Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Halottnak a csók 2x03 – Bad Habits

2013. július 09. 11:00 - Zenóbia

Kis Ned helyett Kis Olive-val nyitunk, angyali arccal fog egy csákányt, amivel nem a szülei fejét kívánja szétverni mert nem vesznek neki azonnal de rögtön egy arab telivért, hanem csak szimplán leás vele az Arab félszigetig. Nincs lehetetlen csak tehetetlen, mondaná nagyi. Aki megmondja mit csinálnak Olive szülei a nyugágyban azzal a fekete akármivel, annak esküszöm veszek egy tábla csokit. Nos, Olive-nak nem hiába mondaná a nagyi, mert két hét ásás után talált egy őshüllő csontvázat, ami annyira megtetszett egy nagyon gazdag arabnak, hogy a csontvázért cserébe adott Olive-nak egy lovat. Néha megéri a mélybe ásni. Jelenleg Pigby ás, még pedig szarvasgombát. A szarvasgomba illatában Olive nem fedezi fel a szexet, Larue nővér, a begyűjtés irányítója és egyben Olive új legjobb barátja viszont igen, de aztán inkább elmegy harangot fényesíteni, mielőtt még túlzottan pajzánná válna a téma. Olive foglal neki helyet a déli imán, innen már csak egy lépés, hogy együtt járjanak pisilni. Ned két kutyás bögrével, és egy kutyával aki nem bögre, viszont van nála egy kosár péksüti, álldogál Chuck ajtajában, amin egy vadidegen pasi távozik. A kinézete alapján én azért nem lennék féltékeny.

2x03_hcs1.jpg

Chucknak dolgozik, aki ma reggel szőkének adja ki magát, jól áll neki az is. A pasi a családfáján dolgozik, amit sosem tudott befejezni, mert a nénik teljesen kiborultak anno az iskolai feladattól, mi tudjuk, hogy miért. Ned nem rajong a múltban turkálásért, mert attól semmi sem lesz jobb, bezzeg a békés tudatlanság. Olive eközben annyira megszerette a gombagyűjtést, hogy akár örökre is gyűjtené az Úrnak. De az Úr nem szereti a gombát, mert a felajánlásra hozzávág Olive-hoz egy halott apácát, a harangfényesítő Larue nővért, aki soha többé nem asszociálhat a szexre a gomba illatáról. Öngyilkosnak nyilvánítják, emiatt a pokolra jut, amit Olive nem hagyhat, így felkeresi Emersont, hogy mentsék meg Larue nővér lelki üdvét. Emerson úgy ¾ óra röhögőgörcs után, amit az apácaruhás Olive vált ki belőle, hajlandó odafigyelni és tőle szokatlan módon pénz helyett imákért cserébe vállalja az ügyet. Olive-nak egyetlen kikötése van, na jó nem is, mert kettő, az egyik, hogy nem hozhatják kapcsolatba Emersonnal, a másik, hogy ne hozza magával a pitéseket.

Az egyiket máris megszegi, mert szüksége van Nedre a hulla miatt, Chuck meg oda megy ahova Ned, mert a hullák sokkal izgalmasabbak mint a piték, ezzel tudnék vitatkozni. A pitesütőben addig is új pincérnőt alkalmaznak, o-ó. Míg azon vergődnek, hogy Larue nővér nem volt valami akkurátus, mert a harangok ugyan tükörfényesek, a falak viszont denevérszarosak, addig odaér Mary-Mary nővér is, a pappal Eduardo de Donde-val. Emerson vatikáni nyomozókként mutatja be magukat, olasz vatikáni nyomozókként. Félig olaszokként. Láttak már olaszt. Messziről. Larue nővér kicsit szomorkás volt, mert a szarvasgomba termés nem volt annyira klassz, mint tavaly, de azért ettől még senki nem veti le magát a frissen fényesített harangok mellől. A halott Larue nővér nem túl boldog a beígért glóriája nélkül, káromkodik mint egy kocsis, aztán futásnak ered, mert a gyilkosa lenyúlta a gyémántjait, he? Chuck ha már ott volt, belekukkantott Olive aktájába is, hátha rájön, hogy miatta lépett-e le Olive, de nem jött rá, mert Olive nem írta le az okokat. Persze, mert nem fért volna ki három oldalra sem. Chuck helyre akarja hozni a viszonyukat, Ned meg szerencsére megállt a hátramenetben a gyertyáival, így realizálják, hogy huzat van, kell lennie egy titkos ajtónak a falban.

2x03_hcs2.jpg

Amin be is oson a sunyi tekintetű Mary-Mary tisztelendő asszony. Olive ki van akadva, hogy itt aztán senki nem lehet gyilkos, vegyük csak a tízparancsolatot alapul, ugye. Larue nővér elrejtett a szobájában egy csomó magazint meg cd-t, és egy kurva nagy csomag intimbetétet, amit szigorúan tilt a szabályzat. Asszem nem akarom tudni. Olive egy mozdulattal beránt a szobába egy hallgatózót, így kiderül, hogy a nővér mindenféle cuccot csempészett be nekik. Nyalókát, szájfényt, meg hasonló iszonyú veszélyes dolgokat. Chuck lefoglalja a tisztelendő anyát, míg Nedék besurrannak a titkos ajtón. Szarvasgomba raktárra lelnek, amiből egy frissen befalazott ajtó nyílt a külvilágra, amin Larue nővér ki-be járkálhatott. Míg élt. A külvilág nem más, mint egy étterem konyhája, ahol egy kopasz, véres trikós hentesbárdos pasi fél perc alatt összekötözi őket egy olyan vastag kötéllel mint a karom, és nagyon hiányolja a gombáit. Amikor megtudja, hogy a nővér halott, keserves sírásra fakad, hát ez nem túl Bruce Willises. Larue nővér véletlenül bukkant az átjáróra, de onnan aztán nem volt megállás, a gombákért cserébe szakácsunk beszerzett mindent amire a nővérek vágytak, néha még együtt is vacsoráztak, és a nővér nem maradt hálátlan. Ha értitek mire gondolok.

2x03_hcs3.jpg

Amikor legutoljára találkoztak és azon az asztalon szeretkeztek, ahol most Nedék esznek, Larue nővér nem volt túlzottan szomorú, és még ajándékot is hozott neki, az asztalok gyémántját, egy olasz fehér szarvasgombát. Az illatától Nednek keresztbe állnak a szemei és csorog a nyála. Emerson lenyúlja az ajándékhoz mellékelt cetlit, amin a nővér arra kéri a szakácsot, hogy ne keresse többé, mert a pokol tüzén fog égni. Még az átjárót is befalazta, de lehet, hogy a szakácsnak ez nem jelentett akadályt. Olive rávilágít, hogy mindez remek, de fehér szarvasgomba marhára nem terem csak Olaszországban, lehet, hogy ezért hívják olasz fehér szarvasgombának? Aztán arra is rávilágít, immáron Nednek, hogy nem Chuckra haragszik, hanem rá, mert nagy ívben szart az érzelmeire, amiket bevallott neki. Így aztán sokkal könnyebb úgy felejteni, ha nem látja minden nap a hülye képét. Jogos. Persze kiesik a titok és a Chuck szó a száján, de mivel nem mondhatja el, ezért Nednek magától kell rájönnie. Némi segítséggel. Először is egy régi csoportképen fel kell fedeznie az apácaruhás Lily-t. Olive rájön, hogy a szakácsot lekoptató levelet nem is Larue nővér írta, hanem Mary-Mary tisztelendő anya, a kis mocsok szarkavaró dög, a szerelem és az intimbetét üldözője.

2x03_hcs4.jpg

Chuck eközben a halott nővér mellett ücsörög, mert felhívta a családfakutatót, aki közölte vele hogy semmire sem jutott. Mielőtt még Ned elmondhatná neki az igazságot, Chuck elbizonytalanodik, hogy akarja-e ezt a létet egyáltalán folytatni. A múltjába nem léphet vissza, a mennyben várakozó szüleiig nem jutott el, mi maradt így neki? A pite. Emersonék letámadják Mary tisztelendő anyát, aki nem is tagadja, hogy ő írta a levelet, viszont jól lebuktatja őket, hogy nem is papok, így hamar huszonakárhány mérges zöld-fehér pingvinnel találják magukat szemközt. Chuckot és Nedet a pap szakítja félbe, mert gyónni akar Nednek. Aztán inkább mégis Ned gyón meg neki, hogy tönkre teszi olyan emberek életét, akik pedig a legfontosabbak neki a világon. A kis Ned minden nap imádkozott a bentlakásos iskola kápolnájában, hogy jöjjön el az apja és bocsásson meg neki bármit is tett. De az apja nem jött, a könnyebbik, menekülő utat választotta, mint ahogy most Ned is menekül az érzelmi konfliktusok elől. Ha meg akar változni, helyre kell hoznia a múltját, különben nem lesz jövője sem. Vannak így most ezzel egy páran ebben a részben. A jóleső gyónás után őt is bezárják egy szobába Emersonnal. Olive a mosókonyhában várja, hogy az atya nyugtatásképpen kimosassa vele a szennyesét.

2x03_hcs5.jpg

A szennyesét, ami tele van denevérszarral, ami nyilván úgy került rá, hogy dulakodott a harangtoronyban Larue nővérrel. Mielőtt még megtudhatnánk az atyától, hogy mi történt, bár aki megszegi a ne gyilkolj főparancsolatot, gondolom a ne hazudj-ot is képes, Olive fejbekúrja egy mosóizével, amin régen dörzsölték a ruhát, tudjátok, de rohadtul nem jut eszembe a neve. Miközben Olive végigsikoltozza a kolostor folyosóit, addig Chuck megy Larue nővér szellemével barátkozni, mondván, végül is mindketten középen rekedtek, csak rokonlelkek lehetnek. Amikor nekilátna a harangok szidolozásának rájön, hogy ezeken nincs mit szidolozni, hiszen rozsdamentes acélból vannak. De akkor mi a fenét csinált a nővér a fényesítgetés helyett? Gondolnátok-e, hogy újabb titkos ajtó? Pedig gondolhatnátok. Titkos szarvasgomba laboratóriumra bukkan, majd kihajol az ablakon, hogy szemügyre vegye, ahogy Olive az udvaron kergetőzik a pappal. Amikor visszafordul, felfedezi a nővér gyilkosát, és meglepetésében kizuhan a toronyból, de sikerül megkapaszkodnia a párkányban.

2x03_hcs6.jpg

Olive cikkcakkban menekül a pap elől, mert az aligátorok elől is úgy kell, szerencsére Emerson még időben érkezik, hogy elvegye a vérmes paptól a lapátot. Nedre vár, hogy megmentse Chuckot a haláltól, immáron másodjára, de ez most véglegesebb lenne, úgyhogy nagyon kell igyekeznie. Az apácák imádkoznak, Olive fentről húzza Chuckot, Ned lent tolja a szénásszekeret az ablak alá, Chuck meg közben magyarázza, hogy a nővért Pigby ölte meg, mert rátámadt a szarvasgomba miatt, de hát nem tehet róla, a génjeiben van. Pigby végül megmenti őket, mert segít felhúzni Chuckot. Olive azzal a lendülettel zuhan ki az ablakon, mert meglöki az egyik harang. Már épp kezdene örülni, hogy sírba viheti a titkait, de aztán a szénásszekér még időben odaér. Larue nővér gombaszakértőként kezdte, akinek az volt az életcélja, hogy lombikban kitenyéssze az olasz fehérszarvasgombát. Mivel ez nem akart neki sikerülni, ezért egy idő után senki nem finanszírozta a kutatásait, így kénytelen volt apácának kiadni magát, hogy szarvasgomba telep közelébe férkőzhessen.

2x03_hcs7.jpg

Hosszú évek alatt sikerült kifejlesztenie az asztalok gyémántját, és már épp meg akart volna szökni, amikor a búcsúszex közben lebukott Mary-Mary tisztelendő anya előtt. Bűnbánat helyett jól meggyepálta a papot a denevérszaros falak között, majd amikor már indult volna, jött Pigby és kilökte az ablakon a gombáival együtt. Gonoszsága ugyan mélységesen elkeserítette a nővéreket, de annyira azért nem, hogy ne folytassák a laboratóriumi munkát, ha már. Olive-nak felajánlják a gombatermelői munkát, amit nem fogad el, nem csak Ned szívhez szóló bocsánatkérése miatt, hanem amúgy sem, mert neki a piték között van a helye, nem itt. Pigby is Olive-val tart, bár neki biztosan hiányozni fognak a szarvasgombái. A titok miatt sem kell már aggódnia, mert Ned elmondja Chucknak, aki hosszúnak tűnő pillanatokig néz lefelé mereven, hátha oda van írva a padlóra a válasz, és mivel az volt odaírva, hogy ez jó hír, ezért Chuck örömében sír. Emiatt Ned is vájkálni fog a múltban, addig is viszont Chuck családfájára végre rákerülhet egy plusz név. 

2x03_hcs8.jpg

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása