Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Sötét angyal 1x03 - Tüzelés

2009. július 04. 12:00 - bree-gee

Elöljáróban annyit, hogy a cím esetünkben nem azért ez, mert a 2019-es USA-beli fűtési problémákkal fogunk foglalkozni…Kezdő jelentünkben Max egy kikötőben lovasítja meg egy embercsempész banda pénzét, amivel eléri, hogy szitává lyuggassák egymást a gazok, és így még csak be sem kell piszkolnia a kezeit. Úgy tűnik, hogy csak egy kis gondolkodási idő kellett neki, és mégis beszállt a Szempár-féle ’világmegváltás bizniszbe’. Ezalatt Lydecker terrorizálja a lány ex-magánnyomozóját, hogy rajta keresztül eljusson Maxhez. Gonoszunk felajánlja, hogy segít megszabadulni a magándetektív hosszúra nőtt körmeitől, és egy kis eleven nyúzást is beígér, ha nem működik együtt. Elég meggyőző ember.

A jól végzett munkát Max egy bárban ünnepli meg, de elég furcsán viselkedik, minden férfi után csorgatja a nyálát. Kendra meg is jegyzi, hogy „olyan vagy, mint ha tüzelnél”. Mi tagadás, a viselkedése tényleg emlékeztet Cirmi cicánkéra, mikor kiszemeli magának a szomszéd Borisz kandúrt egy kis etyepetyére.Nem sokáig kell küldenie a „gyere nyugodtan, mindenben benne vagyok” jeleket, egy srác már le is startol előtte, és még Cindy ’kedves’ modora sem téríti el, hogy csapja neki a szelet. Már éppen kezdenének belemelegedni az ismerkedésbe, mikor megszólal a lány csipogója: Logan keresi. Nehezen elszakad a sráctól, és motorra pattan. Közben az állapotán morfondírozik: hasznos dolog a DNS koktéljába elhelyezett macska DNS, ha házfalakon kell ugrálni, de évente három alkalommal, mikor előtör belőle ez a ’tüzelés’, akkor bizony szívás.

Mikor odaér, Logan épp megszállottan gyógytornázik, olyan intenzitással, hogy szegény Che Guevara is fáradtan néz a pólóján. A férfi megdicséri a sikeres munkáért a lányt, de ő többet szeretne: a megállapodás értelmében információt a többi gyerekről és a nőről, aki megmentette. Logan időt kér és türelmet. Tudhatná már, hogy egyik sem Max kedvenc szava. Duzzogva vissza is motorozik a bárba, ahol felcsípi az előbbi srácot (akit egyébként Ericnek hívnak), és elcipeli magához. Miután lelöki az ágyra a teli szájjal vigyorgó pasit, kicsit el kezd hezitálni, és bevonul a fürdőszobába gondolkodni.

Tenni vagy nem tenni, ez itt a nagy kérdés! Macska DNS mentes tudatát azonban legyőzi a vér szava: kirobog a sráchoz, aki azonban nem bírta a várakozást – hortyogva alszik. Na, ennek a partinak is befellegzett, aminek a lány örül is, meg nem is. Reggel Kendra előad egy helytelenítő szónoklatot, de Max felvilágosítja: nem történt semmi! Végszóra jön Eric egy szál törölközőben, megölelgeti a lányt és bezengi: „Fáradt lehetsz, bébi!” (Muhaha, maximum azért, mert szegény lány a horkolástól nem tudott aludni…) Max persze erre nem igen tud mit mondani, inkább elrohan dolgozni.

Napközben a munkahelyén még egy ajándék is jön neki a sráctól: egy doboz motorolaj. Hiába, vannak férfiak, akik aztán tudnak udvarolni… Közben Logan szól Maxnek, hogy megtalálta a nőt, akit keres. Hannah Sukova a neve, és egy szigeten lakik nem is annyira messze. A lány rohanna, de Logan aggódik: a városból nehéz kijutni útlevél nélkül, és Lydecker is tudhat Hannahról a magánnyomozótól. Az aggodalom nem állíthatja meg Maxet, ha elhatároz valamit. Épp a motorját készíti fel az útra, mikor megjelenik Eric. A lány most egyáltalán nincs jó hangulatban, ráadásul a srác elviseléséhez nagyban elkélne neki egy-két zen kazetta a türelemről.

Meg is kérdezi morcosan vigyoritól, hogy mire emlékszik az elmúlt éjszakából. Eric gyereknek vagy nagyon élénk a képzelete, vagy szed valamit, esetleg mindkettő, mert az elmaradhatatlan vidám arccal közli, hogy ő bizony soha nem felejti el, olyan jó volt! Max erre megint nem tud mit mondani, csak egy „ez nem százas” tekintetre futja tőle. Kendra kapva kap az alkalmon, és elkezdi faggatni a srácot, hogy kicsoda-micsoda is ő. Kiderül, hogy a nagybátyja fejes a szektorfelügyeletnél. „Oda megyek, ahova tetszik, a város nyitva áll előttem!” Erre a mondatra már Max is felkapja a fejét, és már csak azt látjuk, hogy kettecskén motoroznak az éjszakában. Egy ellenőrző pontnál a város szélén azonban hanta srác kénytelen bevallani, hogy bizony a nagybátyja csak egy szerelő, ezt a hírt persze a lány nem fogadja elragadtatással.

Nincs más hátra, mint előre, Max nem hátrál meg, a motorral áttöri a kordont. Ez, és hogy lőnek utánuk végre letörli a srác képéről is a vidámságot, kicsit zaklatottá válik. A mólónál aztán a lány rábízza a motort, beugrik a vízbe, átúszik a szigetre és bekopog Hannah-hoz. A beszélgetésük alatt láthatjuk, hogyan szökött meg Max a nő segítségével: miután felvette, egy biztonságos házba vitte, de a lány egy idő után onnan is elmenekült. Hannah telefonál a munkahelyére, hogy késni fog. Közben Logan hívja a lány csipogóját, de Eric hívja vissza, aki jól felkapja a vizet, hogy egy pasi hívogatja a lányt. Elő is adja a „kopjál le, én a fiúja vagyok” szöveget Logennek. Azt azért sikerül kihúzni belőle, hogy hol van Max.

A lány ezalatt számtalan kérdést tesz fel a nőnek, pl. kik voltak az anyák, akik kihordták őket? Olyan nők, akik vállalták a mesterséges megtermékenyítést, de ennél többet nem mondtak nekik.A beszélgetés alatt a nő egyre zavartabbá és idegesebbé válik, mire Max megjegyzi, hogy tudja, hogy Lydeckernek telefonált, nem a munkahelyére, de nem haragszik érte. Viszont így is, úgy is megölik őket, szóval nem ártana menekülni.

Ami elég jó ötlet, mert egy csapat katona épp a ház felé tart, persze mire oda érnek nem találnak ott senkit. Max és Hannah egy erdőben futnak az üldözők elől, már épp elkapnák őket egy gát tetején, mikor is Logan a távolból a segítségükre siet.Rákapcsolódik az üldözők kommunikációs csatornájára, és elvezeti őket más irányba. Egy idő után kiderül a gonoszok számára is, hogy át lettek verve, aminek hatására Lydecker vérnyomása veri a kétszázat. Addigra azonban már a két nő eléri a partot.

Eric épp jókor érkezik meg egy motorcsónakkal, és el tudnak menekülni. Erre szerencsére Logan kérte meg. Otthon Eric előad egy szakító szöveget, melyben szerepelnek a „nem a te hibád”, a „mi ketten nagyon különbözünk, ne gyűlölj ezért”, valamint a „neked is jobb így” c. örökzöldek. Max úgy tesz, mint akit lesújt a dolog, de próbál erős lenni. Persze még utoljára Eric nem bírja ki, hogy ne kérdezze meg, hogy a lánynak is akkora élmény volt-e az az éjszaka.(No comment…) Felejthetetlen, feleli a lány, és lelép. Logan hamis iratokat, és pénzt készít össze Hannahnak, közben pedig megjegyzi Maxnek, hogy „a fiúd nagyon rendes srác”.

A lány érthető okokból még a feltételezést is visszautasítja, hogy Eric valaha is a fiúja volt, ami rögvest jókedvűvé varázsolja a férfi arcát. Később Max átadja az újrakezdéshez szükséges dolgokat a nőnek, aki búcsúzóul bevallja, hogy ismerte az anyját. Ő nem olyan volt, mint a többi nő a kísérletben, többször is szökni próbált, hogy ne kelljen lemondania a gyerekéről.

A szülés után elvitték egy pszichiátriai intézetbe, és sajnos a nevét sem tudja. Max szokásos záró Űrtorony tetei merengésének témája most az édesanyja: „Volt anyám, aki szeretet engem, és talán most is él valahol a világban. Az életem ettől nem változik meg, de azt hiszem, ezen kívül minden.”

Címkék: sötét angyal
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kekhalal21 2009.07.04. 15:08:08

Ez nagyon jó volt nagyokat röhögtem a beszólásaidon bocsi a beírásodon.

Giggsy · http://sgtgiggsy.blogspot.hu 2009.07.06. 00:04:56

Tényleg nagyon jó lett :) Eddig ez a legjobb a három közül. Már az első kettő is tetszett, de úgy látom képes vagy még ahhoz képest is javulni :) Szóval csak így tovább, én várom a folytatást :)

bree-gee 2009.07.08. 09:37:32

Ez alapból egy aranyos rész volt, de örülök, hogy tetszett a HV! A következő rész sajnos kevésbé vidám, de kell ilyen is, meg olyan is egy sorozatnál, ettől lesz jó.

kekhalal21 2009.07.08. 21:56:11

Igen ebben teljesen egyet értek veled de már alig várom a hétvégét hogy legyen mit olvasni.

kekhalal21 2009.07.12. 16:45:49

Hé hol késik a Sötét Angyal hamarosan itt a hét vége és még sehol semmi ez fura.

bree-gee 2009.07.12. 19:34:31

@kekhalal21: Igen, volt egy kis késés (rajtam kívülálló okok miatt), holnap két órára van időzítve. Bocsi!

kekhalal21 2009.07.12. 20:18:06

Semmi baj köszi hogy meg írtad már alig várom a következő írásodat.
süti beállítások módosítása