Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 2x18 – Pénz, pénz, pénz

2019. április 17. 13:00 - szde

Elítélteket szállítanak A-ból B-be, az egyikük a nagy szabadsággal nem tud mit kezdeni, és úgy kell lelökni egy üres helyre, majd a Maddox nevű pasas kiszemelt ülése is foglalt, ahonnan elzavarja a másik rabot. Chris eközben gyakorol, Rubina, a technikus csaj érkezik, Chris volt K-9-es kutyája rákos, és el kell altatni, de addig nem csinálnak semmit, amíg a lány el nem tud búcsúzni tőle. Ezek szerint a nyugdíjazása után Rubina családjához került a kutyus. Luca nem tudja felfogni, hogy Mumford beadta a felmondását, Jimmy szerint Deac a megfelelő ember erre, de Rocker is ott van, ráadásul előbbinek eléggé kérdéses a kinevezése, mert még sérült.

vlcsnap-2019-04-08-07h18m10s122.png

vlcsnap-2019-04-08-07h18m21s632.png

vlcsnap-2019-04-08-07h18m41s787.png

vlcsnap-2019-04-08-07h19m00s575.png

Említett az uzsorásnál van, legközelebb tud csak fizetni, akinek a főnökei viszont pár szívességért cserébe eltekintenek a hitel kifizetésétől. Most épp egy rendszámot kell lenyomozni. Pár várja az érkező elítélteket szállító buszt, amit jól ki is lőnek, majd megrohamozzák a járművet. A csipetcsapat érkezik, a tűzoltók már ott vannak, ráadásul az egyik rab elkapta az egyik mentőst, és nincsen arra idő, hogy megvárják, amíg kifogynak a lőszerből. A sofőr meghalt, a mentős jól van, de az őr állapota kérdéses. Tito, akinél a fegyver van – és nem talált szabad ülést magának, úgy kellett lelökni – nem akarja, hogy segítsenek neki, így hanggránátot vetnek be, hogy elfogják a tagot.

Maddox viszont meglépett, aki több tucat ember haláláért felelős, mert a rablásai eléggé rosszul végződtek, a bandáját meg elkapták, tehát nem tudni, ki segíti őt. Az biztos, hogy nem amatőrök, mert Hondo megtalálta a fegyvereket. Deac az HQ-n morálisan nincsen felkészülve a rendszám lefuttatására, de jön Hondo és Luca, így a kérdést egy időre parkolópályára helyezi. Jess érkezik a segítőjükkel, mert a talált rakétavető sorozatszáma alapján a hadseregé, így a Camp Pendletonról feljött Ruiz – aki nagy meglepetésre ismeri Hondo-t, mert miért ne ismerné, együtt szolgáltak Szomáliában. A haditengerészet nem tudja, hogy hogyan történt a lopás – a sajátjuk, de a feketepiac is lehet – Ruiz meg nagyon várja, hogy együtt dolgozzanak. Miért érzem én a feszültséget?

vlcsnap-2019-04-08-07h19m05s406.png

vlcsnap-2019-04-08-07h19m34s555.png

vlcsnap-2019-04-08-07h19m50s672.png

Chris nem tudta meglátogatni a kutyáját már egy hónapja, Jimmy sem tud senki sok tanácsot adni, csak támogatja, amikor Rubina családja behozza az állatot, hogy a lány elköszönhessen tőle. Deac és Victor átnézték a börtön felvételeit, megtalálták a nőt, aki rendszeresen látogatta, és amikor behozzák, akkor kiderül, hogy nem is ő az, hanem csak nagyon hasonlít a felvételen lévőre. Pár hete ellopták a táskáját, valószínűleg akkor szerezték meg az iratait. Közben Maddox és bűntársai a fegyvereket nézik a rejtekhelyükön, még több rakétavetővel.

Chrishez Ty érkezik, a poliamor kapcsolatuk férfi tagja, aki aggódott a lányért, lévén, ebédelni se jött meg a telefonját se vette fel. Jimmy is látja az esetet, aki még nem találkozott a pasassal, így rögtön közbelép, és elkotyogja, hogy a lány kutyája haldoklik. Amiről Ty nem tudott. Hoppsz. Deac átnézte a rablás felvételeit, megvan a rendszám, meg a nőt Grace-nek hívják.

Megvan a lista, hogy miket szereztek meg Maddox emberei, Ruiz szerint ez továbbra is külsős meló volt, de átadja az ügyet a CID-nek, a katonai nyomozóknak, amin Hondo felháborodik, mert ez az ő ügye, ezt a SWAT kezdte el, akkor a SWAT is fogja befejezni. Abban most be menjünk bele, hogy a való életben a SWAT csak a rendőrségnek segít, ügyeket nem visznek, én mindenesetre szavazok a több katonai egyenruhás megismerésére, akár lehetne egy spinoffot is csinálni, azt szívesebben nézném. Szóval megvan Maddox helyzete, de mire a CID ideérne, már tárgytalan lenne. Mivel Hondo-ék mínusz egy főben vannak, Ruiz csatlakozik, mint a CID képviselője, ami Jessnek is jól jön, lévén nem kell felesleges politikával foglalkoznia.

vlcsnap-2019-04-08-07h20m21s530.png

vlcsnap-2019-04-08-07h20m41s972.png

vlcsnap-2019-04-08-07h20m58s929.png

A háznál megvan a rabruha, Deac pedig hamarosan újra a terepen lesz, ígéri Jess. A garázs üres, de itt voltak Maddox-ék, de a ládák üresek, Chris pedig talált egy hullát, mégpedig a haditengerészt, aki ellátta őket fegyverekkel. Ruiz nem tudja felfogni, hogyan került bele ebbe a bizniszbe a srác, de jön Victor, hogy a családját fenyegették. Hondo nem veszi félvállról egy katona halálát, Ruiz nem nagyon hisz neki. Chris mérges Jimmy-re, mert elmondta Ty-nak a kutya-issue-t, és most el kell magyaráznia a párjainak, mi van vele. Amit el akart tusolni, Jimmy szerint nem pont ez egy kapcsolat lényege, hogy megoszthatja ezeket velük. Ha meg nem, akkor lehet, nem a jó emberekkel van együtt.

Hondo és Ruiz régen jóban voltak, csak amikor lejárt Hondo missziója, nem jelentkezett újra. Az okát meg nem mondta el a BFF-jének, mert NEM TARTOZOTT NEKI MAGYARÁZATTAL. Oké. Grace nemrégiben elkezdett randizni egy ürgével, aki egy biztosítónál dolgozik, ami furcsa, mert gimi óta együtt van a hosszú hajú taggal, Jonah-val. Luca és Victor a férfi cégénél, aki menekül, de elég hamar feladja a dolgokat, és elmondja, hogy a munkájával kapcsolatban kérdezte a nő. Ami nem a biztosító volt, hanem az egyik los angelesi pénztároló, ami amúgy 100%-osan biztonságos, de általában 10-150 millió dollárt tartanak ott.

vlcsnap-2019-04-08-07h21m22s345.png

vlcsnap-2019-04-08-07h21m32s445.png

Jess beszélt a pénztároló vezérével, jön egy szállítmány, Deac pedig lehet a sofőr. De csak az, más nem, egyezik bele Jess. Chris sms-t kap, a kutyáját elaltatták, de ez nem fogja befolyásolni a teljesítményét. Maddox-ék is a buli felé indulnak, a csipetcsapat a pénztárolónál, ahol semmi sincs, de az egyik őr elmondja, amit Bevezetés a közgazdaságtanba mindenki megtanult: a kiadott új pénzek helyett régi pénzeket kell bevonni és megsemmisíteni. Ami lenyomozhatatlan, és a pénztároló gépei elavultak, így az utolsó 5 hétben máshol égették el őket. A mai szállítmányban kábé 35 millió dollár volt.

Ruiz is megtudja a hírt, már indul is, de Maddox-ék már a buliban, ahová senki sem hívta őket. Az öt- és tízdollárosok nem kellenek nekik, csak a Ben Franklinek, de érkezik a csapat, Deac pedig marad, nem megy, és a kocsi tetejéről lő. 1 rabló lent, ez már Grace-éknek nem nagyon tetszik, hogy zsarukra lőjenek, pedig ők legalább vissza tudnak lőni, nem úgy, mint az ártatlan civilek. Grace-t eltalálták, de Maddox megy egy tússzal, ő a pénzt akarja meg a szabadságot. Dec elcsapná a kocsit, de egy őr beáll elé, majd Hondo-val üldözik a szökött rabot, Ruiz is úton.

vlcsnap-2019-04-08-07h21m48s739.png

vlcsnap-2019-04-08-07h22m11s028.png

Hondo volt BFF-jénél tüskék is vannak, amivel kilyuggatja a kocsi kerekeit, Deac pedig azt a feladatot kapja, hogy szedje ki a rakétákat mielőtt felrobbannának az égő kocsiban. Miközben igyekszik, kiesnek a régi százasok, és mivel senki sincs a közelben, elteszi őket. Ruiz és Hondo Maddox után eredtek, aki nem teszi meg azt a szívességet, hogy lelövesse magát.

HQ-n Ruiz köszöni, hogy segítettek, Hondo meg végre elmondja, miért nem jelentkezett újabb misszióra: egyik rajtaütésük alkalmával látott egy 15 éves fekete halott srácot, akit ők öltek meg, mert lőtt rájuk. És nem Afrikában akarta megállítani a felesleges öldöklést, hanem Los Angelesben. Ennek hatására, talán egy találkozó is belefér majd a srácokkal.

vlcsnap-2019-04-08-07h22m15s643.png

vlcsnap-2019-04-08-07h22m38s052.png

Luca és Victor megtudták, hogy Deac leszedette magát a jelöltek közül, akik megkaphatják Mumford csapatát, de jön Hondo, hogy négyszemközt beszéljen a férfivel. Aki bevallja, hogy ellopott egy kis pénzt, de rögtön vissza is tette a tűzbe – az ilyen ember pedig nem vezethet egy SWAT-egységet. Azt is elmondja, hogy pénzügyi zavarban van, és nem kért segítséget, az uzsorást is elmondja, ezt pedig jelentenie kell Hicks-nek és Jessnek, de Hondo nem akarja kirúgatni a helyettesét. Elvégre a csapat egy család, és Hondo elintézi az uzsorást.

Chris és Jimmy megbeszélik a Ty-dolgot, hogy miért is nem mondta el a lány a dolgokat: egy olyan személlyel akarta megosztani ezt, aki szintén zenész és érti, hogy min megy keresztül. Hondo és Luca berontanak az uzsoráshoz, és lerendezik az esetet. Chris kutyáját pedig eltemetik.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása