Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X10

2010. december 24. 10:30 - Hódos Hajnalka

Rögtön a műsor elején összezavarodok, mert Leonidaszt látom és hallom, ha kiesek, úgy essek ki, hogy odatettem magam. Ha most megint végig kell nézni a balhét meg a párbajt, tökön szúrom magam. Lilu feszülős farmerja és a Villa lakóinak idegesítő szokása – tele szájjal beszélgetni – jelentik egyelőre az állandóságot, na meg a tomboló szerelem. Meg az egyre elkeseredettebb kísérlet, hogy úgy tűnjön, reggeltől estig követjük az eseményeket. Ma különösen sok reggeliző Vályoglakók láthatunk, a Gigi szájában bukfencező kiflidarabok tánca kimondottan üdítő látvány. Leonidasz és Anikó beszélgetnek, arról, miért mondta Évának a nyugiszobában, hogy Anikó nem való a Villába. Anikó sértett, Leonidasz magyarázkodik, én meg nem értem, azt sem, mit kell ezen megbeszélni. Igen, Lilu tényleg kimondja, hogy tombol a Villában a szerelem, nyöszörögve ráhúzom a fejemre a párnát és kegyelemért könyörgök.

Kegyelem helyett újabb csapást mérnek rám. A mai első feladat, hogy társkereső hirdetéseket kell feladni egymás nevében. Tudom, tudom hogy bennem van a hiba, de kénytelen vagyok felháborodásomnak hangot adni, tudom, közhelyes vagyok meg nekem semmi nem jó. A társkeresőzés, újságcikkek írása meg a hülyébbnél hülyébb (és unalmasabb) feladatok helyett, pláne karácsony előtt miért nem lehet valami értelmeset kitalálni? Mittomén, csináljanak karácsonyi csomagokat az árvíz ill. a vörösiszap sújtotta települések ovisainak, süssenek nekik mézeskalácsot, csináljanak egy tetszőlegesen kiválasztott iskola alsó tagozatasainak prezentációt a dohányzás káros hatásáról, ha már mindenki füstöl, mint a gyárkémény. Nem, társkereső hirdetés egymásról, nehogy meg kelljen mozdulni, akkor kevesebb energia jutna az unott ténfergésre, a felvarrt hajak vasalgatására meg egymás baszogatására. 

A társkereső hirdetések unalmasak, Szandikáé tetszik, Alekoszról írt, 16-60 éves korig jöhet bárki, csak nőnemű legyen. Alekosz leducicsajozza Ginát, majd egy frappáns: akit keresek fordulattal személyleírást ad önmagáról, jaj de vicces. Olivérre rátört a karácsonyi hangulat, eszébe jutott hogy még sosem karácsonyozott a testvérei meg az apja nélkül, ergo ma ő a bőgőmasina, Jerzsi vigasztalgatja a kertben, ja és hiányzik az Enikő is brühühü. A következőkben a párbajra való felkészülést követhetjük nyomon. Oli kiokosítja Évát, aki ma szarul van, legyél kemény, piríts oda. A párbajozók szónokaikkal elvonulnak megírni a kortesbeszédeket, Anikó és Leo a nyugiszobában készülnek, egymásnak feszül két szellemóriás, ebből az sül ki, hogy írják bele: Leonidasz érzékeny, vidám és társasági ember. Zsófi és Éva profin tolják, Zsófi gyakorol a széken állva, többször is felolvassák az irományt, aztán sikoltozva ölelkeznek. A várakozással ellentétben nem vetítik le az egész párbajt, csak Éva búcsúzását, kihegyezve a Jerzsinek odavetett mondatra: remélemem, ez a szerelem igazi Gigi és közted és nem csak arról van szó, hogy a Gigi hátán mászva próbálsz eljutni a gong. Míg Éva párbajozik a spártai csődörrel, a többiek megbeszélik ezt, minősíthetetlen beszólásnak értékelik Éva mondatát, Gigi Leia hercegnő ihlette frizurában rázogatja értetlenül a fejét. Éva őrjöngve-visítva visszatér a Villába, a fogadtatás hűvöske, Jerzsi gyorsan el is vonul a szobába sírni, Gigi és Anikó simogatják. Ne sírj, mondja Anikó, de csak sírjon, feleli Gigi, mire Anikó: sírj csak Jerzsi.

A párbaj után Alekosz és Éva kinn cigiznek, hol vannak az emberek, mikor a győztes itt ül kinn, kérdezi Alekosz, Éva röhögve megkérdezi, azért jól megmondtam a Jerzsinek, mi? Jézusisten most látom csak hogy Alekosz szivarozik, biztos vagyok, hogy ezeket a mozdulatokat gyakorolta a tükör előtt. Azt már meg sem említem, hogy ebben a dzsekiben úgy néz ki, mint egy körzeti megbízott a hetvenes évekből. Nem a Leo volt a te igazi ellenfeled. Nem, vágja rá ragyogó szemekkel Éva, aztán megbeszélik, hogy egy Gigi-Éva párbaj lenne az igazi, az nagy meccs lenne, végül a Törtető összefoglalja a lényeget. Minél jobban utálnak, annál jobban érzem magam.

Hirtelen nem tudom, mi van, két nőt mutatnak a stúdióban, aztán leesik, kettejük közül kerül ki az új Lakó, mert fenn kell tartani a létszámot. Lilu úgy szólal meg, hogy az elkövetkező összes diznimesében szereplő jóságos tündérkeresztanya szinkronját neki ítélném: gyertek, gyertek gyorsan, Villalakók. Hamarosan érkezik hozzátok valaki, menjetek ki a kertbe! Alekosz és Szandika cihelődnek a nyugiszobába, a nézők szavazata alapján ők ketten tölthetik ott az éjszakát. Óvszer van nálad, kérdi Alekosz, Szandika elcsattantja a poént a zokniban lábmosásról, Alekosz kacsint, vigyünk át EGYET ki tudja mibe keveredünk. Lássuk, mibe. Szandika állig betakarva fekszik, Alekosz mellette cukrosbácsi hangon duruzsol, na összehozunk valamit? Szandika szerint várják meg, míg kiforrja magát a dolog, Alekosz szerint erre nincs idő, éjszaka van. Mire gondoltál? Bármire, a határ a csillagos ég. Mire újra ki merem nyitni a szemem, Alekosz a hason fekvő Szandikán ül, ráborul a hátára. Szandika visít mint akit nyúznak, Alekosz rászól, ne óbégassál már, Szandika röhögőgörcsben tör ki, ez lelohasztja Alekoszt. Szandika pár perces törvénytelen röhögés után megszólal, na, gyere vissza, szagolgassál. Gyeret, szagoljál, te kutya. A mintavétel után Alekosz Szandika melleit csókolgatja, hogy még mit csinál, csak sejteni lehet mert Szandika újra vonyítani kezd, hát a kisujjam nyújtom és a vállamig rágja a kezem!

Közben a stúdióban Lilu kihirdeti az eredményt, Törtető 2.0 költözhet be a Villába. Ildikó sír és úristenezik. Mondom sír. Olivér és Alekosz áll hozzá legközelebb, de ezt alig tudja kinyögni mert úristen és ő ezt tényleg akarja, semmi díszkíséret meg lelkes tapsoló tömeg, gyeremáznak a Villalakók, Ildi belép, sziasztok Villalakók, vihog, Éva lép oda hozzá először, megölelgeti, puszi-puszi jézusom, a többiek hitetlenkedve nevetgélnek. Hogy Szandika és Alekosz mit hozott össze, a Belevaló világban láthatjuk vágatlanul. Ránézek az órára, kizárt dolog, hosszas könyörgésre a férjem vállalja, hogy fennmarad és megnézi. Reggel post-it a monitoron: Sz. bugyiban volt, nekem viszont elment a kedvem egy időre mindentől.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk.

Címkék: vv4
58 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JohnGotti 2010.12.24. 11:02:04

Oli beépitett fizetett faszi,ez egyszerű mint egy pofon.Hiába hozza magát h ő igy játszik meg bla bla bla,aki hajt a lére nem savaz mindenkit a háta mögött,és nem csinál mindig trét,nyilvánvaló h ezért küldték be.A többiek meg mind benyalják neki h mekkora arc...szánalom.A kertvárosban lakik,macskája van,és ne is legyen kemény?Hiába suttyózza magát,a mamakedvencek között kellet volna startoltatni ezt a gyökeret.

Hódos Hajnalka 2010.12.24. 11:04:53

Jajnekem, nyüszítve röhögök, természetesen nem RÁZZA a kezem, hanem RÁGJA. Jaj. :DDD

mxplanet 2010.12.24. 11:09:49

@Hódos Hajnalka: a Szandikatol ez fel sem tunt. igazan mondhatta volna a zero fele konvergalo iq-val :)

mocskosmacska 2010.12.24. 11:10:42

Az új lány bemutatkozó filmje külön hv-t igényelt volna. Az egész olyan volt, mint egy paródia. A kedvenc részem az volt, amikor a csaj bejelenti, hogy ő szereti a humort és ennek a prezentálására bejátszották az a jelentet, hogy jön ki a konyhából a helyi naplóval a kezében és megszólal: - Jaj, de jó viccet olvastam.
A rohadt gyenge viccen erőltetten röhögő mami már csak hab volt a tortán.

antonov 2010.12.24. 11:13:02

A "rázza a kezem" legalább poénos volt. Kár hogy nem ezt mondta

rexter 2010.12.24. 11:13:38

en se birtam kivarni a belevalo vilagtalansagot mert valami ocska hosszu bruce willis film ment elotte. szandika egyszeruen nem normalis, meg csak nem is mondana mindig full ostobasagokat, de ezek az allando sikoltozasai nevetesei foldohzveresei, uristen kibaszott idegesito, ennek nem volt anyja vagy apja aki jol szajbaverte volna neha? a masik meg h tegnap delutan harom korul a masik csak, asszem Niki, toronymagasan vezetett az internetes szavazason, megis h a fenebe nyert akkor megis ez randa Ildi?

galoooshka 2010.12.24. 11:14:00

Egyfolytában sír mindegyik.Jellegtelen a beköltözött nő, de oda illik, be se ment, már sír....

rexter 2010.12.24. 11:14:54

@mocskosmacska: jaja, az nagyon szanalmas volt :) de telleg legalabb jo vicc lett volna, de szar volt nagyon.

Seyman 2010.12.24. 11:15:08

Hajni, remélem azért annyira nem ment el a kedved,h folytasd, ugye? :)
Sztem Alekosz csak meghegesztette az a libát, nem hinném,h ilyen ziccert kihagyna. :)
Az Anikó meg továbbra is teccik. :)

HúszTíz 2010.12.24. 11:15:44

Nagyszerű. Szeretem ezeket olvasni, de tényleg :-) Szegény Hajnalka, hogy te mit be nem vállalsz, de tényleg :-P

Amúgy én megnéztem, hogyan tolta Alekosz a Szandikát; nem volt semmi különös, mert be voltak takarva, de azt lehetett látni, hogy beakasztotta neki, és olyan jó ráérősen tömködte, miközben Szandika a körmei nézegetésével volt elfoglalva. Szóval itt csak egyikük élvezett :-) Itt a videóban lehet látni -->

www.valovilag.hu/video/111953

A legjobb az egészben az, amikor még Alekosz is elkezd beszélgetni, és valami nagyon meggyőző módon bizonygatja, hogy mennyire kívánja a csajt. Hááát.

Ezt az ajándékozást karácsonyra viszont megcsinálták, volt mint második feladat, szóval nem csak azzal az idióta társkereső hirdetéssel voltak elfoglalva. Jó ötlet lenne viszont, hogy tényleg a rászorulóknak is kellene csinálniuk valamit, de hát a retekklub humanizmusból, és szociális érzésből már régen megbukott; csak akkor adnak valakinek valamit, ha az az ő érdeküket szolgálja, a csatorna promózását. Tegnap is, amikor volt a Fókuszban, hogy a kalapos Nikolasz vitt ajándékot Devecserre, ott is arra volt kihegyezve az egész, hogy amúgy meg az X - FUCKTOR az mekkora műsor, és a többi.

Olivért viszont most az eddigieknél is többet fogjuk ríni látni, mert őt fogja meglátogatni a villában a kedvese, szóval ennyi idő után egy kis időre együtt lesznek, azután meg kimegy újra a csaj, Olivér egyedül marad - sírás ezerrel, és zsepikötegek :-)

mocskosmacska 2010.12.24. 11:22:33

@Seyman: Hát elég szánalmas egy hegesztés volt. Ezek alapján egyik sem egy lepedőakrobata. Még csók sem volt, max, a nemi szervek egymásba illesztése.

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.24. 11:25:05

Hajnalka, ez is fenomenalis volt, en is koszonom szepen! Asszem a titok abban van, hogy nem szabad a post elott megnezni az osszefoglalot (meg nem lattam), igy sokkal inkabb megjon a karikatura-hatas :)

mxplanet 2010.12.24. 11:25:37

@mocskosmacska: szerintem meg be sem rakta, csak kivulrol mimelte

HúszTíz 2010.12.24. 11:31:58

Szerintem amúgy összesen ennyi volt az "aktus", mint ami az összefoglalóban benne volt :-) Hármat tolt, és már meg is volt :-P

Rettegett Ignore 2010.12.24. 11:34:46

Nehéz munka a tiéd.
Ezeket a szarokat nézni. De a tudósítások nagyon jók, abba ne hagyd!
Maxi respect!

peti papagáj 2010.12.24. 11:35:46

Meg kell vonni tőlük a cigit.
A. a megvonási tünetektől feszültebbek lesznek, több balhé, jobb cirkusz.
B. van rá esély, hogy a megvonási tünetek elmúltával leszokik valamelyik, és még örülni is fog.
C. alacsonyabb műsorgyártási költség.

RosszQtya · http://indafoto.hu/rosszqtya 2010.12.24. 11:39:22

"annyira kívánlak"
tiszta őszinte xDDDD

atyagyatya 2010.12.24. 11:51:17

szerintem az új csaj is bőven beépített ember lesz, erősíteni az oli-alek-éva triót - ahogy ott mímelte az örömöt, hogy beköltözhet, na a Barátok közben is jobb színészi alakítások vannak! Amúgy meg micsoda faszok a műsor készítői, lilu bejelenti, hogy jön valaki, de azt nem, hogy miért, oszt a lakók csak néznek, hogy ki ez az új pitsa, lilu meg aszongya, hát én nemmtom eldönteni örültek e most vagy se. Miért nem lehetett megmondani, miért jön az a valaki???? na mindegy faszság az egész amúgy, de az a cigimegvonás jó ötlet, büntiből elvenni a cigit tőlük hehehe jujj de gonosz vagyok

albino combino 2010.12.24. 11:59:47

ez az "annyira kívánlak" duma lefordítva annyit tesz kb. - nem gondoltam volna, hogy rád fanyalodok

amúgy nem tudja valaki, hogy a vv oldalán, hogy lehet nézni a kamerákat? Tegnap próbálkoztam vele, de semmit se csinált. Azt se írta ki, hogy jelenleg nem elérhető vagy mi. Legutóbb pedig ez a szöveg ment
Tipp?

atyagyatya 2010.12.24. 11:59:53

jameg a zsörzégyerek nem azért bőgicsélt mert elment Leó, hanem mert valamilyen rejtélyes oknál fogva a évát mondta, hogy őt várja vissza

Gastroger 2010.12.24. 12:07:39

Hát én ezeknek a nevét keverem, de néha megnézem, kivéve, ha nincs tévém, és diszkó-veri csenelt nézek. (ja az a Viva? Ahonnan olivér gyütt?).

Csak azt akartam mondani, hogy Szandika bugyiban történő megkouitálásza nem elítélendő, kisfarkú/bejáratott inputu lédig hölgynél legalább a bugyi pozícionálásval lehet az átmérő keresztmetszetén némileg javítani, illetve az ejaculatiohoz szükséges izgalmi állapot eléréséhez szükséges fizikális súrlódási ingerküszöb felgyorsításában segíthet a súrlódási tényezők növelése által.
Megdugta, hát megdugta, válljon egész7ségére, ezért kerültek be oda, hogy csorgassaja nyálát a nép. :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2010.12.24. 12:09:41

@mocskosmacska: mi más lett volna, Szandika maga egy nagy nemiszerv, azt kész..

