Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 4x02 – Hidegrázás

2012. január 25. 10:00 - leeann

Egy fiatal srác meghal egy parkolóban, ahol az egyik barátnője talál rá. Melinda is hivatalos a srác ravatalára, mert a gimis osztálytársa volt. Melinda nem érzi túl jól magát az eseményen, mert a ravatal beillik egy érettségi találkozónak is, és a dilis szellemlátót elég komolyan csúfolták annak idején. Mel elsőre meglepődik, hogy az egyik „menő” ravatalozására meghívták, de amikor egyikük segítséget kér tőle, azonnal kibújik a szög a zsákból. Grace az a lány, aki szeretné megtudni Melindától, hogy mit lát, vagy látja-e a halott barátot. Nagyon meg van ijedve, mert a menő srác, Lucas halálakor látott néhány olyan dolgot, amiért őt is dilisnek hinnék.

sze4x02-1.jpg

Tehát Grace nem fogja elmesélni a gazdagok és menők klubjában, hogy vérző szélvédőket lát, így Melinda segítségét kéri az ügyben. Mel az új profunkhoz, Eli-hoz megy, akivel nekilátnak felderíteni az események kusza láncolatát. Eli elsősorban a szakmájából kifolyólag kezdi megszeretni az új képességét, de mindenestre szeretné tanulmányozni, amennyire csak lehet, úgyhogy simán benne van a nyomozósdiban. Közben a háttérben az is kiderül, hogy a menők egymással sem annyira jófejek, mint ahogy az kinéz.

Grace azért kérte Mel segítségét, mert úgy érzi, kísértik, de nem ő az egyetlen, aki így érzi a menők társaságából. Ryan, az egyik menő orvos lett, és egy műtét közben tapasztal olyan dolgokat, ami majdnem az asztalon fekvő életébe került. Miközben a menőket kísértik, Mel már annyira tervezgeti a még nem létező gyerekük életét, hogy a garázs fölé bébiszitter szobát akar. Jim szerint korai a tervezés, és egy kis türelemre inti az asszonyt, aki úgy be van zsongva, mintha már holnap szülne. Mielőtt viszont átépítené a házat gyereklaknak, megoldásra váró ügy van éppen, úgyhogy ideje egy találkozónak a hitetlenekkel.

sze4x02-2.jpg

Grace, Ryan és Mel találkoznak egymással. Melinda tart a szellembosszúról egy kis gyorstalpalót a hitetlen osztálytársaknak, amikor az orvosnak elkezd vérezni az orra, és Melnek látomása támad, ami idegenkezűséget feltételez a Lucas halálában. A szellemlátta páros a bálkirálynő felé tereli a látót, akit még mai napig is ijesztő megközelíteni, ezért ez Eli dolga lesz hivatalból. Azt a lány is megerősíti, hogy Lucas gyógyszereken élt és az élete nagyjából egy romhalmaz volt, de azt, hogy mitől változott meg, nem igazán lehetett tudni. Annyi biztos, hogy a gimi utolsó évében Grace, Lucas és Ryan elmentek főiskolát keresni, de a túrán valami történt, amit a fiú csak drogok segítségével tudott elviselni.

sze4x02-3.jpg

Mel és Eli elmennek Lucas lakására szimatolni, ahol az egyik fényképről Melnek látomása támad, de már sokkal többet lát, mint eddig. Úgy tűnik, hogy a 3 fiatal megölt valakit az ominózus túrán. Eli annyira belejött a nyomozó munkába, hogy elvállalja azt, hogy felkeresi annak az embernek az özvegyét, akit a túra alatt megöltek a kölykök. Mel nagyon benne van a gyerek projectben, egészen annyira, hogy már lassan órarendet csinál a szeretkezésekre. Jimnek dolgoznia kell menni, úgyhogy a férj nem repes kötelező szex hallatán. Melinda jóval lelkesebb, mint kéne, Jim pedig minden tervét keresztülhúzza, ebből nem lesz gyerek, ha így haladnak.

sze4x02-4.jpg

Viszont Eli megugorja a következő szintet, és elmegy az özvegyhez. Lucasszal a fülében kicsit nehezen indul a társalgás, de sikerül elkezdeni a beszélgetést. Eli a beszélgetés közben előveszi az évkönyvet, és az özvegynek csak egy gyerek ismerős a trióból, méghozzá Lucas. Kiderül, hogy Lucas eljött hozzá a baleset után, és emellett éveken keresztül küldött neki pénzt. Később Eli és Melinda kitárgyalják az újabb infókat, és arra jutnak, hogy Lucast esetleg kísértette a megölt férfi, Grace pedig azért volt annyira betojva, hogy megkeresse Melindát, mert félt, hogy ő a következő. Grace félelme nem alaptalan, amikor ugyanis ő és Ryan egy esős este hazafelé tartanak autóval, egy szellem okozta riadalom miatt fejreállnak az úton.

sze4x02-5.jpg

Egyiknek sem esik komoly baja, de Melinda hamarosan a kórházban terem és a magába roskadt lányt kezdi faggatni a tíz évvel ezelőtti túráról. Grace érzi, hogy most már muszáj elmondani, azért minden késlekedés nélkül belekezd a történetbe. A három fiatal egy buliba is belecsöppent a túra alatt, a jeges úton egy motoros kikezdett velük, ők meg visszaemberkedtek, és a motoros húzta a rövidebbet. A kölykök megálltak és próbáltak segíteni, de amikor kiderült, hogy már késő, Ryan azt javasolta, hogy csináljanak úgy, mintha ott sem lettek volna, mert hiába nem ők voltak közvetlenül a hibásak, de ittak és akkor hiába magyarázkodnának.

sze4x02-6.jpg

Mel azt is megtudja, hogy Grace csak Lucas halála óta érez jelenlétet, tehát nem a halott motoros kísérti. Melinda a hallottak után úgy dönt, hogy ideje beszélni a szellemünkkel. Lucas nagyon dühös és azt állítja, hogy a sötét közös titok miatt kellett meghalnia, nem lett öngyilkos. Viszont ő az első az osztályból, aki látta is, hogy Melinda tényleg beszél a szellemekkel és nem flúgos. Ha igaza van Lucasnak, és tényleg Ryan ölte őt meg, mert ki akart pakolni, akkor ideje ezt be is bizonyítani. Ez Eli dolga lett, és máris van egy elmélete. Ryan, az orvos Lucas gyógyszereivel játszott és srác meghalt.

sze4x02-7.jpg

Melinda a Lucas emlékgyűlésre már nem a férjét viszi, hanem Eli-t, és Lucas is beugrott a bulira, vagyis lesz nemulass a szertartáson. Az első felszólaló Ryan, aki nem a halottat élteti először, hanem bejelenti a közelgő házasságát Grace-szel, aki Lucasszal is járt annak idején. A beszéd után Melinda egy szűkebb összejövetelt javasol, de Ryan nem hajlandó beszélgetni, amíg Eli be nem dobja a gyilkosságot a kalapba. Amikor egyértelművé válik, hogy Lucas is jelen van, Ryan elmondja, hogy Lucas azért ivott a baleset napján, mert ő és Grace összejöttek.

sze4x02-8.jpg

Ryan azt is elmondja, hogy azzal a gyógyszerrel, amit felírt, csak jót akart, és Lucas a bűntudattól gyötörve minden gyógyszert bevett, amit csak tudott, hogy aludhasson egy kicsit. A végére mindenki úgy dönt, hogy megszabadul a lelki terhektől. Ryan és Grace Eli vezetésével elmennek a motoros özvegyéhez, és később a rendőrségre is beugranak, Lucas pedig a fénnyel kezd barátkozni Melinda segítségével. Melinda megszabadul a menőktől való rettegéstől Lucas segítségével. A látónak jólesett, és némi elégtétel is volt, hogy az egyik menő az ő segítségével találta meg a lelki békét. Mire Mel hazaér, Jim már nagyban ügyködik a bébiszitter szobán. Szóval vannak félelmek, de a páros most már tudatosan belevág a baba projectbe. 

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása