Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5941-5944.

2012. január 28. 17:19 - villanella

Jöjjön egy összefoglaló a csütörtök-péntek este vetített Barátok közt epizódokból. Dupla, mert tudunk élni. Volt esemény, Vili bá befordult, Hanna beparázott, Zsolték majdnem kúrtak, Mikinek viszont a majdnem szex helyett igazi, éles aktus kerekedett, de nézzük akkor, hogy volt.

Gabirexia visszautasítása egészen lelombozza a munkavállalót, sajnálja, ha tolakodó volt, és irigyli a barátját, mert jó nagy mázlista. Jó munkát Tibor. Eközben Vilike nem tér magához egyelőre, Gizi reméli, hogy nem ölte meg, de nem, kinyílik a szemecske, mi történt, baleset volt. Fáj valamid? A háta és a feje fáj, kell-e mentő, kórház, ilyesmi. De csak Géza kell, ordít Vilmos, hogy nem kell semmi. Gizi már hívja is.

Balázs örül, hogy Hanna kibékült Klaudiával, a Rózsa teraszon beszélgetnek, csatlakozik Miklós is, elmeséli, hogy keresték telefonon Balázst, aztán megkérdi, nem félnek-e, hogy Klaudia kihallgatja őket. Megy a Rózsába aláíratni Hanna anyjával a bérleti szerződést. Hanna szerint tök jó fej Miklós, meg laza is. Eközben Laci az irodában gyorsítja a munkaerőt, mert na. Elhívja Gabirexiát, hogy menjen el vele leellenőrizni a munkát, aki örül, mert legalább kettesben. Gabika elmondja, hogy egy vacsora meghívást visszautasított, és örüljön, hogy másnak is tetszik. És reméli, nem féltékeny. És hiába, mert ez a nő csak veled akar randizni.

Hanna kulcsot kap az anyjától, bármikor átmehet, szívesen látja. Az én otthonom a tied is. Vételi opció is van, mondja Miki, ma este ráadásul rántott csirkecomb lesz, de nem ér rá Hanna, mert díszbemutatóra megy moziba Klaudiával és Petivel. De nem baj, akkor legyen holnap ebéd. De nem jó az ebéd sem, mert holnap mennek megnézni az új laptopot. Új laptop, ez igen. De ha rosszul esik anyunak, átteheti. De nem kell, bármikor átmehet, amikor csak akar. Hanna elmegy sütiért, és Miki már mondja is, hogy nem könnyű ez a dolog, pontosan tudja, mit érez.

Vili a kocsinak támaszkodva fekszik, nem fázik. Az oktató jegyzőkönyvezne, de nincs Vilinek semmi baja sem. Géza megérkezik, ordít, hol van, mi van vele, jól van. Gizi mondja, hogy csak baleset volt, Vili teljesen kivan, menjünk az átkozott kórházba, ott hagyja Gizit, és Gizi ne jöjjön amúgy sem. Micsoda féltékeny állat. Ez alatt Laci és Gabi sétálgatnak, Mackóka mindent imád Gabival csinálni, főként az irodán kívül. Na, szerintem féltékeny, ezért nem akarja majd, hogy neki dolgozzon, mert mondja, hogy nehéz ez így, hogy titkárnő és barátnő is egyben. Odagurul nekik egy labda, nézik a gyerekeket, Gabi álmodozik, hogy gyerekek, milyen cukik, kár hogy nincs rendes hintájuk, majd Mackóka közli, hogy késni fog a vacsiról.

Vili bácsiék hazaérnek, Gizi segítene, de nem engedi apus. Laci megállítaná Gézát, aki nem ér rá nagyon, mert baleset. De semmi komoly, enyhe agyrázkódás. Laci Gézával és Gizivel marad, Köles miatt volt ideges Vili, meséli a sztorit Gizike. Megy is, megnézi. Laci most már Gézával marad kettesben, kitalált egy meglepetést Gabinak, mondja mosolyogva. Befut Klaudiához Miklós az irodába, Lacit keresi, és Klaudia nem a titkárnője, ne keresse rajta. Vegyen nyomkövetőt Lacira, és akkor tudja majd, hol van. De Miki új irodát venne, mert akkor nem kell Klaudia képét néznie. Miklós bekeményít, szálljon le Hannáról, mert tönkre akarja tenni a kapcsolatát az anyjával. És szánalomból vagy hálából lakik nála. Szerezzen be egy kutyát vagy kaktuszt. Szevasz.

Hanna Balázsnál filmeket ajánl, mit nézzenek meg. És Csocsót nem akarják-e meghívni, de parázva mondja Balázs, hogy Csocsó sosem ér rá. Miki érkezik, miért nem pizzát eszik Hanna, reméli, nem fogyózik, mert geciszexi. Azért néz ki jól, mert szinkron úszik, mondják el Miklósnak, aki szerint ez kurvajó. És meg is nézné egyszer. És hívják el anyut is, és örül-e, hogy visszajött? Balázsnak el kell mennie, kettesben maradnak. Odalent az irodában Gizi kikéri magát Andrástól, holnap sem jönne, mert kényeztetné Vilmost. Vilmos meg a kanapén, hogy hogy gondolhatta, hogy meg tud tartani egy ilyen jó nőt, mint Gizi. Mert ő csak egy vén trotty, Gizi meg tündököl. Géza nyugtatja, hogy Gizi szereti őt.

Miklós egy mp3-lejátszót ad Hannának. Nem kellett volna, de egy ügyféltől kapta, szóval, na. Balázs üzen, nem tudja, mikor jön, úgyhogy Hanna inkább megy is, mert jön a mozi. Miklós elvigye-e. Hanna nem érti az egészet. Miklós megfogja őt, átöleli, és azt mondja, nem csak egy valakit szerethet az ember. Hanna beparázik, szerintem azt hiszi, bejön Miklósnak. A vén Klaudia az irodában pakol, amikor Gabi érkezik, hogy hol van Laci. Teljesen kikel magából, nem tudja, és jaj, ne haragudjon, de Miklós felkúrta az agyát az imént. Gabi nem tudja, hol az ura, és kihűl az étel. Klaudia szerint lehet, hogy elfelejtette a vacsorát. Hanna váltja Gabit, már csak Petit kell előkeríteni, és mehet a mozi.

Gizi kóstolja Linda főztjét, nagyon ízlik neki. Aztán mosolyog, hogy még el sem kezdett vezetni, máris elütött valakit. Vili bácsi meg csak nézi őt furcsán. Bemegy a kanapéra, Gizi mindjárt visz neki sört. Idő közben Peti már Hannával és Klaudiával a Rózsában, a filmről áradozik, hogy milyen kurvajó effektek vannak benne. Klaudia már nem akar menni, de a japán rendező a barátja, és megígérte, hogy ott lesz a fogadáson utána. Klaudia nagy kutya, vu! Hanna rosszkedvű, mi a baj? Petikém, ne mondd el senkinek, de azt hiszem, a Balázs apja rám hajtott. Na, tessék.

Kinga kijön a konyhába, elnézést kér, hogy megzavarja a vacsit, de nem gond, mert Laci tutira elfelejtette. Kinga szerint csak késik, de Gabi szerint van mobiltelefon, a kurva anyját. És tutira elege van már belőle. Csengetnek. Ki lehet az? Laci! Mackókára eléggé meg van sértődve Gabirexia, hol volt? Rengeteg volt a teendő, de hogyhogy nem tud róla Gabi. Mindegy is, egyenek, mert éhes. Hát, Peti felvette az állát a hír után, és ez teljes képtelenség, hogy Miki. Mit csinált konkrétan? Megdicsért, hogy csinos vagyok, aztán meg kaptam tőle egy mp3-at! És utána megérintett! Megfogta a karomat. És hogy az ember szerethet egyszerre kettőt is. Klaudia megérkezik, Miklósról beszélgettek? Hanna hazudik valamit, és mennek.

Gizike a konyhában törölget, Apus kijön. Linda hol van? Szeretném, ha elköltöznétek. Nem viccel Vili. Menjetek el. De miért haragszol, többé nem ütlek el. De Vili nem fogja eltűrni, hogy az egész ház rajta röhögjön. Egyébként hogy kerültél oda, Vilikém? Csak szerettem volna megbizonyosodni arról, hogy megcsaltál. Megtörtént, mehetsz a gecibe.

5943-5944. rész:
Zsófi és Zsolt őrült smárban vannak. Először a nappaliban fognak kúrni, aztán a hálóban, de csengetnek. Nem hallotta egyik sem, de a rosszseb. Zsófi szerint megunja és elmegy, de csak kinyitja Zsolt. Jönnek cuccostul Giziék. Nincs hol aludniuk.

Laci még egyszer elnézést kér, hogy késett, és nem árulja el, hogy miért késett. Tutifix, hogy a nagy meglepetése majd gondot okoz, és elmegy randizni Gabika. Ráadásul a hülyéje hazamegy aludni, csak kajált, és már megy is. Gabi kivan, mondja is Kingának. Most már tuti, hogy nője van. Kinga kivan. Már megint kezdi? És ha tényleg valami melóról van szó? Amiről ő, a jobb keze semmit sem tud? Kinga szerint Laci nem csajozik, oda van érte. Megváltozott. És hagyja a sötét gondolatokat. Laci már meg is érkezik Gézához, aki meccset néz. És reggel korán kelnek, mennek együtt csinálni a titkos dolgot. Holnap mozgalmas nap lesz.

Gizi meséli a sztorit Zsoltéknak, nem érti, Vili honnan szedte a dolgot. Zsolt megkérdi, tutira nem kúr-e félre. Még Linda is hülyén néz rá, hogy ugye nem gondolta komolyan? Zsófi szerint Vili majd térden állva könyörög. És itt maradhatnak egy kicsit? Zsófi megértő, Zsolt gecizik. Aztán számon is kéri Zsófi Zsoltot, és ne aggódjon, mert Vili bá úgyis észhez tér majd.

Reggel van, napsütéses reggel, Bandita kint dekázgat az udvaron, amikor Miklós elkapja Klaudiát. Átadna-e Hannának egy üzenetet. A lejátszó leírásával kapcsolatban, hogy majd oda adja. Nem is tudta Klaudia, hogy kapott. Az irodában közben Gabinak panaszkodik Aliz, hogy Klaudia milyen geci. És cserélne inkább Lacira, de nem járna jobban Gabi  szerint, mert még alszik, milyen szenya. Aliz találkozott vele reggel, elhúzott Gézával. Na hova? Upsz, ablak betörik, Bandita berúgta a labdával. A neten látott egy trükköt, és azt gyakorolta. Felhívja Lacit Gabika, hogy csináljon valamit. Intézkedni kellene. De Laci nem tud jönni, viszont Gabi nem tudja, hol vannak a biztosítási papírok. Na, jó, de egyébként merre csámborog? Nem mondja el. Klaudiát nem hívják fel, de Gabi tud valakit, aki elintézi. Na, ez a csávóka lesz, aki vitte volna a kanapéra reszelni.

Vili bá kedvtelenül rántottázik, amikor Peti érkezik Lindát keresve, aki már nem lakik itt. Vili elmeséli, hogy kirakta Gizikét. Na, sztori van, elmondja Vili, hogy összeszűrték a levet az oktatóval. De Petike csak annyit mondott, hogy csak régről ismerik egymást, viszont Vili bácsi látta is őket, hoppácska! Hanna érkezik Balázshoz, aki éppen reggelizik, és szerencse, hogy Miklós nincs otthon, mert vele akart kettesben lenni. Smár, ölelés, hűdejó, és érkezik Miklós. Bocs a zavarásért, csak egy iratért jöttem, és akkor adom a papírt is, Klaudia nem mondta? Balázs is tudni akarja, miről van szó. Na, papír oda adva, nagyon klassz barátnőd van Balázskám, ha pár évvel fiatalabb lennék, tuti lecsapnám a kezedről. Hanna készen van.

Már csinálja is az ablakot Tibor. Közben persze udvarol, ha Gabika hív, akkor én repülök. Aliz böködi Gabit, hogy na, kívánja a szervezetedet. Hanna baromi gyors, mert már az anyjánál reggelizik, még juharszirup is van. Az esti film nem tetszett neki, de az állófogadáson rengeteg híres ember volt. Tanácsot kér az anyjától, mit csinálna, ha olyan fickó kezdene ki vele, aki nem hozzá való. Elmeséli Hanna, mi van, persze név nélkül. De lehet, hogy csak beképzeli az egészet. Az anyja a helyében beszélne az illetővel finoman, de határozottan. És most megy Hannácska laptopot venni. Közben az ablak már készen is van, a lányok imádják Tibit, főleg Aliz. Micsoda muszklik, megfoghatom? Tibinek óriás sikere van, Gabi nem akarja megtapogatni a muszklikat. Csak az ablakot kell kifizetni, a munkadíj ingyen volt. Akkor legalább ebédelni hadd hívja meg. Na, jó, az mehet.

Zsófi tornázni megy, Gizi meg kérdi, mit segíthetne otthon, de nem cselédnek jött. Gizi meséli a lányának, hogy egész éjjel gondolkozott, hogy tudott ilyen gyalázatosan viselkedni Vili. És biztos Peti telebeszélte a fejét. Elmondja, hogy az a gaz megzsarolta az oktatót. A sztriptíz báros zsarolás, meg minden. És aki ilyet csinál, az bármire képes. Klaudiához megérkezik Hanna a villába, átadja Miklós üzenetét. De ez milyen új divat, hogy ajándékokat vesz neked. Elmondja, hogy meglátogatta az anyját. Tanácsot akart kérni, de nem jött össze. Na, Klaudia kapva kap, mi a probléma? Hát hajt rám valaki, hogy rázzam le? Mondd meg neki, hogy hagyjon békén. De az kurva ciki lenne. Ciki vagy nem, meg kell tanulnod nemet mondani. De ez kínos, mert sokkal idősebb a pasi. Klaudia összerakja, nem lehet, hogy Miklós az? Ugyan már, dehogy! Kislányom, ne etess engem, ugye, hogy Miklós az a vén kecske? Micsoda egy undorító féreg! De ezt még megkeserüli az a gazember.

Linda Petinél. Peti sajnálja, ami történt. Igaz-e, hogy megzsarolta a tanárt? Igen. Petit elkeserítette a bukás, csak ennyi volt. Ne haragudjon Linda. Linda ezek után nem csodálkozna, ha igaza lenne az anyjának, hogy Peti tehet erről a szakításról. De ő csak annyit mondott, hogy régen kúrtak. De honnan veszi akkor? Onnan, hogy követte, és meglátta őket a kocsiban. A Rózsában idő közben Tibi és Gabi ebédelnek, Tibi mesél az életéről, volt már metróalagútban és tévétorony tetején is. Gabi a tévét szereti, a celebekről szóló pletykákat leginkább. Na, azt Tibi is szereti, pedig a férfiak azt nem szokták. Érkezik Bandita és a drága anyja, hogy megtérítsék, és elnézést is, de Gabi nem fogadja el a lóvét, ajánlatot tesz, takarítsa le az ablakot, és minden oké. Na, Tibinek több sem kell, mennyire ért a gyerekek nyelvén, csodás. És most mennie kell, köszöni az ebédet, nagyon frankó volt, bármikor hívhatja mostantól. Csörög a telefon, Mackóka az. Menjen valahova. De miért? Miért nem mondod meg, hogy miért?

Balázs otthon telefonál, csöngetnek. Klaudia az. Hol az a disznó? Mi történt? Hagyjuk már ezt! Mi történt? Apád kikezdett Hannával. Balázs nem érti. Hanna szerint nem volt tök egyértelmű, csak. Hanna nem akar róla beszélni, és elrohan. Balázs szerint ez egy marhaság. Klaudia szerint Hanna hazudna? Ébredjen fel Balázska, Miki egy gátlástalan gazember, ott veri át, ahol tudja. Ez alatt Linda kaját hozott Gizinek a Rózsából, de ő most enni se tud. És elmondja, hogy Peti mondta el Vilinek Kölest. De ne álljon bosszút rajta, mert Vili bácsi a kompromittáló helyzet miatt haragszik. Mert lehajolt. Jaaaj, a karkötő, hogy leesett! Na, akkor ezt láthatta Vili bácsi! Atya úristen, azt hiszi, leszoptam!

Laci Gézával festegeti a játszóteret, amikor odaér Gabi. Lehull a lepel, ő ezt csinálta eddig. A késés is ezért volt, meg a telefon is. Ez a hinta ez csodaszép lett! Hogy fognak örülni a kislányok? Te is egy kis tündér vagy Mackóka! Csók. Zárásképp Hanna megérkezik az anyjához, ahol melltartó és óra hever az asztalon. Hirtelen kiront Miklós és a muter lengén öltözve, szex utáni játszódásban. Oh, my!

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesmes42 2012.01.28. 20:59:05

Az volt a legjobb, amikor Hanna mesélte az mp3-at, erre a petigyerek mit válaszol? "muti!"

kárpátia56 (törölt) 2012.01.28. 23:04:09

ez két király rész volt. köszi villanella a tolmácsolást! :)
@mesmes42: :) nekem az egészből a Vilibá-vonal tetszett a legjobban. :D jó szociográfiákat lehet írni a szereplőkről.

Nem Penny hajója 2012.01.29. 10:28:01

Amióta Vilibá ingatlantulajdonhoz jutott, nagyon elszállt vele a ló.
Nem lennék meglepve, ha 200 részen belül kikormozná Kingát.

mesmes42 2012.01.29. 12:41:07

Hát igen, milyen fantáziája van Vili bának, hogy már ő is rögtön a legrosszabbra gondol!

Kanten_vagyok_Montarzsiból 2012.01.29. 14:31:06

hát Vilibának vóna mit behozni...mert abban a kommunában má megvót mindenki mindenkinek...a sztori életbentartása végett lehetne vmi pikáns,pl.: miki lacival vagy géza zsolttal...
süti beállítások módosítása