Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 7x05 - Szenvedés a hegyen

2017. február 24. 09:00 - Chat Géza

A címadás nem árul nagy zsákbamacskát. Egy csapat van aki hegyen dolgozik, és egy csapat van, akik szügyig gázolnak a slamasztikában, a hetente kitermelt vicc mennyiségű, néhány unciányi aranyban. Hoffmanék szenvedéstörténete ez. De előtte nézzük meg, hogy mi a helyzet a másik két helyen.

kepernyofoto_2017-02-23_22_48_19.png

Tony és a csudakotró

Az egyes kotró faszán megy, úgyhogy már csak a kettest kellene üzembe helyezni. Illetve nem is azt, mert azzal még van egy két dolog. Ugya ahhoz, hogy leutaztassák a folyón Gene Cheesemannek életet kel lehelnie három MÉH-telepre való fémhulladéknak is ótvar hajóba. Most viszont egy harmadik gépről van szó, ami nem is egy kotró, henm egy klasszikus mosó. Ezzel Tony harmadik gyereke, Mike szív. Két hét lemaradásban van. Ezért oda küldik Kevint, hogy legyen ki tologassa a fölösleges földet, aztán elérnek az aranyban gazdag rétegig, erre Monica is megérkezik, segít összarakni a bazi nagy hengerből álló mosót, mire Tony is feltűnik, mint az Oroszlánkirályban Mufasza szelleme az égen, így ő is segít beröffenteni a cumót. Ezzel két helyen termelnek egyszerre, amitől a szakállas rednecknek egyből aranyban kezd forogni a szeme.

kepernyofoto_2017-02-23_22_47_48.png

Parkerék

Chris lesérül is meg kell műteni a hátát. Nincs nagy para, nem kell még földet lapátolni rá, de ez azt jelenti, hogy egy ember kihullik a csodacsapatból. Parker fel is vesz egy Denis nevű fickót gépkezelőnek, akit onnantól kezdve, hogy beül a markolóba, egyből ekézik a többiek, hogy mi mindent csinál fosul. A földet mellé szórja, leáll kávézni, így a mosó üresen megy. Ezt a vidám, vigyori nyugdíjas el is küldik a második napján. Aszondja nincs harag, de azért puffogva dobálja a táskájába a melós szettjét. Amikor már a csapat levehetné a szopóálarcot, akkor látják, hogy a mosó köpi kifelé magából a szűrőt. Kiderült, hogynem folyt a víz, így a finom homok felhalmozódott, ami kinyomta a rendszerből a szűrőket. Jó, de miért nem volt víz? Ja, a lesérült muki elfelejtette megtankolni a szivattyút. Az igen. Az emberi mulasztáson rugózva, azért csak sikerül 2,5 óra alatt megoldani a problémát és újra beröffenteni a mosót. Ezzel a leállással buktak egy jó 8-9 ezer dollárocskát, de ez van. A hét végére így is sikerült 103,7 unciát összeizzadni, ami ugyan 40-nel elmarad a kívánt mennyiségtől, de figyelembe véve a sok szarakodást, ez is jó.

 

Hoffmanék

Úgy ment a munka, mint az álom. De annyira, hogy az epizódban alig szerepelt ez a csapat, mert minek, ha nincs konfliktus. Az elején elmondták hatszor, hogy ez a hét most nagyon fontos, tövig kell nyomni, ki kell szedni az aranyat a fődbű, stb, aztán néztük Parkeréket és Tonyékat felváltva. Múltkor az a megállapodás született, hogy ha ezen a héten nem lesz meg az 50 uncia, akkor elhúznak innen. Egy gyerekmaréknyi, 9 uncia jött össze, ami elég nagy gyász. Ezzel bezárják ezt a bányát, plusz Hoffman közli, hogy két hétig senki sem kap fizut. Ezen a négygyerekes családapa rántja fel magát, hogy akkor majd mehet is megmondani a feleségének, hogy a férje nem kap fizetést, hogy nem tud mit küldeni otthonra. Egy másik mitugrász is vernyákol, hogy neki jelzálog hitele van.

Hogy mi lesz velük? Azt nem tudni, azt viszont igen, hogy Tony jövő héten már meg is keresi az első millióját a szezonban.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása