Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X111

2011. április 07. 15:00 - Hódos Hajnalka

Nehogy azzal gyanúsítson bárki, hogy csak a szám nagy, bevallom, hogy én is vettem már részt bátorságpróbán. Ráadásul önként és dalolva. Az elgondolás az volt, majd én kigyógyítom magam a klausztrofóbiából, nanehogymáhogy. Megtaláltam a tökéletes helyszínt, az Abaligeti-barlang szinte kínálta magát. Kár, hogy azt senki nem mondta, a barlang bejárata után körülbelül két méterrel négykézlábra kell ereszkedni és egy szűk, manóvájta üregen kell befelé mászni vaksötétben úgy huszonöt métert, akkor talán emlékeznék is valamire. A környékbeliek szerintem azóta is emlegetik ezt a szűk két órát. Hát én is. Segítőm nekem is volt, akárcsak Alekosznak, a férjem előttem mászott és mondogatta, hogy ne nyüszíts már, mint az ellő nőstényfarkas, meg azt, hogy jönnek mögötted, nem tudsz visszafele mászni, aztán meg azt, hogy mit csinálsz, azzal, hogy átmászol rajtam, nem érsz ki előbb, előttem is másznak! Az öngyógyítás hatástalan maradt, marad a lépcsőzés, és nagyon úgy tűnik, borospincém se lesz. Ezzel együtt én bevállaltam volna azt a plusz három kígyót az akváriumba, csak a csontgilisztáknál jajgattam volna egy kicsit.

Az első reggel a dzsungelben. Béci a dézsában ébred, Anikó nyűgösen. Bajszot akaszt Alekosszal, áthúztad a vizet slagot az ágyamon. Aztán belenyúl a ládájába. Miért vennéd azt el? Állítsd már le magad! Mit maradjak már? Napraforgóztál, áthúztad a slagot az ágyamon! Túldramatizálod. Túl is fogom! Éljen a dráma! A melodráma! Anikó dühös és Lacinak panaszkodik. Direkt idegesít! Direkt ellentmond, tudom, hogy direkt de én meg felveszem. Én is tudnék bunkó lenni, ilyeneket mondani, hogy be kellett volna fejezni a 8. osztályt, de én nem vagyok ilyen. A csörte félbeszakad, Anikó, Béci és Laci jutalomjátékban vesznek részt. A feladat egyszerűnek tűnik, fektükből álljanak fel. Igen ám, de az ezüst űrhajós ruhában vannak, válltól bokáig szorosan betekerve fekszenek egy földdel felszórt területen, a nappali közepén, mint három árva lárva.

Felhangzik a gong, Anikó és Béci eljut odáig, hogy nyögve, lihegve felülnek, aztán sehova. Laci még eddig sem jut el. Fújtat, mint a bika, a földön fekve, néha felemeli vöröslő fejét. Miután Béci gurul néhányat és erőlködve próbál felállni, rákukacozik Lacira, hátha úgy könnyebb. Nem az, megáll a tudomány. Laci fetrengett a röhögésen. Hát te hova gurigázol? Föl akarok…Lacikám, hát te meg se mozdultál, mióta ott vagy! Hát a Laci, ahogy ott feküdt és fel le próbált mozogni, és így vette a levegőt, tyú-há, tyú-há, még ott is karatézott, röhög Béci később a riportszobában. Újra rámászik Lacira, mindketten röhögnek, nyögnek és fújtatnak, közben Anikó a falnak támasztja a hátát és felegyenesedik. Ügyes vagy! Nagy nehezen sikerül Bécinek is, Laci ott marad a földön. Anikó és Béci tépik egymásról a fóliát, Lacit otthagyják, mint eb a szarát, végül fogják, és a lábánál fogva kihúzzák a kertbe. A többiek tuti, annyira izgultak, hogy alszanak. Valóban. Éva felébred a mozgásra, jaj de aranyos! Jaj de aranyos! Ne bontsd ki, hagyd úgy! Szerencsétlen Laci még mindig lárvaként fekszik, hangosan röhögök. És mind a hárman felálltatok? Hát, ő úgy néz ki, mint aki felállt, biccent Laci felé Anikó. Megérkezik a jutalomláda, fejenként két darab ajándékot választhatnak. Alekosz a pálinkát kérné, Laci a kólát, két fő a szaunában alhat. Juj, linzer!

A Lakók részt vehetnek a Webcsillag születik játékon, egy három perces filmet kell készíteni, a címe: Szivárvány. Ötletelés közben nemcsak hatalmas ökörségek hangzanak el, de Alekosz és Anikó reggeli vitája is folytatódik. A játék nyertese félmillió forintot és egy notebookot nyer. Alekosz lemond a pénzről, neki a notebook kell. Jerzsi benne van, de az, hogy szivárvány, tehát…az egy kicsit érdekes témakör. Ha már itt vagyunk a dzsungelben, kapcsolódhatna a növényekhez. Ha azt mondom, azt ötlet nem arat osztatlan sikert, a legenyhébben fogalmaztam, Jerzsi meg is sértődik, őt mindig lehurrogják. Laci szerint a szivárvány arról szól, hogy többszínűség. Tehát hogy többféle ööö dolog együttvéve. Alekosznak is van ötlete. Legyen az első kép az, hogy mindenki döglik. Versenyhorkolás. Éva kiakad, úristen Alekosz ez egy olyan elvetemült, botrányos, balga fasz ötlet, hogy én még ilyet nem hallottam! Laci most dokumentumfilmben gondolkodik. Arról szólna, hogy vévénégy végjáték, hat külön karakter, hat színes ember, akik együttesen mit tudnak kihozni magukból és külön-külön mennyit érnek. És ettől szivárvány az egész. Hatan együtt kiadjuk a szivárvány színeit. Sem az nem zavarja őket, hogy a szivárványnak hét színe van, sem az, mik ezek a színek.

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer öt szín….Hijj, legyünk színek, ez az! Én vagyok a kék! Akkor én vagyok a narancssárga! Akkor én a piros! Akkor Anikó lesz a fekete. Egyébként piros akart lenni, csak azt Alekosz már lefoglalta. Én színvak akarok lenni. A te szíved helyén legyen egy napraforgó, javasolja Anikónak Alekosz. Na jó, akkor Anikó nem vesz részt ebben a játékban, mert nem fog Alekosszal együtt dolgozni. Tudod milyen aranyos volna, ha itt volna egy pici napraforgó? És minden lüktetéskor kiesik belőle egy szotyi. Megvárom, míg mindenki újra a posztra tud koncentrálni. Kis segítséget is adok: képzeljük el, hogy egy napsütötte réten sétálunk, a selymes, lágy zöld fű között százszorszép, pitypang, bárányfelhők az égen, nyugalom van, csend, szívünkben béke honol. Nincs, ismétlem nincs szivárvány az égen. Híre-hamva sincs.

Mivel Éva söprögetésekor már elsütöttem a rossz nízni szöveget, Béci favágási technikájára egyszerűen nem találok szavakat. Ön- és közveszélyes. Inkább köz. Azt találgatják, ki megy bátorságpróbára. Éva szerint Jerzsi, Béci szerint Alekosz vagy ő. Alekosz parázik, a békát biztos hogy nem fogja meg. A pókot se. És mi lesz, ha csak egy-két korongot tud hozni? Megérkezik a levél, Alekosz húzzon fürdőnadrágot. A feladatot egyedül kell teljesítenie, de választhat magának egy segédet. Alekosz ugyanazzal a hangsúllyal ismételgeti a fürdőnadrágot szót, mint egykoron hű barátja, Olivér a távolságot. Évát választja, az állatos tapasztalattyai miatt. Amíg öltözik, a többiek találgatják, mi lehet a feladat, Éva jár legközelebb a valósághoz, be kell mászni egy akváriumba egerek közé! A nap legjobb mondata mégis Anikóé, mondja még valaki, hogy nem ízig-vérig bajai ez a lány, aszongyahogy, ha lesznek pontyok, azokból hozzál! Balázs fogadja őket a nappaliban Alekosz, fürödtél ma már? Nem, ez az első. A lába kicsit koszos. Ne törődj a higiéniával, nem akar ebben utána már senki fürdeni, úgyhogy nyugodtan másszál bele. Éva összeköti lábát-kezét. De ne olyan szorosan! Balázs mondta, vihog Éva. Hát csak ráhúz azért egyet! 

Az állványokon fekete lepellel letakart valamik vannak, egytől tízig megszámozva. Alekosz mond egy számot, Éva hozza a valamit, és beleönti az akváriumba. Felkészültél? Föl. Járjunk el szisztematikusan, egyes! De lehetőleg ne a fejemre öntsed, jézusmária! Jézusmária! Alekosz döbbent fejjel néz, Éva nem szarozik, beleönti a három kiló bogarat. Azt a mindenségit! Csíp! Gyorsan mondj egy számot Alekosz! Kettes! Ajajajajaja! Az mi? Kígyó. Ide ne tedd, ide ne tedd! Nem bánt, nyugi! Nem bánt! Jaj, menj innen, menj innen! Éva elszánt, Alekosz feje meggyötört. Szerencsétlen Alek még fel sem ocsúdik, Éva már érkezik is, úgy hozza az üvegtartályokat, mintha versenyt futna az idővel. Mi az? Csukd be a szemed! Izé van benne, hülye kukac. A hülye kukac jó négy kilónyi lárvát jelent, Éva önt, és már érkezik is az újabb tartállyal! Mákod van, ebben van korong! Alekosz az újabb kígyó láttán egyáltalán nem gondolja magát mákosnak. Éva, ne!! De ebben van korong! Éva lelkesítő szövegétől hangosan felröhögök, kibírod, már van bent egy! Esküszöm, kibírod, semmi bajod nem lesz, megígérem! Alekosz hangja egyre elgyötörtebb. Hány korongunk van? Csak kettő, nehogy megállj! Ha bevállalod, hős vagy! Rambo vagy! Rambo feje olyan elgyötört, hogy szinte sajnálom, de Éva kegyetlen. Ez a kettő is úgy fog úszni, mint az a másik! Hogy ez hatott, vagy az, Éva megígérte Alekosznak, ha bevállalja az újabb két kélgyót, mellette alszik ma éjjel, sosem derül ki, zsupsz, beleönti. Alekosz elhaló hangon nemnyitomkiaszememezik, aztán még elhalóbb hangon szól Évának, jöhet az ötös!

Éva mozdulatai emberi szemmel követhetetlenek, olyan gyors. Ettől nem fél! Piócák! Már hogyne félnék! Éva alapos segéd. Nem elégszik meg azzal, hogy ráönti a piócákat Alekoszra, a maradék párat is kirázogatja és kipiszkálgatja a tartályból. Ha lúd, legyen kövér, úgy is van! Alekosz nyög és félholt. Hozzad a hatost, hozzad! Éva örömujjongásban tör ki, csontkukac! Zsupsz! A rossz hír az, hogy ebben nem volt korong! Jó, mi az? Giliszta. Gilisztát ne, álljunk meg! Hány korongunk van? Négy. Elég lesz annyi, szerintem, próbálkozik Alekosz, Éva meggyőzhetetlen. Csak annyit akarok mondani, hogy ez a giliszta mindegyik döglött, úgy látom. Föl fognak mászni a testemre, suttogja Alekosz. A segéd ellentmondást nem tűrő hangon közli, hogy a kígyó a gilisztánál sokkal rosszabb és hozzáteszi: ne óbégass, öntöm! Mintha anyámat látnám, komolyan mondom. Jöhet a következő, az mi? Angolna! Ne!!! Hát az nem csíp! Ott marad az alján! Alekosz jézusomozik. Tök aranyos, csak csúszik, ennyi! Nem csíp, nem izél, nincs is foga, zsupsz!

Éva fordul, érkezik, Alekosz szeme elkerekedik, kész, itt megállunk! Éva, nem! Nem! Nem kell a korong, vége az egésznek! Az már ide be nem jön! Éva értetlenkedve piszkálja vissza a karvastagságú kígyót a tartályba. Most kettővel több vagy kevesebb?! Nem töltheted be! Nem töltheted be! Az ide be nem jön. Alekoszt már az sem érdekli, hogy ő Rambo. Nem, Éva, nincs tovább! Te nem tudod, hogy milyen itt bent lenni! Éva próbálja Alekoszt győzködni, de az hajthatatlan. Évát az sem hatja meg, hogy Alekosznak szájjal kell kiszedegetni az állatok közül a korongokat, még mindig nem érti, miért nem lehetett azt a két kígyót még bevállalni. Alekosz hősiesen szedegeti a korongokat, közben jajgat. Őrzik, nézd meg, őrzik! Alekosz, nem értem, hogy…. Majd megérted. Balázs is felröhög. Én abba se hagytam. Alekosz teljesítményével mindenki elégedett, a vacsorán majd megosztoznak. A vacsora ugyanaz, mint előző nap, csirkecomb. A köret egy szál répa fejenként, a desszert egy alma. Alekosz élménybeszámolót tart, és a kígyó legalább két percig ott volt a tökömnél. Alul a lárvaágy, a piócák is ott tekerésztek, és akkor jött a nyolcas! Ilyen vastag kígyó, ilyen szürke, csutorás volt a fejük! A csótányt Éva beleönthette volna. Ja, nemcsak vacsorát kaptak, cigi is jött, Éva megnyugodott.

Boldog születésnapot, siess haza!

Címkék: vv4
1043 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Townsend 2011.04.08. 13:34:06

@Ayesha: Enyhén ecetes öblítés = selymes, fényes, könnyen fésülhető. És a szag sem marad meg. Viszont fillérekbe kerül.

Thulea 2011.04.08. 13:34:50

@bukott madonna két nagy didivel: Jól csinálod! A csajok jobban bírják, szóval kell a frissesség! :D

genevieve 2011.04.08. 13:35:41

@Townsend: a legjobb lenne valami balzsamecet:-D

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 13:35:44

@Gee Halen: :D:D:D:D és mit csinált utána? ment megint zuhanyozni?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 13:36:51

@Ayesha: Nézett rám álmos fejjel, "Ja, mindegy, azért kösz" aztán kiment :)

dr. gernika 2011.04.08. 13:38:20

@genevieve: Igen, azt én is észrevettem. :)

Townsend 2011.04.08. 13:38:33

@genevieve: Mondjuk abból is a legalább 10 évig érlelt esszencia, hogy jól ragadjon. A legolcsóbb mezei kell vegyileg.

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 13:39:00

Naaa ez az ecetes téma tetszik, különösen, hogy van itthon ecet.Köszönöm:)

rianna 2011.04.08. 13:40:53

@hullámpapír: én is pont ezt érzem, annyi mindent terveztem, hogy elérek 30 éves koromra, aztán most semmi :D

@Ayesha: egyik barátnőm azt volt képes mondani a 29 éves kolléganőjéről, hogy a korához képest jól néz ki. Ezt úgy, hogy ő volt 26 akkor, én meg 29. Mondtam neki, hogy egyrészt ne öregezzen engem a szemembe, másrészt 3 év és ő is 29 lesz. Huszonévesen mésképp gondolkodnak a legtöbben, az is számít, ha pár hónappal fiatalabbak, mint mások :DDD

@genevieve: szülinapod van? nem csíptem el, miért gratulál mindenki :)

Teccik ez a mai coming out-olás:))

genevieve 2011.04.08. 13:41:04

@gernika: ez van:-D

@Townsend: neeem:-) arra gondoltam, hogy a főzéskor mikor pl. grillezem a zöldségeket, akkor balzsamecet szoktam rá pöttyinteni, gondolom stabilizál, vagy bent tartja az ízanyagokat...na és ebből következtettem, hogy talán a hajszálaknak is jót tesz:-)

dr. gernika 2011.04.08. 13:42:17

@Gee Halen: Mert látszik rajtad, hogy most szerelmes vagy és minden faja, de te olyan 30 után pár évvel leszel igazán fénykorodban, mire csillapodnak az érzelmek, ő meg már talán addigra nem érzi annyira jó nőnek magát. Lehet, hogy féltékeny lesz.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 13:42:37

@hullámpapír:

igen, hál'stennek! :)

jah, Zsöni is mondta, most nyugi van. Szerintem azért mert még nincs itt az idő, 3 körül kezdenek startolni, és azután jönnek a fanok! :D

2011.04.08. 13:43:13

Azta, Ember épp a gps-szel szarakodik az íróasztalánál ülve, és a gps épp az imént közölte, hogy túl gyorsan halad :))))) Ez azért egy kemény megállapítás volt így a számítógép előtt ülés közben kialakult nagy csöndben :)

genevieve 2011.04.08. 13:43:22

@rianna: volt, tegnap:-)

igy megy ez, ha egy társaság régóta együtt dumál:-)

genevieve 2011.04.08. 13:45:01

@hullámpapír: ennyit a gps-ről...én nagyon utálom, nem is használom:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 13:45:55

@gernika: na ettől tartok én is egy kicsit, hogy majd megkopik a fényem. De próbálok tenni az ellen, hogy ne legyek se rondább, se sárkány.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 13:46:34

@gernika: Honnan látod? Be vagyok kamerázva???

Mindjárt szaxofon szóló ömlik valamelyik hangszóróból és valaki elkezd sikítani, hogy "ITTALÉTATÉÉÉÉT!!"?

2011.04.08. 13:47:04

@rianna: ebben persze nyilván az is benne van, hogy amikor elterveztük, amit elterveztünk, akkor a 30 éves kor már tényleg aggastyánnak számított, az a sosejönel-kategória :) aztán meg de.
Amúgy nekem is volt egy ilyen pár éve, a 27 éves kolléganőm mondta a 31 évesről, hogy "azért látszik rajta, hogy elmúlt már 30" :D én is csak néztem :)

Thulea 2011.04.08. 13:47:16

Viszont még mindig nem kaptam választ arra, hogy az Éva milyen pszichológiai okokból kifolyólag fogdossa a haját állandóan.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 13:47:32

@genevieve:

bakker, legalább ne ittam volna :DDDDDD, most törölgethetem a monitort! anyám! ez kész! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 13:48:04

@gernika: @Ayesha: Hamarosan megyünk Angliába, ott meg az átlagnő... hát... na...

Én nem tartok ilyesmitől :)

2011.04.08. 13:48:12

@genevieve: ráadásul tengerparton/kikötő mellett lakunk, és a jelek szerint 107-tel hajtott bele a tengerbe :))

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 13:48:34

@Thulea: szerintem ez ugyanaz, mint a körömrágás.

rianna 2011.04.08. 13:49:15

@genevieve: akkor isten éltessen!

@Ayesha: az én hajam is sötétbarna, de inkább seszínbe hajlik. Már régóta szőkítem, de nemrég visszatértem a barnához és szörnyű, gyűlölöm, nem is én vagyok:D
A legnagyobb baj vele, hogy bár gyengécske, tartás nélküli haj, a pigmentje erős, és csak szőkíteni lehet, normál festéstől maximum vöröses narancssárga lesz:(

2011.04.08. 13:49:17

@Thulea: tudni akarja, megvan-e még :)

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 13:49:31

@Gee Halen: igen, az én párom se:) imádom ezért, hogy ilyen:)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 13:49:38

@hullámpapír:

gyerekek ne röhögtessetek már ennyire :DDDDDDDDDDDDDDD

(a miénk is hüjjje, az meg állandóan visszaakar fordulni mindenhonnan...)

dr. gernika 2011.04.08. 13:49:47

@hullámpapír: Fura, engem meg mindig meggyanúsítanak, hogy festett, pedig az eredeti szín. Lassan kezdhetem tényleg festeni, mert egyre szaporodnak az ősz szálak..

genevieve 2011.04.08. 13:50:15

@hullámpapír: klassz lehet:-)

néha szeretnék tengerparton élni:-)

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2011.04.08. 13:50:32

Sziasztok!

Mult hetvege elott beszelgettem egy ismerosommel, aki egy allami intezmenyben dolgozik. O meselte - ezen meg jot rohogcseltunk is azon a hetvegen - hogy egy ismerose nala jart (szakmai tanacsert), es meselte, hogy be fog menni a villaba 20 napra. Mi meg neztunk, hogy mirol beszel, meg minden vege.

En osszeeskuves hivo vagyok - a szavazatelcsalasok mar bizonyitva vannak. Tegnap azt beszeltuk a parommal, hogy a Laci lelepese - ki tudja mennyire megrendezett volt, es mennyire eredeti - pont jo lehetoseg lesz a retekklubnak hogy betoljanak valakit a vegjatekra. Nah, en nagyon kivancsi vagyok - es rohogni fogok - ha az a csaj fog most bemenni.

Tegyetek el a kommentemet talonba, es ha betesznek egy hm... nem tul normalis not a vv-be az elkovetkezo par napban, emlekezzetek erre.

Es utana gondoljuk vegig, hogy megrendezett-e.

udv

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 13:50:56

@genevieve:

de! :DDD ha oda jó, akkor máshová is! :DDDDDDD

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 13:51:52

@hullámpapír:

komoly! :DDDDDDDD klassz lehet ott lakni! :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 13:52:02

@Ayesha: Én annyira tutyimutyi vagyok, hogy arra sem venném a fáradságot, hogy bevádógjak valaki másnál.

:)

genevieve 2011.04.08. 13:52:05

@rianna: köszi:-)

érdekes én téged is barna hajjal képzeltelek el:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 13:53:29

@rianna: az én eredetim nem az a szép sötét vagy bármilyen szép barna, hanem az a seszínű. Szar. :)
a szőkítést én se sajátkezűleg végeztem, hanem a fodrászomra bíztam, amikor még fekete volt. Meguntam és világosabb hajra vágytam. Elkezdte melírozni és így szép fokozatosan elértünk egy nagyon jó kis árnyalatot, anélkül, hogy károsította volna a hajamat.

2011.04.08. 13:54:43

@genevieve: @bukott madonna két nagy didivel: á, nem a francia riviéráról van ám szó, hanem Bergen beipartelepült kikötőjéről :) nem is szeretem ezt az oldalt fotózni, mert bár a szembepart szép, meg a hegyek, meg minden, de mindig belelóg a képekbe a hajógyár, meg az a betonos cucc, ami itt van köztünk és a víz között, meg ilyenek :)
a sirályok meg kurva hangosak :)

genevieve 2011.04.08. 13:55:31

@Eleg_Volt_a_hazaarulasbol!: huuuu banyek, ez milyen egy konkrét megnyilvánulás volt:-)

a korrektség meg már a nevedből is nyilvánvaló:-)

dr. gernika 2011.04.08. 13:55:49

@Ayesha: Igen, borzasztó érzés, mikor csökken a lelkesedés.
@Gee Halen: Látszik a hozzászólásaidon. Komolyan, kellemes őket olvasgatni. :)

Thulea 2011.04.08. 13:56:02

@hullámpapír: hagyd abba a panaszkodást gyorsan! :-D

genevieve 2011.04.08. 13:57:04

@hullámpapír: hát igen az álomkép és valóság ami mögötte van:-)

2011.04.08. 13:58:08

@gernika: az őszülésben az a legnagyobb gáz, hogy lenövésnél tök hamar meglátszik. na meg ha nem fested, akkor is. a természetes hajszínem elég sötét, sötétre is festem, de általában már 3 hét után látom a kis genyókat. állítólag csak én látom őket :), de én látom, és zavarnak.
viszont a fodrászom azzal vigasztalt, hogy az ősz hajszálak állítólag 2x-3x erősebbek a nem őszeknél, ami mondjuk esetemben nem is baj, mert eléggé Anikó-hajam van :)

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 13:58:13

@gernika: tudom, bár nála nem tapasztalok ilyet, régen másoknál "volt szerencsém" megélni. Sőt, sajnos az is hasonló borzalom, amikor az ÉN lelkesedésem hagy alább.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 13:59:00

@hullámpapír:

nem baj, de tenger! :))) imádom a tengert!!!! :)

majd eccer küldesz képet? csak hogy kb. legyen fogalmam a környékről! :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 14:00:39

@genevieve:

az nem baj, de víz, víz víz víz víz...... :DDDDDDDDDDDD
jah! és tengervíz.... :DDDDDDDD

rianna 2011.04.08. 14:01:37

@bukott madonna két nagy didivel: szia drága! :D
Hogy én is közhelyes legyek, ha ti jól érzitek magatokat, senkinek semmi köze a korotokhoz:))
Nekem mindig az idősebb pasik tetszettek, de ahogy én is idősödöm, egyre szűkül az ideális korkülönbség:) Most úgy érzem, kb. 45-ig mehetnék el, de ez nyilván elmélet, IRL nem mindig tartom magam ilyen elméletekhez.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 14:01:52

@gernika: Majd rád hivatkozom a legközelebbi "már nem is szeretsz úgy, mint amikor még udvaroltál" típusú megjegyzésnél :P

rianna 2011.04.08. 14:03:19

@bukott madonna két nagy didivel: ja, a korom lemaradt. Kimondani nem szeretem, maradjunk annyiban, hogy 79-ben születtem :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 14:05:02

@rianna:

Szia,szia! :)) a szerelem az úgyis tönkre vág minden eltökéltséget, teoriát. az jön, oszt se nem látsz, se nem érdekel, hogy öreg, fiatal, kövér, kinéz, benéz. csak ő számít! :))) és ez így van rendjén.

azt nem árultad el, harmincon innen, vagy onnan vagy? :D

dr. gernika 2011.04.08. 14:05:30

@Gee Halen: Ott tényleg nem lesz konkurencia. :D

2011.04.08. 14:07:02

@Thulea: nem bírom, egyszerűen nem megy :)))

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 14:07:50

@sogeking:

téged egyszer megkergetlek az asztal körül! :DDDD

és bedőltem! Te, te te! :DDDDD

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 14:08:57

@Eleg_Volt_a_hazaarulasbol!: Ez a nicknév, weblap meg komment együtt... maga a megtestesült zen harmónia.

genevieve 2011.04.08. 14:12:26

na, nekem mára ennyi volt a munka...este meg szinház...igy megkérek minden kedves kommentelőt,hogy bőszen kommenteljen, hogy utólagosan tudjam visszakövetni a történéseket:-)

dr. gernika 2011.04.08. 14:13:24

@hullámpapír: Ö igen, azt én is tapasztalom, hogy az őszek erősebbek, mikor tépkedem ki őket csipesszel. :(
@Ayesha: Bizony, az is durva, azt inkább fiatalabb koromban tapasztaltam gyakran.

@Gee Halen: Nyugodtan. :)

genevieve 2011.04.08. 14:14:24

@bukott madonna két nagy didivel: én a vízzel úgy vagyok mint éva a főzéssel...szent dolog így csak messziről és a száraz fölről imádom:-D

2011.04.08. 14:16:39

@bukott madonna két nagy didivel: feltöltöttem pár fotót ide az indás profilomba, egy szép novemberi reggelen készültek :) szólj, ha nem látod, vagy valami :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 14:16:46

@genevieve:

pedig, olyan gyönyörű és egy teljesen más világ van a vízalatt...., ha olyan helyen tudsz nézelődni, de korallok nélkül is gyönyörűűűűűűűűű :))))

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 14:18:36

@genevieve:

majd mesélj mit néztél és milyen volt, és hol :) több kérdésem nincs :DDDD
hevőnájszívning!

2011.04.08. 14:26:01

@bukott madonna két nagy didivel: ugye te nem ugyanazt a képet látod háromszor? feltöltöttem négy különbözőt, és most mégis egyet látok csak, 3 példányban :)

Thulea 2011.04.08. 14:26:36

Hol az új poszt? Ki kiabálta be? És még nincs is 15óra! :-D

sogeking 2011.04.08. 14:27:14

@hullámpapír: az előbb még jó volt, azóta tényleg három egyforma:)

sogeking 2011.04.08. 14:27:52

@Thulea: az csak egy fondorlatos csel volt részemről :)

2011.04.08. 14:28:30

@sogeking: de miért, miafaszvan? :)

Thulea 2011.04.08. 14:29:17

@hullámpapír: Sajnos de! Látszik, hogy van fent több, de ugyanazt mutatja.
De ahogy megláttam a vizet, kisimult a lelkem! Irigy vagyok most! :-)

vitek 2011.04.08. 14:30:29

@genevieve: es engem mennyire tippelnel? Kivancsi vagyok a kommentjeimbol mi jon le.

2011.04.08. 14:30:42

@sogeking: @Thulea: najó, kitöröltem a hármaslátást okozó képet, és most ott a többi is, ha minden igaz :)

Thulea 2011.04.08. 14:33:05

@hullámpapír: aha, nagyon sirály, öhm király!

Albino Vernyul 2011.04.08. 14:36:43

@hullámpapír: Nyaron mindig arra vagytam a dog melegben itthon, hogy eltunjek egy szep kis norveg fjord melyen.. Latom neked sikerult..;)

sogeking 2011.04.08. 14:37:15

@Thulea: rossz vagyok, de használható :D

Albino Vernyul 2011.04.08. 14:40:13

@sogeking: Ki kene gazolni a kertet... Na..?!;)

sogeking 2011.04.08. 14:42:38

@Albino "karazsnyikov" vernyul: mindjárt, csak először elsőzök :)

Thulea 2011.04.08. 14:44:49

@sogeking: Remélhetőleg nem csak rémhírterjesztésre! ;-)

@Albino "karazsnyikov" vernyul: :-DDDD

Nálam a vasalnivaló áll hegyekben!

Viszont hamarosan tényleg új poszt!
Ki harcol az első helyért ma?

2011.04.08. 14:45:11

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nyáron cserélhetünk :) nekem nagyon hiányzik a 20 fok feletti hőmérséklet néha :)

Albino Vernyul 2011.04.08. 14:46:14

@Thulea: Kit erdekel az elso hely, csak a 9-es a meno..;)

sogeking 2011.04.08. 14:47:59

hogy érted, hogy hamarosan? :)

rianna 2011.04.08. 14:55:41

@hullámpapír: a képek szépek, bár én is inkább a melegebb vizeket szeretem:) De azt MMKK.

tényleg van új poszt :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 15:04:19

@hullámpapír:

én kérlek szépen semmit nem látok! :))
üziztem neked privátba, me szőke vagyok, és nem akartam, hogy itt cikizzenek :DDDDD

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 15:29:01

@sogeking:
eddig én is eljutottam, de be kell lépni, vagy mi???? :) mondom, hogy szőőőőőőőke :DDDDD

2011.04.08. 15:33:34

@bukott madonna két nagy didivel: te figy, nem azért nem válaszolok a prividre, mert paraszt vagyok, csak idáig kerestem az üzid, de nem találom :D
süti beállítások módosítása