Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X70 – Újabb 44 perc semmi

2021. január 30. 17:02 - dmr94

Olyan korán vége van a legtöbb "tematikus" hétnek, hogy rendszerint lemaradok róluk, ami a hogyvoltírást illeti, így retrospektíve csak annyit fűznék hozzá, hogy meglepetésként ért Zsolt gazda személye, én azt hittem erre a szerepre is Sztropacsek Gusztávot delegálja majd a szerkesztőség. Az idei szériában a párbajoknál már csak a párbajokra való "készülés" üresebb, így a tegnapi adás sem telt túl eseménydúsan.

vv10x77_01.png

Most viszont, hogy ilyen minőségi promót csináltam, nézzük hogyan mesélnek a párbajozók őszintén az érzéseikről, azaz hogyan csinálnak egy teljesen közönséges vlogot egy fokkal extrább eszköztárral (értsd: hozzájuk basztak egy-egy világítós kameraállványt). Az egész teljesen érdektelen, úgyhogy inkább arról kellett volna szavaztatni a nagyérdeműt az ERTÉEL APPLIKÁCIÓ HUSZONNÉGYEN, hogy Bálint vajon miért alszik egy felmosórúddal a kanapén.

vv10x77_02.png

Tldr: Fru nem lepődött meg, hogy ő lett a kihívott, amiatt aggódik egyedül, hogy mi lesz a feladatoknál, így hogy csak ketten vannak Mercikével. Vivi várja már a párbajt, izgul de teher alatt nő a pálma. Mindketten kifejtik, hogy nem alakult ki köztük erős kapcsolat és ez nem is baj mert nem tudnak azonosulni egymással és ellentétes személyiségek. Szerintem meg mindketten elég könnyen elhelyezhetők a basic white girl kategóriába, maximum a népi-urbánus tengelyen vesznek fel némileg eltérő pozíciót.

Ezek után az sem túl meglepő, hogy a műszájas-hasbeszélős feladat sem tartogat hatalmas izgalmakat. Nem árulok el nagy titkot ha azt írom a lányok nem tudják koherensen összefoglalni ellenfelük hibáit. Fru mindenesetre örül a SZÁJAS SZÓPÁRBAJNAK mert itt nem számít a létszám. Vivi sikoltozásait és sminkfüggőségét emeli ki, illetve, hogy amikor a szivatómatás héten megvonta a kozmetikumokat a villalakóktól akkor Vivitől valójában az oxigént vette el, biztos ezért esett rá a martfűi lány választása. Hiteltelennek és kétszínűnek tartja őt, szót ejt Virág beköltözős balhéjáról, az ökohétről és természetesen előkerül Renátó is.

Vivi azt emeli ki, hogy hogyan lett az instant elutasításból hatalmas szerelem illetve, hogy Fru beállt a fantasztikus ötösbe majd onnan kutyázott, talpnyalózott és sunyigecizett mindenki mást. Megemlíti az ellentmondást ellenfele állítólagos konzervativizmusa és a gond nélküli ponyvás vetkőzés között majd látszólag ironikusan játssza ki az "irigyeim sokan vagytok" kártyát a fullos smink és a padlóról felállás kapcsán. Vivinek még a beszéd és a műszáj mozgatásának párhuzamos művelése is gondot okoz. Egyiküknek sem tetszik a RÓLLLLUK alkotott produkció, kicsit hisztikéznek a riportban és sajnáltatják magukat. Fru még Merci (és egy jó nagy adag csoki) társaságában puffog egy sort a szobában, majd dzsalnak dekkelni.

Ha a vlog nem lett volna elég, készíthetnek kampányfilmet is igényes vertikális mobilos felvételekből. Robi nagyon éli, szerinte épp most fektetik le egy komoly marketinges cég alapjait. Vivi bemutatja villalétét, hogy melyik helyiségben milyen teljesen átlagos dolgot szokott csinálni, úgy mint főzés vagy pinimosás. Daniék 10/10-es statiszták, a srác különösen lelkes és itt végre nem papírról olvassa a szövegét, végül pedig Bálint szivatása zárja a sort, ami egy lowkey párnacsatába torkollik. Ja és amúgy GAZDASÁGI hét van éppen.

Frunak és Mercinek meggyűlik a baja a sikeres felvételekkel, valamin folyton elnevetik magukat pedig egyiküket sem mondanám vicces személynek. A körmös lány is köszönti a VALÓVILÁG PÁVÖRDBÁJ BRIG BRÁDÖR nézőit, akiket azért buzdít szavazásra mert a fő erőssége a kitartás, amit a fél lábon álló verseny megnyerése és a Jenga KOCKÁS rekord is hűen bizonyít. Elhangzik, hogy neki az összes barátja (Mercike erre nem reflektál) és a szerelme is kiesett már, így ő az aki igazán mélypontBAN volt ezáltal a mártírkártyája is sokkal erősebb. A Renátós naptárnak pedig lassan nagyobb reklámot csinál, mint Kiszel Tünde a sajátjainak. Összességében egyik párbajozó sem túl meggyőző, nagyon enervált ez az egész blokk.

Jön az adás fénypontja, a paródiaest, vagyis inkább paródiaóra, ami szerintem kifejezetten szórakoztatóra sikerül, nem tudom kaptak-e bármilyen instrukciókat vagy megnézhettek-e magukról felvételeket de meglehetősen élethűen figurázzák ki egymást, nyilván Bálint jár leginkább élen. A szerepcserére ítélt párok a következők: Roh és Mobi, Merág és Virci, Bani és Dálint valamint természetesen Vu és Frivi. Nagyon nem is részletezném ezt, aki esetleg lemaradt róla, ezt talán érdemes visszanézni mert nagyjából az egyetlen értékelhető dolog jelen epizódból.

Bálint kifejezetten élvezte, kiemeli, hogy fontos az önirónia, Robi szerint adta magát Moh szerepe, elsősorban a Mercivel való kapcsolata de elég volt ez az egy óra mert nem bírná a srác életét és a sok kakaóivást. Fru szerint Vivit könnyű volt utánozni, gyanítom itt a sok sikításra és a lány tipikus szavajárására utal. Vivi viszont a végén kiesik szerepéből és Virágéknak ecseteli, hogy Fru biztos élvezi, hogy végre középpontban lehet mert amúgy full unalmas és nem csinál semmit.

PP egy Kossuth-díjat is megelőlegez az ápoltaknak, mi pedig végül még megnézhetünk 8-9 perc nettó nyekergést. Fru elmondja mindenki előtt, hogy csalódott Daniban, MINT EMBERBEN amiért nem állt mellé, majd kimennek a nyugiba megbeszélni kicsit kevergetni a szart. Fru nem érti, hogy a srác hogy állhatott Vivi mellé azok után, ahogy beszélt róla. Proli úr szerint bármilyen lassan is halad statisztikája (igen, így) Vivivel, Fruval annyira mélyről indult ugyanez a bizonyos statisztika (vagy egy másik?), hogy nem volt kérdés Vivcsó támogatása. Kis bullshitelés még, hogy "de amúgy fain csaj vagy, fejlődhet még a kapcsolatunk", mintha adna rá egy lyukas garast is, hogy Fruzsina visszajön a párbajról.

Vivien hatalmas nagy hálával mond köszönetet támogatóinak, hogy mellette állnak és támogatták akkor is amikor egy rohadt szarházi volt, látja az önzetlen szeretetet a szemükben, örül, hogy megismerte őket de Merci választását nem teljesen érti mert ő anno kiállt mellette, Fru viszont gyakorlatilag párbajra küldte Amanda ellen. Merci elmondása szerint tudja mit csinál (én nem vagyok ebben biztos), lefossa ha rosszul esik Vivinek, Robi szerint Mercike csak empatikus, Moh is megvédi, hogy azért áll oda ahova mert úgy érzi annak az illetőnek nagyobb szüksége van rá (ebben mondjuk lehet valami a Ginás esetet felidézve). Bálint nem ért egyet ezzel a hozzáállással, szerinte oda kell állni, akit jobban kedvelsz, Virág is hasonló állásponton van és Dani is magyaráz még valamit, hogy nem érezte kötelezőnek a Fru mögé állást de ettől függetlenül segít neki is ha úgy adódik.

A napi kérdés megint pusztulatosan gyászos (értitek, vicces, matekos kérdés XDDDDDD), ma párbaj és lassan úgy számolom fel kell majd gyorsulnia az eseményeknek, úgyhogy reménykedjünk nagyobb izgalmakban. Na sziasztok kicsikéim, csumpirudi ááááá.

vv10x77_73.png

1511 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rrami 2021.01.30. 17:06:28

Köszi a posztot:)

mozambikizombikini 2021.01.30. 17:14:34

Renato naptar mint next level of the Kiszel Tünde brand.

Kosztarika 2021.01.30. 17:15:16

@Kosztarika:
Nem is, mert Rrami kétszer van. Szóval ezüstérem. :))
Viszont a hv-t elszámolta a kedves posztíró. Nem 70, hanem 77.
De köszönjük! :)

ficekence 2021.01.30. 17:15:24

Nagyon jó poszt köszi. :))

SirLemming 2021.01.30. 17:16:29

Kicsit sántit a 70, gondolkm ez a nettó lesz.

Nets 2021.01.30. 17:18:54

Gondoljunk bele abba, hogy az egyik legrövidebb évadnál van ekkora ötlettelenség. A szájas játék már első alkalommal is fárasztó és kínos volt, nemhogy a sokadik esetben.

Egymás kiparodizálása tényleg jó volt - lehetne több vicces játék, versenyek ahol együtt dolgoznak valamilyen komolyabb, kitartást igénylő feladatban egy ötletes célért. Többször elmondták hogy nekik is ez tetszik, oda is szokták magukat rakni olyankor a legtöbben

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 17:19:40

10. nah ez Fálki neked még nem sikerült:P

dmr94 2021.01.30. 17:24:20

@Kosztarika: oh jaj valóban, azt nem sikerült átírni pedig megvolt a helyes szám, még a képek is ennek megfelelően vannak elnevezve

Krétagarbó 2021.01.30. 17:27:03

Köszi a posztot, ahhoz képest, milyen foscsi volt a műsor, az írásod szórakoztatott.

SirLemming 2021.01.30. 17:34:24

@úgymond olvasó mmkk:
Duma súlyba, pofaalapállás! :D
Igenis, értettem!

Cérnahuszár 2021.01.30. 17:36:23

@dmr94: á köszi, és köszi a linket is, a talán érdekes lehet tartalomhoz
pont jó hoyg nem kell visszanéznem

MsIreneAdler 2021.01.30. 17:36:24

@dmr94: szuper lett a poszt, tényleg jobban szórakoztam rajta, mint az öfin tegnap. Köszi szépen :)

2021.01.30. 17:48:07

Bálint :DDD bújcizik a rúdhoz :DDD

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.30. 17:52:00

Tetszett a posztcsi. Sziasztok kicsikéim Iiiiiiiiii!

tvbuzi 2021.01.30. 18:00:52

Rászavaztam Pinire

Kosztarika 2021.01.30. 18:11:12

@tvbuzi: Itt az összes pasi a pinire szavaz mmkk. Most a lányok is. ;))

kozi001 2021.01.30. 18:14:27

Hmm. A facén mintha aktiválódtak volna a Fru szavazók. Kiváncsi leszek.
Egy csavarnak örülnék a szezonban, mert ez a papírforma Bálint győzelem kicsit egyhangú a szezonban.

mozambikizombikini 2021.01.30. 18:14:39

@Nets: minden szavad arany, remelem meghallgatasra talal a szerkiknel! (a szajas alazast kifejezetten kellemetlen nezni)

mozambikizombikini 2021.01.30. 18:15:05

@kozi001: sztem a papirforma gyozelem az a Robi lenne

ficekence 2021.01.30. 18:23:44

@kozi001: Lehet, hogy egyhangú, de ő fog győzni. Vagy Robi. :))

SirLemming 2021.01.30. 18:24:53

@úgymond olvasó mmkk: Na. Ne. Vedd. Ennyire. Komolyan.

@mozambikizombi: Nettó fasság. Főleg amikor csak kiélik a sértettségüket egymáson.

.Zsu 2021.01.30. 18:27:09

szuper a poszt nagyon köszii.
Bálint felmosóval alvását észre sem vettem :D

remélem a mai részben az anyukájukkal szemben némán nézős résznél, nem azt fogja kapni a győztes, h plusz 20%ot hozzátesznek a szavazataikhoz.
vagy valami ilyesmi.
ilyet nem tehetnek meg ugye? már kinézem rtlből ezt is.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 18:30:40

ki kér pörköltet nokedlivel?

@kozi001: jobb , ha ficekre hallgatsz.:P

SirLemming 2021.01.30. 18:40:08

No mikor lesz az első blikkes cikk Frunátóékról? Még holnap vagy csak jövő héten?

.Zsu 2021.01.30. 18:41:25

@SirLemming: holnap 24 hu-s lesz, aztán utána blikk :D

hereverő heverő 2021.01.30. 18:41:29

@SirLemming: hétfőn, a kék fény rovatban

kipcsak harcos 2021.01.30. 18:45:02

Mi ez a visszalépés 10X70-re? Már tartottunk 10X76 -nál is :(

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 18:45:34

NA ISMÉT ELSŐ ! :D

@ficekence: Virágot már én is utálom erősen egy ideje :)
Erősen EKG vagyunk az idén... gyanús ez nekem :D

kipcsak harcos 2021.01.30. 18:46:41

Úgy látom már másnak is feltűnt.
Én meg a 76-oson okoskodtam :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 18:48:07

@kipcsak harcos: nem vagy sportszerű ,elírták ennyi.
dmr94 soha nem hibázik ezt ne felejtsd el!

@SelyemSonkaPini: szia sonka :)

kipcsak harcos 2021.01.30. 18:48:27

Kicsit össze is zavarodtam. Megingott a tévedhetetlenségembe vetett hitem :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 18:49:01

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): szerintem melegszendoként fincsibb, gondolj bele ahogyan a sajt olvadva rásimul a kenyérre, és mindezt megizesíti a telfol lágy krémessége..

Kosztarika 2021.01.30. 18:52:29

@kipcsak harcos:
Talán az avatarod miatt. A régi nagyobb... arc volt.

hereverő heverő 2021.01.30. 18:52:57

@repuloezustmokus: és képzeld el ahogy mindez nyálas péppé alakul a szádban, elmerül a nyelőcsövedben és beletoccsan a felkavarodott gyomorsavadba, majd végighalad a tápcsatornán, oh romantikus perisztaltika

SirLemming 2021.01.30. 18:54:07

@.Zsu: @hereverő heverő: "Rajzoljon körbe téged a Doszpot Péter" edition? :D

Oszt kiderült hogy a körberajzolás kb filmes találmány. Egy világ omlott össze bennem.

@repuloezustmokus: plusz egy pici fokhagyma.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 18:55:20

@repuloezustmokus: BASZKI!
Ezt így olvastam:
......gondolj bele ahogyan a sajt olvadva rásimul a tenyérre, és mindezt megízesíti a teflon lágy krémessége.....
:D :D

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 18:57:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény: 0:28-nál beleuntam... utána teszegettem ide oda, de sehol nem lett jobb !

kipcsak harcos 2021.01.30. 18:57:14

@Kosztarika: egyszerűen nem tudok a kedvetekre tenni. A másikra jobban fújnak, pedig a nagyágyú(ka)t még elő sem vettem :D

ficekence 2021.01.30. 18:57:59

@SelyemSonkaPini: Akkor re... Az idén még nem ökröztél le egyszer sem. :)
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester):

Fu Szekh Li 2021.01.30. 18:58:48

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ha már megvan, hogy mit főzhetsz az első randin, akkor ne variálj!

hereverő heverő 2021.01.30. 19:00:07

@kipcsak harcos: maradjon az eredeti rezsisziszi. Azon legalább lehet röhögni. A lányok meg ugyis csak megjátsszák magukat

2021.01.30. 19:03:39

@SelyemSonkaPini: Te sem voltal akkor Bonanza Banzai rajongo...

Fu Szekh Li 2021.01.30. 19:03:52

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ez már szinte szexuális felajánlkozás volt. Lépned kéne, ne légy bamba :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 19:04:52

@repuloezustmokus: még nem ettem csak sima vajat
amúgy én nem vagyok édesszájú , sós vagyok :)

@ficekence: nem értelek ficek, a tegnapi első a bajnok!

@Fu Szekh Li bután rafinált vagy rafináltan buta: azt főzök amit a kisasszony szeret :)

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 19:06:58

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Hát kb. a nevén kívül semmit se tudok róla :)

@ficekence: " @nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Jesszum, ez is te vagy Pinike?"
EZT HOGY ÉRTED ezt a kérdést?

Kosztarika 2021.01.30. 19:07:17

@hereverő heverő:
Az.
Nem teszek mosoly jelet, mert szomorú, hogy.. a többit tudod.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 19:08:00

@Fu Szekh Li bután rafinált vagy rafináltan buta: mogyivajat akkor a másik testéről esszük?
intim helyzetben?vagy mire gondolsz?

SirLemming 2021.01.30. 19:09:34

@dmr94: Ez jó csapda volt, leesett a biciklilánc pár másodpercre: "Roh és Mobi, Merág és Virci, Bani és Dálint valamint természetesen Vu és Frivi."

@Kosztarika: 2021 van. Tőlem jöhet amíg viselkedik és nem hirdeti az igét. Buzulás az nuku.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 19:10:32

@Kosztarika: "Jött egy fingszag leszállt közénk, Elhessentjük oly könnyedén
Égő gáz, vad táncot jááár" stb...

SirLemming 2021.01.30. 19:12:08

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Nem intim helyzet mi lenne? Asztalnál megkened a vállát aztán mintha mi se lenne természetesebb lenyalogatod? :D

kipcsak harcos 2021.01.30. 19:12:46

@Fu Szekh Li bután rafinált vagy rafináltan buta: Ő egyelőre talonba került. Nem merek most annyira leERESZkedni.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 19:14:03

@SirLemming: nem pont erre gondoltam vagyis fuszekli nem erre gondolt.Túlgondoljátok .

kipcsak harcos 2021.01.30. 19:15:59

@hereverő heverő: igazad van a lányokkal kapcsolatban. Ma selyemsonka fejezte ki nemtetszését. :D

hereverő heverő 2021.01.30. 19:16:41

@kipcsak harcos: sonkapinit tökön kell rugni akkor, mély tisztelettel

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 19:17:29

eper csokiba mártva, cseresznye habbal..

Kosztarika 2021.01.30. 19:18:54

@úgymond olvasó mmkk:
El fogsz hízni Vírem. Ez egymillió kalória. :)

SirLemming 2021.01.30. 19:19:54

@úgymond olvasó mmkk: Mesélj a cseresznyehabról. Az hogy készül?

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 19:21:00

@hereverő heverő: @kipcsak harcos: MIVAN MIVAN MIVAN ?
Miért kéne inzultálni szegény védtelen csöndeskés szűzies Pinikét ???

kipcsak harcos 2021.01.30. 19:21:50

VV-tudorok!
Ha 22.40 táján kapcsolok az RTL2-re, akkor elkapom a pontszámok felfedését, mert csak az érdekel. Legfőképp Fruzsinka arca. Bár ilyenkor a Belevaló is jó :D

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 19:21:51

@SirLemming: Leszedik a csersznyét és addig verik (kópülik) amíg habos nem lesz...

hereverő heverő 2021.01.30. 19:22:47

@SirLemming: megiszol sok cseresznyét és vonatra szállsz. Mikor visszajön, már habos. Frissen tálald.

kipcsak harcos 2021.01.30. 19:23:40

@hereverő heverő: nem kell, mert kiderült, hogy antit jobban utálja :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 19:24:09

@Kosztarika: már most is el vagyok hízva, szóval tökmindegy :)))))

@hereverő heverő: barack vótmán ma :))

@SirLemming: nem ettél még cseresznyehabot? ahhh, te :)) 50 dkg cseresznye, 4 tojásfehérje, és a cseresznyétől függően 4-6 kanál cukor. cseresznye a botmixerbe, a tojásfehérjéből habot versz, hozzáadod a cukrot, vered tovább. ha már elég kemény, a cseresznyét hozzáöntöd, és fakanállal óvatosan összedolgozod. tadam.

Kosztarika 2021.01.30. 19:25:15

@kipcsak harcos:
Nem lógjuk el a közös ülést!! Nem a parlamentben vagy. Tessék szépen végigszenvedni. 21-kor a tv előtt akarlak látni. Ellenőrizni fogom. :)

hereverő heverő 2021.01.30. 19:25:29

@úgymond olvasó mmkk: én mondtam hogy ünneprlj. Meg is érdemled

Ármándójózsi 2021.01.30. 19:26:11

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Amúgy azt csináész amit akarsz Tesa, de ha mégis felkúrnál végre egy avatart az jól esne nekünk és Gia is örülne neki! :)))

Ármándójózsi 2021.01.30. 19:27:35

@úgymond olvasó mmkk: A receptnek vannak érdekes félmondatai... :D

Kosztarika 2021.01.30. 19:28:22

@hereverő heverő:
Mihez kell gratulálni? (ha nem titok)

Sargabogre 2021.01.30. 19:28:26

a paródia tényleg jó volt, az első élvezhető rész, főleg Bálint Merci párosa volt szuper. Dani tényleg egész nap abban a köpenyben mászkál. mondjuk Danu Bálintként tolhatott volna egy fehér zokni-tangapapucs kombót :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 19:30:02

@Ármándójózsi: semmilyen képet nem látok letiltottam , plusz minden mást is, mobil netről vagyok ez van vagy így szerettek vagy sehogy.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 19:30:36

@hereverő heverő: igen, mondtad már egy hete is :)))))

@MsIreneAdler: eperrel jobb egyébként, kevesebb cukor kell hozzá.

MsIreneAdler 2021.01.30. 19:31:16

@Ármándójózsi: itten vagyok már :). Heverek, bekajáltam!

MsIreneAdler 2021.01.30. 19:32:04

@úgymond olvasó mmkk: de nem gáz, hogy nyers a tojásfehérje? Gondolom rögtön meg kell enni, ami azért nem lehet nehéz :)

Ármándójózsi 2021.01.30. 19:32:27

@MsIreneAdler: Én is. És beszereztem utánpótlást! ;) :D

hereverő heverő 2021.01.30. 19:32:28

@Kosztarika: majd uommkk elmondja, én nem kotyogom ki. Vagy megírom privibe

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 19:32:29

@Ármándójózsi: nőnek születtem, én csak a habot tudom verni bármikor úgy, hogy mindenkinek jó legyen :))))

MsIreneAdler 2021.01.30. 19:32:36

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): szia balboka :)! Ja és természetesen így szeretünk :)

kipcsak harcos 2021.01.30. 19:32:37

@Kosztarika: korábbi kommentemmel "igazad van a lányokkal kapcsolatban", amit Heverőnek írtam lányosítva lett Selyma. Sőt slusszpoén, nem is tiltakozott ellene :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 19:32:40

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): jol mondod, vagy elfogadnak így vagy nem fogadnak el. na. érted. ne mások mondják meg hogy mit hova rakjál fel. érted na.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 19:34:04

@MsIreneAdler: mire végzek a mosogatással, addigra elfogy az összes :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 19:34:33

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): biztos valami huncut szertartásra tetszik gondolni a fejében..

Kosztarika 2021.01.30. 19:35:11

@kipcsak harcos:
Mert Sonkapini becsicskult. :DDD

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 19:38:06

@MsIreneAdler: nem gáz hogy nyers a tojásfehérje?még mindig nevetek :P

SirLemming 2021.01.30. 19:38:09

@SelyemSonkaPini: @nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): @hereverő heverő: :D egyik jobb mint a másik. Belső habosításra elég lenne a BKV, a környéken minden járatnak van derékszaggató szakasza.

@úgymond olvasó mmkk: Ezer köszönet, örok hála, le is mentem de izibe. Méz játszhat cukor helyett vagy állagánál fogva annyira nem jó választás?

@repuloezustmokus: Fantáziám közel végtelen, de spontán, megbeszélés nélkül azt hiszem pofon lenne a vége és örihari, nem kéjenckedés.

@Evribodri:
Tegnap éjjel felmerült a popcorn:
youtu.be/OSRCemf2JHc

MsIreneAdler 2021.01.30. 19:38:31

@Ármándójózsi: oh. Csak nem valami mignon??? :D

Fu Szekh Li 2021.01.30. 19:39:31

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szerintem azért próbáld megérteni ezt a mondatot :D
'gondolj bele ahogyan a sajt olvadva rásimul a kenyérre, és mindezt megizesíti a telfol lágy krémessége..'

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 19:40:21

@SirLemming: értelek, akkor nem szereted ha titokban rád kenik a vajat?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 19:40:56

@SirLemming: nem tudom, sose próbáltam mézzel

Ármándójózsi 2021.01.30. 19:41:23

@MsIreneAdler: Is. Meg ahogy nézem, van itt néhány friss szalagos farsangi fánk is... :P :D

hereverő heverő 2021.01.30. 19:41:54

@repuloezustmokus: neki már van vaj a fején. Vagy ahogy manapság szokás, a füle mögött

MsIreneAdler 2021.01.30. 19:42:58

@SirLemming: 195-ös buszt ajánlanám :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 19:43:25

@hereverő heverő: Eltűnt 2 kiló vaj. Biztos a macska ette meg. Lemérem a cirmost. Pont 2 kiló. Oké, a vaj megvan. De hol a macska? :-)

SirLemming 2021.01.30. 19:44:02

@repuloezustmokus: Automatikusan gyomorgörcsöm lenne és keresném az előmelegített sütőt. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 19:44:22

@repuloezustmokus: legyen az ember lányának sikerélménye is..

MsIreneAdler 2021.01.30. 19:44:49

@Ármándójózsi: az nem hoz úgy lázba engem, mint téged :)

MsIreneAdler 2021.01.30. 19:45:35

@Majom1Parádé: nem. Ma nem csináltam édességet, le sem merem írni, mi volt a desszert :)

kipcsak harcos 2021.01.30. 19:45:51

@Kosztarika: micsoda? Majdnem Mátrai Mártai gyakorisággal veszek részt a parlament ülésein (igaz ő csak ül és nem szól hozzá semmihez) és a TV előtt leszek, csak mást nézek amennyiben nem feltétlenül muszáj a VV-t néznem.
Kérem felmentésemet a közös ülés alól.

hereverő heverő 2021.01.30. 19:46:04

@Majom1Parádé: azt a mienk ehette meg, van vagy 4 kiló. Garfield a példaképe

kipcsak harcos 2021.01.30. 19:46:37

@kipcsak harcos: az ott egy mélyen meghajló ember akar lenni.

MsIreneAdler 2021.01.30. 19:47:13

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): részemről az öröm, hogy megnevettetelek :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 19:48:35

@Fu Szekh Li bután rafinált vagy rafináltan buta: szeretek enni de nem vagyok zabagép :P
nem élvezek el egy finom kajálásnál :)

hereverő heverő 2021.01.30. 19:50:57

@úgymond olvasó mmkk: majd küldök képet. Nem tudom amúgy mennyi, nem mértem meg, de alaposan rákészült a télre...

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 19:52:55

@hereverő heverő: olyan kis picinek tűnt, mikor utoljára mutattad valamikor nyáron.. ha garfield a példaképe, akkor várom kedden vacsorára, lasagne lesz :D

hereverő heverő 2021.01.30. 19:54:05

@úgymond olvasó mmkk: küldöm, visz magával szatyrot és hoz majd nekem is

Krétagarbó 2021.01.30. 19:54:10

@SirLemming: szerintem a legkisebb baj vele, hogy buzi. Vagyis nem az a baj vele.

Kosztarika 2021.01.30. 19:55:30

@hereverő heverő:
Ide küldjél képet a makkáról.
Garfield nem a vajat szereti, hanem a lasagne-t. Nyami

Krétagarbó 2021.01.30. 19:57:46

@Kosztarika: 21-kor kezdődik? jó tudni, köszi:)

hereverő heverő 2021.01.30. 19:59:14

@Krétagarbó: igen mert ma dupla rész van, először öfi aztán Frufru bukása élőben

Krétagarbó 2021.01.30. 20:04:54

@SirLemming: öö, ez melyik műsornak volt a zenéje? (az megvan, hogy nem a delta, az ez : youtu.be/bVl2_MSwmSA )

.Zsu 2021.01.30. 20:09:23

@Krétagarbó: kollektív generációs parazene

Krétagarbó 2021.01.30. 20:09:25

@hereverő heverő: én is kíváncsi vagyok, meg cicás is:)

Krétagarbó 2021.01.30. 20:16:05

@.Zsu: nekem bejön, szeretem a "gépzenét".

youtu.be/OQIYEPe6DWY

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 20:17:36

@hereverő heverő: Dehogy az.
Ez az eredeti: www.youtube.com/watch?v=idUSncKvTS4
Még kósza tervbe se vótatok akkor. :-)

Krétagarbó 2021.01.30. 20:21:18

@hereverő heverő: Ablak? valahol régen gyerekkoromba beette ez a fülembe magát, és nem tudom, hogy melyik műsornál.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 20:22:37

@Majom1Parádé: biztos szép :))) macskás vagyok, de csak egy kutyabőrbe bújt makkám van :)

SirLemming 2021.01.30. 20:23:48

@MsIreneAdler: Sose nem hallottam róla szerintem, megnézem merre jár. :D

@repuloezustmokus: :D Na az már tuti feltűnne. Pl.: Mitől van kakukkfű szagom?

@Krétagarbó: Jó, hát na. Naiv vagyok mondtam már, érdekelne az ember is a dolgai mögött.
Popcornt szerintem előszor a Nu Pogodi építkezős részében hallottam, az a Hot butter féle verzió lenyúlása volt.

@hereverő heverő: Úgy tudom a Gershon féle az eredeti a Hot Butter későbbi.

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Házibuli material, megy a listára.

2021.01.30. 20:23:54

@hereverő heverő: Nem, a Final Signal volt tőlük :P

2021.01.30. 20:24:57

@hereverő heverő: A Magic Fly a Lehet egy kérdéssel több? zenéje volt

hereverő heverő 2021.01.30. 20:25:28

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ja, lehet, ennyire nem vagyok képben főcím téren

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:26:03

NA ujra itt !
@Kosztarika: Meséld már el légyszi, ezek ketten mijafaszomról beszélnek ?
( a Heverős meg a Rogánharcos) Próbáltam visszanézni, dehát annyit ugat mindenki hogy
semmit se látok....

Ármándójózsi 2021.01.30. 20:26:20

@Thats What She Said!: Szia! Jössz nézni az adást? Lesz időd? :)))

2021.01.30. 20:30:02

@hereverő heverő: jó, vénembereknek könnyű

Kosztarika 2021.01.30. 20:30:51

@SelyemSonkaPini: Ast mondják, hogy lányosítva vagy. Nem tudom, mit jelenthet ez. Kiheréltek vagy tökön rúgtak? ( mert ezt is beígérték)
Nyugtass meg, a pini még ép??

Fu Szekh Li 2021.01.30. 20:32:23

Belenéztünk a Dalba. Nem kellett volna.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 20:32:33

tüdüdüdü düdüdü
a máv bemondó hangja megköszörüli a torkát
hogyvolt nosztalgiavonat indul a hetes vágányról

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 20:33:41

@Kosztarika: felakasztanám magam az első szimpatikus diófára, ha ő lány lenne

Kosztarika 2021.01.30. 20:34:00

@úgymond olvasó mmkk: csak a cseresznyét habosítják. ;)

SirLemming 2021.01.30. 20:34:08

@MsIreneAdler: Megnéztem, 195 a szomszédba megy azért nem ismertem. Utoljára olyan 6 éve jártam arra.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:34:24

@Kosztarika: Igen beígérték, de azt se értettem hogy miért ?
(Nem mintha minden indok nélkül nem rúghatna tökön bárki bárkit...)
Megnyugtatlak Drágám ÉP és ha gondolod kis is próbálhatod ( DE CSAK MASZKBAN!) :D

Mondjuk sokkal nem lettünk okosabbak ketten se :)

Kosztarika 2021.01.30. 20:35:33

@úgymond olvasó mmkk:
Egy pasiért? Vagy lányért? Magam sem tudom már miről beszélek. :(

hereverő heverő 2021.01.30. 20:36:13

@SelyemSonkaPini: kipcsak szerint te reklamáltad meg a sziszi avatarját. Erre javasoltam a tökönrugást kötözködés esetére. Nézd meg most milyen arogáns lett belőle

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:36:30

@úgymond olvasó mmkk: Köszönöm Szív Kir. a megerősítést....
Hát és is csodálkoznék ennyi idő után ha lány kennék.
De ha az lennék első pillanatban jól megcsöcsörészném magam.... már ha nagy mellem lenne... :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 20:36:34

@SirLemming: Elég hosszú az út a Stadiontól Rákosborzasztóig. :-)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 20:37:52

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): nem :) ma viszont visszanéztem takkerolás közben a francia-svád meccset.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:37:53

@hereverő heverő: Jah értem... dehogy kritizáltam én meg! SŐT
Én voltam aki rögtön kitalálta, hogy ki is ez szar a képen !
ÉS ezt finoman jeleztem is :)

Kosztarika 2021.01.30. 20:39:14

@SelyemSonkaPini:
Van már erre alkalmas maszk??
Olyan lehet, mint FUSZEKLIben lábat mosni.

hereverő heverő 2021.01.30. 20:39:39

@SelyemSonkaPini: jah így értem. Hát.. én Hedo avatarját néznem inkább

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 20:40:07

@Kosztarika: szentimentális vagyok ma este :(

@SelyemSonkaPini: bizonyítékot még nem láttam, csak a szavadra adok :DDDDD

hereverő heverő 2021.01.30. 20:41:11

Szolgálati közlemény: 20 perc múlva tevetájm

Fu Szekh Li 2021.01.30. 20:41:13

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Egy dalt sikerült végighallgatni, meg az előző év felfedezettjét, vagy mi a faxomat. Borzasztóan vontatott és unalmas. Ráadásul nem értem, hogy miért ült be Ferenczi Gyuri a zsüribe.

Post Modern Prometheus 2021.01.30. 20:43:18

Vivi VS Fru: strawpoll.com/58d7acxzq
94.29% [132] - 5.71% [8] a jelenlegi állás, Vivi javára. Még ma este 22:30-ig lehet szavazni!

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/ozyp3xep1
TOP3:
- Bálint: 37.31% [125]
- Robi: 34.03% [114]
- Vivi: 17.61% [59]

TheLynx70 2021.01.30. 20:43:23

@repuloezustmokus: A Hogyvót blog VV kommentszekció esti szeánsza... :DDD

hereverő heverő 2021.01.30. 20:44:35

@TheLynx70: szia Hiúz, mesélj a rakott hagymáról!

Krétagarbó 2021.01.30. 20:44:49

@hereverő heverő: @VV10 Velőtrázó Vélemény: nekem ezek a főcímzenék csak ismerősek, de nem találnám el, hogy melyik műsoré voltak.

SirLemming 2021.01.30. 20:45:05

@hereverő heverő: XVI. Ker. Számomra Örs and beyond.

@Majom1Parádé: RákosMindenféle felénk is van pár. Be is akarta tiltatni valaki a nevet mondván kegyeletsértés miután meghal valakije rákban.

Kosztarika 2021.01.30. 20:45:31

@TheLynx70:
Kódorgunk az elmegyógyintézet folyosóján az esti gyógySZERRE várva. :D

hereverő heverő 2021.01.30. 20:46:03

@Krétagarbó: látod én se találtam el. A zenéket ismerem, de hogy melyik melyik címe volt... na az már nem megy.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:46:17

@Kosztarika: A maszk az a pofánkra kell !
Nem édelgésről beszéltem :)

TheLynx70 2021.01.30. 20:47:27

@hereverő heverő: Még nem készült el. Az úgy történt, hogy reggel bevertem a könyököm, ami az álmoskönyvek és a népi babona szerint váratlan vendéget jelent. Bejött! :)

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:48:04

@hereverő heverő: Hedo avatárján mindig kicsurog a nyál a szám szélén...
De mán régen vót errefelé.... sajnos

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 20:49:14

@SirLemming: Az Őrsön másik 2 kerület is találkozik ám. :-)

Egyfejű 2021.01.30. 20:49:29

Jó estét, jó szurkolást! Jöttem, s elszánt vagyok a maradásra is. Visszaolvasgattam, és a lényeget megragadva: mennyi macskás van itt, éljen! Nekik küldöm ezt az örökzöldet:www.youtube.com/watch?v=EjtVDG0drG0

hereverő heverő 2021.01.30. 20:49:29

@SirLemming: majd akkor a tavasszal összefutunk a Legendában

Ármándójózsi 2021.01.30. 20:50:15

Basszus, nem tudom mitől, de már most leragadnak a szemeim... :/

hereverő heverő 2021.01.30. 20:51:16

Bázisidő minusz 10 perc. Késik a teve.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:51:39

@Majom1Parádé: A második az a DELTA ! De az első az nemtommi

TheLynx70 2021.01.30. 20:51:48

@repuloezustmokus: Igen, mert régen minden jobb volt. :D Télen nagy hó, nyáron kellemes 29-30 fok (celsius), a reklámok hasítottak, vasárnap isteni húsleves/rántott hús várt mindenkit a hangulatos családi fészekben. :))))

Kosztarika 2021.01.30. 20:52:00

@Ármándójózsi: pedig késő este Vanda lesz. ;)
Na, felébredtél??

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:52:15

@Ármándójózsi: Mert bebasztál Tesó! Ismerem az érzést....

Egyfejű 2021.01.30. 20:53:16

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Mester, egy vérből vagyunk! Most épp nincs macskám, de mindig volt, s még lesz is, amint lehet!

hereverő heverő 2021.01.30. 20:53:43

@Ármándójózsi: szóval unalmasak vagyunk, mi? Így jár aki hajnal kettőig udvarol pontzsunak és szöszinek.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:53:46

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Nyunyo akkor Te most nőneműnek vallod magadat ?

Ármándójózsi 2021.01.30. 20:53:46

@SelyemSonkaPini: Jó, de azt meg már megszokhattam volna, nem? :S Mindegy. Toljuk meg!!! :D

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 20:54:37

a nyugdíjas dromedár alszik. én meg elmerülök a szentimentália tengerében

Egyfejű 2021.01.30. 20:54:39

@TheLynx70: Nálad is? Baszki, most rugdostam ki majdhogynem ki az ajtón :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 20:55:19

@SelyemSonkaPini: te vagy a csaj és a magad bőven eléh!
mr serpico!

TheLynx70 2021.01.30. 20:55:41

@Egyfejű: Szia Sárkánylyány! Macskám nekem is van, kukáztam, már 8 éve boldogít. :)

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:56:14

@Ármándójózsi: Ez igaz... De lehet hogy jobban rátöltöttél! HA még iszol jobb lesz !
Vagy nem, de akkor ugyse tudod jelezni :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 20:56:55

@úgymond olvasó mmkk: te csak ne szentimálódj. Ármi azt mondta álmos te meg lefekszel:P

Fu Szekh Li 2021.01.30. 20:57:13

@Egyfejű: Rég hallottam, de imádom :)))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 20:57:22

Sziasztok, szép estét! :-)
Konténerek beizzítva, pálinkák a helyükön némi juhtúrós pogácsával. :-)

TheLynx70 2021.01.30. 20:57:41

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Ez egy végtelenül egyszerű recept, álmomban összerakom, csak nem tudom mi lesz a végeredmény. :)

hereverő heverő 2021.01.30. 20:57:42

@SelyemSonkaPini: én is megszagolgattam az elébb a gömbszörpöt a kamrában

2021.01.30. 20:58:13

Na jo szorakozast, utana jovok, de most elvezem a musort hokotroszaju utolso perceivel. Ezaltal elhullik a sotet oldal utolso tagja is.

Egyfejű 2021.01.30. 20:58:44

@TheLynx70: Egyre jobban kedvellek! :) Az én macskáim is mindig utcai kidobottak és kóborok voltak.

SirLemming 2021.01.30. 20:58:55

@Majom1Parádé: Örs az xiv meg x. De onnan megy bármi ami nekem jó, innen a beyond. Kb úgy néz ki hogy akármi történik nekem az Örs a fény az éjszakában onnan akár kúszva is de hazatalálok az ágyikómba.

@hereverő heverő: Földim! :D Ha tavasszal már szabad lesz, bennevagyok. Jó ez a kerület örülök hogy a család annó maradt. Belvárostól bekattannék.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 20:59:20

csokit eszik a picsa mezitláb !

Krétagarbó 2021.01.30. 20:59:42

Izgulok:)))))))))
Hajrá Vivcsó!

Fu Szekh Li 2021.01.30. 20:59:54

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Keress rá a Herfli Davidsonra vagy a Rackajamre!

Egyfejű 2021.01.30. 21:00:12

@Fu Szekh Li bután rafinált vagy rafináltan buta: Én időnként előveszem, mert mindig jókedvem lesz tőle.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 21:00:35

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): belehalna, ha valamit azért csinálnék, mert ő mondta

Kosztarika 2021.01.30. 21:01:28

Na lássuk a mai agymenést.
Pp megőrült.

TheLynx70 2021.01.30. 21:01:56

PP milyen laza abban a csíkos naciban. :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 21:02:01

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Elkezdődött az Ápoltak Viadala!

tvbuzi 2021.01.30. 21:02:16

Ott a meleg srác az előző évadból

Mók_Ica 2021.01.30. 21:02:40

sziasztok :D megtévesztett a posztcsi sorszáma..... vmit elgépelt dmr :D de lényeg, hogy itt vagyunk és hajrá vivi :D

SirLemming 2021.01.30. 21:02:49

PP megint speedezett.

De az ébresztő megint minőségi.

malevil2050 2021.01.30. 21:02:57

Petikém, látom meg van a napi betevőd.

Cérnahuszár 2021.01.30. 21:03:12

tegye fel akezét aki topog a lábával

Mók_Ica 2021.01.30. 21:03:12

we will we will rock you DDDDDDDDDDD <3

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 21:03:16

PP edigsenemvót normális. :D

@ppupu (ex vérteve): Köszke. :D

tvbuzi 2021.01.30. 21:03:49

Nekem is csinálhatna valaki reggelit

malevil2050 2021.01.30. 21:03:51

Greg báró is ott van?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 21:04:05

@Mók_Ica: dmr nem hibázik jól látod ez nem narancs hanem citrom , de összegezve narancs
szia MÓKI!

Post Modern Prometheus 2021.01.30. 21:04:16

Vivi VS Fru: strawpoll.com/58d7acxzq
94.33% [133] - 5.67% [8] a jelenlegi állás, Vivi javára. Még ma este 22:30-ig lehet szavazni!

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/ozyp3xep1
TOP3:
- Bálint: 37.31% [125]
- Robi: 34.03% [114]
- Vivi: 17.61% [59]

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:04:42

Tojásrántotta 6 tojás alatt csak előjáték...

Krétagarbó 2021.01.30. 21:04:42

Merci kölcsönlapta Virdzsó alapozóját, vagy csak a TV-nk megy tönkre?

malevil2050 2021.01.30. 21:04:48

A fenét .,ez queen volt

Mók_Ica 2021.01.30. 21:05:39

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): nem is szemrehányás volt :D csak kóboroltam mint egy eltévedt apáca :DDDDD de kaptam jó itinert :DDD

.Zsu 2021.01.30. 21:05:41

jóestééét. lemaradtam az elejéről, Renátó akkor most ottvan a közönségben?

Mók_Ica 2021.01.30. 21:06:29

@SirLemming: ez jóóóóóó :D

@Kiégett Hobbynyúl: pusszancs nyusszancs :DDD

Krétagarbó 2021.01.30. 21:07:05

Merdzsó, egyem a kis szíved:(

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:07:06

@.Zsu: Sőőt, visszament a villába, képzeld.

Thats What She Said! 2021.01.30. 21:07:12

Nem tudom lesz e idom, illetve most kicsit ferjezek :) 22:00 után bekapcsolodok a kommentfolyamba, majd legyetek kedvesek informálni hol tart a mísor:)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 21:07:13

@Cimili2:@.Zsu: Sziasztok! ^^
Azt nem tudom, Greg biztosan. :D

Mók_Ica 2021.01.30. 21:07:23

@Krétagarbó: szia :DDD látom beszippantott így a végefelé a kommentlakói élet :DDDD jó, hogy itt vagy velünk!!!!

TheLynx70 2021.01.30. 21:07:36

Nem hiszem el, hogy Merci még mindig nem tudott leszakadni Moh-ról. :(

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:07:45

@.Zsu: És kolbász is, meg paprika, hegyeserős!

.Zsu 2021.01.30. 21:07:54

@repuloezustmokus: a közönség soraiban tartozkódik ő is? :P :D

Mók_Ica 2021.01.30. 21:08:07

@tvbuzi: eddig nagyjából az volt

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 21:08:12

@Ármándójózsi: és aki kiló hús alatt csinálja a pörköltet az a vegetáriánus :P

nicu71 2021.01.30. 21:08:34

@Kiégett Hobbynyúl: én is láttam.Ott figyel Greg...konténert.
Jajjj egyemmeg Mercyke olyan kis aranyos.

Krétagarbó 2021.01.30. 21:08:39

@Mók_Ica: vagy jövök vagy nem, köztes nem nagyon van nálam:(

SirLemming 2021.01.30. 21:08:40

@Krétagarbó: Mire jó a legyezgetés? Sose értettem.

Közben megy a Fruzsi kántálás.... o.O Renátó and Co. ?

edimörfi 2021.01.30. 21:08:43

@Krétagarbó: Rettenetesen buta lányka, de ilyenkor valahogy megsajnálom.

Mók_Ica 2021.01.30. 21:08:51

bakker..... a fruuuuu-zsi elég hangosan szól a stúdióban...... :(((

.Zsu 2021.01.30. 21:09:41

@SirLemming: jaja tuti ők nyomatják

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 21:10:01

@Mók_Ica: Az semmit nem jelent. Bála egyik párbaján is az ellentábor volt többségben a stúdióban. :D

TheLynx70 2021.01.30. 21:10:24

@ppupu (ex vérteve): Kiolvasztottad már Malacot. :) Mert feltűnően nincs itt, lehet jelentem az URH-nak. :)

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:10:36

@Mók_Ica: Előre kérdezem, lesz hely a konténer mellett???

SirLemming 2021.01.30. 21:10:45

@Ármándójózsi: Hány főre vagy napra?

Miért buli szétverni a várost ahelyett hogy kivennék a kocsikat azt kész?

tvbuzi 2021.01.30. 21:11:12

Ma ettem 2db krémest bibibiiiii

.Zsu 2021.01.30. 21:11:27

ez a feladat már annyira szar volt h röhögtem rajta.

gazo 2021.01.30. 21:11:38

Kong Fru hogy passzol Rencsihez

Mók_Ica 2021.01.30. 21:11:56

ezek a remek feladatok.... és hogy ki mennyit nyer meg.... komolyan mi a jelentősége a párbaj szempontjából? egynek jó: nem fetrengenek az unalomtól

Krétagarbó 2021.01.30. 21:12:01

@SirLemming: jó kérdés, passz:)
Ennek az előpárbajnak van valami tétje?

readonlyvv 2021.01.30. 21:12:03

mit csinált Merci? csak most csatlakoztam.

SirLemming 2021.01.30. 21:12:05

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Játék volt. "kingkong" tematika
Lego városból kellett majom jelmezben kiskocsikat gyűjteni és kitenni hogy VV X .
Fru nyert

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 21:12:16

@TheLynx70: Kiolvadt, elszaladt... valahol kóricál... biztos sékeles zsákot talált..

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:12:17

@tvbuzi: Van, de később akkora ott a tolongás...

Mók_Ica 2021.01.30. 21:13:21

@Ármándójózsi: persze :)))) nagy bulira készültem, vannak székek és aztalok, hogy aki éppen nem a konténer mellett van, az kultúráltan tud iszogatni és beszélgetni :DDDDDD

SirLemming 2021.01.30. 21:13:31

@Krétagarbó: Röhögünk rajta. Pl Fru eddig ésszel játszik nem szívből. :D

.Zsu 2021.01.30. 21:13:34

mindegy mennyire béna Vivi, és mennyi tányér törik össze, úgyis ő megy vissza.

tvbuzi 2021.01.30. 21:13:47

@readonlyvv: reggelit mohnak aztán sírt a viszonzatlan szerelem miatt

Mók_Ica 2021.01.30. 21:14:44

@Krétagarbó: nincs....csak unaloműző.... :DDD

@Valinda1: remélem szereztek vmi selejt termékeket a tányérgyárból....

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:15:16

Csajok, ilyen egyébként van??? Ez valós, életszerű???

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 21:15:20

Ez eddig baaaaaaarooooomiiiiraaaaa uuuuncsi

Krétagarbó 2021.01.30. 21:15:28

@SirLemming: hát pedig se szíve, se esze.

tvbuzi 2021.01.30. 21:15:32

Ez az asztal vajon hány tonnát bír?

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 21:15:53

Fru a vibrációs lófaszon is kontúrozza a száját... javíthatatlan

SirLemming 2021.01.30. 21:16:00

Most majd vibrációs tréneren térdelve kell majd sminkelni.
Helyzeti előny Vivinél mert nagyobb darab.

Lehetett volna távrecsegős vibrátor is, de ez nem a BV kontent.

Mók_Ica 2021.01.30. 21:16:18

ez a tányértöréses játék a kedvenc sorozatomat juttatta eszembe...... amikor mrs Lipton szétörte az étkészletet Stokes fején :DDDD

SirLemming 2021.01.30. 21:16:19

@SirLemming: Ehhez képest Fru nyert. XD 3-0 neki

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 21:16:52

@SirLemming: Esetleg egy vibrálós gésa golyó.? Hmmm vicces lenne.

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 21:16:55

@tvbuzi: ach, wie nett bist du! guten abend.

Mók_Ica 2021.01.30. 21:16:56

jajjj.... most jön a néma anyukás rész

tvbuzi 2021.01.30. 21:17:18

Azt hittem Rencsi baba

Krétagarbó 2021.01.30. 21:17:30

Most jön az anyukás feladat. Én ebben nem akarnék nyerni. Kivi vagyok, ki hogyan játssza ezt le.

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 21:17:41

Azt hiszem most jön a VV történelem mélypontja, én szégyenlem magam ezért

tvbuzi 2021.01.30. 21:17:55

Az nem a Zámbó Árpi!?

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 21:17:56

megint a vibrátor.. hallatlan.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:18:46

Most tényleg felrobban az anyák képe az 5 perc végén ?
Nagyon várom.....

.Zsu 2021.01.30. 21:18:48

5 perc az semmi. nem kihívás. meg mi lesz ennek az értelme h pontot kapnak?

Mók_Ica 2021.01.30. 21:19:05

@tvbuzi: teeeeeeeeeeeeeeeee :DDDDDDDDDDDD

TheLynx70 2021.01.30. 21:19:58

@Mók_Ica: Tyűűű, de szeretem a Csengetett Mylordot! :)))))

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:20:12

Ez netto faszság, én azonnal megszólaltam volna, hogy köszönjek legalább az anyukámnak. Szarok a játékra.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 21:20:15

@ppupu (ex vérteve): pedig abban lett volna izgalom, plusz lenduletbol vissza :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 21:21:44

@.Zsu: Semmi, ahogyan eddig sem volt, csak időtöltés. :D

Mók_Ica 2021.01.30. 21:21:50

@TheLynx70: hát én is..... :DDDDD

@Ármándójózsi: max nem kap pontot ezen a foscsi előpárbajon, aminek nincs tétje..... jogos, amit írsz

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:22:13

@Kiégett Hobbynyúl: EKG! Pedig vártam hogy felrobbannak a végén....

Adamadam 2021.01.30. 21:22:19

Szerintem ebben semmi durva nem volt. Mindketten örülnek is neki. Többiek még ennyit se kaptak. Ráadásul ahogy Vivi is mondta, szemmel is tudtak "üzenni", ez adhat nekik pluszt is

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:22:25

Az anyáknak az a KÖTELESSÉGE. hogy büszke legyen a lányára...Mondta Frú...

Mók_Ica 2021.01.30. 21:22:43

pp énekelhetné: van nekem egy csíkos gatyám..... :DDDDD

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 21:22:53

Annyira felspannolt ez az előpárbaj, ja nem

pomac 2021.01.30. 21:23:23

jól láttam hogy greg volt ott?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 21:23:40

istenem, én annyira izgulok most, lerágom a kezem

Mók_Ica 2021.01.30. 21:23:47

frunak megint gyilkos lesz a szemöldöke......

Egyfejű 2021.01.30. 21:23:48

.@Ármándójózsi: Akkor is, ha bármi rosszat tesz!

SirLemming 2021.01.30. 21:24:01

@Ármándójózsi: Megkérdeznéd, hogy szia te lány vagy? :D
Igazad van. Fru amúgy is ment 3 ponttal egy semmiről se döntő fos játékban. Pont nem érdekelne és nem azért mert nehéz.

.Zsu 2021.01.30. 21:24:23

a vv9 Greg kinek a barija? mit keres ott? vagy Frunak nincs elég ismerőse, köti a szerződés és az rtl berakta tapsolónak?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 21:24:33

@pomac: Igen, instáján is jelezte hogy megy szurkolni Vivcsonak

tvbuzi 2021.01.30. 21:24:35

Jöjjenek a százalékok!!!

.Zsu 2021.01.30. 21:25:26

@Adamadam: megint az volt az érzésem, h azért csinálták ezt, h a szombati VV-re nagyobb legyen a nézettség.

.Zsu 2021.01.30. 21:26:13

@repuloezustmokus: nem tudtam h ők pajtások. köszi az infót.

Krétagarbó 2021.01.30. 21:26:22

@.Zsu: neki volt pont kéznél egy negatív covidteszt:D

Kosztarika 2021.01.30. 21:26:30

Erre vártam egész nap? :(
Dögunalom.
Nem láttam Csulát a nézők között. Vagy csak fokozni akarják a reteknél ezt az őrült izgalmat és még nem mutatják?

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:26:48

@.Zsu: Inkább kérnék a nézőket, hogy küldjenek be ötleteket... jobban járna mindenki

Kosztarika 2021.01.30. 21:27:51

@.Zsu:
Fru anyjának Tiv tivyhez van valami köze.

life_is_like_a_box_of_chocolates 2021.01.30. 21:27:52

Sziasztok, akkor jól láttam, h Greg volt ott. Most kezdtem el nézni, lemaradtam az anyukás részről. Viszont a.kis előzetesben milyen undok feje van megint Frunak, kiül rá a jóindulat.

pomac 2021.01.30. 21:28:10

@ErdélyiSárkánylány: csodálkoznék ha bárki is frunak szurkolna :)

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:28:21

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Most egy csaj valami fehér gecit ken a hajára a sulyemeléshez

hereverő heverő 2021.01.30. 21:28:39

Hát azt kell mondanom, kár volt fennmaradni.

Adamadam 2021.01.30. 21:28:41

@.Zsu: Könnyen lehet, kb mint Dani telefonja ahol közöltek vele egy pozitív terhességi tesztet amit a faterja hozott össze egy másik nővel.

Krétagarbó 2021.01.30. 21:28:45

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): reklám: normaflor immun

Gliss kur: ha én kiíbrom a hajam is kibírja

Algoflex izom + izület a kockázatokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg orvosát vagy gyyógyszerészét.

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 21:28:45

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szünet van, elmeséljem a reklámokat?

gygógyszer (algoflex), Keksz (győri), kezoMix diátás cuccok... folytassam ?

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:29:05

Olyan izgatott vagyok, már a második fasirtot tolom be magában...
(Igazából nem vagyok izgatott, csak finom a fasirt...)

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:29:08

egy másik meg masckát eszik diétára vagy mi

mocskosmacska 2021.01.30. 21:29:09

Tippem arra, hogy mi lesz grinccsel a kiesése után: meglátja a lehetőséget abban, hogy renátót mennyire utálják, és végig fogja hankinizni a médiát, mint az erős nő, aki kiszabadult egy bántalmazó kapcsolatból.

mocskosmacska 2021.01.30. 21:29:43

Egyébként történt valami érdekes? Most kapcsolódtam be, és reklám van.

nicu71 2021.01.30. 21:29:48

@ppupu (ex vérteve): annak az egynek örülök de nagyon,hogy ebben a szériában nem divat a csillámpónizás,unikornis ,sellő stb.Idegbajt kaptam tőlük,utálom.Robi pedig az elsó pozitiv meleg karaktet.Greget utáltam mint a szrt.

tvbuzi 2021.01.30. 21:29:50

Rencsi baba instájáról az összes kommentet törölték :DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 21:29:56

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Ne aggódj, nem történt semmi komoly. Vót valami előpárbaj, de abból már csak tányérdobálás meg a sminkelés maradt meg, és anyukákkal való farkasszemezés. Grincs nyerte.

Akkor ma nem lesz kiválasztás? Ne már.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:30:07

Érdekes, Ti egész máshogy írjátok le a reklámok lényegét :D

Kosztarika 2021.01.30. 21:30:15

@repuloezustmokus: vagy nem tetszik neki Fru viselkedése és kint várja egy bézbózütővel. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 21:30:16

Mondtam már a tippem? Vivi-Fru 76-24. :-)

cavanagh 2021.01.30. 21:30:53

@mocskosmacska: szuper prognózis, pont erről beszéltünk itthon

Mók_Ica 2021.01.30. 21:30:59

@Krétagarbó: nem tudom.... de gyakrabban, mint ahogy szeretném látni......és nem néz ki szépen.....

nicu71 2021.01.30. 21:31:03

@Ármándójózsi: én 4 kiflis szendvicst toltam,pont a reklámra végeztem.Igy jo VV-t nézni

SirLemming 2021.01.30. 21:31:09

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): NEm történt semmi. Anyukanézés ment. 5 percig a két lány farkasszemet nézett azzal aki a világrahozta. Nem szabadott dumálni, jelezni. Senki se betlizett.

Mindenki nagyon meghatódott, Fru és anyja sírtak.
Vivi szerintem relatív sokszor félrenézett.

Utána PP dumált de skippeltem.

Közérdekű: Syrah szőlőből nem ittam még száraz bort, de egész jó az ízvilága, kis mézes utózöngével. Próbáljátok ki, nem markánsan száraz, de levegőztetni kell azért egy picit.

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:31:15

Lehet. Ha ez ő, akkor nagyon finom.

TheLynx70 2021.01.30. 21:31:35

@Kosztarika: Nem kell ott lenni Csulának, ez egy őszinte kapcsolat, szívből, nem tattikából. Tehát a távolság nem akadály. :)

Post Modern Prometheus 2021.01.30. 21:32:02

@tvbuzi: párbaja válogatja, de az idei szezon alatt még nem lőttetek mellé, max a %-ok nem pont ugyanazok.

Kosztarika 2021.01.30. 21:32:09

@ppupu (ex vérteve):
Mi van a Győri szexel? Abban érintett vagyok. ;)))

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 21:32:24

@hereverő heverő: az en kedvemet is elbaszta az anyas kontent. megyek is inkabb readonlyba

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 21:32:25

Vivi transzba esett. és Lobit hívta ki hogy együtt nézzék meg

life_is_like_a_box_of_chocolates 2021.01.30. 21:32:35

Na én reklámot nem nézek, addig átkapcsoltam a Kincs ami nincsre :-)

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 21:32:49

na jóóó nekem ez a közvetítés nem megy, nem vagyok én sportriporter

mocskosmacska 2021.01.30. 21:33:30

Most akkor tényleg ott voltak az anyukák vagy hologrammok lebegtek?

Mók_Ica 2021.01.30. 21:33:56

@úgymond olvasó mmkk: pedig én itt vagyok.... szeretnél némán farkaszemet nézni velem? nem fogo sírni!!!! :DDDDD

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 21:34:11

@Kosztarika: Nemtom old meg, ebbe most nem tudok segíteni

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:34:53

Bálint ezt a kurva álkapocs tréninget hagyhatná mér a faszba...

Ego0123 2021.01.30. 21:34:54

@ppupu (ex vérteve): Sajnos a keksz már nem győri, lebontották a gyárat, Lengyelországban gyártják

mocskosmacska 2021.01.30. 21:35:02

Ketrecen keresztül? Harapnak?

Mók_Ica 2021.01.30. 21:35:23

fru anyuka sem túl bonyolult......

Ego0123 2021.01.30. 21:35:34

Jobb az anyja, mnit a lánya........ bocs Renátó

SirLemming 2021.01.30. 21:35:34

Vivi anyuka ari videóüzit küldött anyukájának. Robival nézték meg hátha kell help.
Frut meg eszi a penész kap-e.

Aztán -meglepetés- kapott. Fru anyu is felszopja kislánya egóját.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 21:35:44

Fru anyjának is olyan péklapát vonzó feje van. :-)

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:35:50

Mama is elég furán beszél...

SirLemming 2021.01.30. 21:36:10

@SirLemming: + "Renátó is szeret". Ami szvsz baki.

Mók_Ica 2021.01.30. 21:36:14

.... és a renáta is szeret..... pfff.... szóval volt családi vasárnapi ebéd:DDDDDD

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 21:36:16

@ppupu (ex vérteve): ty rád számíthatok:)

@Ármándójózsi: jo8vágyat druszám :)

@Krétagarbó: köszönöm hölgyem!

@SelyemSonkaPini: dopping gondolom , apoláris összetevőkkel, könnyedén szívódik fel a fej
hámszövetén .

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 21:36:23

@Mók_Ica: De gonosz vagy. :DDDDDD Bár az mindent elmond, ha szerinte rendben van, amit Rencsula művelt.

.Zsu 2021.01.30. 21:36:25

@Adamadam: úgyúgy, ezeket a szombaton adások előzeteseiben nyomatják. kell a hétvégi rating :)
@Kosztarika: tyűűű apukám, az szép

edimörfi 2021.01.30. 21:36:26

@Ármándójózsi: Nagyon hasonlítanak. Főleg a fogaik.

SirLemming 2021.01.30. 21:36:41

@Majom1Parádé: Nem apjától örökölte a szájszerkezetét a lány az tuti.

TheLynx70 2021.01.30. 21:37:03

@Mók_Ica: Esküszöm, nekem is ez ugrott be egyből. :)

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:37:04

renátó megkereste már anyukádat ?
Nem hiszem, nem volt kékre zöldre verve !

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:37:08

Ott van atyűűűűűűűűűűűű

Kosztarika 2021.01.30. 21:37:11

Renátó emlegetésével csak ront a helyzetén az ostoba.

Mók_Ica 2021.01.30. 21:37:13

ma este otthon tali anyuval, fru....

mocskosmacska 2021.01.30. 21:37:37

Na, basszus mos elkapcsolok, mert csak felhúzom magamat.

gazo 2021.01.30. 21:37:39

Tyűűúűű pingapingapong ping pong tyűűűű

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 21:37:52

@Mók_Ica: családiasan megebédeltek, megbeszélték a jovot

Mók_Ica 2021.01.30. 21:38:04

@Kiégett Hobbynyúl: igen..... nem akartam gonosz lenni.... de ez ugrott be....

@TheLynx70: ugye? :DDDD

Krétagarbó 2021.01.30. 21:38:31

nem -e:...jájj:(((((((

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 21:39:03

na most fru visszakapcsolt a prosztó üzemmódba

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 21:39:06

@Mók_Ica: Teljesen jogosan egyébként. :D
@SelyemSonkaPini: Á, túl elfoglalt volt, nem ért rá. :DDDD

Kosztarika 2021.01.30. 21:39:31

Fru! Ez nem sportverseny, te húgyagyú.

barby03 2021.01.30. 21:39:44

Jajj, remélem az RTL spórolt, és egy kocsival hozta-vitte az Anyukákat

Mók_Ica 2021.01.30. 21:39:45

@repuloezustmokus: jajaaaa..... és renáta köpött egy párat utána :DDD

fruból megint előbújt a frusztrált higiénika.......

hereverő heverő 2021.01.30. 21:40:04

Semmi baj Fru mama, este együtt harapdálják a pókokat a sarokból a lányával

Krétagarbó 2021.01.30. 21:40:08

Frú kicsit irigy. csúnya dolog.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 21:40:12

Grincs, te ostoba... még mindig nem értesz semmit. :D

tvbuzi 2021.01.30. 21:40:13

"Szerelmem" ivós játék?

gazo 2021.01.30. 21:40:28

Frú nem érdekes vagy hanem kibebaszott rosszindulatú tyűűű

pomac 2021.01.30. 21:40:43

felálltam :DDD minha meghaltak volna a barátai :D

TheLynx70 2021.01.30. 21:41:07

Úgymond Fru annyira buta, amit nem gondoltam volna róla. :O Ilyen szarul játszani ezt a játékot... Tyű!

Mók_Ica 2021.01.30. 21:41:24

mindeni arcán szekunder szégyen jeleit vélem felfedezni a villában.....

nicu71 2021.01.30. 21:41:52

...na Fruzsina most veszit kurva sok szavazatot.Bicskanyitogató ez a stílus.Vivi se egy ász ebben a vitában de ilyen hangnemet

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 21:41:55

Vivi helyében még ennyire sem állnék bele. :-) De mindegy is, Fru húz haza. :-)

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 21:42:20

Ez a parttalan faszság... ez helyett nem lehetne valami mást... Mondjuk néznénk egy akváriumot?

tvbuzi 2021.01.30. 21:42:29

Merci elvágja maga alatt a fát ezzel a Fru támogatással?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 21:42:32

@nicu71: Visszatért a valódi jelleméhez, nem történt más. :D

Merridzsízöszkriszmösz 2021.01.30. 21:42:33

akárhányszor kimondja, hogy “szerelmem”, kiráz a hideg

mérges nokedli 2021.01.30. 21:42:34

Az IQ szakkör összeült a dohányzóban..

alma_szósz 2021.01.30. 21:42:42

gondolkodtam hogy átkapcsolom mert annyira undorító a drága Fru

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:43:00

De szar lesz kitakorodni, mi Frú?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 21:43:23

Peti faszán be van állva, má beszélni se tud. :.--9

life_is_like_a_box_of_chocolates 2021.01.30. 21:43:34

Na Petinek is beletörik a nyelve soroztába.. Nem csodálom.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 21:43:51

ennyire sötét agyatlant, mint ez a Fru....hányok

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 21:43:57

Mikor jön már a hess picsába Fru rész?

Mók_Ica 2021.01.30. 21:44:02

@ppupu (ex vérteve): piranhakkal teli? és abba nyúlkálnának bekötött szemmel :DDDD

barby03 2021.01.30. 21:44:12

Bálint-Digó szócsata volt élvezhető talán. Azóta egyre gázabb, kár erőltetni.

tvbuzi 2021.01.30. 21:44:18

Ez a szemöldök odabasz. Tudom, tudom, festék

alma_szósz 2021.01.30. 21:44:18

@hereverő heverő: már ezért megérte mobilról feljönni

2021.01.30. 21:44:31

őszintén remélem, flu - max pár hónapon belül - a kaláccsá vert fejével fog turnézni a mféle bulvár médiumok felületein. igazi fíreg... hajrá, renátó, üssed-vágjad, akkor mindketten a helyetekre kerültök majd: kapafog az intenzívre, a kanci meg a sittre a fajtársak közé.:]

nicu71 2021.01.30. 21:45:08

@Kiégett Hobbynyúl: pedig amikor kedves ,annyira normálisnak tűnik.De ez a mélyről fakadó gonoszság borzalmas.

mozambikizombikini 2021.01.30. 21:45:40

@tvbuzi: nalam pl. igen, pedig idaig Virag folott allt ezerrel... Talan meg Vivi felett is, de most csak blöeeee

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 21:45:45

@nicu71: Az a kedvesség csupán máz, ez a baj.

mocskosmacska 2021.01.30. 21:45:56

Mi miatt lenne Dani kötelessége Fru mellett állni? Ezt baromira nem vágom.

Mók_Ica 2021.01.30. 21:45:57

@ppupu (ex vérteve): mingyá jön :DDD addig itt elvagyunk :DDD hoztam sós mogyit, unicumot iszogatunk minden szerelmem szónál.... remélem még maradt minyon Ármándónál.... :DDDDDDD

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 21:46:21

@vágtázó vadmalac: helló teső, jó hogy előkerültél, már többen meggyanusítottak, hogy feldolgoztalak, mert vitink támadtak az elszámolásban :D

tvbuzi 2021.01.30. 21:46:23

Vivi eddig cuki kérdéseket kapott

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 21:46:56

@vágtázó vadmalac: szia malac nyugodtan gyere a vadászokat más irányba tereltem.

barby03 2021.01.30. 21:46:58

@mocskosmacska: biztos Renátó rábízta xD

SirLemming 2021.01.30. 21:47:34

Ok beszállok borral, más nincs.
Jägert amúgy is jobban bírom, de a szilvás unimukk bejött.
A csípőset még nem próbáltam.

2021.01.30. 21:47:50

ez a szerelmem szo borzaszto ennek a ribancnak a szajabol

.Zsu 2021.01.30. 21:48:17

Frúúúúúúúúúú, hagyd abba!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 21:48:41

@vágtázó vadmalac: Szia Malac! :) Erősen esélyes, hogy így lesz.

Krétagarbó 2021.01.30. 21:48:41

@hereverő heverő: köszi

Még egyszer elmondja, hogy 24 éves létére bebizonyította, hogy mennyire erős nő, még egy sört is leküldök mellé:D

Mók_Ica 2021.01.30. 21:49:12

szegény virdzsi arcbőre elég tropa.....

life_is_like_a_box_of_chocolates 2021.01.30. 21:49:12

Jönnek a szerelmemek szépen sorban.. Egészségetekre !

SirLemming 2021.01.30. 21:49:26

@.Zsu: Hagyja mert így a párbaj előtt berúgok.

2021.01.30. 21:49:29

@repuloezustmokus: erre meg ivos jatekot sem tudnek szervezni, mert hanyok tole

Ego0123 2021.01.30. 21:49:41

@tvbuzi: Nagyon fáj ez is, meg ez a hatáozottságnak akarni látszó (na megerőszakoltam a mgyar nyelvet) nagyképűség

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 21:50:26

@Krétagarbó: erős?? miért? nem értem..elért valamit?? vagy mi?

Ego0123 2021.01.30. 21:50:45

2020 Irsai, de egy páleszt is beverek erre

2021.01.30. 21:50:58

@repuloezustmokus: majd mindjart meg lesz merve

Adamadam 2021.01.30. 21:50:59

Virág milyen kis pulikutya:D

life_is_like_a_box_of_chocolates 2021.01.30. 21:51:04

Azért jó, hogy a nézők is cinkelik Frút. Tetszik Dani? Virágnak egyből felment a vérnyomása

pomac 2021.01.30. 21:51:10

@Krétagarbó: annyira erős hogy issza rencsi szavait

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:51:10

LÁNYOK ! EGY KÉRDÉS:
Miért jó leborotválni a szemöldökötöket és utána egy szart a helyére festeni ????

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 21:51:13

Proli úr most már bármiből képes oktatási céllal lealázni HUB-ot

Mók_Ica 2021.01.30. 21:51:28

azért áll fel a szőr a hátunkon, ahogy fru kimondja a szerelmem szót, mert teljesen hiteltelen.....

mocskosmacska 2021.01.30. 21:51:39

Nem tudom, hogy Vivi Bálint meg robi hátán akar-e felmászni, de hogy fru rencsi farkán az biztos. És nagyon rossz létrát választott magának.

2021.01.30. 21:51:51

nem lobelt, nem ilyen, hanem olyan

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:52:09

@ppupu (ex vérteve): IGEN de én má rnem sajnáéom Vircsit egy picit se ! Megutáltam...

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 21:52:28

Vajon van olyan ember a villában akit Dani még nem próbált felemelni ?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 21:52:29

Kétszínűnek tűnhetek? Nem, Danika, te AZ VAGY b+ !

Mók_Ica 2021.01.30. 21:52:37

@SelyemSonkaPini: nem leborotválják, hanem a sok szedéstől megritkul..... utána jön a tetoválás és rajzolgatás, stb.

tvbuzi 2021.01.30. 21:52:44

Szegény Bálint, nem esik jól a szesz :((((

2021.01.30. 21:52:52

@Kiégett Hobbynyúl: háló, Nyúl!:] majd együtt nevetgélünk, amikor bucira vert fejjel turnézik a fogas.;]

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 21:53:01

@mocskosmacska: de egyébként mi a baj azzal hogy vki vkji hátán?

Krétagarbó 2021.01.30. 21:53:09

@pomac: igen, Rencsi amit gondol, azt gondolja ő is.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:53:21

@Mók_Ica: Aha értem, szóval pótlásként mert már nincs igazi ?

2021.01.30. 21:53:40

@Mók_Ica: nem csak hiteltelen, hanem a hangsuly, ahogyan mondja az nagyon zavaro es egyben undorito ha valaki nem kepes a neven nevezni a szerelmet

Krétagarbó 2021.01.30. 21:54:04

@repuloezustmokus: jó kérdés. Sztem ő az utcsó az ötösfogatból, talán erre olyan szerény?!

Mók_Ica 2021.01.30. 21:54:33

@Ármándójózsi: gyere.... fogom a hajad vagy a homlokod.... :DDDDD

@SelyemSonkaPini: nagyjából :DDD

tvbuzi 2021.01.30. 21:54:34

Dani nem kétszínű hanem sokszínű :DDDD

2021.01.30. 21:54:39

ez a szerelemem ugy hangzik frutol mintha kozben egy rubik kockat forgatna a szajaban

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:54:59

Kiestek a barátaim....
Kiesett a szerelmem
Kiestem én is :(

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 21:55:06

@vágtázó vadmalac: Megbeszéltük. :-)))
Már ha nem azt olvassuk, hogy pénz híján nem csak közös szalon nem lesz, de a hatalmas szerelemnek is végeszakadt. :D

TheLynx70 2021.01.30. 21:55:24

@SelyemSonkaPini: Nem leborotválva vót, lehet sokat szedték, oszt nem nőtt vissza. Csak egy tipp, én nem festem. :)

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:55:53

@Mók_Ica: Hát ilyen csaj se kéne..... hosszabb időre ( egy menetről nem tudok nyiletkozni)

mocskosmacska 2021.01.30. 21:55:55

Én Danit nem tartom kétszínűnek, inkább egy agresszív, magától elszállt pöcsnek.

Mók_Ica 2021.01.30. 21:55:55

@VV10 Velőtrázó Vélemény: igen, jól mondod..... szerintem nem szereti renátát..... amit egyébkéknt nem is csodálok

SirLemming 2021.01.30. 21:56:18

Irene remélem nem madártejet bűntudatol épp mert lemaradt a katarktikus mocsárcsapolásról.

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Inkabb olyan... Nem őszintének.

2021.01.30. 21:56:20

@Krétagarbó: mit lat jol lobelt, frut pont rosszul, mert az eheti fru volt a megjatszos

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:56:47

@TheLynx70: Igen Mókica is ezt mondta.... één azt hittem hogy valami hülye divat...
Mondjuk vén kurvákon is szoktam látni

MsIreneAdler 2021.01.30. 21:57:17

Itt vagyok! Mi történt? Mi történt??

@Majom1Parádé: sör volt a desszert :).

@SirLemming: jó kis kockakövön futó jarat!

2021.01.30. 21:57:23

@SelyemSonkaPini: ahogyan fentebb a szerzo is mondta vala, marcit nem tekinti a baratjanak, azok mar kiestek

Ármándójózsi 2021.01.30. 21:57:25

Basszus, eskü megfájdult a fejem ettől a gonosz nőtől...

Krétagarbó 2021.01.30. 21:57:32

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): purina one a kistestű kutyája anyagcseréjéhez

ferrero giotto lágy mogyorókrém tökéletes társ a kávézás mellé

ki hívta az otriDZSINN-t? (na ettő agyfaszt kapok)

egy csészényi lélekmelengető pillanat a dr. oetkerrel

pepsi - kő kóla?

Mók_Ica 2021.01.30. 21:57:41

@mocskosmacska: az is.... jól látod, meg kétszínű is :DDDD

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:57:53

@MsIreneAdler: Fru aranyos és édes volt, szinte biztosan ő fog nyerni!

Mók_Ica 2021.01.30. 21:58:37

@SelyemSonkaPini: nekik aztán végképp kikopott.....

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 21:58:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Merci se agysebész vagy atomfizikus... nem esik le neki :)

2021.01.30. 21:58:43

@Ármándójózsi: ezeknek - vmi csoda folytán - mindÉg marad egy-kettő, legalább mutatóba, akármennyi tángálást is kapnak, szóval kapásból is lehet még "vempájör ági".;]

2021.01.30. 21:58:44

@Mók_Ica: persze, nem szereti, szamitas es a stockholm szindroma (egy sved eseteben ezen nem kene meglepodni) valtogatjak egymast benne

MsIreneAdler 2021.01.30. 21:58:53

@SirLemming: megjöttem! Milyen mocsarat kell csapolni? Bár sört tudok csak :).
Madártej holnapra halasztva!

TheLynx70 2021.01.30. 21:59:11

@vágtázó vadmalac: Nacső! Megmenekültél Púp kriotartályából? :) Teljesen azt hittem, már csak citrommal a szádban fogunk találkozni veled. :)

2021.01.30. 21:59:23

@SelyemSonkaPini: marcinak mar akkora a segge, hogy kinyomja azt a keveske agyat is a fejebol

mocskosmacska 2021.01.30. 21:59:28

@SelyemSonkaPini: Én biztos rá szavazok. Engem megfogott a jósággal teli szíve és a nőies, finom bája.

SirLemming 2021.01.30. 21:59:42

@SelyemSonkaPini: Ámen. Szeretem a gonosz nézését. Ha valami sötét nagyúr ilyet ketesnék magam mellé.

.Zsu 2021.01.30. 21:59:50

@MsIreneAdler: sziaaaa :)
lófasz és esti fény

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 22:00:04

@MsIreneAdler: Tudod Irene, ismersz : ha iszom hazudozok összevissza :D :D

Krétagarbó 2021.01.30. 22:00:21

@VV10 Velőtrázó Vélemény: akkor én értettem félre, azt hittem azt taglalja, hogy most megint előjött az igazi (gonosz) énje

2021.01.30. 22:00:33

@ppupu hol a picsaban van, lepcsankat sut?

Ármándójózsi 2021.01.30. 22:01:35

Könyörgöm legalább a végén adják le Mercinek, ahogy ki akarta záratni a legjobb barinőjét, ez a mosogatórongy.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 22:01:41

sziasztok jó8(!elfáradtam , fájnak a vállaim!)

2021.01.30. 22:01:46

@MsIreneAdler: sor? egy triple karmeliet jolesne, johet

mocskosmacska 2021.01.30. 22:01:52

@MsIreneAdler: NÉzték egymást a ketrecből, és mindenki nagyon meghatódott.

2021.01.30. 22:02:07

tripel, nem triple

TheLynx70 2021.01.30. 22:02:21

@Adamadam: Te már készíted elő a következő párbajt. :) Okos! :) Jövőre rád szavazok! :)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 22:02:25

Igazából ribanc Vircsike jól megmondta a két papír játékostársnak. Bezzeg a szemükbe nem meri mondani.

Mók_Ica 2021.01.30. 22:02:26

@MsIreneAdler: gyere a konténer mellett van a buli..... eszünk iszunk unicum, bor és sör van.....

@VV10 Velőtrázó Vélemény: amíg nekik jó, addig csinálják felőlem..... csak nem szeretném látni...

2021.01.30. 22:02:30

@Ármándójózsi: nem adjak le, mert nem elotte tortent

.Zsu 2021.01.30. 22:03:12

ha Virág mellett nincs ott Dani, akkor nem is mond hülyeségeket.

Mók_Ica 2021.01.30. 22:03:32

@VV10 Velőtrázó Vélemény: remélem... és hogy hozza a bulikánkba..... gyorsan keverek hozzá egy kis fokhagymás tejfölt :DDDD

2021.01.30. 22:03:42

@.Zsu: nem arnyekolja le

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 22:03:44

@TheLynx70: igen x éve még a vékony volt a divat, és szedték osszevissza..olajat kell kenni rá

tvbuzi 2021.01.30. 22:04:22

Felbüfizte a kakaót?

.Zsu 2021.01.30. 22:04:27

@MsIreneAdler: 5 azaz 5 percig nézték egymást a lányaikkal.
Semmi izgi. aztán kaptak tőlük videóüzit mobilra. inkább feltöltötte őket.

2021.01.30. 22:04:36

mohoki frurol mondott velemenyt a bufivel

Mók_Ica 2021.01.30. 22:04:49

mo kultúráltan leböfögi a két képlányt :DDDD nagyon röhögök :DDDDD egyébként meg undi hogy beszélgetés közben így böfög valaki

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 22:04:50

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): mindig azelott mész el, hogy elérni a musor a csucsot
egyébként joalvást neked

MsIreneAdler 2021.01.30. 22:05:14

@Mók_Ica: ez egy kemény hét volt, szóval ebben a sorrendben jöhet a pia! :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:05:22

@.Zsu: Amíg nem voltak egymás hátsójában, addig is voltak jó meglátásai, meglepően értelmesen tudta megfogalmazni. Neki nem tett jót ez a "kapcsolatosdi".

SirLemming 2021.01.30. 22:05:26

@Ármándójózsi: IGEN!

@MsIreneAdler: Elkezdtünk időközben egy ivós játékot - Fru azt mondja 'szerelmem', iszunk. Páran már túl vagyunk pár rundon ha jól rémlik.
A mocsár csapolás meg a tapló 4-es utolsó tagjának dicstelennek ígérkező búcsúztatására utaltam vala. :)

tvbuzi 2021.01.30. 22:05:49

Dani megdicsérte Vivit amiért hallgatott rá :DDDD

.Zsu 2021.01.30. 22:05:51

@MsIreneAdler: ja az volt a feladat h nem szabad hozzájuk szólni. ennyi. kaptak érte lényegtelen pontokat

Mók_Ica 2021.01.30. 22:06:19

@MsIreneAdler: gyere, a fiúk már töltöttek neked :DDD

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 22:06:35

@repuloezustmokus: csak a társaság miatt vagyok itt..
és akkor megyek el ha elszeretnék......istenként élek.

.Zsu 2021.01.30. 22:07:13

@Kiégett Hobbynyúl: igen, emlékszem, sokkal szimpibb volt. aztán sajnáltam a proli abuzálásai miatt, de most már irritál. szép lejtmenet

SirLemming 2021.01.30. 22:07:27

@MsIreneAdler: Sörcsapolás viszont... honnan jött? Elég meglepő skill.

@Mók_Ica: Természetesen hozza a karaktert.

Ármándójózsi 2021.01.30. 22:07:51

Robi nem kicsit volt semmilyen... Milyen tattikában nyomja.

2021.01.30. 22:08:07

marci szepen besargult a szolitol

MsIreneAdler 2021.01.30. 22:08:12

@SirLemming: hú, ez tetszik. De nincs több alkohol itthon :(

@.Zsu: na akkor ez is ilyen balfaszkodás volt... Pfff

tvbuzi 2021.01.30. 22:08:39

Fru ahogy nézi Rencsi képét..broáf

alma_szósz 2021.01.30. 22:08:49

hú de nyikorog az ajtó

Krétagarbó 2021.01.30. 22:09:01

@tvbuzi: a statisztikájuk megy felfelé:)))

tvbuzi 2021.01.30. 22:09:10

Viri mondta a legjobban

Ármándójózsi 2021.01.30. 22:09:11

Ez a szerencsétlen Merci, kibaszott sötét...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 22:09:12

@vágtázó vadmalac: Na, te is laza vagy. sajnálom Frut, remélem megússza a sallereket.

Mók_Ica 2021.01.30. 22:09:19

fru nézi az ajándék párnát.... renátás képekkel...... miért nem a pólót nézi???? amit viccből kapott....

fru még mindig vakon van....

egyébként ki lesz szomorú, ha nem jön vissza a villába fru???? kb senki.... max renáta, mert nem lesz pííííííííííz....

MsIreneAdler 2021.01.30. 22:09:35

@SirLemming: meglepő? Fősuli mellett másodállásban felszolgáltam, pultos voltam, imádtam :)

2021.01.30. 22:09:36

ez sem lesz egy hosszu parbaj

tvbuzi 2021.01.30. 22:09:59

Vivi milyen lazán nyomja, menő

TheLynx70 2021.01.30. 22:10:06

Annyira tetszik az a rabnadrág P.Petin. :) Nekem is kell ilyen!

Post Modern Prometheus 2021.01.30. 22:10:09

Vivi VS Fru: strawpoll.com/58d7acxzq
93.84% [137] - 6.16% [9] a jelenlegi állás, Vivi javára. Még 22:30-ig lehet szavazni!

Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/ozyp3xep1
TOP3:
- Bálint: 36.98% [125]
- Robi: 34.32% [116]
- Vivi: 17.75% [60]

.Zsu 2021.01.30. 22:10:25

Vivi biztosan olvasta h így tartom a legcsinibbnek ezzel a hajjal, és kapucnis pulcsiban.

alma_szósz 2021.01.30. 22:10:31

Bálint odaadta Vivinek a láncát, ez tök aranyos

Mók_Ica 2021.01.30. 22:10:32

@Kiégett Hobbynyúl: ja, hogy azt ivott??? :DDDD

óóóó.... merci is megöleli vivit ..... :DDDD

2021.01.30. 22:10:52

ez a kurva minek ment oda olelgetni?

SirLemming 2021.01.30. 22:10:56

Vivi: 2xigazából, 2xilletve, 1xazt gondolom.

mocskosmacska 2021.01.30. 22:11:00

Vivi melegítőben megy párbajozni? A régebbi szériákba kisestélyit adtak rájuk?

barby03 2021.01.30. 22:11:00

Jesszus, Vivi így megy párbajra...

nicu71 2021.01.30. 22:11:05

Mercyke milyen szép ma .Én birom,m

2021.01.30. 22:11:16

@Mók_Ica: fru is megolelte, nekem ez a durva

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 22:11:16

Megnézzük Vivi legjobb pillanatait

Krétagarbó 2021.01.30. 22:11:20

@VV10 Velőtrázó Vélemény: azt hittem, hogy Virág alapozóját használja már ő is.

TheLynx70 2021.01.30. 22:11:20

És Vivi csigabiga frizurája is jó. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 22:11:39

@MsIreneAdler: és azt mondtad
"- Röné vagyok kérsz egy kávét-?

nicu71 2021.01.30. 22:11:52

@nicu71: szoval bírom,mégha kicsit butus is

Ármándójózsi 2021.01.30. 22:12:15

Ezek a legjobb pillanatok??? Vagy mi a fasz??,

Mók_Ica 2021.01.30. 22:12:25

@VV10 Velőtrázó Vélemény: azt nem láttam..... de fúúúúúj.....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:12:49

@.Zsu: Az elején sajnáltam, mikor a többiek beleálltak, de azóta száguld lefelé megállás nélkül. Ez van.

alma_szósz 2021.01.30. 22:12:56

@.Zsu: eskü miatta mostanában már én is így hordom a hajam

Kosztarika 2021.01.30. 22:13:15

Vivi pillanat szemét módon vágták össze, szerintem. :(

Adamadam 2021.01.30. 22:13:37

@Ármándójózsi: Már az előzőn is ilyen összeállítás volt, afféle elképzelés-valóság stílusban raktak róluk össze egy videót. Nekem jobban tetszik ezt mint a szomorúzenés nevetgélős boldog pillanatok

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:13:38

@mocskosmacska: Ugyanez jutott eszembe nekem is. Valahogy fura.

Mók_Ica 2021.01.30. 22:13:56

@mocskosmacska: az csak a döntőben jár..... :DDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 22:14:19

@Kosztarika: Nos, lehetett volna sokkal jobb is ez az összeállítás.

SirLemming 2021.01.30. 22:14:21

@mocskosmacska: @barby03: Azt sugallja, hogy ő vissza akar menni. Nem haza készül. Nem ám igénytelenség.

mocskosmacska 2021.01.30. 22:14:29

@TheLynx70: Én is szeretem ezt a hajat, én is szoktam így hordani. Mondjuk én ufo frizurának hívom.

TheLynx70 2021.01.30. 22:14:42

Vivcsónak olyan a homloka, mintha fémből lenne. :) Terminátor?

pomac 2021.01.30. 22:14:46

@Ármándójózsi: ebben az évadban furcsán értelmezik a legjobb pillanatokat,nem ez volt az első alkalom :)

Ecotrans 2021.01.30. 22:14:48

Nem lehetne PP-t kiszavazni? Idegesítőbb mint merdzsó héliumvernyákolása.
Amúgy köcsög ertéel!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:15:07

Ja, hogy a többiek dobták össze ezt a szettet. :DDDDDD Kemény.

Post Modern Prometheus 2021.01.30. 22:15:08

Nekem tetszik, hogy Vivi nem "kerázta ki" magát a párbajra :D

.Zsu 2021.01.30. 22:15:25

@Kiégett Hobbynyúl: ugyanígy vok ezzel én is.

@alma_szósz: dejóó, tényleg? :)) kedvet kaptam h én is kipróbáljam. :)))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 22:15:27

van esély hogy közvetítetek vagy pontos labdát fogtatok?

Kosztarika 2021.01.30. 22:15:33

Bazd meg PP beszólni vivi ruhája miatt? Nem volt elég a kisfilm? Menjetek a picsába. Bocs :(

barby03 2021.01.30. 22:15:35

Másra nem tudok gondolni, minthogy Gregnek nem volt ma beosztva éjszakai műszakba, így beugrott szurkolni.

2021.01.30. 22:15:35

vivi filmje is kellemetlenre lett vagva de meg igy is lejott, hogy minden ellenere szorakoztato

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:15:45

@Thats What She Said!: Passz. Vivi a stúdióban ül, Grincs meg kifelé sétál. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 22:15:55

Most kéne beadni, hogy ki akarta záratni Mercit!

.Zsu 2021.01.30. 22:16:19

@Post Modern Prometheus: én nagyon adom. cuki-laza. és tök jó h a barátkái dobták össze.

barby03 2021.01.30. 22:16:20

Remélem bevágják hogy konzervatív

Post Modern Prometheus 2021.01.30. 22:16:25

@tvbuzi: Ha egyszer annyira szétcsúszna az életem, hogy párbajozni kelljen mennem, én is így mennék :D

Mók_Ica 2021.01.30. 22:16:35

és beadják a mercis részt :DDDD

Kosztarika 2021.01.30. 22:16:52

Na, legalább Frué se jobb.

SirLemming 2021.01.30. 22:16:56

@MsIreneAdler: Meglepő. Emberekkel foglalkozni. Kezelni a nem túl józan egyéneket... stb. Mondjuk legalább előtted a paletta és kérőid száma konvergál a végtelenhez.

tvbuzi 2021.01.30. 22:17:06

Menő ez a film Fruról :DDD

pomac 2021.01.30. 22:17:19

@Majom1Parádé: csak ezt a bentiek nem látják

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 22:17:24

Beadták. :-)
Á, nem szexelek a TV-ben. ÁÁÁÁ, nem...

Ego0123 2021.01.30. 22:17:30

Ez jó, Frut szopatják!

Krétagarbó 2021.01.30. 22:17:34

Na bejátszották, de ezt sajna nem látták sztem bent a villában.

MsIreneAdler 2021.01.30. 22:17:35

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): igen. Valahogy így, de inkább kértek, mint én kinálgattam volna:)

Thats What She Said! 2021.01.30. 22:17:52

Ennyi történt eddig?! Hogy 1 van a stúdióban? Elég ha óránként benézek :)

Adamadam 2021.01.30. 22:17:57

Imádom ezeket a filmeket:D
Múltkor Renátóról is összeszedtek egy "szép" összeállítást

2021.01.30. 22:17:57

jol van, ez geci video volt

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:18:03

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Vivi a kabala szerkóban megy párbajozni, a legjobb pillanatos film je ultra gáz lett. Grincs kikerázta magát, a legjobb pillanatai... Merci kizáratásnak felvetése, no szexre hvatkozás a kisfilmjéből bevágva... Egyelőre ennyi.

edimörfi 2021.01.30. 22:18:09

Szeretem, hogy az RTL ilyen objektív. Ja, nem.

tvbuzi 2021.01.30. 22:18:17

Frun mint egy birodalmi lépegető

pomac 2021.01.30. 22:18:29

@Kosztarika: mit szólt hozzá nem figyeltem

Post Modern Prometheus 2021.01.30. 22:18:30

A vágók ma nagyon viccik ezekkel a kisfilmekkel :D [basic: "gyors dobjuk már össze, tökre elfelejtettük, mi a legegyszerűbb koncepció?" jellegűek :D]

life_is_like_a_box_of_chocolates 2021.01.30. 22:18:31

A mai lányok nagyon könnyen adják magukat, khm...

Womanity 2021.01.30. 22:18:36

reméljük a stúdióban megy a led falon és Vivcsó látta

SirLemming 2021.01.30. 22:18:37

Búcsúvideók, szvsz jó arányban van a negatív / pozitív. Mindkettőnek voltak úristen de rossz jelenetei.

tvbuzi 2021.01.30. 22:18:38

Rencsi?? Konténert!!!!

Valinda1 2021.01.30. 22:18:45

Rencsit direkt nem mutatják?

Mók_Ica 2021.01.30. 22:18:47

amíg nem szólal meg addig fru egész jól néz ki......
csak magassarkúban nem tud menni a lépcsőn.....

barby03 2021.01.30. 22:19:07

Kancigót már nézőtérről se adják be. Nagyon szégyelli a csatorna xD

Lilith.Inanna.1 2021.01.30. 22:19:35

Gonosz torpen baromi elonytelen az a ruha.

.Zsu 2021.01.30. 22:19:37

@Krétagarbó: ezeket nem látják, Vivi meg lehet nem figyelt rendesen és nem állt össze neki.

kozi001 2021.01.30. 22:19:37

Na? Mi van Pinivel meg Fruval? Tűkön ülök. :D

mocskosmacska 2021.01.30. 22:19:41

"Ilyen mélyponton még senki nem volt a villában" - mondá a legnagyobb mártír.

Ecotrans 2021.01.30. 22:19:51

Kivàncsi vagyok a petinek ki lett e adva hogy vivivel kell genyózni?
Ettől még remélem ő győz.

pomac 2021.01.30. 22:20:23

@Valinda1: nem is baj ,elég hallani :D

Mók_Ica 2021.01.30. 22:20:59

@repuloezustmokus: mer'szííííííííííp :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:21:18

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Nincs mit.
Most mennek a kérdések, Vivi mit gondol Grincsről... sportszerű volt, korrekt.
Grincs... kivételesen visszafogja magát, most próbál szépen fogalmazni... eddig. :D

malevil2050 2021.01.30. 22:21:50

Elég lapos ez, mint a föld.

Mók_Ica 2021.01.30. 22:21:51

fru lenézi vivit..... hümmmm

.Zsu 2021.01.30. 22:22:18

Peti próbálja egymásnak feszíteni a két lányt, de halovány füst van itt, semmi robbanás.

SirLemming 2021.01.30. 22:22:26

Oh lol. Az a gödör Fru alatt már tömegsír.

"Azt gondolom". Ettől kezdek befordulni.

mocskosmacska 2021.01.30. 22:22:36

@Kiégett Hobbynyúl: Kíváncsi vagyok mikor fog kibukni belőle a természete.

Adamadam 2021.01.30. 22:22:40

OFF

Renátó instáját nézzétek meg. 8 embert követ, a VV-s barátait, ÉS Mérő Verát. Ez nála komoly?:D
Vagy miért követhette be?

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:22:40

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Grincs komolyabb karakternek tartja magát. :DDDDD

PP most mit akar ebből kihozni egyébként? Nem mindegy, miért egymással párbajoznak? :D

pomac 2021.01.30. 22:22:45

pp teszi a húlyét mert nem megy a show :D

alma_szósz 2021.01.30. 22:22:56

@.Zsu: nagyon kényelmes + praktikus tornáztam is így valamelyik nap

Ármándójózsi 2021.01.30. 22:22:57

Frú nem mondta, hogy buta Vivi, aha. Csak kb. 100x

MsIreneAdler 2021.01.30. 22:23:17

@SirLemming: én szerettem. Igazából nem egy csehó volt, szóval annyira nem volt sok kúszó mászó egyén.
Jah mondhatjuk úgy is, hogy sokan "feleségül akartak venni" :D

2021.01.30. 22:23:20

vivi eleg magabiztos, mondjuk siman ketharmad korul mehet vissza

tvbuzi 2021.01.30. 22:23:22

Fru most feladja a phárbajt?

mocskosmacska 2021.01.30. 22:23:30

Fru nem komolyabb egyéniség, hanem savanyú.

Kosztarika 2021.01.30. 22:23:37

@pomac: megkérdezte gúnyosan, hogy futni megy, vagy miért öltözött így. Vivi azt válaszolta , hogy a barátaival kapta a kabala ruhákat. PP arca is pfff

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 22:23:43

@Mók_Ica: ja csak menni nem tudnak benne..kb mint vmi T-Rex

barby03 2021.01.30. 22:23:46

Renátó tuti a deszkázásra szavazott

malevil2050 2021.01.30. 22:23:48

gyorsan elmentek szünetre, hihi

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 22:23:51

És Renátó beront a kordonon keresztül... Már pedig itt rúdfitnesz nem lesz ! :D :D

2021.01.30. 22:23:54

@Adamadam: azert koveti, mert kb csak o beszel rola a celeb vilagban, senki mas

Cérnahuszár 2021.01.30. 22:24:08

rúdfitnesz
et most az igazság pillanata lesz ha fru profin nyomja?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 22:24:09

Ródfitness és Vivi ennek örült. :-9
Mondjuk a múltkor sem mutatták a fiúk ping-pong ivászatát, mert a reklám alatt volt.....

Mók_Ica 2021.01.30. 22:24:38

@Adamadam: renáta nem érzi, hogy gáz amit művelt..... ő csak néhányszor csúnyán beszélt....

Krétagarbó 2021.01.30. 22:24:39

@Mók_Ica: annál kellemetlenebb lesz Frúnak a 29-71, Vivcsó javára.

SirLemming 2021.01.30. 22:24:40

@Kiégett Hobbynyúl: Fru átlagban komolyabb a többi lányhoz képest. Céltudatosabb, eltökéltebb.
Csak hát abból a szeszámosládából dolgozik amit kapott.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:24:43

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Még nem, most rúdfintesz lesz, ebben csap össze a két párbajozó. :D

edimörfi 2021.01.30. 22:25:09

Qrvára semmi jelentősége a párbajoknak. Mire beülnek a stúdióba, már régen eldőlt az egész.

MsIreneAdler 2021.01.30. 22:25:12

@.Zsu: azért az milyen volt már, hogy "juujj itt most össze kell veszni"...

Mók_Ica 2021.01.30. 22:25:15

@Majom1Parádé: instán lehet gdondolom megnézni.... hát így én nem fogom látni.....

2021.01.30. 22:25:37

@tvbuzi: fru azt hiszi mar megnyerte

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 22:25:53

Ja, van egy ismerősöm, akinek rúdtánc stúdiója van és vannak tanfolyamaik is.
A kedvencem, amikor közlekedési táblán mutatják be, mit tudnak. :-)

MsIreneAdler 2021.01.30. 22:26:30

@Adamadam: ő méltatta Rencsit, hogy kiállt Vivi mellett, ugye? Mert akkor érthető :)

Cimili2 2021.01.30. 22:26:33

csak most értem vissza. mutattak %-ot???

Valinda1 2021.01.30. 22:26:35

@Majom1Parádé: instan lehetett csak nézni akkor is nem?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 22:26:41

@edimörfi: Így van. Már amikor a zöld kendő felkerül a párbajok legalább 80%-a el is dőlt.

Adamadam 2021.01.30. 22:26:47

@VV10 Velőtrázó Vélemény: @Mók_Ica: Kicsit furcsa nekem, hogy pont őt követi be miután róla az agresszorként írtak. Kicsit polgárpukkasztás célja lehet ezzel

Mók_Ica 2021.01.30. 22:26:56

@Krétagarbó: abból sem fog neki leesni.... renáta sem értette.... sem amanda, sem dzsina.....
renáta még olyat is mondott a párbaj végén, hogy a színészkedés és megjátszás kell a nézőknek....

Adamadam 2021.01.30. 22:27:49

@MsIreneAdler: még a legelején a játéknak tényleg méltatta, amikor nem tudtuk milyen is Renátó.
Utána már ilyen cikkek születtek róla: 444.hu/2021/01/15/durva-modszeresen-felepitett-kapcsolati-eroszak-lathato-a-valo-vilagban

2021.01.30. 22:27:52

@Adamadam: nem nem, ez puszta egoizmus

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 22:27:55

Face-en is live-ban megy. Most tolja Frú

SirLemming 2021.01.30. 22:28:13

@MsIreneAdler: Nyilván nem véletlenül. :)) Hány verekedés volt a kegyeidért? Bár ha nem kocsma akkor azért az kevésbé jellemző, csak bekészítettem már a kérdést. :)

Krétagarbó 2021.01.30. 22:28:25

@edimörfi: tudod hányszor több reklámot lehet leadni dupla annyi műsoridő alatt/helyett?

.Zsu 2021.01.30. 22:28:46

@Majom1Parádé: ja asszem instagramon mennek ezek.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 22:28:53

@Mók_Ica: nem értenek semmit sem, és még most is ha visszavinnék öket ugyanugy csinálnák..nem tanultak volna

gazo 2021.01.30. 22:28:55

Xar a ez a rúdfitnessz, nyilván semmi köze hozzá, körbejárták 3x a rudat, törpe meg négyszer lement mégtörpébbe aka leguggolt

TheLynx70 2021.01.30. 22:29:03

@Adamadam: Jól jön az később, a tárgyaláson. :)

Cimili2 2021.01.30. 22:29:56

aki nezi a rudfitneszt, lecci meseljen!

PYT 2021.01.30. 22:29:56

Miért nem mutatnak százalékot??

Ego0123 2021.01.30. 22:30:01

@Adamadam: Mert komolyan gondolja, hogy elmegy terápiára és megváltozik, a szerelmét megtalálta, felveszik a Csokkot, családot alapítanak és majd a kandalló előtt összebújva jókat kacarásznak a következő évadok balfaszain (balpináin?), hogy mennyire jók voltak ŐK.

MsIreneAdler 2021.01.30. 22:30:15

@Adamadam: jó, de tudod, hogy Rencsi memóriája és az egész világfelfogása erősen szelektív. Valami ilyesmi lehet a fejében:
Őt megdicsérték a viselkedéséért.
Igaz, vagy nem ?
Igaz.
Tehát ő jól viselkedett.
Ennyi.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.30. 22:30:26

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester):
Na, soványmalacvágtában:
Az ápoltak a két lány fényképének elmondták a véleményüket. Virág szépen beolvasott Frunak, Dani meg szokás szerint önmagát fényezte közben. A többiek a megszokottat hozták.
Elbúcsúztak a lányok. Viv melegítőben ment ki, a lakóktól kölcsönkapott cuccokban, minimál sminkben, Fru meg rettenet szemöldökben, kikerázva.
A legjobb pillanatokban voltak kellemetlen bejátszások, pl. Vivi "hazugságai"-ról, Frunál pedig a beköltözős kisfilmhez képest eltéréseket hozták jó érzékkel.
Szóba került, hogy Fru milyen komoly karakter, meg erős, büszke, csodálatos teremtmény, Vivi meg Fru szerint ehhez képest egy kis görcs.
Most szünet van, közben folyik a rúdtánc párbaj, amit tuti, hogy Fru nyert meg, Vivi általános mozgáskultúráját látva.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 22:30:32

@SelyemSonkaPini: csak te hiányoztál
és még aztis megkaptuk mi egy személy vagyunk.
ez nekem gáz nem neked

Egyfejű 2021.01.30. 22:30:34

Eddig ez borzasztó. És az őőőszinte, kétszínűséget hírből se ismerő Fru, ahogy nyájasan meglapogatja Vivit a búcsúzáskor, akit korábban jól "ledegradált"....

.Zsu 2021.01.30. 22:30:42

@PYT: nem szokásuk. múltkor sem volt csak a végén.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:30:44

@SelyemSonkaPini: De drága vagy. :)))))
@gazo: Még jó, hogy a tévében nem adják le, megúsztuk a látványt. :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 22:30:50

@gazo: pedig lehetett volna zászlo is, vagy hogy lábbal kapaszkodik, vagy kéz nékul kapaszkodik

.Doktor.Szöszi. 2021.01.30. 22:30:59

@Adamadam: Renátó az éjjeli liveban azt mondta, többször beszéltek egymással a napokban

tvbuzi 2021.01.30. 22:31:21

@Cimili2: vivi vivis volt fru pedig kínos

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 22:31:21

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Én azon is csak röhögtem, hogy hozzám hasonlítottak csaj'e ! :D

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 22:31:51

Peti ezt a párbajt nem fogod tudni felszopni.. add mááá fel uncsi

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:31:52

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Nya, folytatódik a párbajka. Pp még mindig azon pörög, hogy miért a lányok párbajoznak egymással, de nem jár eredménnyel, mert ugyanazt mondják. :D

Mók_Ica 2021.01.30. 22:32:01

fru átment buddhába.... most nem tud feszült lenni hogy látja a szeretteit .....

life_is_like_a_box_of_chocolates 2021.01.30. 22:32:08

Rencsi valamelyik videójában mondta, hogy volt pszichológusnál már, ugyh azért valamit csak felfogott...

gazo 2021.01.30. 22:32:14

@repuloezustmokus: majd mindjárt elszáll mint a győzelmi zászló rencsi karjaiba . Remélem.

2021.01.30. 22:32:27

csulatot ki kellene vezetni

.Zsu 2021.01.30. 22:32:56

állandóan hazudik Vivi - ez akkora hülyeség.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:33:44

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Eddig tartott a nyugalom, Grincsből kitört a "jóindulat" :DDDDDDD
@Mók_Ica: Túl sokáig nem bírta. Volt vagy 10 perc?

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 22:34:01

@.Zsu: Tőlem aztán annyit hazudik amennyit akar, de ha egyszer szimpibb mint Pókharapó akkor nincs mit tenni

Cimili2 2021.01.30. 22:34:14

@ppupu (ex vérteve): csalódtam benne, gusztustalan amit művel.

TheLynx70 2021.01.30. 22:34:26

@Gézamalac (Igazándiból ledegradálom a véleményed): Szia másik malac, aki a földim, ha jól értettem. :) Szóval Földimalac. :)))

PYT 2021.01.30. 22:34:43

@Mók_Ica: nem értenek ezek semmit... Grincs komolyan hiheti azt, hogy a nézőknek az a szimpi, amikor lenyomja Vivcsót szópárbajban? Vicc.

2021.01.30. 22:34:56

@Mók_Ica: azert nyugodt mert nem tudja elkepzelni, hogy kiesik vivi ellen

SirLemming 2021.01.30. 22:35:05

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Csinált most valamit? Vagy csak létezik?

life_is_like_a_box_of_chocolates 2021.01.30. 22:35:14

@tvbuzi: Nem, van lehetőségük pár alkalommal beszélgetni pszichológussal miután kijöttek. Digóval élőzött és akkor beszéltek róla.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 22:35:19

@PYT: Igen azt ! De majd szembesül....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:35:35

@PYT: Igen, ahogy az egész brancs azt hitte, hogy az a nyerő...

barby03 2021.01.30. 22:35:45

Minek ez a mellébeszélés?! Mondja azt Vivi, hogy a többiek haverok, ő meg nem.

Adamadam 2021.01.30. 22:35:50

@.Doktor.Szöszi.: Őt ismerve kiosztott két sallert a nőnek. Viccet félretéve tényleg szelektív a memóriája. Könnyen lehet, hogy az az egy régi dicséret megmaradt neki, az utána jövő tucatnyi kritika meg elkerülte a figyelmét

2021.01.30. 22:35:51

@ppupu (ex vérteve): de ez nem igazmondo verseny

Spitzbaue® 2021.01.30. 22:35:59

Jójstéjt, Embörek! (és állatok: macskák, mókusok, nyulak, tevék, majmok, malacok, pandák, őzek, és egyéb állatfajták :-)

Kicsit késésben vagyok, de nézem. Sőt, vacsora közben a család azon (összes) tagjaival néztük együtt a műsort, akik sosem nézik. El voltak borzadva. De egy fekve röhögős beszélgetés alakult ki, hogy miért nem 60 év felettiek vannak bent?
- Marikám! A Karcsi az enyém, ne főzz neki.
- Hol a gyógyszerem?
- A pacemakerem kiadkadt a járókeretes-futós feladattól.
stb.
Együtt aludnának 12-en a szobában, fingás, böfögés, proszatomol uno, a faxik 10-szer mennének ki éjaszkánként, Gy. Őzike befosna Erzsi néni meztelen zuhanyzásától, stb. Szerintem, az egymás fúrása, mindennél jobban menne, lehet, hogy meg is mérgeznék egymást :-DDD
Szóval feküdtünk a röhögéstől. Szerik, íme az ötlet a VV-11-re, bár a nejem azt mondta, hogy a Fatmagült nem hagynák ki egy ilyen műsor miatt.
UFF

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 22:36:19

@barby03: Igen én is ezt mondtam volna! oszt jónapot

Cérnahuszár 2021.01.30. 22:36:32

@Ego0123: XDDDD végre valami értékelhető

vivi disztingvált mutatványa, nesztek legyen meg a betevő rúdtáncotok ne XD
bírom a csajt

2021.01.30. 22:36:42

@SirLemming: a letezese eleve problema, de beorditott amikor vivi beszelt

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:37:40

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Grincs magyarázza a bizonyítványát a bejátszás után, ahol többször igen csúnyán beszélt Viviről. :DDD

PYT 2021.01.30. 22:37:43

@life_is_like_a_box_of_chocolates: semmit sem fogott fel, minden megnyilvánulásából az jön le azóta is, szal suerintem nem mentnel, vagy ugyanaut myomta, amit bent és a kiesésekor is: egyik fülén be, másikon ki, és agyban nem érinti minimálisan sem.

Cimili2 2021.01.30. 22:37:44

ne fényezd magad frú, a nézők nem felejtenek!!

Mók_Ica 2021.01.30. 22:37:47

na, a végére beindultak?

PYT 2021.01.30. 22:38:13

@PYT: bocsi, telefon....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:38:15

@Niemandhäuser: Szia! ^^ Ez mekkora ötlet. :D Nyugdíjas VV. :DDDDDDD

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 22:38:29

ARANYOS MOST VIVI !!! és mer beszélni is ! Jóvan VIVI!!

mocskosmacska 2021.01.30. 22:38:30

Fru mindig folyamatosan hazudik, és letagadja, amit csinál.

Thats What She Said! 2021.01.30. 22:38:36

@Cérnahuszár adraconis.0.01: ez a rudtanc kötelező volt? Bocs csak nem nézem ...

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:38:44

No, Vivi kinyitotta a száját, végre. Kikérte magának a talpnyalóságot. :DDDDD

TheLynx70 2021.01.30. 22:38:45

@Niemandhäuser: :DDD Kedvelem a családodat! :DDD

MsIreneAdler 2021.01.30. 22:38:49

Ha lehet ledegradálni, akkor olyan is van, vajon, hogy feldegradál :)?

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 22:38:54

MI A FASZNAK ÁLLJON KI BENN HA NEM SZÜKSÉGES ???

mozambikizombikini 2021.01.30. 22:38:57

@Niemandhäuser: Ez kurvajo. En nagyon szeretnem, hogy irj HV-t!!

Mók_Ica 2021.01.30. 22:39:12

@Niemandhäuser: köszönjük, hogy megosztottad velünk :DDDD a szerkik pedig olvasnak.... csaxólok :DDDDD

SirLemming 2021.01.30. 22:39:24

@MsIreneAdler: Aww. Semmi szaftos story... :) De félre ne érts, nagyra értékelem ha valaki tudja kezelni az emberszabásúakat.

PYT 2021.01.30. 22:39:33

Grincs önelégült feje, vicsora... priceless xddddd

gazo 2021.01.30. 22:39:47

Frunak ki mondja vajon a beszédet?? :D

pomac 2021.01.30. 22:40:06

fru tényleg azt hiszi ő megy vissza :DDD ,renátó % nem volt gyanus neki :D

MsIreneAdler 2021.01.30. 22:40:11

@mocskosmacska: de úgy, hogy mutatják közben, hogy mit csinált!! Elképesztő :)

mocskosmacska 2021.01.30. 22:40:13

Fru tényleg azt hiszi, hogy az fog nyerni, aki agresszívabban szólja le a másikat? Azt hiszi, hogy ez az érdekes és fasza? Páran már kihullottak, akik ezt hiszik.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:40:31

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Vivcsó beolvasott Grincsnek végre, de Grincs hiszi, hogy neki van esélye. :D
Kortásrbeszédek vannak, mindjárt lesznek százalékok. :-)))

gazo 2021.01.30. 22:40:32

@gazo: milyen jó lett volna ha leadják a kisfilmet bent is.....

Mók_Ica 2021.01.30. 22:40:48

és mi lenne, ha mi mennénk be a villába? az milyen lenne??? :DDDDD

lóbelt és bálint aranyosak voltak :DDD pp hogy ledegradálja őket.... pffff

Cimili2 2021.01.30. 22:40:48

@pomac: egyértelműen az láccik az arcán.

MsIreneAdler 2021.01.30. 22:40:53

@SirLemming: szaftos volt, verekedés nem volt :)

life_is_like_a_box_of_chocolates 2021.01.30. 22:40:53

@PYT: Valószínüleg inkább csak azért ment el, mert nem bírja a negatív kritikát. Azért nagyon remélem, hogy megfordult legalább a fejében, hogy valamit rosszul csinált, mégha aztán el is vetette gyorsan a gondolatot.

PYT 2021.01.30. 22:40:54

Lobi, Bála: lávcsi

SirLemming 2021.01.30. 22:41:03

Vivi most nőtt fel? Keményebb volt mint a vídia.

Adamadam 2021.01.30. 22:41:06

Merci felejtse már el ezt a fehér nadrágot

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.01.30. 22:41:19

@Kiégett Hobbynyúl: köszi nyuszó
fekszem
jo8 mindenkinek és szép álmokat
csóki!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:41:28

@mocskosmacska: Igen, azt hiszi. Az arcára van írva most is.

gazo 2021.01.30. 22:41:50

Marcinak kiesett egy foga, vagy spenótos?

pomac 2021.01.30. 22:41:55

@Adamadam: örül hogy ez még rá megy :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 22:41:57

Mercike azért amikor nagyon kell tud beszélni.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:42:11

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szívesen. :) Jó éjt! :-)
@SirLemming: Vagy ide tartogatta, és a fiúk is felkészítették erre. Jókor, időben. :-))

Krétagarbó 2021.01.30. 22:42:13

@Mók_Ica: soha.nem.mennék be.

de szurkolok kintről szívesen:)

Mók_Ica 2021.01.30. 22:42:23

fru, majd egy vv after bulin berúghatsz mercikével....... hacsak meri nem önti az arcodba a piát, mert visszanézi az adásokat ....

mocskosmacska 2021.01.30. 22:42:26

Bassza meg, ez a mártírkártya már unalmas! Nem fogok ez miatt senkit sem sajnálni, nem haltak meg a barátai, hanem kiestek egy játékból. Hamarosan újra találkozik velük, egyébként is csak pár hete ismerte meg őket.

Spitzbaue® 2021.01.30. 22:42:36

Azért jó lenne egy 90-10%

Adamadam 2021.01.30. 22:42:38

@pomac: Lassan Amanda ruháit fogja hordani. Jó ez csúnya volt de tényleg

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 22:42:40

Na, ennyi vót, jöhetnek a Fantomas képek. meg Fru kép, amikor látja, hogy kipottyant.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.30. 22:42:41

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Megtisztelsz a véleményeddel! Sajna nincs írói vénám, meg humorérzékem sem.
Most Robi mondja a martfűi csodáról a kortesbeszédet. Csumpirudi, meg a többiek.
Mire leírtam, addigra Marci izzította a védőbeszédet a padlóról felálló, koronát igazító királylányról. Mindenképpen vissza kell küldeni őt, mert megígérte neki, hogy együtt jól bebaszcsiznak.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:43:09

Jöjjenek a százalékok. :D

Mók_Ica 2021.01.30. 22:43:28

@Krétagarbó: nyugi, én sem ... :DDDD jó itt kint a való világban :DDDD

pomac 2021.01.30. 22:43:54

átok :D az össze átkos kinn klesz

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.01.30. 22:44:21

@TheLynx70: Szia Földim!
Igen, de nem vagyok sem csupasz, sem vak :)

SirLemming 2021.01.30. 22:44:26

@Kiégett Hobbynyúl: Belelátom hogy eddig a család pici pirinyója volt aki kb biodíszlet, nem kellett magának, magáért küzdeni. De az a military zokni pusztít, öl, nyomorba dönt.

PYT 2021.01.30. 22:44:27

@life_is_like_a_box_of_chocolates: lehetséges, de számomra életszerűbbnek tűnik, hogy a csati kötelezte rá, ahogy az insta lájvok törlésére is... gondolom, ezek lehettek a feltételek a további szereplésének (Grincs párbaja, stb.)

Spitzbaue® 2021.01.30. 22:45:49

túl szoros. Túl Soros!

Kosztarika 2021.01.30. 22:46:03

Ez aaaaazzzzz! :))))) Viviii :))

Krétagarbó 2021.01.30. 22:46:10

64,XX -35,XX

Vivien:))))))))))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:46:10

@SirLemming: Lehet, mert nagyon kis gyámoltalannak tűnt. Tippelj, melyik fiú adta neki a párbajra. :DDDD

Ego0123 2021.01.30. 22:46:21

Egyértelmű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spitzbaue® 2021.01.30. 22:46:40

Szerintem Iwiw segge és főleg lába jó!

tvbuzi 2021.01.30. 22:46:53

Fru mit rontottál el?
Semmit

.Zsu 2021.01.30. 22:46:55

ahj, ezazz Viviiiii :))))) így volt ez jóó.

mozambikizombikini 2021.01.30. 22:46:57

Streamelhetnetek picit, nekem pl. nincsen TVm! :o

gazo 2021.01.30. 22:47:16

Szuppi

Most vajon mi lesz szerdán

MsIreneAdler 2021.01.30. 22:47:22

Sok volt ez Frúnak ez a százalék.

Ego0123 2021.01.30. 22:47:25

Renátó szétverte a stúdiót

mocskosmacska 2021.01.30. 22:47:32

MI ez a "szép volt Fruzsi"? Mi volt szép? Na, jó a 2 óra 16 perces féllábon állás tényleg szép teljesítmény. Egyébként minden ocsmány volt.

2021.01.30. 22:47:34

Kozben Chrome alol kidobott a hv, azt hittem kiszavaztak :-) De nem.

Mók_Ica 2021.01.30. 22:47:39

mi ez a keményen küzdöttél??? mi volt a küzdés?????????
fru arcán jó nagy kérdőjel volt.....nem érti

Ego0123 2021.01.30. 22:48:23

@MsIreneAdler: igen, mert azért húzta fel ennyire, mert Renátó nélkül szimpatikusabb l

barby03 2021.01.30. 22:48:36

Várom, már a jöttem-láttam részt. Kíváncsi vagyok merre lakik Szolnokon

tvbuzi 2021.01.30. 22:48:39

Pföjjj, Rencsis videó

SirLemming 2021.01.30. 22:48:46

@Kiégett Hobbynyúl: Ha beugratós akkor Dani..........
@Niemandhäuser: Jól áll neki az önbizalom is.

Spitzbaue® 2021.01.30. 22:48:47

A nyitott szájjal evést miért nem mutatták a búcsúfilmben? - teszem fel a kérdést, az a baaaj!

2021.01.30. 22:48:52

@Niemandhäuser: a segge nem, de a laba nagyon igen

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 22:49:17

VÁR TÉGED AZ UTCA.... ez deszép :D :D

Ego0123 2021.01.30. 22:49:21

Vár téged az utca

edimörfi 2021.01.30. 22:49:22

PP se normális ezzel a „rád talált a szerelem” baromsággal. Lf@sz se talált senkire.

tvbuzi 2021.01.30. 22:49:22

Vivit dobálják majd

PYT 2021.01.30. 22:49:23

A gonosz törpe bukása, jessztudéjj! xddddd

És a mai kisfilmek epikusak voltak ma, GRAT a szerkiknek!

Mók_Ica 2021.01.30. 22:49:38

pp: fru, vár tégad az utca :DDDD és igen :DDDD

Valinda1 2021.01.30. 22:50:09

Merci komolyan sír !?

.Zsu 2021.01.30. 22:50:12

dehülyék jézusom :DDDDD

tvbuzi 2021.01.30. 22:50:33

Bálint milyen kedves volt :DDDDD

Spitzbaue® 2021.01.30. 22:50:35

Ki az a 35%, aki a gonosz törpére nyomta? Szerintem ebbe bele lett nyúlva egy kicsit, nem?

Mók_Ica 2021.01.30. 22:50:39

merci sír, mert sírni kell..... nem érzem őszintének és nem magát adja...... höhöhöhöhö

pomac 2021.01.30. 22:50:40

@Mók_Ica: azt nem tudjuk ,de már nem is derül ki :D

Pszichomama 2021.01.30. 22:50:55

KÖSZÖNJÜK GREG :D:D:D:D:D ezen felsírtam

SirLemming 2021.01.30. 22:51:12

@MsIreneAdler: 20% közül saccoltam volna.

Jópofák a srácok az ünepléskor, na.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 22:51:14

Őszintén örültek neki :)

MsIreneAdler 2021.01.30. 22:51:22

@vágtázó vadmalac: annyira tudtam :D De nem lehet valahogy esetleg ettől eltekinteni :)?

Mók_Ica 2021.01.30. 22:51:47

@SelyemSonkaPini: ekg :DDD én is felröhögtem rajta

Ármándójózsi 2021.01.30. 22:52:12

Képesek megint 1 hét szünetet berakni ezek a balfaszok...

Mók_Ica 2021.01.30. 22:52:33

virág miért kap büntit??? a hangos szexelésért?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 22:52:42

Virág nem sikitozhat Danika alatt éjjelente, fck yeah! :-)

pomac 2021.01.30. 22:52:44

na végre vissza mert szólni moh :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:52:53

A fiúk mekkora arcok voltak. :-))))
@Niemandhäuser: De. :D
@Mók_Ica: Nem is az.

Na, folytatódik Vircsi-Daniella szenvedése.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 22:53:03

@SirLemming: én ott nem tudtam hogy ki kinek orul, Bálint Mohnak, Robi Vivinek, dani:))

holnap ujra indul a Dani és moh...

Cimili2 2021.01.30. 22:53:06

@Mók_Ica: holnap majd úgy csinal, mintha nem allt volna be frú mögé. kétszínű hülye pitsa.

Spitzbaue® 2021.01.30. 22:53:07

Az előzetes alapján érik a Virgács-Marci phárbhaj!

2021.01.30. 22:53:18

"Meghalt a cselszovo, nem dul a rut viszaly..." youtu.be/uUvsk9Hvm70

tvbuzi 2021.01.30. 22:53:36

Tutira nem nézek belevalót amit Győző vezet, Fruval beszélget és Rencsi a meglepetésvendég.
Adios!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:53:37

@Mók_Ica: Tuti. :D Akkor most a nappaliban fognak szexelni, mert Proli úr is kiköltözik?

edimörfi 2021.01.30. 22:53:39

@Mók_Ica: @Majom1Parádé: Már készítik elő a következő kiválasztást, kell egy kis feszkószítás.

Krétagarbó 2021.01.30. 22:53:39

@Niemandhäuser: nem véletlenül kerültek le Rencsó idióta live videói az instáról sem szerintem...

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 22:53:53

@repuloezustmokus: mostmár kénytelenek egymásra menni!

mocskosmacska 2021.01.30. 22:53:54

@edimörfi: Ez a szerelmes dolog nekem is feltűnt. Faszt várja a szerelem őt. Helyesebb lett volna a "vár téged egy bántalmazó kapcsolat" kijelentés.

barby03 2021.01.30. 22:54:03

Dani megint kezdi a Moh-zást... Moh biztos a WC-n akarja zaklatni Virágot...

Cimili2 2021.01.30. 22:54:04

@Kiégett Hobbynyúl: nagyon arik voltak, ahogy dobálták a levegőbe vivcsót.

Spitzbaue® 2021.01.30. 22:54:09

@Mók_Ica: Aki eddig magát adta, kisesett. Mondjuk ehhez kellettek az olyan "magá"-k.

Kosztarika 2021.01.30. 22:54:10

Virágot kibaszcsizták a hálóból, a többiek nyugalma érdekében a nappaliban kell aludnia. :DDDD

MsIreneAdler 2021.01.30. 22:54:15

@Ego0123: Renátó nélkül mindenki szimpatikusabb :)

@SirLemming: max én is annyira. De örültem volna, ha ő is rekordközelivel esik ki.

.Zsu 2021.01.30. 22:54:30

@barby03: ahogy Virág szarik, olyan szexin nem szarik senkise

PYT 2021.01.30. 22:54:38

@Valinda1: jó, hát ő nem látta a kisfilmet, amit Vivcsó igen a stúdióban, ahogy a Grincs uszítja rá Amandát, meg megbeszélik, hogy széndékosan hergeli fel, hogy kihozza belőle az állatot - remélem, Vivi felvilágosítja majd ;))

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:55:05

@Ármándójózsi: Azt nem értem, hogy miért, ha elméletileg február 28-án vége van. Abba nem fér bele még egy hét plusz sehogyan sem. Vagy esetleg holnap meglepetésszerű kiválasztás lesz?

mozambikizombikini 2021.01.30. 22:55:10

@barby03: Jajjjjj.. En ott szulettem, de szerencsere a szuleim leleceltek Szolnokrol kb. 1 eves koromban. A csaladi kotodes miatt viszont sajna minden gyerekkori nyaramat Szolnokon toltottem a nagyszuloknel... A Tisza koruli dolgok egyebkent jopofa jatszoter, de sajna Szolnoknal kb. barmelyik masik tiszaparti hely jobb. Hajra Szeged! :D (Martfu viszont kozel van Szolnokhoz, ott is elnek rokonaim

Mók_Ica 2021.01.30. 22:55:14

@Kiégett Hobbynyúl: de jó lesz.... világosban fogják nyomni......

@edimörfi: pontosan....

Spitzbaue® 2021.01.30. 22:55:15

@barby03: Ez aMú olyan sunyi, akkor akarja letámadni, mert tudja, hogy nincs rajta bugyi. Pedig Proli még szólt is, és ennek ellenére. Nooooormális?

life_is_like_a_box_of_chocolates 2021.01.30. 22:55:21

@PYT: Elképzelhető. Szerintem az emberek akik Renátó körül vannak sem mondják el neki, hogy hülye volt, ezzel erősítve az amúgy is hatalmas egóját. Pedig a javára válna, ha valaki hozzá közel álló végre a szemébe mondaná az igazságot. Bár lehet, hogy az sem használna.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 22:55:22

@MsIreneAdler: Renátó nélkül mindenki szimpatikusabb :)
IGEN ez adhatptt neki 10%-t íyg már 15+10 = 25 + 65.....
na ez még csak 90 :D

mocskosmacska 2021.01.30. 22:55:23

@Niemandhäuser: Igen, ha Mercédesznek beletették azt, hogy folyik ki az orrából a pezsőg, akkor grincs evését is betehették volna.

.Zsu 2021.01.30. 22:55:48

@PYT: én attól félek h annyira lefoglalta családja és greg látványa, h nem figyelt rendesen. de rml tévedek.

Ármándójózsi 2021.01.30. 22:55:52

@PYT: Hiába világosítaná, mert azt mondja, gondolja, hogy Vivi hazudik...

barby03 2021.01.30. 22:55:52

@.Zsu: Virgi szara is Dani tulajdona xD

MsIreneAdler 2021.01.30. 22:55:53

@Kosztarika: azért fura, hogy ebbe így belenyúltak. Lehet már az rtl is unja a folyamatos toszást.

TheLynx70 2021.01.30. 22:56:11

@Gézamalac (Igazándiból ledegradálom a véleményed): Nem is lehetsz, miskóciában nem élted volna túl. :) Szép vagy. :)

gazo 2021.01.30. 22:56:12

Innentől bármi lehet most már....múltkor Dávid is hogy kirepült a döntő előtt

Spitzbaue® 2021.01.30. 22:56:29

@mozambikizombi: Én Tiszapüspökie esküszöm. Az igazi (igénytelen) szabadság!

Cérnahuszár 2021.01.30. 22:56:47

@Mók_Ica: remélem azért, igen
ha nem érti meg mekkora gyökérség így kekszelni, akkor vegyük ki a képletből
megnézhetjük mennyire zombulnak be danival, daninak úgy is akkora volt a mellénye hogy simán megvan keksz nélkül, kíváncsian várom mi lesz ha nincs meg a betevője

végre most kezd izgalmassá válni, hogy számolják fel magukat :)
most már szorosabb párbajok jönnek

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 22:57:07

@Niemandhäuser: Igen ! a szaró Vircsit akarta megnézni, mert arra izgul! D: :D
csak ez lehetett

Mók_Ica 2021.01.30. 22:57:11

ez az xxl lutz reklám borzalom..... pffff

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 22:57:16

@hereverő heverő: Jóccak! :)
@Cimili2: Igen. :D Tényleg örültek neki.
@Mók_Ica: Vagy a Moha-Daniella. Teljesen mindegy, melyik lesz előbb. :)

PYT 2021.01.30. 22:57:18

@.Zsu: xddddd nem százas ez a csóri proliúr se már, agyára ment a villalét, vagy... valami agresszív menyilvánulást akar kicsikarni Mohából a kövi párbajra.

MsIreneAdler 2021.01.30. 22:57:42

@SelyemSonkaPini: a 10% a szerkik ajándéka volt lehet.

mozambikizombikini 2021.01.30. 22:57:44

@Cimili2:.... Felbasz engem is.. Most tanacstalan leszek a Virag-Merdzso parballyal..

mocskosmacska 2021.01.30. 22:58:01

Szerintem lesz egy viri-merci párbaj merci győzelemmel, meg egy dani-moh párbaj moh győzelemmel. Szóval marad: Bálint, Robi, Moh, Vivi, Merci. Onnantól fogva, passz, hogy mi lesz.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 22:58:13

@Ármándójózsi: Nagyon logikus meglátás ! Tesó Te még ilyenkor is toppon vagy !
Büszke vagyok, hogy Veled szolgálhatok!

Mók_Ica 2021.01.30. 22:58:49

@Cérnahuszár adraconis.0.01: miért nem mentek a nyugiba kekszelni??? ott nem zavartak volna senkit.....

2021.01.30. 22:59:03

George! de idegesito ez a rohadt Erste reklam

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 22:59:17

@Mók_Ica: Igazad van ezt én se érttetem...

Spitzbaue® 2021.01.30. 22:59:23

@.Zsu: Szerintem ezért is rágott be Proli. Ugyanis ott jön ki a szent anyag, amit ő ott renszeresen elhelyez, és ehhez Múnak semmi köze. Magyarán Proli ott személyesen érintve van, persze hogy felháborodik.

Mók_Ica 2021.01.30. 22:59:48

@Kiégett Hobbynyúl: az is lesz tuti..... nekem mindegy, hogy melyik lesz előbb....:DDDD

2021.01.30. 22:59:55

@PYT: a parbajon levok nem latjak a bevagott kisfilmeket

barby03 2021.01.30. 22:59:59

@mozambikizombi: igen, tény, hogy Szeged sokkal szebb, mint Szolnok :D amúgy lehet lemaradtam róla, de sose volt bevágva olyan jelenet ahol beszélik, hogy jé ez a kettő 30km-re lakik egymástól, nincs közös ismerősük...

PYT 2021.01.30. 23:00:05

@Cérnahuszár adraconis.0.01: én is remélem, hogy azért kapta a kis proliné, aki képtelen volt felfogni, amikor az asztalnál magyarázták neki, hogy miért gáz, amit csinálnak a proli pérjéval éjszakánként... jó lesz ez ;pp

Ármándójózsi 2021.01.30. 23:00:31

Az esetleges Virág - Merci párbajt én leszarom, mindegyik idegesítő, de a Moh - Dani párbajon összeszorult ánuszrózsával fogom Moh-t visszavárni...

.Zsu 2021.01.30. 23:00:56

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Vivi sem látta Frúét? azt gondoltam h ott is leadják a stúdióban.

SirLemming 2021.01.30. 23:01:01

@MsIreneAdler: Esélytelen volt. Max ha korábban van a Merci bejátszó.
Rencsi nélkül átlag villabanya lett az megért +20%ot a játék nagy részében gyökérnek feltüntetett Vivivel szemben.

Így is rém gyenge Vivi, de már nem egy nímand.

Fru meg megkapta méltó büntetését, mostantól nem feltétlen lesz előre betiipelhető párbaj. :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 23:01:04

@mocskosmacska: Egy Bálint-Moha párbajra tippelnék, mert Bála erősebbnek tartja őt, mint Robit. Inkább a döntő előtt derüljön ki, hogy mi a pálya, mint az utolsó körben. Lóbeltet gyengébbnek, verhetőbbnek hiszi.

Mók_Ica 2021.01.30. 23:01:06

a bv utáni film izginek tűnik... kíváncsi vagyok rá.....

Krétagarbó 2021.01.30. 23:01:12

@SelyemSonkaPini: Dani csak magából indul ki, ha ezt gondolja másról.

Spitzbaue® 2021.01.30. 23:01:28

Summa summárum: a Csapat, úgy ahogy van, fel lett szalámizva (by Maradék).

Spitzbaue® 2021.01.30. 23:02:14

Gy. Őzike, puszi-puszi, fittyet hány a járványügyi előírásokra.

Egyfejű 2021.01.30. 23:02:28

Sokallom ezt a 35 százalékot azért, de egye fene, a lényeg, hogy házon kívül van. Felkészül:Virág. Egyre irritálóbb, a mai bábus beszéde - mint egy életunt, flegma, mindentismegért díva.

Ármándójózsi 2021.01.30. 23:02:36

@Niemandhäuser: Jaja, kitakarították őket a picsába. Csont nélkül!!! Ez tetszett. :DDD

2021.01.30. 23:02:57

brutalisan jo kapcsolat? a brutalis stimmel

Mók_Ica 2021.01.30. 23:03:00

igazad van fru... brutális kapcsolat vár.... azonban ez sajnos nem lesz jó.....

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 23:03:02

@Mók_Ica: Nekem is. :D Majd utána lesz érdekes. :-)))
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Tényleg? Ezt én sem tudtam. Ott már nem mindegy?

Egyfejű 2021.01.30. 23:03:08

"Kint vár egy brutálisan jó kapcsolat" - aszongya Fru. Mennyire igaza van!

Spitzbaue® 2021.01.30. 23:03:09

Grincset egy "brutálisan jó kapcsolat várja" itt kint. Ebből a brutális igaz.

.Zsu 2021.01.30. 23:03:14

"brutálisan jó kapcsolat" várja Frut- ebből végülis az egyik igaz.

SirLemming 2021.01.30. 23:03:15

@PYT: Alázás az lesz ha Dani este kint kiélvezi a testét aztán bemegy aludni.

pomac 2021.01.30. 23:03:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: válaszukból nem ez derült ki , csak a bentlévők nem látják

Cimili2 2021.01.30. 23:03:27

nagy maci vár kint.DDDDDDD medve lesz az, akitől félni kell.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.30. 23:03:28

a brutális jó kapcsolatnak végülis a fele megvan....brutális...

.Zsu 2021.01.30. 23:03:45

jóvan már másszuk ki egymás fejéből :DDD

PYT 2021.01.30. 23:04:06

Óh, Hozé hogy kinyalta magát... ;) De hogy Grincs szép?? Alakja oké, de a feje.... MegaBroáf. És a "brutáljó" kapcsolat, ami kint várja, hát... a brutál az stimmel, de a jó..? Kinek mi...

edimörfi 2021.01.30. 23:04:24

Na, ezért az összehasonlításért (35-15) Remátó beveri az orrát.

pomac 2021.01.30. 23:04:56

sír könnyek nélkül :D

Spitzbaue® 2021.01.30. 23:05:39

Gy. Őzinek nincs dioptria a szemüvegében. Ha hátulról mutatják nem torzít semmit. Még ebben is kamuzik a hülyéje.

PYT 2021.01.30. 23:05:39

@.Doktor.Szöszi.: végülis a másik fele is meglehet, ja a bdsm-et preferálja ő is.. ;ppp

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 23:05:45

Ez a mű szenvedő arc Mercikétől... :D

Krétagarbó 2021.01.30. 23:05:47

Szerelmem
Mindig magamat adtam
by Fru

Drága Merdzsóm, sajnos csak magamat tudtam kibaszatni a villából, téged anno nem. Ezt elkúrtam, nem kicsit, nagyon.

Cimili2 2021.01.30. 23:05:48

merci aláírta a kiesését.

Ego0123 2021.01.30. 23:06:05

Megérdemlik egymást

Spitzbaue® 2021.01.30. 23:06:08

Renátonak lesz kocsija: Frúé.

Mók_Ica 2021.01.30. 23:06:21

renáta megy szolnokra lakni.....

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:06:39

Hát ez a csaj tényleg megérdemli Renátót !
és a kiesést is!
most is vakon van!

pomac 2021.01.30. 23:06:40

@Cimili2: mindenki az hiszi hogy a medve /maci az játék , de nem nagyon nem :)

.Zsu 2021.01.30. 23:06:53

@PYT: sztm amúgy jó csaj a Fru.

Krétagarbó 2021.01.30. 23:06:55

@Niemandhäuser: Gondolom ő nem kaphatja el Frutól, fordítva meg leszarja.

2021.01.30. 23:06:57

@.Zsu: nem adhatjak le, mert befolyasolna

mozambikizombikini 2021.01.30. 23:07:08

@barby03: jaja, csodalkoztam is! Nekem nyilvan alap volt ezzel a csaladi hatterrel..
De annyiszor hangsulyozzak, hogy ki honnan szarmazik. Fura, hogy nem kotik ossze ezeket a sztorikat jobban.

PYT 2021.01.30. 23:07:11

@Niemandhäuser: persze hogy nincs, ez divatszemcsi, nyilván a sztájlisztja adta rá, mint minden göncét.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:07:17

@Mók_Ica: Szolnokiak : JÓL rábasztatok ! :D :D :D

barby03 2021.01.30. 23:07:29

Jaj Renátó jön Szolnokra... Nyitott szemmel kell járni a Tesco-ban :D

pomac 2021.01.30. 23:07:57

most ebből a profilból rájöttem ...a T-rexre hasonlít fru mosolya :)

szellemlanyka 2021.01.30. 23:08:25

Halihó. Olvasom itt a párbaj eredményt. Fruzsina barátai ügyesen kampányoltak a facebookon. Én például belefutottam egy teljesen más témájú, zárt facebook csoportban is egy olyan posztba, ahol biztatják az embereket, hogy szavazzanak Fru-ra. Szerintem az általatok hiányolt százalékokat ez adhatta hozzá az eredményhez, és így jött ki a matek. :) Valószínűleg őt a kinti életében tényleg kedveli pár ember.

Mók_Ica 2021.01.30. 23:08:27

bakkker..... ez hányinger volt.... mellbimbó nyalogatásra írtam..... és most szembesül fru a villába nem szexelünk-kel..... és csulát is beadják...... jajjjjjjjjjjjj

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 23:08:34

@Kiégett Hobbynyúl: Robi szinte biztos, hogy párbaj nélkül lesz Top3-ban.
Kis túlzással párbaj nélkül meg is nyeri a Fődíjat.

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:08:37

@SirLemming: igen, én is így látom. Vivit ha nem is gyökérnek de tujának állították be!

Mók_Ica 2021.01.30. 23:09:14

@SelyemSonkaPini: szerencsére messze vagyok szolnoktól.... :DDDDD

edimörfi 2021.01.30. 23:09:18

Most már értem Frút. Így visszanézve nagyon szimpi gyerek ez a Renátó.

Ego0123 2021.01.30. 23:09:25

Van néhány szolnoki barátom, ők nem nézik és nem értették, hogy miért nevetek, hogy lesz még rossz napjaik ott, ha megy Rencsula

Ármándójózsi 2021.01.30. 23:10:15

@szellemlanyka: Szia!!!! :))) Te.........jó, hogy írtál!!! Maradj, kommentelj velünk! ;)))

nicu71 2021.01.30. 23:10:23

@Cimili2: Virágga szemben kizárt Amugy 1 nap múlva nyima se marad a nagy "szomorúságnak"Hol van ez egy Digóhoz képest amúgy is xd

2021.01.30. 23:10:31

na akkor meg egyszer, mert latom ennyi ev utan sem tiszta: nem, a parbajozok nem latjak egyik kisfilmet sem, mert a studioban nem adjak be, csak a vegen a bucsufilmet a kiesonek

.Zsu 2021.01.30. 23:10:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény: jaja amúgy logikus, és túl nagy előny lenne.

Ego0123 2021.01.30. 23:10:51

Különben Ti nem hisztek az igaz szerelemben?

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:11:10

@Mók_Ica: de ezzel semmi gond. Mindjárt elmondja... Elfelejtettem

SirLemming 2021.01.30. 23:11:47

@MsIreneAdler: Erősen fogalmaztam, hamu fejemre. :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 23:12:08

@Majom1Parádé: Erre tippelek én is, simán becsúszhat úgy, hogy a fiúk nem számolnak vele, mondván nem lehet túl erős. Megérdemelné a fődíjat, szó se róla.
@edimörfi: Jó neked, én még rakom össze a mozaikdarabokat, hátha. :DDDDDD

barby03 2021.01.30. 23:12:17

@Ego0123: most hogy láttam ezt a kisfilmet, mindenképpen hinni kell :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 23:13:06

" A Renátónak a belseje"... a végén kiderül, Grincs egy hasfelmetsző, csak jól titkolja. :DDDDDD

Ego0123 2021.01.30. 23:13:10

Rosszabb, mint Virág, de érzelmileg ugyanaz

.Zsu 2021.01.30. 23:13:35

az sokat elárul, h ott tartok h Renátó külseje jobb mint a "belseje"...

2021.01.30. 23:13:35

rohadtul unalmas ez a csulamour

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:13:56

IGEN Renáto belsejébe énis beleszerelmesedtem !

Mók_Ica 2021.01.30. 23:14:00

@MsIreneAdler: és most a belsejét dícséri.... itt látjuk a zigazi szerelmet!!!! innestől kezdve....

pomac 2021.01.30. 23:14:10

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nekem úgy tűnt látják ,de visszanézem ,mert pp tett rá utalást úgy halottam ,utánna indult be egy kis verbális "csata"

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 23:14:16

@Ego0123: Dehogynem. Csak nem ilyen helyzetben kialakulóban.

edimörfi 2021.01.30. 23:14:27

Én se láttam még szebb embert Renátónál. Úgy megnyalnám én is a mellbombóját.

mozambikizombikini 2021.01.30. 23:14:49

@Krétagarbó: ez zsenialis komment, barcsak Merci is lathatnaa! !! ❤️

PYT 2021.01.30. 23:14:51

@.Zsu: szerintem messze van attól, de ez ízlés kérdése, szal... INNESTŐL mindegy ;p ;) Erre pedig » @SelyemSonkaPini: megaekg

Mók_Ica 2021.01.30. 23:14:57

@SelyemSonkaPini: tuTTam..... viszlek dokihoz, hogy kigyógyítson!!! :DDDDDDD

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:14:58

@VV10 Velőtrázó Vélemény: persze, szerintem ez világos, hogy nem tehetik.

2021.01.30. 23:15:23

ennyire idiota hogy lehet valaki

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:15:31

@edimörfi: Sajnos a lányokat szeretem ( CSAK KÜLSŐLEG!) így Renátó kiesett számomra :(

life_is_like_a_box_of_chocolates 2021.01.30. 23:15:56

És még féltékeny is.. Vagy csak nem akarja látni milyen csodás frizurákat rittyent a szerelme.

Cérnahuszár 2021.01.30. 23:16:09

@Ego0123: én hiszek, de abban nem hogy 1 hónapi ismeretség után valaki azt hiszi hogy ez igaz szerelem
nem is ismeri még a másikat, ahhoz évek kellenek. Addig csak kivetítés, a saját gondolataiddal ruházod fel a másikat.

2021.01.30. 23:16:24

@pomac: tuti nem erre utalt, mert nem latjak a kisfilmeket, felesleges ezen rugozni

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:16:26

@Mók_Ica: Ezután minden lányban Renátót fogom keresni... MÁRMINT BELÜL !!!!

2021.01.30. 23:17:11

miert nem mutattak a fejet a felmeztelen tancikanal?

PYT 2021.01.30. 23:17:22

@Krétagarbó: napkommentye ;)) és ez meg rögtön utána: @Niemandhäuser: óriási xddddd

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:17:23

@SelyemSonkaPini: ne legyél ilyen! Adj egy esélyt neki :D

Krétagarbó 2021.01.30. 23:17:41

Fru olyan faszit szeretne, aki nem korlátozza. -mondta, majd összejött rencsulával...

edimörfi 2021.01.30. 23:17:52

Még 1 percig mutatják Frut enni, aztán egy életre elmegy az étvágyam.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:17:53

@repuloezustmokus: Igen ezek mind nézés-mániákusok :)
Jah és a kibaszott TISZTELET !!! NA még az...

Mók_Ica 2021.01.30. 23:17:57

@SelyemSonkaPini: hááááááááááááááááát...... fene az ízlésed :DDDDDDDDDDDD

Cimili2 2021.01.30. 23:18:33

pedig rencsula korlátozni fog. azt fogod csinálni, amit ő mond, vagy repül a pofon.

mocskosmacska 2021.01.30. 23:18:46

Most kapcsolódtam be a bv-be. Volt eddig valami érdekes?

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:18:49

@MsIreneAdler: Ezen nem tudok változtatni Irene ! De sajnálom teljes szívemből... hidd el ! :D

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:19:14

@Mók_Ica: köszönöm a konténert! :D

Ego0123 2021.01.30. 23:19:29

@Cérnahuszár adraconis.0.01: miért ne? Egyébként egyetértek, de ez a jó a szerelemben, hogy nem kell ilyenekre gondolni, csak szabadon szárnyalni és idelizálni a másikat...................és jön a rádöbbenés

mocskosmacska 2021.01.30. 23:20:12

@szellemlanyka: ÉN is el tudom képzelni, hogy páran kedvelik grincset. Ő olyan tipikus felülre nyal, alulra rúg típus.

szellemlanyka 2021.01.30. 23:20:26

@Ármándójózsi: Szia! Sajnos nem tudok kommentelni. :( Nem nézem a műsort, így nem tudnék saját véleményt írni. Maximum másolni valakiét innen, akinek épp szimpatikus a szövege. De akkor meg CopyPaste néven kellene írnom. :D Amúgy szívesen olvasom az összefoglalókat, meg titeket is. Cukik vagytok, meg többnyire viccesek is. Csak így tovább!

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:20:50

@mocskosmacska: Hát azok tényleg szimpatikusak :)

2021.01.30. 23:21:03

Till Lindemann for president :-P

Spitzbaue® 2021.01.30. 23:21:10

A retek Grinccsel kapcsolatban: Halottról jót, vagy semmit.

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:21:23

@SelyemSonkaPini: sajnálhatod is! A lelke megszépíti azt a csodálatos embert. Lehet még azt is elnéznéd neki, hogy nem nő :)

mozambikizombikini 2021.01.30. 23:21:53

@.Zsu: ezen most annyira felnyeritettem, hogy kibuggyant a forraltbor az orromon.. Baszkimaaaar..

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:22:08

@MsIreneAdler: :D :D :D Azért csaj'e TE is nagy idióta vagy... mármint jó értelemben :D :D

mocskosmacska 2021.01.30. 23:22:10

@SelyemSonkaPini: Akiknek nyalt, azok lehet, hogy kedvelik.

2021.01.30. 23:22:10

na rarakta az atkot marcira

Spitzbaue® 2021.01.30. 23:22:34

Szerbusz paraszt! Szerbusz paraszt! Serbusz paraszt! .....

SirLemming 2021.01.30. 23:22:44

@szellemlanyka: Ezen fenn ne akadj. Rengeteg az offtopic amihez hozzá tudsz szólni. VV kapcsán is tudsz reagálni akár a HV összefoglalók alapján.

De tény, hogy a teljes élményhez érdemes nézni a műsort is.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 23:22:46

na Gyozo nem hisz Fru és Renato igaz szerelmében...

Mók_Ica 2021.01.30. 23:22:48

fru az egész bejátszásból a cipő áráról való beszélgetést tartja gáznak..... erre csak azt tudom mondani, hogy megérdemlik egymást renátával.....

Cimili2 2021.01.30. 23:22:51

úbaz de vakon van még mindig. szerinte merci viszi el a fődìjat.,:DDDDD

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:22:53

@úgymond olvasó mmkk: Mihát Szív. Kir ? Hát Neked talán nem jött be Renátó belseje ? :D

nicu71 2021.01.30. 23:23:04

Uhh hálistenneek Hozét nem látjuk szerdáig.Koszonom Uram!

Spitzbaue® 2021.01.30. 23:23:16

@Niemandhäuser: Csak méltóan búcsúzhtattam, ahogy a sporit szokták.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:23:29

@Mók_Ica: EKG :D :D Ez a lány vérgáz.... meg se érdemli a testét komolyan !

Spitzbaue® 2021.01.30. 23:23:54

@nicu71: Jószi, figyelsz? Ez bizony azt jelenti. Wandaaaaaaaaaaaaa!

.Zsu 2021.01.30. 23:24:02

@mozambikizombi: vörös, vagy fehér ? :))

2021.01.30. 23:24:19

@szellemlanyka: Nem mondta senki, hogy nezni kell a musort. Anelkul is lehet kommentelni.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:24:26

TESÓK ! HOLNAP VASÁRNAP !
CSALÁDI EBÉS FRUÉKNÁL RENIVEL!

2021.01.30. 23:24:38

@.Zsu: sargaszold, tippre

Ármándójózsi 2021.01.30. 23:24:38

@szellemlanyka: Sajnálom... :( De köszi a bíztatást, mi nyomni fogjuk ahogy tudjuk és vannak itt vicces emberek, mint pl. sonkapini és még sokan mások, örülünk, hogy olvasol. :)))
Viszont eléggé durván toljuk az offot is, abba bármikor be tudsz kapcsolódni, ha gondolod. :)))

SirLemming 2021.01.30. 23:24:42

@Cimili2: Az egyetlen aki kiállt mellette. Nem fogadásból mondta. Ha veszítene mondjuk 1 misit lehet átgondolja.

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:24:43

@SelyemSonkaPini: igen, büszkén vállalom, hogy nem vagyok normális :).

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 23:24:50

@SelyemSonkaPini: az hagyjan, hogy nekem nem, de, hogy neked igen..

Ego0123 2021.01.30. 23:25:00

Jöhet Vandácska szöszi fejével végre

Spitzbaue® 2021.01.30. 23:25:00

@Mók_Ica: Szerintem Renátát még Göring sem érdemelte volna meg, de Grincs igen.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 23:25:14

@repuloezustmokus: Rendes fricska volt, hogy kívánta, találja meg az igaz szerelmet. :DDDD

@Cimili2: Szóval akkor, Merci már biztos nem nyerhet, mert amiben Grincsék biztosak, az sosem úgy van. :D
Már csak holnap kell látnunk őt, és ő is eltűnik az öfikből. Apró örömök.

2021.01.30. 23:25:16

@SelyemSonkaPini: frueknal? az mar csulato neven van

Mók_Ica 2021.01.30. 23:25:23

@SelyemSonkaPini: egy estére ok, de ne beszélgess vele :DDDD és ne hívd fel utána se.... :DDDD

Mók_Ica 2021.01.30. 23:26:06

@Niemandhäuser: jajjj.... :DDDDD (azért nagyon röhögök ezen)

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:26:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: :D:D baszki felröhögtem itt az éjszakában :D :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 23:26:15

@SelyemSonkaPini: Akkor figyeljük a híreket, és nem, nem lepődünk meg, ha bekerülnek, mert valami mégsem úgy sült el, ahogy gondolták. :D

2021.01.30. 23:26:15

@Mók_Ica: az a ciki, hogy egyedul a cipo ara volt igaz

SirLemming 2021.01.30. 23:26:24

@MsIreneAdler: Mondjuk ez előny. NAGY előny. Aki manapság 'normális' azt orvoshoz küldeném.

Mók_Ica 2021.01.30. 23:26:56

további jó szombat estét nektek, holnap itt tali :D pusszancs...megyek rendbe rakom a konténereket :DDDDD csók!

.Zsu 2021.01.30. 23:26:56

@Kiégett Hobbynyúl: de nem direkt fricska volt az, csak győzőnek az igeidők, a nyelvtan, az értő olvasás és a beszéd is nehezen megy.

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 23:27:19

No, mára eltolom a bringát. Jó éjt nektek, jó szórakozást! :-))))

Cérnahuszár 2021.01.30. 23:27:24

@Ego0123: van ismerősöm aki 3 hónap után elvette a csajt, aztán kiderültek dolgok, nem győzött menekülni.
ahhoz hogy tisztán láss, évek kellenek. Szárnyalni is ésszel kell

valamiért nem féltem frut.
ha renato nem hagyja hogy szabad legyen, rövid úton ki fogja vágni, most már nincsenek bezárva.
ha renato nem tanul meg érdek nélkül szeretni, úgy hogy ne várjon el semmit, akkor fru lelép. Meg más csaj is.
nekem mindegy hogy sikerül nekik vagy nem...

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:27:31

@.Zsu: Egy biztos, ha Győzi benn lenen őt is kiszavaznám a picsába !

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:27:53

@SirLemming: azért Merci fejét is megnézném, mikor megtudja, hogy kebelbarinője ki akarta záratni!

Kiégett Hobbynyúl 2021.01.30. 23:27:55

@.Zsu: Ez igaz, de most nagyon is jól jött ki. :D

2021.01.30. 23:28:01

@SelyemSonkaPini: mit gondoltal, miert torolgette a konnyeit fru anyu a mai ofiben?

Spitzbaue® 2021.01.30. 23:28:01

Na, eldőlök. Pá!
(Még mindig a nyugger VV-n röhögök!)

.Zsu 2021.01.30. 23:28:27

@Kiégett Hobbynyúl: @Mók_Ica: jóóééjt, további szép szombatot!

@SelyemSonkaPini: nem is kérdés!

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:28:40

@Egyfejű: jah. Próbálom azért nem elképzelni a belsejét (sic!) :D

Krétagarbó 2021.01.30. 23:28:42

@SelyemSonkaPini: ezen felröhögtem. Én sokkal jobban megérdemelném a testét, szerintem is:DDD

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:28:50

@Kiégett Hobbynyúl: Jóéjt Nyuszi ! és jóéjt puszi! mondhatni nyuszipuszi Neked :D

mocskosmacska 2021.01.30. 23:29:09

Tudjátok, hogy mi volt a párbajon a grincs legaljasabb húzása? Amikor azt mondta, hogy Robi és Bálint is csak kiparodizálják Vivit. Azt kommunikálta, hogy ők nem is Vivi barátai, csak lenézik és kigúnyolják őt. Mondjuk szerintem grincs ezzel nyugtatgatja magát, mert ő is szeretne olyan kapcsolatba lenni a két alfával, mint Vivi.

SirLemming 2021.01.30. 23:29:41

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Ok, azért embere válogatja. Cimbi 2 hét után költözött össze a csajával. 8 éve együtt vannak, nekik bejött. Igaz, ott nincs jogi következmény ha szétmennek.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:29:53

@Krétagarbó: Szerintem is! És meg is látogatnálak Tuti !
ÉS le se szarnál az is tuti :D :D

2021.01.30. 23:29:55

@Cérnahuszár adraconis.0.01: szep ez az aggodas, de felolem ugy elnek halnak ahogy akarnak csak takarodjanak a kepernyorol

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:30:05

@Niemandhäuser: na igen, az, hogy kicsit idősebbek menjenek be, azt már beszeltük. Hogy lehetne egy senior széria!

mocskosmacska 2021.01.30. 23:30:07

@Mók_Ica: Én is azt kívánom, hogy grincs és rencsula éljen boldogan, de legalább 15 km-re minden más élőlénytől, és nem vállaljanak gyereket.

szellemlanyka 2021.01.30. 23:30:09

@mocskosmacska: Igen, a posztoló kifejezetten úgy írta, hogy légyszi szavazattok a barátnőmre, Fruzsinára. Magamból kiindulva, tutira nem kampányolnék senkiért, akit nem kedvelek és pláne nem is ismerek személyesen. Bár persze akár még rtl-es szerki is lehetett, csakhogy legyen itt egy konspirációs elmélet is. :D

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:31:17

@úgymond olvasó mmkk: NEm ! Mert pl. renátó naon szép belül...Mondta Grincs, ő csak tudja
ő nyelte le a köpését !

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:31:32

@úgymond olvasó mmkk: nem. Nem figyeltél? Rencsi mindenkinél csodálatosabb a Földön :)

Cérnahuszár 2021.01.30. 23:33:31

@SirLemming: 2 hete ismerte, vagy 2 hete jöttek össze? Ha ismerte már évek óta, akkor érthető

SirLemming 2021.01.30. 23:34:26

@MsIreneAdler: Kint nem lesz lesznek öri barik, na. VAGY Merci olyan, hogy szívből fogja azt mondani, hogy érthető Tattika volt az ő bosszantása.

Rencsi is szívszerelemből kutyázta Frut. Igaz, legalább nyalt is nem csak sz*patott.
Én már bármit is el tudok képzelni.

@mocskosmacska: Ez valós kérdésként felmerült itt is párszor az elmúlt hetekben, Fru meg nem feltétlen látta azokat a jeleneteket amikor konkrét jópofa haverkodás ment.

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:35:38

@úgymond olvasó mmkk: Mi már hánytunk ! De tudok még.... :D

SirLemming 2021.01.30. 23:36:15

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Nézőpont kérdése. Pár hónapja látták egymást pár naponta (bolt). Aztán csaj kezdeményezett. 2 hét és cuccolás. Úgy venném, hogy 2 hete jöttek össze. A lány úgy volt vele, hogy fast forward mert így ismerik meg igazán egymást minek csesszék az időt hónapos randizással.

Egyfejű 2021.01.30. 23:36:23

@úgymond olvasó mmkk: Kifordítva mindenki rózsaszín, mondja a bölcs graffiti is. :)

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:36:33

@úgymond olvasó mmkk: hú, talán hagyott itt Móki egy konténert erre a célra :)

Thats What She Said! 2021.01.30. 23:36:43

@Ármándójózsi: nem lepődtem meg. Mondjuk én mindig csak a HV okat olvasom, a műsort nem nézem, de azt hiszem a hv írók az emberek véleményét is tükrözik az írásaiban, így látszott ki a szimpibb .

readonlyvv 2021.01.30. 23:36:44

@MsIreneAdler: sajnos aki 30+ az már tudja, hogy ezzel csak égeti magát, pedig sokkal érdekesebb lenne egy senior vv

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:36:58

ZACHER GÁBOR NEM OLTATNÁ BE MAGÁT A KÍNAI VAKCINÁVAL

Egy véleményen vagyunk :)

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 23:37:04

@SelyemSonkaPini: a szerelem sotet verem, az mar biztos

Thats What She Said! 2021.01.30. 23:37:34

@readonlyvv: igen, de vmi normálisabb csatornán

mocskosmacska 2021.01.30. 23:37:36

Ami érdekel: Vajon Vivi elmondja-e Mercinek, hogy mit látott a nagy barátnőjéről, és ha igen, akkor Merci elhiszi-e?

mozambikizombikini 2021.01.30. 23:37:37

@mocskosmacska: siman lehet.. Ez sztem amolyan testveri - batyo hangulat, amire sok lany vagyik, foleg akiknek nem adatott meg fiutestver. Ha jol ertettem Vivi es Fru is lanytesokkal rendelkezik, szoval Vivinek kb. megkapta azt a figyelmet/ incselkedest, amitelotte egyikojuk sem. Fru meg tudatalatt valszeg valoban irigykedett erre a fajta (kisse gonoszkodos, csufolodos) figyelemre / apai jellegu szeretetre. Es ehhez Vivinek meg csak szopnia/ basznia sem kellett... Ez nyilvan felbassza a maradek lanyokat, bar nem hinnem, hogy felfognak a miertet.

Ármándójózsi 2021.01.30. 23:38:00

@SirLemming: Tökéletes logika. De tényleg. :) Persze ehhez az kell, hogy ahonnan jöttem, oda bármikor vissza tudjak menni. Ha ez megvan, akkor hajrá! :)))

Cérnahuszár 2021.01.30. 23:38:15

@SirLemming: oké, akkor azt mondom hogy kivétel erősíti a szabályt :D
mindegy, ezen nem fogunk összeveszni

úgymond olvasó mmkk 2021.01.30. 23:38:57

@SirLemming: vegulis lakva ismerszik meg az ember :)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.01.30. 23:39:01

@SelyemSonkaPini: Akinek egy csepp esze van, az semmilyen vicankaval nem oltatja be magát. :-)

Post Modern Prometheus 2021.01.30. 23:39:44

Vivi VS Fru párbaj házi szavazás eredménye: 93.96% [140] - 6.04% [9] lett, ami így egy kicsit elszállt a valóshoz képest :'D

Szimpátiaszavazás alakulások [időrendben balról jobbra]:
Bálint: 53.78% [64] > 49.59% [120] > 36.87% [125]
Robi: 21.01% [25] < 22.31% [54] < 34.51% [117]
Vivi: 7.56% [9] < 14.46% [35] < 17.70% [60]
Merci: 5.88% [7] > 3.31% [8] > 3.24% [11]
Moh: 4.20% [5] < 6.20% [15] > 5.90% [20]
Virág: 4.20% [5] > 1.65% [4] > 0.59% [2]
Gina: 1.68% [2] - X - X
Fru: 0.84% [1] > 0.83% [2] < 1.18% [4]
Dani: 0.84% [1] < 1.24% [3] > 0.00% [0]
Renátó: 0.00% [0] < 0.41% [1] - X

Új Szimpátiaszavazás: strawpoll.com/eowf3cq4g

mocskosmacska 2021.01.30. 23:39:53

@mozambikizombi: Szerintem grincs pofonegyszerű világképében az van, hogy ő jobban néz ki vivinél, tehát őt jobban kell kedvelnie a férfiaknak. Nem ért, hogy ez kicsit komplikáltabb ennél.

Krétagarbó 2021.01.30. 23:40:31

@SirLemming: nálunk 2 hónap után volt összeköltözés (előtte nem ismertük egymást), 16 éve tart.

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:40:34

@readonlyvv: szerintem lehetne ezt olyan színvonalon csinálni, hogy ne legyen feltétlenül égő. De mondjuk 30+osan nehezebb elszabadulni ez tény.

readonlyvv 2021.01.30. 23:42:09

@MsIreneAdler: persze lehetne, csak azt pont az rtl-ből nem nézem ki. bár a farm egy jó ellenpélda erre, de az mégsem vv

Thats What She Said! 2021.01.30. 23:42:33

@MsIreneAdler: azért abból a korosztályból is ki lehet szemezgetni a legjavát :))

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:42:49

@MsIreneAdler: Szerintem 303-ban is van sok vadbarom rém szar figura... és azok mennének be !

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:43:28

Pici off! Ponyvaregééény :D!!!

Cérnahuszár 2021.01.30. 23:43:46

@Krétagarbó: és mennyi idő után lett házasság?
vagy ha nem publikus bocs

SirLemming 2021.01.30. 23:44:11

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Jaja szvsz is erősen extrém szitu pilláztunk is rajta kollégákkal. Nem 100%os a kapcsolatuk, de igazi, élő és élhető.

@Ármándójózsi: Végülis igen, de ehhez nagyon kell akarni is. Nincs minden fasság vagy félreértés miatt hazarohangálás anyucihoz, mert az vicc lenne.

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:44:46

@SelyemSonkaPini: sanszos, hogy a jelentkezők között lenne jópár lecsúszott hobó. De én még mindig szívesen kukkolnék egy ilyet

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:45:32

@MsIreneAdler: Legyen Hugi ! Én minden ilyen szart megnézek...ez a hobbim :D

SirLemming 2021.01.30. 23:46:05

@MsIreneAdler: Filmezni mész Off közepén?
Azt a filmet se láttam még.

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:46:33

@Thats What She Said!: hogyne lehetne, csak nehezen :)

@readonlyvv: igen, sajnos. A realityk közül csak ezt néztem. Nem ismerem a Farmot.

mocskosmacska 2021.01.30. 23:47:20

facebookon van egy találó hozzászólás: "Most néztem a Bet365-ön, hogy 1.01 az odds arra, hogy Renátó kiütéssel győz Fru ellen az elkövetkező hónapban."

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:47:31

@SirLemming: super tv2! Én már láttam párszor, szóval csak ilyen háttérként fut a kommenteléshez :)

Krétagarbó 2021.01.30. 23:48:16

@MsIreneAdler: Megvan:

"Örülünk, Vincent?" :)))

KékCsöcsűPini 2021.01.30. 23:48:31

Jóéjt mindnkinek Drágáim.... és olcsóim :D

Ármándójózsi 2021.01.30. 23:48:38

@SirLemming: Persze, hogy nincs, de az alap logikával teljesen egyetértek, mert amíg csak "járnak" az addig lófütty, kis éji zenével, tartson az akár 3 évig is. Majad amikor összeköltöznek, na akkor ismerik meg egymást igazán. Szoktak ebből nagy pofáraesések lenni, pláne, ha előtte ösze is házasodtak...

Cérnahuszár 2021.01.30. 23:48:53

@Krétagarbó: ezt tartom ideálisnak igen
pár évet várni a nagy döntés előtt, és ha akkor is érzed h szerelmes vagy, akkor az igazi, mert már látod a másik marhaságait és az is mérlegre kerül
nem utólag húzza le a serpenyőt
kár h én nem így csináltam XD
azt jól el tudom mondani hogy ne....

.Zsu 2021.01.30. 23:50:13

@SelyemSonkaPini: jóóééjt, nincs mese ha te lelépsz mennem kell nekem is. nemlehetittnélküled :))
szép estét gyerekek!

Thats What She Said! 2021.01.30. 23:50:56

@MsIreneAdler: az is király lenne, ha a következő szériába beraknak az előző szeriak összes nyertesét. Azok közül ki nyerne vajon? :)

kozi001 2021.01.30. 23:51:17

Na vége a közép játéknak!
Kiesett a gonosz, ármánykodó belzebub voldemort sith csapat utolsó tagja!
Kaszát-kapát el lehet rakni.

Jöhet a játék igazán jó része!

Amikor a két suttyó, senkiházi, tirpák prolit Danit és Moht a Dunáig repítik! :P

SirLemming 2021.01.30. 23:52:12

@Ármándójózsi: Ellenpont az a kapcsolat ami kb 15 éve randikról meg hétvégi összebújásról szól. Sz a pár meg úgy van jól. Független életek közös örömök.

Ahány pár annyi szo.. szokás. :D

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:52:13

@Thats What She Said!: tényleg! Ez nagyon jó ötlet! Bar szerintem nem mindenki vállalná...

Ármándójózsi 2021.01.30. 23:52:14

@kozi001: De egyszerre csak egyet és ez fájni fog Neked! :DDD

Krétagarbó 2021.01.30. 23:52:25

@Cérnahuszár adraconis.0.01: fene tudja, min múlik XD

Megyek, jó éjt:)

MsIreneAdler 2021.01.30. 23:53:28

@Krétagarbó: na hát te is! Neked is jó éjt!

Ármándójózsi 2021.01.30. 23:54:02

@SirLemming: De azért az ugye nem általános? ;) Mert család így abból sohasem lesz, ahogy 15 év alatt nem is lett. :)

Ármándójózsi 2021.01.30. 23:54:42

A távozóknak jó éjszakát!!! :)))

ppupu #Fantom for President 2021.01.30. 23:55:47

Itten vagyok e... Remélem mindenki könnyezet a romantikus pillanatoktól

SirLemming 2021.01.30. 23:56:18

@MsIreneAdler: Csak most szólsz? Bár felteszem néznem kéne rendesen akkor meg nem tudnám itt emelni a kommentszekció színvonalát.

Amúgy az kult film de szar vagy jó is? Pl Blöff nálam nagy favorit, de többeket ismerek akiknek az nem tetszik mondván a ravasz az agy és két füstölgő puskavsőbrn már látták ezt a stílust.

Thats What She Said! 2021.01.30. 23:56:58

@MsIreneAdler: valószínű... néző számban vinne a primet az biztos. Nekik meg bedobni vmi giga nyereményt. Amilyen sutak, biztos eltapsoltak már a nyereményt reges rég.

SirLemming 2021.01.30. 23:59:08

@Ármándójózsi: well... Ők spdc idősebbek, nem kell közös család. De pl én is kifutok lassan a gyerekvállalós korból, nem szeretném a kölyköm diplomaátadóját járókerettel végignézni. Plusz genetika de az messzire vezet.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.30. 23:59:41

@Cérnahuszár adraconis.0.01: pár évet, de nem sokat...ugyanis sokan akkor esnek pofára..

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:01:34

@Thats What She Said!: Engem minden (is) meghat... Kicsit túl érzékeny vagyok, de ez van...
Félreértések elkerülése végett most marhára nem hatott meg semmi, felszabadult és szégyenérzet nélküli öröm volt az este uralkodó hangulata. :DDD

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:03:53

@SirLemming: Erre Malackát megszégyenítő hosszúságban tudnék válaszolni, de elengedem...
Drukkolok, hogy ne fuss ki abból a korból, amiről még úgy gondolod, hogy belefér. ;) :)))

MsIreneAdler 2021.01.31. 00:04:29

@SirLemming: nem tudom. Nekem bejön, de nagy kedvencem Bruce Willis :).
A Blöff az nagyon nagy. Imádom!

SirLemming 2021.01.31. 00:04:39

@ppupu (ex vérteve): Amennyiben romantikus az, hogy Rencsi benső értékeit úgy képzelem, hogy ok, kezdjünk akkor egy nyúzással.

Thats What She Said! 2021.01.31. 00:04:58

@Ármándójózsi: hm.... ilyen jó volt a mai adás? Vagy jól sikerült az este? :)

MsIreneAdler 2021.01.31. 00:05:43

@Thats What She Said!: de várjál! Milyen kolbászfesztivál lenne! Zsuzsu az egyetlen női nyertes :DD

Thats What She Said! 2021.01.31. 00:07:20

@MsIreneAdler: kolbaszfesztival :)))))))
No igen... de valószínű őt raknak ki legelőször...

ppupu #Fantom for President 2021.01.31. 00:07:55

@SirLemming: A nyúzás az olyan durva... na jó nem bánom :D

Egyfejű 2021.01.31. 00:07:59

Én is elköszönök, pá!

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:08:42

@MsIreneAdler: behoznák a BB győzteseket is..mindkettő lány volt..bár az egyikre nem emlékszem, a másik meg zártosztályon van...

MsIreneAdler 2021.01.31. 00:09:33

@.Doktor.Szöszi.: esetleg a döntősök? Baukó Éva :D???

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:09:39

@Thats What She Said!: Az volt a jó, hogy kiesett Kuszafog. És a kora esete is nekem élmény volt...

ppupu #Fantom for President 2021.01.31. 00:09:39

@.Doktor.Szöszi.: Akkor egyszerűbb, ha bemennek hozzá a zárt osztályra

MsIreneAdler 2021.01.31. 00:10:06

@Thats What She Said!: tuti, ahogy hallom, az a nő nem kicsit volt gáz.

pomac 2021.01.31. 00:10:10

@VV10 Velőtrázó Vélemény: www.rtlmost.hu/valovilag-p_7684/valovilag10-78-resz-c_12833195
01:14:00 nyugodtan lehet nézni egyértelmű hogy nézik ők is a kisfilmeket ,nem képzelődtem :)

Thats What She Said! 2021.01.31. 00:10:23

@.Doktor.Szöszi.: hány bb is volt? 2 ? Jaaaaa és akkor már totál megzavarodnanak a műsor címet illetőleg... vv powered by bbvvbb

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:10:29

@MsIreneAdler: Várjál, aszontad az nem az!!! :O

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:12:19

@.Doktor.Szöszi.: Te amúgy merre csavarogsz??? :S Remélem nem a mezőn voltál egyedül, ami eddig nem lenne baj, de budipapír nélkül!!! :/

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:12:47

@Thats What She Said!: igen, kettő volt...és végülis megvette a vv a bb licencét..

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.01.31. 00:13:01

bocs de Fru szemoldoken nem tudok tullepni...

MsIreneAdler 2021.01.31. 00:13:32

@pomac: komolyan???

@Thats What She Said!: nekem kimaradt jópár évad!

@Ármándójózsi: nem az, csak szívom a véred kicsit :D

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:13:53

@.Doktor.Szöszi.: Ennyire azért nem volt egyszerű a dolog. Volt ott vagy 10 év pereskedés, ha jól tudom...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:14:11

@Ármándójózsi: ne kezdd megint, sírba teszel ezzel! :))

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:14:43

@MsIreneAdler: Látom. Már megijedtem, hogy leköptem valakit. Véletlenül!!! :D

MsIreneAdler 2021.01.31. 00:15:26

@.Doktor.Szöszi.: ő volt a Bárban. Az volt az első reality. Nem normális az a nő (se)

pomac 2021.01.31. 00:15:26

@MsIreneAdler:" mit gondolsz azokról amiket most láttál" konkrétan ezt kérdezte pp frútól

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:15:40

@Ármándójózsi: a végeredmény szempontjából mindegy...nekem egyébként az a formátum jobban jobban tetszett..

Thats What She Said! 2021.01.31. 00:15:43

@MsIreneAdler: igen. Vagy még egy olyan vv, ahova az összes mondvacsinált tehetségtelen felfedezett musorvezetoiket osszezarnak.

MsIreneAdler 2021.01.31. 00:16:56

@pomac: nem tudom megnyitnia linket sajna :(

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:17:35

@Thats What She Said!: az ötlet nem rossz...vagy egy olyan VV, amit battle royale stílusban rendeznek meg, és a végén csak egy maradhat :DDD

MsIreneAdler 2021.01.31. 00:18:30

@.Doktor.Szöszi.: szegény Évi. Ő elég labilis volt :(

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:19:38

@.Doktor.Szöszi.: Szar volt...bocsesz!!! Túl merev, túl szabályozott. Az Árpa féle VV konkrétan lealázta... Szerintem...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:21:36

@MsIreneAdler: egyszer találkoztam vele, nagy tervei voltak, éttermet akart nyitni, aztán nagyon gyorsan lecsúszott....

Thats What She Said! 2021.01.31. 00:22:37

@.Doktor.Szöszi.: van itt még potenciál ugye? :)
Amit nem értek, mit gondoltak ennek az évadnak a szereplőiről, miért ez a semmilyen felhozatal.... nem nézem a műsort, egy két részletet láttam, de hat ajjjjh... nem igaz, hogy nem lehet izgalmassá tenni

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:23:11

@Ármándójózsi: akkor pontosítok...a BB1-ben a karakterek nekem jobban tetszettek..

alma_szósz 2021.01.31. 00:24:57

A Survivor-nek Anerikában úgy tudom van all stars évada és a párkeresőknek mint a Bachelor volt hasonló..
Nagyon imádnék e VV all starst, nem kell a nyertesekkel inkább az érdekesebb szereplőkkel de kitudja hányan vállalnák be.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:25:00

@Thats What She Said!: sok mindent lehetne, csak a kreativitás hiányzik nagyon...pedig olvasnák a HV-t, itt azért lennének ötletek...:D

pomac 2021.01.31. 00:25:12

@MsIreneAdler: gondolom azért mert regisztrálni kell az rtl mostr-ra

TheLynx70 2021.01.31. 00:25:50

@Egyfejű: Jóccakát Sárkánylyány. :)

Thats What She Said! 2021.01.31. 00:25:59

Azt hiszem alszom most kicsit... jó ejt aki szintén :)

Thats What She Said! 2021.01.31. 00:27:15

@alma_szósz: alekosz az elsők között lenne tuti . És valószínű meg is nyerne újra :)

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:27:28

@.Doktor.Szöszi.: Ööööööö.....köszi, de itt is ellent kell mondjak, de természetesen ez az én véleményem, a VV1 karakterei, majdnem mind de mondjuk 5-6 telitalálat volt. A Majka-Oki-Szabolcs hármas a Robio-Bálint-Vivi-Moh négyesnél nagyságrendekkel viccesebb műsort tolt heteken keresztül, szegény Lorenzó és Ági kapcsolata is olyan maszatolós akármis volt, és Györgyusz is nagyon jó karakter volt.

TheLynx70 2021.01.31. 00:28:26

Tényleg, a Survivor-be nem jelentkezik senki? :)

MsIreneAdler 2021.01.31. 00:28:40

Jó éjt mindenkinek!
Megyek, mert elalszok menten :)

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:29:01

@Thats What She Said!: Nálam nincs! :D
De "ismertem", illetve "beszéltem", találkoztam vele.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:30:20

@Ármándójózsi: most belém akarsz veszni? mondtam, hogy szerintem..elfogadom, hogy Te nem így látod, és nem fogok leállni ilyen hülyeség miatt vitatkozni

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:31:03

@MsIreneAdler: jóéjt! :)

holnap madártej? :P

TheLynx70 2021.01.31. 00:31:43

@Ármándójózsi:"Egyszer láttam egy embert, aki látott egy embert, aki látott egy kitömött orrszarvút." By Hofi Géza. :)))

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:33:29

@.Doktor.Szöszi.: Már beléd vesztem, csak mondom... :P :D
Vitatkozunk, de már ez is baj??? Nem köpködtünk. :DDD Aszittem, hogy Te is jössz majd Szörpillával, meg ki is volt a "pasija"??? Meg aki kibaszott valamit a házból és megbüntették Isti, vagy ki volt? :S

SirLemming 2021.01.31. 00:35:17

@MsIreneAdler: Jó éjt!

Asszem én is lépek, nem lóghatok itt egêsz hétvégén, kell idő hobbira.

Álmodjatok szépeket.

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:36:45

@Ármándójózsi: csak Te szeretnél vitatkozni...ajtócsapkodást akarsz? :P :DD

@SirLemming: jóéjt!

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:42:33

@.Doktor.Szöszi.: Jó akkor ne vitatkozzunk, bár ez nem egy kerülendő szitokszó, az érvek ütköztetése a racionális vita viszi előre az emberiséget és tudom, hogy tudod, hiszen ez a szakmád, de pont ajtócsapkodást nem akarok, így eszemben sincs ezt folytatni, mert jobban kedvellek annál, hogy ilyan maehaségon ne adj Isten "összevesszünk".

De azért elárulhatnád, hogy kik is voltam azok akikre céloztam, már teljesen elfelejtettem...

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:50:45

@Ármándójózsi: jó akkor vitatkozhatunk, de ha lehet, másról...:D
Zsanett volt a gellénházi szörpilla, aki szerint a legtisztább állat a csirke domestosszal jól áttörölgetve, meg Szabika, aki csorgatta utána a nyálát, Zsanett utána Hajdú Péterrel futott egy ideig, a 3. akire gondolsz, Iti..de kurva régen volt, Te meg ilyenekkel szívatsz éjjel 1-kor..

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:53:49

@.Doktor.Szöszi.: És a Pölöskei szörpgyárban dolgozott azért lett szörpilla, ugye? :))) És ott is volt Renátó, aki matracokból épített kis kuckót, hogy alatta levarrja Évit, igaz??? :DDD

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 00:56:21

@Ármándójózsi: aztán már egy idő után nem fáradt azzal is, hogy kuckót építsen..vaffanculo..:DD

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:57:08

Fálki már vagy megírta a posztcsit, vagy írja még most is, kiváncsi vagyok, mikor jön ki. :)))

Ármándójózsi 2021.01.31. 00:59:23

@.Doktor.Szöszi.: Jaja... :DDD
Ne mond ezek után, hogy nincs bennünk egy halom közös dolog. Életünk végéig beszélgethetünk róluk. :DDD (És persze a világvégéről. Tudod, mező.... :DDD )

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 01:01:00

@Ármándójózsi: vagy ha van egy kis esze, már régen alszik...:)))

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 01:02:53

@Ármándójózsi: ...és akkor valaki életének vége előbb elérkezik, mint gondolná...:DDD

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 01:05:49

@Ármándójózsi: kérdezzük fel!

@Fálki micsinálsz? posztcsi kész?

:DD

Ármándójózsi 2021.01.31. 01:07:02

Én nem kérdezem, úgyis csak Neked bújna elő... :DDD

.Doktor.Szöszi. 2021.01.31. 01:18:22

@Ármándójózsi: sose lehet tudni! :P :D

nem bírom nyitvatartani a szemem, megyek aludni...jóéjt! <3

azé' ébressz fel, ha van új posztcsi..köszcsi..:D

Ármándójózsi 2021.01.31. 01:24:23

Jó éjt Neked is!!! <3

Elalváshoz még ennyi, helyettesítsd be jól!!!
www.youtube.com/watch?v=-NfJCcnQjYw&ab_channel=makkocska1

<3 <3 <3

prakp 2021.01.31. 05:47:50

Mercike egyébként sem egy szellemi atombomba, de most nagyon rottyon van. Rossz nézni, ahogy méglejjebb pukkan.

ficekence 2021.01.31. 06:11:07

Jó reggelt kívánok. :) Megnéztem a főbb történéseket, úgy alakultak az események, ahogy gondoltam. Mindkét lány nagyon összeszedett volt és korrekt. Peti azért nem nyugodott amíg valami sárdobálást ki nem erőszakolt a lányokból. Az eredményt nagyjából igazságosnak tartom és örülök, hogy nem olyan megalázó százalék lett mint amit a többség vizionált.
Vivi kinyílt a párbajra aminek örülök és a világárt sem analizálnám a miértjét, mert már unalmas lenne.
Frú olyan volt mint mindig, energikus, lendületes, örülök, hogy kint van, jobb neki, hogy így alakult., Tetszett, hogy nem élte meg tragikusan a kiesését. Láttam vele a riportot, szép kerek , lényegretörő mondatok, minden riporter álma.

Merci nálam feljött, mert nagyon empatikus személyiség. Valóban kicsit butácska, de ha hallott valamit a Tündérkertről, akkor nem baj ha azt hiszi vannak sárkányok. :)))

Nálam most a házaspár van a sor végén és nem is tudom, hogy melyiket utálom jobban.

Cérnahuszár 2021.02.01. 10:17:06

@matyas.kiraly: bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű :)))
süti beállítások módosítása