Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5941-5944.

2012. január 28. 17:19 - villanella

Jöjjön egy összefoglaló a csütörtök-péntek este vetített Barátok közt epizódokból. Dupla, mert tudunk élni. Volt esemény, Vili bá befordult, Hanna beparázott, Zsolték majdnem kúrtak, Mikinek viszont a majdnem szex helyett igazi, éles aktus kerekedett, de nézzük akkor, hogy volt.

Tovább
6 komment

VV5 - 132/133

2012. január 28. 09:41 - sixx

Lilu, Lilu, téged meg ki öltöztetett Beavisnek, bazdmeg? Nem kell elhinni mindent a fodrásznak, csak mondom. Hajnal négykor nyitunk Fecó idióta röhögésével, mindenki alszik, csak ez az idióta járták fel s alá, mint valami elbaszott zombi, Kinga meg röhög rajta, ami nem megengedett Vera Házában, és persze szóvá is lesz téve, az istenbasszameg, ilyenkor aludnék, kussoljál már. Ez megy egy ideig, Vera úgy felturbózza magát, hogy szerintem soha nem fog már többé aludni, idióta vagy Kinga, jól hallottad. A nő kezdi elveszíteni a kapcsolatot a józan ésszel, ha nem esik ki vasárnap, pszichológust kell hívatni hozzá, mielőtt teljesen megőrül és szemeteszacskókba nem fojtja nőtársait. Na, megvan a megoldás, hülyepicsa felkiáltással kimegy a nappaliba, megnyugszunk.

Tovább
Címkék: vv5
1817 komment

Szolgálati közlemény: holnap dupla VV-hogyvót

2012. január 27. 20:28 - sixx

Ültünk a vonaton a csajommal és éppen azon voltam, hogy elővegyem a gépet és leírjam az első mondatot a tegnap esti történésekről, melyek örökké a 2012-es Nagy Színházi Botrányként vonulnak majd be a szórakoztatóipar történetébe, szóval már meg is fogalmaztam, hogy "Lilu, Lilu, téged meg Beavis-nek öltöztettek, oszt hagytad bazdmeg?" amikor elaludtam. Két és fél óra múlva mondták, hogy Debrecen, Debrecen, hajóvonták találkozása a sínen tilos, én meg felkeltem, és most itt vagyok. Holnap dupla poszt lesz, tessen nekem megbocsátani MOST. 

22 komment

VV - 131

2012. január 26. 20:57 - sixx

Nem fogom külön posztban taglalni a természetellenes kiválasztást, az kéne még csak, és a kisfilmeket sem fogom kommentálni, mert mindennek van határa. Balázs kedvenc buggyos gatyája illetve a csillogós cipő plusz szegénylegényes szürke fasztudjami nagyon divatos, de nem túl szívderítő látvány, aszongya, hogy egy sima szereposztás olyan balhét okozott, hogy Hajdú Pista csak nézett, mint VV Vera kiesése után az arcába tolt Blikk címlapra, és nem értette, mi a fasz van. A darab, amit előadnak, ugyanis kélt királylányt, egy fiúnak öltözött lányt és egy csicskát követel meg, na tessék kitalálni, melyik szerep az, amitől sírógörcsbe fulladó hisztirohammal kevert kurvaanyázás alakult ki a villában.

Tovább
Címkék: vv5
893 komment

Castle 3x01 - A Deadly Affair (A tékozló író hazatér) (ÉVADNYITÓ)

2012. január 26. 12:33 - Zenóbia

Na nézzük, mit kapunk a harmadik évadban, kíváncsian várom. Némileg új felvezetést, gazdagodtunk egy-két érdekesebb jelenet felelevenítésével az eddigiekből, de az alap ugyanaz maradt. Castle egy elvarázsolt kastély tükörtermében forgolódik pisztollyal a kezében, mígnem valaki elkezd rá ezerrel lőni, összetört tükrök, menekülés egy folyosón, végül kijut egy sikátorba, ahol Beckett várja szintén pisztollyal a kézben. Ráparancsol Castle-ra, hogy feküdjön, de ő ehelyett inkább ráfogja a pisztolyt és egyszerre lőnek, látszólag egymásra. Ez történt három napja, akkor most vegyük végig, hogy jutunk ide. A történet egy tojással és Ryannel kezdődik, aki meg akarja állítani a tojást a csúcsán, mert egy legenda szerint ez az őszi napéjegyenlőség napján sikerülhet. Egyelőre nem boldogul túl jól. Beckett, akinek a nyáron kilométereket nőtt a haja és a cipősarka is, inkább munkát ad nekik, mielőtt még nyers tojás borítaná el az egész kapitányságot. Castle-ről semmi hír, pedig már beköszöntött az ősz, biztosan jobb dolga akadt Ginával Hamptonsban.

Figyelemelterelésként csörög Kate telefonja, van egy hullánk. Egy napfénytetőre zuhant ki a lány az egyik ablakból, át is lukasztotta a fejével és a karjaival, így nézelődik lefelé. Jé, Lanie-nek is megnőtt a haja, ez egy ilyen hajnövesztős nyár volt. A lány nem önszántából ugrott, hanem lelőtték. Chloe Whitmannak hívták, de ez most senkit nem érdekel, mert a boltban, aminek a napfénytetőjén döglik a lány, épp kitesznek egy életnagyságú Castle figurát azzal, hogy pénteken dedikálás. Össznépi sértődöttség következik, hogy ezek szerint visszajött, de cseszett őket megkeresni, én is megsértődnék mint az állat. Átnézik Chloe lakását, aki mintha épp utazni készült volna. Közben megérkezik Evan, a pasija. Chloe tanár volt, és Evan nem tud róla, hogy el akart volna utazni, hiszen órái lettek volna, pedig de. Lanie közbeszól, talált az áldozat markában egy cetlit, amin egy cím van felírva. A lakás egy Maya nevű nőé, az ajtó nyitva, odabent minden felforgatva, de még ott az elkövető. Berontanak mindhárman a hálóba, ahol Castle áll fegyverrel a kezében, az ágyon meg egy halott nő. Becky-nek szólítja Beckettet, akkor ez nem is Castle tutira, hanem csak a gonosz ikertestvére.

Tovább
Címkék: castle
9 komment

Barátok közt - 5939-5940

2012. január 26. 09:27 - dj Zax

Tegnap önfeledten örökség vadásztunk Ritával, Hanna dögös, ám szélfútta fogsorú muterjával, de ezen kívül csak a sírás, meg a picsogás, ami ment. Mindenki békült mindenkivel, Juli Andrással, András Atikámmal, Hanna Klaudiával,úgyhogy térdig jártunk a lében rendesen. Már csak Zsófi és Zsolt van hátra, velük kezdjük a mai napot. Flangálnak a Duna parton a homokban, Zsolt kezében egy faágból rögtönzött sétapálca, de ahogy elnézem a fejét, inkább egy szaftos vesszőzés lesz a dologból. Fél-e Zsófi, ez itt a nagy kérdés, masszírozzák egy kicsit a szart, de nincs döntés. Ugyanezt teszi Pumukli Laci Gabirexiával (már hogy masszírozza), néha ráfog egy kicsit a csecsekre, a csaj nem túl nagy megelégedésére. Mindjárt meg is van a nagy ötlet. Hétvégén Balaton, hotel, masszázs, pedikűr és manikűr, csak sajnos Gabirexiának nincs rá zsetonja. Laci fizetne, de úgy meg már kedv sincs. Pumukli nadrágjába is visszabújik a kígyó egy szomorú szisszenéssel.

Gizike önfeledten tesz-vesz otthon, mikor érkezik vezetés technikai tanácsadó, azaz a Köles tanár úr, Lindáért. Indulnának is vezetni, de Lindán nem lesz jó az a magassarkú (pedig milyen jó az), cserélje tornacipőre. Az méltatlankodik egy kicsit, hogy így nem tudja eléggé kacsa a segge, meg ő mindig magassarkúban jár – ez szakmai ártalom, de végül húz egy ordénáré mintás tornacipőt. Amíg öltözik, tanár úr elmeséli Gizikének, hogy Peti hogy zsarolta meg őt azzal, hogy elmondja a feleségének a kurvázást és ő, hogy ez ne történjen meg, hogy tolta át a vizsgán a kis gizdát. Pumukli fut össze az udvaron Bécikémmel, aki faszán dolgozik és van egy víkend háza a Domonyi tónál. Ugyan még nincs benne medence, de ha Laci ad neki egy-két giga megbízást, akkor lesz az is. Laci persze meg tudna vele állapodni. Egy ingyen víkend megér egy bizniszt. Gizi keresi fel Petit egy saller és egy ráhatós baszlatás okán Köles tanár úr megzsarolása miatt. Ideiglenesen ki van tagadva családból, mert köp mindenkire a kis farok.

Tovább
11 komment

Barátok közt - 5937-5938

2012. január 25. 14:00 - dj Zax

Zsozso családban áll a bál, darabban a porcelán étkészlet, Hanna muterja is megjelent, aki tán Vö betű formába teszi a lábát Miklós cár kedvéért és Csocsó csókoló Balázs sem költözik be baszatlan egyetemi csajok közé, de még minden lehet. Meg annak az ellenkezője is. Nézzük miből dolgozunk ma. Hanna muterjával kezdünk, aki nem lenne rossz csaj, akinek elég szélfútta a fogsora, győzködi a lányát, hogy mekkora ötlet lenne egy lakásban lakni. Hanna Montanának nem túl őszinte a mosolya, de lehet, hogy csak fingott egyet. Meg kell beszélni a Klaudiával. Miért? Ki a pöcs az a Klaudia, hogy ilyen dolgokban kell döntsön a vén kígyaja? De mindegy is, Juli hoz sütit a Atikám hülye gyerekének Dominak, mert aki A4-es lappal áll modellt Banditának, amikor annak szamuráj kard van a kezében, azt nagyjából így szokták hívni. De jaj, Juli és Atikám a sezlonon ülve szuggerálják egymást, már majdnem egymás fogkövének esnek, de végül mégse. Lesz ebből még terpesz, de minimum egy herpesz.

Ügyvédnő vágatja fel Andrásnak az ereit egy forró vízes kádban, mondván, hogy Bandita volt a szar, ő tehet mindenről, András meg vegye tudomásul, hogy elfogult, mert Bandita nem is tőle van, hanem a bátyjától. Egyszóval Nóra nem viccelt, odavágta kula kapitányt András íróasztalára, hogy jól András szemébe fröccsenjen. Közben a Rózsában Zsolti fiú masszírozza a Zsófi ügyet. Előbb Kingát vallatja, ki tudott róla, miről tudott ügyekben és egyenlőre örülhet, nincs kirúgva. Érkezik Linda, aki be kell vágja Tatyana levelét. Na bazmeg az finom lesz vacsorára, csak meg ne feküdje a kis hasát, mert akkor azonnal Petiért kell kiáltani, hogy kikormolja a kipufogót. De Zsolt máris citálja be a lányát hátulra, fogamzásgátló ügyileg vannak kérdései. A faszért vertél át te kis lúvnya? De szimplán csak azért, mert féltette Zsófit. Kitől? Hát nem tőlem az biztos. Kölcsönös agonizáció kezdődik, de nem tart sokáig. Zsolt felismeri magában a vadállatot egy „Mi van?” felkiáltás kíséretében. Ajjaj, így a kocsmai verekedések szoktak kezdődni, kocsmában vagyunk és itt van Zsolt. Szerintem jobb lesz, ha Linda felemeli a kezét, mint Dominik az A4-est, ne legyen akkora az átütő erő.

Tovább
1 komment

VV5 - 130

2012. január 25. 11:00 - sixx

Szevasz Balázs, ez a cipő nagyon szar, de tudom, hogy nem te választottad és te legalább tudod ezt a műsort kívülről figyelni és röhögni rajta. Az különösen tetszik, hogy az exdebreceni Hajdú Pista nevénél azért csak lenézett a papírra, "jól látom, hogy Steve-nek hívatja magát a pali" arckifejezéssel, priceless. Színházi hét lesz, a felkonfból kiderül, hogy F(g)ecó lesz az első blokk főszereplője. Hétfő reggel, Fecó a rettenetes mintájú fekete pólóban, Kinga meg a pink köntösben fogadja a fővárosi művészeket, Sztív szemében csipa, arcán kétkedő mosoly, ilyen kurvaságokat is be kell vállalni a Heti hetes mellett, bizony. Ők színészek, mondja, a társa Magyar Attila, aki nem bíz semmit a véletlenre.

Tovább
Címkék: vv5
1640 komment

Szellemekkel suttogó 4x02 – Hidegrázás

2012. január 25. 10:00 - leeann

Egy fiatal srác meghal egy parkolóban, ahol az egyik barátnője talál rá. Melinda is hivatalos a srác ravatalára, mert a gimis osztálytársa volt. Melinda nem érzi túl jól magát az eseményen, mert a ravatal beillik egy érettségi találkozónak is, és a dilis szellemlátót elég komolyan csúfolták annak idején. Mel elsőre meglepődik, hogy az egyik „menő” ravatalozására meghívták, de amikor egyikük segítséget kér tőle, azonnal kibújik a szög a zsákból. Grace az a lány, aki szeretné megtudni Melindától, hogy mit lát, vagy látja-e a halott barátot. Nagyon meg van ijedve, mert a menő srác, Lucas halálakor látott néhány olyan dolgot, amiért őt is dilisnek hinnék.

sze4x02-1.jpg

Tehát Grace nem fogja elmesélni a gazdagok és menők klubjában, hogy vérző szélvédőket lát, így Melinda segítségét kéri az ügyben. Mel az új profunkhoz, Eli-hoz megy, akivel nekilátnak felderíteni az események kusza láncolatát. Eli elsősorban a szakmájából kifolyólag kezdi megszeretni az új képességét, de mindenestre szeretné tanulmányozni, amennyire csak lehet, úgyhogy simán benne van a nyomozósdiban. Közben a háttérben az is kiderül, hogy a menők egymással sem annyira jófejek, mint ahogy az kinéz.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása