Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fear The Walking Dead 3x14 - Soha semmi sem jön össze

2017. október 10. 12:00 - Chat Géza

Múltkor ott hagytuk abba, hogy mindenki külön utakon járva próbál szerencsét. Amíg Madison, Strand, Walker, aki nem texasi kopó, hanem egy indián, plusz Ofilia és a legnagyobb mellékszereplő haverja a víztározó felé haladnak, addig Alicia megkeresi a kunyhót, amiről szerelme hadovált neki, Nick és Troy meg titokban lemeózzák, hogy Alicia rendben van-e. A csajjal minden oké, tud magára vigyázni, ezt megállapítják a srácok egy felpattintott babkonzerv társaságában, úgyhogy inkább mennek Madisonék után. Persze ők se jutnak el simán a gátig. Az egy dolog, hogy Strandnek amúgy is kétségei vannak azt illetően, hogy Salazar kapitány majd tárt karokkal fogja őket fogadni, úgy meg pláne, hogy a százzal, de minimum ötvennel robogó kamion hátulján üldögélő Ofélia fogja magát és leszédölög. Itt derül ki, hogy megharapták. Hát, persze.

Nincs mese, mivel több napnyi kocsikázás lenne elvinni Salazarhoz egyetlen lányát, aki addigra tuti zombivá válna, ezért jobb ötlet híján elmennek a jól ismert szupermarketbe, ott begyógyszerezik a lányt, oszt megvárják a kedves apukát. Strand hevesen tiltakozik, de Madison a vezér ürü, szóval túl sok apelláta nincs az ügyben. Megérkeznek, durván lesápolják őket, hamar szereznek láz- és fájdalomcsillapítót, de ugye azt mindenki tudja, hogy egy neo citran még nem fogja kiűzni a halálos kórt a beteg kis testecskéjéből. Strand látványos hisztirohamot kap, hogy Madison nem is csinálhatott volna ennél nagyobb butaságot. 

Szerinted mit fog szólni Salazar, ha meglátja a halott lányát? Örülhetünk neki, ha nem kezd el minket bedarálni hamburgernek.

Ami igaz, az igaz, hisz Daniel már kevesebbért is felgyújtott egy egész mexikói palotát, ugye. Mindeközben Alicia kifogyva a kajából elmegy zsákmányszerző körútra, mintha csak a Survivorban lenne. Talál is egy étteremben egy vödör krumplit, csak sikerül magához csalogatnia a közeli zombikat, így a gyerekeknek fenntartott játszóházban, egész pontosan a labdákkal teli medencében állítja fel a saját kis sniper fészkét. ÉS IGEN! Valami megmoccan a labdatengerben, de le is rántja Aliciát. Hopp, egy gyerekzombi! Megy a küzdés, de Alicia végül pillangókéssel megoldja a dolgot, ahogy Rick is fejbe lőtt egy plüss nyúllal a kezében csoszogó zombi lurkót a TWD első évadának első részének végén. Már csak az étterembe betévedt többi kóborlót kellene kiiktatni. Mire ez megfogalmazódik a fejében, már jön is egy idegen, aki lecsákányozza az összeset, majd fogóval kitépi egy-egy fogukat, az ujjaikról meg levágja a gyűrűket. Ja, és a krumplit is elviszi. Alicia megy a krumpli után, összefut a helyi csákányos Michonne-nal, összepajtiznak, és együtt indulnak tovább.

kepernyofoto_2017-10-10_7_11_12.png

De vissza a szupermarkethez!  Nick és Troy is a helyszínre érnek - akiknek hogy is lett pénzük arra, hogy bejussanak? - kicsit segítenek Madisonnak, de csak azért, hogy Ofélia gyógyszereit kicsit megcsapolhassák. Nick már porciózza is ki magának meg a haverjának a cumót, majd elindulnak megkeresni az igazán ütős cuccot. Ahhoz El MAtarifét kell keresni. Nick még bekábszizva is kiszagolja, hogy hol van a fődíler, aki már veszi is elő a pult alól a hernyót, a kokót, a metamfetamint, a mindent, de Nicknek ezek már kismiskát, neki az Igazán erős anyag kell. Erre a díler lekap a polcról egy ötliteres üveget, amiben rendes emberek uborkát szoktak kovászolni, de ő valami speckó lében pácolt agydarabkákat tárolt benne. Egyétek, ez még a holtakat is feltámasztja! Még fizetni se kell érte, hisz a rendes junkie visszajáró vendég, úgyhogy lesz még módjuk törleszteni. Troy kicsit ráparázik, menten szívrohamot kap, de Nick lenyugtatja a francba, hogy csak hagyni kell, hogy vigyen a flow. Közben meg egy tucat zombi jön velük szembe az utcán, erre Nick máris bekeni magát vérrel, és ugyanezt tanácsolja Troynak is, és így már ketten flesselgetnek, amint 20 zombi hörögve elcsoszog mellettük.

kepernyofoto_2017-10-10_7_13_57.png

kepernyofoto_2017-10-10_7_14_04.png

Pont akkor, amikor Daniel daér a helyszínre, nettó 10 másodperccel előtte dobja be a törölközőt Ofélia. De azt persze még el tudta mondani, hogy szerette a fatert. Ezt persze Madisonnak kéne átadnia, aki viszont nem nagyon tud mit kezdeni az őrjöngő apával, aki jó, hogy nem ereszt egy golyót a nő fejébe. Reggelre aztán elszáll a harag, és megengedi, hogy a gáthoz jöjjenek. Még Strand is jöhet, aki ennek csak örülni tud, hisz mindenkit körbeszívatva az éjszaka leboltolt valamit a szupermarketes gengszterekkel, hogy olyat mutat nekik, aminek örülni fognak, és gondolom, hogy nem Salazar két gyönyörű szép szemére gondolt.

Jövő héten dupla részes évadzáró. Az lesz ám csak a nagy móka.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása