Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X114

2011. április 10. 14:40 - Hódos Hajnalka

A tegnapi nap parasztja címet egyértelműen Alekosz érdemli, nem is annyira Anikónak írt levele miatt, inkább a makogó, törvénytelen röhögésért, amit a levél felolvasása után levágott. A nap hőse egyértelműen Jerzsi, nem a sikeres bátorságpróba miatt, hanem azért, mert Évát vitte segítőül, meg azért az őszinte örömért, ahogy Anikó levelének örült és köszönte. A nap legjobb beszólása Anikóé a Gettógepárdért, akinek a legszarabb volt tegnap lenni, az meg a torta. Ezek után Liluról beszélni felesleges. Anikóval kezdjük az öfit, na ő most akkor megmondja, mi bántja a lelkét. Kár, hogy sokat nem hallunk belőle, az ilyenkor szokásos affekta stílust tovább rombolja a csámcsogás, a fémedény alján késsel karistolás idegölő hangja, az evőeszközzel mutogatás a bónusz.

Anikónak két emberhez van elfojtott érzése, az egyik az Éva, a másik a Béci. Szarul esik neki, hogy Éva azt mondta, nem bízik benne, és Anikó rögeszméje is előkerül, hozzá oda kell menni. Anikó egy két lábon járó kegyhely. Meg ez a három lépés távolság is Éva találmánya volt. Éva visszamutogat a késsel, az ő szája is csillog a zsírtól, de az ő legalább nem tele szájjal válaszol. Ő is szorongott a párbaj napján meg szarul volt, még szarabbul, mint Ani. Hogy Bécivel mi az elfojtott érzése Anikónak, soha a büdös életben nem derül ki, csak a felvezető szövegre van Anikónak ideje, nem hittem volna, de mostanában veled tök jól érzem magam, mert Éva belekarattyol. Igen, csak az is furcsa Anikó, hogy a múlt héten még fikáztátok egymást, eltelt öt nap és… Béci csak annyit mondott Anikónak, hogy ne kapja fel a vizet, Anikó nem ezt akarta az egészből kihozni. Hát most rám lehet fogni ezt az egészet, kel fel a székről Éva, véget vetve a megbeszélésnek. Anikó a riportszobában kifejti, Évával nem lehet beszélgetni, mert minden mondatot személyes támadásnak vesz.

Tovább
Címkék: vv4
1169 komment

VV4 - 4X113

2011. április 09. 13:10 - Hódos Hajnalka

A tegnapi összefoglaló nyomasztóbb volt, mint Paul Auster eddig megjelent regényei együtt véve, Pötyit el is tiltottam a tévétől, nem mintha a depressziótól félteném, hanem észrevettem, ha nem tetszik neki valami, alekoszozik a fejével, hát mindennek van határa! Mivel előttem sokan sok sületlenséget összehordtak már Laciról, ezért nekem csak olyanok jutottak, hogy az élet szép, mindig van remény, soha ne add fel és végül, de nem utolsósorban azért vannak a jóbarátok. Majd elfelejtettem, borúra derű. Béci és Anikó magasröptű gondolataival kezdjük a napot, bicsaklik a feje. Reggel kijön, úgy tesz mintha, aztán leül és bicsaklik a feje. Segítek, Laci napi programját vázolták. A Harcos megérkezik, na, mi van? Mindegy, hosszú. Az általános felháborodás után Laci elmeséli, hogy tele van szurkálva, a szívének hálistennek semmi baja, olyan szervi vagy pszichés dolgok lehetnek, ami a szívére kihat. Az összes létező vizsgálatot megcsinálták rajta, tolták jobbra-balra, mindenki pörgött. Tele van a töke saját magával.

Laci levelet kap. Szeretnénk neked felajánlani egy lehetőséget, hogy a lelkiállapotod minél hamarabb a helyére billenjen. Lehetőséget adunk arra, hogy találkozz édesanyáddal. Béci szívhez szóló hangon olvassa a levelet, a füléből kilógó pink fültisztító pálcika némiképp oldja a drámai hangulatot. Döntsd el és egyértelműen mondd ki, hogyan döntöttél. Laci fél pillanatot kér, hadd gondolja ezt végig. Anikó felnéz a teknyőbűl, nincs ezen mit gondolkodni, fiam! Béci kortesbeszédbe kezd. Lelkileg is trébe vagy két hónapja, itt ülsz mint egy hülyegyerek, csak a feladatokra állsz fel. Le vagy punnyadva, csak kifelé gondolkodsz. Tudom hogy nehéz húsz évet elfelejteni, vagy tovább vinni egy újabb vonalat képviselni. Laci meg se hallja, amit Béci mond, szótlanul bámul maga elé, majd köszöni a lehetőséget, élne vele.

