Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x58 - Zsóti behúzta a hátsó féket (18+)

2016. október 24. 06:58 - sixx

screenshot_1_4.png

Kezdjük ott, hogy ez lett volna az a hét, amikor én kiszálltam volna az egész kuplerájból, mert baszki, nem hörcsögnek mentem be, illetve de, de olyannak, ami szépen elvan a kis műanyag kastélyban, és csak akkor szaladgál a mókuskerékben, hogy egy kis rágcsálóügyi képzavarral éljek, amikor ő akar, és nem akkor, amikor a kistérségi Ryan Reynolds-hasonmásverseny különdíjasa zuhanyozni akar. Mert faszom, azért. Gina és Mici viszont a 36 millióért nagyjból mindenre hajlandó, utóbbi le is szopott érte egy faszt (többször), szóval nekik belefér.

Miközben Attila és Dávid a seggét mossa, Mici háborog, hogy őt baszogatják lustaságból kifolyólag, pedig másfél napja teker egy olyan sárga műanyag mellényben, amit az Indexben az éppen aktuálisan legjobb szóviccet elsütő kolléga kap meg egy hétre, és meglehetősen büdös. Jó, a Micié sem lehet sokkal kellemesebb szagú, ha másfél napja teker benne. Zsótinak panaszkodik, közben Gina baszik tekerni, aztán Zsóti ezt megunja, behúzza a hátsó féket, Mici meg leesik a bicajról, és elindul bosszút állni Zsótin. Ekkor meg Ginának kell két ember helyett te(k)perni, baszki, Dávid és Attila sose lesz tiszta. Mici akkor adja fel a tekerést teljesen, amikor Soma és Krisztián, majd a többiek is mennek zuhanyozni. Nem így leszel népszerű, csak szólok.

screenshot_3_4.png

Amikor látják, Mici a földön ülve, kézzel tekeri a pedált, de amint nincs szem előtt (csak Attila látja, aki a sarokban cigizik, de ő le van szarva) menten abbahagyja, amire Tivy, a villa okosembere előre felkészült, mert ő rafkós, és ismeri az ilyen miciféléket, ő kannából fürdik. Mint a londoni tömegszálláson, ahol nyolcadmagával lakik három szobában, gondolom. A kint a keze miatt kesergő Mici és a bent a hideg víz alatt szívó vellalakók közös képsorai után végre Mici megmenekül és mehet befelé, majd a riportban aszongya, a seggét nagyon kikezdte a nyereg. Ettől még éjjel leszopja Krisztiánt, aki a lent beágyazott videó tanúsága szerint csattogva ujjazta viszont, this is the beginning of a sexal realtionship, people.

Reggel megint minden kezdődik elöről, Krisztián és Tivy a dinamóban szop, Attila és Dávid a konyhában főz, Tivy meg arról fantáziál, hogy hátha este, a buli alatt is kell majd áramot fejleszteni, és az mekkora szopó lesz. A cigiskanapén Mici és Darth Gina nevű padavanja Attilát baszlatja szóval, Mici fejében a nyuszifül vagy miafaszom elképesztően alpári. Evelint beszélik ki, aki Somát szextárgynak használja, miközben a háta mögött kutyázza, nahát. Mici egész hetes aknamunkája este egy kiválasztásban kulminálódhat, meglátjuk. Reggeli, kolbász, tojás, sajt, egyben. Jó étvágyat. Bencus meg képes elsütni a hideget-meleget kaptak a lakók viccet, amiért mi mellényt, az érzékenyebb melegjogi szervezetek meg egy faszkorbácsot adományoznának neki legszívesebben.

screenshot_13_4.png

Jön a szokásos, "szerinted ki lesz még a döntőben melletted?"- játék.

  • Soma: Evelin (baszásilag), Tivy (barátilag), de bejuthat Vivi és Zsóti is.
  • Vivi: Zsóti (nem elfogultságból), Soma (mert ő Pán Péter)
  • Evelin: Soma (taktikából), Zsóti (mert nem ismertem a buzikat), esetleg Tivy (mert bohóc)
  • Dávid: Attila (barátilag), Zsóti (mert csak)
  • Gina: Krisztián és Mici (mert love) de esélyesebb Zsóti és Viv
  • Krisztián: Mici (mert orál), Zsóti (mert jó fej)
  • Tivy: Soma (öribari), Attila (mert rendes csávó), Evelin (mert lelki támasz), Dávid (etalon), Zsóti (ott a helye), Viv és Mici (ha lányokat kell mondani) - azaz Ginán kívül mindenki. Nice.
  • Attila: Dávid (okos), Viv és Zsóti (barik)
  • Mici: Gina (más nem maradt neki) és Krisztián (heavy petting), de ott a helye Vivnek és Zsótinak.
  • Zsóti: Viv (megérdemli), Soma (nem romlott), Dávid (love)

Ha ezek után nem Zsótit vagy Vivit küldik párbajra, idióták.

screenshot_14_4.png

(Egyelőre itt tartunk, az RTL csak az első részt pakolta fel az RTL Mostra, torrenten nincs a cucc, majd folytatom, ha tudom.)

ITT A TÖBBI!

Bencus a szünet után másodjára zargat a villamester kilétével, és Attilának adnám, hadd legyen már kamera előtt. De ennél is fontosabb, hogy Tivy, aki ugye Zsanér megpiszkálásával már baszhatja a kinti kapcsolatát, és ezzel ő is tisztában van, ráment a villa egyetlen szabad, nem nimfomán nőjére, Ginára, aki meg meglepetésre(?) szívesen fogadja a közeledést, mert van esze, és kell neki egy szövetséges, akiben bízhat. A pina meg ugye hatalom, ezt régóta tudjuk. Tivy egy barátinak induló ölelés során eljut a seggtaperolásig, nem adok egy hetet ennek, és dugás lesz belőle. Miközben a stáb a villát teszi rendbe, a kertben a vellalakók azt tárgyalják ki, hogy mi van a Gina-Tivy-vonalon, és mivel mindkét fél hevesen tagad, a kúrásprognózist visszaveszem 4 napra.

screenshot_2_4.png

A villában lakó nők egyébként tényleg sík hülyék, mert színtiszta érzelmi alapon döntöttek eddig is a kiválasztásnál, és továbbra is ez fog dönteni, csak azt nem veszik észre, hogy eddig a játékból kiesett ugye az a gebe, műcsöcsű csaj, aztán az a kicsit kancsi, utána Dina meg legutóbb Zsanér, míg fasziból csak egy távozott, Lóri. Szóval lehet hajigálni a jeleket egymásra, pinából, de agyból kellene, mert ha így megy tovább, nem nagyon marad csaj Vivin kívül majd a vellában. Ez azért jutott eszembe, mert nem történik semmi az adásban, Tivy ideges, mert baszlatják Ginával, Zsanérral, meg a kinti csajával, és ez őt zavarja. Tivy mai kihívása a degradál szó, amit nem elég, hogy csak Dávid tud jól használni, a vellában is Csubakkagalléros télikabátban és sapkában közlekedő londoni segédmunkás ki sem tud mondani.

screenshot_3_5.png

Ügyességi verseny gyön, mert miért is ne. Szemétből kell állatokat menteni az első kanyarban, de nem igazit, Gina, nyugi, és igen, képes volt rákérdezni. A vella és a kert elképesztő szeméthalom alatt nyög, amíg ezt behordták a gyakornokok, hová tették a lakókat? Mindegy, elkezdődik a mayhem, mindenki rohangál, mint pók a falon, mert a következő körbe csak az első öt jut tovább. Vivi sokáig nem lel állatot a szemétdomban, de aztán lett neki halacskája meg lovacskája.

Én szerencsétlennek tartom magam, gyerekként sem találtam még csak negy százast sem az utcán. (Gina)

Dávid az első továbbjutó, Zsóti a második, ezek szerint IQ-sorrendben megyünk? Nem, Attila a harmadik, Viv a negyedik, akinek vagy csalásból lett meg az utolsó, ötödik darab, vagy nem. Soma kiborul, mert Dávid csalt, és így juttatta tovább Vivit (eldugta a saját lovát vagy miafaszt.) Mici, akit Krisztián csak "asszonynak" aposztrofál az ötödik.

Én majdnem profi szinten sportoltam, Tivy, az ilyen csalásokat észreveszem.(Soma)

Tivy is felhorgad, mert ha horgadni kell, akkor ő nagyon tud, négy jelet is ki tudna osztani, geci. Soma bólogat, Vivi, A CSALÓ, meg a riportban értetlenkedik, ez a Soma, ez ilyen. Szerintem a csajban még vastagon benne van, hogy a kis bajszos elmenekült előle, és inkább megdugta Evelint, az ilyesmi azért be tud akadni egy nőnek. Ez a csalásgate kicsit még tovább gyűrűzik, de jön a következő feladata, a folpackkal betekert, hernyószerű kúszás (Soma ebben nagyon király lett volna, ő mondja, elhisszük), ami a gólyatáborok egyik kedvelt szórakozása. Hogy miért kellett a betekerés alatt üvölteni, azt nem tudom, a feladat annyi, hogy a betekert delikvensek a műfüvön kúsznak előre, és...ennyi. Attila ésszel fél, és a hátára fordul, így nyer, Mici és Vivi a rajtvonalon alig bír átmenni. Csalásgate 2, aki a hátán haladt, az geci, mondja Krisztián, de nem talál követőkre.

Az én kis csoffadt, izom nélküli testemmel elég nehéz fizikai munkát végezni. (Vivi)

A Nagy Testvér üzen: a Csalásgate 2 valid, aki nem hason kúszott, azt kizárták, így Vivi a nyertes, mert Mici nem állt fel, a kúszás végén, SŐT, Vivi az egész sorversenyt nyerte, nagy bravó. Vivi sikoltozik is rendesen, azért Soma beszól, hogy az első körben Vivi csalt. Mici azt hitte egyébként, hogy elég, ha a feje belóg a vonalon túlra. A nyeremény: Vivi lesz a bolygó kapitánya, a vellamajsztró meg Mici, mert a kedves nézők így szavaztak. Evelin, jobb ha megszokod a budi látványát, egész nap sikálni fogsz.

És akkor kiválasztás, ami úgy indul, hogy sehogy, mert Gina még sminkel, és arra az üvöltésre sem kerül elő időben, hogy bejön Bencusnak. A kisfilmek összegzésétől eltekintenék, csapjunk a lecsóba inkább.

  • Mici: megromlott a kapcsolatunk, csúnyán beszélünk, nem fair picsa, Evelin.
  • Gina: volt konfliktusunk, tüskét tettél a lelkecskémbe, Evelin.
  • Vivi: voltunk jóban és rosszban, a bajom az érzések, Dávid.
  • Dávid: nem Gina, mert nem lenne fair, inkább egy hazudós gecire, Tivy.
  • Tivy: a VV történetében először rakok úgy jelet, hogy intelligens a pali, de dagralál/deplorál/dagonál, Zsóti.
  • Zsóti: a legsúlyosabb jel, amit teszek, hiányt jelképezek a jellel, eltávolodtunk egymástól, Tivy.
  • Soma: ideg van bennem Gina miatt, kurvaanyját aljas ribancfos, teszed itt a jelet Evelinre faszszopógeci, de nem rád teszem, mert nem tudtam, álnok kígyó, hanem arra, aki szopat állandóan, Attila.
  • Evelin: arra teszek, akivel egy-két olyan konfliktusom volt, amit nem vártam, nem a harag jele, Krisztián.
  • Krisztián: eltávolodtunk, én közelednék, de te nem engeded, Evelin.
  • Attila: az igazság órája feladatnál hazudtál, előtte is egyszer hazudtál, Evelin.

Evelin megy párbajozni, Soma idegbeteg lesz. Ha Evelinnek van esze, Attilát viszi, de nincs neki, és Ginát fogja, és így megint egy csak hullik majd. Na, meglátjuk, mi lesz ennek az utózöngéje.

Címkék: 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Plüsscukor 2016.10.24. 07:31:46

Tényleg én vagyok az első? :) Jó reggelt mindenkinek!

Plüsscukor 2016.10.24. 07:32:41

A tegnap esti műszakot jól átaludtam, az adással együtt. Megyek olvasni.

Plüsscukor 2016.10.24. 07:40:40

Vissza akartam nézni az adást, de még mindig csak az első fele van fent. Azért köszi Sixx az eddigit is.

2016.10.24. 07:46:35

Másodikkkkkkkkk!!!!! :))

2016.10.24. 07:47:11

@Plüsscukor: Te vagy. :)) Jó reggelt. ;)

ascii 2016.10.24. 07:59:12

Végre megy ki a cigányasszony!

Plüsscukor 2016.10.24. 08:17:07

@ALOKSAKTRHEE: Reggelt. Jól bekészültem egy kakaóscsigával és egy bögre kávéval a poszt+videó kombóra, erre tessék, alig valami a fél fogunkra. És még itt is csak hárman vagyunk eddig :)

hannamontanna 2016.10.24. 08:43:37

@ascii: :-DDD
Vajon ha Evetke kihívja Ginát, kint tud maradni??

Plüsscukor 2016.10.24. 08:45:41

Az rtlmost még nincs fent a teljes tegnapi adás, de itt már igen, ha valaki megnézné:
www.sorozat-barat.club/episode/157169/ValoVilag_online_sorozat_08_evad_58_resz

ascii 2016.10.24. 08:56:32

@hannamontanna: a cigányasszony olyan mélységekbe került, h már ati ellen is kinn maradna, és mint látom a mai öfi is erre fog rágyurni... ezt még győzi is egyértelműnek látja.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.24. 09:02:33

Mekkora szerencséjük ezeknek, hogy nem Negan választ ki...

Cérnahuszár 2016.10.24. 09:02:35

@hannamontanna: sztem igen.
Ha a 3-ból választ aki megjelölte, ati-gina-krisz a választék
ha gina menekülőpályára fogja, akkor ad egy infót neki hogy tivyt vigye, a következő körben úgy is micit veszik elő és nyer 2 kör bennmaradást és ismertséget.

sztem egyedül tivyvel lenne nagy dilemma melyik maradjon
de én futurisztikusan nyomom

hannamontanna 2016.10.24. 09:04:02

@ascii: Talán csak akkor gondolkodnék el kit válasszak, ha Tivyt hívná ki, mert kettőre nem lehet sajnos szavazni. De ezek mekkora agyhalottak! Ezek a fenyegetések, hogy kiviszem, kint hagyom! Érdekes, hogy pont Micinek van annyi esze idáig, hogy ezt a játékot nem bent játsszák. Istenem de szép lesz a nap, amikor Evike kint marad. Annál csak a bentiek feje lesz szebb :-D de gonosz vagyok.

Cérnahuszár 2016.10.24. 09:06:15

@hannamontanna: hehe, belemásztam a fejedbe :)

Plüsscukor 2016.10.24. 09:07:28

Az állatkeresős feladatban nem értem a tattikájukat, csak rohangáltak, mint pók a falon. Miért nem dobták egy helyre azt a szemetet, amit egyszer már felvettek és megnéztek? Sokkal egyszerűbb lett volna :)

Cérnahuszár 2016.10.24. 09:09:26

@Plüsscukor: akkor a többieknek is könnyebb dolga lett volna
én zsebre vágtam volna amit találok, amig meg nincs az öt darab nem egyesével rohangálok
azután a többit bespájzolom hogy ne maradjon :))

hannamontanna 2016.10.24. 09:09:27

@Cérnahuszár: Mondjuk azt sem értem, hogy miért félnek Krisztől. Lehet hogy azért nem értem, mert nem láttam az összes adást?? Szerintem Krisz kiesne Mici, Vivi, Zsóti, Dávid, Soma ellen és csak Ati, Tivy, Gina ellen menne vissza. Van még bent valaki? Mert Evi már nincs bent :-D

Cérnahuszár 2016.10.24. 09:11:32

@hannamontanna: sztem krisz ellen nincs esélye evelinnek

Cérnahuszár 2016.10.24. 09:13:36

@hannamontanna: ja várjál félreolvastam :)
krisz erősebb karakter sztem, a döntőben benne lesz, nem zavar annyi vizet hogy megjelöljék idő előtt és ez nem azért van hogy félnek tőle
nincs konfliktja, mégsem tuja, a többiek elbactatják egymást

12zahra12 2016.10.24. 09:14:04

@Plüsscukor: Megnézném, de sajnos az oldalra meghívó kell... :( Tudnál nekem küldeni privát üziben egy meghívót? Nagyon megköszönném. :)

Cérnahuszár 2016.10.24. 09:17:24

@hannamontanna: krisz nem megy bele ezekbe a marakodásokba, kívül helyezi magát, jól csinálja, közben meg nem unalmas mert ha szól, eldönti a vitát
macsó macsó, de van mire

ascii 2016.10.24. 09:18:35

@hannamontanna: tivadarban ügye értelme sincs gondolkodni, mert barmok, öribarik, sosem tudná olyan magasra pozicionálni a tudományát, h kibogarássza, h a youtuber ellen tudna csak visszajönni.

ebben az egészben azt sajnálom, h nem volt egál a jeleknél, tivy vs. evetke, és akkor somának kellett volna döntenie, oda a tesóság :DD

amúgy soma is felült a népszerütlenségi csúszdára, amikor felfogta, h megy ki a geciputtony és talán kinn is marad, majd az egészet ginára vetitve ki, somika mész vissza a bölcsibe ha így viselkedsz!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.24. 09:20:56

Jó reggelit!
mocsok hideg van megdermedt a kiáltás a levegőben.
www.youtube.com/watch?v=v8V55Od764w óriási zene
VV&ZF evettke: how much can you take?

Cérnahuszár 2016.10.24. 09:23:16

@ascii: soma jól pofára esett, azt hitte 2 csajt is be tud fogni a szekerébe, de az egyik fellázadt :)
így a vezérkanca veszik, megsínyli ezt rendesen, most jön neki az élesített jellempróba
popcornt halmozzunk

Plüsscukor 2016.10.24. 09:23:30

@12zahra12: Küldtem privit is, nézd meg az emailed :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.24. 09:31:46

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ha már zene, akkor legyen egy régi nagy kedvencem: youtu.be/i8io_UaXfgk #VV&ZF

Evelin remélem ismeri Evlyn Roe történetét! musimiu.blogspot.hu/2015/05/evlyn-roe-legendaja.html

12zahra12 2016.10.24. 09:38:55

@Plüsscukor: Köszi, köszi! :) Nagyon aranyos vagy! :) Írtam választ! :)

Plüsscukor 2016.10.24. 09:41:12

@sixx: Persze, dobj egy üzit a címeddel

hannamontanna 2016.10.24. 09:44:22

@ascii: Na ja. Somika megtudja a héten milyen a magyarok istene :-D Amit az asszonytól kap, az szép lesz!
Azért rájöttem közben, hogy ezek ketten - Evetke és Zserbo- miért voltak így egymásra hangolódva: egy nyelvet beszéltek. Ezt a tömény káromkodásözönt amit tudnak, ezt még nagyapám, aki fuvaros volt régen, az is megirigyelné. Férfitól sem szép, de nőktől?? Miket beszélek, milyen nőktől? :-)
Amúgy kezd fárasztó lenni a dolog, pl. Vivit is kezdem unni.

Cérnahuszár 2016.10.24. 09:48:51

@hannamontanna: á evelin sose hagyta volna hogy tivy így kutyázza
annál büszkébb, elővette volna a dikicset
inkább nem voltak egymásra veszélyesek, nem volt közös pasipont

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.24. 09:51:01

@hannamontanna: minél tovább olvasom a posztokat, annál inkább félelemmel vegyes tiszteletet érzek a szerzők előtt, hogy megcsinálják helyettem a piszkos munkát. nekem nem lenne idegrendszerem nézni. ugyanakkor ez a miliő meg durván beszippantott, úh ha vége ennek a szarnak, vándorlok tovább veletek egy másik realitiyt ekézni :)

Cérnahuszár 2016.10.24. 09:51:42

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: neked volt ilyen csajod?
nem úgy értem h czigánylány, hanem aki kihasznált és simán továbblépett mert jobb fogást látott?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.24. 09:55:58

@Cérnahuszár: Volt egy, de pórul járt, rossz lóra tett. :-)

Plüsscukor 2016.10.24. 09:57:27

@Cseszlovák Gyurmafilm: ekg :)

A tegnapi poszt alatt írta valaki, hogy evett úgy néz ki ezzel a sminkkel, mint egy agyagszobor. Vele is teljesen egyetértek, valami rémes így ez az arcberendezés rajta :)))

Cérnahuszár 2016.10.24. 09:57:58

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: na ezt akartam még kérdezni, utolérte-e már a végzete
ok, akkor kipipálhatod

WICKEDWITCH 2016.10.24. 10:02:22

Jó reggelt mindenkinek! :)
Pár adást nem néztem, de a hv-ket/kommenteket nagyjából követtem - tegnapig. De ennyit most nem tudok visszaolvasni... :(
Szóval a kiválasztásról annyit, hogy nem hiszem, hogy Tivyt hívná ki, de még ellene sem tartom valószínűnek, hogy visszamenne. A hét elején nyavalyogtam, hogy úgy szeretnék már Evelin ellen szavazni. Nem kellett sokáig várnom, köszi a lakóknak! :)

hannamontanna 2016.10.24. 10:03:39

@Cérnahuszár: Az is igaz.. :-D
@Cseszlovák Gyurmafilm: Tény, hogy itt olvasni mindig jobb, mint nézni, de néha vissza kell nézni, mert el sem hiszem, miket tudnak csinálni bent. Sőt, van hogy többször visszanézek bizonyos sztorikat, mert el se hiszem :-D Bár még akkor is alig hiszek a szememnek. Pl. Evi dühkitörése megért volna egy büntit, de legalábbis meg kellett volna neki mutatni tegnap a kiválasztásnál. Nekem azok a legjobb jelenetek, amikor szembesülnek a saját egyszerűségükkel. ÉÉÉs meglepődnek, hogy: jééé ezt felvették??

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.24. 10:06:16

@Cérnahuszár: De amúgy ez szép történet, mert már ejteni akartam, amikor lebukott, de nem árultam el neki, így gyötrődött még egy darabig, engem meg nem zavart. Aztán a megfelelő pillanatban szembesítettem vele, megzuhant, próbált matekozni, így visszacsalta velem, amin én jókat röhögtem, mert már elengedtem a dolgot. Aztán ment, és pofára is esett, ahogy vártam. Én meg jobban jártam. :-P Na, OFF vége.

Cérnahuszár 2016.10.24. 10:08:56

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: de azért még mindig haragszol erre a típusra?

hannamontanna 2016.10.24. 10:09:14

@Plüsscukor: Igen, valami félreértelmezett ötlet alapján azt hiszi, micsoda jó ez a smink. Kb. úgy néz ki, mintha egy satura betintázott rövidlátó rúzsozta volna ki. A kamionsoron tíz interjú után nem maszatolnak így szét senkit... Jó, nem divat a kontúr, de valami csak kéne.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.24. 10:11:14

@Cérnahuszár: Ja, egyáltalán nem. Ha valaki menni akar, menjen, minek marasztalni?

etikette 2016.10.24. 10:13:08

Jó reggelt! na mivan nap mivan hogyvolt mivan felhő mivan lágymányosi hídon oszlopnak csapódott autó. Kicsit félek, hogy Evelint bent tartják egyes nézők mert azt hiszik, hogy tényleg szerelmes Somába :S A kiválasztásig mindent bele fog adni, hogy elhitesse, tán még meg is kéri Soma kis kezét...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.24. 10:14:39

Érdekes hét lesz, mert Evelin meg lesz gárgyulva attól, hogy pont azt nem viheti, akit annyira szeretne, mert rajta van a lila kendő. Ellenben Mici meg bárhogy szívhatja a vérét. Tiszta DP.

Tivyt nem vinné, Papitól tart, marad Gina vagy Ati. Ati ugye az, Akit Senki Nem Visz Ki Párbajra, ezért én Ginát várom párbajellenfélnek, ott meg számomra nem kérdés, hogy ki nyer.

Plüsscukor 2016.10.24. 10:15:11

@hannamontanna: Olyan, mintha photoshoppal túlhúzta volna a szaturációt, és csak az arcán

hannamontanna 2016.10.24. 10:23:08

@Plüsscukor: Ő mindenesetre nem esett kétségbe mint Gina, hogy úristen hogy nézek ki. Bizonyára végtelenül meg van magával elégedve, úgy külsőleg, mint belsőleg. Állítólag a szépség belülről fakad, de kívülről lehet elhanyagolni. Ennek bizonyítására pedig itt van Evetke.
De szeretnék fele annyi önbizalmat, mint neki van! :-D

Cérnahuszár 2016.10.24. 10:28:34

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ja, ez így van, az ember minek kínozza magát olyanon amin nem tud változtatni

úgy gondolom ez nyugis kiszámítható hét lesz, a szerkik lepjenek meg :)

csakolvasok82 2016.10.24. 10:29:38

Jó reggelt mindenkinek! Örülök, hogy végre Evelin lett a kiválasztott, szerintem bárki ellen kiesik. Legalábbis én most kivételesen megteszem a magam részét, és szavazok. Dávid lejtőre került az elmúlt hetekben nálam, de azzal, hogy nem Ginára tette e jelét (mert nem lenne korrekt szerinte), kicsit javított a helyzetén.

Plüsscukor 2016.10.24. 10:30:10

@hannamontanna: Azért Gina rúzsszerkezete is elég rendhagyó, ahogy most nézem. Mintha elfogyott volna, mire az alsó ajkai szélére érte vele. Érdekes, na.

hannamontanna 2016.10.24. 10:30:24

@Cérnahuszár: Volt valami kérdés, hogy összebilincselve legyenek, vagy kempingezés a hidegben, de már nem emlékszem az eredményre....

Plüsscukor 2016.10.24. 10:32:01

@csakolvasok82: én is azon gondolkozom, hogy kivételesen szavazni fogok, Evett ellen, pedig egyébként nem szoktam, még az appot sem tettem fel.

Cérnahuszár 2016.10.24. 10:32:03

@hannamontanna: tényleg, a bilincselés
akkor lesz még itt cirkusz :)

hannamontanna 2016.10.24. 10:32:42

@Plüsscukor: Ja, igen, ezt én is néztem tegnap. Lehet hogy gésásra akarta venni a figurát :-
De biztosabb, hogy nem tudta befejezni, mert mondták a többiek, hogy még sminkel. Fel nem fogom: van ez az egy programjuk a héten, amit fixen tudnak, és nincsenek készen?

Cérnahuszár 2016.10.24. 10:33:10

@Plüsscukor: nem hagyták neki hogy befejezze, elrángatták mert bence bejelentkezett, rosszul számolta ki az időt

hannamontanna 2016.10.24. 10:34:11

@Cérnahuszár: De remélem, hogy nem az lesz, hogy Krisz-Mici, Soma-Evi, stb, mert az elég unalmas lenne. Krisz-Tivy, Evi-Mici, Gina-Soma, Zsóti-Dávid, Vivi-Ati lenne jó :-D

Plüsscukor 2016.10.24. 10:34:27

@Cérnahuszár: kb 2x4 mm-ről van szó, azért azt nem tart órákig berúzsozni :)))

csakolvasok82 2016.10.24. 10:34:39

@Plüsscukor: ennek örülök, jobb biztosra menni. :) Még én sem töltöttem le az appot egyébként, de úgy gondolom, itt az ideje.

Cérnahuszár 2016.10.24. 10:38:23

@hannamontanna: ja ez így jó, elküldöm neked a szadista térdszalagrendet :)
bár zsóti-ati, vivi-dávid nem lenne jobb?
vivi hogy rátekeredne dávidra :)

Haboskakaos 2016.10.24. 10:39:41

Sziasztok kispajtások! :) Óje Evike a kiválasztott, remélem kitakarodik a francba! Szerencsére sok esélyt látok erre! :D
Szerintem Atit vagy Ginát hívja ki. Még talám Krisztián is lehetséges kihívott, de szerintem Atiék inkább azok. Eddig azt hittem Ati mindenki ellen kint maradna, de lehet, hogy Evettke ellen visszamenne. :D

Cérnahuszár 2016.10.24. 10:41:25

@sixx: juppi

de ne ne ne ne írd hogy tivy és gina együvé lesznek, én mást látok, gina összegubozkodik amikor tivy rámászik
ha tényleg 4 nap, kidobom a tévémet (nem)

hannamontanna 2016.10.24. 10:46:05

@Cérnahuszár: Köszi :-D
Hidd el, jobb lenne a Zsóti-Dávid. Zsótinak tetszik Dávid. Viszont a Vivi-Ati tényleg gáz. Még egy smárcunamit nem szeretnék látni, mert előmászik a boa...

Haboskakaos 2016.10.24. 10:49:03

@Cérnahuszár: Szerintem sem jön be Ginànak Tivy. Csak imponál neki, hogy tetszik Tivynek. Simogatja a kis lelkét. :)

Cérnahuszár 2016.10.24. 10:51:01

@hannamontanna: hát atinak van enyhe homofóbiája, zsolti meg szenvedne hogy nem dávid seggecskéjét kapta
dávid mindegyikkel rosszul járna, akár zsóti, akár vivi :D

hannamontanna 2016.10.24. 10:52:17

Köszi a folytatást :-) bár szerintem még Ati is visszamenne Evi ellen. Úgy elásta magát, hogy tök mindegy mit matekozik ki.

Cérnahuszár 2016.10.24. 10:53:18

@Haboskakaos: áááá folyamatosan le akarok rázni valamit a hátamról XD

ascii 2016.10.24. 10:53:22

@hannamontanna: bilincselés lesz, de remélem nem az unalmas párosok lesznek összerakva, hanem az ellenségek... mert egyből megváltoznának így a baráti viszonyok, lsd mikor tivadar meg attila bohockodtak, előtte semmi kapocs nem volt közöttük, tivy meg most ugy gondolja, h ati volt ott mellette és rángatta ki a mélydepiből, amit zsernyák hagyott a szívében

Cérnahuszár 2016.10.24. 10:55:03

@Haboskakaos: gina az utolsó remény hogy volt értelme csajt beválogatni, ha betivyzik az az az...

patburnsred 2016.10.24. 10:59:00

Azert en nem irnam le elore Evelint, bar teny, hogy kinez neki egy meretes kieses, de Micinel is kb. mindenki magabiztosan tartotta, hogy barki ellen kiesne, szoval.

Amugy mar en is hajlok arra, hogy KatrinAtti szepen a tapetaba beepulve dontozik :D

Haboskakaos 2016.10.24. 11:04:22

@Cérnahuszár: Ááá szerintem nem tetszik neki Tivy, látszik rajta, hogy azért zavarja mikor Tivadar ölelgeti. Nekem valahogy ez jön le.

csakolvasok82 2016.10.24. 11:11:31

@patburnsred: Mici esetében ez az első 2-3 hétre volt igaz, utána (szerintem) Krisz hatására jó irányba kezdett el változni, kihívás előtt pedig már egyértelmű volt, hogy Zseri annyira leamortizálta a saját népszerűségét addigra, hogy nem volt kérdés, bárkit hív ki, ki fog esni. Miután Mici lett a kihívott, a nagy többség Micit jósolta párbaj nyertesnek. És most Zseri útjára lépett Evelin is...és halad remélhetőleg egészen az utca ajtóig. :)

Haboskakaos 2016.10.24. 11:16:40

@csakolvasok82: Sőt Zseri Evelin miatt is esett ki, ezt jól mondta Mici. Az egy dolog, hogy hányinger módon beszélt, meg unták a nézőt a kínlódását Tivadar miatt. De amíg Evivel puszipajtások volrak, átvette annak a rosszindulatú, "gyűlölködő" stílusát.

Cérnahuszár 2016.10.24. 11:23:40

@Haboskakaos: sztem zseri nem gyűlölködött
nyers volt, ez ok, de amit kívánt a másiknak az max az volt hogy többé sose lássa

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.24. 11:28:28

@Cérnahuszár: Voltak ott cifra mondatok Ginára Zseritől is!

Cérnahuszár 2016.10.24. 11:28:57

tényleg, szavazás lesz majd? nem is tudom ki szokta feldobni az easypollsra

hannamontanna 2016.10.24. 11:35:45

@Haboskakaos: Na azért benne kellett hogy legyen Zseriben ez a stílus, mert ennyi idő alatt ilyen jól nem lehet megtanulni :-D

Haboskakaos 2016.10.24. 11:41:23

@hannamontanna: @Cérnahuszár: Az is igaz, de nem azt mondom, hogy Evi 2 lett, de nyílván befolyásolható volt Zseri.

Haboskakaos 2016.10.24. 11:43:36

@hannamontanna: Vagy Zsóti-Mici, Vivi-Soma. :D

csakolvasok82 2016.10.24. 11:45:18

@Haboskakaos: Teljesen egyetértek. Érthetetlen számomra, hogy jön Evelin ahhoz, hogy bárkinek (jelene esetben Somának) megmondja, hogy kivel igen, kivel nem beszélhet (jelen esetben Ginával nem), mert különben "kicsinálja"?! Többek között ezért is remélem, hogy kiesik.

Haboskakaos 2016.10.24. 11:49:16

@csakolvasok82: Igen! Azért mert ő féltékeny a Ginára, emiatt utálja és ha ő utálja, mindenkinek utálnia kell. Szóval ez rosszindulat.

hannamontanna 2016.10.24. 11:50:21

@Haboskakaos: Hát igen, az eszkimók közt élj úgy, mint az eszkimók. Annak idején Ati is elkezdett szivarkát szívni, hogy ne maradjon ki semmiből, mert cigizés közben születnek a nagy tervek. Istenem, a régi szép idők! Visszasírom :-D
Ez a Zsóti-Mici, Vivi-Soma tényleg nem rossz párosítás :-D

MacákékIcukája 2016.10.24. 11:54:10

Koszi :) lemaradtam az ofirol, ugyeleten toltottem a tegnap estet

É2I 2016.10.24. 12:03:29

Nos, már mindegyik unalmas és sokszor ellenszenves, idegesítő. (Igaz már csak bele-bele pislantok, de pont elég)

Azt azért én is megnéztem volna, hogy ha pöcskösnek kellett volna dönteni a tripperes vagy az áválinke közt :P

Áválinke pont megérett rá, hogy meghúzzák a bajszát, amennyit összehazudott. Már csak a sutulógépe nem veszi a lapot - mert 12 éves pöcshuszár -, pedig tegnap még feliratozták is neki mit mondott a ginna amikor a micitehen visszajött. De hát a pina az pina, bármilyen is firmware.

Ginna ezzel a tattikázással - hogy enged ennek az abrakoló ló szájú jutúbmémnek - le is írta magát. Ezek szerint ő is rajongója volt a kinti életben. (Mást nem igen tudok elképzelni vagy őrült nagy tattikus és, ha kijelölt lesz, kiviszi magával a tripperest :O - kétlem ;)

ascii 2016.10.24. 12:08:27

@MacákékIcukája: Hogyvoltozzál akkor egyet, mi történt! :) Jobbulást!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.24. 12:16:17

@MacákékIcukája: Icuka utólag is Isten éltessen 18. szülinapodon. füled érjen bokádig (khm érted, a bokádig) :)
#jobbulási #tesóság #maradjotthonnézzéltévét
www.youtube.com/watch?v=xxVqDZcLSyY

mobilos perpetuum 2016.10.24. 12:42:55

@É2I: Nem volt még időm teljesen végignézni, de mit értesz az alatt, hogy Gina engedett a jutubosnak?

É2I 2016.10.24. 13:26:52

@mobilos perpetuum: Csak annyit hogy engedi a hátsóját fogdosni. Meg hogy egyáltalán nem küldi el a látható nyomulását, holott mind a brigiéről mind a zséről tud. De, ha ilyen egyszerű ő is, hát csiNYÁLja.

SocialWorker 2016.10.24. 13:42:32

@Cérnahuszár: hát azért volt ott "szopd ki a faszom, te dagadt geci" is, persze amikor mici nem hallotta, ez nem épp barátságos megnyilvánulás :D

SocialWorker 2016.10.24. 13:44:20

@csakolvasok82: ja, nagyon vicces volt ahogy mondta neki, hogy "TE NEM TÁNCOLSZ A GINÁVAL ÉS NEM TÁNCOLSZ A MICIVEL". hát ki a faszom vagy te? gondoltam én, de soma csak megadta magát.. közröhej

SocialWorker 2016.10.24. 13:47:02

@É2I: micitehén? úgy szeretem, mikor emberek így beszélnek azokról, akiken van egy kis husi. szerintem a tehéntől marha messze van egyébként... aztán lehet, hogy én vagyok a hülye.

Haboskakaos 2016.10.24. 13:49:50

Nekem ez a Gina is fura amúgy. Bejött, semleges volt, de nem ellenszenves. De kicsit fura ahogy beszél. Rájöttem, hogy nyávogósan beszél, affektál.

Haboskakaos 2016.10.24. 13:54:45

@SocialWorker: Én sem bírom az ilyet. Az egy nagyon gusztustalan beszólás vt Zseritől. Lehet támadni azzal Micit, hogy megbízhatatlan, pletykás, szarkavaró, de a súlya miatt nem. Mint ahogy valakit meg azért nem mert pl sovány. (Lásd, létra).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.24. 13:56:18

@MacákékIcukája: Sajnállak nagyon, nem kellett volna ennyit duhajkodni. Remélem azért nem fáj, de sajnos a teljes gyógyulás legalább egy fél év, erre készülj fel!

hannamontanna 2016.10.24. 13:58:41

@Haboskakaos: Igen elhúzza a szavak végét: nem akaroooom, nem tudoooom :-)
Nekem Zseri sem volt ellenszenves, sőt a beköltözéskor olyan szimpi volt, hogy megfordult a fejemben: na, lehet hogy végre nő nyeri a VV-T? De aztán ő is úgy vélte, hogy egy szerelmi - értsd: kufircoló - szál sokat dobna a szereplésen. Persze, nyilván sokat dob, csak nem mindegy hogyan és kivel.
De amúgy érdekes, mert ha pl. Tivy most összejönne Ginával, nem tudom elképzelni, hogy ugyanúgy kutyázná, mint Zserit. Már most kedvesebb hozzá.... lehet mondani.

Sanda.Ipse 2016.10.24. 13:58:52

Ismét csak a párbajt fogom megnézni.
Itt annyira ömlik a gyűlölet a kiválasztottra, hogy tőlem kapni fog egy szavazatot:)

SocialWorker 2016.10.24. 13:59:20

@Haboskakaos: szerintem intelligens ember ilyesmivel nem támad/érvel, mert attól még tökre lehet valakit szeretni, semmi köze ahhoz, hogy mennyire keveri a szart. főleg itt mici esetében (mert egyébként nyilván van olyan, hogy a külső kihat a belsőre, a viselkedésre és másokat utálsz azért mert te szarul nézel ki :D ), mert mici szerintem abszolút nem olyan elégedetlen magával. én magabiztosnak látom őt ebből a szempontból, emellett pedig elég sokat fogyott is szerintem, tök látványos. és lehet, hogy hülye vagyok, de mindentől függetlenül őt látom ott bent a legcsinosabb, legnőiesebb nőnek és szerintem még az arca is szép lenne, ha nem lenne az a sok műanyag benne és rajta :D de a vonásai alapvetően nem csúnyák.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.24. 14:01:16

Ginának drukkolok, nem értem ezt a kiközösítést. Dávid szerencsére mea culpált, hogy elhamarkodottan ítélt. Az esélyesek közül Zsolti egyre antipatikusabb a sok vernyákolásával, és öntömjénezéssével... Furcsa, de annak ellenére, hogy Attis abszolút megúszós, értékelem benne, hogy Evelinre mert tenni, és valamit mostanában elkezdett képviselni a villában, igaz, hogy ezt az AU majmolásával azonal le is rontja. Szerintem Evelin Gina és Atti közül fog választani, és sanszos, hogy Atti ellen is kinn marad (Gina ellen 100%).

Plüsscukor 2016.10.24. 14:08:00

@Cérnahuszár: Eatpray kolléga szokott pollozni

SocialWorker 2016.10.24. 14:09:12

@VV Erőlegény: szívemből szóltál, Ginát én is bírom. Zsolti egyre inkább az agyamra megy, túl sok ez a "jaj mindannyian mondtátok a nevem, hát ezért ültem a végére" típusú dolog, és azt látom, hogy egyáltalán nem igazságosan bánik a villatársaival. hogy micivel egyből ordít (nem csak ő egyébként), amikor 20 másodpercig nem teker, de ha ugyanezt perceken át áválinke csinálja az nem gond. és pl az a pusztító alpáriság amit evelin képvisel az miért nem zavarja?
Ati az utóbbi időben tökre jön fel nekem, az elején rá se bírtam nézni, de most már vannak poénjai (!!!) amiken tudok kuncogni (amikor "kifűrészelte" a székek egyik lábát az zseniális volt). Evelin tuti, hogy Ginát viszi és kint is marad, mint a szar. (remélem)

Lilith.Inanna.1 2016.10.24. 14:12:08

Csak egy pillanat erejéig van időm.Minden villába "bekapcsoláskor" Zsóti egyből átmegy teátrálisba.Amennyire kedveltem az elején, egyre jobban ellenszenves a pasi....(részemről lapát) Nem tudom észrevettétek-e, de jeldobáláskor kiült a para az arcára.
No de. Végre Evelinre rákerült a kendő. Taps,taps.
Ginát fogja kihívni.Tivy féle elképzelés felejtős.Nem meri bevállalni és a szájától is tart.
Valójában nekem teljesen mindegy kit hív ki. Akire rákerül a kendő, arra dobom szavazatom.
Evelinnek Nincs helye a villában.

Plüsscukor 2016.10.24. 14:12:35

@Cseszlovák Gyurmafilm: tuttamén, hogy az emberem vagy te is, ilyen csudálatos zenei ízléssel :)

Haboskakaos 2016.10.24. 14:18:51

@SocialWorker: +1! :) Mici azért nőies, meg ő jól érzi magát a bőrében. Elfogadta magát ilyen testalkattal, legalábbis ez jön át róla.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.24. 14:21:51

@Plüsscukor: félrement. szóval. igen. jó látni azt hogy az kommenttársak esetében jó nagy átfedés van zeneileg. meg tolerálják azt is ami nem stílusa a másiknak. (persze ehhez az is kell hogy alapvetően senki sem hallgat itt szar zenét. legfeljebb mást.)

Perah 2016.10.24. 14:22:02

Evelinnel ki a villából! Akkor meglátjuk, hogy miként alakulnak át a kapcsolatok, mert most Soma egyelőre csak az ő kiskutyája. Meg amúgy is túl mocskos a szája, unom már.
Érdekes látni, hogy sokaknak hasonló a véleménye: akik eleinte szimpik voltak, azok mára ellenszenvessé váltak, és én személy szerint eleinte nem hittem volna, hogy Kriszt és Micit kedvelni fogod, de aztán mégis. Hiába no, ezért mondják, hogy külső alapján nem szabad ítélkezni.
Az furi volt, hogy felhozta Dávid Ginának valamelyik nap, hogy nem nyit mások felé, és nem beszélget másokkal, amikor pont ő volt az, aki befenyítette Atit, hogy majd jól nem szól hozzá, ha Ginával beszélgetést kezdeményez... Kissé ellentmondásos. Pedig Dávid szimpi volt sokáig, jó lenne, ha visszavenne a bandázásból Zsoltiékkal, nehogy elkapja tőle a rosszindulatot. Mert sajnos Zsolti eléggé rosszindulatú tud lenni, ezt egy ideje figyelem...

Haboskakaos 2016.10.24. 14:22:10

@SocialWorker: Igen, Ati kicsit most jobban előtérbe került. Nem hittem volna, hogy ilyet írok, de néha ő az egyik legnormálisabb odabent.

ascii 2016.10.24. 14:28:29

@Lilith.Inanna.1: szétesik élő adásban, amenniyre értelmesen és összeszedetten tud kvaterkázni a snassz hétköznapokon, annyira idegesítő élő adásban, én még nem temetem

Cimili 2016.10.24. 14:31:00

Sziasztok! @Haboskakaos: Azért nagyon úgy látszik, h a hiúságát legyezgeti, h Tivy nyomul rá. Mosolyogva adta elő a stábnak, h úgy érzi nagyon bejön Tivcsinek.

Cimili 2016.10.24. 14:33:54

@MacákékIcukája: Már megint? Még mindig nagyon fáj?

Haboskakaos 2016.10.24. 14:35:30

@Cimili: Na ezt mondtam én is! Csak nem tudtam ilyen jól mehfogalmazni. Legyezgeti a hiúságát ahogy mondod! N jutott eszembe ez a szó, hiúság. :D Ki kéne magam aludni végre. :D

csakolvasok82 2016.10.24. 14:36:22

@Sanda.Ipse: akkor legalább lesz egy db szavazata. :) Amúgy nem a gyűlölet ömlik (ennyire azért senki nem veszi a szívére Evelin sorsát), csupán nagyjából egyhangúan egyetértünk abban, hogy jobban értékelnénk őt villán kívül. :)

Lilith.Inanna.1 2016.10.24. 14:36:32

@ascii: Csak hogy ne menjünk el egymás mellett. Ha jól értem, az Evelinre gondolsz?

Lilith.Inanna.1 2016.10.24. 14:39:06

@ascii: Ja a Zsótira. :)) Nála befigyel a kettős mérce és ezt nem bírom.

Avanivi 2016.10.24. 14:48:35

Szeretném ha Mici mint villamester kipaterolná a sufniból Vivit és Zsoltit ,éppen eleget pihentek odabent.

Perah 2016.10.24. 14:55:00

@Avanivi: Egyetértek. Mici úgyis mondta, hogy szeretnék folytatni Krisszel a hancúrozást valahol, de Zsoltiék úgysem engednék be őket a sufniba. Nem értem, hogy a szerkik már eleve miért engedik meg, hogy ott aludjanak ketten, és nem a hálóban? Hiszen tavaly az mindig valamilyen jutalom volt, hogy valakik bemehettek a nyugi szobába (= sufni) kettesben lenni, aludni, kamatyolni, etc... Már eleve az nem is akkora kihívás, hogy ott alszanak elszeparálva a többiektől, ergo nekik nem kell annyira idomulniuk vagy idegeskedniük a többiek nem-alvása vagy beszélgetése miatt.

Perah 2016.10.24. 14:55:57

@Perah: vagy nem tavaly, hanem a VV-k eddigi történetében a nyugi szoba amolyan jutalom volt.

Cimili 2016.10.24. 14:57:09

@Avanivi: Nagggyon jó ötletnek tartom és remélem, h ez neki is eszébe fog jutni.
@Sanda.Ipse: Érdekes indok.

malevil2050 2016.10.24. 15:03:55

Evelinke , ha iljen vagy esetleg megjáccod , akko is elbaltáztad a zegészet. Aszt jól megtanultad h szerepelni kell , de eszt úgy kő csinálni h egy kicsit cimpatikus legyen a nagyérdeműnek ,mer amennyiben megnegedik neki h döntschön , rtáadásul ingyé , akkor gémóver van.

Nézd meg nénnyét , ő is így keszte , sztán észbe kapott.

Más. Ez a jutyubhuszár a sapkában úgy néz ki mint egy kozák atamán, aki tudnivaló ugyi h verve futott. hihi

hannamontanna 2016.10.24. 15:39:27

@ascii: Aztaaa! Hihetetlen, hogy ennyi idősen milyen értelmesen beszél. Hát nem mondanám, hogy jól indult az élete.
Kár hogy amikor élő adás van tök hülyén viselkedik. Ha visszafogná magát ott lenne az első háromban. Nyilván nem nyerne, mert hogy nézne az ki, de ott lesz. Krisztián és Dávid mellett.:-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.24. 15:44:57

@ascii: Ez hihetetlen, hogy ez a Erdélyi Mónika milyen ostoba volt, és ezzel a szoftverrel (mondjuk ahardver sem valami különleges) tudott évekig a képernyőn lenni... Zsolti, ha a 14 éves énjét hozná most a VV-ben, akkor torony magasan nyerné meg ezt a szériát!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.24. 16:00:29

@VV Erőlegény: Kúlönben így már sokkal érthetőbb Zsoltinak szinte minden megmozdulása. Ez a Mónikasó adás Zsoltival kapcsolatban tényleg hiánypótló...

csakolvasok82 2016.10.24. 16:03:16

@VV Erőlegény: szerintem is nyerné toronymagasan, csak a 14 éves Zsolti kicsit keserűbb lett. Ami valahol érthető, mert sok nehézségen, tragédián, krízisen ment keresztül, feltehetően sokat bántották a mássága vagy éppen a családi helyzete miatt akár. De én személy szerint pont ezek miatt tőle várnék több korrektséget, mint a többiektől, mert biztosan tudja, milyen igazságtalanul bántottnak lenni. De Zsolti sokszor pont ezt csinálja pl. Micivel. Megjegyzem, azért jogosan is szokta kritizálni. :)

Krétagarbó 2016.10.24. 16:08:56

@MacákékIcukája: ügyeleten? Nem lett jobb kicsit? Mielőbbi gyógyulást kívánok, pihenj sokat, használd ki ezt a kényszerszünetet, most kell kiolvasni azokat a könyveket, amire sosincs idő. :)

Avanivi 2016.10.24. 16:14:23

@Perah: Mostanában azt figyelem, hogy Zsolti azért tartja maga mellett Vivit, hogy szerepelni tudjon. Mint Alekosz az Évát. Nem Vivit, hanem Zsoltit nehezen viselné el más.
Eleinte csíptem, de nagyon elszállt magától, " felszállt a fejünk fölé" Az rendben van, hogy valóban tehetséges, de lehetne szerényebb kicsit. Így nem szimpi......
Tyvinek is elmagyarázhatná barátilag ,hogy degegra...degrad.... vagy hogy is van ez :)

2016.10.24. 16:15:44

Jóóóóó Regggelit !

Köszcsi Sixx, jó a posztcsi ! :D

Pááá-pááá Ávelinke !
Ha az egyik színes babzsákot is hívná ki párbajra, tuti hogy a babzsák menne vissza a vijjába, legalább 85-15 arányban.

Amúgy látom, megint jól megszerkesztgetjük a műsort (ismét látok dolgokat a kommentelők ötleteiből):
1. szemét válogatás, keresés
2. összebilincselés

Nos, akkor írjunk még nagyobb ökörségeket, hátha a szerkik megvalósítják ! Ha már ők nem tudják, akkor csináljuk meg magunknak a jó kis műsorunkat )))

+1 észrevétel:
amikor legelőször a szeméthangszerekkel bandáztak az ápoltak, akkor beszúrtam hozzá a Sepultura, Kaiowas c. számát.
Erre mit látok most a BV-ben:
az ápoltak szeméthangszerekkel bandáznak, alatta meg szól a Sepultura, War For Territory… mondjuk a vágó ügyes volt, jól összehozta ritmusra (gratula neki!)… Headbang-eltem rá egy kicsit :D :D :D

a kérdéses zeneművek rajongóknak:
www.youtube.com/watch?v=epNVFmJw4uA
www.youtube.com/watch?v=uIFf0vwy3qI

#VV&ZF

Krétagarbó 2016.10.24. 16:16:31

@VV Erőlegény: én is megnéztem hétvégén ezt a videót, szegény akkori kissrác. Kénytelen volt hamar felnőni. Valszeg a színpadi múltból hozza Zsolti azt a teátrális, modoros viselkedést, ami néha már sok belőle. De még ezt is elnézné az ember neki, ha nem éreztetné a saját szellemi fölényét sokszor olyan ellenszenves módon, és igazságtalanul. Fura, hogy ebbe a hibába esik, és nem érzi, hogy ezzel bizony elrontja a róla alkotott, amúgy pozitívnak induló képet. Pedig egy két kivételtől eltekintve ő az, aki ezt a játékot nagyrészt tudatosan játsza.

2016.10.24. 16:25:00

@Krétagarbó: a kérdéses videót megnéztem és az a baromi sanda gyanúm, hogy volt ott több is a háttérben… Apa és fia testbeszéde stb… Nem a dohányzás volt a fő feszültség forrása, hanem hogy apukáék észrevették, hogy a Zsóti gyerek melegszik mint a villanyos platni. De a maguk kőbunkó, egyszerű módján nem tudták kezelni… És bebaszták a kóterbe a szegény srácot…
Szerintem…

Avanivi 2016.10.24. 16:32:53

@ascii: Megnéztem a 14 éves Zsoltit és most sajnálom szegényt. :(

2016.10.24. 16:33:30

@Avanivi: Csak abban reménykedem, hogy ésszel lesz VellaMaister.
Ha nagyon tapló lesz, akkor át fog fordulni a jelenlegi, inkább - jobbára, pozitív megítéléséből, biztosan negatívra.

Avanivi 2016.10.24. 16:43:44

@mentolos lecsó: Ha Krissz fékezi akkor talán sikerül neki.

Azt nem értem, hogy senkinek nem tűnt fel odabent, hogy Micci fogyott?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.24. 16:47:39

@Krétagarbó: EKG! Igen Zsolti tudatosan játssza a szerepét (csak többször kiesik belőle, és néha erősen is ki tud esni belőle), Dávid meg tudatosan tujáskodja, rajtuk kívül Krisztián tudatos még. Ginának most elkezdtem drukkolni (persze ezt borítaná azonnal egy Tivy románcosodás...), nála is remélem, hogy vannak tudatos jelek a játékában. Ösztönös játékában viszont Mici és Atti is javítottak az elmúlt napokban (Atti az ösztönös tuja). :-)

2016.10.24. 16:50:16

@Avanivi: sokaknak feltűnt, beszéltünk is itt róla vmelyik nap... mondjuk nekem nem jönnek be teltebb formák, de tényleg kezd csinos lenni... ha pedig a sminket nem festékszóró pisztollyal hordaná fel akkor még lehetne sokkal csinosabb is... ami mindig mosolyt csal az arcomra, amikor őszintén kacag... az aranyos...

Cérnahuszár 2016.10.24. 17:11:01

@Avanivi: támogatom a sufniból való kipenderítést
ekkora kivételezés nem jár senkinek, ha dináékat megszóltuk érte, zsoltiéknak sem jár.

Cérnahuszár 2016.10.24. 17:13:29

@ascii: én direkt nem nézem meg, nem akarom hogy befolyásoljon, akkor lenne ez is fair ha a többiekről is lenne film az esetleges drámákról az életükben
mindnek van valami baja az biztos, azért ilyenek

2016.10.24. 17:17:18

@mentolos lecsó: Mester! Kroki és Peny nem adják ide a Csillagromboló kulcsait. :( Pedig mondtam, hogy ide adtad. :D

ascii 2016.10.24. 17:22:46

@Krétagarbó: majdnem belekötöttem, mert nekem többször felhívták a figyelmemet, h egy könyvet nem kiolvasunk, hanem elolvasunk :)

de utánajárva:
"Az Értelmező kéziszótár szerint: elolvas: elejétől a végéig olvas, kiolvas: teljesen elolvas (úgy, hogy többé nincs rá szüksége). Mindkét igekötős igében van egy közös mozzanat (elejétől végig, teljesen, egészen), a kiolvasban van/lehet egy plusz jelentésmozzanat: úgy, hogy többé nincs rá szüksége."

azaz a kötelező olvasmányokat kiolvastuk, ezért ragadhatott ránk, de szabad választásban inkább elolvassuk a könyveket, mert saját tapasztalatból kiindulva többször elővehetem a saját gyűjteményem.
okoskodás OFF

2016.10.24. 17:23:40

@ALOKSAKTRHEE: Kölkök !!! Ne kelljen szétcsapnom köztetek !!!
Osszátok be szépen testvériesen... Jah, nem... Igazságosan ! XD

É2I 2016.10.24. 17:26:59

@SocialWorker: Igen. És, ha követted volna az öfiket, kb. a bejövetele óta így hívom. A tehek erősen összecseng az elején 1-2 felemlegetett kejen kiejtéssel, amit később kijavítottak káen-re (ugye a sűrűn felemlegetett Porsche autója).
És még egyszer igen, bár - olvasom - neked tetszik; nekem nem. ~25 évesen(?) ne legyen ennyire elhízott és megint csak igen - mint ahogy írtad is - nem legyen telenyomva a maradék hely rajta szilikonnal. (Mondjuk, ha a mellébe nem plántáltak volna 2x1000cm3-t, akkor kb. a hasán lógna)
De; mindez csak egy vélemény, olyan, mint a fing -> mindenkinek van, büdös is, de nem muszáLY szagolgatni ;)

2016.10.24. 17:39:39

@mentolos lecsó: XD Ok Fater!! Majd adok a Krokinak. :D

2016.10.24. 17:50:10

Ha ha ha, Tivy mekkorát kamuzik. Hogy ő kint milyen szépen beszél a nőkkel. XDDD Ezt a barmot, istenem. XDDD

É2I 2016.10.24. 17:57:44

/Egyel visszább : tehek=tehen/

Na én megnéztem ezt a zsóti videót. A konklúziót hagyjuk is.

Nekem csak az volt meglepő, hogy rtl valszeg tárolgatja és át-átböngészi is ezeket az infókat. A "portfólió utógondozás" most láthatóan értelmet nyert.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.24. 18:04:21

@mentolos lecsó: kezdem úgy érezni hogy Micivel össze tudnék barátkozni

É2I 2016.10.24. 18:04:34

@ALOKSAKTRHEE: Ja. Azt mindenki vágja, hogy ő csak a tv-be a nézők előtt tahóparaszt a nőkkel. Otthon pedig pedig Süsü a sárkány módjára hordozgatja az ő FerariMercedesPorshe pillangóit - mondjuk a süsü stimmel, bár az elmebajos közelebb állhat a valósághoz.

2016.10.24. 18:05:55

@É2I: És noha nem jó pasi, külsőre, de a belsője ezt felülírja. XDDD Ennek a palinak nincs önkritikája?

É2I 2016.10.24. 18:38:10

@ALOKSAKTRHEE: Önkritika egy jutyúberbernek?

@PeniValdes: Ezek szerint nem csak a bentlakókat tudja megtéveszteni ;) (Tudom én, hogy adnád a lovad, de nem kell, kehes :P )

2016.10.24. 18:48:58

@ALOKSAKTRHEE: nagyon pocsek szokas az arulkodas, de amugy meg vigyed, nekem nem kell.

taga20 2016.10.24. 19:01:54

@ALOKSAKTRHEE: haver, ne csináld má, hogy te nézed eszt!
én aszt hittem, tegnap csak hülyítesz, hogy minden nap nézed eszt hulladék műsort:)

"XDDD Ezt a barmot, istenem. XDDD"

ez külön teccett:)))

2016.10.24. 19:04:05

@Biriksz_Krokiksz!: Jól van, na. Bocsi. :)@taga20: Ez van. :)

BumbleBeeBee 2016.10.24. 19:11:05

Most nézem a BV-t... Vki tudja mi a csuda van Győző arcán?

2016.10.24. 19:20:04

@PeniValdes: Peny. Ez most komoly? Én harakirit követek el, eskü. Ha ez a debil neked tetszik. :(

taga20 2016.10.24. 19:24:44

@ALOKSAKTRHEE: teccik neki!
most te jössz!:)

2016.10.24. 19:26:36

@taga20: Ha a szemembe mondja, akkor elhiszem. ;) De ha így lesz, akkor lehetsz a segítőm. :D

É2I 2016.10.24. 19:31:29

@BumbleBeeBee: Azt néztem én is tegnap, hogy jól megviccelték a szTÁJLISZTek. Szépen megrajzolták a szakáll-körvonalát, jól láthatóan meghagyva a jelölő vonalat, az alatta lévő részt meg kibokszolták. Majdnem úgy nézett ki, mintha ilyen szabályos sörtéje lenne. Mondom; mintha.

BumbleBeeBee 2016.10.24. 19:34:38

alapból sem egy matyóhímzés az ember, de ez nagyon para... :DDD

taga20 2016.10.24. 19:38:47

@ALOKSAKTRHEE: nanana! én , ha a tévében egy injekcióstűt meglátom, má beparázok.

mi lenne, ha kiraknád elém a beleid? összeesnék:))

2016.10.24. 19:41:37

@taga20: Nem raktam volna. Neked az lenne a feladatod, hogy még mielőtt elveszteném a méltóságom, szimplán lecsapod a fejem. :D És ezzel a becsületemet megmented. :D

taga20 2016.10.24. 19:44:58

@ALOKSAKTRHEE: ja! az menni fog:)

az olyan killbilles lenne:))

2016.10.24. 19:46:40

@taga20: Szinte gondoltam, ezzel nem lesz bajod. XD Milyen humanitárius vagy. XD

BumbleBeeBee 2016.10.24. 19:48:16

személy szerint engem meglepett a kiválasztás, mármint, hogy Ev kapta a kendőt, és a jelrakások némelyike is... vmi nagyon nem kerek nekem, mintha a lényeget nem látnám

taga20 2016.10.24. 19:50:42

@ALOKSAKTRHEE: tudod volt gyerekszobám és francia nevelőnőm. csak elvette a szüzességem:)

2016.10.24. 19:55:34

@taga20: Komolyan? :D Irigyellek. :D

taga20 2016.10.24. 19:59:59

@ALOKSAKTRHEE: á, csak vetítek. riska volt a hálótársam évekig:))

2016.10.24. 20:05:04

@taga20: Egy tehén? :D Már bocsi. Egy tehenet szoktak Riskának nevezni. :)

taga20 2016.10.24. 20:10:17

@ALOKSAKTRHEE: haver, aszt hittem hülyülünk!

csak tovább szőttem a kamuzást:))

2016.10.24. 20:11:09

@taga20: XDDD Csak hülyítelek.

taga20 2016.10.24. 20:22:09

@ALOKSAKTRHEE: ja, én meg aszt hittem, hogy itt komoly disputák szoktak folyni:))

ja és ez ugrott be, nem tudom miért!:)))

www.youtube.com/watch?v=BX3D-lpndho

2016.10.24. 20:24:42

@taga20: Most mi van? Keménykedsz? :D Gyere bazd meg. XD Ha mersz.

taga20 2016.10.24. 20:34:24

@ALOKSAKTRHEE: mé, lefaszhelikoptereznél?:))

2016.10.24. 20:45:50

@taga20: Nem vagyok én sem Aurelio, de még Atti sem. :)

taga20 2016.10.24. 20:53:23

@ALOKSAKTRHEE: a víz levert egy percre:)

remélem, eszt azé vágod?:)))

www.napiszar.hu/showPost/A_helikopter_elonye

2016.10.24. 20:54:59

@taga20: Ja, vágom. XDD De szerintem Au sem tudja olyan gyorsan pörgetni, hogy a szoknyát fefújja a lyányokon. :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.24. 21:24:30

Fél OFF: www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/gyasz-meghalt-a-big-brother-sztarja/exfklf2

Baromira dühítenek az ilyen cikkek. Bassza meg, a Big Brother sehol nem volt még, amikor Pete Burns már világsztár volt.

youtu.be/PGNiXGX2nLU

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.24. 21:48:56

@ALOKSAKTRHEE: nem tetszikmert fura szája van,de jól összetudnánk barizni

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.24. 21:51:14

@PeniValdes: Hááát erről egy mondás jutott eszembe, de ne vedd magadra. Madarat tolláról, embert barátjáról. Én ezzel a Tvyvel biztosan nem tudnék haverkodni. Beképzelt, nagyképű és ráadásul mocskos szájú még a nőkkel is. Inkább kijárna neki egy jó nagy verés.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.24. 21:52:57

@ALOKSAKTRHEE: én azt bírom benne hogy mindig akar valamit mondani de sosem sikerül neki

Cimili 2016.10.24. 22:03:01

Sziasztok! De laza Bencus, nagyon csípom. :)

genevieve 2016.10.24. 22:04:17

Melegváltás lesz a WC-n :)

Cimili 2016.10.24. 22:05:41

Löevél, visszakapják a zelektromosságot, ja meg bulika van, kaptak gyors éttermi kaját. Azt bírnám én is, me szeretem.

Cimili 2016.10.24. 22:06:40

Jesszus, Vivi héliumos nyávogása beleégett a dobhártyámba.

genevieve 2016.10.24. 22:10:44

Soma, uncsi, uncsi, uncsi

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.24. 22:11:56

@PeniValdes: Én semmit sem bírok rajta. Az egész lénye taszít. Szinte kiált hogy egy szeneslapáttal lecsapjam. @Cimili: Aztán meg mehetnél az állatorvoshoz. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.24. 22:12:01

Szóval asszem tegnap láttam Lórit a 3-as villamoson. Vagy az ikertesóját. De nem volt semmi tetoválva a középső ujjára. :-))

tvbuzi 2016.10.24. 22:12:07

Somának milyen szája van...

genevieve 2016.10.24. 22:12:17

Szegény Soma, tényleg meghallgatják a barátai:)

plüssnyuszi 2016.10.24. 22:12:18

Én is megeszem néhanap a hamburgert, de ezek úgy vetették magukat rá, mint az éhes sáskák.

Evi szörnyen affektál az ész osztásnál. Soma meg lelket önt kifele, oszt nem foglalkoznak vele :-)

genevieve 2016.10.24. 22:13:15

Huuuu, de megy a kavaràs:)

plüssnyuszi 2016.10.24. 22:14:05

inketel... intllaktás ... egy újabb szó, amit Tivy nem ért, nem tud kimondani, de megpróbáléja a lehetetlent :-)

Egyébként miért pörög azon, hogy kit vigyen ki???

tvbuzi 2016.10.24. 22:19:27

Gecijól, baszottul.

plüssnyuszi 2016.10.24. 22:21:55

Valaki vigye ki Evit a Tajgetoszra, oszt lökje bele, de nagyon dulván. Közönséges, ostoba, önhitt némber

agimano 2016.10.24. 22:23:19

egy Tivy Zsolti párbaj nagyon vicces lett volna, de az Evelines is az lesz, remélem, nem Atiti hívja ki

genevieve 2016.10.24. 22:23:56

Bence nagyon nem bírja tivit:)

agimano 2016.10.24. 22:24:25

Tivy már puncsol a Zsoltinak, sokan azt akarták, hogy én téged vigyelek párbajra:DDDDD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.24. 22:24:30

na evettel nem tudnék összebarizni

agimano 2016.10.24. 22:25:00

Valaki tudja, hogy Tivy mit dolgozott Angliában?

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.24. 22:25:22

@genevieve: Végre egy jó dolog. :)

Krétagarbó 2016.10.24. 22:25:49

Vki röviden összefoglalná, hogy mi volt a vita tárgya Mici és Evett között? Eskü nem bírtam kihámozni. Biztos bennem van a hiba...

Cimili 2016.10.24. 22:27:34

@genevieve: Azon röhögtem én is. Le se szarják konkrétan. :DDDDDDDDD@plüssnyuszi: simán csak pakolgatja magát a többiek előtt, hallani akarja, h naaa, Tivy ne menj má, mert fontos vagy nekünk. Ezzel szemben be se tudta fejezni a mondandóját.

MacákékIcukája 2016.10.24. 22:28:10

El vagyok ajulva Mici tudatossagatol, tok jo.

Bocs mindenki h nem valaszoltam napkozben, fosul vagyok nagyon.

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: wtf, honnan szedi a blikk ezeket a firkaszokat?! Volt egyaltalan vmi koze valaha Pete Burnsnek a BB-hez? En is felbasztam magam...

genevieve 2016.10.24. 22:28:39

@Krétagarbó: az, hogy Evelin bekoltozeskor 53 kg volt, es baromi jol nézett ki, es mici azert utalja, mert ill égette magát a pasiknak:)

tvbuzi 2016.10.24. 22:28:50

@Krétagarbó: szerintem az volt a téma, hogy ki volt köcsögebb másokkal

Cimili 2016.10.24. 22:28:54

@agimano: Olyan pofátlanul hazudik. Na ezt a mait levetíteném nekik és szembesíteném tivcsit a hazudozásaival.

Cimili 2016.10.24. 22:30:43

@MacákékIcukája: De jó, h itt vagy, majd köztünk meggyógyulsz ám! :) <3

megcirógatlak csalánnal 2016.10.24. 22:31:00

Én majdnem profi szinten sportoltam, Tivy, az ilyen csalásokat észreveszem.(Soma)

MEGHALTAM GÖCIIIIIIIIK XDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.24. 22:31:21

@MacákékIcukája: Küldök egy kis gyógyító energiát! Polcold fel a lábadat!

Brandy9 2016.10.24. 22:31:29

Azt a köcsög, gyáva ratardált Tivit :O A többiek akarták h vigye ki Zsoltit, yahhh, mintha nem ő találta volna ki... Hogy hogy tud ez a gyökér hazudni ááá, Evelinnel együtt. Annyira jó lenne ha lejátszanák nekik a mocskos dumáikat. Amúgy Evire csak akkor szavaznék ha a málnát vinné, egyébként esélye sincs.

agimano 2016.10.24. 22:32:21

@PeniValdes: elvileg dolgozott, de érdekelne, hogy mi az a munka, amihez sem angol nyelvtudás, sem ész nem kell, és meg lehet belőle élni

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.24. 22:32:55

@agimano: biztos szökött málnával foglalkozott

MacákékIcukája 2016.10.24. 22:34:21

@Cimili: @VV Erőlegény: koszi skacok! 6 parnaval van felpolcolva. Akkorara van dagadva, mint allat, vagja az egesz labfejem a szoros gipsz

sdfghjkh 2016.10.24. 22:34:21

Erdekes, hogy minden szeriaba van valaki aki sose volt szerelmes ,de hirtelen a VV-be az lesz, aztan papucsoskodnak.... szep..

Krétagarbó 2016.10.24. 22:34:43

@Cimili: nagyon vastagok lettek a lábai.

Cimili 2016.10.24. 22:34:53

@Brandy9: Én Evi-tivcsi párbajnál azé inkább tivcsit hagynám bent a vellában.

agimano 2016.10.24. 22:34:56

az is vicces, hogy Tivy tökre be van szarva, hogy eltűntek a kis málnái

Cimili 2016.10.24. 22:36:17

Jobbra dugnak, balra dugnak. Hogy lehet így aludni?

2bullfighter2 2016.10.24. 22:36:54

@agimano: Nem akarlak elkeseríteni, de a külföldön dolgozó magyarok kb 70 százaléka mindenféle nyelvtudás és ész nélkül dolgozik külföldön és remekül megél belőle. Sokkal jobban mint itt a főiskolát, egyetemet végzettek többsége.

tvbuzi 2016.10.24. 22:37:38

Jó szűk vagy :DDDDDD

ewita 2016.10.24. 22:37:50

Mici miért kapja be mindig a tust? annyira undi,mindenki mindenhová bedugdossa ő meg nyalogatja! Blöáá

Cimili 2016.10.24. 22:37:50

@MacákékIcukája: Ott is olyan igazi gipszből készült gipszet tesznek a törésre?

Krétagarbó 2016.10.24. 22:38:04

@Cimili: én is, asszem.

Mici miért kapta be a zuhanyrózsát?

agimano 2016.10.24. 22:38:41

@2bullfighter2: igazából most éltem Németországban, és tisztában vagyok vele, de akkor is érdekel, hogy ő mit csinált kint

Cimili 2016.10.24. 22:39:35

Soma szerint őszintén szereti őt evcsi. De azért visszaköltözik tivcsi mellé. :DDDDDDDDD Bolha legyek, ha értem.

Plüsscukor 2016.10.24. 22:39:41

Sziasztok, ma is majdnem ellógtam az estét, de megérkeztem :)
Történt vmi érdekes?

Krétagarbó 2016.10.24. 22:40:15

Krisz is csak 3 perces?? Ajjaj, van baj.

ewita 2016.10.24. 22:40:16

@agimano: Facebookon írta egy srác ,aki azt állította hogy együtt laktak, hogy ilyen hűtőraktárban pakolt,de onnan kibaszarintották, utána mosogatott

agimano 2016.10.24. 22:40:25

szeretnék már egy vellagyereket, csak szegény halmozottan hátrányos lenne, sajnálnám nagyon

Mók_Ica 2016.10.24. 22:40:51

sziasztok, csak gyorsan bekukkantottam..... elkaptam a gyerektől a hányást és a lázat..... sz@rul vagyok....
evetke nagyon gáz, vitakultúrája nincs..... igazi lákátosként ordít, érvei nincsenek......lassan eléri, hogy bárkit visz ki, ő fog kint maradni.....

MacákékIcukája 2016.10.24. 22:41:18

@Cimili: aha, de csak ilyen reszleges gipszem van a verkeringes fenntartasa miatt

Krétagarbó 2016.10.24. 22:41:32

@Cimili: én sem értettem, csak már nem akartam itt égetni magamat:))

Cimili 2016.10.24. 22:42:08

@Mók_Ica: Ó bakker, gyógyulj meg hama!

szmoti 2016.10.24. 22:42:11

Én biztos megőrülnék ha mellettem szexelnének...itt meg minden második ágyon nyomják. Lehet egymástól jön az ihlet

plüssnyuszi 2016.10.24. 22:42:37

@ewita: @Krétagarbó: erotikusnak gondolja? így látta a pornóban? éhes? :-)

tvbuzi 2016.10.24. 22:43:01

@Krétagarbó: hát, Mici jó szűk és egyébként is egy éve csak szopat:))))

Cimili 2016.10.24. 22:43:19

Lakmuszpapíros barátság. Az meg milyen??????????

Mók_Ica 2016.10.24. 22:43:26

@Cimili: köszi :))) puszi

sajnos sixx drága nem írta bele a posztcsiba a lakmuszpapírt :))))

ewita 2016.10.24. 22:43:32

ja és itt bent is hangoztatta,hogy 500 ezret keresett kint,erre írtam,hogy az kb a 8 órás minimálbér ott kint

Krétagarbó 2016.10.24. 22:43:44

@Mók_Ica: jobbulást neked is, algopyrin nekem jót tett a múltkor, meg sok sok víz és alvás. (Én is elkaptam a gyerektől 1 hete)

plüssnyuszi 2016.10.24. 22:43:47

@MacákékIcukája: Gyors jobbulást, Icu! Együttérzek veled :-(

tvbuzi 2016.10.24. 22:43:57

@szmoti: csak 3 perc egy szex, fel sem ébredsz rá :DDDDD

Cimili 2016.10.24. 22:44:25

Pfeej, Zsóti állandóan a fogát piszkálja, turkál a szájában élő adás alatt is.

ewita 2016.10.24. 22:44:36

@plüssnyuszi: nem tudom de már többször láttam,amikor egyedül van is csinálja

Mók_Ica 2016.10.24. 22:45:19

@MacákékIcukája: neked is drága druszám :))))

@Cimili: zsóti villogtatta az intelligenciáját, amit tivy nem ért meg :)))))

Plüsscukor 2016.10.24. 22:47:50

@Krétagarbó: Lehet csak publicban :))
Megvolt neki Mici? Azta.

Mók_Ica 2016.10.24. 22:48:22

@Krétagarbó: algopyrinre allergiás vagyok, rubophen és víz.... nem is tudok mást inni, enni meg semmit.....és kösziiiii :))))

agimano 2016.10.24. 22:48:54

Tivy azért ült az ágyon, mert a jel született éppen meg benne

PirateHamster 2016.10.24. 22:49:08

@MacákékIcukája: neked is, vagy legalábbis kevésbé legyen fájdalmas és idegtépő.

Cimili 2016.10.24. 22:49:09

Rájöttem a tegnapi Hozés szakáll rajzra. Megint Zsótit figurázta ki.

Plüsscukor 2016.10.24. 22:49:30

Jéééé, Tivi éppen azt fejtegeti Zsótinak, amit mi is mondtunk tegnap, hogy nem él, hanem visszaél az intellektuális fölényével. Csak nem találja a megfelelő szavakat :)

Mók_Ica 2016.10.24. 22:49:49

@PirateHamster: köszi :))))

miért kell dzsinának magyarázkodni, hogy evetkére tett????? pffff

PirateHamster 2016.10.24. 22:50:08

@MacákékIcukája: ha már ilyen sokáig fog tartani a felépülés :( együttérzésem

Plüsscukor 2016.10.24. 22:51:01

@Mók_Ica: Mindenki dögrováson lesz lassan? Jobbulást! :)

MacákékIcukája 2016.10.24. 22:51:13

@PirateHamster: koszonom! Dokik (es masok) szerint is az elso het kva szar...

On: gina miert magyarazkodik evinek h rabaszta a jelet?

Mók_Ica 2016.10.24. 22:51:19

@MacákékIcukája: puszik <3

@Cimili: ugye hogy zsótié is rajzolt????

Cimili 2016.10.24. 22:51:33

@Plüsscukor: Néha úgy tűnik, h úgy magaráz a többieknek, mint VV Ati(Knap) a VV5ben, vagy nemtom melyikben.

Cimili 2016.10.24. 22:52:12

@Mók_Ica: Sztm igen, mert eddig nem volt ilyen a feje.

PirateHamster 2016.10.24. 22:52:18

@Plüsscukor: ne is mond, nekem is mandulagyulladásom van :( de egyébként időszerű volt, azon röhögtem, tavalyilyenkor pont ugyanez volt XD de legalább vissza tudlak olvasni benneteket :D

Cimili 2016.10.24. 22:53:20

Na Hozé megint utánozni fog valakit az arcával.

Krétagarbó 2016.10.24. 22:53:36

@Mók_Ica: óóó, akkor rubophen. Nyugi, érzi az ember, mikor már lehet enni. Fiad jobban van?

Mók_Ica 2016.10.24. 22:54:28

@Plüsscukor: nagyon régen nem voltam beteg..... a gyerektől sem kaptam el semmit..... most meg.... basszus..... mhelyen hányni elég szarcsi..... :((((

@MacákékIcukája: jaja, pont ezt kérdeztem én is.....

Plüsscukor 2016.10.24. 22:54:38

@PirateHamster: Jobbulást neked is! Ki ne dőljetek nekem itt sorban :)

Cimili 2016.10.24. 22:54:41

@PirateHamster: Ha má comingoutolunk itt, nekem meg hörghurutom van. Nappal semmisem, de az éccakákat végig ugatom.

ewita 2016.10.24. 22:55:52

@MacákékIcukája: nem vágom,h mi történt, de jobbulást,kitartást, fel a fejjel meg ilyenek! :)

Mók_Ica 2016.10.24. 22:56:03

@Krétagarbó: igen, ő már jobban van :))))

@Cimili: csupasz arc??? azzal kit?

Cimili 2016.10.24. 22:56:20

Meg köll állapítanom, beteg egy társaság vagyunk. :))))

Mók_Ica 2016.10.24. 22:56:45

@PirateHamster: óóóóóó..... az sem rossz.... jobbulást!!!!

Krétagarbó 2016.10.24. 22:57:05

@Cimili: meg neked is:) bakker, kész szanatórium. Hármaska, hozzam a kacsát?:)))

Mók_Ica 2016.10.24. 22:57:11

@Cimili: de legalább nem elme...... hihihihihi

ewita 2016.10.24. 22:57:28

@Cimili: Arra meg Bronho-stop! komolyan! nekem tavaly az asztma spray sem segített csak ez!

Mók_Ica 2016.10.24. 22:58:27

@Cimili: drága, te is gyógyulj gyorsan :)))) @Krétagarbó: ápolsz minket?? :)))) bár a kacsával nem sokra mennénk :))))

ewita 2016.10.24. 22:58:44

@Krétagarbó: amilyen uncsi volt megint az öfi nem csoda ha mindenről beszélünk csak arról nem
:)

PirateHamster 2016.10.24. 22:59:09

@Cimili: jajj, szegény cica, az a legrosszabb. Jobbulást!

Cimili 2016.10.24. 22:59:32

@ewita: Azt kaptam én is, asztma spray-t, de nem használ. Holnap veszek olyan Bronho-t.
@Krétagarbó: Kéne már ide is egy doki basszus. :D

tvbuzi 2016.10.24. 22:59:53

Korai makkömlésre mit tudtok ajánlani?

Plüsscukor 2016.10.24. 23:00:24

@Mók_Ica: hát ha sokáig nézzük ezt az évadot, még elme is lehet :)))

Cimili 2016.10.24. 23:01:37

Köszönöm mindenkinek!
Na lássuk azt a győzis fejet.

PirateHamster 2016.10.24. 23:01:41

@Krétagarbó: még mindig a kacsáson röhögök :D én hatoska vagyok :P :D

Krétagarbó 2016.10.24. 23:01:45

@Mók_Ica: persze, tartom a fejed, eddig mindig te segítettél másoknak, ez a minimum. :)

Haboskakaos 2016.10.24. 23:01:54

@Cimili: Hörghurutra a legjobb a hideg levegő, salvus vizes inhalálás (bár ahhoz kell egy párásító gépezet). Esetleg a prospan szirup. Nálunk is állandóan hazahozzák a gyerekek, jó immunis is vagyok már. :D de hálisten a kus drágáim is egyre ellenállóbbak. :)

agimano 2016.10.24. 23:02:20

plasztikai orvoshoz

Cimili 2016.10.24. 23:02:52

Ó, kivasalták az arcát. De mé kell ehhez napszemcsi?

2016.10.24. 23:03:15

@MacákékIcukája: Jobbulást!

Megint elvagyok utazva. Csak felvételről tudomnézni, de jókat írtok, csak így tovább!!!

@2bullfighter2: tapasztalatom szerint a nyelvet nem beszélő, ész nélül kint lévő magyarok/lengyelek/románok stb 70%-a nyomorultul él ottkint. Még a nyelvet beszélő eszesek is. Persze a betevő falat, meg a platformcipő/pufidzseki megvan, de lelkileg, identitástudatilag, kultúrálisanszarul vannak. Most Angliára gondoltam.

Aki Bécsben megtudja vetni a lábát, azt elhiszem, hogy jó, mert az kultúrálisan olyan mint itthon, csak tiszta, biztonságos érzés.

Ami még jó lehet tapasztalatom szerint: California. De ott azért virítani kell ám az észt, és a nyelvet is.

Mók_Ica 2016.10.24. 23:03:18

@Plüsscukor: dehogyis :))))

@Cimili: vasaltatott..... aham..... pffff

Plüsscukor 2016.10.24. 23:03:26

@Cimili: köhögésre hagymahéj teát és kakukkfű tea. Csodákat művel.

MacákékIcukája 2016.10.24. 23:04:05

Mar bocs, de a kva anyjat ennek a Gyozonek. Gina megmutatta a melleit erre o "El kellene kuldeni plasztikara"
Bmeg nezett ez mar tukorbe???

Cimili 2016.10.24. 23:05:20

@Plüsscukor: Akkor is, ha csak éccaka köhögök?

Plüsscukor 2016.10.24. 23:05:29

@Spitzbauer: Jajj, Calit imádom :) 4 hónapot voltam kint. Persze nem árt, ha tudod a nyelvet, de ha nem tökéletesen, akkor is elfogadnak.
Sőt, ha csak spanyolul beszélsz, akkor is gyönyörűen elboldogulhat az ember.

Mók_Ica 2016.10.24. 23:05:41

@Krétagarbó: köszönöm Krétácska :)))) ez igazán jólesett :))))

@Cimili: ez így menő..... ja, nem is... :))

agimano 2016.10.24. 23:06:07

Vivi szájában a borotva büntetett

2016.10.24. 23:06:08

@agimano: ősz lévén a málnák már szörpben vagy vmi jóféle vodkában vannak :D

Cimili 2016.10.24. 23:07:05

@MacákékIcukája: Sztem tök rendben vannak a Gina mellei. Sokkal szebb, mint a nagyok.

2016.10.24. 23:07:08

@MacákékIcukája: Ő/Ez/DJ Őzike már nézett tükörbe, aztán elment plasztikára, és ez lett belőle. Visszament, hogy nagyon fos a végeredmény, ott meg szétteték a kezüket, hogy hja kérem, xarból nem lehet várat építeni... :-DD

Mók_Ica 2016.10.24. 23:07:31

@MacákékIcukája: nézd, neki agya van kevés..... beszélni sem tud..... azt még nem tudnak neki adni......

2016.10.24. 23:07:45

@tvbuzi: vaddisznót ?!? napi 3x1 XD

MacákékIcukája 2016.10.24. 23:08:21

@ewita: koszi, szombat hajnalban a buli heveben eltortem a bokam :(

@Spitzbauer: koszi!

Jesszus ennyi beteg van itt? Mint valami online korhaz, olyanok vagyunk :)))))
Mindenkinek jobbulast!! mar nem tudom kovetni :D

Cimili 2016.10.24. 23:09:44

@Plüsscukor: Egyben főzzem meg a kettőt?

Mók_Ica 2016.10.24. 23:09:50

tivy ezeket azért csinálja, hogy bekerüljön a műsorba??? és ez szte vicces????

MacákékIcukája 2016.10.24. 23:10:42

@Cimili: @Spitzbauer: @Mók_Ica: utalom amikor valakit olyannal basztatnak amirol nem tehet. Genetika vazze, hallott ez mar rola? Nem mindenki akar kes ala fekudni

MacákékIcukája 2016.10.24. 23:12:00

@Mók_Ica: az ot szem rajongoja biztos jot rohog rajta :D

Plüsscukor 2016.10.24. 23:12:00

@Cimili: én külön szoktam. És nuku ízesítés, citromot nem szabad eleve a gyógyteákba. Cukor helyett meg inkább mézet, ha neked kell bele az édes.

Plüsscukor 2016.10.24. 23:13:10

@MacákékIcukája: Online kórház :) Sim Hospital :)))

agimano 2016.10.24. 23:13:39

@MacákékIcukája: szerintem ez szörnyű, ki a faszom ő, vagy bárki más, hogy azt mondja, hogy műtesse meg a mellét? nagyon sokszor a kis mell sokkal jobban néz ki, mint amit csinálnak belőle, sőt, szinte mindig

Krétagarbó 2016.10.24. 23:14:08

@Spitzbauer: californiában inkább csak a magasabban kvalifikáltabbak élnek meg. Az államok közül a legdrágább. A nyelvet nem nagyon beszélő, szaktudás nélküli, ész nélkülieknek inkább Florida. Olcsóbb, és sokkal több a tedd ide-takarítsd ki-mosogasd el munkalehetőség.

Cimili 2016.10.24. 23:14:25

Gratula most a szerkiknek. Szex közben megmagyarázza Evcsi, h ő mé nem fog szexelni.

agimano 2016.10.24. 23:15:02

haha, Zsuzsika néni

Mók_Ica 2016.10.24. 23:15:14

@MacákékIcukája: óóóó, azok már nincsenek fönt, alszanak :))))

bocsi, de győzi mit lovagol ennyit ezen az evetke-soma szexen??????????
óóóó.. a betelefonáló néni megmondja :)))))))))))))))))))))))))))))))

Haboskakaos 2016.10.24. 23:15:19

Na még annyit, elkanyarodva a vv-től. . :D
Van egy immunrendszer erősítő kúra, Broncho Waxom, húzósabb az ára. De nekünl bevált, lényegesen erősebb lett a gyerekek szervezete!! Augusztus óta nyomatjuk, és bevált. Pulmonológus ajánlotta. Na de nem nővérkéskedik itt. Aludnom kéne, holnap korán kelés. :)

Cimili 2016.10.24. 23:15:28

@Plüsscukor: Köszönöm!
Basszus, a mostani betelefonáló szerint Hozé egy vén kéjenc! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2016.10.24. 23:15:55

@ewita: EKG ! ha már csak paplan alatti maszatolásokat tudnak bevágni a 24 órás eseményekből…

alakult itt már zenei klub, sőt egyház is… nem lehetne még egy mozgalom ?

NETOSZ = (NEm akarok TObb SZexet látni)

MacákékIcukája 2016.10.24. 23:16:28

Uuauuauaaoooo Zsuzsika neni kiosztja Gyozit, ven kejencnek nevezi :))))))

Cimili 2016.10.24. 23:17:28

@MacákékIcukája: Meg azt is mondta, h az ilyen alakok szoktak leskelődni a bokrok mögül, vagy valami ilyesmit.

Cimili 2016.10.24. 23:18:39

@mentolos lecsó: Most fordulj el a tévétől!

Mók_Ica 2016.10.24. 23:18:58

@MacákékIcukája: és igaza van :)))))

@mentolos lecsó: nem bizony.... ilyet meg pláne, amit ezek nyomatnak.....

2016.10.24. 23:20:37

Somának tetszik Ávelinke „BELSŐJE” ?!?
Jah, megvan… 42”-os Taurus traktorgumi belső, erősen túlfújva…

agimano 2016.10.24. 23:21:04

Lóri és Dina, te jó ég

2016.10.24. 23:21:20

@Cimili: má kikacsoltam a 'csába....

Commodore 2016.10.24. 23:21:36

Puszi! Tesztelem az akciós whiskyt (aldi) megfázás ellen. reggelre orrplasztika lesz

Mók_Ica 2016.10.24. 23:21:59

óóóóó.... dina és lóri egymás nevét + oroszlánt tetováltatták az ujjukra.....
ez már berkinek és szabó zsófinak sem jött be.....

Plüsscukor 2016.10.24. 23:22:44

A BV-t Gy-vel úgy nézem, mint a reklámokat. Amikor ő beszél, leveszem a hangot.

Cimili 2016.10.24. 23:22:57

@Plüsscukor: Dobtam 1 privit, mert van amit nemtok.

Mók_Ica 2016.10.24. 23:23:24

@Commodore: orron keresztül??? óóóó

Cimili 2016.10.24. 23:24:03

@Commodore: Ez komoly? Mondd, h csak viccelsz!

Mók_Ica 2016.10.24. 23:24:33

óóóóóóó győzi szeret minket..... milyen szerencsések vagyunk

2016.10.24. 23:26:08

@Krétagarbó: Alapjában nem szeretem az USÁ-t. Ha jól számolom 11 államban voltam, de egyedül California tetszett valamelyest. A többi túl koclka. Hawaii-t tervezem :-DD

ewita 2016.10.24. 23:26:34

@Cimili: egy megfázás után 5 teljes hónapig köhögtem, 3 féle asztma,2 féle gyógyszer, az egyikre allergiás reakció,sópipia minden volt és semmi haszna! Taliztam egy ismerőssel ő kérdezte,hogy baszki te még mindig köhögsz? vegyél már bronho stoppot,hát mondom nekem már mindegy, bármit beszedtem volna hogy segítsen és ez segített! igaz 1 nem volt elég és nem is óccsó de mind1, amúgy Kakukkfű kivonat! :)

ewita 2016.10.24. 23:29:01

@Mók_Ica: azért a pár hétért kár is, megeszik a kiló sót ? :D

Cimili 2016.10.24. 23:30:24

@ewita: Legutóbb tavasszal volt, akkor 2 hónapig köhögtem, de télleg csak éjszaka. Mindig ez van, ha betegen hozzák el az unokámat, h vigyázzak rá, mindig elkapom. De csak ezt a nyavalyást, a többit nem kapom el.

Mók_Ica 2016.10.24. 23:35:00

@ewita: dehogy eszik..... majd mennek lézeres tetkóleszedésre ....

@Cimili: naturland a gyártó, a neve: elixirium thymi compositum - ez a kakukkfüves..... olyan mint régen a mixtrura pectoralis (ha jól emlékszem) és hatásos :)))

Plüsscukor 2016.10.24. 23:35:31

@Cimili: MEgvan, megtaláltam, betette a spam-ek közé

Krétagarbó 2016.10.24. 23:37:30

@Spitzbauer: hawaii-t én is tervezem. Én veled ellentétben szeretem az USA-t, többször voltunk/megyünk, vannak még felfedezni való természeti kincsei (számunkra). (Pl. kanyonok Utahban)

Mók_Ica 2016.10.24. 23:39:23

mindenkinek jó éjt, a betegeknek jobbulást :))))

Cimili 2016.10.24. 23:40:40

@Krétagarbó: De jó lehet oda elutazni, arra felé még sosem jártam.

Cimili 2016.10.24. 23:41:34

@Mók_Ica: Köszi neked is. És jó éjt! :) Gyógyulj meg, igyál kólát az kitisztít!

Cimili 2016.10.24. 23:42:43

@Plüsscukor: Köszönöm a választ!!!! :)
Jó éjt mindenkinek!

2016.10.24. 23:55:23

@Krétagarbó: Nekem a legnagyobb kedvencem a Monument Valley volt. Oda mindenképp el akartam menni. Azóta is röhögöjk a cowboy filmeken, hogy mi a f@szt kolbászoltak ott a semmi közepén állandóan.
Az USÁ-t mint életteret nem szeretem (arról volt szó, nem?), mint túrista, a legjobb: beszélnek angolul, olcsó, teli van jobbnál jobb helyekkel, és minden működik. A sör is finom (Bud). Mi kell még??
Az hogy túrista legyél, és ne ott lakj. :-DDD

Commodore 2016.10.25. 00:11:52

@Spitzbauer: Korán zártak a nájtklubbok.. volt ahonnan kibasztak (ocean drive) .. :-) amúgy menő

Krétagarbó 2016.10.25. 08:02:59

@Spitzbauer: ahogy írod, ott minden működik. Nekem tetszene, én élnék ott szívesen.

hannamontanna 2016.10.25. 08:17:33

Helló! Ez nagyon jó, itt ismeretterjesztő társalgás is folyik :-D Tetszik!
De hol a poszt?

Moltobene 2016.10.25. 08:18:33

Nos, az usa szépségei után pillanatra visszakormányoznám e kicsiny ladikot a VVizekre: tegnapi öfi után Evelin biztos bukó, még Ati, vagy Gina ellen sem jönne viszza akkor sem, ha azok szerdáig naponta 6 órában járnának körbe a villaudvart sípolva, és "Orbántakaroggy"-ot skandálva.
Tivy eljutott arra a szintre, hogy már sajnálom, Zsolti viszont arra, hogy lassan már olyan irritáló lesz, mint egy méretes porcica az orr legfelsőbb üregében. Ati viszont egész ügyesen manőverezik: az egyéniség hiányát mindenki felé megértő hallgatással és bólogatással kompenzálja, ami jó taktika, ha nem akar ellenségeket az ember. Dávidnál lassan a csirkéstálja is érdekesebb, Vivi fakó lett, mint egy elnyűtt matrac, Krisztián lappangó pszichopata, Somától meg előre félek, hogy Evi kiesése után két hétig zokogni, ruháját megtépni, és fejére homok híján a csikktartó bödön tartalmát szórni fogja.

2016.10.25. 08:51:35

@MacákékIcukája: Ne fogd vissza magad ! Nem kell bocsánatot kérni ! Én most láttam a BV-t. Hát Őzike miért nem vezették rá qrva anyádra a vezérbikát ?!? Te koszlot, elmaradott, ózdi szardarab !!!
Hogy lehet ezt a férget még képernyőre engedni ???
Az oké hogy ez egy trash műsor, de ne keverjük már össze az alpári igénytelenséggel.

Olyan pipa vagyok, hogy még köszönni is elfelejtettem !

Jóóóóó Reggelit Mindenkinek !

Girhes Joe 2016.10.25. 08:53:52

@Moltobene:

Ez igen, hogyvolt bejegyzés non plus ultra, 367%-os normateljesítés, gratula. :))) Mindent tudok ennyiből a vv8 aktuális állásáról. :)))

hannamontanna 2016.10.25. 08:58:58

@Moltobene: Szép összefoglaló :-D Evelin egy ritka irritáló egyén, péklapát pozitív. Korrekt jellemábrázolások, talán még Zsótinak adnék egy esélyt.
@mentolos lecsó: Azt a BV-t amit Győzi vezet, én már nem nézem, mert hányingerem van a kéjelgő fejétől. Komolyan, mint valami pedofilgyanús, perverz kukkoló. Undorító, még ahogy néz is a nőkre. A legelső csaj kiesésekor szinte szemmel meg*ta szegényt. Nagyon rossz az irány.

2016.10.25. 09:05:19

@hannamontanna: ennek a rézbőrű faszkalapnak nem böriben lenne a helye, vmi adócsalásért ?!?!

hannamontanna 2016.10.25. 09:13:22

@mentolos lecsó: Dehogynem. De ha nem azért, akkor bármiért :-D Pedig tud normálisan is viselkedni ha akar. De nem akar.

ewita 2016.10.25. 09:18:05

reggelt blogtársak! Betegenek jobbulást!
Jól láttam az öfi végén mai ajánlóban,hogy Mici Zsótival lesz összebilincselve? nyafogott,hogy ballal nem tud segget törölni. Na ha tényleg az érdekes lehet! :)

hereverő heverő 2016.10.25. 09:26:29

Jóreggelt Blogtársaim, Elvtársaim, Törött lábú sorstársaim

szmoti 2016.10.25. 09:26:55

Sziasztok!

@ewita: én is úgy láttam, valaki említetze is tegnap, hogy mókás lenne, ha mici-zsótival kerülne össze. Legalább így nem az alap párok lesznek együtt :)

hereverő heverő 2016.10.25. 09:39:17

Na akkor:
USA nem anyira király hely, egyetértek azokkal akik nem akarnak ott élni. Én is voltam elég sokat, nem tudom hány államban (nekem Vermont és Maine tetszett fenntartások nélkül). Sőt, hívtak dolgozni is, de nem mentem (Denverbe). Felszínes az az ország, amit turistaként látsz az csak a kéreg. Az valóban működik, az jó és szép. De az emberek mögötte... tiszta VV bármennyi, és komolyan gondolom. Persze vannak kivételek, szerencsére én kivételekkel érintkeztem leginkább. A Bud pedig lóhúgynak is gyenge.

Ginának jó melle van, de az arcával mit képes csinálni néha, egészen elképesztő. Jó karban lévő 40-45 évesnek tűnik. Aztán változik, és szép nő lesz belőle... kaméleon. De ha Tivinek enged, onnantól ő is lapát, kasza. Mehet plasztikára Győző mellé.

Mici és Zsolti jó páros lesz, Zsottika majd jó alaposan megnézheti, milyen is a rendes p..na, úgyis kíváncsi volt. Segítő kezet nyújthat törölközésnél. De mit fog csinálni, amikor Mici épp oboaversenyt játszik ? Csorgatja a nyálát, vagy beszáll segíteni ?
... fujj alpári heverő, kéremkapcsojjaki

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 09:42:45

Jódreggelt!

Belenéztem a tegnapiba... Evelin jobb kezes, mutatóujjas fenyegetős kommunikációját látva Lucille-ért sóvárogtam (remélem érti valaki). Nem bírtam tovább nézni.

Hogy valami érték is legyen: youtu.be/yRYFKcMa_Ek #VV&ZF

Plüsscukor 2016.10.25. 09:43:49

Jó reggelt topiklakók. Ki a mai poszt-soros? Bevésnék neki egy feketepontot, mert már rég megittam a kávémat.

Cérnahuszár 2016.10.25. 09:48:15

@Krétagarbó: én annyit hámoztam ki tegnap az evelin-mici vitából, hogy evelin arra próbált kilyukadni hogy mici hangyányit kettős mércével mér, mert amikor bejött ugyanazt kapta tőle amit most a szemére hány ginával kapcsolatban
csak veszekedés lett belőle és elsikkadt a lényeg

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 09:53:13

A betegeknek jobbulást (kicsit kapcsolódva USA-hoz és Sixx-hez :-)): youtu.be/XwMjLjB2Hlw #VV&ZF

Plüsscukor 2016.10.25. 09:54:15

És, hogy ontopik is legyek: ezen az Áválinen teljesen kiakadok. Tényleg meggyőződése, hogy Mici is féltékeny volt rá... és nekem ebből az jön le ismét, amit már korábban is leírtam, hogy egy utolsó manipulatív dög, mégpedig olyan, aki minden embert a szexepiljével, szexuális vonzerejével akar befolyás alatt tartani - a nőket úgy, hogy az általa vélt szexuális fölényét folyamatosan az orruk alá dörgöli. Annyira száni, és visszataszító is egyben. Valaki szólhatna már neki, hogy egy nő nem csak pin*ból van.

SocialWorker 2016.10.25. 09:54:41

@Cérnahuszár: ugyanakkor evelin pedig ugyanazt csinálja ginával, amit vele csináltak...szóval egyik kutya... viszont mici egy jó pár szinttel értelmesebben kezelte a dolgot, még akkor is ha már nem volt messze alkoholilag a "nyussssssziiii" fázistól :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 09:56:16

@Plüsscukor: Egy párhuzamos valóságban él, ahol minden a saját pinája körül forog. Reménytelen eset.

Plüsscukor 2016.10.25. 09:57:18

@Cérnahuszár: ez akár igaz is lehetne, de nem Evett esetében. Nyilván ő más reakciókat váltott ki, mint Gina, épp az imént írtam fentebb, hogy miért. Besuhant oda, mint valami végzetasszonya, és várta a hatást, hogy mindenki elájuljon tőle. Az ilyennel én is utálatos lennék, pedig egyébként nem jellemző ez rám.

Plüsscukor 2016.10.25. 10:00:33

@SocialWorker: ugyanazt csinálta, mert egy aljas kis dög, akinek a szeme szikrát szórt a féltékenységtől. A saját, önbizalomhiányból fakadó féltékenykedését vetítette ki Mici viselkedésére.

2bullfighter2 2016.10.25. 10:00:40

@SocialWorker: Evelin bárkit visz ki fog esni a hihetetlen proli stílusa miatt ez egyértelmű, de abban én teljesen igazat adok neki, amit tegnap Micivel kapcsolatban mondott. Mici pontosan ugyanazt csinálta Evelinnel és Zserivel, mikor ők bejöttek, mint amit most Evelin szemére vet Ginával kapcsolatban. Csak megszépíti némiképp az, hogy nem most történt, hanem másfél hónapja.
Evelin azt is teljesen jól látja, Mici azért közelített Gina felé, mert Krisztiánon kívül a kutya nem kíváncsi rá ott bent.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:03:58

@2bullfighter2: Evelin hiába vet bármit is Mici szemére, mert ez nem teszi meg nem történtté azt, ahogyan ő viselkedik. Ezek a hülyék még mindig egymást akarják meggyőzni, nem a nézőket.

Akasa27 2016.10.25. 10:08:10

@Commodore: engem útlevél nélkül nem engedtek be egy bárba (inkább otthon a bőröndömben őrizgettem, nehogy kocsmázás közben elveszítsem) pedig rég néztem már ki 18-nak.:) ez san franciscoban történt. :) nekem new orleans a vágyam, egyébként az egész usa nem érdekel.:)

2016.10.25. 10:08:18

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: tegnap hajnalban neztem meg lucille-t, nem kellett kave, wattafakkoltam rendesen.

2bullfighter2 2016.10.25. 10:11:01

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ebben igazad van. Én csak azt mondom, hogy egyik kutya másik eb. Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. Jellemben nem sok különbség van köztük, csak Evelin stílusa, kommunikációja "látványosabb", kifelé, nézői szemmel taszítóbb. De maga a tett, amit felró Mici Evelinnek, az ugyanaz.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:12:23

@Biriksz_Krokiksz!: Én csak azt sajnáltam, hogy nem tudtak meglepni. Számomra evidens volt a cliff feloldása, és az újabb csavar is utána. Utóbbi persze nem azért, mert nem állt jól a szeme se. :-)

Haboskakaos 2016.10.25. 10:13:07

@Plüsscukor: Ő ezt fel is vállalja, hogy kurva jó nő volt mikor bement! 53 kilósan, szépen megcsinálva, meg olyan volt a ruha, hogy abban csak illegve-billegve tudott menni. Szegény, mindjárt megsajnálom... :)

Plüsscukor 2016.10.25. 10:13:07

@Akasa27: Á, nem csak téged tüntettek ki ezzel a figyelemmel :)
Egy kb 70 év körüli néni előttem fizetett a kasszánál, és vett valamilyen alkoholt is. A pénztárosnak kötelezően el kell kérni tőle is a jogsit, hogy elmúlt-e már 18 :)
Az én útlevelemet pedig, nem csak, hogy elkérték egy iszoda bejáratánál, de még a kamerának is bemutatta a secu srác :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:14:40

@2bullfighter2: Ezzel azért vitatkoznék, mert szerintem cseppet sem azonos fajsúlyú dolgokról van szó. Van azért abban valami különbség, amikor valaki nyuszíííí üzemmódban premier plán konfrontálódik, meg aki egy sarokban kurvázik valakit a háta mögött, csak azért, mert létezik.

Plüsscukor 2016.10.25. 10:15:21

@Haboskakaos: Igen, és ugyanabban a ruhában most meg úgy néz ki, mint egy jól megtermett pézsmatök.
Amúgy amikor bement, akkor is csak addig volt szép, ameddig meg nem szólalt.

SocialWorker 2016.10.25. 10:16:51

@Haboskakaos: azé' a jó nő nekem nem itt kezdődik. meg nem azzal végződik, hogy me' milyen jól megvót csinálva. hagyjuk már. egy jó nő tartalommal is meg van csinálva, rohadtul nem az 53 kiló a lényeg. le se szarom. hiába, ha faszi lennék, bottal nem nyúlnék hozzá.

Haboskakaos 2016.10.25. 10:18:26

@Plüsscukor: Amúgy, mikor ezekben a giga magas sarkú cipőben megy, meg a többi lany is, fogom a fejem hogy minek erőltetik????? Mint akik éppen hasra akarnak esni! Azok a cipők fúj! Nő létemre nekem nem tetszenek.

Haboskakaos 2016.10.25. 10:20:25

@SocialWorker: Igen, igazad van. Ahhoz úgy is kéne viselkedni. Nekem amúgy tetszett mikor bement, akkor szép volt az arca. De igen, csak addig amíg meg nem szólalt.

hereverő heverő 2016.10.25. 10:21:14

@Akasa27: @Plüsscukor: Tőlem is mindig elkérték, kötelező nekik. Sok helyen 21 éves korig nem ihatsz legálisan, New Yorkban pl. Sőt nyilvánosan (utcán) sem, ezért teszik papírzacsiba a piákat.

SocialWorker 2016.10.25. 10:22:14

@Haboskakaos: hát igen, és amit már korábban írtam is, szerettem volna, ha ledöntögeti a sztereotípiákat és lehetett volna azt mondani, hogy na tessék! végre itt egy cigánylány, aki szép is, okos is, jó fej is. ehelyett csak erősíti az emberekben eddig kialakult képet a cigányságról. kár.

SocialWorker 2016.10.25. 10:22:43

amúgy mi a megmeredt van már a mai poszttal??

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:22:54

@Plüsscukor: Evelin nem volt szép akkor sem. Agyonsminkelve, beállított, photoshoppolt képen igen, de amint megjelent a kamera előtt, másodpercenként kezdett foszlani róla minden. Már akkor irritálni kezdett a testbeszéde, amikor megszólalt a villába menet előtt. Azonnal a helyére tette nálam. A lába ronda, a feje tipikus, a melle meg a melltartóban ilyen, de amúgy semmi extra.

Kíváncsi leszek, hogy vajon azt az egy ruháját veszi-e fel a párbajra is?

ascii 2016.10.25. 10:23:54

@Haboskakaos: aki nem tud magassarkuban járni az ne vegye fel, nevetséges egy látvány, amikor egy nő a holdjáróban feszeng.

2bullfighter2 2016.10.25. 10:23:55

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ne csináljunk már úgy, mintha Mici kiközösített áldozat lenne. Ő (is) tehet arról, hogy a pozíciója olyan lett bent amilyen. Olvastam hogy többen nem tudják már, hogy Zsoltinak mi baja Micivel. Hát nem emlékeztek, hogy mindenki háta mögött beszélt, de legfőképp Zsolti háta mögött. Amikor a nyelvfelmérő volt és Zsolti lett az idegenvezető és Budapesten egy kocsiban ülve kalauzolt egy koreait, akkor mielőtt kilépett az ajtón, megjegyezte a többieknek: Amíg nem vagyok itt, jegyzeteljétek, hogy mit mond rólam Mici. Innen az ellenszenv. Egyáltalán nem szemtől szembe mondta/monja ő el, hogy kivel mi a baja, hanem a háta mögött. A szemtől szembe konfrontálódás, az általában akkor jön, mikor leissza magát. Egyébként meg nem.

hereverő heverő 2016.10.25. 10:24:17

@Haboskakaos: @SocialWorker: Látjátok feleim szümtükkel, az egyik nő nőbb lesz, a másik nő meg varacskosdisznó. Mici, Evelin. Nem a súly számít nyusssszii

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:24:19

@SocialWorker: Pontosan! Tegnap(előtt) is meg lett csinálva és az legalább reális képet mutatott róla. Csak éppen akkor nem a sminkes, hanem Soma csinálta meg.

Akasa27 2016.10.25. 10:25:04

@hereverő heverő: igen, tudom.:) a házigazdám felesége látott budapesti utcánpiálós fotókat és 3 napig egy irányba forgott, hogy ilyet lehet.:)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:25:39

@Haboskakaos: Nem a cipő a baj, hanem az, hogy nem tudnak benne menni. Igaz, nem arra valók.

nem kéne... 2016.10.25. 10:30:32

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:

a cipő nem arra való, hogy menni lehessen benne?
nekúrjálfelidegileg.

Haboskakaos 2016.10.25. 10:30:34

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: @ascii: Na én ezért nem veszek fel ilyen magassarkút. Szerintem én is ilyen böszme módon mennék benne. :D

Haboskakaos 2016.10.25. 10:32:12

@SocialWorker: Pedig vannak okis, csinos, értelmes, kedves cigánylányok. Én is ismerek. Csak azok nem mennek be a VV-be szerepelni.

SocialWorker 2016.10.25. 10:32:25

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: direkt azért fogalmaztam így, mert reméltem, hogy valaki ráharap :P :D hát köszi! :D

SocialWorker 2016.10.25. 10:34:00

@Haboskakaos: persze! naná, hogy vannak én nem is mondtam, hogy nincsenek, szerencsére én is ismerek jó párat, csak szerettem volna, ha ezt, így a tévében, ami sokakhoz eljut (sajnos...)is látják az embereken és talán egy picit tudott volna javítani a megítélésükön. és tényleg sajnálom, hogy nem így lett.

SocialWorker 2016.10.25. 10:34:33

@Haboskakaos: böszme módon! hahahaha! igen, ezzel én is így vagyok :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:34:37

@2bullfighter2: Hát ja, így is láthatod. "Jé, ott egy fa, meg ott is, no meg amott is, és itt is, meg arra is, mindenhol fa!" Nos, ezt hívják erdőnek.

Haboskakaos 2016.10.25. 10:35:05

@2bullfighter2: Persze, de Zsolti is ugyanilyen sunyi. Mint ahogy, az összey villalakó! Jönnek itt az "én mindig őszinte vagyok. Megmondom mindenki szemébe..." dolgot, de közben mindenki kibeszél mindenkit a háta mögött. Csak ezt nem veszik észre.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:36:09

@nem kéne...: Ez a cipő nem arra való, amit pl az öfiben láttál a lábán.

Haboskakaos 2016.10.25. 10:36:36

@SocialWorker: Igen. Azt akartam kihozni belőle, hogy aki értelmes, normális, nem megy be, vagy be se válogatják!

Haboskakaos 2016.10.25. 10:38:01

@SocialWorker: Annyira nincs rá szó, hogyan mennek benne, valahogy a böszme ugrik be! :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:38:18

@SocialWorker: Magas labda volt. A ráharap még eljöhet Somának. Igaz is, a lény kijelentette korábban, hogy ő szeret szopni, oszt semmi. Igaz, az nem pókhálós.

hereverő heverő 2016.10.25. 10:43:06

@Haboskakaos: Valamennyire mindenki "sunyi", te is én is. Ugyanis mindenki mindenkiről beszél a háta mögött, mi is kitárgyaljuk itt őket (mondjuk ők ezért mentek be, hogy mi kitárgyaljuk). A baj ott kezdődik, amikor uszítás is van, nem csak tényszerűen közöljük: "Zsolti buzi, tudtad ?" hanem: "Te, ez a Zsolti akkora buzi, fujj undorító kis féreg. Ugye te is rühelled a buznyákokat, mert te jó ember vagy ?"
Na ott benn pont ezek mennek.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:44:22

@nem kéne...: Fotózás, lábak hangsúlyozása, vágyfokozás...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:45:21

@hereverő heverő: Max alulról a hajhagymákba, amint átzúgtak a belső vákuumon.

hereverő heverő 2016.10.25. 10:45:30

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Vágyfokozás ? Rohanok a mezőgazda boltba vasvilláért, fokozott vággyal

Akasa27 2016.10.25. 10:45:31

@Haboskakaos: tessék mondani, mikor van gyógyszerosztás? rám férne valami ütős cucc. :)

SocialWorker 2016.10.25. 10:46:00

@hereverő heverő: annyira gusztustalanul közönséges ez "nő", hogy okádnom kell tőle. nem tudom, hogy ez férfi szemmel hogy jöhet le, de nőként egyszerűen rosszul vagyok tőle, hogy akár egyetlen kategória is van, amiben együtt szereplünk (nő). pfúj.

Akasa27 2016.10.25. 10:46:33

@hereverő heverő: marhácska! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Haboskakaos 2016.10.25. 10:47:12

@hereverő heverő: Na ez az! Pontosan! Nagyon +1!! Nem mindegy, ki mennyire mondja kiszinezve, vagy rosszindulattal a dolgokat valakiről.

hereverő heverő 2016.10.25. 10:47:43

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: BAkker, ez csak most világosodik meg előttem ! EZÉRT mennek el 2 perc (SE) alatt a mega-hyper-extra-alfa kanok ! Hát akkora ott a vákum, hipphopp kiszívja az .. erejüket

Haboskakaos 2016.10.25. 10:48:04

@Akasa27: Ebéd előtt! Már bekészítettem a saját adagom is! :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 10:48:06

@SocialWorker: Úgy, hogy a dekoltázsig jutnak, ergo az igényteleneknek jön be.

2016.10.25. 10:54:29

@Haboskakaos: mint ahogy vannak rendes taxisok, nem hülye rendőrök stb...
csak jobban szembeötlik a negatív megerősítés, mint a pozitív...
és már készen is vannak a sztereotípiák...

hereverő heverő 2016.10.25. 10:58:16

@SocialWorker: hidd el, férfiszemmel még rosszabb. Mert a normális férfiak nem csak a külső alapján ítélnek. Sőt. A külső csak arra való, hogy a nőket meglássuk, a többi már az ismerkedés és a megismerés következménye. De mivel minden pasi más-más nőt preferál, ezért mindenkinek ugyanannyi esélye van, csak hogy példát hozzak két színész: Onedin kapitány (Peter Gilmore) a sorozatban ismerte meg sorozatbeli feleségét, Anne Onedint (Anne Stallybrass) és ők ketten a való életben is együtt maradtak boldog házasságban. Pedig A színésznő egyáltalán nem csinos, még brit szemmel sem :)

Cérnahuszár 2016.10.25. 11:01:12

@2bullfighter2: erre akartam én is mutatni, egyik 19 a másik hámhúsz
mindkettő szivornya
mondjuk engem ez nem zavar hogy bactatják az új húst aki éppen megjelenik, amig nem én vagyok ott

Akasa27 2016.10.25. 11:02:25

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: és tényleg....
a boldog 90-es évek jutnak eszembe, mikoris egy péntek esti buli után a másnapi bs-ben tartott dobsón az első sorban aludtunk nyitott szájjal, csorgó nyállal....
mosmegmán a kurva tücsök ciripelése miatt se bírok elaludni....ehhhh

SocialWorker 2016.10.25. 11:03:22

@hereverő heverő: azért jól esik ezt olvasni... :)

hereverő heverő 2016.10.25. 11:06:17

@mentolos lecsó: A sztereotípiák valamiből csak kialakultak, nem? A rendes taxis pont olyan ritka, mint a fehér holló, ugyanis egy idő után akinek nincs gyomra átverni az utasokat, azt kiutálja a "normális" taxis közösség. Pont így a rendőrökkel, ott a hivatali fasságokat kell betartani, és ha nem vagy hülye, akkor is annak látszol. Mondjuk vasutasnak sem kötelező menni - de predesztinál az is :))

hereverő heverő 2016.10.25. 11:09:32

@Akasa27: És már a BS is vagy 15 éve porig égett :)

2016.10.25. 11:10:29

@Akasa27: gyere menjunk kiszabaditani!!!!

SocialWorker 2016.10.25. 11:17:24

@hereverő heverő: mondjuk visszatérve akkor valószínűleg elég kevés a "normális" férfi, mert sajnos nem ez tapasztalható, hanem inkább az, hogy a külső legyen rendben (ja, persze, mi az, hogy "rendben" meg kinek mi... de érted), aztán a többi meg nem annyira fontos. szerintem kevesen veszik a fáradtságot, hogy a nem tökéletes (érted..) külsejű nőt megismerjék egyáltalán...

Akasa27 2016.10.25. 11:18:06

@hereverő heverő: "s egykor szűz voltam én is, százszor szebb a szépnél....."

hereverő heverő 2016.10.25. 11:18:49

@SocialWorker: azok a szó képletes és valóságos értelmében is faszok

Akasa27 2016.10.25. 11:20:51

@SocialWorker: azért nem ennyire rossz a helyzet. azok a férfiak, akik "Ilyenek" meg is érdemlik azokat a nőket.....zsák a foltját.

SocialWorker 2016.10.25. 11:22:06

@Akasa27: hát nemtom... szerencsére nekem nincsenek ilyen rossz tapasztalataim, de sok mindent látok a környezetemben. és bizony igen sok, tök normális barátnőm szenved...

hereverő heverő 2016.10.25. 11:27:06

@SocialWorker: De hogy ki is fejtsem a saját normális férfi szemszögemből: ha csak a külsőt nézi valaki, akkor az sekélyes semmilyen kapcsolat lesz, ha lesz egyáltalán. Akkor kósza numerák lesznek csak belőle ami egyik félnek sem fog kielégülést okozni. Nagyon hamar megunják egymást, aztán rögtön utána mindkettő keres másik mindennapi betevőt, és mindkettő egy önző, odafigyelésre képtelen selejt emberré válik, legalábbis társadalmi szempontból. De ide sorolom azokat a pasikat is, akik lefitymálják a feleségüket/más feleségét, mert az a gyerekszülés után elhízik.
Hogy kevés-e a normális pasi ? Nem tudom. Én magamat semmivel nem tartom többre mint az átlag, szeretném hinni hogy az átlag pasi ugyanígy gondolkodik csak maximum nem olyan mélységekig akarja megismerni a partnerét mint mondjuk én.

hereverő heverő 2016.10.25. 11:31:59

@Akasa27: Ezeknek a pasiknak nincs igényük többre, azt hiszik, tök normális a kapcsolatuk. A tetves életben nem fognak senkit valódi szerelemmel szeretni, és kurvára nem értik meg, hogy mit jelent már háromkor ünneplőbe öltöztetni a szívedet.

hereverő heverő 2016.10.25. 11:34:50

@Akasa27: És én is egészen fiatalon születtem :)))

hereverő heverő 2016.10.25. 11:35:24

@SocialWorker: :))))) Csak ha jól nézel ki :))))))))

SocialWorker 2016.10.25. 11:36:11

@hereverő heverő: na jó, most hangosan felkacagtam... :)))

Akasa27 2016.10.25. 11:52:36

@hereverő heverő: szerintem ez az egész "párkapcsolatosdi" túl van bonyolítva. először meg kellene tanulnia mindenkinek egyedül is jól éreznie magát, aztán jöhet a kapcsolat. csak azért, hogy legyen valakim nem kell. ha 3-kor ünneplőbe öltözteted a szíved, estére pecsétes lesz.:)

2016.10.25. 11:53:53

@hereverő heverő: ájjj, ájjj, ájjj.... én veled vagyok, tesssó !

hereverő heverő 2016.10.25. 11:59:21

@Akasa27: Ez mindenkinek saját preferenciája. A párkapcsolatot ne a házasság alapján definiáljuk, hanem a valódi együtt élés alapján, amikor a férfi ugyanúgy társként tekint a nőre mint viszont. Valószínűleg aki erre képes, az képes egyedül is jól érezni magát, de pont ő fogja még jobban akarni a társat, mert mindenben jobb ha megoszthatod valakivel az élményeidet.

hereverő heverő 2016.10.25. 12:00:17

@mentolos lecsó: Há tudom én ásztat tesó ! :)))))

SocialWorker 2016.10.25. 12:06:16

na, megjött az új poszt, gyertek oda! :P

Krétagarbó 2016.10.25. 15:57:36

@hereverő heverő: vegasban futkosott pár 22 éves szülinapos, hb-es kitűzővel, és marhára örültek, hogy immár nagykorúként kirabolhatja őket a félkarú és végre ihatnak a bárban alkoholt is:)

Krétagarbó 2016.10.25. 16:01:56

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ketteske, türelem, még a metrón ülök:)

2016.10.25. 19:59:05

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: off nem irom le, h mit gondoltam, mert durvan nem idevalo, de majd osszefutunk a resz kibeszelese alatt. rendesen be voltam tojva mar csak a kepregeny miatt is.
süti beállítások módosítása