Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5939-5940

2012. január 26. 09:27 - dj Zax

Tegnap önfeledten örökség vadásztunk Ritával, Hanna dögös, ám szélfútta fogsorú muterjával, de ezen kívül csak a sírás, meg a picsogás, ami ment. Mindenki békült mindenkivel, Juli Andrással, András Atikámmal, Hanna Klaudiával,úgyhogy térdig jártunk a lében rendesen. Már csak Zsófi és Zsolt van hátra, velük kezdjük a mai napot. Flangálnak a Duna parton a homokban, Zsolt kezében egy faágból rögtönzött sétapálca, de ahogy elnézem a fejét, inkább egy szaftos vesszőzés lesz a dologból. Fél-e Zsófi, ez itt a nagy kérdés, masszírozzák egy kicsit a szart, de nincs döntés. Ugyanezt teszi Pumukli Laci Gabirexiával (már hogy masszírozza), néha ráfog egy kicsit a csecsekre, a csaj nem túl nagy megelégedésére. Mindjárt meg is van a nagy ötlet. Hétvégén Balaton, hotel, masszázs, pedikűr és manikűr, csak sajnos Gabirexiának nincs rá zsetonja. Laci fizetne, de úgy meg már kedv sincs. Pumukli nadrágjába is visszabújik a kígyó egy szomorú szisszenéssel.

Gizike önfeledten tesz-vesz otthon, mikor érkezik vezetés technikai tanácsadó, azaz a Köles tanár úr, Lindáért. Indulnának is vezetni, de Lindán nem lesz jó az a magassarkú (pedig milyen jó az), cserélje tornacipőre. Az méltatlankodik egy kicsit, hogy így nem tudja eléggé kacsa a segge, meg ő mindig magassarkúban jár – ez szakmai ártalom, de végül húz egy ordénáré mintás tornacipőt. Amíg öltözik, tanár úr elmeséli Gizikének, hogy Peti hogy zsarolta meg őt azzal, hogy elmondja a feleségének a kurvázást és ő, hogy ez ne történjen meg, hogy tolta át a vizsgán a kis gizdát. Pumukli fut össze az udvaron Bécikémmel, aki faszán dolgozik és van egy víkend háza a Domonyi tónál. Ugyan még nincs benne medence, de ha Laci ad neki egy-két giga megbízást, akkor lesz az is. Laci persze meg tudna vele állapodni. Egy ingyen víkend megér egy bizniszt. Gizi keresi fel Petit egy saller és egy ráhatós baszlatás okán Köles tanár úr megzsarolása miatt. Ideiglenesen ki van tagadva családból, mert köp mindenkire a kis farok.

A Duna parton közben az Utolsó Mohikánba illő részletekkel folytatjuk. Fatörzsön (kenu) ücsörög Zsófi és Zsolt és tovább agonizálnak. Hazudsz vagy nem hazudsz illetve a szeretsz vagy nem szeretsz témakörök közök shiftelgetünk. De egyre békülősebb a hangulat. Zsoltnak jó lesz egyenlőre kölke nélkül is, mondjuk ez nagyban előre mozdítja a helyzetet. Úgy is van neki egy hányós. Laci egyik vállalkozója hőzöng egy kicsit Gabirexiánál, hogy elvettek egy munkát, örülhet, hogy nem tudja, hogy az ingyen víkendház miatt. Zabosnak tűnik, meg nem túl gazdagnak. Pont olyannak, mint aki a munkából tartaná el a családját. Gabirexia bevállalja Novák Laci kínvallatását és intézi a melót. Egy lukkal arrébb Peti keni bele kula kapitányt Gizike hajába, amikor is megjelenik egy doboz bonbonnal a Vili-Gizi rezidencián, de csak Vili bá van otthon. Faggatózás, hogy miért kapja a vénlány ezt a finomságot és Peti szép lassan behúzza az utolsó strigulát, mondván, hogy Gizi meg a Köles tanár úr régóta ismerik egymást és jóban voltak valamikor. Köszönjük Péter. Leülhetsz. Egyes.

Gabirexia várja lekúrásra tárt szájjal Pumukli Lacit az irodán, utóbbinak szarral meszeltek. Az meg nagy pofával meséli, hogy milyen jól járt a vállalkozó cserével, mert kaptak hétvégére egy ingyen víkend házat. Gabirexia arca eltorzul, besajnálta az Erdélyit. A vállalkozót, akinek meghalt a felesége, egyedül neveli a gyerekeit és Laci elvette tőle a munkát az ingyen víkend ház miatt. Igazán szociális jelenség ez a Pumukli. Pityergősre vesszük közben a figurát a Duna parton, Zsófi mondja fel Zsoltnak a lufiüzenetét, végül smár. Beszipkázzák egymás orcáját, lehetne itt egy csónakház, ahol a bűnöző kocsmáros csapra veri a piktor lányt. De nincs. Gizi öltözik össze a tornacipőjével, közben tolja az arcba az ajándék bonbont. Vili bácsi pedig féltékenyen kérdezget, hogy ügyes-e az oktató, meg ilyenek. Gizi meg tudatlanul adja alá a lovat, oszt dicséri Köles Rezsőt. Na ebből is lesz még balhé ittenék. Csak azt várom mikor hangzik el, a „csak egy kis ujjgyakorlat és nincs több szopás” című mondat, mert akkor Vili tuti belevág Köles szemébe egy akác karót.

Erdélyi, a vállalkozó és pár éves kislánya mennek Gabirexiának ódákat zengeni, hogy elintézte a melót. Közben Erdélyire rájön a pössenthetnék, így balra el, Eszter lánykáját Gabirexiára bízza megőrzésre. Az meg készít a kislánynak gémkapcsokból karkötőt. Folyik tovább a féltékenységi dráma a Vili-Gizi rezidencián, Köles tanár úr felváltva udvarol Lindának és Gizikének. Utóbbinak még a lábát is megdicséri, erre Vili bácsinak összerándul a szemöldöke és beharapja a bajuszát. Gabirexia tör rá Lacira egy hathatós, 5 kilowattos smár keretében, mivel Pumukli elintézte az Erdélyinek a munkát. Közösen sajnálják őket. Frissen békült Zsozso páros fut össze az ügyvédnővel az udvaron, Nórának mindjárt feltűnik az indokolatlan jókedv és rákérdez: kibékültetek? Ki. Olyan ez mint a kábítószer. Beszívod, oszt élvezed. No csak, ezek szerint találtak csónakházat, ahol gyakorolták a szívótorkos és szívómotoros expozékat.

Vezetéstechnikai oktatás zajlik egy Fiat Punto gépjárműben, Gizike megtanulja, hogy melyik a vezető ülés, melyik a tükör és hogy kell fogni a kormányt. A botkormányt most elhanyagolhatjuk a szerény mennyisége miatt. A tükörben egy pillanatra felsejlik Vili bácsi. Bokor mögül leskelődik a vén fasz. Közben Zsófi ragasztgatja össze a széttépett lufi üzenetet, érkezik Zsolt, kirakják a falra, bekeretezve, hogy mindig emlékezzenek arra, hogy miért is vannak együtt. Pedig szerintem elég Zsófira nézni. Egy szexéhes dögös maca, szerintem ez épp elég kell legyen Zsoltnak. Aki meg egy börtöntöltelék. A csajok pont az ilyeneket szeretik. Hogy mi szükség van arra a két enyelgős mondatra, amit ha elolvasnak, egy könnycseppet morzsolnak szét a szemük sarkában, nem tudom. Sírni jó lesz.

Közben fordulat a Novák irodában, Erdélyi Tibor a vállalkozó zaklatja megint Gabirexiát, jelzi, hogy több munka lesz a villával. Különben is Gabirexia nem menne el vele vacsizni? Na, most álljunk meg fiam. Köll a munka vagy nem? Azért ráverni a főnökre egy nagyobb költséget és közben lenyúlni a csaját – hát én azért kötnék egy életbiztosítást. Gizike tanulja a váltást egy helyben, mondjuk ezt nem járó motorral szokták, de kuplung kinyom, egyes, kettes, rükverc és már le is esett Gizike karkötője. Ammeg lehajol érte. Vili bácsi messziről a hátsó ablakon benézve azt látja, hogy Gizike a szájára vette Köles tanár botkormányát, mert mégis csak akadt egy az autóban, így az autó felé rohan, hogy lekezelje az asszonyt. Gizike közben felül, belenéz a tükörbe, Vili!-kiáltja, lelép a kuplungról és kőkeményen telibe tolatja Vilit. Az elterül a földön, mint az Alföldön a furulya szó. Míg Gizike kezét tördelve álldogál, Vili bácsi önfeledten fibrillál.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabbasz 2012.01.26. 10:14:44

És ez így történt...

hannamontanna 2012.01.26. 10:37:20

...király..:-)) de ezt a Petigyereket mindig nyakig tolják a slamasztikába. Tényleg vannak ilyen elvetemült béna tinik?...hülye kérdés. Vilibá remélem túléli, mert ha nem, ezt is Petike nyakába varrják... Azért érdekes lenne egy olyan rész is, amiben mindenki őszinte. Na akkor lenne bonyodalom!

elmo27 2012.01.26. 13:21:20

Zsófi azért békült ki Zsolttal, mert a forgatókönyv szerint most nem ő következik a Barátok közt körbedugó versenyében. Itt kérem dekára kimérik, hogy melyik karakter hányszor töcsköl egy hónapban. Néha ugyan be-beugrik egy-egy külsős egy gyors numerára, de a belső körforgást ez nagyon nem befolyásolja. A lényeg, hogy félévente legalább párcsere van. Kivéve Gézát, mert ő szisztematikusan elejti az összes nő vadat.

Johnny336 2012.01.26. 13:46:35

@elmo27: Géza valóban megcsinált már mindenkit. Kezdte a Katával, aztán ügyvédnő, volt valami csaj, aki meghalt, azt is, meg annak a tesóját is meghágta. Aztán Kinga, Zsófi, meg a mostani lapos szőke, nem jut eszembe a neve. Talán Hoffer Eszti is megvolt neki :)

fran7 2012.01.26. 15:53:19

@Johnny336: Csak halkan jegyzem meg, hogy Barney is minden nőt megfektet; a tv-ben.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.01.26. 16:03:50

Vili bát kb. mintha szemből meglökte volna valaki, ennyitől így kiterülni? Még át sem ment rajta az autó?
Tényleg, van valami táblázat, hogy ki-kit csinált meg a BK-ben?

Johnny336 2012.01.26. 16:23:43

@fran7: valóban csak a TV-ben, mivel az életben Neil Patrick Harris meleg.
De ez egy fiktív történetet elmesélő sorozat. Kb. olyan, mint a BSG, vagy Star Trek. Nem valós eseményeken alapul.
BK-nak is annyi köze van a valósághoz, mint Schmitt Pálnak a doktori disszertációhoz - hogy megfelelően demagóg, és politikailag aktuális legyek :D

rexter 2012.01.26. 16:36:14

@Yooha: nincs, de ha csinalsz szoljal mar :)

fran7 2012.01.26. 17:01:31

@Yooha: Ha nagyon perverzek lennének a BK írói visszahoznák Ulmann Mónikát, hogy Attila is összejöhessen vele, mert akkor az összes Berényi testvérrel kavarna. S ez valószínűleg bekerülne a Guinness rekordok közé.
@Johnny336: Viszont mind a BK, mind SP egész jól járt anyagilag ezzel a valósággal nem érintkező dolgaival.

Ronald 2012.01.26. 17:02:05

.
Engem csak az zavar a sorozatban, hogy minden lakás bejárati ajtaja alatt átszűrődik a fény.
Vagyis nincs küszöbje a bejárati ajtóknak - a körfolyosó felé.

Eszem megáll: egy építész-cég ilyen ajtókat épít be?
Mi van itt télen, amikor -10 fok van odakint?
Süvít be az északi-szél a lakásokba?

Oké, hogy díszlet - de ha már arra gondjuk volt, hogy telepakolják a kecókat Tupperware (MLM-es) méregdrága műanyag-cuccokkal... hát a jutalékból szabassanak már egy-egy lécet a bejárati ajtók alá is.
.
süti beállítások módosítása