Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x37 - Tép, mint a Himnuszban a balsors

2016. május 03. 07:14 - sixx

vlcsnap-00001.png

Norbi távozásával nem állt meg az élet a tanyán, a tikok éhesek maradtak, Turner továbbra is egy troll, csak Dia kanolási lehetőségeinek száma redukálódott le a nullára. Anikó térdben divatosan megszaggatott, de elképesztően szűk gatyában nyitja a napot, a zöld bőrdzseki állat, de a csizma nem.

Anikó Aszongya, hogy Attis álmot látott, és mostantól máshogy nyomja a falusi létet, ezzel szemben az első kép Gábor horkoló feje, majd a kisdisznók, a tikok és egy fejsze, ez így sorban lehetne a családi címer Attilánál, talán egy őrülten villogó kél szempárral kiegészítve, de nem akarok átmenni giccsbe. Az operatőr viszont olyan lensflare-pornót tolt a hajnali képekben, hogy JJ Abrams sírva könyörög a vágóképekért.

Gergő mindenközben azt mondja az ő kormönfont módján, hogy szerelmes Brigibe, de a hogyan továbbot (értsd: két gyerek odakünn, Gergőnek egy vasa se, semmije se) még nem látja maga előtt. Nyugi, mi se. Brigi se. Ezt meg kell beszélni Dórival, te, amikor Brigi üzenetet kap, akkor más lesz. Dóri nem akarja fejbe baszni egy lapáttal, mert úriasszony, így vesz egy nagy levegőt, és elmeséli, milyen az, amikor az ember a gyerekeitől kap üzenetet.

vlcsnap-00006.png

Attila a teljesen a Holdon levő Gábornak meséli az álmát, ennek fontosabb részleteit majd elmeséli mindenkinek, ha egyben lesznek, és kiderül majd belőle, mit és miért csinált. Gábor bólogat és a saját arcát nyalogatja, vagy azon van, hogy nyalogassa, így hirtelen nem látom pontosan, de látszik a fejin, hogy akkor ezt most miért is mondod nekem? A riportban aztán tisztázzuk a dolgot, Gábornak fáj a hasa, azért vágott olyan fejet, mintha éppen egy pöcegödörbe kellene villámhárítót elhelyeznie (innen van, tessék elolvasni, kurva jó cikk), és ennek oka a hagyma, amiből az utóbbi napokban zabál. Ott áll az asztal mellett, és kis híjá összeszarja magát, közben Attila pofázik, Gábor meg “navégre” felkiáltással elhúz a budiba, amikor valaki visszajön onnan. Attila a riportban nehezményezi is a dolgot, bamba volt a feje Gábornak, pedig a világmindenség titkainak egy részét osztottam meg vele.

vlcsnap-00007.png

A reggeli alatt Attila végre elmondja az Álmot.

  • Mostantól őszinte lesz mindenkivel, nem magában puffog.
  • Mindenkit rohadtul ismer má’, ha hiszik, ha nem.
  • Nem kontárkodik bele más melójába.
  • De ha nem tetszik valami, akko’ megmondja.
  • Tiszteljék végre egymás munkáját, itt is ganyé van, ott is.

vlcsnap-00008_1.png

Dóri röhög, nem te vagy a heti gazda, faszt pofázol. Attila magyaráz, Dia mellé áll, Dóri csodálkozik, ne már baszki. Attila őszinte hetet akar mindenki részéről. Sanya és Gábor látja, hogy ennek a beszélgetésnek semmi értelme, inkább zabálnak. Sanya akkor ébred, amikor Attilától elhangzik a “kiviszlekagecibe”, te ezzel ne fenyegess, Remember The Norbert! Dóri a riportban Attiláról beszél, de nóvum nincs benne. Szinti aszongya, hogy ő eddig is megmondta, most is, ez nm fog változni. Attila és Brigi közben kint megbeszélik, mármint Attila osztja az eszet, látod, Brigi, megoldottátok a szerelmet Gergővel, csak nem ment a meló rovására. Ügyesek vagytok. Brigi meg néz, hogy majd pont erre van neki szükség, Attila jóváhagyására meg virtuális buksisimogatására.

Délután, Gergő köpül nagy lelkesen, és közben Brigi seggét nézi, a ritmus egyre gyorsabb, a vaj fehérre köpülődött.

Jön a postás, az nem mindig jelent jót, de ha ez a fos zene megszűnik tőle, akkor örülök neki. A levélben természetesen Norbi végrendelete van, ha van értelme a bulletpointnak, akkor az most jött el ismét:

  • Lefürdött, pizzázott, sörözött.
  • Őszinte és egyenes lélek.
  • Dia és Attila közösen melózik a konyhában.
  • Szinti Tejcsit feji, Sanya a másik tehenet.
  • Gergő, ne haragudj, barátom vagy, el kell mondanom, Brigi a Ríszeg Éjszaka nemcsak Szintit smárolta le, de engem is. Én tiltakoztam, de erőszakosabb vót.
  • Gergő lesz a heti gazda.

vlcsnap-00011.png

Dia olyan darabosan, szótagolva olvas, mint egy óvodás, de ez most a farmerek legkisebb baja. Mindenki néz maga elé, Attila rosszalló fejrázással kel fel az asztaltól, náluk ilyenkor az asszonyt beássák a fölbe, és a fejét megkövezik. Gergő a bajuszát piszkálja, majd a riportban azt mondja, hogy Brigi kiborult, ami oké, de azt sem mondta neki, hogy bocs bazdmeg, ájult részeg voltam, kész csoda, hogy Turner nem perelt be zaklatásért. Hogy Norbi fejében mi járt a levél írásakor, nem tudni. Gergő karakteres gyerek, ha a döntőig elmegy, tuti megnyeri, a szavazatok 90 százalékával. Brigi kicsit később csak felhívja az emeletre, hogy magyarázkodjon. Gergő egyelőre nem megy. Attila le van sokkolva, ő nem nyálazott senkivel, mondja, de hogy ilyesmik megtörténhetnek, hát botrány.

Hogy velem smárolt Brigi, azt valamilyen szinten megértem, lány lánnyal, az másabb. (Szinti)

A csókbotránynak nincs vége, Attila aszongya, a csávóban van most egy reccs, mire Gábor visszakérdez, hogy kiben? Attila nem hisz a fülének, hát Gergőben.

Ezért vagyok a magam ura. (Gábor)

Dia nem akarta felolvasni a levelet, mert kiborult, és arról beszél Dórival, amit az imént Gábor is említett a maga egyszerű módján, márminthogy Bigi bebeszéli magának ezt az érzelmi kötődést, közben lófasz van itt, nem kötődés. Dia legszívesebben megrázná Gergőt, mint Krisztus a vargát, mert Brigi ugyanezt még egyszer meg fogja csinálni. Ó jaj, odalent Gergő Gáborral beszélget, tanácsot ebből a forrásból elfogadni nagyon necces, ugye ez az a faszi, aki disznótápot zabál Nerobol helyett. Gergő átértékel majd, mármint kapcsolatilag, ez gyakorlatilag szerintem annyit jelent, hogy ha van kanolás, akkor van kapcsolat is. Brigi szeretné megbeszélni a dolgot, a lényeg, hogy szarul érzi magát, nem fogom hogyvoltozni az egészet, mert leszarom, a vége ez lett:

vlcsnap-00016.png

Megérdemled, Gergő.

Reggel Attila harákolva cigizik, Dia és Gábor napozik, utóbbi a felét nem érti annak, amit Gergő beszél, például hogy miért olvas Vass Albertet. Ezt speciel én sem értem. Gábor négyes lett irodalomból érettségin, de leszarta a könyveket, inkább rosszalkodott a faluban. Dia közben csak napozna, esetleg megpiszkálná magát a kellemes napsütésben, de így, ebben a duruzsolásban nem lehet maszturbálni. Még egy szó, amit el kellene magyarázni Gábornak. Jön Sly és egy haverja, hoznak sok fát meg minden egyéb szart. Dia a traktor láttán tudja, hogy ő köcsögölni fog. A tanyasi tanács összeül, Gergő utasít, kínáljátok meg valamivel. Erre Dia:

Sly, kérsz egy jó cicit?

vlcsnap-00018.png

Aztakurva. Szinti idegbeteg, faszért jön ez ide alvásidőben. Sly haverja Jánosmester, fazekas. Mutatja majd, hogy lehet pénzt keresni. Sly kér hogyvoltot, kap, a fagy elvitte a melegágyat. Mínuszban lesztek, mondja. Jánosmester fülében benne az eszköz, kapja az utasításokat a vezérlőből. Pl. nézz hülyén.

