Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8295-8296. rész

2017. március 09. 13:09 - Gillotte

Ádám még aznapos, de már józanodik, úgyhogy elvállalja a fotózást. A Hanna által írt bordélyházas cikkhez kéne fotózni a lányokat. Később Zsófi is meglátogatja Ádámot, csak hogy a saját szemével is lássa, hogy mennyire nincs jól. A fotós pont világítja a helyszínt, úgyhogy Zsófi flört jelleggel felajánlja magát modellként, hogy lehessen tesztelni a fényeket. Nem tudom, miért kell itt külön köröket futni. Már épp elérkezne a pillanat a romantikára, mikor Hanna trappol be azzal, hogy a lányok nem vállalják a fotózást, úgyhogy Ádám rohan rábeszélni őket. Mert egy férfi szempár biztos segít, ugyan már…

bk_februar23_1_1.png

Ági érzi, hogy bajban van, próbálja magyarázni a bizonyítványát Stellánál, nem is azt látta, amit látott, hogy Ági megpróbálta lelökni a Herrt a lépcsőn. Még forró kakaóval is próbálja lekenyerezni a kislányt, de Stella inkább hazahúz, mint hogy egy perccel is többet kelljen töltenie Ágival. Herrné azért felhívja a figyelmét, hogy továbbra is felkészíti a fizetős sulira illemtanórákkal, és az illem kezdődhetne azzal, hogy nem üti bele az orrát más dolgába. Stella próbál pókerarccal hazamenni, de Novákék ecsetelik, hogy kell járni Ágihoz illemtanra így meg úgy, de Stella kijelenti, hogy ahhoz a nőhöz ő az életben többet nem megy, mert durva, amit a férjével csinál. Ági is érzékeli, hogy ez már nem normális dolog, úgyhogy kétségbeesve megy fel Attilához. Kezdek megőrülni! – mondja kétségbeesve. Elmondja Attilának, hogy nem bírja tovább, borzasztóan bánik a Herrel, túlzásba viszi a megtorlást, majdnem lelökte őt a lépcsőn, és még Stellát is megfenyegette. Lehiggadva tér haza, kimegy a Herrért a kertbe, hogy bevigye, ám legnagyobb meglepetésére a férjnek se híre, se hamva.

bk_februar23_2_1.png

Tóbiás aggódik, hogy Kristóf rászokik a nyugtatókra, úgyhogy rábeszéli, hogy menjen át Emíliához dumálni, mielőtt függő lesz. Emília hamar fogadja Kristófot, és még kávéval is megkínálja, így könnyű a megnyílás. Emília szerint a megfelelni-akarás miatt vannak pánikrohamai Kristófnak, ezért jön elő mindig a munkája során, mikor meg kell menteni valakit. Addig kapirgál a pszichológus, míg ki nem derül, hogy Kristóf apja miatt van minden. Mivel nem tudta elfogadni, hogy a fia meleg, így Kristóf sem, mert a mássága miatt sosem lehet olyan, mint a példaképe, az apja. Ennek szellemében leutazik vidékre, hogy megoldja a dolgait. Díjat Emíliának!

bk_februar23_3_1.png

Miki rendesen lebarmolja Julit, amiért lemondta a már bejáratott faszállító embert. Juli kikéri a hangnemet, de ennek ellenére elbizonytalanodik, úgyhogy valami olyasmivel akar előrukkolni, amitől leesik Miki álla. Attila a környezetbarát megoldásokat javasolja. Olcsó, jó minőségű, és környezetbarát, mi kell még. Semmi, s bár Miki előadja a nagymenőt, akinek derogál az ilyesmi, azért miután Juli magára hagyja, csak felhívja az illetékeseket plusz infóért. Jaj, de izgalmas ez a szál, csak győzzek várni holnapig!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása