Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5905-5908.

2012. január 04. 16:03 - villanella

Jó, azért annyira nem vártam a Barátok köztet, mint a messiást, illetve végül is de, hiszen a messiást sem várom egyáltalán, de ebbe akkor most nem megyek bele. A lényeg, hogy végtelen unalmas kezdet volt, hiába minden, nem tudnak egy fasza nyitányt megírni, ezek szerint. Úgyhogy gondoltam egyet, és összeszedtem a javaslataimat 2012-re. Az alábbi fordulatokat tessenek beleépíteni a sorozatba, ha úgy alakul: Derüljön ki Gézáról, hogy Gój motoros; Vili bácsi írjon pályázatot az Új Színház igazgatói posztjára; legyen Kinga a Fidesz új szóvivője; lásson napvilágot a titok, hogy Bandita valójában Steve Jobs gyermeke; cseréljék ki az egyik karaktert alakító színészt egyik napról a másikra Justin Bieberre; írjanak SMS-t mindannyian a villalakóknak, vagy levelet Hódos Hajninak – és ez még csak a kezdet, számtalan fantasztikus ötletem van, csak keressenek meg, tényleg. Na, nézzük, mi volt az elmúlt két napban.

5905. rész:

Az értékbecsüs szőke nőnek is viszonya volt Zoltánnal, és még most is mélyen érinti a dolog, mert csúnyán kihasználta őt. Nóra köszöni az őszinteséget, de az a gazember nem érdemli meg, hogy még most is falazzon neki. Miklós is köszöni, és már mennek is. Nóra nem bírja felfogni, hogy lehet egyszerre ennyi nővel kúrni. Miklós azért büszke, na. Ne tudja meg Klaudia, ezt szeretné Nóra. Miklós megígéri. Nóra meg szépen néz utána.

Zsófi a kritikussal hazatér, és nem tudja elhinni, hogy gyilkos az álfestő. Egy orvos hogy csinálhat ilyet. Idős betegeken gyógyszerekkel kísérletezett. Rákereshetett volna a neten. Jogerősen felmentették, de a környezete nem bocsátott meg, ezért csúszott le ennyire. És Izabella nem fog örülni, hogy ennyit fizetett egy gyilkos képeiért.

Otthon Aliz megérkezett a szigetről és a tesójának meséli, hogy jó volt. Szalámis zsömle, körbebicikli, fagyi, beszarsz. Még kiskutyus is volt. Lucus érkezik, hogy virágjelmez kell neki holnapra, na, most lesz meló. Még színes papírok sincsenek otthon, de megoldják.

Andráshoz megérkezik a kis kincse, Juli. Vanda berendezkedett a klinikán, de olyan kis elárvult szegény. Nehezen tudta ott hagyni. Közben itthon meg leomlott egy fal az építkezésen, András gondban van. Bár neki ilyen a mimikája akkor is, ha szerelmet vall. Csöngetnek, András el, Laci érkezik, de nem alkalmas. Laci tudni akarja, mi van az épület papírjaival, hogy el ne veszítsék a tetőt a fejük felől.

Aliz megérkezik a dolgozóba, ahol Klau és Gabika már aktívan ülnek a székeiken. Kalu szeretné, ha az esti bankett dolgai flottul mennének. De minden rendben lesz, mert Aliz pontos és precíz, ennek Klaudia hangot is ad, majd elmegy. Aliz színes papír után kutat.

Vili bácsit Gizi kérdezi a bevásárló listáról. A sör kurva fontos. Csengetnek. Ez a csengetések napja. András az, jön tisztázni. Nincs semmi baj, és ez az infó egy cégtitok. Mellesleg meg rémhír. Miki és Nóra gőzerővel dolgoznak rajta, András pedig személyesen garantálja. És ne pletykáljanak, mert abból lesz a baj.

Aliz hazaér a papírokkal, Lucának ötletei vannak. De csengetnek. Géza az. Aki mindig nevetve beszél. Segítene. Lucus mocorog. Géza szerint anyagból kellene csinálni a ruhát, de már nincs idő. Aliz kiborul, Géza átvállalja a dolgot. Olyan rendi.

Zsófi a parkban sétál, keresi a gyilkos homelesst. Na, végre, megvan. Rozézik éppen. A kurva anyját, hogy gyilkos és nem is szólt. Magas sarkúban egyszerű lehet ott. Na, a szembesítésnek nincs eredménye, itt még lesz valami. Sokakat meggyógyított, úgy látja a homeless bácsi. Zsófit is a siker, a pénz és a hírnév hajtja, úgyhogy kussoljon. És tényleg egy hazugságra akarja alapozni a jövőjét? Egyébként is, köszönje meg, hogy felnyitotta a szemét. De tegyen meg egy szívességet, tűnjön el pár napra a városból. Eltűnik, de csak ha a kezébe nyom Zsófi drága egy bankkártyát.

5906. rész:

Hanna egy doktor úrral akar beszélni, mikor Klaudia megérkezik. Nőgyógyászhoz megy? Juj, dráma. Fogamzásgátlót akar a kicsi lány. Milyen megfontolt azért, ez tetszik Klaunak, akármennyire is utálja, hogy Balázzsal használja majd. Klaudia az óvszert javasolja, mert az a betegségektől is megvéd. És el is kíséri a nőgyógyászhoz, olyan jó fej. Amióta Hannát kúrják, vagy 10 évet öregített rajta a stylist.

Julival összefut az irodában Attila. Meglepte, mert azt hitte, még Ausztriában van. Azonnal Andrásról és a házról pletyiznek, majd Vandáról. Szép és tiszta a hely a klinika, csak hideg és merev az egész. Hát baszki, egy klinika, meglepő. Bullshit duma, a jó anya, az. Attila igen megértő. Még kávét is főz.

Géza és Lucus játszanak, Aliz érkezik az anyagokkal. Együtt dolgozgatnak. Meglátjátok, milyen virágokat tud csinálni egy Kertész. Ha-ha-ha. Az év poénja. Nevetgél Géza és Lucus, micsoda családi idill.

Kávézgat Juli és Attila közben. Meséljen, mi van Karolinával. Megint elromlott a lámpa nála, őrület. És már egyszer együtt is vacsoráztak. Rengeteg közös van bennük, mindketten tüsszögnek a köménytől például. Karolinának időre van szüksége, úgy érzi Attila.

Hanna moziba megy Balázzsal, és csengetnek. Zsófi érkezik Klaudiához, és elmeséli, hogy gyilkos a remete. Te jó ég! Most a kritikustól, a gyilkostól és Izabellától is parázik Zsófi. El akarja mondani Izinek az igazat, de egyedül nem meri, Klau segítségét kéri.

Már ott is van Izabella, aki leül a hírtől, annyira kivan. Zsófi megérti, ha nem tart igényt a képre, és az a minimum, hogy visszavásárolja. Egy héten belül látni szeretné a pénzét a nő. Zsófi kivan, hogy az egész művészvilág róla fog majd beszélni, de csörög Klau mobilja, Zsófi el, és kiderül, hogy Aliz nincs ott a banketten. Ajaj!

András beszámol a falleomlásról Nórának és Mikinek, majd ők mesélik el, hogy a becsüs nőt is megvesztegette Zoli. Most mit csináljunk? Miki szerint fizetni kell neki. Ennyi. András szerint ki kell békíteni a fiút és az apját, és akkor nem lesz gond. De Nóra szerint ez nem megoldás, mert ha megint összevesznek, megy majd újra az egész. András elmeséli, hogy már megy a pletyka a házban. Miklós javasolja, hogy taggyűlést hívjanak össze, hogy ne legyen több pletyka.

Miki és Nóra kimennek, Nóra meg is köszöni azonnal, hogy nem árulta el a viszonyt. Néha még tud kellemes meglepetéseket okozni. Attila a háttérben hallja a beszélgetést. Miklós el, Attila számon kéri Nórát, hogy miről beszélgettek. Elvitetné magát vacsorázni az ügyvédnő, de Attila megint be van fordulva, ezt a hisztis faszt.

Zsófi hazaér, Zsolt borral és vacsival várja, de nincs túl jó hangulatban, ezért csak iszik. Elmeséli, mi történt vele ma. Illetve majd később meséli el, most iszik. Nem éhes, annyira kivan, pedig Zsolt francia kajával készült. Zsófi inkább tévézik.

Aliz Klaudiába fut az udvaron. Hogyhogy még ott van. Felhívta Klaudiát az ügyfél, hogy probléma van. Aliz megoldaná, de Klaudia már ki is rúgja.

5907. rész:

Lucus a szép virág-jelmezében a konyhában a frissen kirúgott anyjának sztorizgat. Szabi melózik, Ádám fotózgat. Lekváros kenyér lesz reggelire, de csengetnek. Itt ez mozgatja a sztorit, a csengő. Géza az, reggelit hozott. Pont jókor. Nagyon hiányzott Aliznak. Géza folyton nevet. Aliz elmondja, hogy kirúgta Klau. Géza gondolkozik, bekapcsol a planning mode.

Gabirexia fodrászkodja Maci Lacit. Nézegeti, hogy lenne jó. De maradnak a jól bevált Laci frizuránál. Kész is. Laci ölbe veszi Gabit, majdnem feldől az asztal. Lacinak ötlete van, szabad napot kap, menjenek el valahova. Séta, kisvendéglő, ilyenek. Kinga felébred, rózsaszín köntösben kávé, csajcsevej, kiderül, hogy Laci jól is kúr. Ezt annyira akartam tudni.

Géza Klaudiánál próbálja menteni Alizt. De ez nem az első eset, hogy fejfájást okoz neki. Elmondja Géza, hogy jelmezt csinált és egyedül álló anya, és Aliz nem ezt érdemli. De Klaudiának nincs szüksége olyan munkatársra, akinek nem a cég az első. És ne oktassák ki arról, hogy vezesse a vállalkozását.

Közben Laci rányit Kingára véletlenül a fürdőben, aki kirohan, mintha a Hasfelmetsző Jack lett volna.

Na, Attila az unokatestvére-lánya lakásán barátkozik. Csevegnek. Karolina eladna dolgokat, hogy legyen pénze. Nagyon melegednek, nagyon melegednek.

Géza elmeséli, hogy nem sikerült a könyörgés. Ezt most Lucuska kihallgatja, jön is, hogy miért kell megint munkát keresnie az anyjának. Géza el, anyu megnyugtatja a kis Lucust, hogy most is ki fog találni valamit. És elmondja, miért rúgta ki Klaudia. Szóval miattam rúgott ki. Ez is cselekedni fog, figyeld csak meg. Aliznak annyi ideje van most, hogy játszana a gyerekkel, de a gyereknek lelkifurdija van.

Gabi nagyon sajnálja, hogy rányitott Kingára az ő kis szétszórt szerelme. De nem történt semmi, egyébként is régen látta Kingát férfi meztelenül. De tényleg nem zavarja őt, hogy ilyen sokat van itt Laci? Neeeem, nem gond. Gabi szerint Kingának is kéne már egy rendes pasi. De Kingának nem a pasi hiányzik, hanem hogy minden barátjának van pasija, ezért nincs idejük rá. Meg hogy a szerelés. Most is a kis fiókos szekrény ott van, és nem rakódik össze magától.

Attila válogatja a cuccokat Karolinánál. A könyveket az eladható holmik közé teszi. És szerinte egy ezrest adnak ma egy használt könyvért, pedig. Én legutóbb 200 forintért adtam el valami jó kis Schillert, de mindegy. Ajaj, előkerül egy levél, amit Karolina az apjának írt. Meghatódás.

Juli most Klaunak meséli, milyen volt Ausztriában. Szerintem még napokig eltart ez a szál. Hiába olyan szuper az a központ, lehet, hogy jobb lett volna Vandának itthon a családjával. De Kaludia megmondja, a szakember a tuti. Klaudia elmeséli, hogy Hanna Balázzsal AZT csinálja. Juli tanácsolja, hogy fogadja el Balázst. Így legalább tudja, mit művelnek. Na, megjelenik Lucus. Klaudia lefagy.

5908. rész:

Gabirexia kérdezni akar Lacitól. Halasszák el a kiruccanást, mert Kinga. Vele akar maradni, mert szegény magányos. Laci az új hajával nem érti. De nem probléma. Sétálni máskor is tudnak.

Klaudia leülteti Lucust. Még nincs kész a jelmeze, de egész jól alakul. Mondja a sztorit, Klaudia mosolyog. Lehet, hogy néha kicsit felelőtlen anyu, de akkor is ő a világ legjobb anyukája, és miattam nem ment dolgozni. És hogy mennyire szeret itt dolgozni, meg hogy Klaudia néni is tökjó fej, meg bombázó. És olyan jó lenne, ha visszavenné Klaudia néni. Klaudia mosolyog, ennyit összesen nem mosolygott a sorozatban.

Karolina napló helyett levelet írt az ismeretlen apjának, ezt tudhatjuk most meg. Meg hogy Böbe nem mesélt róla semmit. Ő meg nem erőltette a témát. Attila szeretné megkapni azokat a leveleket. Megkapja, és most azonnal el akarja olvasni, de inkább később. Epres illatú tollal írta őket.

Klaudiához most Aliz kopog. Mert hívta őt Klaudia. Átgondolta, és kap még egy esélyt. Aliz ölelgeti, de még nem fejezte be. Mert ez most már tényleg az utolsó utáni esély. Vegye komolyan. Aliz igyekezni fog. Ha probléma van, szóljon.

Gabi és Kinga nevetgélve főznek otthon, sőt, kaja után csajos filmet fognak nézni DVD-n! Beszarsz. Laciról beszél Gabi, nem úgy volt, hogy együtt lesznek, kérdi Kinga. Micsoda, azért pattintottad le a pasidat, hogy velem dévédézz? Jól elvagyok egyedül, bazdmeg. Szinte. A süti mindjárt készen van, vigyél le Lacinak belőle, én könyvet akarok olvasni. Kinga kemény, az van.

Lent Laci és Géza. Géza odaégeti az ebédet, Laci sörözik és lekúrja Gézát, hogy ilyen béna. Mikit invitálja Laci egy sörre, de sör nem, mert még vezet. Azért benéz. Géza elmegy, de Laci miért nincs Gabival? Mert Kingával van Gabi. Segítőkész. Miklós szerint Gabi rendes csaj, és jó, hogy nem kell hallgatnia Laci nyavajgását. Laci még soha életében nem volt ilyen boldog.

Csengetnek Alizéknál, Géza az. Csak nem nevetve beszél? De. Beugrott megnézni, hogy hogy vannak. Klaudia meggondolta magát, meséli Aliz, és azt hiszi, Géza miatt. Lucus meg mosolyog a kanapén.

Attila nevetgél a leveleken, mert a kis sunyi beleolvasott, amíg levitte Karolina a szemetet. Egy listát olvasott épp, amit karácsony előtt írt a csaj, valamikor, mikor még apró volt. Ingridre emlékszik-e, emlékszik, a szomszédban lakott. És nem kapott lányos biciklit, pedig Ingridnek volt. Na, tutira kap majd egy lányos biciklit.

Laci pletykálja, mi volt reggel Gabinál. Hogy rányitott Kingára zuhanyozás közben. Nyitva az ablak, itt gond lesz. Ilyen szépet még életében nem látott Laci, gondolja Miklós. Kérdezni akar valamit. Szigorúan elméleti síkon. A házból melyik nővel feküdne le, ha. Klaudia is beleszámít? Hogyne. Hahaha. Nóra benne lenne, Zsófi és a Kinga is. Juj, amit ma láttam, az nem volt semmi. Ekkor ér oda Gabi, pont meghallja, hogy ha nem járna Laci Gabival, rástartolna. Na, bazdmeg, dráma lesz megint.

 

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julcsi29 2012.01.04. 19:02:48

Nekem már hiányoztak az írásaitok!BUÉK!
Miért mondod,hogy nincs fordulat,hát ez a nyitott ablak is nagy ötlet,na!:P :DDDD

villanella 2012.01.04. 19:03:37

@julcsi29: :) köszi. és na, hát a nyitott ablak, igen, e fölött valahogy átsiklottam.. :)

julcsi29 2012.01.04. 20:28:21

@villanella:
Nem adnád meg a lottó nyerőszámokat? :))))
Te a jövőbe látsz!
Eltaláltad a rózsaszín biciklit! :P :DDDD

villanella 2012.01.04. 20:37:24

@julcsi29: Na jo, en vagyok az egyik forgatokonyviro... Muhahaha:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.01.05. 00:01:03

en meg egyreszt sem lattam, csak kerdeznem, 40 ev mulva ez lesz a szomszedok?

IV. (Parkoló) Béla · http://aparkolokiralyai.puruttya.hu 2012.01.05. 08:28:35

@hagyma: már az. csak az átlagéletkor nem stimmel, de csak a pár éves kölykök miatt, néha fel-fel tűnik egy két nagyszülő is a történetben, csak még nem költöztek be...

Johnny336 2012.01.05. 11:09:22

@julcsi29: lila volt az, de sebaj.
Jó kis tescos KLT.
süti beállítások módosítása