Tovább
Címkék: vv4
575 komment

VV4 - 4X112

2011. április 08. 14:45 - Hódos Hajnalka

Tegnap este, mikor a második pici szünet alatt kiálltam az erkélyre cigizni, azon röhögtem, lassan olyan vagyok, mint a mama. Ha ő olyideges, a küvesre áll ki. Persze nem ettől nyugszik meg, leinti az első Mártonszállásra tartó autót és leüvölti a haját az arra járó szerencsétlennek. Na jó, könnyű helyzetben van, ott ismer mindenkit, sőt. A falu kilencvenkilenc százaléka így vagy úgy rokony. Ha a mama délelőtt olyideges, fellélegezhet mindenki, mert a postás kapja meg a magáét. Később kétségbeesetten hajtogattam, miért hagyom, hogy beszippantson a műsor, és fenyegettem Andrist, áruld már el, mi a szent szar történt, mert beírok a tévébe! És a műsor utolsó percében végre fény derült arra, mi fogja alapjaiban megváltoztatni a Villa életét. Laci feladta a versenyt. Sem pszichésen, sem fizikailag nem bírná folytatni. Egyelőre ennyit tudunk, a miértekre ma este kapunk választ. Mivel megígértem S-nek, hogy írok valami jót is Laciról, legyen. Batya, kapd össze magad baszki, mert nem lesz ennek jó vége! Na jó, még egyet. Szép színűek a szemeid, Laci. Visszateheted őket.

Nyűgösen indul a reggel, Béci halálra fagyott, Anikó a hajával beszélget, mi ez? Ez? Ez? Ez? Alekosz pakolászik a ládájában, Laci a mellkasát markolássza. Alekosz és Éva félrevonul sakkozni. Éva Bécit küldené párbajozni, mert ha visszajön, lesz lila kendője és engem nem visz ki legközelebb, mert védett lesz ő, érted? Érted? Alekosz Jerzsit küldené. Anikó azt akarja, hogy a Jerzsire rakjuk, mert ha a Jerzsi kap hármat, akkor Anikót viszi és akkor az Anikó visszajön! Azt kéne megtudni, ha a Jerzsi kire rakja. Te ki tudnád belőle szedni, olyan okos vagy, én meg nem annyira. Annak a fényében raknánk a jelet, hogy ő kire rakja! Azt kéne vele elhitetni, hogy ha téged választ, őt viszed. Neked kéne sugallni neki. Jó! Mondd meg neki, hogy Alekosz azok közül fog választani, akik rá teszik a jelet. Megszületik a terv, a Kettes elégedett, Béci dohog, még most is tudnak az emberek mögött beszélgetni! Alekosz és Éva nagyon belejöttek, Lacit sem kímélik. Hol van már az a Laci, aki ide bejött? Sehol. Tiszte agresszív, elfojtott düh, az az igazság, hogy a Lacinak már nem kéne itt lennie. Már rég nem, mit keres itt? Már amikor az Olivér kiment párbajozni, már akkor be volt fáradva! Párbaj nélkül jutott el idáig? Kezdem azt hinni, hogy Alekosz és Éva kis viaszbábokat rejtegetnek a ládájukban. A Lacit ábrázoló már úgy nézhet ki, mint egy sündisznó. Béciét el sem merem képzelni.

Tovább
Címkék: vv4
522 komment

VV4 - 4X111

2011. április 07. 15:00 - Hódos Hajnalka

Nehogy azzal gyanúsítson bárki, hogy csak a szám nagy, bevallom, hogy én is vettem már részt bátorságpróbán. Ráadásul önként és dalolva. Az elgondolás az volt, majd én kigyógyítom magam a klausztrofóbiából, nanehogymáhogy. Megtaláltam a tökéletes helyszínt, az Abaligeti-barlang szinte kínálta magát. Kár, hogy azt senki nem mondta, a barlang bejárata után körülbelül két méterrel négykézlábra kell ereszkedni és egy szűk, manóvájta üregen kell befelé mászni vaksötétben úgy huszonöt métert, akkor talán emlékeznék is valamire. A környékbeliek szerintem azóta is emlegetik ezt a szűk két órát. Hát én is. Segítőm nekem is volt, akárcsak Alekosznak, a férjem előttem mászott és mondogatta, hogy ne nyüszíts már, mint az ellő nőstényfarkas, meg azt, hogy jönnek mögötted, nem tudsz visszafele mászni, aztán meg azt, hogy mit csinálsz, azzal, hogy átmászol rajtam, nem érsz ki előbb, előttem is másznak! Az öngyógyítás hatástalan maradt, marad a lépcsőzés, és nagyon úgy tűnik, borospincém se lesz. Ezzel együtt én bevállaltam volna azt a plusz három kígyót az akváriumba, csak a csontgilisztáknál jajgattam volna egy kicsit.

Az első reggel a dzsungelben. Béci a dézsában ébred, Anikó nyűgösen. Bajszot akaszt Alekosszal, áthúztad a vizet slagot az ágyamon. Aztán belenyúl a ládájába. Miért vennéd azt el? Állítsd már le magad! Mit maradjak már? Napraforgóztál, áthúztad a slagot az ágyamon! Túldramatizálod. Túl is fogom! Éljen a dráma! A melodráma! Anikó dühös és Lacinak panaszkodik. Direkt idegesít! Direkt ellentmond, tudom, hogy direkt de én meg felveszem. Én is tudnék bunkó lenni, ilyeneket mondani, hogy be kellett volna fejezni a 8. osztályt, de én nem vagyok ilyen. A csörte félbeszakad, Anikó, Béci és Laci jutalomjátékban vesznek részt. A feladat egyszerűnek tűnik, fektükből álljanak fel. Igen ám, de az ezüst űrhajós ruhában vannak, válltól bokáig szorosan betekerve fekszenek egy földdel felszórt területen, a nappali közepén, mint három árva lárva.

Tovább
Címkék: vv4
1043 komment

Dr. Csont 1x14 - Egy kínos ügy

2011. április 07. 09:00 - o.n.

Brennan és Zack egy golfpályán lezuhant magánrepülőgéphez mennek ki. Miközben a golfautón megközelítik a helyszínt, Zack azon szomorkodik, hogy Booth már megint nem dolgozik velük – sorozatban harmadszor. Brennan nem érti mi oka van erre, hiszen Booth szóba sem áll vele, Zack szerint ez olyan pasik közti „nem veszek rólad tudomást, ezzel érzékeltetem, hogy érzékellek” kommunikáció. A repülőnél a biztonsági ember 5 utasról tájékoztatja őket, de pár perces körbenézés után tudósaink máris hatra emelik a gép szénné égett áldozatainak számát. Továbbá egy fehér színű csontdarabot is találnak, egyértelmű, hogy akitől származik nem volt a gépen.

Goodman irodájában gyűlik össze a kis csapat, hogy megkapják az utasítást: magasrangú diplomaták utaztak a gépen, a külügy szeretné tudni, ki volt a titokzatos hatodik utas. A fehér csonton hiába voltak trancsírozásra utaló vágásnyomok, most a politika a gyilkosság elé kerül. Brennan-nek ez nem tetszik, ezért megpróbálja Booth-t belerángatni az ügybe, de hiába, az FBI-nak a golfpályákon nincs hatásköre. Persze Booth rögtön civódni kezd a nővel, ha ennyire hiányzom hívj fel és elviszlek ebédelni, Bones próbálja Zack-re fogni, de ez teljesen reménytelen, nyilvánvaló, hogy Booth csak azért adta be a srácnak ezt a pasi-dolog dumát, hogy ne kelljen vele szóba állnia, főleg ne lelőnie.

Tovább
Címkék: dr. csont
Szólj hozzá!

VV4 - 4x110

2011. április 06. 16:15 - Hódos Hajnalka

Megkezdődött a túlélés hete. A Villában is, és az erkélyen is, a muskátlik és én a bűti szelekkel harcolunk, egyelőre mi állunk nyerésre, igaz, a nap huszonnégy órájából legalább másfelet fordítok arra, hogy pakolászom a balkonládákat ki és be. A Villalakók tíz napot töltenek a szabad ég alatt, a kertben. Bebizonyíthatják, mennyire kitartóak és a remete….rátermettségüket is. A fürdős kurvák éves találkozóján nincs olyan ajvékolás, mint ami a levél felolvasása után a Villában. Jerzsi többet fog sikítozni, mint egy fába szorult féreg. A komfort érzésének megint lőttek! Legalább lefogyok, lelkendezik Anikó, miből, lábujjból? De várjál, nem lesz sátor! A szabad ég alatt leszünk! Gigi bazmeg, de egy mázlista vagy! Évát nem a zabálás érdekli, hanem a patkányok, a kígyók, a csótányok és a bogarak. Alekosz sajnálja a nyakkendőit, az ingeit, saját magát. Jerzsi enni kezd, hogy még utoljára érezzen ízeket és az összes olyan állatot utálja, ami az Egyenlítő környékén van. Hülyevagy? Nem zabálok állatot, nem bújok be kígyók közé! Laci technikai és taktikai dolgokban otthon van, de most boakígyóval bírkózni, abban nincs otthon annyira! Olyan konfliktusok lesznek, olyan balhék! Most kezdődik a zigazi játék! Hosszú ideje nem tudom eldönteni, mi idegesít jobban, tegnap eldőlt. Nem a rikácsolása, hanem az, mikor Éva suttog. A jövő hetet nem tudom, hogy fogjuk kibírni! Nagyon remélem, hogy túl tudok lendülni a félelmeimtől! Nem kerültem még ilyen szituációba, hogy állatokat egyek. De hogy te nem fogod megcsinálni, azt előre tudom! Nagyon durva lesz, Alekosz! Itt az embereknek minden énje ki fog jönni! Neked is, nekem is! Nem tudom, hogy fogom bírni idegileg. Úgyhogy azt javaslom, tényleg feküdj le, Alekosz!

A szörnyű hír után nézzük, hogyan telt az első reggel Gigi nélkül. Éva sminkel, Jerzsi szótlanul ül. Nincs letörve, mint a bili füle, inkább hiányérzete van. Hiányzik a Gigi, hol van az a mosolygós lány? Milyen szép volt a párbajon! Alekosz és Éva nem éppen szépnek titulálják, nagyon nyalta ott magát! Fú, de undorító! Gusztustalan volt! Béci meg egy replika. Majmolja az ismert embereket, rappereket. Őbenne van a legtöbb elfojtott agresszió! Laci is megkapja a magáét, próbált a jövedelmezőbb oldalra állni. Legszívesebben kiszállna onnan, de akkor segget csinál a szájából. Éva fetreng a kanapén, népszámlálást tart. Már csak ketten vannak benn abból a magból, akik elejétől gyűlölték, Laci és Béci. Őket kettőjüket kell eltüntetni! És ha a Lacira raknánk? Száz százalék, hogy téged vagy engem visz ki! Alekosz tovább gondolkozik, most kéne kihasználni, hogy Éva védett, és a Bécire rakni. Na, ez a legjobb! Lesz is indokom, hogy miért rakjam rá! Éva morog, direkt nem mosogatnak, két napja egy tányért nem raknak el. Itt rohad a tortája. És olyat tesz, amit még sosem. Elkezd rendet rakni. Hogy ne tudják azt mondani, hogy nincs itt a Gigi…

Tovább
Címkék: vv4
595 komment

A Tenkes kapitánya 1x07 - A vándordiák

2011. április 06. 10:31 - Gabba

Rekkenő meleg volt, tüzesen sütött le a nyári nap sugára az ég tetejéről egy vándordiákra – most nézem, milyen tetszetős költői kép ez, egy jó tollú poéta akár fel is használhatná valami versben. A poros siklósi úton ballagó diák kicsit lepihent az árnyékban, közben halkan fúvogatta tárogatóját. Az úton labancokat szállító zörgő lovasszekér közeledett, a katonák kapatos gajdolása messzire hallatszott. Valahol borhoz jutottak, fene a jódolgukat, és most vidám hangulatban zötykölődtek vissza a várba. A diák köpenyébe rejtette a tárogatót és réztrombitát húzott elő, amin vidáman kezdett játszani valami stájer hopszasszát. A nagyhangú Ritpek felültette a legényt a szekérbe, hogy zenéljen nekik Siklósig, ezt az ötletet cimborái nagy ovációval fogadták. Riszpekt, Ritpek! – ordították, aztán harsány nótázással döcögtek tovább. A bokros hegyoldalból az öreg Siklósi bácsi tanúja volt a jelenetnek, és távolról követni kezdte a szekeret.

 

Tovább
24 komment

VV4 - 4X109

2011. április 05. 15:35 - Hódos Hajnalka

Nem szeretem a hétfői öfiket, mert feszt igazmondó hintázás van, ráadásul, mióta Lilu kiejtette a száján, hogy dzsungel hét lesz, a dölájonszlípsztunájtot dúdolgatom, kellett ez? Hát igen, van élet azon túl is, hogy a győzött az igazság, és a nő, Aki Magát Adja kiejtette az őszintétlen némbert. A dzsungel hét egyébként a Celeb vagyok, ments ki innen! c. műsor mintájára alapul. A Lakók újra kiköltöznek a kertbe, vödörből fürdenek, legnagyobb luxuscikkük a szappan lesz, csak rizst és babot kapnak enni, bátorságpróbán nyerhetnek más ételt maguknak. Őszintén remélem, hogy a szemceruza, a lapos hajkefe és a szemhéjpúder is luxuscikknek minősül. Hogy a hajzselé és az édes bébépezsgő az, a kufárkodás hete óta tudjuk. Lilu bemutatja a bátorságkereket, ami nagy és színes, ezt kell majd forgatni. S-nek köszönhetően meg is tekinthetjük, íme:

A Villában reggeltől nyomott volt a hangulat. Különösen Éva feszült. Nyugtatja magát, Anikó asszisztál. Ha Gigi 4-5 hónap nem tudta megmutatni magát, negyven perc édeskevés. Anikó csak egyet tanácsol, ésszel! Sokkal nagyobbat tud ütni, mint te. A takarítóshow az semmi! Éva szalad, és elrinyálja Alekosznak, mit mondott Anikó. A nyakkendők barátja szerint nem bölcs dolog belevonni ebbe a napraforgót. Nem is, Éva Alekoszra meg saját magára hallgat. A szerelmespár hím tagjában (a tájékozatlanabbak kedvéért Jerzsi) van feszültség, sok sérelem felgyülemlett benne Évával kapcsolatban. Rohadtul igazságtalannak érezné, ha nem Gigi jönne vissza. Gigi szerint a néző dolga, hogy őt pozitívnak vagy unalmasnak látják. A néző dönti el azt is, hogy Éva izgalmas vagy egy ócska pontpontpont. A nappaliban kupaktanácsot tartanak, Laci szerint elég volt már a veszekedésből, a rikácsolásból, az ordibálásból. Ha eltűnne az Éva, nem lenne veszekedés? Akkor is azt mondtad, mikor az Olivér kiment, hogy akkor következik a kánaán, és nem úgy lett! Egy ilyen figura, mint az Éva, sokkal látványosabb, mint Gigi. Gigi egy jó csaj, van belőle millió. Laci próbál Gigi védelmére kelni, ehhez igen parádés a ha nyolc lába lenne meg négy keze hasonlat, Alekosz visszakérdez, mitől nézhető a Gigi? Laci sorolja, táncol, mosolyog, belső és külső szépséget tud adni, őszinte, kimutatja az érzelmeit. Nem mutatja ki! Nem csókolózik Jerzsivel se! Bécinek nézői szemmel nem jön be Éva. Attól, hogy ilyen haja van, és? Lehet, hogy kopaszon szebb lenne! Anikó a semleges. Neki jó az is, ha Éva jön vissza, az is, ha Gigi, ez egy egyéni játék, neki csak jó, ha valaki kiesik, őt nem érdekli. Mindegy, úgymond, és erről eszembe jut, mit mondott a férjem volt főnöke, mikor mindegyeztem. Hajnikám, neked mindegy, hogy baszni megyek hozzátok, vagy baszok menni hozzátok?

Tovább
Címkék: vv4
701 komment

Dr. Csont 1x13 - Csontváz a csomagtartóban

2011. április 05. 09:00 - o.n.

Azt hiszem, túl sok Dr. Csont-ot nézek. Tegnap egy zsebkendőbe csavart tejfogat találtam a farmerom zsebében, és elsőre az villant át az agyamon, hogy „gyerek, kora 5 és fél év, saját maga távolította el a mozgó fogat”, és csak ezután jött a „basszus, nálam maradt Flóra kiesett foga, most őrizgethetem egész hétvégén”; na mindegy.

Bones könyvet olvas a munkahelyi kapcsolatok javításáról és nagyon komolyan veszi, ezért beszélgetést kezdeményez az új ügyükről Booth-szal, de persze rögtön ki is derül, hogy nem őszinte érdeklődésből. Mi mindenesetre megtudjuk, miért kerül egy little salvador-i közúti szabálysértéses eset az FBI-hoz: a kocsi Virginiai rendszámú, egy banda állhat a háttérben. A feltételezés rögön bizonyítást nyer: a sofőr tarkóján a környék legrettegettebb bandája, a Mara Muerte tetoválása díszeleg. Bones jelenlétének oka pedig a csomagtartójában furikázott, pokrócba csavart hulla.

Az áldozat nő, nemrég áshatták ki. Mivel a sofőr kezén földnyomok vannak, Brennan spanyol-tudását villogtatva faggatja, de nem ér el vele semmit. A bámészkodók is menten elillannak, amikor tőlük kérdezi, hol a legközelebbi temető. Az járt jól aki a legkorábban elindult, mert amíg Booth a megkopott spanyol-tudásával cukkolja Bones-t, megjelenik egy fekete autó és hőseink máris egy lövöldözés kellős közepén találják magukat. Amíg mindenki a földre veti magát, a korábban megbilincselt sofőr nagy magabiztosan futásnak ered, Booth hiába veszi üldözőbe, kereket old.

Tovább
Címkék: dr. csont
Szólj hozzá!

VV4 - 4x108

2011. április 04. 12:35 - Hódos Hajnalka

És még azt hittem, sokat látott ember vagyok. Hát tegnap este bebizonyosodott, nem. További alázatra kényszerít, hogy mindig kiröhögtem a mamát, mikor láttam, beszélget a Luszeszítá meg az Eszmeralda szereplőivel, na jó, én is ragadtattam már el magam és kiabáltam kétségbeesetten a tévének, hogy „vigyázz Gandalf, csap a farkával a szörny!”, de a tegnap este minden várakozásomat felülmúlta, és igen, volt olyan pillanat, mikor eltakartam a szemem. Néha elrebegtem egy atyaúristent, egyszer pedig odaszóltam Szandinak, fogd már be azt a nagy pofádat, mert kitépem a felvarrt hajad! Azt sem tudom, hol kezdjem. A stúdióban Lilu és Balázs, valamint a zenekar és a Nyári lányok, akiknek üzenem szeretettel, hogy annyi más szép szakma van, amiben ki lehet teljesedni. Rögtön megtudhatjuk az állást, 49-51 és akkor jöjjön, aminek jönnie kell, elsősorban ez:

Béci születésnapjára ébredünk, a szokásos csipás énekelgetés és ásítozós vigyorgás. Jó volt így felébredni. Béci ajándékokat is kap, először nem értettem a tortán a fél lábára megnyomorodott kéményseprőt, aztán kiderült, hogy az egy táncos. A torta jajdeszéééép! A Lakók rendkívül kreatív ajándékokkal lepték meg Bécit, Évától és Alekosztól csokit és egy üveg alkoholt kapott, Gigitől fényképalbumot. Lacitól egy 16 kg-os súlyt. Jerzsitől pólót, amit Béci aláírása díszít, ezt Béci sem értette, én meg sem próbálkozom már ilyenekkel öt héttel a műsor vége előtt. Anikótól is pólót kapott, azt hálistennek nem mutatták, gondolom, nem egy napraforgó van rajta szivárvány alatt. Fú, köszönöm szépen! Tósztot is mond, mindenkinek megköszöni, hogy megtűrik és elviselik úgy, amilyen. Azt Béci nem árulja el, mit kívánt, mikor elfújta a gyertyákat, de Adrival kapcsolatos.

Tovább
Címkék: vv4
1288 komment
süti beállítások módosítása