn kutat a démon után és talál is egyet, ami pont beleillik a képbe. A démon nyomait követve a csapat is ehhez a barlanghoz jut el Spike segítségével. Will jó helyen jár, mert megint hallatszik ugyanaz a lény, ami leszedte a fiú bőrét.

A csapat is jó helyen jár, és a démon meg is támadja Dawnt. Buffy és Xander elviszik Dawnt és bezárják a barlangot, nem tudva, hogy Will is odabent van. A démon jót nevet azon, hogy hátrahagytak neki valakit, mert nem tudták, hogy ott van. Will elég nagy bajba került, mert a démon ellen nem használ semmilyen bűbáj, és be vannak zárva, ami ritkán jár egy halandó győzelmével, ha az a halandó nem a vadász. Buffy és Xander már hisznek Dawnnak és rájönnek, hogy azonnal utána kell nézni annak, hogy mivel ölhető meg a démon. Közben a démontól Will megtudja, hogy ott jártak Buffyék, de ekkor a démon rá is lecsap és megbénítja a bőrtelenítés előtt.

Buffyéknak viszont fogalmuk sincs arról, hogy Will mekkora bajban van. Will nem tud védekezni, mert akárcsak korábban Dawn, ő is megbénult a démon körmeitől. Miközben a csapat próbálja kitalálni, hogy mit tegyen, Willow már a démon kezei között van, itt-ott már elkezdte felhasogatni a bőrét is. Will legalább gyorsan bőrtelenített, de ez a démon órákig fog csámcsogni szegény kis boszin. Buffy és Xander jobb híján Anyát hívják át Dawn-ra vigyázónak, aki tudja, hogy merre van Will. Anya el is mondja, hogy találkozott Will-el, aki szintén abba a barlangba ment.

Amikor a csapat megérkezik, Buffy azonnal a démonra támad, de csak Anya látja, hogy Will megsérült, a többiek még most sem látják a vörit. A bőrevő szörny Buffyt is megsebzi, miközben arra próbálnak rájönni, hogy miért nem látják Willt. Buffyra szerencsére lassan hat a bénító cucc, így még tud harcolni a démonnal. Anya elmondja Willnek, hogy Buffy és Xander visszajöttek érte, nem hagyták itt, csak nem látták őt. Miközben Will örül, hogy nem hagyták itt, Buffy elintézi a démont. A démon megölésével a bénulás megszűnik, így Dawn és Will is tud már mozogni. Anya látja, hogy Will komolyan megsérült, így elszalad segítségért.

Miközben az egyetlen ember, aki mindenkit látott, lelépett, Buffy elmondja, hogy mennyire örül annak, hogy visszajött a legjobb barátnője, és örülne, ha látná is. Ekkor fényesség támad a földön, és Will láthatóvá válik számukra is. Will is látja őket, és megtörténik végre a nagy egymásra találás. Már otthon Will és Buffy beszélgetnek egy kicsit, és kiderül, hogy a láthatatlanság abból adódott, hogy a boszi félt a visszatéréstől, és az törte meg a varázslatot, hogy Buffy és Xander igazán megbocsátottak neki. A lányok előtt most hosszú út áll, hiszen újra meg kell bízniuk egymásban, amihez egy lépcsőfok, hogy együtt próbálják Will gyógyulását elősegíteni.

Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása