Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 4x10 - Burning Down the House

2011. december 10. 07:52 - sixx

Ott vesszük fel a fonalat, hogy a Marnie-jelmezes Antonia irányítása alatt álló Eric nézők ezreinek kívánságát teljesítve elindul Bill a pöcsfej vámpírkirály felé, hogy a szívét apró darabokra szaggassa, Sookie, a foghíjas pincérnő a háttérben sikolt egyre, a "de faszák a vámpírok" támájú konferencia résztvevőit meg Antonia többi vámpírbábuja henteli lelkesen. Antonia annyira felizgul annak lehetőségétől, hogy Bill percei meg vannak számlálva, hogy kézen fogja azt a szakállas gyökeret, aki a legmélyebben nyalt be neki a vámpírszakkörben, és kifordult szemmel mormol valami varázsigét. Nem értem én ezt az egészet, ha van olyan ige, amivel lehet emlékezetet törölni, esetleg vámpírból Barbie-babát csinálni, no meg valakinek az arcát lerohasztani, akkor olyan mér' nincs, amit kimondunk, oszt az illető gyíkká változik???

Eric befogja Bill fejét egy olyan karkulcsba, amit utoljára valami pankrátortól láttam a nyolcvanas években, de Sookie ráugrik a hátára, és nem tudja leszakítani Bill fejét. Mire Eric lerázza magáról a szőke kullancsot, Billnél már pisztoly van és lő is, Ericre persze, és erre Sookie még jobban sikolt, jesszumpepi, micsoda tüdő van ebben a nőben. Bill, a ha egyszer egy üzlet beindul elvet követve lelövi a többi vámpírt is, ráadásul ezüstgolyóval, hogy értelme is legyen a dolognak. Az egyik vámpírt Nan intézi el egy puha grafitceruzával, zajlanak a dolgok rendesen. Eric csak sebesült az ezüsttől, így felkel és ölné Billt, de Sookie agya ekkor végképp elborul, a keziből villám jön, ami meg Ericbe csapódik bele, és ezzel vége a mayhemnek. A varázsigének annyi, Antonia menekülhet. (Miért nem mondja el megint? Nagyon gyorsan?)

Jess és Jason a dugás után lelkiismeret furdalással teli gyötrődést produkál, ezt nem kellett volna, mondja Jason, mert Hoyt az én legjobb barátom. Jessica a szemét forgatja, a kurva életbe, ne nosztalgiázz nekem, amikor a pöcsöd ott volt bennem öt perccel ezelőtt. Jason egyből kifogást keres, ha nem iszok a véredből, sose duglak meg. Jessica ezen felháborodik, kamuzol itt, te kis pöcs, kurvára rám ál a farkad. Jason az egyszerű utat akarja választani, vakuzd meg az agyam, oszt akkor elfelejtem az egészet, és kész. Anyádat, mondja Jess és elmegy kajálni. Alcide a Sam-jelmezben agyonvert, de azóta visszaváltozott Tommy-t viszi a kórházba, biztos van alakváltó osztályuk, ahol majd ellátják. Tommy inkább Sam kocsmájába menne, lesz nagy meglepetés, ha becipelik a véres testet.

A boszorkányszakkör tagjai telefonoznának Marnie házából, de nem fog menni, mert nincs térerő, biztos erre is van valami varázslat. Tara és a szőke kolléganő ellenvarázslatot keres Antonia-Marnie ellen, de kicsit későn, mert megjön a főbanya két vámpírral, de Eric sehol ugye, ez presztízsveszteség. Marnie maradék esze is kezd elmenni, nagyon ideges, motyog és égeti magát a banyatanítványok előtt, akik nyíltan pimaszkodnak vele, erre nincs varázslás? Nan Bill házában kérdezősködik, mi van ezzel a villámokat szóró tehenészlánnyal? Azzal ne törődj, már nem te vagy a főnök, mondja Bill fölényeskedve, nem a faszt, mondja Nan, de nem is, riposztol a király, és közli mi lesz: megyek és szíjjelvágom a banyát a gecibe. Eric mindenre emlékszik a Sookie-kalandból, meg minden másra is korábbról, ez így most akkor Eric 2.0. Enyém leszel, Sookie, kérdi a vámpír, nem leszek mert Billbe vagyok szerelmes, veled csak dugtam. Nahát. Hálistennek megjön Pam, és nem kell ezt a picsogást hallgatni.

Bill terve: felgyújtjuk a boszorkányházat, oszt jól van. Sookie az emberekre célozgatva megjegyzi, hogy ez kissé radikális módszer, Eric meg röhög a markába, nesze neked jóságos vámpírkirály, Sookie, na mi van? Bill szerint háború van, annyi járulékos veszteség, amit így okoznak, belefér. Sokie lelép. Alcide megjön Samhez a 87 százalékban halott Tommy-val, ha jól sejtem egy hosszas haldoklás, bocsánatkérés (Tommy), valamint bosszú fogadássa (Sam) jön majd, igen, így lesz, Tommy, a sorozat egyik legfeleslegesebb karaktere meghal, Sam meg mehet Marcus fejét leszaggatni. Jason otthon lelkiismeretfurdal és meccset néz, megjön Hoyt, akivel nem tud természetesen viselkedni, mert az agyában Jessica csúnyája jár egyre. A beszélgetés kínos és nem különösebben érdekes.

Andy seriff reggele nem olyan, mint amilyennek gondolta, mert tetemre hívják, Arlene és az unokatesó baszlatja a vámpírvér miatt, ez itten egy amolyan társadalmi célú üzenet a drogok negatív hatásáról, ne drogozz, mert szar lesz neked. Jason ráunt Hoytra és elmegy Sookie-hoz reggelizni, itt maradok nálad, tesó, mondja, mert Hoyt telefingotta a házam. Jó, de akkor segítesz nekem kimenekíteni az embereket a boszorkányházból, mert Bill rájuk akarja robbantani a tetőt, Tara meg bent van. Jason felháborodik, oszt miért akar ilyet tenni? Mert volt egy kis hepaj tegnap este. Milyen hepaj? Jézusom, Jason, seriff vagy, oszt semmit nem tudsz? Andy és Terry az erdőben vitatkozik, Terry ki akarja gyógyítani Andy-t a V-függésből, Andy csak szeretne beszakadni. Terry fegyverrel bizonyítaná, ki a faszább csávó: ő józanul, vagy Andy betépve.

Sookie és Jason Lafayette-hez megy segítségért, Tara bent a házban, Bill robbantana, satöbbi. Jézuska a rendőrséget javasolja, majd Marnie-t védené, Antona a szemét, nem az a szerencsétlen. Majd én elmegyek beszélni Marnie-val, és ha Antonián át el tudom érni, akkor jó lesz. Tara és a szőke továbbra is az ellenvarázslaton dolgozik, de mivel egyik sem tud latinul, kicsit nehezen megy a dolog. Marnie közben kihajítja magából Antonia szellemét, és kiderül, hogy Marnie a barom, nem Antonia, a spanyol nő sajnálja az embereket, ő csak a vámpírokra vadászna, ha már muszáj. Marnie aztán csak rábeszéli, hogy essenek neki a vámpíroknak ismét, nagyszerű. Bill, Pam, Eric, Jess és Nan Bill pincéjében héderezik leláncolva ezüsttel, és tervezik a boszorkányok elleni támadást, amiben Nan nem akar részt venni.

Lafayette, Jézuska, Sookie és Jason a boszorkányháznál próbálnak valamiféle tervet eszkábálni, egyelőre ott tartanak, hogy majd Jézuska beszél Marnie fejével. A házat ugye valami erőtér vagy mi a fasz védi, de Sookie hallja Tara gondolatait még így is. Jézuska elindul tárgyalni, de az erőtér visszatartja. Marnie kimegy, hogy megnézze, mi a fasz van, hát ott áll Jézuska, az. A tárgyalás benyalással indul, de fasza vagy, te Antonia, hogy ilyen király varázslást tudsz, hallod-e. Antoniát nem lehet csak úgy meggyőzni, gyere át az erőtéren, és akkor majd elhiszem, hogy fasza vagy. Jézus nekilát, és persze először nem megy neki, és szenved, de aztán átváltozik valami mexikói démonná, amit még Jason is észrevesz, nemhogy Marnie, és átmegy a falon simán. Na, fasza vagy, bízom benned, mondja Marnie. És akkor most ezzel mit is értünk el? Egy tússzal több odabent? Zseniális terv.

Marcus Debbie-vel dumálgat, ebből baj lesz, ha Alcide hazaér. Ha ezek ketten összejönnek, hányni fogok, márpedig nagyon úgy néz ki a dolog. Alcide közben Marcus műhelyébe visz Samet, aki pisztollyal fenyegeti az egyik vérfarkast, meggyilkoltad a testvéremet, te köcsög, kérdi Sam, és elkezdi verni a csávót. Andy és Terry célbalő, Andy nem talál el semmit, mert a V-től nem tud már lőni sem. Terry ezzel szemben mindent eltalál. Közben veszekednek, gyerekkori sérelmek jönnek elő, Andy kisebbségi érzése előjön, nem túl érdekes, ezt eddig is sejtettük. A vége persze verekedés. Marnie Jézuskával beszélget a boszorkányházban, honnan a démon, ami előjön belőled? És hol van Lafayette? Mert ő erős ám. Hát, ha kieresztesz, akkor behozom. De én nem fogom az erőteret kikapcsolni. Jézuska Marnie-val akar inkább beszélni, nem Antoniával, mert eddig a spanyol vitte a prímet.

Elő is jön a banya, és faszán elmeséli, hogy ezt ami itt van, ő akarja, szóval a terv megbukott. Sookie kint hallgatja Jézuska gondolatait, így mindenki kétségbe eshet. Esnek is. Tara és a szőke dolgozik az ellenvarázslaton, Marnie meg a vámpírjait mutogatja Jézuskénak, és úgy látszik, az ellenvarázs csak működik, mert Tara megindul az ajtó felé, Jézuska meg a fejiben üvölt Sookie-nak, hogy húzzanak innen, mert baj van, baj van, nagy (szia, Laci!). Ezzel szemben Sookie és Lafayette a ház felé rohan, ahonnan Tara meg a szőkenő igyekszik kifelé, de a menekülésből semmi nem lesz, mert Marnie az erőteret pikkpakk visszaállítja. és eltünteti mindet egyszerre. Csak Jason marad kívül, ki más. Terry megveri Andy-t, aki megígéri, hogy soha többé nem fog V-t fogyasztani. Terry cserébe beül az autóba és elhúz, gyalogolj haza Andy, jót tesz. Ez mekkora geciség már. Az utolsó jelenetben este van, a vámpírkommandó tetőtől-talpig feketébe öltözve megérkezik a banyákhoz, és elővesznek egy RPG-t. Na, ez fasza lesz.

True Blood a comment:com-on:

 

Címkék: true blood
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naughtyL 2011.12.11. 12:34:59

pedig Bill volt ennél rosszabb is..sokkal

itt megint az volt felettéb fájdalmas, és aljas, hogy volt bőr a képükön ahhoz, hogy egy még szánalmasabb Ericet nyomnjanak a pofánkba..

Az tartotta bennem a lelket, az elbaszott románcuk alatt, hogy láthatom Eric önelégült vigyorát, mikor rádöbben, hogy Sookie mennyire oda meg vissza van tőle.. Erre kapunk egy újabb szörnyen szar, és kínos szerelmi vallomásos jelenetet.. naccerű
Utána jött a beszólás, de az nagyon kevés még..

Jason mindig Priceless:D
süti beállítások módosítása