Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8891-8900. rész

2018. május 22. 14:00 - Gillotte

Juli leszervez egy munkaebédet egy jótékonysági szervezettel, és nem esik neki jól, hogy Miki inkább mással ebédel – pedig még azt sem tudja, ki az a más. Amikor Julinak ilyen Mikire való gerjedelmei vannak, Attila mindig előrukkol valami olyannal, amitől Juli elszégyelli magát. Most például egy cseresznyefa-csemetét vesz Attila, ami idén még nem terem, hanem jövőre egy-két szemet, viszont mire ők ketten megöregszenek, aláülhetnek és dézsmálhatnak belőle. Attila megy hát Julival a munkaebédre. Készülődés közben Juli észreveszi, hogy Attila a gyúrás hatására fogyott, és így bókol: ,,olyan vagy, mint egy régi kesztyű, melegséget és biztonságot adsz”. Nyilván ha azt mondja, hogy ,,új kesztyű” teljesen elrontotta volna a mondat lényegét, ezért a régi jelzővel kedveskedett. Na mindegy, elindulnak az ebédre, amikor belebotlanak a Rózsa előtt kávézgató Mikibe és Szonjába. Juli addig puffog Attilának, hogy a férfi rákérdez: ,,te a nő miatt vagy kiakadva, nem azért, mert Miki nem jött velünk, ugye?” Juli elsápad és beszél össze-vissza, de Attila most már tudja, hogy nagy gáz van. Pedig vesz hétvégi házat, jár edzeni, főz, és ez nem elég?! Juli rohadtul szégyelli magát, minden oka meg is van rá.

bk_maj14_18_1.jpg

Tóbiás arra megy haza, hogy Zsolt teljesen kiütötte magát: ismeretlen eredetű bogyók az asztalon, mellette egy üres üveg pia. Tóbiás Nóra tanácsára a lefolyóba önti a többszázezer forint értékű tablettákat. A várttal ellentétben Zsolt másnap reggel emlékszik, hogy a tabletták az asztalon voltak, úgyhogy mindent tűvé tesz értük. Nem találja őket, hívja a dílert, aki pénz fejében szívesen hoz újabb adaggal, pénz azonban nincs. Zsolt megsürgeti Nórát, hogy a kártérítésből kapja meg a pénzt, de hát ez nyilván nem Nórán múlik. Az ügyvédnő egyébként elvonási tünetként diagnosztizálja Zsoltnál a remegést és az izzadást, úgyhogy elég hamar rászokott ezek szerint a szerre. Zsolt ezután kétségbeesett lépésre szánja el magát: Kristóf Tóbiásnál hagyott táskájában keresgél, és egy kocsikulcsot talál. Nem tököl sokat: fél nap alatt eladja az autót, és már meg is kapja az újabb adag gyógyszert a dílertől. Kristófnak persze feltűnik a hiány, értesíti a rendőrséget, teljesen kétségbe van esve. Zsolt persze kussol, de otthon hagyja a telefonját, és Tóbiást nem hagyja nyugodni, így belenéz. Azt a részt, hogy a belépőkódon simán átmegy nem részletezték, úgyhogy egyből ugrottunk is egy smsre amiben Zsolt valami Sonnynak írja, hogy megvan a lóvé. Tóbiás nem kertel: elmondja Zsoltnak, hogy tudja, hogy ő lopta el Kristóf autóját. Zsolt nem látja értelmét a tagadásnak, úgyhogy beismeri, hogy függő lett, és hátba szúrja még az a keveset is, aki segít neki. Tóbiás próbál toleráns lenni, de ez az autó dolog nagyon felbosszantja, úgyhogy elég rendesen kiabál Zsolttal, és elzavarja visszaszerezni a járgányt. Mire Zsolt visszaér már Kristóf is értesül a hírekről, ám a kocsit nem sikerül visszaszerezni. Kristóf hívni akarja a rendőrséget, de Tóbiás négyszemközt elmondja neki, hogy az ő hibája az egész, mert ő öntötte ki a gyógyszereket. Kristóf rettentő dühös, de Tóbiásra való tekintettel nem hívja a rendőröket, viszont nagyon pipás rá. Tóbiás ezek után nem lát más megoldást, mint kitenni Zsolt szűrét, mert tiszta szívás az élete mióta odaköltözött. ,,De hova menjek?” – kérdezi kétségbeesve Zsolt. Hát az már nem Tóbiás gondja…

bk_maj14_18_2.jpg

Balázs szerez egy fasza bárpultot a villába, úgyhogy fel is avatják egy csajozós bulival. Elhívják azt a Bíborka nevű csajt, akivel Balázs egyszer randizott, és azt a producer csajt, akivel Peti összebalhézott. Hannát nem hívják, de beugrik valamiért, és látja, ahogy Balázs Bíborka szájában van éppen, és amikor megpillantja Hannát, rá is játszik a dologra. Készít mindenféle szelfiket is, amiket kétségbe esve nézeget másnap reggel. Átmegy Hannához bocsánatot kérni, lejátsszák az egyik legnagyobb vitájukat, aminek természetesen szex a vége.

