Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 2x06 - Rebi megretten Pumped férfiasságától (18+)

2017. szeptember 20. 07:53 - sixx

vlcsnap-00004_33.png

Luna, aki éppen Soma csaja (ő az, akinek a mellnagyobbító műtétre adott kölcsön a VV-nyertes) lemegy Balatonra, mert Soma éhezik, vagyis nem éhezik, csak költenie kellene kajára, azt meg nem szeret, mert sóher. Ez akkor derül ki, amikor Luna belép a putriba, amiben Soma és a Pumped Bár legénysége lakik egymás hegyén-hátán, koszban, mocsokban, szarban ugye. Na, ide visz Luna egy kis kedvességet meg palacsintát, amit Soma az ágyon heverve, egykedvűen fogad, kész csoda, hogy Luna nem tapos bele a tökébe.

Nem is mondtam, hogy hiányzol, csak beképzeled. (Soma)

Soma kicsit megcsöcsörészi a bóti melleket, ha már fizetett érte, ugye, majd kimennek inni a kertbe, ahol Luna, legalábbis a hangja alapján, hamar tévés műsorvezetőre issza magát és én kérek elnézést, de ezt most nem tudtam kihagyni. Lunának az a baja, hogy Soma leszarja. Somának meg az, hogy a csaja iszik, és ebből baj lesz később, ha jól értem. Soma felkapja a vizet azon, hogy Luna nem explicite miatta ment le a Balatonra, hanem afféle "ha már itt vagyok, megnézem mi a fasz van vele" látogatás zajlik éppen, és milyen már ez, nahát. Ja, és hivatalosan nem is járnak.

Soma szeret más lányokkal szexelni miközben én ott vagyok neki. Ez a mi kapcsolatunk. (Luna)

vlcsnap-00007_32.png

A kocsmatúra akkor vesz egészen szürreális irányt, amikor a sétányra leérve Soma és Luna kicsit táncol a kamera kedvéért, majd Soma elmegy Pumpedért a Pumped bárba (miért nem ott isznak, beszer áron?) és útközben két részeg angolba botlik, akiknek elmondja, hogy ő bizony nagy reality sztár itthon, majd a közös üvöltözés és kamerába nézés után egy szevasztok faszfejekkel köszön, ismerős dolog, 18 évesen mi is azt tanítottuk a lenyel turistáknak a neszebári kempingben esténként, hogy a szopokbaszok az egészségedre szinonimája, aztán turnusváltáskor volt nagy csodálkozás az ismerkedési esten. Soma a kocsmában Pumpedet és Rebit, a tetovált alkalmazottukat venné rá a bulira, előbbi nem megy, mert beteg, utóbbi meg azért, mert ott van Luna, csak ezt nem mondja.

És ha már Luna, megunta, hogy a másik helyen várjon egyedül és elindul a Pumped bárba, majd snitt, és Luna már be van baszva és hisztizik, miért kellett neked a Rebit is hívni, és sír, amit Pumped kedvesen kiröhög a háta mögött. Soma nem érti mi a baj, ő csak udvarias volt, ha már ott ült Rebi az asztalnál ahol Pumped is, hogy ne hívta volna meg, na. Lunát ez kevésbé hatja meg, mint Széles Gábort a tudományos tények, szerinted hülye vagyok, Soma, nem vagyunk együtt, akkor meg miért nem vallod be, hogy szeretsz csajozni oszt jóvan. Ingoványos talaj ez, Soma tudja is, nem vall be semmit, udvarias voltam, annyi. De miért, miért, miért, kérdi Luna elég részegen már, Pumped segíti ki Somát, udvariasság volt, tényleg, na. Luna ezt leszarja és telefonoz, gondolom hív valami fuvart, vagy a lelki segélyt, fasz tudja. Soma megunja a hisztit, megyek játékgépezni, mondja, mennyé' akkor, nem bulizunk.

Ez jól sült el. (Soma)

Pumped vigasztalja Lunát, aki sír, Somának meg a fasza tele van, mert heti szinten megy a féltékenykedés Lunától, és ezt nem bírja elviselni, inkább elmegy az alkalmazottakkal inni, Pumped meg közben azt mondja Lunának, hogy Soma két hete nem csajozott itt lent, nem fogdosta Rebit sem, nem volt szex sem, semmise. És basszameg, közben nem tudom eldönteni, hogy Pumped megdugná-e Lunát vagy sem, mert úgy néz rá, mint aki igen, de hát Soma meg tesó, ugye. Bonyolult ügy ez. Luna lelép, bulizni. Hajnalban Pumped hazamegy, és a sötétben a kamerába beszél, ezt lehet látni belőle:

vlcsnap-00018_35.png

Gondolom, direkt maradt benne, és most jót röhögnek, hogy ezt is meghogyvoltozom. Pumped úgy véli, hogy vele is ugyanez a hisztis picsaság történik Pumpedné által, aki még ebben az epizódban nem is szerepelt, nahát. Pumpedné egy másodperc alatt el lesz felejtve, amint belép a putriba a hosszú, fekete hajú pultoscsajuk, Mira, akit azzal köszönt Pumped, hogy basszuk, hallod, és smárolnak is, Pumped egész nap kívánta a csajt, hazudja, tessék, így kell nőt becserkészni, itt van a tutibiztos módszer. A smár után a csaj az egyik koszos ágyra heveredik, a body alól kivillan egy diszkrét betét, Pumped meg aszongya, na akkor szopjál, de a csaj nem fog, mer valamiért most nem, itt vagyunk egy hónapig, ráér. Pumped nem ezen az állásponton van, neki most áll a farka. Ha jól látom a sötétben, egy kúrás azért csak összejött.

Másnap reggel Pumped felbaszva ébred, mert Gyuri nem dolgozik, pedig, gondolom, kéne neki. Gyuri alszik, és még vagy részeg vagy másnapos, mindenesetre a segge alatt egy tablet, egy telefon, két töltő és egy elosztó van az ágyban, én igazán sok helyen/pózban tudok aludni, de ez kifogna rajtam is. Gyuri nem akar ébredni, csak nagyon lassan, és köszönet így sincs benne, ha beáll dolgozni, abban sem lesz túl sok. Pumped maga kénytelen pultot takarítani, az meg úgy nem egyszerű, hogy az egyik kezedben kamera van. Gyuri baszik lemenni melózni, Pumped visszamegy érte, kiüvölti az ágyból, a kurva anyád, négy órát aludtam, faszom, húzzál le most azonnal.

vlcsnap-00023_34.png

Pumpedné előkerül, Lunával megy bikinivonalat szőrteleníteni vagy segglyukat fehéríteni, de lehet mindkettőt, ami fáj. Ezt onnan tudjuk, hogy mondja.

Lunás, nagyon fájni fog a punás.

Luna még soha nem volt ilyen helyen, azaz még nem gyantázták, ami azt jelenti, hogy vagy nagyon szerencsés alkat, és nem lesz szőrös a pinája, vagy ő a női borotva-gyártók egyik kedvenc ügyfele, esetleg Soma a természetes szépséget kedveli, és hosszúra hagyta. Luna nem érti igazén ezt a szőrtelenítés dolgot, amikor Pumpednéről már a ki tudja hányadik csíkot húzzák le, megkérdezi, hogy

Hány oldala van a pinának?

Ami egy valid kérdés, Luna, egy.

Pumpednét Pumped vezetési stílusa érdekli, jó főnök? Gyuri leér a bárba, de nem dolgozik, inkább iszik, mert nem balfasz, mondja és leül egy boxba, majd átmegy játékgépezni szembe. Pumped utánamegy, mi a faszom van, bazdmeg, ezt így nem lehet, gyere hátra. És lebassza, hogy kihasználja a kvázi személyes kapcsolatukat (Gyuri volt az, akiről elterjedt, hogy kúrta Pumpednét), és nem melózik, pedig kellene, mer itten befeszülés van. Két napod ad neki, szerintem mos rögvest ki lehetne hajítani. Na, ilyen főnök. Meg olyan barát, aki meglepetést pattint össze Soma szülinapjára, ami ma van. A meglepetés tartalma: ital és egy öltánc a fehérneműre vetkőztetett Rebitől, aki délután a Bikinis takarítónők 8 című szoftpornóból adja elő a putriban azt a jelenetet, amiben hazamegy a ház ura, és baszos. De nem kúrás lesz, hanem haditerv: itt a neglizsé, ezt veszed fel, és majd egy dobozból előugrasz.

Közjáték: Luna pinájáról szaggatják a szőrt, kiabál. És panaszkodik. Hogy Soma és Rebi egy ágyba, azaz nem, de mégis, mert össze vannak tolva. Luna össze van zavarodva, már nem is tudja, miben van Somával. Viszont a pinája már nem szőrös, ugye.

Na, produkció, a dobozba rejtett, és a fellépés előtt Pumped farkával kínált Rebi ilyen sztriptíztáncos lenne:

A táncnak idő előtt vége szakad, mert Soma kap egy sms-t Lunától, amiben szakít vele, ő meg ezt nyugtázta, és most szomorú. Este Soma nem is megy bulizni, bezzeg Rebi igen, Pumpeddel, aki faggatja útközben, hogy akkor most lesz-e dugás, meg ilyesmi, de Rebi Somára vágyna, szóval Luna megérzése fényesen bejött. Rebi sminkje szétfolyik az arcán az este alatt, és azt emlegeti, hogy Soma, meg hogy hiányzik, és nyávog hozzá, de Pumped lehetőséget lát, ott, ahol más problémát, italt ad neki, jelents mennyiséget, és eljutunk odáig, hogy:

  • Rebi nem szeret szopni, nem nyeli le
  • Pumped farkát pláne nem, mert nagy
  • Rebi kicsi, de azért örül Pumped nagy farkának
  • Egy szopással ki lehet váltani egy műszakot a Pumped bárban

És a parton kicsit egymásnak esnek, de nem látni, lett-e kúrás a végén.

Címkék: 18+ pumpedék
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peetee 2017.09.20. 09:00:42

Nagyon kutyák; karácsony körül már buszjegyért/belvárosi fuvarért/kisfröccsért fognak pipázni ezek a kocsmaribancok...kőkemény!

haXXor 2017.09.20. 09:43:48

Reggelihez tökéletes írás volt

W.Jack. 2017.09.20. 09:54:44

" ahol Luna, legalábbis a hangja alapján, hamar tévés műsorvezetőre issza magát " :DDDD régen nevettem ekkorát :D

airsheep 2017.09.20. 10:28:49

Kész vagyok, ezen a cikken besírtam :D
Köszi!

2017.09.20. 10:45:49

Sixxxxx, őszintén remélem, hogy gyermeked nem ugyanabban a szobában tartózkodik, mint ahol ezt a szart kell nézned, munkaügyileg kifolyólag miatt okán :)

CoolKoon 2017.09.20. 19:34:00

A gyomrom is émelyeg a megállapítástól, miszerint ez a műsor lassan kezd feljönni a valóságshow-k szintjére. Bleeeh.

Borogy 2017.09.20. 19:44:06

Az iras nagyon jo volt :D

Ezek, hogy tudnanak megelni a valo eletben ha TV nem lenne? Lehet megsem hulyek es ok csinaljak jol?
Ha muszak valtasert pipazik, lesz ember a foldon aki azzal a csajal csaladot alapitana???

2017.09.21. 07:54:28

És ezt így, reggeli előtt a címlapon... nem lehetne inkább agyonhallgatni ezeket az egysejtű parazitákat?

2017.09.21. 07:55:48

@Borogy: nem feltétlenül hülyék, de az biztos, hogy ezek a humanoid faj szemete, genetikai selejtek, élősködők.

Shadow#9 2017.09.21. 08:16:01

...én meg napi 8 órát melózok a fizetésemért. Még szerencse, hogy nem nézem, az összefoglaló is felbasszná bennem az ideget, ha hagynám...
...és ahogy már megjegyezték: részvétem, hogy ezt az okádékot kell nézned, nekem nem lenne hozzá türelmem, a TV-be hajítanám a kisfejszét egy perc után.
...ha meg belegondolok, hogy "te jó ég! de hát ezek népszerűek, még fizetnek is nekik, hogy ennyire balfékek! de ez semmi, van aki nézi, mintha prédikációt hallana, nem is kevesen...", na akkor megáll bennem az ütő egy pillanatra. Szánalmas az egész...

rockjano 2017.09.21. 13:26:52

Miket hagyok én ki a TV-ben.. :-) elképesztő....
süti beállítások módosítása