Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 7x02 - Fentről nézve

2017. január 20. 14:00 - Chat Géza

Az aranyásók élete sem fenékig tejfel, de még csak habos torta sem. Aki ezt nem tudta, az valszeg egy Aranyláz Alaszkábant se látott. Én már majdnem ott tartok, hogy annyira sajnálom csóri Todd Hoffmant, hogy mindárt küldök neki postán egy kis Erzsébet utalványt, hogy nehogy éhen haljon. Nézzük, hogy mennyi aranyat és milyen kontentet bányásztak ki ezek a jóemberek!

Parkerék csapata

A leginkább csak a kamerának mondott  jelentőségteljes mondatok, mint Na, ideje aranyat bányászni! vagy Lássunk végre egy kis aranyat! után, nagyjából az új mosó beindítása után öt perccel le kell állni, mert a papíron faszán megtervezett mosógépnek orrán-száján dől kifelé a víz. Parker, ha maga alá hugyozik, akkor se tud csinálni semmit, így még szerencse, hogy jó szakikkel van körülvéve, akik pár acéllemez felhegesztésével és egy mosószőnyeg felfúrásával meg is oldják a dolgot. Mehet tovább a munka, amit először egy kis szerelmes bájcsevej akaszt meg, mivel Parker nője beállt dömperezni, ő meg odament hozzá, hogy haligali. Mivel minden simán megy, ezért elromlik valami. Megint a vízzel van valami, az, hogy nincs. Kicsit eldugult a szivattyú, kitisztítják, aztán mehet is tovább. A heti mérlegeléstől sem kell félni, Parker kezét rendesen lehúzza az aranytartó termosz, amiben több mint 120 uncia arany van.

Tonny kotrójánál

A durván tájszólásos redneck faszi kezdis szépen rátestálni a gyerekekre a családi bizniszt. De persze folyamatosan jelen van és cseszteti őket, ahogy illik. Most azt találta ki, hogy csinálni kell neki egy leszállópályát, mert nem fog kocsikázni a két kotró között. Az, hogy önmagában mennyire idegesítő és nyomasztó az, hogy a saját hülyesége miatt megakasztja a jó kis aranyásás menetét, és a masszív pénzcsinálás helyett tükörsimára döngölt földutat kell rittyenteniük, az egy dolog, de kiadta ukázba, hogy a fatörzseket tartalmaző földet öntsék csak a kotró mögé. Na, ezek a nem éppen fogpiszkáló méretű fatörzsek az éjjeli műszakra már pont a vödrök elé kerültek. Egy decens darab meg a vödrök és az azt tartó szerkezet közé szorult, aminek köszönhetően a kotró ledobta magáról a láncot. Tonny fia odahívta, hogy nézze meg, mivel kell pöcsölnie: az egyik markolós atyaúristen visszapattintja a helyére a dolgokat, úgyhogy nagy gáz nincs, sőt, ennek az incidensnek hála le is lehet bazilikázni Tonny-t, hogy mekkora egy gyökér volt, amiért abba a vízbe öntette a szemetet, amiben a kotró dolgozik. Ez a heti mérlegelésnél is előjön, mert ha nincsenek ezek a piszlicsáré dolgok, és 0-24-ben mehetett volna az aranyásás, akkor lehet, hogy nem csak koszos 270 unciát termeltek volna. Erre Tonny megesküszik, hogy akkor nem lesz konstans nyomasztóember a kotró környékén.

Hoffmanék

kepernyofoto_2017-01-20_6_52_03.png

Ez a csapat nem ismeri az "Ami nem megy, azt nem kell erőltetni." mondást A múlt heti gyalázatos eredmény után Hoffman apja csinál egy hétközepi mosást, ami olyan kevés aranyat hozott, hogy még a benzinre se elég. 12 unciáról beszélgetünk, ami annyira nevetséges, hogy a nagyfater is csak annyit mond, hogy ennyit még a kertjében is találna. Hoffman kérdőre vonja a bánya tulajdonosait, hogy hun van az arany. Nem tudják. Nekik is ugyanakkora szívás, hogy nem tudnak pénzt termelni, szóval kár felelőst keresni, mondják ők, mire Hoffman elkullog. Oké. Amíg ő elmegy megnézni egy másik bányát, addig a többiek feltérképezik ennek a bányának egy másik részét, hátha ott szügyig lehet gázolni az aranytömbökben. Röviden: az új bánya ugyan lutri, de nagyon kecsegtető, mert az igaz, hogy ott már kotrókkal kibányásztak mindent, de csak egy bizonyos mélységig, és ha az alá mennének, lehet, hogy megütnék a főnyereményt. Emitt, a már meglévő bánya egy távolabbi részén végzett próbamosás is jó eredményeket hozott. Hoffman nem tudja mit csináljon, de végül dönt: két bánya jobb mint egy. Zseniális.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ornagy50 2017.01.21. 09:33:28

Mindenkinek !!!
Pierre Berton:Aranyláz Alaszkában!!!
süti beállítások módosítása