A tavasz az ilyen, a fagy nem fog elmenni a ház mellett. (Sly)

Sly nagyon sok melót hozott pengőkresetileg. Ez a hét más lesz, mondja, és elhangzik a deviszont is: fakezasság, diótörés, építészet, meló lesz sok, a vásárlás meg egyénileg megy majd, így Gergőnek is dolgoznia kell. A közös melót (állatok, kert) persze el kell végezni, és utána lehet maszekolni. Attila örül, végre, vehetek magamnak mindent, és a többiek bekaphatják a faszt. Lepakolnak. A három meló: fazekasság, nyúlketrecépítés, diótörés. A ketrechez van tervrajz, amennyit építenek, annyit fizetnek ki. Dió is van bőven, nem teljesen első osztályú minőség, ki kell válogatni, egy kiló dióbél 27000 pengő. A fazekasságot Jánosmester mutatja meg, bögre- és vázakészítés lesz, abból lehet 40 000-50 000 pengőt keresni. Per darab. A ketrec nem tom mennyit ér. Jánosmester megmutatja a váza és bögrecsinálást, Szinti szerint ez nem lesz annyira nehéz, és milliomos lesz. MUHAHA. Gábornak a nyúlketrecépítés jön be, mert otthon van a barkácsolásban. Ne kezd, Gábor, ne kezd.

Sly megnézi a melegágyat, és konstatálja, hogy ennek annyi. Ha lefedték volna, szóbal lett volna annyi eszük, akkor nem szopnak, így ezt le kell vonni. Sly meglátja a borsót, azt is megcsípte a fagy, basszameg. A retket meg kell ritkítani, de az íze fasza. Sly szerint büszkék lehetnek magukra, Dia kóstol, a közepéből valami fehér szar jön, Sly rászól, hogy fogja be. A fazekasműhely egész éjjel menni fog, három munkaállomás van, kell beosztást csinálni. Sly a tanyasiakat figyelmezteti, hogy ha a termény nem lesz elég, akkor az eheti bevételből le kell vonni. Mivel egyénileg keresnek, így ez érdekes lesz. Sly hozott egy bazinagy táblát, amire vezetni kell a cuccokat, mármint amit a tanyasiak fusiznak össze napi 3 órában. Harang az eleje, harang a vége.

Címkék: a farm
465 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krétagarbó 2016.05.03. 22:35:26

@csincsilla72: ahol a Kroki rokonai laknak, az aligátorok:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 22:37:35

@VV Erőlegény: Ok,tartsunk össze mi fiúk,és majdnem fiúk!

2016.05.03. 22:39:18

@Krétagarbó: floridaban voltal baszki???? ;))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 22:44:23

@Krétagarbó: Everglades
a krokikat néha összekeverik az aligátorokkal pedig mások,mint a tyúk és a gyöngytyúk. a krikik szenvedélyesebbek mint az aligátorok,az aligátor introvertált,tehát ha közel mész egy aligátorhoz,az megijedt,és elfut. a Krokik ellenben extrovertált,és mindenre rátámad,ami közelítit. ez mutatja hogy a krokodiloknak szociális kapcasolatteremtő gondjaik vannak, főleg ha bordások. Ha szemenélzünk velük,akkor látjuk hogy a krokik pofája keskeny,hosszú,az aligátoroké meg széles. így lehet megkülönböztetni őket.

2016.05.03. 22:46:33

@PeniValdes: na vegre vki latja a kulonbseget.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 22:47:24

@Biriksz_Krokiksz!: mondom tök egyszerű,ha nem akar veled haverkodni,akkor aligátor

2016.05.03. 22:52:37

@PeniValdes: mondjuk a tamadas sem feltetlenul bariskodas jele ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 22:54:34

@Biriksz_Krokiksz!: ok,de a krokik legaláb próbálkoznak, cak olyanok mint a pasik a bárpultnál,rögötn átkarolnak.)

2016.05.03. 22:57:02

@PeniValdes: jo hat nem delfinek, ugye.

Cimili 2016.05.03. 23:02:41

@Pácsó Ármándó: A hét legjobb mondata volt. :DDDDDDDDDD Pedig Gézut szeretjük. :)

Cimili 2016.05.03. 23:03:40

@PeniValdes: :DDDDDDDDDDD Milyen zenét szeretnek a krokik és milyet az aligátorok? :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 23:04:40

@Cimili: könnyú kérdés.az aligátorok taylor Swiftet,a krokidilok skrilexet hallgatnak

Cimili 2016.05.03. 23:11:00

@PeniValdes: Skillexet eszik v.isszák? megnéztem a youtube-on, nincs ízlésük. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 23:13:51

@Cimili: ez csak egy példa, a lényeg hogy a krokik sosem hallgatnak mellékutcai fiúkat

Rommvili 2016.05.03. 23:14:41

elolvastam sixx mestert,megnéztem a műsort most. ez most tényleg nagyon fasza poszt lett!!!
mert sokszor túldícsérik ám a hízelgők a rossz írásokat is...
csak néhány észrevétel. mert közben pokerstars.

Rommvili 2016.05.03. 23:15:30

meeegnééézeeem,hooogy a csiiirkééék miiit proooduukáááltaaak. ))))

Rommvili 2016.05.03. 23:19:55

egyébként nagy polihisztorok voltak ám a régi öregek!! feltalálták a gombnyomásra gyulladó petróleumlámpát. az istállóban a tehénfejésnél gergő kezében gombnyomásra fény gyúlt! DDD

Rommvili 2016.05.03. 23:21:25

Okos gyerek ez a gábor! jól látja,hogy a kurva létrának használja gergőt.

Rommvili 2016.05.03. 23:23:26

attila:nem tiszteli a kort. (cintire gondolt) hát elég baj lenne ha csak a kort kellene tisztelni!!! a tiszteletet valamivel ki is kell ám érdemelni! de nem azzal amit az őrült attis csinál. )

Rommvili 2016.05.03. 23:25:39

És végül. Utálom gábor fényes balettnadrágját azzal a falusias,6 évvel ezellőtti divat szerinti műanyag kínai "papucsával" !!! olyan buzis,lábszagú...

Rommvili 2016.05.03. 23:27:24

ja! és brigi lábait nem tudom jellemezni. se nem "ó",se nem "x". inkább olyan keverék szar! )

Rommvili 2016.05.03. 23:37:31

na! izélem itt a rezet egyedül... )))

Perspektíva 2016.05.04. 07:02:53

@Rommvili: A reggeli mellé éppen jó volt...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 07:09:05

@Pácsó Ármándó: És ebből is a felében kb azon anyázik, hogy ő milyen balszerencsés, hogy neki mindig ezek a részek jutnak csak... :-)

aloksak 2016.05.04. 07:09:48

@Cimili: Jóccakát. :) Én meg azt mondom, Jó reggelt. :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 07:10:41

@Rommvili: A legjobban az zavarna bennük Gergő helyében, hogy a felső testéhez képest rövidek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 07:11:39

@aloksak: Sör hegyekről álmodtam az éjjel. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 07:17:57

@Krétagarbó: Azt hittem egy héttel tovább tart..., sebaj, így hamarabb visszanyertünk egy ős kommenter hölgyet (az esetedben az utóbbiról nincsenek kétségeim).

aloksak 2016.05.04. 07:35:17

@VV Erőlegény: Csak nehogy előre igyál a medve bőrére. :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 09:23:46

@PeniValdes: A saját megfigyeléseim alapján ez inkább a mediterrán, dél európai népek hölgy populációját jellemzi (dél olaszok, görögök pl.). A magyar lányok általában arányosak, persze kivétel erősíti a szabályt...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 09:29:02

@VV Erőlegény: so so...fogjuk rá. a hosszú lábak nem jellemzőek. optikailag lehet rajta csalni,azzal ha kinyújtod sporttal,de egyébként azzal kell élned.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 09:29:52

@VV Erőlegény: állitéah a magyar női népviseletben is megfigyelhető,a magas derakak..

tipptipptuti 2016.05.04. 09:30:43

Sziasztok, először kommentelek:)
Szeretem megismerni milyen mások személyisége.
Sztem nem korrekt leribibrigizni 2-3 eltévedt csók miatt egy nőt, mivel egy lőrétől elveszítette az önkontrollját. Nagyon sok olyan nőt ismerek, aki 10 éve hűséges feleség és 3 gyerekes anya, korábban meg az egyetemen csak az nem feküdt rá, aki nem akart.
35 évesen hippiként (szabad csókolózni bárkivel)viselkedik, mert a 3 gyerek ellenére szabados maradt, ami nem okés, de a kommentelők kedveltje, Gergő meg megtévesztő: rövid távon jónak tűnik: jólelkű, szerelmes, mindent megbocsátó, jóképű lovag, de hosszú távon kiábrándító: egy nő sem tud olyan pasit tisztelni, felnézni rá, aki nem tesz le érdemi munkát az asztalra, csak kényelmesbe nyomja, vegetál, kimerül a lénye a pihenés, szex, szerelem trióban. Túl kényelmes, túl lagymatag, túlságosan nem teszi oda magát semmiben. Eleinte jól esik egy nőnek ennyi figyelmesség, kedvesség, de egy idő után többre vágyik: arra h mutasson fel vmit: szorgosságot-dolgosságot vmiben. A szex és a szerelem idővel lanyhul és akk marad a tunyasága, bambasága, semmittevése. Ezért nem ért el még semmit. Az élet számára arról szól h kényelmesben elvan. Amúgy apának ideális ez a típus, mert a gyerekek körüli sündörgésben oda fogja tudni tenni magát. Épp ezért nem kellene lepattintani a Brigiről. Erre van ez a pasi kitalálva: egy 3 gyerekes anyának és a gyerekeinek a támasza legyen. Másra nem jó. Ha a Brigi ezen funkciója miatt fedelet ad számára, akk jól jár 3 gyerek:) Ha a Briginek létra ez a pasi, a pasinak is Brigi. Ha valóban olyan jólelkű, akk bírnia kellene magával a 3 gyerekre tekintettel, nem kanosan nyomulni... Dórinak pedig nem Gergővel kellett volna kibeszélni h a Birigi K, hanem Brigivel beszélni h ha lát fantáziát a Gergőben, mint a 3 gyerek pótapukájában, akk gondolkozzon el azon h fel tud-e hagyni a mindenkivel csókolózok magatartásán, vagy ha nem akk őszintén tálaljon ki Gergőnek h majd minden útjába eső pasival csókcsatában forr össze...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 09:36:34

@tipptipptuti: hello, szerintem mint Brigi,mint Gergő defektes,úgyhogy megérdemlikegymást.
mert,hogy...kötve hiszem hogy Brigi most ivott először,és mist jött rá,hogy ennyire nem bírja az italt. ha vmit nem bírunk,akkor nem csináljuk. felnőtt emberek vagyunk. szerintem.
Brigi vmi állandó apát keres a 3 gyerekének, Gergő meg helyet,ahová lehajthatja a fejét. úgyhogy passzolnak

Reláció 2016.05.04. 10:00:51

@PeniValdes: @tipptipptuti: Jó reggelt! Elgondolkodtam, és egyetértek veletek. Könnyű meg- és elitélni másokat, miközben ha kicsit belegondolunk a saját életünk is hemzseg hasonló baklövésektől. Nem vitatom, hogy Brigi persze ne tett volna meg sokmindent azért, hogy ez a kép kialakulhasson, de neki is van jó oldala amiért szeretni lehet. Ezt talán jobban látja benn Gergő. Azzal pedig vitatkoznék egy kicsit, hogy fontos-e az anyagi világnak való megfelelés vagy élhetünk e más síkok mellett boldog életet. Gergő nemek harmónikus személynek tunik, mégha a standard hétköznapi felfogás szerint kvázi nimcstele is. Szerintem nem jár rossz úton hogy boldog életet éljen.

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:02:01

@tipptipptuti: ezek szerint nem követted végig az eseményeket. Ugyanis Dóri bizony megkísérelt Brigivel nagyon komolyan beszélni a bulikán való viselkedéséről és Brigi volt az, aki utólag is elbagatellizálta. Ez azt jelenti, hogy számára ez nem első és egyszeri ilyen viselkedés volt, ahol túlitta magát és ilyenkor túlteng a libidója.
Gergő - amennyiben csak szállást akar - Briginél sokkal jobb nőket kaphat ki, kevésbé zavaros háttérrel. Sokunknak nem tetszik, hogy ennyire "megbocsátó", de nem ismerjük annyira, hogy tudjuk, részéről van-e ebben valamilyen stratégia.
Az sem világos, hogy miből szűrted le, hogy Gergő egy semmirekellő ember. Ha igazad lenne, nem dolgozott volna 6 éven keresztül egy nevelőotthonban minimális jövedelemért gyerekek mellett.
Értem, hogy Brigit mentegeted (nyilván nőből vagy), de nem egy 18 éves lány, aki először tapasztalja meg, hogy az alkoholnak milyen hatása van rá. Egy megjátszós álentellektüel a sűrűn használt idegen szavakkal, a vontatott, nyafogós beszédével.
Remélem, valaki a héten kipakolja onnan egy párbajon.

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:06:52

@tipptipptuti:" Ha valóban olyan jólelkű, akk bírnia kellene magával a 3 gyerekre tekintettel, nem kanosan nyomulni... "
Lehet, hogy neked újdonság, de egy pasi csak annyira tud "kanosan" nyomulni, amennyire egy nő engedi. Nem úgy tűnt, hogy erőszakot követne el a nővel szemben. A saját gyerekeire elsősorban a nőnek kéne gondolnia (nem beszélve a könnyek közt kinn hagyott szeretőjére).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 10:12:13

@PeniValdes: Peni, helyesen írva: "mind Brigi mind Gergő". Amúgy én szvsz nem szeretem, amikor ezekben a játékokban bárki is az alkoholos befolyásoltságra hivatkozik, akár bírja az italt, akár nem... @Reláció: Re: "Könnyű meg- és elítélni másokat, miközben ha kicsit belegondolunk a saját életünk is hemzseg hasonló baklövésektől." OK, de egyrészt mi nem élünk a kamerák össztüzében, másrészt, ha lebukunk, minket is megítélnek. Re: "Nem vitatom, hogy Brigi persze ne tett volna meg sok mindent azért, hogy ez a kép kialakulhasson, de neki is van jó oldala amiért szeretni lehet." Az eddig a Farmban látottak alapján mondják egyet lsz. !

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:13:16

@Reláció:" Szerintem nem jár rossz úton hogy boldog életet éljen."
Egyetértek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 10:14:42

@Sanda.Ipse: Dóri tegnapi árulkodása szerintem eléggé határeset volt a korrektség és az inkorrektség határán. Ezzel együtt még mindig neki drukkolok! :-)

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:20:25

@VV Erőlegény: Dóra a "barátjának" tekinti Gergőt. Mi is értetlenül nézzük, ahogy Gergő mindent eltűr a nőnek, holott a 24 órából látunk alig 40 percet. Én a barátomtól kimondottan elvárnám, hogy megosszon velem olyan információt, ami egy kapcsolat kezdetén segít jobban megismerni az új partnert.
Igazán egy dóriféle nő lenne Gergő mellé való ifjabb kiadásban.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:22:41

@Reláció: a komment első részével nem foglalkoznék,a másodikkal igen,mely az anyagi világnak való meg vagy nem megfeleést vitatja..
szépen hangzik,de anyagi biztonság nélkül nincsen leki kiteljesülés, ha nincs laknom,ennem,akkor nem tud megvalósulni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:24:52

@VV Erőlegény: én alapból nem bírom azokat akik isznak aztán utána meg elszabadulnak.

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:26:31

@VV Erőlegény: egyébként vagy a szerelem, vagy valamiféle stratégia annyira elhomályosítja Gergő ítélőképességét, hogy ha a nő az orra előtt dugna mással, akkor is megbocsátana:)
A benti haveroktól és szövetségesektől (Norbi, Dóri) sem jóindulatnak fogja fel, hogy megpróbálták kinyitni a szemét. Kíváncsian várom, mi van e mögött.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:27:03

@Sanda.Ipse: érdek,szerintem van a srácnak egy sötét oldala

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:28:40

@PeniValdes: meggyőződésem, hogy ital hatására sem cselekszik az ember olyasmit, amit józanul soha nem tenne meg. Ráadásul Norbival is ő kezdett ki. Addig dörgölgette a hátsóját Norbi csúnyájához, míg az vette a lapot és csók lett a vége.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 10:29:23

@Sanda.Ipse: Ezt értem, és igazából egyet is értek veled, de azért mégis furcsa, hogy a farmbeli barátomnak elárulom, hogy a farmbeli barátnőm, akibe egyébként a farmbeli barátom szerelmes (én viszont egy kicsit talán a farmbeli barátomba vagyok szerelmes), egy bensőségesebb beszélgetésünkkor (mert fogadatlan lelki szemetesládaként korábban többször is beszélgettem vele bensőséges témákról) egyszer elejtette nekem, hogy a kinti barátja szerint ő egy konzumhölgy...

