Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x59 – Vissza a civilizációba (18+)

2016. október 25. 12:01 - Bruti

Nagyon szomorúan néztem a tegnapi összefoglalót, mert tudtam, hogy nekem kell ebből valamit kibogarászni, és ugye hát sok történés nem esett, ha csak azt kétszer másfél percet nem számoljuk, amíg a Krisztin és Soma megpróbált valamit letenni az asztalra. Jön Bence, aki szó szerint pörög, mint a bádoglavór, hisz tudja, hogy legalább neki villantania kell valamit, ha már a lakók ilyen unalmasak.

11_6.jpg

Vége az öko hétnek, aminek nagyon megörült mindenki, hisz ki a fasz akar egy kis sült csirkéért nyolc órát tekerni, mikor eddig meg ingyen volt? Persze, hogy senki, de bezzeg mikor a súlyosabb egyéniségek dagadt seggére terelődik a szó, akkor meg megy a sértődés. És persze egy öko hét végét stílusosan mi mással ünnepelhetnék meg a lakók, mint egy halom junk food-al. Ezek a nyomorultak úgy megörültek a szottyant mekis hamburgereknek, meg a kimeredt sült krumplinak, mint Csubakka a bolhanyakörvnek. Zsóti szerint ez egy kis szelet volt a mennyországból, Lakatos meg a Kánaánt emlegette valószínűleg bibliai értelemben. Vivi lett a Bolygó Kapitánya, és ezt két hamburger egy időben való orcájába tömésével ünnepelte meg. Ettől viszont úgy nézett ki, mint egy hörcsög, ami épp megpróbálja lenyelni Andy Vajnát.

1_11.jpg

De nem mindenki tudott örülni a civilizáció visszatértének. Ott volt pl. az Önérzetes Soma, akit az idegesített, hogy néhányan csaltak. Nyilván itt Intelligens Dévidre gondolt, aki éppen ekkor fújt egy flakon hajlakkot a fejére, és olyan durva lakkpárába burkolózott, hogy azok a borostyánba kövesedett moszkitók jutottak az eszembe a Jurassik Parkból. Emberünk inkább elbújt a sufniba, de ott meg Zsóti fújta lakkal a fejit (Mi van itt?!?). Se Lakatos, se Tivadar, se Krisztián nem tudott mit kezdeni a gyerekkel, olyan vigasztalhatatlan volt, hogy nem ő lett a Bolygó Kapitánya.
Aztán megint egy tévés történelmi pillanat következik, Attis elmeóriás oszt párbajügyi tanácsokat Tivadar korszakos zseninek. Tivadar szerint Zsóti egy negatív alak, és ha neki mennie kell, akkor a buzi lesz az ellenfele. Mi ennek csak örülnénk, mert most már kibaszott kíváncsiak vagyunk ezekre a vélt, vagy valós rajongói táborokra.

2_9.jpg

Soma végül összeszedte magát és annyira örült a riportban, hogy ilyenkor van pár ember, akinek kiöntheti a szívét. Ez a két ember, most Tivadar és Lakatos volt, akik gyakorlatilag le se szarták mit mond, mert Tivadar azzal volt elfoglalva, hogy ő megy párbajozni. Attila kurvára elemében van ma, mert most meg Déviddel osszák az észt, mire bejön Tivadar, és annak ellenére, hogy szólnak neki, hogy várjon már kint kicsit, ő már veri is magát, hogy kiviszi a Zsótit, "mert harc van, és ő harcba megy, akkor harcol"! Érted?! A szavainak akkora a hatása, hogy Attis megkéri, kint várakozzon.
Lakatos most Dzsinával szeretne beszélni, ezért félrevonulnak. Még mindig ott tartanak, hogy Lakatos miért nem szerette az újoncot, mikor megérkezik Mirci, aki most csak szolidan fogyasztott, így csak mérsékelten galuskás a beszéde, és még önálló gondolatokra is képes. Bár kulturáltan próbál vitatkozni Lakatossal, de annak hirtelen a svájci bicska minden eleme kinyílik a zsebében. Magából kikelve ordibál, hogy azért nem szerették őt a csajok, mert mikor bejött, akkor 53 kiló volt és kibaszottul meg volt csinálva. Minden ribi csak féltékeny volt rá itt. Bennem meg egyből felmerült a kérdés, hogy a picsába tudott szűk két hónap alatt legalább tíz kilót felszedni? És akkor még óvatosan becsültem meg a súlyát. Dzsina látja, hogy itt ma már nem lesz eredményes megbeszélés, inkább elsunnyog és magára hagyja a két filigránt. A vita egyre jobban elfajul, üvöltöznek a kertben, a hálóban, majd a fürdőben is, a többiek meg nem győznek menekülni előlük.

3_10.jpg

Én nem tudom, hogy a mekis kaja ekkora afrodiziákum, vagy csak véletlen műve, de kapunk egy éjszakai montázst, aminek leginkább két pár a főszereplője. Előbb Krisztián-Mirci, majd a Lakatos-Soma páros kezdenek valami hupákolásba a paplan alatt. Ezt színesítik a riportban felvett anyagok, olyan csodás gyöngyszemekkel, mint Krisztián dumája, hogy Mirci, ha így folytatja, akkor talán lehet a barátja. Reggel aztán megdicséri Mircit, hogy „Jó szűk vagy amúgy! Berakattál valamit?” Haha… a fickó aztán ért a nők nyelvén! Soma is igazi gentleman, alig várja, hogy elmondhassa Tivadarnak az éjjeli pacsmagolást, meg azt, hogy most már visszaköltözik hozzá, mert ő nagyon jól érzi magát Lakatossal és ez nem helyes. Csak én nem értem ezt a szerencsétlen debilt? Krisztián és Mirci még egyszer átbeszéli az éjszakát. Mirci kicsit lázas, a srác szerint a dugástól van! Konkrétan azt hiszi, hogy lázasra baszta a csajt, de Mirci lehűti, hogy az a három perc nem okozhatott ilyet.

5_10.jpg

Jön a kiválasztás, aminek már ugye tudtuk az eredményét. Lakatos kapja a lehetőséget, ami látszólag annyira rázza meg, mint Bob Dylant a Nobel-díj. Én mondjuk könyörögtem istenhez, hogy egál legyen az állás Tivadarral, mert látni akartam Soma fejét, mikor választani kell közülük. Tudom, geci vagyok, de bármelyik lakó fél karját odaadtam volna ezért a jelenetért. Soma a kiválasztás után kiakad Dzsinára, amiért az Lakatost jelölte meg. Aztán végighallgathatjuk, hogy Tivadar és Zsóti hogyan beszélték meg a dolgaikat. Ahhoz képest, hogy Tivadar tegnap még párbajra akart menni vele, ma már egymás farkát szopják, és sorolják a sérelmeiket. Akit ez komolyabban érdekel, annak viszont érdemes megnéznie az öfit, mert én bővebben nem bírok ezzel foglalkozni.

Ja, a végére Lakatos vallomása az eseményről:

Címkék: 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:47:42

@ascii: jaja emlekszem, nem uj dolog, csak a mai napig nem ertem

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 22:48:57

Atti és Dávid ebben a cuccban kiköpött Kétbalkezesek: youtu.be/gJe0W68ro1Q

Mók_Ica 2016.10.25. 22:49:02

@MacákékIcukája: sztem vivi szívesen lenne dáviddal.... de tudja, hogy esélytelen...... sztem ezért mondja..... vagy fél tőle....

Plüsscukor 2016.10.25. 22:49:19

Gina vajon tudatosan gesztikulált most, amikor letagadta a kulcslopást? :)) Általában a hazugságot a testbeszéd el szokta árulni, a kifelé/felfelé fordított tenyér pedig azt jelzi, hogy az illető igazat mond. Ő látványosan kifelé fordított tenyérrel tagadott, jól csinálta :)

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:50:11

A felso vagy az also teglalap az "IGEN"????
Befosott az appom, valaszoljatokmaaaar

Cimili 2016.10.25. 22:50:33

@MacákékIcukája: Minyá nézem, lefagytam közben.

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:51:57

@Cimili: na meg jo hogy Igenre szavaztak a nepek

2016.10.25. 22:52:16

@MacákékIcukája: @Cimili: igen lett. és akkor mindenki egyszerre: mihahahahahaaaa

Mók_Ica 2016.10.25. 22:52:40

@MacákékIcukája: engem nem is engedett szavazni ez a foscsi..... pfff.... de így is az igen nyert...

no, a bv-ben lóri és dina.... a tetkóval, bencus szerint ezt meg fogják bánni.... szerintünk is :)))

Plüsscukor 2016.10.25. 22:53:06

Vivi uncsi ezzel az örökös féltékenységi hisztijével. Miért röhög Zsóti Micivel? Jesszus.

2016.10.25. 22:53:23

@Plüsscukor: ezt nem láttam, mi vót? (visszatekercsizek)

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:53:38

@Biriksz_Krokiksz!: @Cimili: @Mók_Ica: jo moka lesz ez :))))

Hulye Soma basztatja Micit mar megint, pfejj

Cimili 2016.10.25. 22:54:38

@tvbuzi: Ő volt? Pont nem láttam, mert a telómat buzgeráltam. Kinek mondta?

Cérnahuszár 2016.10.25. 22:54:44

éjjelre is legyenek összekötve, rózsaszirmokat a szavazók elé :))))

Commodore 2016.10.25. 22:54:51

A két nyomorult tetováltatott vmt! delfin?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 22:55:16

@MacákékIcukája: Pedig ott a pont, sunyin lapít mint a varacskos disznó. :-)

Plüsscukor 2016.10.25. 22:55:27

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Jahh :)
Tényleg, ezen a bilincselős héten beküldhetnének egy billiárdasztalt, és rendezzenek házibajnokságot.

ascii 2016.10.25. 22:56:08

@MacákékIcukája: érthetetlen, ha ez a tegnapi öfi, akkor tegnap még nem aludtak együtt bebilincselve, illetve ma meg már bevágták, h mai napi bünti, h együtt alszik vivi+soma, akkor most hogy? wtf? vagy csak én nem értem ezt az időparadoxont?

Plüsscukor 2016.10.25. 22:56:44

@Biriksz_Krokiksz!: Bent a hálóban Krisz meggyanúsította, hogy Ginánál van a kulcs, ő pedig szélesen gesztikulálva tagadott.

2016.10.25. 22:58:01

@Mók_Ica: ez azért érdekes, engem sem, pedig egyből nyomtam, mikor istenes mondta, h megszavazható, egyből az írta ki, h érvénytelen, kétszer indítottam újra a telt (kétszer alig fél perc, még bőven időhatáron belül), és mindig ezt az üzit jelezte ki.

Plüsscukor 2016.10.25. 22:58:50

@ascii: Na igen, mert elvileg, ha most volt a szavazás, akkor mostantól alszanak bilincsben, az pedig a holnaputáni öfiben lenne benne... hacsak nem bontják meg a kronológiát az öfiben

Mók_Ica 2016.10.25. 22:58:59

@Commodore: egymás nevét az ujjukra... :)))

@Cimili: egyébként elég kevés idő volt rá..... vajon ki szavazott??? óóóó

Magentax 2016.10.25. 22:59:08

Jóccakát tesók! :)
Nem valami acélos ez az app, nekem pl folyton kilép az alkalmazásból, ha szavaznék. Ahogy itt olvasom, másoknak se nagyon megy, akkor vajon ki tudott igennel szavazni?
Egyre inkább ki nem állhatom ezt a kis hülyepöcs, szerencsétlen Somagyereket. Ennek másból sem áll az élete, mint basztatja Micit? Mi van, tán csak nem szerelmes belé?

Bianka_M. 2016.10.25. 23:00:56

Az egymáshoz bilincselést is ti írtátok mint ötletet, nem? :) Fizut kaptok legalább? Tök jó, hogy semmi önálló ötletük nincs a műsör készítőinek.

Mók_Ica 2016.10.25. 23:01:02

@Biriksz_Krokiksz!: nekem is azt írta ki, hogy érvénytelen..... csalás!!!!!!!!!!!!!!

@Plüsscukor: ott viszont büntiként adták ezt.....

2016.10.25. 23:01:30

@Magentax: ma erre az alvásos topikra egyikünk sem tudott szavazni, érdekes. csak amiatt szarom le, mert eleve eldöntötték, h az >igen< fog nyerni. de ilyet többet lsz neeeeeeee.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 23:01:33

@Plüsscukor: A nyeremény meg az lenne, hogy beleülhetnek a dákóba?

Cimili 2016.10.25. 23:02:49

@Mók_Ica: A csatorna. :) v Bencus.

pomac 2016.10.25. 23:03:40

nagyon drága ledfal :DDDD múltkor lehetett látni bence videójából hogy bluebox :D

Plüsscukor 2016.10.25. 23:03:47

Hihi, szakadok, ez a zene Soma maszatolása alatt :)))))

Mók_Ica 2016.10.25. 23:03:58

@Cimili: :))))

soma tivy dumcsiznak..... aláfestő zene király :)))))

KapitányG 2016.10.25. 23:04:10

@Cérnahuszár: 2013-ban vették fel ezt az epizódot, sokadik ismétlés
http://port.hu/segitseg,_bajban_vagyok!/pls/fi/films.film_page?i_film_id=151707&i_where=1&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_episode_id=280486

Cimili 2016.10.25. 23:05:22

@Bianka_M.: Igen itt írták, de bilincselés volt már az előző vv-kben is.

Mók_Ica 2016.10.25. 23:05:32

iqbátor vagy inkubátor..... au.... szakadok :))))))))))))))

2016.10.25. 23:06:29

@Bianka_M.: vót már korábban. mi csak azt kértük, h ne ők válasszanak partnert, hanem lehetőleg ellenségeket rakjanak össze. ebből lett névhúzás, mint télapózáskor, de szerencsére nagyjából fedte az elvárásokat.

Bianka_M. 2016.10.25. 23:07:33

@Cimili: tényleg, ezt elfelejtettem

Cimili 2016.10.25. 23:07:39

@Mók_Ica: 1 fokkal jobb azért, mint Győző.

Mók_Ica 2016.10.25. 23:07:45

eskü nem tudom eldönteni, hogy au vagy győzi retardáltabb-e..... egyik sem tud beszélni, azt hiszik hogy viccesek, pedig nem.....

Mók_Ica 2016.10.25. 23:08:34

@Cimili: nagyon kicsi fokkal.....

2016.10.25. 23:09:36

@Cimili: @Mók_Ica: mind a kettő jószar választás.

ascii 2016.10.25. 23:09:56

vajon debilio amikor leüll a net elé és elolvassa a róla szóló vulgáris megszégyenítő posztok millióit, akkor nála vajon mi lehet pozitív megerősítés, h tovább csinálja ezt a valamit, amit művel?

Magentax 2016.10.25. 23:10:07

@Biriksz_Krokiksz!: nekem már jóideje nem működik ez a szavazósdi (iOS)

Bianka_M. 2016.10.25. 23:10:24

@Biriksz_Krokiksz!: milyen véletlen :). De Dávid mellé azért Atit sodorta a sors... :)

Brandy9 2016.10.25. 23:10:33

@MacákékIcukája: én természetesen Atit küldeném vissza. Csak akkor szavaznék Evire, ha primitivit vinné :P

Plüsscukor 2016.10.25. 23:10:40

@Cimili: Aham, 1 maligánfokkal, esetleg :))

Mók_Ica 2016.10.25. 23:11:48

@Biriksz_Krokiksz!: vajon ennyire nincs pénze a csatornának vagy ennyire nem volt más jelentkező???

no, dzsinának már nem csak a cickóit kell műteni, hanem az orrát is.... höhö... tivy leanettkázza :))) és igaza is van :))))

Bianka_M. 2016.10.25. 23:11:53

@Mók_Ica: tegnap egy betelefonáló hölgy hogy kiosztotta szegény Őzit :)

2016.10.25. 23:13:08

@Magentax: én droid vagyok, nálam -eddig- mindig működött, azért is kurtánfurcsa, h ma >pont< nem.
@Bianka_M.: ;) véletlenek, ühümmm ;)

Magentax 2016.10.25. 23:13:14

@Bianka_M.: ja, Evetke mellé meg Ginát. Sztem sokkal érdekesebb lett volna, ha fiú-lány párokat csinálnak, persze összekeverve.

Commodore 2016.10.25. 23:13:31

@Mók_Ica: Ég és föld! Auból még lehet akárki is :-)

2016.10.25. 23:13:55

@ascii: képernyőn lenni bármi áron. mondjuk.

Plüsscukor 2016.10.25. 23:14:07

@Mók_Ica: tényleg tiszta anettkás volt az a csókolom-csókolom :)

Mók_Ica 2016.10.25. 23:14:39

lóri teljesen hülye..... ha együtt lesznek, ha nem, akkor is csináltattak volna tetkót egymás nevével.... ezt már megbeszélték bent.....

Plüsscukor 2016.10.25. 23:15:08

Dina 3 árnyalattal világosabb alapozót használt ma, mint kellett volna. Undi.

Mók_Ica 2016.10.25. 23:15:57

@Bianka_M.: az naggggyon jó volt :)))) röhögtem :)))

@Commodore: győzi meg már most egy senki? :)))

@Plüsscukor: nagyon ... :))))

SocialWorker 2016.10.25. 23:16:16

@hereverő heverő: olyan cuki vagy! Bár én egy szóval sem panaszkodtam a súlyomra,de valóban, csinos nő vagyok :P szóval volt igazság abban amit mondtál :D

Magentax 2016.10.25. 23:17:12

Szörnyű, ahogy beszél ez a Vivi.Az ember beleőszül, mire kinyökög egy mondatot, lassan, vontatottan mekeg - kín hallgatni.

2016.10.25. 23:18:11

@Plüsscukor: bár nem láttam, de lett ötletem! mi lenne ha az éppen aktuális kieső vezetné a bv-t????
XD
(jó, azt nem mondtam, h jó ötlet)

Mók_Ica 2016.10.25. 23:18:23

dina ótvar beszédjénél már csak az visszataszítóbb, amikor cukiskodik.....

Bianka_M. 2016.10.25. 23:18:24

@Magentax: van, Soma-Vivi, félpár pedig Mici-Zsolti

Bianka_M. 2016.10.25. 23:19:37

De furcsa Vivi smink nélkül...

Magentax 2016.10.25. 23:20:34

@Plüsscukor: most nem Lóri, hanem Dina a Joker. :)
Azt sem értem, minek futtatják még mindig ezeket, amikor ugye egyértelműen kiderült, hogy nem érdeklik a nézőket. Minek erőlteti ezt az rtl? Unalmasak, érdektelenek, miért nem mennek már haza?

Magentax 2016.10.25. 23:21:49

@Bianka_M.: de például Evelint össze lehetett volna zárni Krisztiánnal vagy Atival, Ginát Tivyvel vagy Dáviddal.

Cimili 2016.10.25. 23:22:44

@ascii: A lóvé, amit kap ezért.

Mók_Ica 2016.10.25. 23:22:59

@Magentax: pláne hogy lóri feladta a játékot.....

tvbuzi 2016.10.25. 23:23:53

Aztakurva, hogy néz ki ez a telefonos Vivi

Magentax 2016.10.25. 23:24:10

@Mók_Ica: de valamiért nagyon erőltetik ezt a "szerelmi" szálat - pedig kit érdekel...

ascii 2016.10.25. 23:24:40

@Cimili: @Biriksz_Krokiksz!: nyilván, de én akkor is helyében a konnektorba vizelnék..

Cimili 2016.10.25. 23:25:41

Jó éjt tesók, holnap talizunk itt. :)

Plüsscukor 2016.10.25. 23:26:05

@tvbuzi: Ja, a bőre narancssárgára photoshopolva, a szeme fehérje is sárgára, a fogai meg ultrafehérre. Kicsit túltolta rajta a mobilos szerkesztést :)))

Magentax 2016.10.25. 23:26:25

Én is megyek alukálni, jó éjt málnák. :)

Mók_Ica 2016.10.25. 23:27:32

@Magentax: én nem sok érzelmet látok rajtuk....

@ascii: azért van egy apró pici különbség közöttetek.... neked van agyad :))) neki nincs.....

2016.10.25. 23:27:44

@ascii: ja kb, én ki nem állom egyiket sem. a műsorvezetés lehetőségét pláne nem nekik adtam volna.

Bianka_M. 2016.10.25. 23:28:15

@Magentax: igaz, de akkor Tivadar nyomulna Ginára, azt már láttuk, Atinak tök mindegy kivel van, nem történne semmi, Dávid szintén. Evelin meg Krisztián mellet nem merne arcoskodni.

Plüsscukor 2016.10.25. 23:31:02

Joccakát mindenkinek!

2016.10.25. 23:31:17

@Mók_Ica: na mondjuk pl játékfeladásért másodpercnyi képernyőidőt sem adnék.

Mók_Ica 2016.10.25. 23:33:38

@Biriksz_Krokiksz!: nem is szoktak.... most is csak ez az ál-szerelmi szál, amit erőltet a retek..... vajon elhiszi valaki???

2016.10.25. 23:38:54

@Mók_Ica: nemtom, én az elejét nem néztem, csak itt olvasva követtem az eseményeket. gyak' percet sem láttam dinából és lóriból.

PirateHamster 2016.10.25. 23:39:55

Lehet goni vagyok, de én Zsoltit Dáviddal zártam volna össze :)))) ma app nyomkodás közben rámentem Zsolti adatlapjára, és elolvastam az ideálját ... eskü, hogy direkt rakták be Dávidot neki XD

2016.10.25. 23:41:20

én is elköszönök, nite-nite!

SocialWorker 2016.10.25. 23:50:17

Mi ez az új módi a reteknél, hogy nem képesek normális időben feltolni az öfit? Elalszik a gombnyomó? Rohadt idegesítő, eddig tök bírtam, hogy milyen gyorsak, de ez már nem az első eset...

mobilos perpetuum 2016.10.26. 05:08:32

@Magentax: Unalmas, érdektelen, ja persze, a villa szakácsa, valamilyen neve is van, annyira tudom, hogy hívják, Dagid, vagy Dávid, na majd megfigyelem, hogy hívják. Tudod, az a kisportolt, aki cigizik, és egy szót se szól.

Cérnahuszár 2016.10.26. 09:01:56

@Mók_Ica: belegondolva, ki a fene vállalná el hogy állandóan azt vesézze mint műsorvezető, hogy töcskölnek odabenn? Erre nem lehet más típusú embert találni.... el kell kerülni a bv-t mert halálos kombó
süti beállítások módosítása