bk_maj14_18_4.jpg

Eljön a díszpolgár-avatás napja. Az esemény előtt meglátogatja Vilit Urbán Armand, az idősek otthonának az igazgatója, aki próbált keresztbe tenni annak, hogy Vilit díszpolgárrá avassák. Viszi a hírt, hogy biztos helyről tudja, hogy Vili lett a győztes, úgyhogy gratulál, talán jövőre, tizenharmadjára neki is sikerül. Vili ugyan örül, hogy ő lesz a díszpolgár, de sajnálja ezt az Armandot, hiszen oké, hogy anno lopott az öregek otthonából, de csak egy botlás volt… Éppen ezért amikor Vili átveszi a díjat, rögtön vissza is utasítja, és Armandnak ajánlja. A döntnökök összeülnek hát, és most először két embernek adják ki a díszpolgári címet: Vilibának és Armandnak. Vili ezek után csak egy dolgot érez kötelességének: hazamennek koccintani, ott vannak Nóráék és Alízék is, úgyhogy elmondja, hogy nyugdíj-kiegészítésként vibrátorokat árulnak. A többiek gratulálnak az üzlet sikeréhez, és Vilit nagyon boldoggá teszi, hogy csak ennyit fűznek hozzá.

bk_maj14_18_5.jpg

Timike és Ottó moziba mennek aztán a parkban nyalják-falják egymást. Nem tudom, hogy egy ilyen idegesítő kis fruskát hogy lehet elviselni, de mindegy. Hazafelé menet Timi megnézi a postát, és talál benne egy levelet az iskoljától, úgyhogy goyrsan elrejti a kabátjában. A fiatalok kinyitják a levelet, de Timi nem hajlandó elmondani még Ottónak sem, hogy valójában miért jött haza, de aztán csak kinyögi, hogy kirúgtak egy tanárt, őt pedig felfüggesztették, és fegyelmi tárgyalása lesz. Lehet találgatni! Csak nem összeszűrte a levet az egyik tanárával? Mindenesetre a kiscsaj nem ússza meg olyan könnyen, ugyanis Mikinek is ír levelet az iskola, úgyhogy Miki rákérdez, hogy hogy is van ez. Jajj, jövő hétig kell várni a válaszra, Úr Isten!!

bk_maj14_18_7.jpg

Attila egy Árpai Kamilla nevű új ügyféllel találkozik. Az előző jelenethez képest nagy hó esett le, pedig egy perc különbség volt a kettő között. A nőt hűtlen kezeléssel vádolják, ebben kell neki Attila segítsége, hiszen a jóhíre forog kockán. Miért érzem úgy, hogy ez összeköttetésben van azzal a Szonja nevű nővel, aki Miki nője (lesz) és Nóra ügyfele… Attila nem biztos a dologban, úgyhogy időt nyerne, de a nő szinte Attilát átölelve könyörög, amiből az arra járó Rudi csak az átölelést látja. Célozgat is utána Attilának rá, hogy hogy tapadnak rá a nők, tán újra kéne edzeni járni a Fittlaborba. Megbeszélik hát, hogy újra emelgetik majd a súlyokat. Attila egyébként teljesen elbizonytalanodott magában, vinne Julinak pogácsát az irodába, de inkább nem, nehogy olyanra nyisson be, amit nem akar látni. Épp Juli is kijön, megköszöni a pogácsát, és jelzi, hogy sokáig dolgozik. Attila hazamegy tenni-venni, majd a reggeli nő jön, hogy lehallgatják a telefonját és lejátszották neki az üzenetet, úgyhogy retteg. Közben nagyon meleg van, úgyhogy leveszi a blézerét, és megint épp fogdossa Attilát amikor Juli hazajön. ,,Julikám, azt hittem, csak később jössz haza!” – így Attila. Nem a legjobb mondat ilyenkor, pláne ha tök ártatlan vagy.

bk_maj14_18_6.jpg

Krisztián tehát megkergeti az ismeretlen behatolónak hitt Alízt a munkahelyén, majd amikor látja, hogy a lány az, elkezd süketelni arról, hogy nem dolgozik itt, hanem egy barátját látogatta meg a munkahelyén. Ennyire azért még Alíz sem hülye, hogy ezt bevegye, úgyhogy Krisztán kénytelen elmondani, hogy azért dolgozik titokban, hogy megadja Alíznak a tökéletes esküvőt. Alíz egy tökéletes vőlegénynek jobban örülne, úgyhogy megkéri Krisztiánt, hogy mondjon fel. Krisztián így tesz, de pénz továbbra is kell, úgyhogy kölcsönkér Kristóftól…

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása