Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Sötét angyal 1x21 - Miaú

2010. október 07. 13:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Meow
 

Logan fáradhatatlanul próbálja működőképes állapotba hozni Phil ajándékát, már a pénzt is megszerezte a hiányzó chiphez, de Sebastiannak csak olyan kapcsolata van, aki három hónapos szállítási határidővel dolgozik, ez pedig Logannek nem tetszik, hiszen ő már MOST akar állni és járni. Barátja előáll a B-tervvel: használhatná Szempárként a külön bejáratú betörőjét -aki éppen hangos "kop-kop"-pal megérkezett-, ugyanis a nukleáris reaktorokban épp ilyen alkatrészeket használnak a robotokhoz. Logan még nem akarja beavatni a lányt, de végülis nem is kell tudnia, mire kell a chip, így az ötlet megvéve, máris indul Maxhez a konyhába, hogy kissé átvágva ugyan, de feladatot adjon neki. A lány nehezen veszi be a tálib milícia vs. Limpkin (kiafeneaz?) sztorit, de rábólint az ügyre, főleg mert mintha nem is lenne ott: éhes, közben melege van, aztán ott van a szomorú Tinga-ügy (tudják Zacktől, hogy nem ért oda a Marticore-ba, ezért a fiú keresi). Egyetlen jó hír, hogy Logan csütörtökön ünnepelni akar, merthogy éppen akkor lesz egy éve, hogy a lány betört hozzá és megismerkedtek. Jah, és lehet, hogy lesz egy kis meglepetés is.

Max fáradtan esik be otthon az ágyába, de alig hunyja be a szemét, zajokat hall kintről: két rohamkocsi érkezik. Összekapja magát, simán lefegyverzi a katonákat, az egyiket leüti, a másikat pedig felszólítja, hogy... vetkőzzön. A férfi már épp kezdi jól érezni magát Max alatt, amikor a lány hirtelen a katona helyett Logant látja az ágyon. "Te mit keresel itt?"- "Ne engem kérdezz, ez a Te álmod!" Max felriad, mert tudja, hogy mit jelent mindez: macska DNS-ének hála, ismét tüzel.

Reggeli közben Cindy próbálja az újabb infókat is megemészteni, amit barátnője megoszt vele erről az állapotról, vagyis, hogy ez évente 2-3 alkalommal tör rá, őrjítő és lekűzdhetetlen ilyenkor a vágy. Mivel a bezárkózás nem jött be korábban (áttörte az szekrényajtót), arra kéri barátnőjét, hogy ha begőzölni látja, keverjen le neki egy nagy pofont, majd az ablakon keresztül majdnem kiesik a szeme a lent dolgozó 'kandúr' láttán. Cindy nem akarja máris kezdeni a pofozkodást, így Max visszafogja magát.

Nagyfőnöknő Sandoval ügynökkel jön ki egy épületből és éppen azt mondja, hogy a Lebegő Szemekről csak a tesztelés után tudhat a Bizottság, mikor befut lihegve Lydecker és számon kéri főnökén, hogy miért nem szólt az ülésről. A válasz egyszerű, nem akarta, hogy ott legyen; már így is idegesek az X5-ös szökése miatt, szerintük a férfi alkalmatlansága az oka, de legyen nyugodt, megvédte. Deck azonban dúl-fúl, hiszen a nő miatt történt minden; szemébe is mondja, hogy milyen jól fedezi magát. Aztán tovább dúl-fúl, miközben a távolból Zack figyeli őket.

Max a Jam Ponyba érve is feszeng, mire Cindy azt javasolja, hogy akkor ne vacakoljon, ha "viszket, vakarja meg", a pasiknak nincsenek aggályai, külön tudják választani a szerelmet a szextől. Max nincs oda az ötletért, így Cindy bedobja a Logan-kártyát, hisz a férfi tetszik is Maxnek. Ez igaz, de a lány ismét nemet mond az ötletre, mert Logannel, ha egyszer netán összejönne, "nem így" akarja. A következő pillanatban pedig már ismét nincsenek aggályai, belebotlik az érkező pizzás fiúba, akire máris ráindul, megtudja, hogy Rafernek hívják, de tovább nem jutnak, mert munka van, dolgozni is kellene.

Lydeckert nem hagyja nyugodni az eset, ezért Brinnel átveszi a jelentést, amit a Tinga-féle szökésről írt a lány. Kérdezget rendületlenül, Brin pedig végül elszólja magát és megemlíti Sandoval ügynök nevét.

Max a jéghideg zuhany után nyom egy-két-há-sok fekvőtámaszt, az használ. Este Logannel van dolguk és mivel a férfi nem tud semmiről, vissza kell fognia magát, majd megpróbál nem gondolni Logan szexi borostáira, meg a cuki szemüvegére, melyben olyan szexi és intelligens és szexi... újabb zuhanyra van szükség. Közben Logan meg is érkezik, Max pedig hirtelen már ott is terem és ha barátnője nem állna köztük, már feladná elveit. Cindy határozottsága kell ide: Logan lent várj, Max nyomj 20 fekvőt. Most!

Lydecker egy kis vacsira érkezik a Zakes névre hallgató fura dél-afrikai fazonhoz, aki egyből üzletet ajánl: megtalálják azt az X5-öst, akiben benne van az egyik, általuk gyártott implantátum, cserébe, mivel nagyon érdekli őket a marticore-os géntechnológia, a régi típusok genetikai kódjait kéri. Áll az alku!

Logan és Max a kocsiban várakoznak az erőmű előtt, várják az őrségváltást; egyébként meg valami baj lehet a klímával, mert az ablakok teljesen párásak. Mint ahogy Max tekintete is, ahogy Loganra néz, a szexi szemüvegére, a szexi borostájára... Gyerünk, Max, inkább lopd el gyorsan azt a chipet! A hidat megmászva sikerül észrevétlenül bejutnia az erőműbe (!), ahol sugárzásmérő munkatársnak álcázza magát, kiveszi az adott műszerből az alkatrészt, ám mire elhagyná a terepet, kiderül, hogy ez a nap nem a sugárzásmérés napja, így futnia kell és mivel ebben a helyzetben hídmászásnál gyorsabb az ugrás, csurom vizesen ér vissza a kocsiba, ahol Logan csak mosolyog örömében, hogy megvan, amiért jöttek.

Max később már nem annyira boldog, Cindynek panaszkodik, hogy a következő 24 órát kellene kibírnia és persze ma van a Logan féle ünneplés napja, úgyhogy dolgoznia kell, hogy elterelje a figyelmét. Ugrik is az első csomaggal, majd belebotlik pizzásfiúba és mielőtt rámászna, indul Normalhoz, hogy azonnal hazamehessen. A főnök éppen lekávézta az ingét, úgyhogy ott áll egy szál trikóban, mikor Max benyit. A lány a következő pillanatban már be is cserkészi 'áldozatát', odakeni a falhoz, már éppen 'fel is falná', amikor beront Cindy és akkorát húz be neki, hogy a fal adja a másikat. Max köszöni, jól van, Cindy pedig közli Normallal (aki még mindig az állát keresi), hogy a lány mára szabadnapot vesz ki. "Legyen egy hét!"

Sandoval ügynök ékezik Lydeckerhez, hogy aláírassa azt a meghatalmazást, mellyel a dél-afrikaiaknak átadhatók az adatok, ám a férfi lecseréli munkatársát az akcióról és még ráadásul észrevétlenül annak tollát is egy másikra, így lehallgathatja amit az 'áruló' később Nagyfőnöknővel beszél. A nő szerint Lydecker rájött valamire, illetve biztos azért teper, hogy a bizottság bizalmát visszaszerezze, és ugyan nem szívesen teszi, de meg kell állítani, ezért átad egy fényképet róla Sandovalnak, hogy táplálja bele azt a Lebegő Szembe.

Mindeközben Logan végzett a Phil-féle-járógép helyreállításával és naná, hogy azonnal ki kell próbálnia. Feláll a székéből, fuss, Forest, fuss! tesz néhány bizonytalan lépést és a sikerélménytől egyből fülig ér a szája.

Max otthon Cindyvel éppen szókirakóst játszik és megköszöni barátnőjének, hogy segített neki, így már biztos nem lesz semmi gond Logannél, jó lesz újra kimozdulni, minden oké. Az cseppet sem zavarja, hogy mindeközben a lába egyfolytában ugrál és olyan szavakat rak ki, mint 'meghúz', 'dákó' és *sípolások*. Nos, így nem akar elmenni (mármint a találkára), ezért nem szívesen, de végül telefonál és lemondja az estét. Logan pedig lemondóan oltja el a gyertyát.

Max viszont nem bír magával, iszonyúan felpörgött, így fogja magát és a lába közé kap 600 köbcenti nyers erőt, vagyis kiszellőzteti a fejét motorozás közben. Az időzítése briliáns, éppen akkor áll a ház elé a bemérő kocsi dél-afrikai barátunkkal és csapatával, amikor a lány elhajt. A kocsiban kiderül, hogy persze nem véletlenül kezdik itt a keresést, ugyanis tudják, hogy itt volt a legutolsó ismert lakcíme és nemrég még a közeli sarokról indított telefonhívását is elcsípték. Rendben, két km-es körzetben megtalálhatják, ez éppen akkora hatókör, mint az ötös szektor, kezdődjék a fogócska!

A lány időzítése továbbra is remek, éppen akkor hagyja el az 5. szektort a 6. felé -egy kis Jam Pony-s futárigazolvány felmutatásával meggyorsított manőver segítségével-, mikor a keresőcsapat éppen az adott területet vizsgálja, az pedig a további szerencséjén múlik, hogy a következő célként a 4. szektort kezdik vizsgálni. Max persze erről mit sem tud, de szerencsecsillaga fényesen ragyog, mert egy másik motoros vágódik mellé, aki nem más, mint pizzásfiú. Max szeme felragyog, aztán már csak azt látjuk, hogy még a lakásig sem jutnak el, már alig van rajtuk ruha, a következő pillanatba pedig azt, hogy Max az ágyban ül az alvó srác mellett és már nem élvezi annyira a dolgot. Kioson, hazasiet és otthon a zuhany alatt... könnyekben tör ki. Logan eközben egyedül bámulja az esőt a szobából.

Másnap reggel Cindy rövidre zárja a témát és megállapítja, hogy Max szerelmes Loganbe. A lány szerint köztük ez szóba sem jöhet, hiszen a férfi miatta bénult le, mert bár nem ő húzta meg a ravaszt, megvédhette volna; meg különben is milyen szerelem az, hogy lemondja a randit és lefekszik közben egy vadidegen pasival. Cindy viszont nem tágít, szerinte el kellene mindezt mondania Logannek.

Nagyfőnöknő a laborban siettetné a folyamatot –bármit is csinálnak éppen-, mikor Sandoval értesíti, hogy akcióba lendült Lydecker-ügyben, találkára hívta a férfit valami ürüggyel. A nő örül, azzal teszi le a telefont, hogy a furgonnál találkoznak, mert még nem találták meg a szökevény X5-öst. Mikor elhagyja a labort, nem is sejti, hogy Zack figyel a távolból.

Közben Lydecker megérkezik a megbeszélt helyre és adja az ártatlan érdeklődőt, még akkor is, amikor megjelenik a Lebegő Szem. Nyugodtsága érthető, a szerkentyű sikeresen levadászta az ügynököt, akinek még halála előtt megmutatja a betáplált fotót, melyen ugyan az ő neve áll, de az arc Sandovalé. Lydecker egy "Vegye úgy, hogy felmondtam." mondattal távozik. A furgonnál épp összefut Nagyfőnöknővel, aki ugyan csodálkozik, de hamar túllép ezen, Lydeckerben viszont forrong a düh, kezdi sejteni, mennyire fontos a nőnek az X5-ös csapat.

Este Max stílusosan egy kötélen keresztül érkezik Loganhez. Pezsgővel ünnepelnek és Max elérkezettnek látja az időt, hogy mindent elmondjon az előző estéről. Logan megértően veszi az adást, de a lány nem érzi jól magát. Nem is tud egy helyben ülni, az ablaknál állva folytatja. Utálja, amikor ez megtörténik, gyűlöli, amivé teszi ez az egész, nem tudja uralni. Nagyon zavarja, hogy a Marticore állandóan a nyomában van, mindig befolyásolja őt, nem tud elfutni soha. Ez az a pillanat, amikor Logannek LÉPNIE kell. Maxen átfut egy dejavu-érzés, mikor a férfi ott áll mögötte, de mire bármit is átgondolna, Logan megadja a magyarázatot, miszerint őrült Phil barátunk ajándéka teszi lehetővé, hogy itt ÁLLjon a lány előtt és csak azért nem szólt eddig, mert tegnapra szánta ezt, ünnepi meglepetésnek. Max egy sajnálom-ot tud csak mondani, de Logan megnyugtatja, hogy erre egyáltalán nincs oka és szégyellnie sincs mit, hiszen ismeri a lányt. Hirtelen azonban zavar támad az erőben a szerkezetben, az egyik alkatrésze bemondja az unalmast, Logan a földre esik, miközben a lába egyfolytában ugrál és zizeg. Végül sikerül leállítania a masinát és zavartan ül a padlón, miközben Max kissé ijedten próbál segíteni. Most a férfin a sor, hogy elnézést kérjen és a lányon, hogy azt mondja, semmi szükség erre, neki nem számít, hogy Logan tud-e járni, vagy nem. Nevetve állapítják meg, hogy jó kis párost alkotnak, összeillenek, reménytelenek; bár ez utóbbi talán mégsem így igaz, hiszen Logan 'boldog évfordulót'-puszijából csók lesz. Legalábbis egy rövid változat, mert a férfi hátrál kicsit, mondván, jobb, ha megvárják, amíg elmúlik a 'miau-hatás', ám Max biztosítja szerelmét, hogy ez már nem a Marticore, hanem Ő, így újra belemerülhetnek egymásba. Kicsit sokat kellett várni "az első csók" óta, de megérte, mert nagyon szép és meghitt ez a néhány perc...

...amelyet Zack enyhén faragatlan belépője zavar meg: "Megmentjük Tingát, vagy fontosabb dolgotok akadt?" Elmeséli, mire jutott: felfedezett egy raktárépületet, szerinte ott lehet nővérük, egy titkos laborban. Logan és Max kicsit még egyedül maradnak; ismerik egymást, nem szükséges magyarázkodniuk egymás előtt. Logan átadja Maxnek azokat a füleseket, melyeken keresztül kapcsolatban lehetnek, a biztonsági rendszer feltörésével majd segíti őket. Úgy válnak el egymástól, hogy még rengeteg idejük van.

Max és Zack lóra motorra pattan és elhajtanak. Közben a bemérő kocsiban Lydeckerék kizárásos alapon a 9-es körzetet vizsgálják. Logan is itt lakik, így még épp elcsípik a Max által sugárzott jelet, Lydecker hívja is azonnal az erősítést.

Zackék a csatornán keresztül közelítik meg a raktárt, Logan műholdon keresztül figyeli őket és bár a felhők kicsit zavarják a képet, úgy tűnik nem nagy a védelem. Zack terve, hogy ő elől, Max hátul megy be. A lány bólint, csak éppen elveihez hűen, fegyvertelenül indul el, közben folyamatosan tájékoztatja Logant is, aki még mindig nem lát a felhőktől, pedig Lydecker emberei már kezdik körbevenni a területet. Max a tetőről bejutva elintéz két őrt, Zack elöl letud még hármat, de mikor bemenne az ajtón őt is eltalálják. Eközben tisztulnak a felhők és Logan észreveszi a kocsikat az épület körül. Azonnal figyelmezteti az X5-ösöket, a fiú szól, hogy eltalálták és el is tűnik, a lány viszont közben bejutott a laborba, kiüti a kezelőpultnál dolgozó férfit és szinte mozdulni sem tud, mikor meglátja Tingát. Max!... Tűnj el onnan!...

Max nem is reagál Logan szólongatásaira, elképedve és szomorúan bámulja továbbra is a tartályt, majd a pultnál lévő székkel betöri az üvegét. Ebben a pillanatban beront a seregnyi felfegyverzett katona, élükön Lydeckerrel, aki szintén meglepődve bámulja az elé táruló látványt: a hatalmas szerkezet tövében ott ül Max, karjaiban az eszméletlen Tinga. Max!... Jól vagy?!... Válaszolj!...

 

Címkék: sötét angyal
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kekhalal21 2010.10.08. 16:25:34

Szerintem nagyon jó lett ez a rész is és türelmetlenül várom a második évadot is.
süti beállítások módosítása