Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x49 - Gyulának is vannak könnycsatornái

2015. május 01. 10:59 - sixx

screen_shot_2015-05-01_at_08_12_28.png

Ez a patak hete, most egy másik, kurvajó helyen áll Gólem kék farmerben, fehér pólóban, de ezekkel a lehetetlen színű Nike-topánokkal mindent tönkre lehet baszni, mág egy ilyen, alapvetően nem gáz összeállítást is. bár nekem ezek a mélyen dekoltált férfipólók annyira nem jönnek be, talán azért, mert nem szőrös a mellkasom nyakig, vagy csak hülyén állna, fasz tudja. Aszongya, óriási tematikázás lesz és brutális Pandora.

Mivel a szerkesztők rájöttek arra, hogy ha Scootert tolnak a lakók fülébe ébresztéskor, akkor legalább ketten megvesznek, így ma is a szimpatikus német houseartista húzza a talpalávalót, amihez Bence és Pjotr szolgáltatja a vizuális kontentot. Aztán ennek hamar vége, mert kisüt a nap, és lehet tematikázni a nyugágyakon. P2.0 szerint Pornósbarbi fura lány. Hát, ja, így is lehet mondani. Pjotr a riportban aszongya, Loki viselkedésén gondolkodott, meg hogy tegye-e ki a picsába, de Bence hirtelen haragú, Gyula nem egy taktikai géniusz, Közellenség kiszámíthatatlan, P2.0 meg egyenesen hülye, így elég limitáltak a lehetőségei taktikai társválasztás esetén. Gyula és Botox a függőágyban P2.0-t beszélik ki, a verdikt: a csávó egy fasz, bebaszott, így nem lehet vele tematikázni, ráadásul leragadt Botox gumicsöcsénél, amit a döntőig pattogtatna. Így valóban nem fog bent maradni.

screen_shot_2015-05-01_at_08_22_59.png

P2.0 Pornósbarbit gyúrja, de nagyon amatőren, választanél engem Lokival szemben, Pornósbarbi meg terel, háááát, Loki viselkedése nem túl szimpatikus a csapatnak, nekem meg a csapatérdek a legfontosabb, szóval inkább valaki olyat választanék, aki annak megfelel. P2.0.ban feltámad a remény, engem? Pornósbarbi nem ad egyértelmű választ, úgy meg pláne nem, hogy P2.0-nak van egy “én nem tudom, ti ketten mit csináltok éjjel” megjegyzése. Alszunk, bazdmeg, mondja Pornósbarbi. Laura és Botox a nappaliban tematikázik, Botox szerint Gyula megbízható, nyugivan. Na, löevél, nézzük, hogy olvas Laura. Jól. Írnak kérdést, bárkit meg lehet szólítani. Utána punnyadás, közben Zoë a szingliben punnyadó Gyula-Közellenség párosnak visz löevelet, ilyet sem láttam még ebben az évadban. Készüljetek a Pandorára, félórátok van.

screen_shot_2015-05-01_at_08_25_03.png

Na, kezdődik a tetemre hívás, a mai dresscode sportos. Tina, miért fojtod el gyengéd érzelmeidet Bence iránt? Én? Mit? Érzelmet? Gyengédet? Nincs ilyen. Bence is aszongya, nincs köztük semmi, Tina meg a riportban azt mondja rettentő sok haja alatt motyogva, hogy ez a szerelmi szál az ő játékát megbassza, de alaposan. Adri, miért hordod Becks ruháit? Már nem jön rád más? Ezt a geci kérdést, aztakurva. Adri kiborul, húsz napot kibírtok még a nagy testemmel, bassza meg a kérdezőt egy talicska aprómajom. És bőg, mire Pjotr megjegyzi, hogy elérte a célját a kérdező, Laura meg láthatóan annyira kényelmetlenül érzi magát, mint Vona Gábor a zsinagógában.

Adri lekúrja Pjotrt, te meg miért itt mondod ezt, miért nem fent a szobában? De nem akarok én itt lenni, basszátok meg, és jönnek a nyálbuborékok, ki kérdezte? Tegye fel a kezét! Pjotr felteszi a kezét, nyomatékosítani akartam a dolgot, mondja, de petsze nem ő kérdezte, mert ennyire tajparaszt nem tud lenni, hanem Botox, csak elviszi helyette a balhét. Botox meg vigasztalja! Ez mennyire genyó már. Pjotr igyekszik magyarázni a bizonyítványt, mire folytatódik a hiszti és a sírás, lapozzunk. P2.0, van helyed itt? Van. Muhaha. Loki, veszélyben van a segged a holnapi ceremóniára? Perszehogy, de bízom a páromban, az öregasszonyon pináját pénzért nyaló Pornósbarbiban. Bence azért kérdezte ezt meg, mert szét akarja robbantani a Loki-Pornósbarbi párost. Hát, jó.

screen_shot_2015-05-01_at_09_04_37.png

Laura, az hogy esett, hogy miután két nőnek is szerelmet vallott Közellenség, utána még rád hajtott? Laura nem érti a kérdést, milyen rámhajtás? Kinek vallott szerelmet Közellenség? Botox bekérdez, Közellenség, te kinek vallottál szerelmet? Senkinek. Közellenség szerint Laura egy elkényeztetett picsa, aki lenézi. Azt mondja, hogy azért az jó volt, hogy összebújva aludtak. Laura nem érti, miről beszél Közellenség.

Nem mászott rám egyáltalán. (Laura)

Laura tisztázza, hogy Gyulával megbeszélték, hogy ha valamelyikőjük vonzódik valakihez, akkor szól, de ő nem szólt, mert nem vonzódik. De mikor aludt ez Közellenséggel? Gyula nem úgy reagál, ahogy várta, mert kiborul, nekem ez most szarul esik, mondja, szerintem az veszélybe sodor engem is, ha valakivel érzelmi viszonyt kezdenél. Nem érzelmi, mondja Laura, mire Botox lecsap, mint Cersei Lannister, hanem szexuális? Laura erre tovább magyarázkodik, de csak mélyebbre ássa magát a gödörbe, arról beszélek, HA lenne vonzalom, az sem befolyásolná a kapcsolatot.

Én nem tudtam, hogy a Pandorán nem szükséges igazat mondani. (Laura)

screen_shot_2015-05-01_at_09_05_22.png

Gyula kezdi belelovalni magát a dologba, már megint ott tartok, mint a múltkor, az ilyen szitut akartam elkerülni, faszom már. Laura egyre jobban esik szét, ennek most mi köze van bármihez is? Pjotr lassan, tagoltan magyaráz neki, mint a hülyegyereknek és a külföldi egyetemistának szokás, megrendült Gyula bizalma, fogod? És nem fog mögéd beállni. Gyula felcsattan, ne higgye már itt senki, hogy velem bármit meg lehet csinálni! Milyen műbalhé ez már megint, hát ez a szerencsétlen agyhalott Laura tényleg nem csinált senkivel semmit, nem? Mi az isten folyik itt? Gyula a riportban kemény, mint a második Moby Dick-lemez, én most megmutatom, hogy teljes értékű játékos vagyok. Közellenség szerint Gyula egy időzített bomba.

Előbb-utóbb robbanni fog, és amikor robban, én szeretnék vele, Gyulával egy kis bunkerben lenni. (Közellenség)

Ezt gondold át még egyszer szerintem. Gyula tovább hisztizik, hát már megint beleléptem abba a szartengerbe, amibe Ivarral is, mire Loki röhögve megjegyzi, hogy Gyula keresztje, hogy Közellenség minden nőjét lenyúlja. Nincs érzelem, nincs kurválkodás, párban vagyunk, kész. Na, ennyi volt a Pandora, a végére pedig itt egy összeállítás Laura arcaiból. Mert megérdemlitek.

page_1_10.jpg

page_2_11.jpg

A villába visszaérve Adri azonnal félrevonja Közellenséget, na ide hallgass nekem elegem van Pjotrból, nekem nem kell ilyen pár, tőlem ilyet ne kérdezzen senki. Közellenség szerint ez most terelés volt, és Lokiról akarta elvinni a szót, tematika, érted. Adri ezt nem veszi be. Gyula és Laura tisztázzák a dolgokat, ez egy műbalhé volt, mondja Gyula, nem érdekelnek a többiek, ez egy szükséges lépés volt, hidd el. Bizalmam töretlen, egy ilyen bagatell szarság nem állhat közénk. Laura nem veszi be a dolgot, miért lett volna műbalhé? Mert szeretném, ha valakit kiejtené a játékból. Laura bőg, Gyula öleli, na, ne sírjál. Mindenki azt hiszi, rossz ribanc vagyok, pedig ott van Pornósbarbi, az öregemberek faszát szopta! Gyula megragadja Laura fejit két kézzel, és nagyon közelről néz a szemibe, én ettől rosszul lennék. Gyulát nem érdeklik a többiek, neki Laura kell társnak.

screen_shot_2015-05-01_at_09_31_57.png

Tina a mödanszié mellett úgy dönt, hogy elkezdi saját maga kiejtetését a hotelből, és aszongya Adrinak, hogy neki ez így nem jó, mármint Bencével, és párt akar cserélni. Ez a legnagyobb baromság, amit el tudok képzelni, Bence nem az a fajta faszi, akivel ezt meg lehet beszélni józanul ugye, hát még úgy, hogy már most is ittas, és amikor Tina elővezeti neki a témát, megsértődik és elrohan, jólvanakkorcseréjjéle. Tinának az a baja, hogy Bence nem tematikázik vele, mert Pjotr seggiben lóg állandóan, és ez nem jó, mert ő beszélgetni akar. És az sem jó, hogy vonzódik hozzá. A párcserét úgy gondolják, hogy Tina-Közellenség, Adri-Bence. Na, ez nem lesz egyszerű, talán hagyni kéne Bencét vagy kijózanodni, vagy még többet inni.

screen_shot_2015-05-01_at_09_45_51.png

Adri megy Bence után, hallgass már meg, mondja, mire Bence azzal nyit, hogy dugulj mán el, ezek után nem lesz könnyű dolog rábeszélni, na mindegy. Bencét az idegesítette Sneziben is, hogy a párcsere szót tartalmazta a szótára, ő ilyen emberrel nem tud egy légtérben lenni. És beszélgetne ő Tinával, de nem szerelemrűl meg a Hortobágyrúl, hanem a játékról. De arról nem lehet vele. És holnap beáll Adri mögé, punktum. Azaza belemegy a párcserébe, de IZOMBÓL. És mostantól a Pandorán Adri nem mondhat olyat, hogy haza akar menni. Mert az ő párja az nem olyan. Odafent Laura csak nem nyugodott meg teljesen és sír, bemegy hozzá Közellenség, és részeg, ajaj. Bocsánatot kér a Pandora miatt, és aszongya neki, hogy Kiscsillag, majd nyom a fejire egy puszit. Laura a riportban aszongya, Közellenség egy gyökér.

screen_shot_2015-05-01_at_09_49_02.png

Odalent P2.0és Gyula ittasan a csajokat vesézi ki, Botoxnak a szája, meg alatta, (gondolom a csöcsről van szó) az első osztályú, mondja P2.0, és forgatja a szemét, ami könnyen lehet, hogy nála egy rendellenesség, nem is baszogatom miatta. Gyula szerint Botoxnak van cekcuális kisugárzása egyedül, hát, neked legyen mondva, barátom, ez az unott pofa sok mindent sugall, csak erotikát nem. P2.0 megkérdi hány éves Botox, Gyula mondja, 27.

Nem tudom, milyen lehetett fiatalon. (P2.0)

screen_shot_2015-05-01_at_10_03_28.png

Na, kupaktanács, Adri, Tina, Közellenség, Bence. Csere lesz, de el ne mondjuk senkinek. Pjotrnak se, senkinek se. Gyulának se. Jó. Bence nagyon komolyan beszél, ezt abból is lehet tudni, hogy nagy terpeszben áll, mint Zakk Wylde a színpadon, csak Bencének a kezében nem egy Gibson vagy Epiphone Les Paul van, hanem egy libafoszöld napszemüveg, és az oldalán sincs kútlánc. De ha már itt tartunk, Paranoid.

Na, ez kellett a lelkemnek. Vissza a diliházba, ahol Tina végre talált magának egy párt, aki tiszteli majd és megbecsüli. Ez lenne Közellenség. Utána lemennek a nappaliba és Pinket énekelnek közösen, Gyula meg sír, mert egy élethelyzethez közötte.

Itt divat a sírás, és nekem is van könnycsatornám. (Gyula)

screen_shot_2015-05-01_at_10_24_40.png

Gyulát egy székkel felemelik, Adri meg kiénekli azt a magasat a nótában, ami az utolsó kiállás előtt van, bravó. A kissé részeg, és kisgatyás Tina és Bence táncolnak egy sort, Tina szerelmet vall, Bencét ez meg hidegen hagyja. Vagy nem, mittudoménmár ezeknél. Pornósbarbi és Közellenség hullarészegen ül a terasz hugyozásmentes részén és bőgnek. Aztán meg külön-külön is. Loki is sír. Csak Botox nem, ő genetikalilag képtelen erre.

Címkék: éden hotel
381 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Haplo 2015.05.01. 21:56:11

szakadozik a stream, minden masodik szot hallok es semmit se latok... tortent valami erdekes?

ÉH3sZ 2015.05.01. 21:57:04

@Mók_Ica: :)))

Én meg tudom hová megy Laura ma este!

Zsoofka 2015.05.01. 21:57:13

@Haplo: Gábor Tinával akar beszélgetni az érzelmi vonalakról.

Mók_Ica 2015.05.01. 21:57:45

húúúúú, wazze... sármőr..... azt hiszi, hogy minden csaj beleszerelmesedett????? :)))))

Schlomo Goldberg 2015.05.01. 21:57:52

Haha, Sármőr már feszeget Tinát.

Haplo 2015.05.01. 21:57:55

na, visszajott a hang, az alapjan azt szurom le, hogy Gabor mar eroszakolna megfele Tinat :)

Mók_Ica 2015.05.01. 21:58:43

@ÉH3sZ: szépségkirálynő választásra vagy hozzád???? :)))))))

Zsoofka 2015.05.01. 21:59:29

A második dobozban védettség, de mi volt az elsőben?

adricsek 2015.05.01. 21:59:33

@Haplo: Ha Gábor mellett egy női bicikli feküdne,azt is meghajtaná sztem :D

Haplo 2015.05.01. 21:59:53

ket patrikot veszitettunk el, mondja Golem, tan oket keresi azota is a palmaligetben? :)

Mók_Ica 2015.05.01. 22:00:05

új lány..... védettséget és párszakítósat adhat hétfőn.....

furmintszaraz 2015.05.01. 22:00:09

Nocsak, elsőre egész helyesnek tűnik az új bejövő hölgyemény.

Schlomo Goldberg 2015.05.01. 22:00:19

@mokamini: nem alkothantak egy párt a párválasztón, ha jól láttam

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:00:39

@mokamini: Nem alkothatnak egy párt a kövi cerin

@Haplo: :))

Gia 2015.05.01. 22:00:41

Cinthyke jajjjjjjj....................

AkkorlegyenPtr 2015.05.01. 22:00:43

@ÉH3sZ: Á olyat nem merek. Nagy a lutri. Bármikor megvillanhat Patrik lába és oda a 0:0 :)

adricsek 2015.05.01. 22:00:49

@ÉH3sZ: nem :D az egy másik csavesz volt...mondjuk tőle milliószor jobb pasasok is vannak itt. Biztos ugyanaz volt a zsűri, aki Laura szépségversenyén :D :D jujj, de gonosz voltam

Zsoofka 2015.05.01. 22:00:49

Jaj. Cintia. Nincsenek szavaim.

Ditti82 2015.05.01. 22:01:48

@Schlomo Goldberg: Jaja. Remélem, a védettség nem Botox kezében landol...

Mók_Ica 2015.05.01. 22:01:58

@mokamini: nem alkothat párt a mostani párjával a következő párválasztón

@ÉH3sZ: sztem is lesz belőle valami :))))) legalább gyulánk is örülhet egy kicsit, mielőtt kiesik :)))

Zsoofka 2015.05.01. 22:02:50

Értem, köszönöm. :)

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:03:29

@Sz.Adri: Jól csinálod, kellesz a saját ÉH-dba!:)

@AkkorlegyenPtr: P1 vagy P2?:)

Haplo 2015.05.01. 22:03:57

ha en szerkeszto lennek, meglepnek egy olyat, hogy bekuldok egy fiut meg egy lanyt egyszerre, az egyiket vedettseggel, a masikat meg egy ellen-vedettseggel, magyaran hozza nem allhat a vedett. Bentmaradna mindketto a parvalasztoig, ott eloszor a vedettet (legyen a lany) oldalra allitanam, valasszanak, egy fiuval van tobb, azzal az ujjal akit ha valaki bevallal akkor a vedett lany a masodik korben nem valaszthat, magyaran az ujfiu benttartasaval bevedi a segget... Megneznem azt a taktikazast :)

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:05:10

Botox az 5. lesz a végén. Rajta van a fényképe hátulján

Zsoofka 2015.05.01. 22:05:25

@Haplo: Ilyen nem lesz. Gólem nem értené meg és nem bírná elmagyarázni a többinek...

2015.05.01. 22:06:22

Beácska, pacsi!

Haplo 2015.05.01. 22:06:37

@mokamini: :DDD igen, van ebben valami :) akkor hasznaljatok fel majd a hazi-keszitesu EH-ban :D

AkkorlegyenPtr 2015.05.01. 22:07:10

@ÉH3sZ: csakis P1. Most így P2-ről még azt sem nézem ki, hogy a kezdőrúgáshoz fel tudna kocogni.

apro_marosan_petergabor 2015.05.01. 22:08:02

Van még lejjebb, a "szórakoztatás" frontján?

2015.05.01. 22:08:22

@ÉH3sZ: szia, láttam Kimit :D

Zsoofka 2015.05.01. 22:08:40

@Haplo: beveszünk Gólem 2.0-nak... :)

Zsoofka 2015.05.01. 22:09:15

@apro_marosan_petergabor: Nincs. De mi így szeretjük. Ez van. Szevasz.

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:09:44

@AkkorlegyenPtr: :)

Grimasz (Laura) ismeretlen szava az instrumentális.

Mók_Ica 2015.05.01. 22:10:07

@fosch9: szia kislány :))) nézted?
most nem vagyok otthon..... holnap este már igen :)))))

2015.05.01. 22:10:23

@mokamini: minden nap jön egy?

Haplo 2015.05.01. 22:10:30

@mokamini: inkabb otletadonak mennek, a kirakatot nem szeretem :D

2015.05.01. 22:11:07

@Mók_Ica: belenéztem a végébe :)

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:11:43

@fosch9: Kim il Dzsongot?:)
Csak viccelek, én meg Vettelt

@Ditti82: Patrik2 nézegette a szobában és egy nagy 5-ös volt a kép hátuljára írva

,, 2015.05.01. 22:12:03

@fosch9: szió, nézed a Prométheuszt?

adricsek 2015.05.01. 22:12:12

Gólem enyhén szólva letranszizta Laurát D

Zsoofka 2015.05.01. 22:12:27

@fosch9: nem baj, hagyjuk, tanuljon csak tőlünk fertőt és alpáriságot. Bruhahaha

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.05.01. 22:12:49

Amíg Peti ki nem esik, nem nézem, így döntöttem.

Mók_Ica 2015.05.01. 22:13:13

@fosch9: :)))))
viszont most lépek, mert éé-t nem tudok nézni...... pusszancs :))) holnap este!!

2015.05.01. 22:13:24

@ÉH3sZ: de most vettel nincs itt :D
@foxglove (F6): hello, igen! Fbender4eva! :D és tudod kinek van szülinapja? :)

Zsoofka 2015.05.01. 22:13:55

@Sz.Adri: Nem vagyok képes nézni. Kiégett a retinám Cintiától. Aztán elkezdett a csaj nyekeregni és elkapcsoltam. Nem tudom nála van e lejjebb :)

2015.05.01. 22:14:17

@mokamini: ja láttam egyik nap jött egy a hv szlenget fikázni, röhögtem
@Mók_Ica: szaladjál :)

Zsoofka 2015.05.01. 22:15:06

@ÉH3sZ: @fosch9: Én meg ma Sennára emlékeztem. Hihetetlen, hogy már 21 éve, hogy meghalt.

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:15:22

@fosch9: Nem most, pár éve:)

2015.05.01. 22:16:08

@mokamini: igen :(

egyébként a live gumiabroncs égetés szagát nagyon tudom ajánlani még hatása alatt vagyok :D

Zsoofka 2015.05.01. 22:17:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: már érik a meglepi...
Ma még csak Gólem lepődött meg, mondta nekünk is, hogy meg kellene, de szerintem senkinek sem sikerült.

2015.05.01. 22:17:37

@foxglove (F6): 50 :D egyébként tényleg van benne valami, egyre inkább látom :D
@ÉH3sZ: akkor két éve :) tavaly nem volt :)))) mindent tudok :DD

,, 2015.05.01. 22:18:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: egyébként akkor ne nézd, bár nevetséges mert annyira nem is gáz, viszont hetek óta bejelentgeted h "te ezt nem nézed". értettük, nem nézed

2015.05.01. 22:18:53

@foxglove (F6): vicces volt ahogy peti rádöbbent h kisbarátja bencike nem avatta be
most emberi volt peti nem játszotta pár percig a nagy tattikust
bence feljön mint a talajvíz? meglepne

Gia 2015.05.01. 22:20:30

@fosch9: Peti belátta,hogy elszálltak maguktól.

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:21:02

@mokamini: Igen, régen

@fosch9: Okos is vagy:)

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:21:47

@Gia: Elég lett volna minket megkérdeznie

Zsoofka 2015.05.01. 22:21:54

@fosch9: Bence feljövetele engem is meglepne. De azért tetszik, hogy se ő, se Adri nem küldi el idegből Petit, próbálnak tematikázni vele, jópofizni előtte. Pont egy hétig sikerült is nekik...
De Petit a reggeli Adri-vegzálásért nagyon utáltam. Igazi tahó volt, de ezen már szüttyögtem, nem kezdem elölről.

Ditti82 2015.05.01. 22:22:17

@ÉH3sZ: Szerintem mást jelent az.

Gia 2015.05.01. 22:24:08

@Ditti82: Nekem fura volt,hogy Adri utána mindent elmondott Petinek..

Zsoofka 2015.05.01. 22:25:43

Mentem, dolog van reggel. Puszi! Vegyetek lottót!

,, 2015.05.01. 22:26:09

@fosch9: okééé, leesett!!:)) hahaha, nocsak-nocsak:)

2015.05.01. 22:26:30

@ÉH3sZ: hehehehe :D az is tetszett nagyon :D
@Gia: mondta? nem hallottam végig mikről beszéltek, annyit láttam a végén meglepődött rendesen
@mokamini: jaja én is néztem mit rángatja reggelizni ha nem akar, azért ha egy napot kihagy nem hal éhen... elküldtem volna h mi közöd ember
bence ha peti ellen menne az tetszene..

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:27:36

@Ditti82: Nyilván, csak akartam egy kis izgalmat okozni az arra fogékonyaknak:)

2015.05.01. 22:28:22

@foxglove (F6): tudtam h le fog esni :D

2015.05.01. 22:29:09

@ÉH3sZ: tematikázol? :DDD

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:31:49

@fosch9: Már csak 19 nap van hátra, muszáj:)

2015.05.01. 22:33:31

@ÉH3sZ: bent tartalak mint omaperverz lokit :D

Ditti82 2015.05.01. 22:35:47

@ÉH3sZ: Mondjuk én nem bánnám, ha valaki kipottyintaná most a védettséggel. Csak ne ő kapja.

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:38:23

@fosch9: Köszi a hasonlatot:)

@Ditti82: Kire gondolsz? Marcsára? Lány kapja a védettséget, ugye? Kérdés, h Peti-Marcsa kimegy-e a randira vagy nem

2015.05.01. 22:39:30

@ÉH3sZ: nem hagyhattam ki :)
megyek nézni Prometheus-t, jócakát :)

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:40:56

@fosch9: Neked is! Majd ne ijedj meg, amikor .... :)

fosch9 (törölt) 2015.05.01. 22:46:08

@ÉH3sZ: köszi! (direkt azért nézem h megijedjek) :DD

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:48:29

@fosch9: Akkor kapcsolj át Cintire:)

Gia 2015.05.01. 22:50:36

Szerintem Peti ki akar majd menni randizni.

fosch9 (törölt) 2015.05.01. 22:53:02

@ÉH3sZ: reklám időben átjöttem röhögni :DDD

HufnágelSteve 2015.05.01. 23:17:00

@ÉH3sZ: Az a hasam, arra már nem kell cserélni, már csak a többi részemet kell a mellettük heverő krokodilnak láttatnom.

Ditti82 2015.05.01. 23:22:16

@Hbbm: Tuti? Ránézésre nem agysebész...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.02. 00:32:00

@Gia:
Nana, mindent elmondott, kivéve a lényeget :) ! Amikor Peti rákérdezett a párcsere okára, akkor Adri hebegett valamit arról, hogy Tina nem érezte partnernek magát Bence mellett, és esze ágában sem volt megmondani, hogy Tina milyen érzéseket táplál Bence iránt, és hogy ezért cserélt, nehogy az érzelmek gyengítsék őket.

Gia 2015.05.02. 04:38:55

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Majd visszanézem.Azt,hogy nem beszélget Tinával Bence valóban visszamondta Adri,az érzelmekre meg mintha célozgatott volna,csak nehezen lehetett érteni a zenétől.Amennyiben mégis kimaradt az nem olyan nagy baj,hiszen ezt már a vak is látta,sőt Bence panaszkodott is erről Petinek.

fosch9 (törölt) 2015.05.02. 07:10:59

@beacska: +1

,, 2015.05.02. 11:22:57

@sixx: Miért nem tudok kommentelni a Flash posztba?
süti beállítások módosítása