Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 6x06 - Jack aranya

2016. február 13. 13:00 - Chat Géza

Ha eddig nem nagyon rémlik a címszereplő Jack, akkor semmi baj, nekem is törni kellett a buksit, hogy rájöjjek, Todd Hoffman apjáról van szó. Az, hogy talicskányi vagy gyűszűnyi aranya lesz az öregnek, az majd kiderül.

Parker és csapata

kepernyofoto_2016-02-12_6_54_30.png

Emberünk hatalmas szarban van. Alig termelt valami aranyat, így van mi miatt aggódnia, erre azért kezdi el leugatni a munkások fejét mert valami lyukas olajos hordót hagytak az úton, amibe belekóstolva simán beledögölhetett volna a kutyája. Ezt leszámítva épp minden kezdene patentul működni, mire az előmosó ledobja a láncot és totál bekrepál. Nincs rinya, gyorsan vissza kell pattintani, aztán hadd szóljon. Így persze nagyon hamar szét fog csesződni megint, mondja az egyik ember, aki ért hozzá, de hát Parker a góré, ő tudja. Néhány snittel később már a legnagyobb csapatépítő zajlik: motoros szánnal csapatják a tóban és isznak. Mindenki boldog, mindenki kiereszti a gőzt. Parker is ki van simulva. Ez a kis kimenő jót tett az egész csapatnak. Igaz, hogy másnap az egyik dömperes zöldfülű úgy ahogy van beleborult egy árokba. Hálistennek hamar kikapják és a talpára billentik, így minden mehet tovább. Parker nagyapjának utolsó vacsorájakor ér véget az első mosás, ami 66 uncia aranyat hoz. Nem sokkal maradnak el a tervezett heti kvótától igy nincs beszarás, sőt, rendes, még körömpiszoknál is nagyobb aranyrögök vannak itt, szóval bőven lehet miért lelkendezni.

kepernyofoto_2016-02-12_6_56_07.png

Tony és az Ezeréves kotró

Harmadszor is lecsúszik a vödörfutószalag. Lehet, hogy túl sok rajta a vödör, vagy túl laza a "lánc". Bárhogy is legyen, a kotró áll és ez így nagyon nem oké. Gene átmenetileg gyorsan visszapattintja a lemászott vödröket aztán megy vissza dolgára. Ezzel csak az a baj, hogy így valszeg kétnaponta meg kell ezt ismételni, ahelyett, hogy megjavítanák a szerkezetet és végleg megoldódna minden probléma. Jerry vázolja a szitut, amit végre Gene is felfog a művezető agyával. El is mondja Tony-nak, aki annyit mondd, hogy csapjanak oda neki, szedjék hát ki az egyik vödröt. Gene és Tony neki is lát, de Jerry-nek nem szólnak, aki így az irányítótoronyból nézve a műveletet csóválja a fejét. De úgy tűnik működik a dolog. Az a szar ügy, hogy a heti tisztitás végére csak 11 uncia aranyat, azaz koszos 10 ezer dollárt tudnak felmutatni. De persze a kotróra fogják, hogy még nincs rendesen kalibrálva.

kepernyofoto_2016-02-12_6_54_53.png

Hoffman és a szakálla

kepernyofoto_2016-02-12_6_55_44.png

Hoffmanék oltári vízparába vannak, mert a Monster Red szépen muzsikál óránként 300 köbméternyi föld átmosásával, csakhogy ehhez összesen 14 ezer köbméter víz is kellene, ami speciel fogyóban van. Úgyhogy a sarki bótból szereznek egy homokvíztelenítőt, amivel minden agyérgörcs okozója eltűnne. Ezt a masinát kicsit hegesztgetni kell, de amúgy minden probléma nélkül működik. Kábé fél percig, aztán a rendszer nem bírja a terhelést, és a víz kifolyik a francba. Kis toldozás után ez is úgy megy, mint a kisangyal. A hét végére 110 uncia aranyat sikerül kibányászniuk a földből, ami azért szép teljesítmény, hisz a szereléssel rohadt sok idő elment.

Jövő héten is lesz izgalom, nehogy azt higgyék, hogy nem!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása