Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x37 - Tép, mint a Himnuszban a balsors

2016. május 03. 07:14 - sixx

vlcsnap-00001.png

Norbi távozásával nem állt meg az élet a tanyán, a tikok éhesek maradtak, Turner továbbra is egy troll, csak Dia kanolási lehetőségeinek száma redukálódott le a nullára. Anikó térdben divatosan megszaggatott, de elképesztően szűk gatyában nyitja a napot, a zöld bőrdzseki állat, de a csizma nem.

Anikó Aszongya, hogy Attis álmot látott, és mostantól máshogy nyomja a falusi létet, ezzel szemben az első kép Gábor horkoló feje, majd a kisdisznók, a tikok és egy fejsze, ez így sorban lehetne a családi címer Attilánál, talán egy őrülten villogó kél szempárral kiegészítve, de nem akarok átmenni giccsbe. Az operatőr viszont olyan lensflare-pornót tolt a hajnali képekben, hogy JJ Abrams sírva könyörög a vágóképekért.

Gergő mindenközben azt mondja az ő kormönfont módján, hogy szerelmes Brigibe, de a hogyan továbbot (értsd: két gyerek odakünn, Gergőnek egy vasa se, semmije se) még nem látja maga előtt. Nyugi, mi se. Brigi se. Ezt meg kell beszélni Dórival, te, amikor Brigi üzenetet kap, akkor más lesz. Dóri nem akarja fejbe baszni egy lapáttal, mert úriasszony, így vesz egy nagy levegőt, és elmeséli, milyen az, amikor az ember a gyerekeitől kap üzenetet.

vlcsnap-00006.png

Attila a teljesen a Holdon levő Gábornak meséli az álmát, ennek fontosabb részleteit majd elmeséli mindenkinek, ha egyben lesznek, és kiderül majd belőle, mit és miért csinált. Gábor bólogat és a saját arcát nyalogatja, vagy azon van, hogy nyalogassa, így hirtelen nem látom pontosan, de látszik a fejin, hogy akkor ezt most miért is mondod nekem? A riportban aztán tisztázzuk a dolgot, Gábornak fáj a hasa, azért vágott olyan fejet, mintha éppen egy pöcegödörbe kellene villámhárítót elhelyeznie (innen van, tessék elolvasni, kurva jó cikk), és ennek oka a hagyma, amiből az utóbbi napokban zabál. Ott áll az asztal mellett, és kis híjá összeszarja magát, közben Attila pofázik, Gábor meg “navégre” felkiáltással elhúz a budiba, amikor valaki visszajön onnan. Attila a riportban nehezményezi is a dolgot, bamba volt a feje Gábornak, pedig a világmindenség titkainak egy részét osztottam meg vele.

vlcsnap-00007.png

A reggeli alatt Attila végre elmondja az Álmot.

  • Mostantól őszinte lesz mindenkivel, nem magában puffog.
  • Mindenkit rohadtul ismer má’, ha hiszik, ha nem.
  • Nem kontárkodik bele más melójába.
  • De ha nem tetszik valami, akko’ megmondja.
  • Tiszteljék végre egymás munkáját, itt is ganyé van, ott is.

vlcsnap-00008_1.png

Dóri röhög, nem te vagy a heti gazda, faszt pofázol. Attila magyaráz, Dia mellé áll, Dóri csodálkozik, ne már baszki. Attila őszinte hetet akar mindenki részéről. Sanya és Gábor látja, hogy ennek a beszélgetésnek semmi értelme, inkább zabálnak. Sanya akkor ébred, amikor Attilától elhangzik a “kiviszlekagecibe”, te ezzel ne fenyegess, Remember The Norbert! Dóri a riportban Attiláról beszél, de nóvum nincs benne. Szinti aszongya, hogy ő eddig is megmondta, most is, ez nm fog változni. Attila és Brigi közben kint megbeszélik, mármint Attila osztja az eszet, látod, Brigi, megoldottátok a szerelmet Gergővel, csak nem ment a meló rovására. Ügyesek vagytok. Brigi meg néz, hogy majd pont erre van neki szükség, Attila jóváhagyására meg virtuális buksisimogatására.

Délután, Gergő köpül nagy lelkesen, és közben Brigi seggét nézi, a ritmus egyre gyorsabb, a vaj fehérre köpülődött.

Jön a postás, az nem mindig jelent jót, de ha ez a fos zene megszűnik tőle, akkor örülök neki. A levélben természetesen Norbi végrendelete van, ha van értelme a bulletpointnak, akkor az most jött el ismét:

  • Lefürdött, pizzázott, sörözött.
  • Őszinte és egyenes lélek.
  • Dia és Attila közösen melózik a konyhában.
  • Szinti Tejcsit feji, Sanya a másik tehenet.
  • Gergő, ne haragudj, barátom vagy, el kell mondanom, Brigi a Ríszeg Éjszaka nemcsak Szintit smárolta le, de engem is. Én tiltakoztam, de erőszakosabb vót.
  • Gergő lesz a heti gazda.

vlcsnap-00011.png

Dia olyan darabosan, szótagolva olvas, mint egy óvodás, de ez most a farmerek legkisebb baja. Mindenki néz maga elé, Attila rosszalló fejrázással kel fel az asztaltól, náluk ilyenkor az asszonyt beássák a fölbe, és a fejét megkövezik. Gergő a bajuszát piszkálja, majd a riportban azt mondja, hogy Brigi kiborult, ami oké, de azt sem mondta neki, hogy bocs bazdmeg, ájult részeg voltam, kész csoda, hogy Turner nem perelt be zaklatásért. Hogy Norbi fejében mi járt a levél írásakor, nem tudni. Gergő karakteres gyerek, ha a döntőig elmegy, tuti megnyeri, a szavazatok 90 százalékával. Brigi kicsit később csak felhívja az emeletre, hogy magyarázkodjon. Gergő egyelőre nem megy. Attila le van sokkolva, ő nem nyálazott senkivel, mondja, de hogy ilyesmik megtörténhetnek, hát botrány.

Hogy velem smárolt Brigi, azt valamilyen szinten megértem, lány lánnyal, az másabb. (Szinti)

A csókbotránynak nincs vége, Attila aszongya, a csávóban van most egy reccs, mire Gábor visszakérdez, hogy kiben? Attila nem hisz a fülének, hát Gergőben.

Ezért vagyok a magam ura. (Gábor)

Dia nem akarta felolvasni a levelet, mert kiborult, és arról beszél Dórival, amit az imént Gábor is említett a maga egyszerű módján, márminthogy Bigi bebeszéli magának ezt az érzelmi kötődést, közben lófasz van itt, nem kötődés. Dia legszívesebben megrázná Gergőt, mint Krisztus a vargát, mert Brigi ugyanezt még egyszer meg fogja csinálni. Ó jaj, odalent Gergő Gáborral beszélget, tanácsot ebből a forrásból elfogadni nagyon necces, ugye ez az a faszi, aki disznótápot zabál Nerobol helyett. Gergő átértékel majd, mármint kapcsolatilag, ez gyakorlatilag szerintem annyit jelent, hogy ha van kanolás, akkor van kapcsolat is. Brigi szeretné megbeszélni a dolgot, a lényeg, hogy szarul érzi magát, nem fogom hogyvoltozni az egészet, mert leszarom, a vége ez lett:

vlcsnap-00016.png

Megérdemled, Gergő.

Reggel Attila harákolva cigizik, Dia és Gábor napozik, utóbbi a felét nem érti annak, amit Gergő beszél, például hogy miért olvas Vass Albertet. Ezt speciel én sem értem. Gábor négyes lett irodalomból érettségin, de leszarta a könyveket, inkább rosszalkodott a faluban. Dia közben csak napozna, esetleg megpiszkálná magát a kellemes napsütésben, de így, ebben a duruzsolásban nem lehet maszturbálni. Még egy szó, amit el kellene magyarázni Gábornak. Jön Sly és egy haverja, hoznak sok fát meg minden egyéb szart. Dia a traktor láttán tudja, hogy ő köcsögölni fog. A tanyasi tanács összeül, Gergő utasít, kínáljátok meg valamivel. Erre Dia:

Sly, kérsz egy jó cicit?

vlcsnap-00018.png

Aztakurva. Szinti idegbeteg, faszért jön ez ide alvásidőben. Sly haverja Jánosmester, fazekas. Mutatja majd, hogy lehet pénzt keresni. Sly kér hogyvoltot, kap, a fagy elvitte a melegágyat. Mínuszban lesztek, mondja. Jánosmester fülében benne az eszköz, kapja az utasításokat a vezérlőből. Pl. nézz hülyén.

A tavasz az ilyen, a fagy nem fog elmenni a ház mellett. (Sly)

Sly nagyon sok melót hozott pengőkresetileg. Ez a hét más lesz, mondja, és elhangzik a deviszont is: fakezasság, diótörés, építészet, meló lesz sok, a vásárlás meg egyénileg megy majd, így Gergőnek is dolgoznia kell. A közös melót (állatok, kert) persze el kell végezni, és utána lehet maszekolni. Attila örül, végre, vehetek magamnak mindent, és a többiek bekaphatják a faszt. Lepakolnak. A három meló: fazekasság, nyúlketrecépítés, diótörés. A ketrechez van tervrajz, amennyit építenek, annyit fizetnek ki. Dió is van bőven, nem teljesen első osztályú minőség, ki kell válogatni, egy kiló dióbél 27000 pengő. A fazekasságot Jánosmester mutatja meg, bögre- és vázakészítés lesz, abból lehet 40 000-50 000 pengőt keresni. Per darab. A ketrec nem tom mennyit ér. Jánosmester megmutatja a váza és bögrecsinálást, Szinti szerint ez nem lesz annyira nehéz, és milliomos lesz. MUHAHA. Gábornak a nyúlketrecépítés jön be, mert otthon van a barkácsolásban. Ne kezd, Gábor, ne kezd.

Sly megnézi a melegágyat, és konstatálja, hogy ennek annyi. Ha lefedték volna, szóbal lett volna annyi eszük, akkor nem szopnak, így ezt le kell vonni. Sly meglátja a borsót, azt is megcsípte a fagy, basszameg. A retket meg kell ritkítani, de az íze fasza. Sly szerint büszkék lehetnek magukra, Dia kóstol, a közepéből valami fehér szar jön, Sly rászól, hogy fogja be. A fazekasműhely egész éjjel menni fog, három munkaállomás van, kell beosztást csinálni. Sly a tanyasiakat figyelmezteti, hogy ha a termény nem lesz elég, akkor az eheti bevételből le kell vonni. Mivel egyénileg keresnek, így ez érdekes lesz. Sly hozott egy bazinagy táblát, amire vezetni kell a cuccokat, mármint amit a tanyasiak fusiznak össze napi 3 órában. Harang az eleje, harang a vége.

Címkék: a farm
465 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pocakhontasz 2016.05.03. 07:32:16

Sajnos a tegnapi után én lemondtam a kutyásról. Ez tényleg szerelmes :-(

Berborosz 2016.05.03. 08:00:38

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: És nagyon jól jácca. Ahogy évődve indított, ahogy a folytatásokban nem sértődik meg, elegendő képernyőt harcol ki "maguknak" - magának...

Reláció 2016.05.03. 08:10:35

Naonjólettaposzt!!! Gratula Sixx!!!

Reláció 2016.05.03. 08:13:17

Közhely 1. A szerelem vak.
2. ..na de ennyire?!

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.05.03. 08:16:53

@Reláció: minden realityben van szerelmi szál, amolyan kötelező elem. Itt rájuk szabták. Gergő jól csinálja, mondjuk Brigi is ezzel az elviselhetetlen viselkedéssel.

Perspektíva 2016.05.03. 08:46:58

Idézet egy pszichokönyvből...kisérteties a hasonlóság:
A manipulátor a legváltozatosabb módon igyekszik kontrollt gyakorolni kiszemelt áldozata felett. Egyetlen célja saját győztes pozíciójának biztosítása. A számára frusztráló helyzetet domináns viselkedéssel hárítja, aminek kapcsolatai látják kárát. Azt akarja elérni, hogy a másik sajátjaként fogadja el gondolatait és nem tűr ellentmondást. Ha kell a megfélemlítés vagy a rosszindulatú hízelgés taktikájával él.

A manipulátor ritkán ad egyenes választ, kifogásokkal mentegeti bántó cselekedeteit, igyekszik bűntudatot kelteni és meghátrálásra kényszeríteni a másik felet. Kihasználja, hogy partnere nem látja világosan saját érdekviszonyait és közös érdekként tünteti fel saját szükségleteit és ravaszul együttműködési szándéknak álcázza önös céljait. Ha partnere szembesíti elfogadhatatlan viselkedésével, el tudja érni, hogy a végén a másik fél kezd mentegetőzni vagy védekezni. Képes azt a látszatot kelteni, hogy szenved és gondoskodásból teszi, amit tesz és csupán védekezésből kénytelen kellemetlenségeket elkövetni a másikkal szemben. Elaltatja a másik fél gyanúját, és a másik sokszor észre sem veszi, hogy valójában kihasználja őt és erőszakoskodik vele. A szeretet megvonásával fenyeget és partnere saját magával kapcsolatos érzéseivel operál, igyekszik megtalálni a gyenge pontot, amivel térdre kényszerítheti áldozatát.

Hiányzik belőle a viselkedése miatti szorongás vagy aggodalom, lelkiismerete alulfejlett, bűntudat és szégyen átérzésére kevésbé képes. Viselkedése mögött hibás gondolkodási sémák és attitűdök húzódnak meg, sokszor szó sincs korábbi traumák miatti sérülésről. Bizonyos esetekben jellembeli torzulásokkal állunk szemben, amit a viselkedés következetes átalakításával lehet orvosolni, ha az illető motivált a változásra.

Cérnahuszár 2016.05.03. 08:56:12

@Perspektíva: korrekt :)
az exem ilyen, mindenről én tehettem amit ő csinált, neki csak nem volt más választása :D
ez a játszmázás

Perspektíva 2016.05.03. 08:58:56

@Cérnahuszár: Hogy sikerült megszabadulni tőle?

Cérnahuszár 2016.05.03. 08:59:32

@Perspektíva: mondjuk én jó darabig magamra is vettem, mert nem volt önbizalmam, akkor most Gergőnek se nincsen?

Cérnahuszár 2016.05.03. 09:01:51

@Perspektíva: beballagtam a bíróságra...de még folyamatban van az ügy, ez nem megy sajna gyorsan, olyan mint akullancs

Hortenzia Schneider 2016.05.03. 09:02:00

@Perspektíva: Van benne valami , de ez az egyszerű lélek arra nem gondol, hogy egyszer úgy is szembesül a valós történtekkel, és kiderül, hol sunnyogott, hol csúsztatott?Akkor pedig, minél tovább titkolódzik, annál nagyobbat koppan?Azzal, hogy valaki nem mondja el egy kapcsolat elején az igazságot, hanem elhallgatja, azzal a kapcsolat bástyáját rombolja porig, nincs jövője, eleve halálra van ítélve.

Perspektíva 2016.05.03. 09:03:05

@Cérnahuszár: Vagy nincs vagy elnyomja... szeretetből vagy szinészkedesből.

Perspektíva 2016.05.03. 09:05:51

@Hortenzia Schneider: Ezek az emberek nem a normalitás síkján gondolkodnak.

Perspektíva 2016.05.03. 09:08:25

@Cérnahuszár: Akkor Gergő tényleg nem tudja mibe keverte bele magát:(

Cérnahuszár 2016.05.03. 09:16:08

@Perspektíva: nem biztos, mert ő nem élt együtt a csajjal, könnyebb leválni
de azt nem gondolnám h gergőnek nincs önbizalma, inkább a szerelmes buktára szavazok
ami meglepő azért, mert a férfiak nehezebben lesznek szerelmesek, legalábbis azt gondolnám hogy tisztában vannak vele ha 3 napja ismerik még a partnert, akkor csak egy elképzelésbe szerelmesek ami ráhúznak a másikra
a nők nagy hibája az ilyen benézés inkább

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2016.05.03. 09:19:50

"Dia közben csak napozna, esetleg megpiszkálná magát a kellemes napsütésben, de így, ebben a duruzsolásban nem lehet maszturbálni."
Sixx! Sztem örexel!
Kihagyni a ziccert, amit a háttérben folyamatosan a pöcsét lóbáló csacsi testesít meg???
Csalódtam benned! :)

Hortenzia Schneider 2016.05.03. 09:23:07

@Cérnahuszár: Ismerős nekem is a szituáció, csak más a családi kapcsolat : Anyám-lányom kohéziós hazugságban, elhallgatásban 3 évig megjátszották a fátylat az elmúlt évekre.Amikor fényderűlt az igazságra, több féle módon próbálták megmagyarázni,miért nem mondták el az elején, magukat mentegették.Én beleadtam apait anyait ,tényleg feltétel nélkül, mindenben anyám felé , és a lányom felé amiben csak tudtam segítettem,ami neki úgy látszott hogy ez természetesen jár.Miután kiderült hogy ez csak részemről volt őszinte,és nem hagytam magam tovább kihasználni szépen elzártam a segítő csapokat, és ott tartunk ahol 3 évvel ezelőtt.Ilyenkor azt sajnálom, hogy annyi energiát fecceltem beléjük.Sajnos én is hasonló vagyok Gergőhöz, hogy 2-3 esélyt adok a botló embernek, közben megfigyelem megérdemelte-e, ha nem, akkor könyörtelenül vége és pont.

Hortenzia Schneider 2016.05.03. 09:27:31

@Perspektíva: Azt hiszem nekem is ezt kell elfogadni, hogy vannak ilyen mentalitású emberek is.Ilyen megközelítésből könnyebb együtt élni azzal a gondolattal, hogy a legközelebbi hozzám tartozók ilyenek.(

Cérnahuszár 2016.05.03. 09:28:32

@Hortenzia Schneider: a saját bőrünkön tanuljuk meg hogy kutyából nem lesz szalyonna mi?
tök szar szembenézni vele, amikor mást szeretnél, de micsoda felesleges körök ezek, utólag már én is tudom

Tanya Jóska 2016.05.03. 09:30:52

Jaj Cintike: " azt tudtam hogy velem is csokolozott csak azt nem tudtam hogy vele is" .
te olyan okos vagy.

Cérnahuszár 2016.05.03. 09:34:24

ha gergő okos, nem csinál gyereket a csajnak ha kijöttek
mert onnan borítékolható a 20 évi kötöttség, még akkor is ha nem maradnak együtt, a gyerek miatt lesznek közös pontok és csörték

Hortenzia Schneider 2016.05.03. 09:35:19

@Cérnahuszár: Nem bizony.Nagyon szar érzés.Az is szar érzés, hogy még nekem kéne bizonygatni, hogy nem én vagyok a szar ember.Bonyolult dolgok ezek.

Berborosz 2016.05.03. 09:39:04

A te avidon mit kell látni, kedves@Hortenzia Schneider: ?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 09:39:36

@Cérnahuszár: gondolom érdeke szerelmesnek lenni...kérdés,hogy Brigi rendelkezik e saját lakással?

Cérnahuszár 2016.05.03. 09:44:47

@PeniValdes: sztem nem, mert akkor nem osonna az árnyékban, kihúzná magát mert van biztos alapja
meg a 20 milla se kéne neki, de ez csak tipp

Zephyrous 2016.05.03. 09:45:20

@Cérnahuszár: Szerintem Gergőnek sincs túl sok önbizalma. Hamarosan 40 lesz és se felesége, se gyereke, se lakása, se munkája, se diplomája (otthagyta az egyetemet), ellenben van sok milliós tartozása meg egy kutyája. Magyarul semmit nem ért el az életben.

Cérnahuszár 2016.05.03. 09:49:03

@Zephyrous: milliós tartozás?
én csak annyit tudok amit ide linkeltetek hogy a gyerekőcökért él

Hortenzia Schneider 2016.05.03. 09:49:30

@Cérnahuszár: A bulika utáni másnapon a teraszon Bribi és Gergő beszélgetése és a gesztikuláció, mindent elárul, majd Gergőnek, ha vissza nézi.Ha hamarabb nem is , abból már csak leszűri, hogy mi az igazság.Amugy meg Attila hiába mosakodik azzal, hogy Ő nem nyálazott a csajjal, a nyakát csak megrágcsálta.))

Zephyrous 2016.05.03. 09:50:41

@Cérnahuszár: Elvileg míg egyetemista volt felvett egy csomó diákhitelt, amit azóta sem fizetett ki.

Avanivi 2016.05.03. 09:50:59

@Perspektíva: Brigi egy rutinos hazudozó,biztos nem ez ez első eset,hogy ki kell magát dumálni a sz@rból abban biztos vagyok.Nem érdekli ki mit gondol róla és ezzel el is intézte magában a dolgot.

Szegény tehenek élnek még?

Zephyrous 2016.05.03. 09:52:16

@Hortenzia Schneider: Kár, hogy nem írta bele Norbi a levelébe, úgy nagyobbat szólt volna, hogy tényleg mindenkin végigjárt a nője. Ha Kongó tudna beszélni, lehet még ő is bevallaná... :D

Cérnahuszár 2016.05.03. 09:52:36

@Zephyrous: á értem, a diákhitel az csúszós pálya

Hortenzia Schneider 2016.05.03. 09:56:53

@Zephyrous: )))) Erre irtam akkor ezt a viccet :Pistike panaszkodik anyukájának:
- Anya az mért van, hogy apa is, te is, az egész családban mindenki fehér, csak én vagyok fekete?
- Kisfiam, ne kérdezz semmit! Amilyen party volt az örülj, hogy nem kutya lettél!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 09:58:36

az elején a zene olyan M2 tévés,mint amikor bevezetik, a napi meseadagot. aztán átváltott megpillantotta Cook kapitány a Botany Bay-t stílisba. Aztán mikor Attila Gábornak magyarázza a tripjét,akkor osonó zene szólt.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 09:59:56

@Cérnahuszár: mert ha igen,ha van vmi alapja, akkor gergőnek megillik kutyának lennni

mézescsók 2016.05.03. 10:00:27

Már az elején is úgy volt, hogy a távozó játékos osztotta be a következő hétre a munkát?
Az nem a gazda feladata? A kieső balesetes nemcsak azt határozhatta meg, hogy ki lesz az új főnök? Az utóbbi pár hétben mintha a volt játékos diktálna. És ha az új főnök nem ért vele egyet?

Mit kajálnak ezek? Mindig tejbegrízt vagy valami kásafélét? Mást még nem nagyon láttam. Ennyiből áll Düri fantasztikus szakácsteljesítménye?

Csak én látom úgy, hogy - főleg a hölgyek - hízásnak indultak? Dia kifejezetten elterebélyesedett, de Brigi és Szinti feneke is nőtt. Az éhezés ellenére a pasik sem soványodtak meg. Meló is van, nem terpeszkednek egész nap, a kaja is kevés és egyhangú....szóval nem értem. Kivéve, ha mind dézsmálja a különféle tápokat. Esetleg Dóri legel táplálékkiegészítésként.

@Cérnahuszár: Gergő ezzel a kamaszos szerelemmel nem hiteles. Kezdek arra hajlani, hogy tegnap este Briginek volt némi igazsága, amikor azt fejtegette, hogy ez a mindig mindent megbocsátó szerep csak taktika. Különben snassz és nem vetít előre hosszú boldog közös jövőt, ha valakinek a "párja" nem hiszi el, hogy ennyire hülye legyen.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 10:02:41

@PeniValdes: de a legjobb a mindjárt,kb 3 óra múlva jön a gyilkos zene, mikor Geri és Briggi feszülnek

Sanda.Ipse 2016.05.03. 10:08:36

Mindig csak ribibrigi "mikrokörnyezetéről" van szó.
Azért én pl. Gergő szülei helyében is szoronganék a képernyő előtt:)

Avanivi 2016.05.03. 10:09:39

@Zephyrous: A többi mit ért el az idősebbek közül? Sanyi tűzoltón és talán Dórin kívül. Attilának is jár a szája hogy neki legalább van két gyereke,de hát azt könnyen összehozta gondolom. Sanya 50 évesen kezdi előröl, Brigi egy csődtömeg , Heni 40.

Sanda.Ipse 2016.05.03. 10:15:00

@PeniValdes: a többiek legalább nem akarják összebogozni a jövőjüket egy zavaros múltú és jelenű, ellenkező nemű játékossal..

Perspektíva 2016.05.03. 10:15:26

@mézescsók: A szabályok menet közben változnak, hogy ne legyen egyhangú, kicsit elszámolták magukat a forgatókönyvvel és a szereplőkkel.
Úgy látom nem font még köréd hálót egy ilyen jellem. Meggyőzőbb, mint hinnéd főleg ha hinni is akarsz neki.

Sanda.Ipse 2016.05.03. 10:17:14

@Avanivi: legyünk őszinték! Realitykbe nem stabil egzisztenciájú személyek szoktak jelentkezni.

Pácsó Ármándó 2016.05.03. 10:21:04

Gábor talán Wass Albertre gondolt.

Sanda.Ipse 2016.05.03. 10:26:17

@Pácsó Ármándó: Ja!
Azért én nagyon-nagyon szívesen megnéztem volna egy olyan snittet, ahol Gergő Gábornak(!) Wass versekből idéz:)))

Reláció 2016.05.03. 10:27:16

Brigi most került legközelebb a párbajhoz, mivel "szerelme" bárkit is jelöl majd a párbajra igen sanszos, hogy az, majd sértettségből úgy próbál revansot venni hogy kiviszi Brigit. Majd ott meglátjátok, hogy igazi boszi és titkos varázslatokkal él a kis bűbájos;)

mézescsók 2016.05.03. 10:29:19

@PeniValdes: Mér' nem?
@Perspektíva: Áhá! Ezek szerint jól emlékeztem, az elején tényleg nem így volt. Amúgy ezzel nem lett izgalmasabb!
Nem vagyok az a behálózható típus, vagy nem ismertem fel és jól behálóztak.
@Pácsó Ármándó: Kizárt.

Alajka Bal 2016.05.03. 10:32:46

Ha igaz ha nem én sajnálom szegény Gergőt, mondjuk van az a pénz amennyiért megjátszanám, hogy ilyen hülye vagyok. Viszont annyi már nincs (illetve nem adna annyit az RTL:), hogy azt megjátsszam amit Brigi művel. (A nyavíkolása pedig 1 nap után kibaszatná magát velem 1 nap után, ha együtt élnénk! )

Reláció 2016.05.03. 10:36:49

@Sanda.Ipse: :)))) ...azt én is!!!! Olyan "bogyóforma" gyerek. Attila hasonlatai néha nagyon ülnek. Még az elején mondta hogy eljön az idő amikor majd "megy Vahúr is meg a kutyája" ...persze van némi képzavar de én majd megpusztultam a röhögéstől. ...a bogyóformán most is vigyorgok még:)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 10:41:28

@mézescsók: na tehát Peni elmélete: esznek csomó szénhidrátot, értsd sok kása. Plusz hozzászoktak a terheléshez a hetek alatt. Emelnikéne a kapálás intenzitását,és rögtön látszana a változás

Sanda.Ipse 2016.05.03. 10:45:31

@PeniValdes: a malactáp is segít a gyarapodásban:)

Cérnahuszár 2016.05.03. 10:50:07

a bérezésen filózok, kíváncsi vagyok milyen hamar és hányan fognak kikötni a snassz diótörés mellett :D
namegasztánban cintin vigyorgok, azt mondja mennyit fog dolgozni és mennyi pénze lesz, sly gazda meg megpedzegette hogy a bérből levonja a fagykár miatti veszteséget
cintike rá fog jönni utólag, hogy mégiscsak a közösségért melózott hogy kifizethesse a kárt :D

Sanda.Ipse 2016.05.03. 10:52:25

@Cérnahuszár: Gáborgyerek asztalos, Sanyibá begyakorolta a fűrészelést a párbaján, ők villanthatnak ketrec-építésben.:)

Reláció 2016.05.03. 10:55:26

@Alajka Bal: A nők nagy részében jelen levő anyai ösztönhöz hasonlóan, vannak férfiak akikben munkál valami ilyesmi. Amennyiban jó impulzusokban küldi jeleit a nő, a gyámolítás- szeretet- segítség trojkában a faszinak, ezek egyesülve agyi impulzusok kémiai szinapszisain keresztul a fizikai testi ingerekkel ölelkezve kiváltják a Gergő-féle ösztönszerű támasztékot nyújtó magatartásti viselkedést. (...néha szerelemnek is hívjuk:)))

Cérnahuszár 2016.05.03. 10:56:44

@Sanda.Ipse: ja, de ez csak kettő
és ha jól láttam cintike tartja a fát sanyának, szóval neki nem jöhetett be a fazekas biznisz mégse, de még nem fanyalodott rá a diótörésre

Cérnahuszár 2016.05.03. 11:05:42

@Sanda.Ipse: na meg azon vigyorgok még, ha tényleg kiköt sanya mellett cinti ketrecet építeni, a két linkóci próbál túlélni :) egymásba kapaszkodnak? a többiek elhajtották őket hogy ne akarjanak rajtuk lógni? na kíváncsi vagyok a következő részre jól gondolom-e

Hortenzia Schneider 2016.05.03. 11:05:44

Szerintem marha sok diót meglehet pucolni , ha 2-3 ember összedolgozik.,egy töri , kettő szedegeti szét.

Cérnahuszár 2016.05.03. 11:06:50

@Hortenzia Schneider: aha, de itt most mindegyik magának akar kaparni

Alajka Bal 2016.05.03. 11:07:30

@PeniValdes: Dehogy akarok !
Más: Attis aszongya ő semmit se csinált a Brigivel ? Nem a faszt, magam láttam ő is smárogatott meg ölelkőzött vele!
Dóri tattikából mesélte el Gergőnek amit a barátnője bizalmasan elmondott neki ?

Alajka Bal 2016.05.03. 11:08:35

@PeniValdes: Dehogy hagytalak my Pen ! Csak nem vagyok itt állandóan

Cérnahuszár 2016.05.03. 11:08:53

háhá az igazság pillanata, úgy is egymást bacogatták hogy nem dolgozik a másik
most nem lesz kire tolni hogy nincs pénz
mindenki visszakapja amit eddig belefektetett a játékba

Hortenzia Schneider 2016.05.03. 11:09:29

Persze ha a szájuk mellett a kezük is serényen jár, mind a mellett,) hogy ott eszegetni is lehet, közben.)
Ahogy sejtetik, Bribi 5 perc korongozás után nagyon ki van a kétkezi munkától.

Sanda.Ipse 2016.05.03. 11:12:19

@Alajka Bal: ez nem hiszem, hogy tattika Dóri részéről. Ő Briginek fésztufész is kifejtette, hogy elítéli a viselkedését. Egyszerűen fel akarja nyitni Vahur szemét, hogy ne hagyja már magát ennyire hülyére venni.

Cérnahuszár 2016.05.03. 11:13:08

ja, dehogynem lesz mire fogni hogy nincs lóvé, a munka lesz a hibás, miért ilyen nehéz melót hoztak :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 11:13:35

@Hortenzia Schneider: ja meg vannak olyan diók,amiket könnyű törni

Sanda.Ipse 2016.05.03. 11:14:15

@Cérnahuszár: majd Dijjja megszedi magát. Mondta, hogy ő már korongozott.

Cérnahuszár 2016.05.03. 11:17:03

@Sanda.Ipse: ja
és ő lesz a helyi maffiafőnök, a többiek hozzá mennek majd kölcsönért :D
különféle szolgálatokat tesznek majd neki a lóvééért
hej de szép lenne :D

mézescsók 2016.05.03. 11:24:24

@Sanda.Ipse: A két kétbalkezes...
Sanya keze gyakran megsérül. Gábor fejőfolyosójából meg még sámli sem lett!!!
@Hortenzia Schneider:Gergőt és Diát láttam az előzetesben diót pucolni. Pont kettőjükről feltételeztem, hogy bevállalnak valami komolyabb melót. Bár gyanítom, hogy egy-két nap és Attilán kívül mindenki diót tör. Dóriról is el tudom képzelni mondjuk a fazekasságot. A többitől semmi olyasmit, ami esetleg fizikailag fárasztó és némi kreativítást is igényel.
@PeniValdes: A kásának ennyi idő után már fogyasztania kéne, én legalábbis tutira hánynék tőle kb. két hónap után. A terheléshez valóban hozzászokhattak, de állandóan azon rinyálnak, hogy kevés a kaja! (Gábor szerint a hagymától fájt a hasa - nekem más tippem is van, de ő tudja -, mert állandóan azt ettek. Nyilván, mert nem volt nagyon más.)

Reláció 2016.05.03. 11:40:31

@PeniValdes: egyenek ludat az nem terhel

2016.05.03. 11:46:39

Kedves Egybegyűltek!
Szégyen, de nem követtem rendesen sem az eseményeket, sem a hogyvoltokat amitóta Heni (aki végülis szénné égette magát) kiesett. Előtte sem mindig... Azért van fogalmam az eseményekről, de kérdésem, hogy ez a kutyás úr és a nyávogós szőke hölgy egymáséi lettek már, vagy csak évődés szinten van ez a "szerelem"?

Hortenzia Schneider 2016.05.03. 11:47:38

@Sanda.Ipse: Én is úgy gondolom, hogy az igazság érzete késztette arra, hogy elmondja Gergőnek.
Egyébként az igazság bajnokának lenni is egy hálátlan feladat.Könnyen megkapja az ember a különböző titulust, szarkeverő, kotnyeles,irigy stb.
Erre is van egy saját tapasztalatom.
Munkahelyemen a fiatal kolléganő összeszűrte a levet egy apja korabeli nős, családos férfival, aki a főnök gyerekkori cimbije volt.Amikor én erre rájöttem a jelekből, figyelmeztettem a kiscsajt, vigyázz, mert ilyen házinyulas dolgoknál, mindig a nőnek kell a munkahelyet elhagyni.A csoport vezetőnő elég nyersen őszinte természetű nő volt,akinek a véleményét is kikérte a főnök.A cégvezető béremeléskor a csoportvezetőt akarta kevésbé honorálni.Amikor én ezt meghallottam, akkor bizalmasan elmondtam, hogy most nem a csoport vezető a hunyó, hanem a fiatal kolléganőnek bizony a fejébe szállt a mámor, és ebben az állapotában elkezdett szívózni a munkaterén, meg minden szinten mindenkivel.Nem értette miről van szó ,ezért én közöltem vele, hogy ez meg ez van.A főnök persze nem hitt nekem, sőt azt mondta, nem gondolta volna , hogy engem ilyen picsa ügyek érdekelnek.Én hagytam a dolgokat menni a maga útján, persze kicsit esett az ázsióm a főnöknél, mind addig amíg egy május1.-i munkahelyi buli alkalmával, minden kiderült. A főnöknek is lesett a tantusz, ami egyébként akkorra már mindenkinek egyértelmű volt, hiszen egyre kevésbé titkolták a viszonyukat.Kéz a kézben egymás mellet ülve évődtek, mintha házaspár lettek volna.Na azt az arcot nem felejtem el amit a főnök vágott.))).Belátta, hogy igazat beszéltem és nem a rosszindulat mondatta velem azt amit akkor mondtam.Szerencsémre belátta elismerte, a csoportvezető is korrigálva lett utólag bér szempontjából.Nekem meg ki kellett várni, hogy a rólam kialakult rossz véleménye újra pozitív megvilágításba kerüljön.

Alajka Bal 2016.05.03. 11:51:53

@PeniValdes: Mintha Sanya se kapott volna Brigiből... aminek így utólag már örülhet :)
Itt mindenki előtt bevallom, hogy bármilyen hullarészeg is lennék, nem másznék rá se Cintire se Brigire sose ! (Henire és Diára igen , a kecske pedig határeset :)

Alajka Bal 2016.05.03. 11:54:16

@Hortenzia Schneider: Szerencséd volt Hort ! Nem véletlen a "ne szólj szám,nem lesz tejem" mondás :) Hát a névtelen levél mire való ? :D :D

Alajka Bal 2016.05.03. 11:54:52

@PeniValdes: Hulla részeg tudnál lenni ?

Hortenzia Schneider 2016.05.03. 11:55:32

@mézescsók:Nekem is az jutott eszembe párnap múlva mind dót akar törni)
@PeniValdes: Sok kicsi sokra megy alapon ,lehetne vele néminemű pénzmaghoz jutni.Igen papírhéjúdiót kifogni egészen élvezet pucolni.
@Sanda.Ipse: 5 perc után derék és láb fájdalmak))

Avanivi 2016.05.03. 12:02:04

@Sanda.Ipse: Mit mondott el Dóri Gergőnek? Nem láttam .

Puncylla 2016.05.03. 12:06:39

@Spitzbauer: Tisztelt kommtárs!
semmi nem vót. talán ezen a héten, mert most kettecskén lesznek a főnöki szobában

Hortenzia Schneider 2016.05.03. 12:07:46

@Alajka Bal:
A dolog pikantériája az volt, hogy a lányom kért meg ,hogy nálunk nem-e volna felvétel a csaj számára.Én azzal a kijelentéssel, feltétellel mentem bele, hogy elintézem, ha "nemég a pofám miatta, meg hogy dolgozzon ,nehogy csak úgy ott legyen."Pár hónap múlva meg ez lett. Azóta már szedem a lesz@rom tablettát.))

2016.05.03. 12:10:56

@Puncylla: Köszönöm!
Hát akkor a következőkkel tudnám summázni a véleményemet: Pffff! :-)

Puncylla 2016.05.03. 12:17:27

@Spitzbauer: ejnye!
önt csak a mozgó paplanyok érdeklik?
és a játékosok lelki fejlődése az események során?

Alajka Bal 2016.05.03. 12:19:55

@PeniValdes: Na látod , én sem, de el tudom képzelni magamról ha mégis !
Ok belegondoltam : a kecske is lecsúszott a dobogóról :D

Alajka Bal 2016.05.03. 12:21:24

@Hortenzia Schneider: Ú de ciki... teszegény ! Belegondoltam, picit hasonlóan jártam már, de meg se közelíti ezt... Újra azt mondom : szerencséd volt, hogy megúsztad (mármint miután szóltál)

Hortenzia Schneider 2016.05.03. 12:23:18

@Avanivi: Dió pucoláskor Dóri mondta Gergőnek, hogy a kinti életben is Bribi miatt futottak zátonyra a kapcsolatai.

2016.05.03. 12:30:16

@Puncylla: Neeem. Csak félek, hogy Vah úrnak (ugye így kell/lehet itt nevezni) spermaköve lesz, ha nem vigyáz.

Hortenzia Schneider 2016.05.03. 12:32:09

@Alajka Bal: Ez egy enyhe icinyke-picinyke szelet az én megpróbáltatásaim közül.))Vannak cikibbek is.

www.youtube.com/watch?v=G-FZFhvwWRc

2016.05.03. 12:33:28

kontraproduktiv nem volt senki mostanaban?
hianyolom!
XD

Perspektíva 2016.05.03. 12:51:07

@Biriksz_Krokiksz!: Nem csak ignorálták a balanszot.

2016.05.03. 12:54:33

@Perspektíva: ez is gyonyoru, mar-mar karpotol!

Avanivi 2016.05.03. 12:59:36

@Hortenzia Schneider: Már a nős pasi is feledésbe merült, könnyen megy ez Brigikénknek.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 13:02:05

@Avanivi: vannak ilyenenek akik könnbyen fejeltenek.

mézescsók 2016.05.03. 13:06:24

@Hortenzia Schneider: Esküszöm, azt hittem, hogy a diópucolás Diával volt és nem Dórival. Még mosolyogtam is, mert a csaj, akire eddig úgy emlékeztem, hogy Dia, elmondta, hogy Brigit a pasija gyakorta lek.....(sííííííííííííííííííííííííííííííp.).......ta. És azért derültem rajta, mert éppen Diának, a szentéletűnek panaszolta fel Brigi mindezt.Ha Dóri volt, akkor jogos a szemérmes félrefordulás.

Hortenzia Schneider 2016.05.03. 13:08:18

@Avanivi: @PeniValdes: Hehehehe .
Erre is tudnék a 'mikrovilágomból ' hozni storit, de nem teszem, mert nagyon ciki.Vannak bizony.

Reláció 2016.05.03. 13:12:02

@PeniValdes: király(nő)i lényeglátás! ;)

Alajka Bal 2016.05.03. 13:33:33

@PeniValdes: Ha most Gábor lennék, azt kérdezném eme kép láttán : Peni ott tényleg Te mosolyogsz a képen ? :D

Alajka Bal 2016.05.03. 13:34:26

@Hortenzia Schneider: Mesélj már Hort, úgyis uncsizunk , most hogy nincs kit szidni :)

Avanivi 2016.05.03. 13:52:41

@Hortenzia Schneider: @PeniValdes: Majd lesz megint facilitáció oszt sorra kerül Gáborunk is.

Zsuzsanna Judit Szigeti 2016.05.03. 13:58:28

@Le Petit Prince: A gyerekemmel azon röhögtünk, hogy biztos azért takarták ki a csacsipöcsit, mert logo volt rajta.

Hortenzia Schneider 2016.05.03. 14:31:24

@Avanivi:Azt hiszi ez a fiatal lélek, hogy ilyen idegen szavak használatával meg tudja magyarázni a mehanizmust?Pl A gazdaszobában ott a sarokban kuporogva tegnapi adásban is?Ahelyett hogy szépen magyarul ,Igen Gergő a bulikában bebaszcsitzam, mint az albán szamár és akkor úgy viselkedek mint egy Qrtizán , hogy másnap kézenállva leszarnám magam a legszívesebben.)))E helyett most is csak pilláztam miket hord ez össze vissza.
@Alajka Bal: @PeniValdes:Csak azért mert uncsiztok. A lényeg, férjnél volt a mesebeli leányzó,volt egy kislányuk is.Apuci külföldre ment dolgozni, hogy megteremtse a közös fészek alapjait.Egyedül érezte magát szegény fiatal lélek, és szerelmes lett egy másik férfibe, akinek szintén volt asszonypajtija, meg egy kisfia.Haza jött a férje a saját szülinapjára szabira ,amikor megkapta a nagy bejelentést a csajtól, hogy Ő bizony elakar válni, mert talált jobb fickót.Amikor 6 szemközt beszéltek (férj,csaj,szerető)a szerető nem vállalta fel a kapcsolatukat.Igy a hoppon maradt nőszemély elpanaszolta a bánatát egy férfi munkatársának, hogy útálja a férjét, a szeretője nem hagyja el a családját érte.Mit ád a jóisten ?Pár hónap múlva megszületett egy fiú gyermek a munkatárstól , akit még a férj nevére anyakönyveztek, mert még éppen nem váltak el.Szóval nem csak a Mindenki Brigije sodródik csak úgy az árral, hanem vannak hozzá hasonló esetek is.Utólag lehet szépíteni a történteket,de mindig vannak akik a közvetlen eseményeket ismerik.

Sanda.Ipse 2016.05.03. 14:35:16

@Spitzbauer: szerintem éppen Sly gazda hiúsította meg a beteljesülést. Rosszkor érkezett, amikor Gergő éppen "pszichológiai előadást" (mint mondta) tartott Briginek. Napközben, levetkőzve a dunyha alatt.

Sanda.Ipse 2016.05.03. 14:39:11

@Hortenzia Schneider: helyesen úgy kell fogalmazni, hogy a kolleinát nem érdekelte a mikrokörnyezet véleménye:)

Hortenzia Schneider 2016.05.03. 14:43:32

@Sanda.Ipse: DDDD."pszichológiai előadást"DDD
erről is egy vicc jut eszembe:Ugye régen is délben a nagy hőségben lepihentek a népek egy kicsit hűsölni és utána folytatták.Keresik egyszer a gazdát a cselédek, Hol van gazduram?Ki szól a gazda:- Itt vagyok a tisztaszobába baszom ezt a rossz asszonyt.

Alajka Bal 2016.05.03. 14:52:54

@Hortenzia Schneider: Ez jó volt :) Elképzeltem, ahogy Brigi egy kis bugyikában kézen áll Gergő előtt, lábát kissé szétnyitva a talpával a falra támaszkodik, haja lelóg a földre és vezeklés képpen lefossa magát, miközben nyikorog ahogy szokott: Nem az, érted... mert tényleg megteszem, a gyerekek mit mondanak , persze anyámék is, de büdös... most a hajam is olyan, de megérdemlem... megfogod ?

Perspektíva 2016.05.03. 15:25:57

@Alajka Bal: Ez nem brazil szappanopera hanem magyar teleregény...attól félek nem lesz vége.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.05.03. 15:32:30

@Alajka Bal: lol

ezek éhen fognak ismét dögleni, illetve csalni és lopni fognak egymástól

bElannaTorres 2016.05.03. 15:33:50

hát szerintem nem szerelmes a Gergő. Tetszik neki Brigi, de azért ilyen szinten lévő kapcsolatban még nem kell nagyon megszakadjon a szívünk kicsi Gergőért aki kifogta a cafkát, mert nincsenek ott mély érzelmek.

Másik, hogy Gábornak szerintem a malactáptól fájt a hasa, azért eszi buzgón két okból - igazi has ember, legfontosabb hogy egyen igyon aludjon, de szorgalmas is, szociális is, csak hát elég egyszerű. Nem az a gondolkozós típus. Tehát azért eszi mert éhes, meg mert fél hogy az éhezésben leépülnek a szépen megépített izmai.

2016.05.03. 15:55:13

@Hortenzia Schneider: De bocs(kai): itt 3 gyerek van a sztoriban. Kié a harmadik? Csak a részleteket, please!

Alajka Bal 2016.05.03. 15:56:52

Én Sanyát bírom mostanában: fitness arcnak is kurva jó lesz kinn ( azért a fitness mániások se atomfizikusok többnyire) vagy ha nyit saját szalont az is OK !
Három párbajt nyert totál ellenséges közegben és azóta se lett hűtlen önmagához: csak annyit melózik amennyit okvetlenül kell! A malactáp is az ő ötlete volt, engem szórakoztatott, ahogy betárazott belőle :)

2016.05.03. 16:01:54

@Alajka Bal: Hiába Heninek drukkoltam, és Sanya ejtette ki, nekem is egész szimpi. Einstein óta tudjuk, hogy minden relatív: ugye ebből a felhozatalból kinek drukkújon az embör gyeröke vagy az ömber gyökere? Bár lehet, hogy itt említeni Einstein nevét, nem túl autentikus...

Hortenzia Schneider 2016.05.03. 16:03:25

@Spitzbauer: @Perspektíva: Én nem Brigiről írtam, hanem a saját mikrókörnyezetemben egy ismerősömről.Abból az apropóból, hogy vannak akik gyorsan felejtenek, meg vigasztalódnak. hasonló sorsúak, mint a mindenki Brigije.

Hortenzia Schneider 2016.05.03. 16:08:40

@Spitzbauer: Ott van a sztoriban"Pár hónap múlva megszületett egy fiú gyermek a munkatárstól , akit még a férj nevére anyakönyveztek, mert még éppen nem váltak el."

Reláció 2016.05.03. 16:09:15

@Spitzbauer: miért, az első kettő kié?

Sanda.Ipse 2016.05.03. 16:09:31

@bElannaTorres: korrekció: nem "szépen", hanem drágán épített izmokról van jelen esetben szó:)

Sanda.Ipse 2016.05.03. 16:10:56

@Sanda.Ipse: gyakorlatilag kedvenc Gáborkánk egy aránytalan gnómot varázsolt magából milliókért.

Reláció 2016.05.03. 16:17:01

@Sanda.Ipse: és azt lehet tudni mekkora bicepsz-kerülettel rendelkezik a drága?

2016.05.03. 16:17:14

@Hortenzia Schneider: Értem máááár!!! Nekem az volt meg, hogy 2 gyerek aputól, meg 1 kakukk.
De akkor ez is a frankó.

Mindenkinek köszönöm, most már "értőbben" tudom nézni a műsort.

Alajka Bal 2016.05.03. 16:18:40

@Reláció: Tegyük ezt 10tába 1xésminden korra :
Én úgy tudom, hogy Briginek 3 gyereke van 3 különböző férfitól akik egyikével sem él együtt hivatásszerűen, de a 3. akinek felesége van azzal tartja a viszonyt valamilyen formában....
Jól tudom, sporttársak ?

Alajka Bal 2016.05.03. 16:20:31

@Spitzbauer: Ez az Ájnstájn nevű csaj az izraeli VV5-ben nyert, ha jól tudom ?!

Reláció 2016.05.03. 16:20:52

@Alajka Bal: ha tartja is, inkább iszony a viszony.

Perspektíva 2016.05.03. 16:36:48

@Alajka Bal: Valamilyen forma az elég tág...még Brigi értelmezésében is, ahogy látjuk. De azért sírós-érzelmes-majd kibirjuk azért ezek után biztos nincs...na és szerintem nem is volt.
Norbit megvárta kedveskéje?

Perspektíva 2016.05.03. 16:38:29

@Alajka Bal: És szerintem a gyerekek miatt a másik apával is tartja valamilyen formában a kapcsolatot...

2016.05.03. 16:46:19

@Alajka Bal: Majdnem: igazából az 1921-es svéd realitit nyerte meg. Ott nem 20 milla volt a díj, hanem Nobel. Akkor még/már nem is volt Izrael. A VV licenszét is csak később vették meg (ha megvették): Árpa Attila akkor még meg sem született.
Ja és nem csaj, hanem bajszos bácsi volt.
:-)

Alajka Bal 2016.05.03. 16:49:11

@Spitzbauer: Hát nem vagyok nagyon pontos ilyen VV nyertesekből....
Meg hát tudjuk : minden relatív (de legalább az inercia-rendszerek egyenrangúak:)

2016.05.03. 16:59:20

@Alajka Bal: Szerintem 2 apa, 3 gyerek, csak a 3-dik zabi. Bár csak az anya a biztos... ezek után.
Nemtom mér, de Gergőről és Brigiről egy régi csehszlovák bábfilm jutott eszembe:
Spejbl és Qrvinyek.

Puncylla 2016.05.03. 17:01:34

@Spitzbauer: így volt. és Heni már abban is szerepelt. de ott is kiesett

aloksak 2016.05.03. 17:02:50

Giácska. Ha leszel valamikor, akkor boldog névnapot kívánok neked. :)

Cimili 2016.05.03. 17:11:20

@Biriksz_Krokiksz!: Nem, és pont így vagyok balanszban önmagammal. :DDD

Alajka Bal 2016.05.03. 17:13:29

@Puncylla: Honnan esett ki Heni még ?

2016.05.03. 17:26:22

@Cimili: akkor vigyazok az auradra xd

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 17:31:09

@Alajka Bal: olyanok vagytok,Heni szerepelt egy tévéműsorban,mi meg max a névsorban szerepeltünk:)

Puncylla 2016.05.03. 18:00:37

@Alajka Bal: az RTL-székház 5. emeleti ablakából

Alajka Bal 2016.05.03. 18:00:57

@PeniValdes: : "így volt. és Heni már abban is szerepelt. de ott is kiesett "
erre reagáltam, hogy melyik volt az a másik műsor ?
Megjegyzem ÉN be sem akartam menni pl. aFARMba vagy a VVbe !

Alajka Bal 2016.05.03. 18:02:28

Ne keverjetek meg ! Most ki kivel van ?

Cimili 2016.05.03. 18:14:57

@Alajka Bal: Na most már engem is teljesen összezavartak, minyá szétcsapok köztük. :DDDDD

kaqxar007 2016.05.03. 18:21:42

@Sanda.Ipse: azoknak akik nem beszelik a Joual-t ,errol szol:
"edzesterv: kar-mell-kar-mell-kar-mell-mell-kar-hat-mell-kar-...... es mit csinalunk a labakkal ?
-a mikkel ???"

www.youtube.com/watch?v=InMJopurNTE

aloksak 2016.05.03. 18:32:20

@Cimili: Te csak ne csapkodj. Inkább megmoshatnád végre a nyelvedet. Tiszta zűűűűűd. :D :D

Cimili 2016.05.03. 18:49:57

@aloksak: Mert a szemem is zöld ésa zöld nyelv passzol hozzá. Fontos a balansz! :)

aloksak 2016.05.03. 18:53:21

@Cimili: Értem. Látom fontos lett ez a balansz most. :D Kontraproduktív módon?

Chuck Νorris 2016.05.03. 19:07:55

kezdek süketedni vagy érthetetlenül atrikulál néhány szereplö :)

Cimili 2016.05.03. 19:14:04

@Chuck Νorris: Nem sokat vesztettél, eddig fos volt az egész. :)

Chuck Νorris 2016.05.03. 19:15:44

@Alajka Bal: a 21-s Svéd Realityben szerepelt még.

Chuck Νorris 2016.05.03. 19:16:48

@Cimili: nézem, csak nem mindig értettem mit nyekeregtek :)

Pácsó Ármándó 2016.05.03. 19:17:06

Szerintem Dóri vonzódik Gergőhöz.

Chuck Νorris 2016.05.03. 19:17:39

Szintetizátornak Gábor és Sanya segit nyulketrecezni. :D

Chuck Νorris 2016.05.03. 19:20:46

Dia : baromira meguntam
ö legalább nem alakoskodik :)

Chuck Νorris 2016.05.03. 19:25:14

na ez a Dóri is , jó nagy szarkeverő.

Commodore 2016.05.03. 19:25:15

Az a fűrészelés b+.

2016.05.03. 19:26:26

@aloksak: @Cimili: meg lesztek evve altalam. XD

Pácsó Ármándó 2016.05.03. 19:26:31

Nem, bögréből sem gazdagodnak meg :-)

Chuck Νorris 2016.05.03. 19:27:25

Atilla nem akar már pénzt keresni a bögrékkel.
igaz hogy egy darabot nem tud megcsinálni de az mellékes :)

Reláció 2016.05.03. 19:27:58

@Perspektíva: @Pácsó Ármándó: Gergő olyan lényekhez vonzódik akik a nyelvükkel más élőlények tápcsatorna bemeneti vagy kimeneti nyilását teszőleges és logikai szabályok nélkülözése mellett nyaldossák.:)

Perspektíva 2016.05.03. 19:30:25

@Chuck Νorris: Azért nem is akar. Mi lenne ha akarna...??

Chuck Νorris 2016.05.03. 19:30:49

a nyomokuttal mi lett? kiapadt?

Chuck Νorris 2016.05.03. 19:33:00

@Perspektíva: az a baj hogy ki lett osztva ki korongozzon, ki törje a diot, ki ketrecezzen. kizártnak tartom hogy Szintetizátor minden vágya a nyulketrecépités volt, Atilláé meg a korongozás :)

Cimili 2016.05.03. 19:33:07

@Biriksz_Krokiksz!: Majd jól kihívlak egy párbajra. :D

Chuck Νorris 2016.05.03. 19:34:18

azt se értem hogy Gergő egyszer suttog egyszer normálisan beszél, miközben senki nincs a közelükben csak pár tyuk

Reláció 2016.05.03. 19:35:52

@Perspektíva: amennyiben logikus az ha azután miután a kutyája a kecske v. a saját seggét nyalta a gazdája száját nyaldossa, majd Gergő mindezt az egyveleget továbbítja az ő Bigijének. A logika persze lehet bene az hogy közben mindkettönek örül és mosolyog. Brigi meg a farmtársak nyálmintáit továbbítja fordított sorrendben Kongo ill. a kecskék seggére...

Cimili 2016.05.03. 19:35:59

@Chuck Νorris: Szvsz az egyikből nem ivóvíz jön.

aloksak 2016.05.03. 19:36:20

@Cimili: Én meg leszek a bíró. ;)

Perspektíva 2016.05.03. 19:36:47

@Chuck Νorris: ...meg öt kamrerát tartó ember :)

Cimili 2016.05.03. 19:37:13

@Chuck Νorris: Egyem meg Gáborom. :DDDDDDDDD Hogy ragozza. :DDDDDDD

Perspektíva 2016.05.03. 19:37:47

@Reláció: Ez egy farm...ilyen megesik arrafelé

Perspektíva 2016.05.03. 19:38:39

@Cimili: Legalább azt csinálja amihez ért

Cimili 2016.05.03. 19:38:58

Akkor most Geri vagy hót szerelmes, vagy kurv@ jó szinész.

Chuck Νorris 2016.05.03. 19:39:13

Atilla milyen bonyolult lélek :D
a szerelmes rész vége olyan volt mint egy szomszédok rész vége, mindenki elmondta mit gondol. :D

Reláció 2016.05.03. 19:40:11

@Perspektíva: ...haggyámá, ha fázik a kezük akkor meg a tehén valagába dugják... nanemán... Mindennek megvan a helye..meg az ami arra a helyre illeszthető

Cimili 2016.05.03. 19:40:30

@aloksak: Tudom, h csak azért, h te is balanszban legyél. :D :P

Zephyrous 2016.05.03. 19:40:53

Gergő hiába rendes, de teljesen hülye. Rajta kívül mindenki látja, hogy ez Ribrigi részéről csak egy érdekkapcsolat. Többen figyelmeztették is, sőt Dóris beszélgetésénél mintha ő is rájött volna erre, mégsem változtat. Az ilyen bamba ember, megérdemli a sorsát.

Perspektíva 2016.05.03. 19:41:05

@Chuck Νorris: Igazi teleregény...csak a szereplőket szinkronizálni kellene...egyiket-másikat

Chuck Νorris 2016.05.03. 19:42:14

@Cimili: hát most vagy nagyon hülye a szerelmes gyerek, vagy nagyon szerelmes a hülye gyerek :)

Reláció 2016.05.03. 19:43:03

@Zephyrous: vannak akik hisznek a 3., 4., 5., ....esélyben. Szép dolog ez na.

Chuck Νorris 2016.05.03. 19:43:40

ne aggodjatok már Gergö miatt, fasza csávo az, eccer megkanolja Ribrigit oszt lapát :)

Reláció 2016.05.03. 19:46:32

Gergő nem egy ószövettségi szemet szemért fogat fogért típusú fazon. Hisz a jóra való törekvés és a megbocsátás ideájában. Szebb lenne a világ ha sok hozzá hasonló lenne köztünk.

Perspektíva 2016.05.03. 19:46:46

@Chuck Νorris: És Ribrigi bejelenti, hogy bocs terhes vagyok...

Reláció 2016.05.03. 19:49:24

A szeretet türelmes, a szeretet jóságos,
A szeretet nem féltékeny,
Nem kérkedik, nem gőgösködik,
Nem tapintatlan, nem keresi a magáét,
Haragra nem gerjed, a rosszat föl nem rója,
Nem örül a gonoszságnak,
De együtt örül az igazsággal.
Mindent eltűr, mindent elhisz,
Mindent remél, mindent elvisel.
A szeretet soha el nem múlik.

Reláció 2016.05.03. 19:50:23

@Perspektíva: és elhagyja a játékot!!!

Pácsó Ármándó 2016.05.03. 19:50:24

Gábor: Okosabbak vagyunk, mint az időjárás! :-)

Cimili 2016.05.03. 19:50:41

Gábor: Gondolom mi okosabbak vagyunk, mint az időjárás. :DDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2016.05.03. 19:52:56

@Cimili: Még mindig késik az órád :-))

aloksak 2016.05.03. 19:55:21

@Pácsó Ármándó: @Cimili: Na össze ne vesszetek. :D EKG-n vagytok. :D Ennyi.

aloksak 2016.05.03. 19:56:36

Ez az Atti olyan ügyes, mindenkinél ügyesebb. Norbi is azt hitte. Ne hogy koppanjon. :D

Pácsó Ármándó 2016.05.03. 19:57:16

@aloksak: Dehogy veszünk :-)

Attilának már mindegy, csak párbajozzon végre :-)

aloksak 2016.05.03. 19:57:33

Ooopsssz. A HG is kiválasztható.

Cimili 2016.05.03. 19:58:39

@aloksak: Majd figyeld meg, egyik sem akar HG lenni ezentúl.

Cimili 2016.05.03. 19:59:13

@Pácsó Ármándó: Bocs, de épp reggeliztem. :)

Chuck Νorris 2016.05.03. 19:59:25

Szegény Gábor ráeszmél, éhgyomorra nem tud korongozni. Ettöl labilis lesz az idegrendszere és kiborul.
sajnálom szegényt mindig látni ahogy sóváran bámulja, marad e egy fél kanálnyi a lábosban amit kikapargathat :)

Perspektíva 2016.05.03. 19:59:31

@Cimili: És ki választ a jelöltekből?

Zephyrous 2016.05.03. 20:00:08

A Vadember nagyon biztos magában, hogy kivinné Szintit vagy Diát. Igazából meg úgyis a műsor készítőin múlik. A múlt heti faoszlopos párbajon ő is vesztett volna.

aloksak 2016.05.03. 20:00:40

@Perspektíva: A HG. Az továbbra is változatlan.

Cimili 2016.05.03. 20:00:52

@Cimili: @Pácsó Ármándó: Arról nem is beszélve, h akkor is én nyertem, mert pontosabban idéztem. :PPP :)))))

Perspektíva 2016.05.03. 20:02:48

@aloksak: De saját magát csak nem választja??? Illetve csak ha biztos benne, hogy akit kiválaszt az őt vinné. Bonyolult...

Cimili 2016.05.03. 20:03:22

@Perspektíva: Fos9 es azt mondta, h a HG dönt.

aloksak 2016.05.03. 20:04:07

@Perspektíva: Értem én a dilemmát. De mindig a macskának van igaza. Ugye @Cimili: ? :D

Pácsó Ármándó 2016.05.03. 20:04:28

@Cimili: Mert te balanszban közelebb vagy hozzá PPP :-)))

Cimili 2016.05.03. 20:06:51

@aloksak: Már le sem merem írni, h miért. :DDDDDD Jön Kroki és kinyír minket.

2016.05.03. 20:08:34

@Chuck Νorris: biztos be vannak drotozva.

aloksak 2016.05.03. 20:09:20

@Cimili: Szerintem hanyagoljuk, mert éjszaka bemászik a szobámba, és tényleg leharapja a férfiasságomat. Azt meg nem szeretném. :D Szóval inkább kussban maradok. :D

aloksak 2016.05.03. 20:10:20

@Cimili: Látod!!!! Kellett neked a Krokiszt a falra festeni!!!! :D :D

2016.05.03. 20:13:57

@aloksak: nyugika van, dietan vagyok, csak rozsdas biciglit es rendszamtablakat eszem. :*

aloksak 2016.05.03. 20:15:18

@Biriksz_Krokiksz!: Huhhh köszike. :) Van itthon egy rozsdás binyó, azt fel tudom ajánlani. :D

Cimili 2016.05.03. 20:18:40

@aloksak: Megérzésben mindig nagyon jó voltam.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 20:19:31

Na kit visz ki Attila, Szintit, vagy Diát, vagy mást ? Szerintem Szintit fogja.

Avanivi 2016.05.03. 20:22:03

@aloksak: kihívható, nem kiválasztható :)

Én a Brigi, Gergő párbeszédből semmit nem hallotta. Az egyik motyog a másik nyávog.

csincsilla72 2016.05.03. 20:23:25

@VV Erőlegény: Szerintem Diát.:-) Szintit utálja, de lám-lám, van, amit a kiscsaj jobban bírt és Attiska nem lehet biztos abban, hogy nem szívatják meg őket egy hasonló feladattal.
De szerintem Brigi is simán szóba kerülhet.

2016.05.03. 20:24:21

mi volt mámma amúgy? lemaradtam ismét.
(tudom, majd holnap elolvasom, jahh)

csincsilla72 2016.05.03. 20:26:30

A "kontraproduktív" kifejezésért elnézést kérek, cégünk managementjének kedvenc kifejezése és sajnos én is gyakran használom. Lehet, hogy tőlem ered, pedig nem akartam szennyezni a nagyérdemű hogyvoltos mikrokörnyezetet:-)

Gia 2016.05.03. 20:29:18

Szegény Gergő családja..Kb két hete még azt üzenték be rádión,hogy Gergő jól választott.Inkább "jól beválasztott"..Már biztos nem kérnének ők sem Brigiből.(Vajon a gyerekei és piros fejűek?Sicc!)

csincsilla72 2016.05.03. 20:30:08

@Biriksz_Krokiksz!: nyígás volt.Folytatódott a Brigi-Gergő folytatásos telenovella, Dóri megvilágította Brigi igaz jellemét Tarzannak, Attis kiborult, amiért Szintike két kanál krumplifőzeléket szedett, pedig ennyit nem melózott, és nem akarnak készülni a keramikus remekművek.
Az eső szakadt, mindenki szarrá ázott, seggen csúszott, kiborult a ganyé, Gábor pedig nem tud éhesen dolgozni.
Félfüllel hallgattam, mert szervezem a nyaralásunkat és sokkal érdekesebb, mint a kínlódásuk:-)

Nem Penny hajója 2016.05.03. 20:38:40

Gergő eddig Észak-Finnországban élt, hogy ennyire nem fázós?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 20:39:05

@csincsilla72: Miért sztem jó szó, csak a megfelelő szövegkörnyezetben kell használni. Jelentését ne igen lehet egy magyar szóval kifejezni, mert nem csak arról van szó, hogy hatástalan (vagy nem hatásos), hanem arról is hogy valaminek pont az ellenkező hatását váltja ki ahhoz képest, amit eredetileg el szerettek volna érni vele.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 20:41:44

@csincsilla72: Re: "...Dóri megvilágította Brigi igaz jellemét Tarzannak..." azért ez annak ellenére necces húzás volt tőle is, hogy még mindig neki drukkolok a játékban.

2016.05.03. 20:43:16

@csincsilla72: jogos az tenyleg fontosabb meg izgibb! es koszi ;)
(A kontraproduktiv meg nalam szemelytol fuggetlen azert kerult celkeresztbe, mert elhasznalodott, elkopott, annyit volt hasznalva mar az utso vv/éh alatt is)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 20:44:31

@Biriksz_Krokiksz!: Mondj egy tökéletes magyar szinomimát rá.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 20:45:53

@aloksak: Mehetsz megnézni a boltba, melyik jelenleg a legolcsóbb sör... :-)

2016.05.03. 20:46:15

VV Erőlegény: csak mar elcsepelt szo, lassan bekerul a kozhelyszotarba, ennyi az osszbajom vele. ;)

aloksak 2016.05.03. 20:47:24

@VV Erőlegény: Miért is? :) Amúgy meg ilyen sóhernek tartasz? :D

2016.05.03. 20:48:54

@VV Erőlegény: ne parancsolgass nekem. hasznaljatok nyugodtan, nem tiltottam meg, de attol en meg hadd kapjak tole sikitofraszt tok nyugodtan.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 20:50:56

@Biriksz_Krokiksz!: OK de melyik magyar szóval lehet helyettesíteni? Kontraproduktív: (idézem magam) "valaminek pont az ellenkező hatását váltja ki ahhoz képest, amit eredetileg el szerettek volna érni vele."

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 20:52:45

@aloksak: Nem csak érik az Attis párbaj Norbi nélkül is. Attis átment hölgypusztító terminátorba... Jelenleg csak Dóri nincs közülük közvetlen veszélyben! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 20:53:43

@aloksak: Amúgy a sör fele úgy is a tied lesz, mert együtt fogjuk meginni! :-)

2016.05.03. 20:55:53

@VV Erőlegény: tudom mit jelent ;);) imverz manuperacio XDXDXD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 20:56:47

@Biriksz_Krokiksz!: Hogy tetszett mondani kedves uram/asszonyom... ? :-)

2016.05.03. 20:58:24

inverz
Doglodik a telom.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 20:59:47

@Biriksz_Krokiksz!: Ok engem már inkább a "sikítófrász" érdekel. :-)

2016.05.03. 21:03:34

@VV Erőlegény: jaja, csajkrokodil vagyok.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 21:08:02

@Biriksz_Krokiksz!: Én meg azt hittem eddig h hogy fiúkroki... :-)

2016.05.03. 21:13:29

@VV Erőlegény: ahhh, jahhh mindenki assziszi aki nem ismer ;)
@Pácsó Ármándó: te meg ne rohogjel baszki, mrt megeszed a kalapod XD

aloksak 2016.05.03. 21:16:38

@Pácsó Ármándó: Nem mindegy, hogy fiú vagy férfi. ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 21:16:38

@Pácsó Ármándó: Na jól van, akkor mi férfiak tartsunk össze! :-) @Biriksz_Krokiksz!: Tényleg meglepődtem kicsit, na de ugye minden csoda 3 napig tart csak! :-)

2016.05.03. 21:24:02

@VV Erőlegény: biri baszki az lanynev ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 21:27:08

@Biriksz_Krokiksz!: Na meg az iksz kromoszóma is ugye, én marha! :-)

Pácsó Ármándó 2016.05.03. 21:29:43

@Biriksz_Krokiksz!: :-)))

@aloksak: Hát nem is! És az se, hogy ki a lány és ki a nő :-)

@VV Erőlegény: Olvass vissza mit össze drámázik, tipikus nőKroki :-)

2016.05.03. 21:34:30

@Pácsó Ármándó: az ikszel kicsit megvezettem, a focitippel, mert asse tul csajos, no.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 21:38:20

@Biriksz_Krokiksz!: Igen, ezen gondolkoztam, hogy kevertelek-e valakivel...? De te osztottad meg a linket a megyei focis játékoskarakterekről, azóta szentül azt hittem h fiú/ffi vagy ! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 21:39:56

@Pácsó Ármándó: Hát ki a f*sz gondolta volna, hogy ilyen tseles, nadehát a sikítófrász lebuktatta ! :-)

Cimili 2016.05.03. 21:41:25

Nos, látom jól szórakoztok. :)

2016.05.03. 21:43:44

@VV Erőlegény: azt se en osztottam meg ;) tenyleg keversz. en gardonyi geza aggyisten biri-je vagyok :*

Cimili 2016.05.03. 21:44:08

Miau. Már a hasamat fogom a nevetéstől. :DDDDDDDDD Nő vagyok. :) Milyen pasi adna már magának ilyen nevet. :)

2016.05.03. 21:45:03

@Cimili: en mar itt se vagyok/voltam ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 21:45:36

@Biriksz_Krokiksz!: Na hát én meg már öreg verő vagyok és kissé szenilis... :-)

Cimili 2016.05.03. 21:45:49

Csak ne a csatornába! :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 21:46:49

@Cimili: A kandúr macska nem miaúzhat? :-)

Cimili 2016.05.03. 21:47:17

Veletek sokkal jobban szórakozok, mint a FÁÁÁÁÁÁRM-on.:)

aloksak 2016.05.03. 21:48:28

@Pácsó Ármándó: Bizony, bizony. Nagyon igazad van. ;)

aloksak 2016.05.03. 21:49:42

@VV Erőlegény: Ha fiú lenne, akkor Cirmi nevet választotta volna. :))

2016.05.03. 21:51:00

@Cimili: a csatorna az a kozlekedoedenyem :)
megyek furdeni es:
Na ide se jovok tobbet
XDXD

Cimili 2016.05.03. 21:52:07

@aloksak: Pácsónak mindig igaza van, tanuld meg! :PPPPPPP Kivéve, ha nekem van igazam. :DDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 21:53:27

@Cimili: Én szeretem a Farmot, bár most egy kicsit leült, de tudunk arról is beszélni. Egyelőre egyetlen nagy meglepetés volt, a múlt hét végi párbaj. Norbit nem tartottam a végső győzelemre túl esélyesnek, de azt hittem, hogy a legjobb 5-ben fog csak kiesni.

Cimili 2016.05.03. 21:53:28

@Pácsó Ármándó: Jaj, lebuktam. :) Azt hittem, már leléptél. :)

Cimili 2016.05.03. 21:54:10

@Biriksz_Krokiksz!: Majd megkeresünk, ne félj! :))))

Cimili 2016.05.03. 21:55:57

@VV Erőlegény: Én is szeretem, de többet uncsi, mint érdekes. Tépőzáras Gizusnak mégis bent kellett volna maradni.

Cimili 2016.05.03. 21:57:19

@Pácsó Ármándó: Ezt küldted nekem????? Ennyi év után ezt érdemeltem? :PPPPP

Pácsó Ármándó 2016.05.03. 21:57:48

@Cimili: Na, már megint :-)

@VV Erőlegény: És majd kimagyarázza :-)

Krétagarbó 2016.05.03. 21:58:28

@VV Erőlegény: most éppen 31 fokról hirtelen leesett 14 fokra, és szakad az eső...:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 22:00:19

@Cimili: Én szeretem ezt a szolid verbális tattikázós iszapbirkozást is, kivéve a Kutyás-Brigiksz nyígást! A Tépőzáras számomra hihetetlenül ostobenkó nyeretlen két éves volt. Nekem ő egyáltalán nem hiányzik!

aloksak 2016.05.03. 22:00:40

@Cimili: Na nem mondod. :D @Pácsó Ármándó: Húúú erről tudnék mesélni. :DDDDDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 22:01:14

@Krétagarbó: Farenheit? :-) Nálunk most kezd javulni! Enjoy! :-)

aloksak 2016.05.03. 22:02:21

@Pácsó Ármándó: Tökéletes!! :D Profil képnek való. :DDDDDDD

Cimili 2016.05.03. 22:06:01

@Pácsó Ármándó: Ne higgyél neki, csak ámít. :) Nekem köll hinni. :PPPPPPPP

aloksak 2016.05.03. 22:06:08

@Pácsó Ármándó: Anno mindig, mondom mindig éjfél után esett be és jól elbeszélgetett magában. Mi meg másnap reggel válaszoktunk neki. Amire ő éjfél után válaszolt. És ez így folytatódott. :D

Cimili 2016.05.03. 22:06:45

Na további jó miegymást, az uccsó kapcsolja le a villanyt! :)

aloksak 2016.05.03. 22:07:01

@Cimili: Igen? Én azt gondoltam már levertem. :DDDDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.03. 22:07:59

@Cimili: Nem kapcsolom, mert mindjárt jönnek az éjszakai elemzők! :-)

Cimili 2016.05.03. 22:08:45

@aloksak: Mondjuk ez télleg igaz. Közvetítettem nektek, h mivolt az éjszakai onlányban. Gyakran akkor jött Ő-szinte Heni is. :)

aloksak 2016.05.03. 22:09:33

@Cimili: Ezt ki is felejtettem. Bocsika. :) Tényleg. Rá így nem emlékszem.

Cimili 2016.05.03. 22:12:14

@aloksak: @VV Erőlegény: A main mi a túrót fognak elemezni??????????????? :DD A holnapi poszt író is gondban lesz asszem. :))))

Pácsó Ármándó 2016.05.03. 22:12:35

@Cimili: @aloksak: Akkor az óraállítás miatt jön most korábban? :-)

Pácsó Ármándó 2016.05.03. 22:13:53

@Cimili: Biztos odaadják CsetGézának, ő szokott 10 sort írni :-)

aloksak 2016.05.03. 22:16:05

@Pácsó Ármándó: Lehet. De tőle kérdezd meg. :))

Cimili 2016.05.03. 22:16:09

@Pácsó Ármándó: :DDDDDDDDDDDDDDDDDD ( Ha ilyeneket írtok, nem tudok lelépni.) :)

Cimili 2016.05.03. 22:17:13

@Krétagarbó: Krétácska, te szabin vagy?

Pácsó Ármándó 2016.05.03. 22:17:28

@Krétagarbó: Egy művésznő vigyázzon magára! Pihenje ki a dzsetleget és öltse fel nercbundáját! :-)

Cimili 2016.05.03. 22:18:51

@Pácsó Ármándó: Akkor 12-re jártam dolgozni, most meg 9-re. Ez a magyarázat. Mondjuk, ha lenne most is onlány.....

Cimili 2016.05.03. 22:19:46

@Pácsó Ármándó: Ma nagyon élsz, asszem holnap sírni fogsz. :)

2016.05.03. 22:20:31

@aloksak: nem remlett, de lehet ;)

Visont ha most elgezditek brigit brigiksznek hivni, kurva merges leszek.

csincsilla72 2016.05.03. 22:21:18

@Pácsó Ármándó: Hát, a mairól nehéz is lenne annál többet.
Azért az tetszett, hogy az előzetes szerint kapnak egy levelet, miszerint beértek a végjátékba. Mondjuk ez talán túlzás, de értem én, mit akartak mondani vele: KEZDJETEK MÁR EL JÁCCANI, BAMMEG! Tattika!!!
@Krétagarbó: Az hol van, ahol 31 fok van?:-)

Pácsó Ármándó 2016.05.03. 22:21:47

@Cimili: Nem, sajátot majd legközelebb :-)

Megyek is, bontakozzatok ki bátran :-)

2016.05.03. 22:22:07

@Krétagarbó: most jottem ki a forro furdobol, nagyon ajanlom, mert fini.

aloksak 2016.05.03. 22:25:06

@Cimili: Na csak ne tessék fenyegetni @Pácsó Ármándó:-t. ;) mi férfiak összetartunk.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 22:26:12

na volr vmi érdekesség máma,vagy csak Brigi-Gergő nyávogott. vagy volt vmi kandúrmacska is?

Pácsó Ármándó 2016.05.03. 22:29:58

@PeniValdes: Sopánka! Reklám! :-)

@aloksak: Tarts a frontot! :-)

aloksak 2016.05.03. 22:31:44

@Pácsó Ármándó: Ezzel a siserihaddal szemben? :) Megpróbálom.

Krétagarbó 2016.05.03. 22:35:26

@csincsilla72: ahol a Kroki rokonai laknak, az aligátorok:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 22:37:35

@VV Erőlegény: Ok,tartsunk össze mi fiúk,és majdnem fiúk!

2016.05.03. 22:39:18

@Krétagarbó: floridaban voltal baszki???? ;))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 22:44:23

@Krétagarbó: Everglades
a krokikat néha összekeverik az aligátorokkal pedig mások,mint a tyúk és a gyöngytyúk. a krikik szenvedélyesebbek mint az aligátorok,az aligátor introvertált,tehát ha közel mész egy aligátorhoz,az megijedt,és elfut. a Krokik ellenben extrovertált,és mindenre rátámad,ami közelítit. ez mutatja hogy a krokodiloknak szociális kapcasolatteremtő gondjaik vannak, főleg ha bordások. Ha szemenélzünk velük,akkor látjuk hogy a krokik pofája keskeny,hosszú,az aligátoroké meg széles. így lehet megkülönböztetni őket.

2016.05.03. 22:46:33

@PeniValdes: na vegre vki latja a kulonbseget.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 22:47:24

@Biriksz_Krokiksz!: mondom tök egyszerű,ha nem akar veled haverkodni,akkor aligátor

2016.05.03. 22:52:37

@PeniValdes: mondjuk a tamadas sem feltetlenul bariskodas jele ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 22:54:34

@Biriksz_Krokiksz!: ok,de a krokik legaláb próbálkoznak, cak olyanok mint a pasik a bárpultnál,rögötn átkarolnak.)

2016.05.03. 22:57:02

@PeniValdes: jo hat nem delfinek, ugye.

Cimili 2016.05.03. 23:02:41

@Pácsó Ármándó: A hét legjobb mondata volt. :DDDDDDDDDD Pedig Gézut szeretjük. :)

Cimili 2016.05.03. 23:03:40

@PeniValdes: :DDDDDDDDDDD Milyen zenét szeretnek a krokik és milyet az aligátorok? :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 23:04:40

@Cimili: könnyú kérdés.az aligátorok taylor Swiftet,a krokidilok skrilexet hallgatnak

Cimili 2016.05.03. 23:11:00

@PeniValdes: Skillexet eszik v.isszák? megnéztem a youtube-on, nincs ízlésük. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 23:13:51

@Cimili: ez csak egy példa, a lényeg hogy a krokik sosem hallgatnak mellékutcai fiúkat

Rommvili 2016.05.03. 23:14:41

elolvastam sixx mestert,megnéztem a műsort most. ez most tényleg nagyon fasza poszt lett!!!
mert sokszor túldícsérik ám a hízelgők a rossz írásokat is...
csak néhány észrevétel. mert közben pokerstars.

Rommvili 2016.05.03. 23:15:30

meeegnééézeeem,hooogy a csiiirkééék miiit proooduukáááltaaak. ))))

Rommvili 2016.05.03. 23:19:55

egyébként nagy polihisztorok voltak ám a régi öregek!! feltalálták a gombnyomásra gyulladó petróleumlámpát. az istállóban a tehénfejésnél gergő kezében gombnyomásra fény gyúlt! DDD

Rommvili 2016.05.03. 23:21:25

Okos gyerek ez a gábor! jól látja,hogy a kurva létrának használja gergőt.

Rommvili 2016.05.03. 23:23:26

attila:nem tiszteli a kort. (cintire gondolt) hát elég baj lenne ha csak a kort kellene tisztelni!!! a tiszteletet valamivel ki is kell ám érdemelni! de nem azzal amit az őrült attis csinál. )

Rommvili 2016.05.03. 23:25:39

És végül. Utálom gábor fényes balettnadrágját azzal a falusias,6 évvel ezellőtti divat szerinti műanyag kínai "papucsával" !!! olyan buzis,lábszagú...

Rommvili 2016.05.03. 23:27:24

ja! és brigi lábait nem tudom jellemezni. se nem "ó",se nem "x". inkább olyan keverék szar! )

Rommvili 2016.05.03. 23:37:31

na! izélem itt a rezet egyedül... )))

Perspektíva 2016.05.04. 07:02:53

@Rommvili: A reggeli mellé éppen jó volt...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 07:09:05

@Pácsó Ármándó: És ebből is a felében kb azon anyázik, hogy ő milyen balszerencsés, hogy neki mindig ezek a részek jutnak csak... :-)

aloksak 2016.05.04. 07:09:48

@Cimili: Jóccakát. :) Én meg azt mondom, Jó reggelt. :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 07:10:41

@Rommvili: A legjobban az zavarna bennük Gergő helyében, hogy a felső testéhez képest rövidek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 07:11:39

@aloksak: Sör hegyekről álmodtam az éjjel. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 07:17:57

@Krétagarbó: Azt hittem egy héttel tovább tart..., sebaj, így hamarabb visszanyertünk egy ős kommenter hölgyet (az esetedben az utóbbiról nincsenek kétségeim).

aloksak 2016.05.04. 07:35:17

@VV Erőlegény: Csak nehogy előre igyál a medve bőrére. :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 09:23:46

@PeniValdes: A saját megfigyeléseim alapján ez inkább a mediterrán, dél európai népek hölgy populációját jellemzi (dél olaszok, görögök pl.). A magyar lányok általában arányosak, persze kivétel erősíti a szabályt...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 09:29:02

@VV Erőlegény: so so...fogjuk rá. a hosszú lábak nem jellemzőek. optikailag lehet rajta csalni,azzal ha kinyújtod sporttal,de egyébként azzal kell élned.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 09:29:52

@VV Erőlegény: állitéah a magyar női népviseletben is megfigyelhető,a magas derakak..

tipptipptuti 2016.05.04. 09:30:43

Sziasztok, először kommentelek:)
Szeretem megismerni milyen mások személyisége.
Sztem nem korrekt leribibrigizni 2-3 eltévedt csók miatt egy nőt, mivel egy lőrétől elveszítette az önkontrollját. Nagyon sok olyan nőt ismerek, aki 10 éve hűséges feleség és 3 gyerekes anya, korábban meg az egyetemen csak az nem feküdt rá, aki nem akart.
35 évesen hippiként (szabad csókolózni bárkivel)viselkedik, mert a 3 gyerek ellenére szabados maradt, ami nem okés, de a kommentelők kedveltje, Gergő meg megtévesztő: rövid távon jónak tűnik: jólelkű, szerelmes, mindent megbocsátó, jóképű lovag, de hosszú távon kiábrándító: egy nő sem tud olyan pasit tisztelni, felnézni rá, aki nem tesz le érdemi munkát az asztalra, csak kényelmesbe nyomja, vegetál, kimerül a lénye a pihenés, szex, szerelem trióban. Túl kényelmes, túl lagymatag, túlságosan nem teszi oda magát semmiben. Eleinte jól esik egy nőnek ennyi figyelmesség, kedvesség, de egy idő után többre vágyik: arra h mutasson fel vmit: szorgosságot-dolgosságot vmiben. A szex és a szerelem idővel lanyhul és akk marad a tunyasága, bambasága, semmittevése. Ezért nem ért el még semmit. Az élet számára arról szól h kényelmesben elvan. Amúgy apának ideális ez a típus, mert a gyerekek körüli sündörgésben oda fogja tudni tenni magát. Épp ezért nem kellene lepattintani a Brigiről. Erre van ez a pasi kitalálva: egy 3 gyerekes anyának és a gyerekeinek a támasza legyen. Másra nem jó. Ha a Brigi ezen funkciója miatt fedelet ad számára, akk jól jár 3 gyerek:) Ha a Briginek létra ez a pasi, a pasinak is Brigi. Ha valóban olyan jólelkű, akk bírnia kellene magával a 3 gyerekre tekintettel, nem kanosan nyomulni... Dórinak pedig nem Gergővel kellett volna kibeszélni h a Birigi K, hanem Brigivel beszélni h ha lát fantáziát a Gergőben, mint a 3 gyerek pótapukájában, akk gondolkozzon el azon h fel tud-e hagyni a mindenkivel csókolózok magatartásán, vagy ha nem akk őszintén tálaljon ki Gergőnek h majd minden útjába eső pasival csókcsatában forr össze...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 09:36:34

@tipptipptuti: hello, szerintem mint Brigi,mint Gergő defektes,úgyhogy megérdemlikegymást.
mert,hogy...kötve hiszem hogy Brigi most ivott először,és mist jött rá,hogy ennyire nem bírja az italt. ha vmit nem bírunk,akkor nem csináljuk. felnőtt emberek vagyunk. szerintem.
Brigi vmi állandó apát keres a 3 gyerekének, Gergő meg helyet,ahová lehajthatja a fejét. úgyhogy passzolnak

Reláció 2016.05.04. 10:00:51

@PeniValdes: @tipptipptuti: Jó reggelt! Elgondolkodtam, és egyetértek veletek. Könnyű meg- és elitélni másokat, miközben ha kicsit belegondolunk a saját életünk is hemzseg hasonló baklövésektől. Nem vitatom, hogy Brigi persze ne tett volna meg sokmindent azért, hogy ez a kép kialakulhasson, de neki is van jó oldala amiért szeretni lehet. Ezt talán jobban látja benn Gergő. Azzal pedig vitatkoznék egy kicsit, hogy fontos-e az anyagi világnak való megfelelés vagy élhetünk e más síkok mellett boldog életet. Gergő nemek harmónikus személynek tunik, mégha a standard hétköznapi felfogás szerint kvázi nimcstele is. Szerintem nem jár rossz úton hogy boldog életet éljen.

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:02:01

@tipptipptuti: ezek szerint nem követted végig az eseményeket. Ugyanis Dóri bizony megkísérelt Brigivel nagyon komolyan beszélni a bulikán való viselkedéséről és Brigi volt az, aki utólag is elbagatellizálta. Ez azt jelenti, hogy számára ez nem első és egyszeri ilyen viselkedés volt, ahol túlitta magát és ilyenkor túlteng a libidója.
Gergő - amennyiben csak szállást akar - Briginél sokkal jobb nőket kaphat ki, kevésbé zavaros háttérrel. Sokunknak nem tetszik, hogy ennyire "megbocsátó", de nem ismerjük annyira, hogy tudjuk, részéről van-e ebben valamilyen stratégia.
Az sem világos, hogy miből szűrted le, hogy Gergő egy semmirekellő ember. Ha igazad lenne, nem dolgozott volna 6 éven keresztül egy nevelőotthonban minimális jövedelemért gyerekek mellett.
Értem, hogy Brigit mentegeted (nyilván nőből vagy), de nem egy 18 éves lány, aki először tapasztalja meg, hogy az alkoholnak milyen hatása van rá. Egy megjátszós álentellektüel a sűrűn használt idegen szavakkal, a vontatott, nyafogós beszédével.
Remélem, valaki a héten kipakolja onnan egy párbajon.

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:06:52

@tipptipptuti:" Ha valóban olyan jólelkű, akk bírnia kellene magával a 3 gyerekre tekintettel, nem kanosan nyomulni... "
Lehet, hogy neked újdonság, de egy pasi csak annyira tud "kanosan" nyomulni, amennyire egy nő engedi. Nem úgy tűnt, hogy erőszakot követne el a nővel szemben. A saját gyerekeire elsősorban a nőnek kéne gondolnia (nem beszélve a könnyek közt kinn hagyott szeretőjére).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 10:12:13

@PeniValdes: Peni, helyesen írva: "mind Brigi mind Gergő". Amúgy én szvsz nem szeretem, amikor ezekben a játékokban bárki is az alkoholos befolyásoltságra hivatkozik, akár bírja az italt, akár nem... @Reláció: Re: "Könnyű meg- és elítélni másokat, miközben ha kicsit belegondolunk a saját életünk is hemzseg hasonló baklövésektől." OK, de egyrészt mi nem élünk a kamerák össztüzében, másrészt, ha lebukunk, minket is megítélnek. Re: "Nem vitatom, hogy Brigi persze ne tett volna meg sok mindent azért, hogy ez a kép kialakulhasson, de neki is van jó oldala amiért szeretni lehet." Az eddig a Farmban látottak alapján mondják egyet lsz. !

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:13:16

@Reláció:" Szerintem nem jár rossz úton hogy boldog életet éljen."
Egyetértek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 10:14:42

@Sanda.Ipse: Dóri tegnapi árulkodása szerintem eléggé határeset volt a korrektség és az inkorrektség határán. Ezzel együtt még mindig neki drukkolok! :-)

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:20:25

@VV Erőlegény: Dóra a "barátjának" tekinti Gergőt. Mi is értetlenül nézzük, ahogy Gergő mindent eltűr a nőnek, holott a 24 órából látunk alig 40 percet. Én a barátomtól kimondottan elvárnám, hogy megosszon velem olyan információt, ami egy kapcsolat kezdetén segít jobban megismerni az új partnert.
Igazán egy dóriféle nő lenne Gergő mellé való ifjabb kiadásban.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:22:41

@Reláció: a komment első részével nem foglalkoznék,a másodikkal igen,mely az anyagi világnak való meg vagy nem megfeleést vitatja..
szépen hangzik,de anyagi biztonság nélkül nincsen leki kiteljesülés, ha nincs laknom,ennem,akkor nem tud megvalósulni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:24:52

@VV Erőlegény: én alapból nem bírom azokat akik isznak aztán utána meg elszabadulnak.

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:26:31

@VV Erőlegény: egyébként vagy a szerelem, vagy valamiféle stratégia annyira elhomályosítja Gergő ítélőképességét, hogy ha a nő az orra előtt dugna mással, akkor is megbocsátana:)
A benti haveroktól és szövetségesektől (Norbi, Dóri) sem jóindulatnak fogja fel, hogy megpróbálták kinyitni a szemét. Kíváncsian várom, mi van e mögött.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:27:03

@Sanda.Ipse: érdek,szerintem van a srácnak egy sötét oldala

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:28:40

@PeniValdes: meggyőződésem, hogy ital hatására sem cselekszik az ember olyasmit, amit józanul soha nem tenne meg. Ráadásul Norbival is ő kezdett ki. Addig dörgölgette a hátsóját Norbi csúnyájához, míg az vette a lapot és csók lett a vége.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 10:29:23

@Sanda.Ipse: Ezt értem, és igazából egyet is értek veled, de azért mégis furcsa, hogy a farmbeli barátomnak elárulom, hogy a farmbeli barátnőm, akibe egyébként a farmbeli barátom szerelmes (én viszont egy kicsit talán a farmbeli barátomba vagyok szerelmes), egy bensőségesebb beszélgetésünkkor (mert fogadatlan lelki szemetesládaként korábban többször is beszélgettem vele bensőséges témákról) egyszer elejtette nekem, hogy a kinti barátja szerint ő egy konzumhölgy...

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:29:46

@PeniValdes: érdek egy ilyen zűrös nő? Hmmm...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:31:18

@Sanda.Ipse: és mi van ha anyagilag jobban áll mint gergő,mi van ha van hol laknia?

Zephyrous 2016.05.04. 10:33:33

@VV Erőlegény: Nem volt árulkodás, Gergő kezdeményezte a beszélgetést Brigiről és a kapcsolatukról, Dóri csak elmondta a véleményét. A többiek is átlátnak a szitán, max. csak Gergő szemébe nem merik mondani, csak a "titokszobában" a kamerának. Mindenesetre Gabi jól látja a helyzetet, hogy Gergő csak létraként funkcionál ebben a kapcsolatban.

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:34:29

Gergő nem rosszkülsejű pasi, udvarias, előzékeny, beszélni is tud (ha akar). Érdekből mondjuk elmenne kísérőnek (a hostess ffi megfelelőjének), gazdag nőket kísérgethetne jó pénzért klf. eseményekre. Brigi éppen nem az a nő, akihez bármilyen pasi érdekből csapódna.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 10:34:58

@Sanda.Ipse: Ha belegondolok Dórinak játékbeli érdeke is fűződhetne ahhoz, hogy robbantsa, de legalább is csendben megfúrja az ingatag románcot a barátja és barátnője között, és ezzel szorosabb szövetségre kerüljön a barátjával, illetve szép lassan lekoptassa a barátnőjét... Ugyanakkor nem hinném, hogy jelenleg első szándékból ez motiválná.

mézescsók 2016.05.04. 10:36:35

@Sanda.Ipse: Tök igazad van. Ha valaki meglep ittasan, arra józan állapotában nem figyeltem igazán.
@VV Erőlegény: Sosem lesz megfejtve a dolog: egy barátnak kötelessége-e szólni ilyen szituban, vagy jobb, ha hallgat.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:38:34

@Sanda.Ipse: ahhoz már öreg...és mi van ha nincsvesztenivalója,ha ez az utolsó esélye,hogy megfogjon vkit. és a benti hozatalból csak Brigit foghatja meg

Zephyrous 2016.05.04. 10:38:46

@VV Erőlegény: A románcukat többen meg akarják fúrni, hogy gyengítsék Gergőt, pl. Vadember is. Dórinak hiába jön be Gergő, amikor tudja, hogy túl öreg hozzá és ez viszonzatlan szerelem a részéről. Brigit meg már én is szívesen látnám kint, mert gyengíti Gergőt + rohadtul zavaró az affektáló ál-értelmiségi viselkedése.

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:45:04

@PeniValdes: öreg? utolsó esély?
Ember! Gergő csak 35 éves.
Egy interpálos amerikai chat partnerem 70 éves, 2 éve vett el egy 26 éves nőt:)

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:47:04

@VV Erőlegény: szerintem sem. Akkor a bulikában nem akarta volna saját magától is megmenteni Brigit, hanem hagyta volna, hogy még jobban járassa le magát. Dóri jólelkű.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:47:27

@Sanda.Ipse: látom nem érted..35 évesen nincs hol laknia!!! anyagilag egy csőd!!!
jogos,hogy megpróbál vmi kapcsolatot..

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:48:12

@Sanda.Ipse: nálam ilyen ember esélytelen lenne,bármilyen rendes, meg szereti a gyerekeket.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:48:50

egyébként kell vkinek egy 2012-es bMW?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 10:49:49

@Zephyrous: Engem is, ráadásul Briginek már semmi esélye nincsen megnyerni a fődíjat. A mai oddsokat a következőre adom: Kutyás 35%, Dóri 30%, Gábor 15%, Attila 10%, Dia 10%, Fitneszguru 0%, Brigi 0%, Cinti 0%.

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:49:58

@PeniValdes: azért 3 millát seperc alatt megnyert pl. az Rtl Klub műsorában:)

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:50:30

@PeniValdes: nem akarom rád beszélni:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 10:51:00

@PeniValdes: Ez azt jelenti, hogy neked sincs hol laknod ? :-)

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:53:10

@VV Erőlegény: egyetértek a sorrenddel és az arányokkal is.
Persze események tükrében még ez változhat.
Brigi minél előbb hazamegy, annál kevésbé van módja a továbbiakban rontani a renoméját a "mikrokörnyezetében". Én már nagyon unom a románcukat.

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:55:08

@PeniValdes: tudnom kéne?:)
E tényről is csak a Blikk oldalán szereztem tudomást, a műsort nem láttam.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:55:55

@Sanda.Ipse: én az interpalson korosztályombeliekkel ismerkedtem:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:57:22

@Sanda.Ipse: vagy lehet,hogy ez az egész szegény ember vagyok én kamu?? és a 3 milla ott fial a bankban? hmm ha így nézzük,egész jó pasi ez a Gergő:)

Sanda.Ipse 2016.05.04. 10:59:11

@PeniValdes: mivel az én célom kizárólag a nyelvgyakorlás, ezért nincs korosztályi megkötésem. 14 éves skacokkal is kapcsolatban vagyok, de van 81 éves hölgy is. Nekem a különféle téma a lényeg, nem partnert keresek:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 10:59:48

@Sanda.Ipse: én sem partnert kerestem,de én nő vagyok

bElannaTorres 2016.05.04. 11:03:19

@Sanda.Ipse: előfordul az ilyen, azonban általában -a fiúk nagy szerencséjére- a fiatal lányok a fiatal fiúké :))) Úgyhogy szerintem egyáltalán nincs könnyű helyzetben Gergő társkeresés szempontjából. 26 éves gábor megmondta - na csak nem vagyunk egy generáció :D

Sanda.Ipse 2016.05.04. 11:03:48

@PeniValdes: egyébként az öreg faszi éppen azzal keltette fel az érdeklődésem, hogy a profilképe az esküvői fotójuk a Kínából importált csajjal, mindeközben az öreg nagy hittérítő, egyetlen olvasmánya a Biblia. Bírom az ilyen csodabogarakat:)

Sanda.Ipse 2016.05.04. 11:05:22

@bElannaTorres: nem úgy vettem észre, hogy hiány lenne szingli korosztályos csajokból:)

Sanda.Ipse 2016.05.04. 11:06:38

@Sanda.Ipse: "vagy lehet,hogy ez az egész szegény ember vagyok én kamu?? és a 3 milla ott fial a bankban? hmm ha így nézzük,egész jó pasi ez a Gergő:)"
Hát erre:)

Sanda.Ipse 2016.05.04. 11:10:51

@bElannaTorres: kedvenc Gáborkámmal kb a 8 éves unokaöcsém korosztályos:)

bElannaTorres 2016.05.04. 11:14:10

@PeniValdes: igen én is így gondolom. @Sanda.Ipse: én ezt nem figyelem, de biztos van belőlük is bőven, elég az ha egy biztosnak gondolt kapcsolat hosszú évek után szétmegy, ottmarad a harmincas nő egyedül gyerek nélkül, nem feltétlen csak a selejt marad - de gondolom hogy akkor se könnyű, főleg ahogy Gergő elmondta, egy idő után átnéznek rajta mintha ott se lenne.

bElannaTorres 2016.05.04. 11:17:52

@Sanda.Ipse: " a 8 éves unokaöcsém korosztályos:) "
ez jó :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 11:20:45

@PeniValdes: Most te 3 millától komolyan lehidalsz Peni ? :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 11:22:36

@bElannaTorres: Bakker, csak egyszer jöjjön ki a Farmról, garantálom nem lesznek többé nő problémái (és lehet, hogy ehhez még el sem kell vinnie a 20 millát).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.04. 11:26:22

@Sanda.Ipse: Én ezeket inkább képmutatóknak nevezném... Nem a kínai import feleség a problémám, hanem az ezzel párhuzamosan futtatott álájtatosság, na meg a fiatal feleség melletti magyar milf kategóriás chat partner. :-)

slara 2016.05.04. 11:55:08

@Reláció: jó oldala, amiért szeretni lehet ribirobogót, Te mit kedveltél meg benne? hátha bennem is megmoccan a felebaráti szeretet iránta ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 12:22:55

@VV Erőlegény: 3 millától nem,de azt lehet ügyesen forgatni:)

Reláció 2016.05.04. 12:23:59

@slara: csak annyit mondtam, hogy biztos van jó oldala amiért lehet szeretni és ebből talán Gergő többet is lát mit az rtl nekünk mutat.
süti beállítások módosítása