Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X70 – Újabb 44 perc semmi

2021. január 30. 17:02 - dmr94

Olyan korán vége van a legtöbb "tematikus" hétnek, hogy rendszerint lemaradok róluk, ami a hogyvoltírást illeti, így retrospektíve csak annyit fűznék hozzá, hogy meglepetésként ért Zsolt gazda személye, én azt hittem erre a szerepre is Sztropacsek Gusztávot delegálja majd a szerkesztőség. Az idei szériában a párbajoknál már csak a párbajokra való "készülés" üresebb, így a tegnapi adás sem telt túl eseménydúsan.

vv10x77_01.png

Most viszont, hogy ilyen minőségi promót csináltam, nézzük hogyan mesélnek a párbajozók őszintén az érzéseikről, azaz hogyan csinálnak egy teljesen közönséges vlogot egy fokkal extrább eszköztárral (értsd: hozzájuk basztak egy-egy világítós kameraállványt). Az egész teljesen érdektelen, úgyhogy inkább arról kellett volna szavaztatni a nagyérdeműt az ERTÉEL APPLIKÁCIÓ HUSZONNÉGYEN, hogy Bálint vajon miért alszik egy felmosórúddal a kanapén.

vv10x77_02.png

Tldr: Fru nem lepődött meg, hogy ő lett a kihívott, amiatt aggódik egyedül, hogy mi lesz a feladatoknál, így hogy csak ketten vannak Mercikével. Vivi várja már a párbajt, izgul de teher alatt nő a pálma. Mindketten kifejtik, hogy nem alakult ki köztük erős kapcsolat és ez nem is baj mert nem tudnak azonosulni egymással és ellentétes személyiségek. Szerintem meg mindketten elég könnyen elhelyezhetők a basic white girl kategóriába, maximum a népi-urbánus tengelyen vesznek fel némileg eltérő pozíciót.

Ezek után az sem túl meglepő, hogy a műszájas-hasbeszélős feladat sem tartogat hatalmas izgalmakat. Nem árulok el nagy titkot ha azt írom a lányok nem tudják koherensen összefoglalni ellenfelük hibáit. Fru mindenesetre örül a SZÁJAS SZÓPÁRBAJNAK mert itt nem számít a létszám. Vivi sikoltozásait és sminkfüggőségét emeli ki, illetve, hogy amikor a szivatómatás héten megvonta a kozmetikumokat a villalakóktól akkor Vivitől valójában az oxigént vette el, biztos ezért esett rá a martfűi lány választása. Hiteltelennek és kétszínűnek tartja őt, szót ejt Virág beköltözős balhéjáról, az ökohétről és természetesen előkerül Renátó is.

Vivi azt emeli ki, hogy hogyan lett az instant elutasításból hatalmas szerelem illetve, hogy Fru beállt a fantasztikus ötösbe majd onnan kutyázott, talpnyalózott és sunyigecizett mindenki mást. Megemlíti az ellentmondást ellenfele állítólagos konzervativizmusa és a gond nélküli ponyvás vetkőzés között majd látszólag ironikusan játssza ki az "irigyeim sokan vagytok" kártyát a fullos smink és a padlóról felállás kapcsán. Vivinek még a beszéd és a műszáj mozgatásának párhuzamos művelése is gondot okoz. Egyiküknek sem tetszik a RÓLLLLUK alkotott produkció, kicsit hisztikéznek a riportban és sajnáltatják magukat. Fru még Merci (és egy jó nagy adag csoki) társaságában puffog egy sort a szobában, majd dzsalnak dekkelni.

Ha a vlog nem lett volna elég, készíthetnek kampányfilmet is igényes vertikális mobilos felvételekből. Robi nagyon éli, szerinte épp most fektetik le egy komoly marketinges cég alapjait. Vivi bemutatja villalétét, hogy melyik helyiségben milyen teljesen átlagos dolgot szokott csinálni, úgy mint főzés vagy pinimosás. Daniék 10/10-es statiszták, a srác különösen lelkes és itt végre nem papírról olvassa a szövegét, végül pedig Bálint szivatása zárja a sort, ami egy lowkey párnacsatába torkollik. Ja és amúgy GAZDASÁGI hét van éppen.

Frunak és Mercinek meggyűlik a baja a sikeres felvételekkel, valamin folyton elnevetik magukat pedig egyiküket sem mondanám vicces személynek. A körmös lány is köszönti a VALÓVILÁG PÁVÖRDBÁJ BRIG BRÁDÖR nézőit, akiket azért buzdít szavazásra mert a fő erőssége a kitartás, amit a fél lábon álló verseny megnyerése és a Jenga KOCKÁS rekord is hűen bizonyít. Elhangzik, hogy neki az összes barátja (Mercike erre nem reflektál) és a szerelme is kiesett már, így ő az aki igazán mélypontBAN volt ezáltal a mártírkártyája is sokkal erősebb. A Renátós naptárnak pedig lassan nagyobb reklámot csinál, mint Kiszel Tünde a sajátjainak. Összességében egyik párbajozó sem túl meggyőző, nagyon enervált ez az egész blokk.

Jön az adás fénypontja, a paródiaest, vagyis inkább paródiaóra, ami szerintem kifejezetten szórakoztatóra sikerül, nem tudom kaptak-e bármilyen instrukciókat vagy megnézhettek-e magukról felvételeket de meglehetősen élethűen figurázzák ki egymást, nyilván Bálint jár leginkább élen. A szerepcserére ítélt párok a következők: Roh és Mobi, Merág és Virci, Bani és Dálint valamint természetesen Vu és Frivi. Nagyon nem is részletezném ezt, aki esetleg lemaradt róla, ezt talán érdemes visszanézni mert nagyjából az egyetlen értékelhető dolog jelen epizódból.

Bálint kifejezetten élvezte, kiemeli, hogy fontos az önirónia, Robi szerint adta magát Moh szerepe, elsősorban a Mercivel való kapcsolata de elég volt ez az egy óra mert nem bírná a srác életét és a sok kakaóivást. Fru szerint Vivit könnyű volt utánozni, gyanítom itt a sok sikításra és a lány tipikus szavajárására utal. Vivi viszont a végén kiesik szerepéből és Virágéknak ecseteli, hogy Fru biztos élvezi, hogy végre középpontban lehet mert amúgy full unalmas és nem csinál semmit.

PP egy Kossuth-díjat is megelőlegez az ápoltaknak, mi pedig végül még megnézhetünk 8-9 perc nettó nyekergést. Fru elmondja mindenki előtt, hogy csalódott Daniban, MINT EMBERBEN amiért nem állt mellé, majd kimennek a nyugiba megbeszélni kicsit kevergetni a szart. Fru nem érti, hogy a srác hogy állhatott Vivi mellé azok után, ahogy beszélt róla. Proli úr szerint bármilyen lassan is halad statisztikája (igen, így) Vivivel, Fruval annyira mélyről indult ugyanez a bizonyos statisztika (vagy egy másik?), hogy nem volt kérdés Vivcsó támogatása. Kis bullshitelés még, hogy "de amúgy fain csaj vagy, fejlődhet még a kapcsolatunk", mintha adna rá egy lyukas garast is, hogy Fruzsina visszajön a párbajról.

Vivien hatalmas nagy hálával mond köszönetet támogatóinak, hogy mellette állnak és támogatták akkor is amikor egy rohadt szarházi volt, látja az önzetlen szeretetet a szemükben, örül, hogy megismerte őket de Merci választását nem teljesen érti mert ő anno kiállt mellette, Fru viszont gyakorlatilag párbajra küldte Amanda ellen. Merci elmondása szerint tudja mit csinál (én nem vagyok ebben biztos), lefossa ha rosszul esik Vivinek, Robi szerint Mercike csak empatikus, Moh is megvédi, hogy azért áll oda ahova mert úgy érzi annak az illetőnek nagyobb szüksége van rá (ebben mondjuk lehet valami a Ginás esetet felidézve). Bálint nem ért egyet ezzel a hozzáállással, szerinte oda kell állni, akit jobban kedvelsz, Virág is hasonló állásponton van és Dani is magyaráz még valamit, hogy nem érezte kötelezőnek a Fru mögé állást de ettől függetlenül segít neki is ha úgy adódik.

A napi kérdés megint pusztulatosan gyászos (értitek, vicces, matekos kérdés XDDDDDD), ma párbaj és lassan úgy számolom fel kell majd gyorsulnia az eseményeknek, úgyhogy reménykedjünk nagyobb izgalmakban. Na sziasztok kicsikéim, csumpirudi ááááá.

vv10x77_73.png

1511 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozi001 2021.01.30. 23:51:17

Na vége a közép játéknak!
Kiesett a gonosz, ármánykodó belzebub voldemort sith csapat utolsó tagja!
Kaszát-kapát el lehet rakni.

Jöhet a játék igazán jó része!

Amikor a két suttyó, senkiházi, tirpák prolit Danit és Moht a Dunáig repítik! :P

SirLemming 2021.01.30. 23:52:12

@Ármándójózsi: Ellenpont az a kapcsolat ami kb 15 éve randikról meg hétvégi összebújásról szól. Sz a pár meg úgy van jól. Független életek közös örömök.

Ahány pár annyi szo.. szokás. :D

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:52:13

@Thats What She Said!: tényleg! Ez nagyon jó ötlet! Bar szerintem nem mindenki vállalná...

Ármándójózsi 2021.01.30. 23:52:14

@kozi001: De egyszerre csak egyet és ez fájni fog Neked! :DDD

Krétagarbó 2021.01.30. 23:52:25

@Cérnahuszár adraconis.0.01: fene tudja, min múlik XD

Megyek, jó éjt:)

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:53:28

@Krétagarbó: na hát te is! Neked is jó éjt!

Ármándójózsi 2021.01.30. 23:54:02

@SirLemming: De azért az ugye nem általános? ;) Mert család így abból sohasem lesz, ahogy 15 év alatt nem is lett. :)

Ármándójózsi 2021.01.30. 23:54:42

A távozóknak jó éjszakát!!! :)))

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 23:55:47

Itten vagyok e... Remélem mindenki könnyezet a romantikus pillanatoktól

SirLemming 2021.01.30. 23:56:18

@MsIreneAdler: Csak most szólsz? Bár felteszem néznem kéne rendesen akkor meg nem tudnám itt emelni a kommentszekció színvonalát.

Amúgy az kult film de szar vagy jó is? Pl Blöff nálam nagy favorit, de többeket ismerek akiknek az nem tetszik mondván a ravasz az agy és két füstölgő puskavsőbrn már látták ezt a stílust.

Thats What She Said! 2021.01.30. 23:56:58

@MsIreneAdler: valószínű... néző számban vinne a primet az biztos. Nekik meg bedobni vmi giga nyereményt. Amilyen sutak, biztos eltapsoltak már a nyereményt reges rég.

SirLemming 2021.01.30. 23:59:08

@Ármándójózsi: well... Ők spdc idősebbek, nem kell közös család. De pl én is kifutok lassan a gyerekvállalós korból, nem szeretném a kölyköm diplomaátadóját járókerettel végignézni. Plusz genetika de az messzire vezet.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 23:59:41

@Cérnahuszár adraconis.0.01: pár évet, de nem sokat...ugyanis sokan akkor esnek pofára..

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:01:34

@Thats What She Said!: Engem minden (is) meghat... Kicsit túl érzékeny vagyok, de ez van...
Félreértések elkerülése végett most marhára nem hatott meg semmi, felszabadult és szégyenérzet nélküli öröm volt az este uralkodó hangulata. :DDD

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:03:53

@SirLemming: Erre Malackát megszégyenítő hosszúságban tudnék válaszolni, de elengedem...
Drukkolok, hogy ne fuss ki abból a korból, amiről még úgy gondolod, hogy belefér. ;) :)))

MsIreneAdler 2021.01.31. 00:04:29

@SirLemming: nem tudom. Nekem bejön, de nagy kedvencem Bruce Willis :).
A Blöff az nagyon nagy. Imádom!

SirLemming 2021.01.31. 00:04:39

@ppupu (ex vérteve): Amennyiben romantikus az, hogy Rencsi benső értékeit úgy képzelem, hogy ok, kezdjünk akkor egy nyúzással.

Thats What She Said! 2021.01.31. 00:04:58

@Ármándójózsi: hm.... ilyen jó volt a mai adás? Vagy jól sikerült az este? :)

MsIreneAdler 2021.01.31. 00:05:43

@Thats What She Said!: de várjál! Milyen kolbászfesztivál lenne! Zsuzsu az egyetlen női nyertes :DD

Thats What She Said! 2021.01.31. 00:07:20

@MsIreneAdler: kolbaszfesztival :)))))))
No igen... de valószínű őt raknak ki legelőször...

ppupu #Fantom for President 2021.01.31. 00:07:55

@SirLemming: A nyúzás az olyan durva... na jó nem bánom :D

Egyfejű 2021.01.31. 00:07:59

Én is elköszönök, pá!

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:08:42

@MsIreneAdler: behoznák a BB győzteseket is..mindkettő lány volt..bár az egyikre nem emlékszem, a másik meg zártosztályon van...

MsIreneAdler 2021.01.31. 00:09:33

@.Doktor.Szöszi.: esetleg a döntősök? Baukó Éva :D???

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:09:39

@Thats What She Said!: Az volt a jó, hogy kiesett Kuszafog. És a kora esete is nekem élmény volt...

ppupu #Fantom for President 2021.01.31. 00:09:39

@.Doktor.Szöszi.: Akkor egyszerűbb, ha bemennek hozzá a zárt osztályra

MsIreneAdler 2021.01.31. 00:10:06

@Thats What She Said!: tuti, ahogy hallom, az a nő nem kicsit volt gáz.

pomac 2021.01.31. 00:10:10

@VV10 Velőtrázó Vélemény: www.rtlmost.hu/valovilag-p_7684/valovilag10-78-resz-c_12833195
01:14:00 nyugodtan lehet nézni egyértelmű hogy nézik ők is a kisfilmeket ,nem képzelődtem :)

Thats What She Said! 2021.01.31. 00:10:23

@.Doktor.Szöszi.: hány bb is volt? 2 ? Jaaaaa és akkor már totál megzavarodnanak a műsor címet illetőleg... vv powered by bbvvbb

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:10:29

@MsIreneAdler: Várjál, aszontad az nem az!!! :O

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:12:19

@.Doktor.Szöszi.: Te amúgy merre csavarogsz??? :S Remélem nem a mezőn voltál egyedül, ami eddig nem lenne baj, de budipapír nélkül!!! :/

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:12:47

@Thats What She Said!: igen, kettő volt...és végülis megvette a vv a bb licencét..

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.31. 00:13:01

bocs de Fru szemoldoken nem tudok tullepni...

MsIreneAdler 2021.01.31. 00:13:32

@pomac: komolyan???

@Thats What She Said!: nekem kimaradt jópár évad!

@Ármándójózsi: nem az, csak szívom a véred kicsit :D

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:13:53

@.Doktor.Szöszi.: Ennyire azért nem volt egyszerű a dolog. Volt ott vagy 10 év pereskedés, ha jól tudom...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:14:11

@Ármándójózsi: ne kezdd megint, sírba teszel ezzel! :))

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:14:43

@MsIreneAdler: Látom. Már megijedtem, hogy leköptem valakit. Véletlenül!!! :D

MsIreneAdler 2021.01.31. 00:15:26

@.Doktor.Szöszi.: ő volt a Bárban. Az volt az első reality. Nem normális az a nő (se)

pomac 2021.01.31. 00:15:26

@MsIreneAdler:" mit gondolsz azokról amiket most láttál" konkrétan ezt kérdezte pp frútól

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:15:40

@Ármándójózsi: a végeredmény szempontjából mindegy...nekem egyébként az a formátum jobban jobban tetszett..

Thats What She Said! 2021.01.31. 00:15:43

@MsIreneAdler: igen. Vagy még egy olyan vv, ahova az összes mondvacsinált tehetségtelen felfedezett musorvezetoiket osszezarnak.

MsIreneAdler 2021.01.31. 00:16:56

@pomac: nem tudom megnyitnia linket sajna :(

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:17:35

@Thats What She Said!: az ötlet nem rossz...vagy egy olyan VV, amit battle royale stílusban rendeznek meg, és a végén csak egy maradhat :DDD

MsIreneAdler 2021.01.31. 00:18:30

@.Doktor.Szöszi.: szegény Évi. Ő elég labilis volt :(

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:19:38

@.Doktor.Szöszi.: Szar volt...bocsesz!!! Túl merev, túl szabályozott. Az Árpa féle VV konkrétan lealázta... Szerintem...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:21:36

@MsIreneAdler: egyszer találkoztam vele, nagy tervei voltak, éttermet akart nyitni, aztán nagyon gyorsan lecsúszott....

Thats What She Said! 2021.01.31. 00:22:37

@.Doktor.Szöszi.: van itt még potenciál ugye? :)
Amit nem értek, mit gondoltak ennek az évadnak a szereplőiről, miért ez a semmilyen felhozatal.... nem nézem a műsort, egy két részletet láttam, de hat ajjjjh... nem igaz, hogy nem lehet izgalmassá tenni

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:23:11

@Ármándójózsi: akkor pontosítok...a BB1-ben a karakterek nekem jobban tetszettek..

alma_szósz 2021.01.31. 00:24:57

A Survivor-nek Anerikában úgy tudom van all stars évada és a párkeresőknek mint a Bachelor volt hasonló..
Nagyon imádnék e VV all starst, nem kell a nyertesekkel inkább az érdekesebb szereplőkkel de kitudja hányan vállalnák be.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:25:00

@Thats What She Said!: sok mindent lehetne, csak a kreativitás hiányzik nagyon...pedig olvasnák a HV-t, itt azért lennének ötletek...:D

pomac 2021.01.31. 00:25:12

@MsIreneAdler: gondolom azért mert regisztrálni kell az rtl mostr-ra

TheLynx70 2021.01.31. 00:25:50

@Egyfejű: Jóccakát Sárkánylyány. :)

Thats What She Said! 2021.01.31. 00:25:59

Azt hiszem alszom most kicsit... jó ejt aki szintén :)

Thats What She Said! 2021.01.31. 00:27:15

@alma_szósz: alekosz az elsők között lenne tuti . És valószínű meg is nyerne újra :)

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:27:28

@.Doktor.Szöszi.: Ööööööö.....köszi, de itt is ellent kell mondjak, de természetesen ez az én véleményem, a VV1 karakterei, majdnem mind de mondjuk 5-6 telitalálat volt. A Majka-Oki-Szabolcs hármas a Robio-Bálint-Vivi-Moh négyesnél nagyságrendekkel viccesebb műsort tolt heteken keresztül, szegény Lorenzó és Ági kapcsolata is olyan maszatolós akármis volt, és Györgyusz is nagyon jó karakter volt.

TheLynx70 2021.01.31. 00:28:26

Tényleg, a Survivor-be nem jelentkezik senki? :)

MsIreneAdler 2021.01.31. 00:28:40

Jó éjt mindenkinek!
Megyek, mert elalszok menten :)

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:29:01

@Thats What She Said!: Nálam nincs! :D
De "ismertem", illetve "beszéltem", találkoztam vele.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:30:20

@Ármándójózsi: most belém akarsz veszni? mondtam, hogy szerintem..elfogadom, hogy Te nem így látod, és nem fogok leállni ilyen hülyeség miatt vitatkozni

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:31:03

@MsIreneAdler: jóéjt! :)

holnap madártej? :P

TheLynx70 2021.01.31. 00:31:43

@Ármándójózsi:"Egyszer láttam egy embert, aki látott egy embert, aki látott egy kitömött orrszarvút." By Hofi Géza. :)))

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:33:29

@.Doktor.Szöszi.: Már beléd vesztem, csak mondom... :P :D
Vitatkozunk, de már ez is baj??? Nem köpködtünk. :DDD Aszittem, hogy Te is jössz majd Szörpillával, meg ki is volt a "pasija"??? Meg aki kibaszott valamit a házból és megbüntették Isti, vagy ki volt? :S

SirLemming 2021.01.31. 00:35:17

@MsIreneAdler: Jó éjt!

Asszem én is lépek, nem lóghatok itt egêsz hétvégén, kell idő hobbira.

Álmodjatok szépeket.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:36:45

@Ármándójózsi: csak Te szeretnél vitatkozni...ajtócsapkodást akarsz? :P :DD

@SirLemming: jóéjt!

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:42:33

@.Doktor.Szöszi.: Jó akkor ne vitatkozzunk, bár ez nem egy kerülendő szitokszó, az érvek ütköztetése a racionális vita viszi előre az emberiséget és tudom, hogy tudod, hiszen ez a szakmád, de pont ajtócsapkodást nem akarok, így eszemben sincs ezt folytatni, mert jobban kedvellek annál, hogy ilyan maehaségon ne adj Isten "összevesszünk".

De azért elárulhatnád, hogy kik is voltam azok akikre céloztam, már teljesen elfelejtettem...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:50:45

@Ármándójózsi: jó akkor vitatkozhatunk, de ha lehet, másról...:D
Zsanett volt a gellénházi szörpilla, aki szerint a legtisztább állat a csirke domestosszal jól áttörölgetve, meg Szabika, aki csorgatta utána a nyálát, Zsanett utána Hajdú Péterrel futott egy ideig, a 3. akire gondolsz, Iti..de kurva régen volt, Te meg ilyenekkel szívatsz éjjel 1-kor..

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:53:49

@.Doktor.Szöszi.: És a Pölöskei szörpgyárban dolgozott azért lett szörpilla, ugye? :))) És ott is volt Renátó, aki matracokból épített kis kuckót, hogy alatta levarrja Évit, igaz??? :DDD

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:56:21

@Ármándójózsi: aztán már egy idő után nem fáradt azzal is, hogy kuckót építsen..vaffanculo..:DD

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:57:08

Fálki már vagy megírta a posztcsit, vagy írja még most is, kiváncsi vagyok, mikor jön ki. :)))

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:59:23

@.Doktor.Szöszi.: Jaja... :DDD
Ne mond ezek után, hogy nincs bennünk egy halom közös dolog. Életünk végéig beszélgethetünk róluk. :DDD (És persze a világvégéről. Tudod, mező.... :DDD )

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 01:01:00

@Ármándójózsi: vagy ha van egy kis esze, már régen alszik...:)))

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 01:02:53

@Ármándójózsi: ...és akkor valaki életének vége előbb elérkezik, mint gondolná...:DDD

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 01:05:49

@Ármándójózsi: kérdezzük fel!

@Fálki micsinálsz? posztcsi kész?

:DD

Ármándójózsi 2021.01.31. 01:07:02

Én nem kérdezem, úgyis csak Neked bújna elő... :DDD

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 01:18:22

@Ármándójózsi: sose lehet tudni! :P :D

nem bírom nyitvatartani a szemem, megyek aludni...jóéjt! <3

azé' ébressz fel, ha van új posztcsi..köszcsi..:D

Ármándójózsi 2021.01.31. 01:24:23

Jó éjt Neked is!!! <3

Elalváshoz még ennyi, helyettesítsd be jól!!!
www.youtube.com/watch?v=-NfJCcnQjYw&ab_channel=makkocska1

<3 <3 <3

prakp 2021.01.31. 05:47:50

Mercike egyébként sem egy szellemi atombomba, de most nagyon rottyon van. Rossz nézni, ahogy méglejjebb pukkan.

ficekence 2021.01.31. 06:11:07

Jó reggelt kívánok. :) Megnéztem a főbb történéseket, úgy alakultak az események, ahogy gondoltam. Mindkét lány nagyon összeszedett volt és korrekt. Peti azért nem nyugodott amíg valami sárdobálást ki nem erőszakolt a lányokból. Az eredményt nagyjából igazságosnak tartom és örülök, hogy nem olyan megalázó százalék lett mint amit a többség vizionált.
Vivi kinyílt a párbajra aminek örülök és a világárt sem analizálnám a miértjét, mert már unalmas lenne.
Frú olyan volt mint mindig, energikus, lendületes, örülök, hogy kint van, jobb neki, hogy így alakult., Tetszett, hogy nem élte meg tragikusan a kiesését. Láttam vele a riportot, szép kerek , lényegretörő mondatok, minden riporter álma.

Merci nálam feljött, mert nagyon empatikus személyiség. Valóban kicsit butácska, de ha hallott valamit a Tündérkertről, akkor nem baj ha azt hiszi vannak sárkányok. :)))

Nálam most a házaspár van a sor végén és nem is tudom, hogy melyiket utálom jobban.

Cérnahuszár 2021.02.01. 10:17:06

@matyas.kiraly: bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű :)))
süti beállítások módosítása