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:29:46

@PeniValdes: érdek egy ilyen zűrös nő? Hmmm...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:31:18

@Sanda.Ipse: és mi van ha anyagilag jobban áll mint gergő,mi van ha van hol laknia?

Zephyrous 2016.05.04. 10:33:33

@VV Erőlegény: Nem volt árulkodás, Gergő kezdeményezte a beszélgetést Brigiről és a kapcsolatukról, Dóri csak elmondta a véleményét. A többiek is átlátnak a szitán, max. csak Gergő szemébe nem merik mondani, csak a "titokszobában" a kamerának. Mindenesetre Gabi jól látja a helyzetet, hogy Gergő csak létraként funkcionál ebben a kapcsolatban.

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:34:29

Gergő nem rosszkülsejű pasi, udvarias, előzékeny, beszélni is tud (ha akar). Érdekből mondjuk elmenne kísérőnek (a hostess ffi megfelelőjének), gazdag nőket kísérgethetne jó pénzért klf. eseményekre. Brigi éppen nem az a nő, akihez bármilyen pasi érdekből csapódna.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 10:34:58

@Sanda.Ipse: Ha belegondolok Dórinak játékbeli érdeke is fűződhetne ahhoz, hogy robbantsa, de legalább is csendben megfúrja az ingatag románcot a barátja és barátnője között, és ezzel szorosabb szövetségre kerüljön a barátjával, illetve szép lassan lekoptassa a barátnőjét... Ugyanakkor nem hinném, hogy jelenleg első szándékból ez motiválná.

mézescsók 2016.05.04. 10:36:35

@Sanda.Ipse: Tök igazad van. Ha valaki meglep ittasan, arra józan állapotában nem figyeltem igazán.
@VV Erőlegény: Sosem lesz megfejtve a dolog: egy barátnak kötelessége-e szólni ilyen szituban, vagy jobb, ha hallgat.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:38:34

@Sanda.Ipse: ahhoz már öreg...és mi van ha nincsvesztenivalója,ha ez az utolsó esélye,hogy megfogjon vkit. és a benti hozatalból csak Brigit foghatja meg

Zephyrous 2016.05.04. 10:38:46

@VV Erőlegény: A románcukat többen meg akarják fúrni, hogy gyengítsék Gergőt, pl. Vadember is. Dórinak hiába jön be Gergő, amikor tudja, hogy túl öreg hozzá és ez viszonzatlan szerelem a részéről. Brigit meg már én is szívesen látnám kint, mert gyengíti Gergőt + rohadtul zavaró az affektáló ál-értelmiségi viselkedése.

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:45:04

@PeniValdes: öreg? utolsó esély?
Ember! Gergő csak 35 éves.
Egy interpálos amerikai chat partnerem 70 éves, 2 éve vett el egy 26 éves nőt:)

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:47:04

@VV Erőlegény: szerintem sem. Akkor a bulikában nem akarta volna saját magától is megmenteni Brigit, hanem hagyta volna, hogy még jobban járassa le magát. Dóri jólelkű.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:47:27

@Sanda.Ipse: látom nem érted..35 évesen nincs hol laknia!!! anyagilag egy csőd!!!
jogos,hogy megpróbál vmi kapcsolatot..

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:48:12

@Sanda.Ipse: nálam ilyen ember esélytelen lenne,bármilyen rendes, meg szereti a gyerekeket.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:48:50

egyébként kell vkinek egy 2012-es bMW?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 10:49:49

@Zephyrous: Engem is, ráadásul Briginek már semmi esélye nincsen megnyerni a fődíjat. A mai oddsokat a következőre adom: Kutyás 35%, Dóri 30%, Gábor 15%, Attila 10%, Dia 10%, Fitneszguru 0%, Brigi 0%, Cinti 0%.

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:49:58

@PeniValdes: azért 3 millát seperc alatt megnyert pl. az Rtl Klub műsorában:)

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:50:30

@PeniValdes: nem akarom rád beszélni:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 10:51:00

@PeniValdes: Ez azt jelenti, hogy neked sincs hol laknod ? :-)

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:53:10

@VV Erőlegény: egyetértek a sorrenddel és az arányokkal is.
Persze események tükrében még ez változhat.
Brigi minél előbb hazamegy, annál kevésbé van módja a továbbiakban rontani a renoméját a "mikrokörnyezetében". Én már nagyon unom a románcukat.

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:55:08

@PeniValdes: tudnom kéne?:)
E tényről is csak a Blikk oldalán szereztem tudomást, a műsort nem láttam.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:55:55

@Sanda.Ipse: én az interpalson korosztályombeliekkel ismerkedtem:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:57:22

@Sanda.Ipse: vagy lehet,hogy ez az egész szegény ember vagyok én kamu?? és a 3 milla ott fial a bankban? hmm ha így nézzük,egész jó pasi ez a Gergő:)

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:59:11

@PeniValdes: mivel az én célom kizárólag a nyelvgyakorlás, ezért nincs korosztályi megkötésem. 14 éves skacokkal is kapcsolatban vagyok, de van 81 éves hölgy is. Nekem a különféle téma a lényeg, nem partnert keresek:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:59:48

@Sanda.Ipse: én sem partnert kerestem,de én nő vagyok

bElannaTorres 2016.05.04. 11:03:19

@Sanda.Ipse: előfordul az ilyen, azonban általában -a fiúk nagy szerencséjére- a fiatal lányok a fiatal fiúké :))) Úgyhogy szerintem egyáltalán nincs könnyű helyzetben Gergő társkeresés szempontjából. 26 éves gábor megmondta - na csak nem vagyunk egy generáció :D

Sanda.Ipse 2016.05.04. 11:03:48

@PeniValdes: egyébként az öreg faszi éppen azzal keltette fel az érdeklődésem, hogy a profilképe az esküvői fotójuk a Kínából importált csajjal, mindeközben az öreg nagy hittérítő, egyetlen olvasmánya a Biblia. Bírom az ilyen csodabogarakat:)

Sanda.Ipse 2016.05.04. 11:05:22

@bElannaTorres: nem úgy vettem észre, hogy hiány lenne szingli korosztályos csajokból:)

Sanda.Ipse 2016.05.04. 11:06:38

@Sanda.Ipse: "vagy lehet,hogy ez az egész szegény ember vagyok én kamu?? és a 3 milla ott fial a bankban? hmm ha így nézzük,egész jó pasi ez a Gergő:)"
Hát erre:)

Sanda.Ipse 2016.05.04. 11:10:51

@bElannaTorres: kedvenc Gáborkámmal kb a 8 éves unokaöcsém korosztályos:)

bElannaTorres 2016.05.04. 11:14:10

@PeniValdes: igen én is így gondolom. @Sanda.Ipse: én ezt nem figyelem, de biztos van belőlük is bőven, elég az ha egy biztosnak gondolt kapcsolat hosszú évek után szétmegy, ottmarad a harmincas nő egyedül gyerek nélkül, nem feltétlen csak a selejt marad - de gondolom hogy akkor se könnyű, főleg ahogy Gergő elmondta, egy idő után átnéznek rajta mintha ott se lenne.

bElannaTorres 2016.05.04. 11:17:52

@Sanda.Ipse: " a 8 éves unokaöcsém korosztályos:) "
ez jó :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 11:20:45

@PeniValdes: Most te 3 millától komolyan lehidalsz Peni ? :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 11:22:36

@bElannaTorres: Bakker, csak egyszer jöjjön ki a Farmról, garantálom nem lesznek többé nő problémái (és lehet, hogy ehhez még el sem kell vinnie a 20 millát).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 11:26:22

@Sanda.Ipse: Én ezeket inkább képmutatóknak nevezném... Nem a kínai import feleség a problémám, hanem az ezzel párhuzamosan futtatott álájtatosság, na meg a fiatal feleség melletti magyar milf kategóriás chat partner. :-)

slara 2016.05.04. 11:55:08

@Reláció: jó oldala, amiért szeretni lehet ribirobogót, Te mit kedveltél meg benne? hátha bennem is megmoccan a felebaráti szeretet iránta ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 12:22:55

@VV Erőlegény: 3 millától nem,de azt lehet ügyesen forgatni:)

Reláció 2016.05.04. 12:23:59

@slara: csak annyit mondtam, hogy biztos van jó oldala amiért lehet szeretni és ebből talán Gergő többet is lát mit az rtl nekünk mutat.
süti beállítások módosítása