Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x58 - Zsóti behúzta a hátsó féket (18+)

2016. október 24. 06:58 - sixx

screenshot_1_4.png

Kezdjük ott, hogy ez lett volna az a hét, amikor én kiszálltam volna az egész kuplerájból, mert baszki, nem hörcsögnek mentem be, illetve de, de olyannak, ami szépen elvan a kis műanyag kastélyban, és csak akkor szaladgál a mókuskerékben, hogy egy kis rágcsálóügyi képzavarral éljek, amikor ő akar, és nem akkor, amikor a kistérségi Ryan Reynolds-hasonmásverseny különdíjasa zuhanyozni akar. Mert faszom, azért. Gina és Mici viszont a 36 millióért nagyjból mindenre hajlandó, utóbbi le is szopott érte egy faszt (többször), szóval nekik belefér.

Miközben Attila és Dávid a seggét mossa, Mici háborog, hogy őt baszogatják lustaságból kifolyólag, pedig másfél napja teker egy olyan sárga műanyag mellényben, amit az Indexben az éppen aktuálisan legjobb szóviccet elsütő kolléga kap meg egy hétre, és meglehetősen büdös. Jó, a Micié sem lehet sokkal kellemesebb szagú, ha másfél napja teker benne. Zsótinak panaszkodik, közben Gina baszik tekerni, aztán Zsóti ezt megunja, behúzza a hátsó féket, Mici meg leesik a bicajról, és elindul bosszút állni Zsótin. Ekkor meg Ginának kell két ember helyett te(k)perni, baszki, Dávid és Attila sose lesz tiszta. Mici akkor adja fel a tekerést teljesen, amikor Soma és Krisztián, majd a többiek is mennek zuhanyozni. Nem így leszel népszerű, csak szólok.

screenshot_3_4.png

Amikor látják, Mici a földön ülve, kézzel tekeri a pedált, de amint nincs szem előtt (csak Attila látja, aki a sarokban cigizik, de ő le van szarva) menten abbahagyja, amire Tivy, a villa okosembere előre felkészült, mert ő rafkós, és ismeri az ilyen miciféléket, ő kannából fürdik. Mint a londoni tömegszálláson, ahol nyolcadmagával lakik három szobában, gondolom. A kint a keze miatt kesergő Mici és a bent a hideg víz alatt szívó vellalakók közös képsorai után végre Mici megmenekül és mehet befelé, majd a riportban aszongya, a seggét nagyon kikezdte a nyereg. Ettől még éjjel leszopja Krisztiánt, aki a lent beágyazott videó tanúsága szerint csattogva ujjazta viszont, this is the beginning of a sexal realtionship, people.

Reggel megint minden kezdődik elöről, Krisztián és Tivy a dinamóban szop, Attila és Dávid a konyhában főz, Tivy meg arról fantáziál, hogy hátha este, a buli alatt is kell majd áramot fejleszteni, és az mekkora szopó lesz. A cigiskanapén Mici és Darth Gina nevű padavanja Attilát baszlatja szóval, Mici fejében a nyuszifül vagy miafaszom elképesztően alpári. Evelint beszélik ki, aki Somát szextárgynak használja, miközben a háta mögött kutyázza, nahát. Mici egész hetes aknamunkája este egy kiválasztásban kulminálódhat, meglátjuk. Reggeli, kolbász, tojás, sajt, egyben. Jó étvágyat. Bencus meg képes elsütni a hideget-meleget kaptak a lakók viccet, amiért mi mellényt, az érzékenyebb melegjogi szervezetek meg egy faszkorbácsot adományoznának neki legszívesebben.

screenshot_13_4.png

Jön a szokásos, "szerinted ki lesz még a döntőben melletted?"- játék.

  • Soma: Evelin (baszásilag), Tivy (barátilag), de bejuthat Vivi és Zsóti is.
  • Vivi: Zsóti (nem elfogultságból), Soma (mert ő Pán Péter)
  • Evelin: Soma (taktikából), Zsóti (mert nem ismertem a buzikat), esetleg Tivy (mert bohóc)
  • Dávid: Attila (barátilag), Zsóti (mert csak)
  • Gina: Krisztián és Mici (mert love) de esélyesebb Zsóti és Viv
  • Krisztián: Mici (mert orál), Zsóti (mert jó fej)
  • Tivy: Soma (öribari), Attila (mert rendes csávó), Evelin (mert lelki támasz), Dávid (etalon), Zsóti (ott a helye), Viv és Mici (ha lányokat kell mondani) - azaz Ginán kívül mindenki. Nice.
  • Attila: Dávid (okos), Viv és Zsóti (barik)
  • Mici: Gina (más nem maradt neki) és Krisztián (heavy petting), de ott a helye Vivnek és Zsótinak.
  • Zsóti: Viv (megérdemli), Soma (nem romlott), Dávid (love)

Ha ezek után nem Zsótit vagy Vivit küldik párbajra, idióták.

screenshot_14_4.png

(Egyelőre itt tartunk, az RTL csak az első részt pakolta fel az RTL Mostra, torrenten nincs a cucc, majd folytatom, ha tudom.)

ITT A TÖBBI!

Bencus a szünet után másodjára zargat a villamester kilétével, és Attilának adnám, hadd legyen már kamera előtt. De ennél is fontosabb, hogy Tivy, aki ugye Zsanér megpiszkálásával már baszhatja a kinti kapcsolatát, és ezzel ő is tisztában van, ráment a villa egyetlen szabad, nem nimfomán nőjére, Ginára, aki meg meglepetésre(?) szívesen fogadja a közeledést, mert van esze, és kell neki egy szövetséges, akiben bízhat. A pina meg ugye hatalom, ezt régóta tudjuk. Tivy egy barátinak induló ölelés során eljut a seggtaperolásig, nem adok egy hetet ennek, és dugás lesz belőle. Miközben a stáb a villát teszi rendbe, a kertben a vellalakók azt tárgyalják ki, hogy mi van a Gina-Tivy-vonalon, és mivel mindkét fél hevesen tagad, a kúrásprognózist visszaveszem 4 napra.

screenshot_2_4.png

A villában lakó nők egyébként tényleg sík hülyék, mert színtiszta érzelmi alapon döntöttek eddig is a kiválasztásnál, és továbbra is ez fog dönteni, csak azt nem veszik észre, hogy eddig a játékból kiesett ugye az a gebe, műcsöcsű csaj, aztán az a kicsit kancsi, utána Dina meg legutóbb Zsanér, míg fasziból csak egy távozott, Lóri. Szóval lehet hajigálni a jeleket egymásra, pinából, de agyból kellene, mert ha így megy tovább, nem nagyon marad csaj Vivin kívül majd a vellában. Ez azért jutott eszembe, mert nem történik semmi az adásban, Tivy ideges, mert baszlatják Ginával, Zsanérral, meg a kinti csajával, és ez őt zavarja. Tivy mai kihívása a degradál szó, amit nem elég, hogy csak Dávid tud jól használni, a vellában is Csubakkagalléros télikabátban és sapkában közlekedő londoni segédmunkás ki sem tud mondani.

screenshot_3_5.png

Ügyességi verseny gyön, mert miért is ne. Szemétből kell állatokat menteni az első kanyarban, de nem igazit, Gina, nyugi, és igen, képes volt rákérdezni. A vella és a kert elképesztő szeméthalom alatt nyög, amíg ezt behordták a gyakornokok, hová tették a lakókat? Mindegy, elkezdődik a mayhem, mindenki rohangál, mint pók a falon, mert a következő körbe csak az első öt jut tovább. Vivi sokáig nem lel állatot a szemétdomban, de aztán lett neki halacskája meg lovacskája.

Én szerencsétlennek tartom magam, gyerekként sem találtam még csak negy százast sem az utcán. (Gina)

Dávid az első továbbjutó, Zsóti a második, ezek szerint IQ-sorrendben megyünk? Nem, Attila a harmadik, Viv a negyedik, akinek vagy csalásból lett meg az utolsó, ötödik darab, vagy nem. Soma kiborul, mert Dávid csalt, és így juttatta tovább Vivit (eldugta a saját lovát vagy miafaszt.) Mici, akit Krisztián csak "asszonynak" aposztrofál az ötödik.

Én majdnem profi szinten sportoltam, Tivy, az ilyen csalásokat észreveszem.(Soma)

Tivy is felhorgad, mert ha horgadni kell, akkor ő nagyon tud, négy jelet is ki tudna osztani, geci. Soma bólogat, Vivi, A CSALÓ, meg a riportban értetlenkedik, ez a Soma, ez ilyen. Szerintem a csajban még vastagon benne van, hogy a kis bajszos elmenekült előle, és inkább megdugta Evelint, az ilyesmi azért be tud akadni egy nőnek. Ez a csalásgate kicsit még tovább gyűrűzik, de jön a következő feladata, a folpackkal betekert, hernyószerű kúszás (Soma ebben nagyon király lett volna, ő mondja, elhisszük), ami a gólyatáborok egyik kedvelt szórakozása. Hogy miért kellett a betekerés alatt üvölteni, azt nem tudom, a feladat annyi, hogy a betekert delikvensek a műfüvön kúsznak előre, és...ennyi. Attila ésszel fél, és a hátára fordul, így nyer, Mici és Vivi a rajtvonalon alig bír átmenni. Csalásgate 2, aki a hátán haladt, az geci, mondja Krisztián, de nem talál követőkre.

Az én kis csoffadt, izom nélküli testemmel elég nehéz fizikai munkát végezni. (Vivi)

A Nagy Testvér üzen: a Csalásgate 2 valid, aki nem hason kúszott, azt kizárták, így Vivi a nyertes, mert Mici nem állt fel, a kúszás végén, SŐT, Vivi az egész sorversenyt nyerte, nagy bravó. Vivi sikoltozik is rendesen, azért Soma beszól, hogy az első körben Vivi csalt. Mici azt hitte egyébként, hogy elég, ha a feje belóg a vonalon túlra. A nyeremény: Vivi lesz a bolygó kapitánya, a vellamajsztró meg Mici, mert a kedves nézők így szavaztak. Evelin, jobb ha megszokod a budi látványát, egész nap sikálni fogsz.

És akkor kiválasztás, ami úgy indul, hogy sehogy, mert Gina még sminkel, és arra az üvöltésre sem kerül elő időben, hogy bejön Bencusnak. A kisfilmek összegzésétől eltekintenék, csapjunk a lecsóba inkább.

  • Mici: megromlott a kapcsolatunk, csúnyán beszélünk, nem fair picsa, Evelin.
  • Gina: volt konfliktusunk, tüskét tettél a lelkecskémbe, Evelin.
  • Vivi: voltunk jóban és rosszban, a bajom az érzések, Dávid.
  • Dávid: nem Gina, mert nem lenne fair, inkább egy hazudós gecire, Tivy.
  • Tivy: a VV történetében először rakok úgy jelet, hogy intelligens a pali, de dagralál/deplorál/dagonál, Zsóti.
  • Zsóti: a legsúlyosabb jel, amit teszek, hiányt jelképezek a jellel, eltávolodtunk egymástól, Tivy.
  • Soma: ideg van bennem Gina miatt, kurvaanyját aljas ribancfos, teszed itt a jelet Evelinre faszszopógeci, de nem rád teszem, mert nem tudtam, álnok kígyó, hanem arra, aki szopat állandóan, Attila.
  • Evelin: arra teszek, akivel egy-két olyan konfliktusom volt, amit nem vártam, nem a harag jele, Krisztián.
  • Krisztián: eltávolodtunk, én közelednék, de te nem engeded, Evelin.
  • Attila: az igazság órája feladatnál hazudtál, előtte is egyszer hazudtál, Evelin.

Evelin megy párbajozni, Soma idegbeteg lesz. Ha Evelinnek van esze, Attilát viszi, de nincs neki, és Ginát fogja, és így megint egy csak hullik majd. Na, meglátjuk, mi lesz ennek az utózöngéje.

Címkék: 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:12:23

@Biriksz_Krokiksz!: Én csak azt sajnáltam, hogy nem tudtak meglepni. Számomra evidens volt a cliff feloldása, és az újabb csavar is utána. Utóbbi persze nem azért, mert nem állt jól a szeme se. :-)

Haboskakaos 2016.10.25. 10:13:07

@Plüsscukor: Ő ezt fel is vállalja, hogy kurva jó nő volt mikor bement! 53 kilósan, szépen megcsinálva, meg olyan volt a ruha, hogy abban csak illegve-billegve tudott menni. Szegény, mindjárt megsajnálom... :)

Plüsscukor 2016.10.25. 10:13:07

@Akasa27: Á, nem csak téged tüntettek ki ezzel a figyelemmel :)
Egy kb 70 év körüli néni előttem fizetett a kasszánál, és vett valamilyen alkoholt is. A pénztárosnak kötelezően el kell kérni tőle is a jogsit, hogy elmúlt-e már 18 :)
Az én útlevelemet pedig, nem csak, hogy elkérték egy iszoda bejáratánál, de még a kamerának is bemutatta a secu srác :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:14:40

@2bullfighter2: Ezzel azért vitatkoznék, mert szerintem cseppet sem azonos fajsúlyú dolgokról van szó. Van azért abban valami különbség, amikor valaki nyuszíííí üzemmódban premier plán konfrontálódik, meg aki egy sarokban kurvázik valakit a háta mögött, csak azért, mert létezik.

Plüsscukor 2016.10.25. 10:15:21

@Haboskakaos: Igen, és ugyanabban a ruhában most meg úgy néz ki, mint egy jól megtermett pézsmatök.
Amúgy amikor bement, akkor is csak addig volt szép, ameddig meg nem szólalt.

SocialWorker 2016.10.25. 10:16:51

@Haboskakaos: azé' a jó nő nekem nem itt kezdődik. meg nem azzal végződik, hogy me' milyen jól megvót csinálva. hagyjuk már. egy jó nő tartalommal is meg van csinálva, rohadtul nem az 53 kiló a lényeg. le se szarom. hiába, ha faszi lennék, bottal nem nyúlnék hozzá.

Haboskakaos 2016.10.25. 10:18:26

@Plüsscukor: Amúgy, mikor ezekben a giga magas sarkú cipőben megy, meg a többi lany is, fogom a fejem hogy minek erőltetik????? Mint akik éppen hasra akarnak esni! Azok a cipők fúj! Nő létemre nekem nem tetszenek.

Haboskakaos 2016.10.25. 10:20:25

@SocialWorker: Igen, igazad van. Ahhoz úgy is kéne viselkedni. Nekem amúgy tetszett mikor bement, akkor szép volt az arca. De igen, csak addig amíg meg nem szólalt.

hereverő heverő 2016.10.25. 10:21:14

@Akasa27: @Plüsscukor: Tőlem is mindig elkérték, kötelező nekik. Sok helyen 21 éves korig nem ihatsz legálisan, New Yorkban pl. Sőt nyilvánosan (utcán) sem, ezért teszik papírzacsiba a piákat.

SocialWorker 2016.10.25. 10:22:14

@Haboskakaos: hát igen, és amit már korábban írtam is, szerettem volna, ha ledöntögeti a sztereotípiákat és lehetett volna azt mondani, hogy na tessék! végre itt egy cigánylány, aki szép is, okos is, jó fej is. ehelyett csak erősíti az emberekben eddig kialakult képet a cigányságról. kár.

SocialWorker 2016.10.25. 10:22:43

amúgy mi a megmeredt van már a mai poszttal??

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:22:54

@Plüsscukor: Evelin nem volt szép akkor sem. Agyonsminkelve, beállított, photoshoppolt képen igen, de amint megjelent a kamera előtt, másodpercenként kezdett foszlani róla minden. Már akkor irritálni kezdett a testbeszéde, amikor megszólalt a villába menet előtt. Azonnal a helyére tette nálam. A lába ronda, a feje tipikus, a melle meg a melltartóban ilyen, de amúgy semmi extra.

Kíváncsi leszek, hogy vajon azt az egy ruháját veszi-e fel a párbajra is?

ascii 2016.10.25. 10:23:54

@Haboskakaos: aki nem tud magassarkuban járni az ne vegye fel, nevetséges egy látvány, amikor egy nő a holdjáróban feszeng.

2bullfighter2 2016.10.25. 10:23:55

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ne csináljunk már úgy, mintha Mici kiközösített áldozat lenne. Ő (is) tehet arról, hogy a pozíciója olyan lett bent amilyen. Olvastam hogy többen nem tudják már, hogy Zsoltinak mi baja Micivel. Hát nem emlékeztek, hogy mindenki háta mögött beszélt, de legfőképp Zsolti háta mögött. Amikor a nyelvfelmérő volt és Zsolti lett az idegenvezető és Budapesten egy kocsiban ülve kalauzolt egy koreait, akkor mielőtt kilépett az ajtón, megjegyezte a többieknek: Amíg nem vagyok itt, jegyzeteljétek, hogy mit mond rólam Mici. Innen az ellenszenv. Egyáltalán nem szemtől szembe mondta/monja ő el, hogy kivel mi a baja, hanem a háta mögött. A szemtől szembe konfrontálódás, az általában akkor jön, mikor leissza magát. Egyébként meg nem.

hereverő heverő 2016.10.25. 10:24:17

@Haboskakaos: @SocialWorker: Látjátok feleim szümtükkel, az egyik nő nőbb lesz, a másik nő meg varacskosdisznó. Mici, Evelin. Nem a súly számít nyusssszii

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:24:19

@SocialWorker: Pontosan! Tegnap(előtt) is meg lett csinálva és az legalább reális képet mutatott róla. Csak éppen akkor nem a sminkes, hanem Soma csinálta meg.

Akasa27 2016.10.25. 10:25:04

@hereverő heverő: igen, tudom.:) a házigazdám felesége látott budapesti utcánpiálós fotókat és 3 napig egy irányba forgott, hogy ilyet lehet.:)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:25:39

@Haboskakaos: Nem a cipő a baj, hanem az, hogy nem tudnak benne menni. Igaz, nem arra valók.

nem kéne... 2016.10.25. 10:30:32

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:

a cipő nem arra való, hogy menni lehessen benne?
nekúrjálfelidegileg.

Haboskakaos 2016.10.25. 10:30:34

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: @ascii: Na én ezért nem veszek fel ilyen magassarkút. Szerintem én is ilyen böszme módon mennék benne. :D

Haboskakaos 2016.10.25. 10:32:12

@SocialWorker: Pedig vannak okis, csinos, értelmes, kedves cigánylányok. Én is ismerek. Csak azok nem mennek be a VV-be szerepelni.

SocialWorker 2016.10.25. 10:32:25

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: direkt azért fogalmaztam így, mert reméltem, hogy valaki ráharap :P :D hát köszi! :D

SocialWorker 2016.10.25. 10:34:00

@Haboskakaos: persze! naná, hogy vannak én nem is mondtam, hogy nincsenek, szerencsére én is ismerek jó párat, csak szerettem volna, ha ezt, így a tévében, ami sokakhoz eljut (sajnos...)is látják az embereken és talán egy picit tudott volna javítani a megítélésükön. és tényleg sajnálom, hogy nem így lett.

SocialWorker 2016.10.25. 10:34:33

@Haboskakaos: böszme módon! hahahaha! igen, ezzel én is így vagyok :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:34:37

@2bullfighter2: Hát ja, így is láthatod. "Jé, ott egy fa, meg ott is, no meg amott is, és itt is, meg arra is, mindenhol fa!" Nos, ezt hívják erdőnek.

Haboskakaos 2016.10.25. 10:35:05

@2bullfighter2: Persze, de Zsolti is ugyanilyen sunyi. Mint ahogy, az összey villalakó! Jönnek itt az "én mindig őszinte vagyok. Megmondom mindenki szemébe..." dolgot, de közben mindenki kibeszél mindenkit a háta mögött. Csak ezt nem veszik észre.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:36:09

@nem kéne...: Ez a cipő nem arra való, amit pl az öfiben láttál a lábán.

Haboskakaos 2016.10.25. 10:36:36

@SocialWorker: Igen. Azt akartam kihozni belőle, hogy aki értelmes, normális, nem megy be, vagy be se válogatják!

Haboskakaos 2016.10.25. 10:38:01

@SocialWorker: Annyira nincs rá szó, hogyan mennek benne, valahogy a böszme ugrik be! :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:38:18

@SocialWorker: Magas labda volt. A ráharap még eljöhet Somának. Igaz is, a lény kijelentette korábban, hogy ő szeret szopni, oszt semmi. Igaz, az nem pókhálós.

hereverő heverő 2016.10.25. 10:43:06

@Haboskakaos: Valamennyire mindenki "sunyi", te is én is. Ugyanis mindenki mindenkiről beszél a háta mögött, mi is kitárgyaljuk itt őket (mondjuk ők ezért mentek be, hogy mi kitárgyaljuk). A baj ott kezdődik, amikor uszítás is van, nem csak tényszerűen közöljük: "Zsolti buzi, tudtad ?" hanem: "Te, ez a Zsolti akkora buzi, fujj undorító kis féreg. Ugye te is rühelled a buznyákokat, mert te jó ember vagy ?"
Na ott benn pont ezek mennek.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:44:22

@nem kéne...: Fotózás, lábak hangsúlyozása, vágyfokozás...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:45:21

@hereverő heverő: Max alulról a hajhagymákba, amint átzúgtak a belső vákuumon.

hereverő heverő 2016.10.25. 10:45:30

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Vágyfokozás ? Rohanok a mezőgazda boltba vasvilláért, fokozott vággyal

Akasa27 2016.10.25. 10:45:31

@Haboskakaos: tessék mondani, mikor van gyógyszerosztás? rám férne valami ütős cucc. :)

SocialWorker 2016.10.25. 10:46:00

@hereverő heverő: annyira gusztustalanul közönséges ez "nő", hogy okádnom kell tőle. nem tudom, hogy ez férfi szemmel hogy jöhet le, de nőként egyszerűen rosszul vagyok tőle, hogy akár egyetlen kategória is van, amiben együtt szereplünk (nő). pfúj.

Akasa27 2016.10.25. 10:46:33

@hereverő heverő: marhácska! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Haboskakaos 2016.10.25. 10:47:12

@hereverő heverő: Na ez az! Pontosan! Nagyon +1!! Nem mindegy, ki mennyire mondja kiszinezve, vagy rosszindulattal a dolgokat valakiről.

hereverő heverő 2016.10.25. 10:47:43

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: BAkker, ez csak most világosodik meg előttem ! EZÉRT mennek el 2 perc (SE) alatt a mega-hyper-extra-alfa kanok ! Hát akkora ott a vákum, hipphopp kiszívja az .. erejüket

Haboskakaos 2016.10.25. 10:48:04

@Akasa27: Ebéd előtt! Már bekészítettem a saját adagom is! :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:48:06

@SocialWorker: Úgy, hogy a dekoltázsig jutnak, ergo az igényteleneknek jön be.

2016.10.25. 10:54:29

@Haboskakaos: mint ahogy vannak rendes taxisok, nem hülye rendőrök stb...
csak jobban szembeötlik a negatív megerősítés, mint a pozitív...
és már készen is vannak a sztereotípiák...

hereverő heverő 2016.10.25. 10:58:16

@SocialWorker: hidd el, férfiszemmel még rosszabb. Mert a normális férfiak nem csak a külső alapján ítélnek. Sőt. A külső csak arra való, hogy a nőket meglássuk, a többi már az ismerkedés és a megismerés következménye. De mivel minden pasi más-más nőt preferál, ezért mindenkinek ugyanannyi esélye van, csak hogy példát hozzak két színész: Onedin kapitány (Peter Gilmore) a sorozatban ismerte meg sorozatbeli feleségét, Anne Onedint (Anne Stallybrass) és ők ketten a való életben is együtt maradtak boldog házasságban. Pedig A színésznő egyáltalán nem csinos, még brit szemmel sem :)

Cérnahuszár 2016.10.25. 11:01:12

@2bullfighter2: erre akartam én is mutatni, egyik 19 a másik hámhúsz
mindkettő szivornya
mondjuk engem ez nem zavar hogy bactatják az új húst aki éppen megjelenik, amig nem én vagyok ott

Akasa27 2016.10.25. 11:02:25

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: és tényleg....
a boldog 90-es évek jutnak eszembe, mikoris egy péntek esti buli után a másnapi bs-ben tartott dobsón az első sorban aludtunk nyitott szájjal, csorgó nyállal....
mosmegmán a kurva tücsök ciripelése miatt se bírok elaludni....ehhhh

SocialWorker 2016.10.25. 11:03:22

@hereverő heverő: azért jól esik ezt olvasni... :)

hereverő heverő 2016.10.25. 11:06:17

@mentolos lecsó: A sztereotípiák valamiből csak kialakultak, nem? A rendes taxis pont olyan ritka, mint a fehér holló, ugyanis egy idő után akinek nincs gyomra átverni az utasokat, azt kiutálja a "normális" taxis közösség. Pont így a rendőrökkel, ott a hivatali fasságokat kell betartani, és ha nem vagy hülye, akkor is annak látszol. Mondjuk vasutasnak sem kötelező menni - de predesztinál az is :))

hereverő heverő 2016.10.25. 11:09:32

@Akasa27: És már a BS is vagy 15 éve porig égett :)

2016.10.25. 11:10:29

@Akasa27: gyere menjunk kiszabaditani!!!!

SocialWorker 2016.10.25. 11:17:24

@hereverő heverő: mondjuk visszatérve akkor valószínűleg elég kevés a "normális" férfi, mert sajnos nem ez tapasztalható, hanem inkább az, hogy a külső legyen rendben (ja, persze, mi az, hogy "rendben" meg kinek mi... de érted), aztán a többi meg nem annyira fontos. szerintem kevesen veszik a fáradtságot, hogy a nem tökéletes (érted..) külsejű nőt megismerjék egyáltalán...

Akasa27 2016.10.25. 11:18:06

@hereverő heverő: "s egykor szűz voltam én is, százszor szebb a szépnél....."

hereverő heverő 2016.10.25. 11:18:49

@SocialWorker: azok a szó képletes és valóságos értelmében is faszok

Akasa27 2016.10.25. 11:20:51

@SocialWorker: azért nem ennyire rossz a helyzet. azok a férfiak, akik "Ilyenek" meg is érdemlik azokat a nőket.....zsák a foltját.

SocialWorker 2016.10.25. 11:22:06

@Akasa27: hát nemtom... szerencsére nekem nincsenek ilyen rossz tapasztalataim, de sok mindent látok a környezetemben. és bizony igen sok, tök normális barátnőm szenved...

hereverő heverő 2016.10.25. 11:27:06

@SocialWorker: De hogy ki is fejtsem a saját normális férfi szemszögemből: ha csak a külsőt nézi valaki, akkor az sekélyes semmilyen kapcsolat lesz, ha lesz egyáltalán. Akkor kósza numerák lesznek csak belőle ami egyik félnek sem fog kielégülést okozni. Nagyon hamar megunják egymást, aztán rögtön utána mindkettő keres másik mindennapi betevőt, és mindkettő egy önző, odafigyelésre képtelen selejt emberré válik, legalábbis társadalmi szempontból. De ide sorolom azokat a pasikat is, akik lefitymálják a feleségüket/más feleségét, mert az a gyerekszülés után elhízik.
Hogy kevés-e a normális pasi ? Nem tudom. Én magamat semmivel nem tartom többre mint az átlag, szeretném hinni hogy az átlag pasi ugyanígy gondolkodik csak maximum nem olyan mélységekig akarja megismerni a partnerét mint mondjuk én.

hereverő heverő 2016.10.25. 11:31:59

@Akasa27: Ezeknek a pasiknak nincs igényük többre, azt hiszik, tök normális a kapcsolatuk. A tetves életben nem fognak senkit valódi szerelemmel szeretni, és kurvára nem értik meg, hogy mit jelent már háromkor ünneplőbe öltöztetni a szívedet.

hereverő heverő 2016.10.25. 11:34:50

@Akasa27: És én is egészen fiatalon születtem :)))

hereverő heverő 2016.10.25. 11:35:24

@SocialWorker: :))))) Csak ha jól nézel ki :))))))))

SocialWorker 2016.10.25. 11:36:11

@hereverő heverő: na jó, most hangosan felkacagtam... :)))

Akasa27 2016.10.25. 11:52:36

@hereverő heverő: szerintem ez az egész "párkapcsolatosdi" túl van bonyolítva. először meg kellene tanulnia mindenkinek egyedül is jól éreznie magát, aztán jöhet a kapcsolat. csak azért, hogy legyen valakim nem kell. ha 3-kor ünneplőbe öltözteted a szíved, estére pecsétes lesz.:)

2016.10.25. 11:53:53

@hereverő heverő: ájjj, ájjj, ájjj.... én veled vagyok, tesssó !

hereverő heverő 2016.10.25. 11:59:21

@Akasa27: Ez mindenkinek saját preferenciája. A párkapcsolatot ne a házasság alapján definiáljuk, hanem a valódi együtt élés alapján, amikor a férfi ugyanúgy társként tekint a nőre mint viszont. Valószínűleg aki erre képes, az képes egyedül is jól érezni magát, de pont ő fogja még jobban akarni a társat, mert mindenben jobb ha megoszthatod valakivel az élményeidet.

hereverő heverő 2016.10.25. 12:00:17

@mentolos lecsó: Há tudom én ásztat tesó ! :)))))

SocialWorker 2016.10.25. 12:06:16

na, megjött az új poszt, gyertek oda! :P

Krétagarbó 2016.10.25. 15:57:36

@hereverő heverő: vegasban futkosott pár 22 éves szülinapos, hb-es kitűzővel, és marhára örültek, hogy immár nagykorúként kirabolhatja őket a félkarú és végre ihatnak a bárban alkoholt is:)

Krétagarbó 2016.10.25. 16:01:56

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ketteske, türelem, még a metrón ülök:)

2016.10.25. 19:59:05

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: off nem irom le, h mit gondoltam, mert durvan nem idevalo, de majd osszefutunk a resz kibeszelese alatt. rendesen be voltam tojva mar csak a kepregeny miatt is.
süti beállítások módosítása