Ahogy a körmeit piszkálta, miközben szép ráérősen toszták, na az volt szerintem ennek a műsornak a csúcspontja, innen már nincs lejjebb, pardon, tovább..

Az új csaj meg, jáááj, de szánalom.
Szegénnyel, gondolom, még az életben nem történt semmi, és azt hsizi, hogy majd most fog. pedig nem..

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.12.24. 12:34:16

Tisztelet. Nekem hét perc a rekord, amit végig tudtam nézni ebből a fosból.

Boldog Karácsonyt!

Hurri Kán 2010.12.24. 12:36:55

Na tüffentettek végre? El se hiszem :DDD

Gastroger 2010.12.24. 12:46:50

@nyuszómuszó: Hát most micsináljon közben amikor a Jorgosztravel tosszincsa?
- Élvezze? Hát.. oké, hogy a rokkantnyugdíjas ötvenes barátja már lehet nem olyan vadkan, de nem tartom kizártnak, hogy azért vót közben ez-az, és nem Alekoszokkal.
- Szerepeljen? Mivel tudja, hogy bele kerül a műsorba dobhatott volna valami kovi-kompatibilis prodikciót, de szegény, (vagy épp nem) nem erre hajt, és nem is ez érdekli.
- Karmolássza Kaloszesz hátát, nyalja a fülét, és súgjon bele szerelmes szavakat? Onnan, nincs visszaút, a kardigányos beleszeret még a végén. Meg nem is lenne hiteles.
- Dosztojevszkijt meg nem olvashat közben. Kultúraidegen.

Kínzó kérdés: Azt tudjuk, hogy jó volt-e (elment-e) mindekttőjüknek, valamelyiküknek?

prolibusz 2010.12.24. 12:52:08

nekem jó volt, én elmentem

csudri82 2010.12.24. 12:53:02

Ez dugás? Full betakarva dugás mímelés esetleg.

Anno a Renátó úgy megfarkalta Évit, mint állat. Ott pipa is volt meg minden, ami kell, nem ilyen maszatolás...

Gastroger 2010.12.24. 13:25:39

@csudri82: juteszembe, be kéne vinni Pongót a villába. :)
Olivérrel szerintem össze(mű)balhéznának. :)

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2010.12.24. 13:34:57

Hajnalka, a legjobbat hagytad ki, hogy aszongya Szandika Alekosznak, hogy ...ez a jó szivem fog egyszer a sírba vinni...

gastro vazze 2010.12.24. 13:35:36

@atyagyatya: @JohnGotti: igen, beépitett, ezt mondja már el mégegyszer valami majom! és akkor mi van? Mit gondolsz a Benkő trashben nem az volt a csajok 80%-a?! ÉS?! attól még boldog lesz a karácsonyunk, főleg, ha Hajnika ilyen szépen csomagolja az "ajándékát":))
Törtető 2.0 LOL!:)

gastro vazze 2010.12.24. 13:38:29

Mondjuk a Kalácsképű Geronazzón nagyon komolyan lehet mulatni, az a hanghordozás, meg visongás?!
Na gyere, szagojjá TE kutya! :DDD

Szaffi B. 2010.12.24. 13:40:43

@gastro vazze: A kutya nem mondta hogy rossz, hogy beépített, csak ordít róla. Ő keveri az eseményeket, a többiek csak lézengenének, meg eldöglenének, zabálnának a végéig.

Hajni for president amúgy, Malackarajon is kedvencem :)))

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.12.24. 13:42:04

Ne nézd és ne szavazz mert becsapnak és lehúznak!

albino combino 2010.12.24. 14:23:07

hogy lehet a vv oldalán nézni az élő közvetítést? nekem nem indítja el az adást pedig néztem este 10-kor meg éjfél körül is, de semmi.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.12.24. 14:25:35

Nagy király a férjed post it-je! :DDDDD

munkamacskák gazdija 2010.12.24. 14:29:36

Ilyenekről tudósitani igazi kihivás.
Mint a szerencsétlen 40 milkás játék pár másodpercét érdekfeszitővé varázsolni.

Nem, nem nézem ezeket a szarokat, de lehetelen elkerülni, hogy ne tolakodjanak a képedbe indexen, tv-ben, mindenütt.

Az első 200 milliós büntit ki is lehetne rájuk szabni. De ledolgoztatva a kitakálókkal, szerkesztőkkel, rendezőkkel, szimpatizánsokkal. Ja, és értesiteni, hogy éppen ki dugja őket a valóvilágban.

Kelly és a szexi dög 2010.12.24. 14:30:33

este a Zombiland lesz a HBO-n!
éjféli mise kezdetére véget is ér!

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2010.12.24. 14:48:29

Szandika meghúzása Alekosz modra :

Sz. tangában, A.melegitő alsóban és atlétában, mindezt takaró alatt!! Minek ehhez még óvszer is :)))))))

Tényleg inkább zuhanyoztak volna zokniban :)))

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.24. 15:06:27

@simonmondja.: :D Nekem egy no ilyent mondana akasz elott/kozben, nem allna fel a nagy muhahatol, az tutti :)
Egyebkent tenyleg nagy szive van a csajnak, amiert ez a luzer teknosbeka 2 percig koszorulhette a turost :)

gibson 2010.12.24. 15:51:19

Kösz a posztot, Hajni, boldog karácsonyt!

venszivar 2010.12.24. 16:27:46

@albino combino: Nem szégyenled magad?Már baba korodba a kukkoláson jár az eszed?Este tízkor már aludj!!Anyád mit csinál.....míg teneked ott jár a kezed vagy az eszed.Elő a cumit s gyakorolj.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.24. 16:33:47

@Hiteltelen Szijj ártó takarodj, új választást!!!:
Ha csak nézem, azzal nem "húznak le". :) Szavazni meg eszembe nem jutott eddig sem. Sem itt, sem más műsornál.

Viktor9 2010.12.24. 17:30:10

@rexter: Hogy, hogy? Kis bundával.

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.24. 18:17:04

Azert a K-Pax zeneje (Shearmur) kicsit eros volt Olika nyavalygasa ala... (Most neztem csak meg a tegnapit)

kacsa232 2010.12.24. 18:48:35

úgy dohányoznak,mint a frontkatonák..fújják a füstöt,ha kell-ha nem...

Őszinte Őrült 2010.12.24. 21:04:08

az nem derült ki hogy hány agysejted pusztult el a műsor lekövetése közben, egyébként jeles

kida 2010.12.25. 00:22:49

utolsó két mondat hatalmas :D

JohnGotti 2010.12.25. 08:25:43

Ennek az Alekosznak 70 csaj volt meg eddig?(Illetve mondott eygszer 100-at is asszem)Még a hét is kérdéses szerintem..

Lotyó Bridzsida 2010.12.25. 12:25:20

Sajnos amilyen beteg mindkettő, akkor csodálkoznék, ha értékelhető szexet hoznának össze...az egyik nagyduzzogva felajánlkozott, mikor nem is kérték, a másik meg nagyduzzogva elfogadta, mikor nem is kérte.:(
Szandikának mondja már meg valaki, hogy szemernyivel sem lesz szerethetőbb, ha boldog-bologtalannak szétteszi...

Balfars 2010.12.30. 02:01:30

Szandika azért tette szét mert megsajnálta a tekit. (Én speciel undorom tőle de hát én pasi vagyok szóval nem nekem kell bejönnie)

Ancilla 2011.01.13. 19:50:07

Korrekt dolog a szerkesztők részéről ennyire feltűnően Éva mellett kampányolni??? Ez a mai összefoglaló kizárólag róla szólt, illetve úgy szerkesztették meg, hogy még az a néző is kíváncsi legyen a folytatásra, aki egyébként nem akarta, hogy Éva benn maradjon. Szerintem Alekosszal megbeszélték ezt a hirtelen fordulatot. Milyen művészien alámondatták levélírás közben a tartalmat... Nem szeretem Ildikót sem, de ezt most nagyon méltánytalannak érzem.

Flood 2011.01.13. 23:09:13

@Ancilla: Ööö, milyen apropóból írtad ezt épp egy 3 héttel ezelőtti hv-hoz? :D
süti beállítások módosítása