Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Crossing Lines - Határtalanul 2x05

2014. október 23. 09:00 - Chat Géza

cl2x5.png

Egy tinédzser lány nyafog az apjának, hogy ugyan hadd randizzon már a szemben lakó sráccal. Nem kislányom, mert ő idősebb nálad. A magasröptű beszélgetést az ajtócsengő szakítja félbe. Egy vérző homlokú lány álldogál kint és kéri, hogy hadd menjen be. Vesztükre beengedik, és kéretlenül de bekíséri még vagy négy morcona bőrdzsekis figura is, akik helyben hagyják az egész családot, de még a Call of Duty-zó kisgyereket is.

cl2x51.png

A hírkereső beriaszt az ICC-nél, mennek is helyszínelni, találnak cipőnyomot, egy adatbázisban szereplő ujjlenyomatot meg egy másikat is, ami meg egy határon túli esetnél is bejegyeztek, így eddig ugyan voltak kétségek afelől, hogy ebbe az ügybe nem ütheti bele az orrát az ICC, de most már minden sínen, mehet a nyomozati nyomozás. Az egyik ujjlenyomat tulajdonosát se kell sokáig keresni: mivel elkezdett ó gründolni a motoros banda vezérürüjénél, hogy ugyan ne öljenek már boldog békés családokat csak úgy, ezért megölték. Ez a forró nyom eléggé kihűlt. Viszont, hogy a csapat hamarabb meg tudja oldani az ügyet, mint egy bézik sudokut, az lesz a legjobb, ha Sebastian beépül.  Miért ő? Mert a kikozmetikázott önéletrajzában ott virít, hogy tud motorozni, míg a többiek nem. Sebastian persze lódított. Életében egyszer ült dirt bike-on. (És lehet, hogy be se volt indítva, de ezt már csak én teszem hozzá gúnyosan.)

cl2x52.png

Sebastian elmegy a banda krimójába szűrni. Fogjuk rá, hogy minden rendben megy. Behívják hátulra, ott feltör valami biztonsági rendszert, plusz nehezítésként még keresztkérdéseket is tesznek fel neki, de megugorja a kívánt szintet. Mondjuk. Mert amúgy a főninek jó orra van hozzá, hogy kiszagolja a zsarukat. Kap egy esélyt, elmehet a srácokkal betörni. Nagy játékos a főni, merthogy ezzel csapdába csalja az egyik veszett pitbullját, míg ő vígan leléphet. Így is lesz. Hickman villan egy nagyot: rájön, hogy miért csak szar kis családi autókat lop ez a banda. Mert hát ők heroinnal üzletelnek, amit kiválóan el lehet rejteni az ilyen kocsik ajtajába. A nyilvántartás szerint pont olyan autókat loptak el vámoltatás után, csak hát nem azokat, amikben a herka volt. Tanulva a hibából a banda most az alvázszámok alapján megy bűnözni. Megvan a cím, Sebastian nettó két perc alatt lebuktatja álcáját, de szerencsére a backupként érkező ICC brigád miatt nem esik baja senkinek, leszámítva két morcona motorost. Jó, a vezérürü lelépett, plusz a Sebastiant bejuttató több éve beépítettként dolgozó faszival is példát statuáltak és megmurdelt, de hát több is veszett Mohácsnál.

Még több Crossing Linesért ide kattintson!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása