Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8255-8256. rész

2017. február 10. 12:00 - Gillotte

Máté nagyon izgatott, ugyanis Apanap lesz a suliban, amikor az apukák bemennek, és elmesélik, mivel foglalkoznak, és nyilván Attila munkája a legmenőbb ezzel a mondvacsinált magánnyomozósdival. Juli ezt nem tartja jó ötletnek, úgyhogy Peti felajánlja szolgálatait, de a kisfiú elutasítja, mondván, ,,nem te vagy az apukám”, s ezen érv sajnos kikezdhetetlen. Máté az udvaron fut össze Attilával és Szilviával, előadja kérését, amit Attila rendkívül lelkesen fogad, Szilvia már kevésbé, s négyszemközt meg is említi Attilának, hogy az ő fia sem hívta el az apját, nem véletlenül, akkor Máté miért tette. Szilvia inkább indítványozza, hogy Attila az ő fia, Bálintka Apanapjára menjen el, de Attila szerint ez még korai, de ettől még persze rendezhetnek közösen programot. Szilviának Mátéval is van lehetősége négyszemközt beszélni: felhívja rá a figyelmét, hogy Attila és Máté már nem egy család tagjai, úgyhogy Attila már nem az apukája. Ekkor jön Juli: ,,mit magyarázol te az én gyerekemnek?” MILF harc ON!

bk_januar26_1_1.png

Minden gyanús jel ellenére, úgy tűnik, az autó után érdeklődő srácot tényleg az autó érdekli, úgyhogy Rudi nyélbe üti vele az üzletet, és eladja a verdát. Irma is érkezik az Emíliától megtudott hírrel, hogy lecsukták a drogdílert, úgyhogy minden rendben van, a szer pedig marad Rudinál, hogy megsemmisítse.

bk_januar26_2_1.png

Alíz és Krisztián wellnessezni mentek volna, de Alíz lebetegszik, úgyhogy ez ugrott. Felajánlja Rudinak, hogy elmehetne helyettük ő, sőt, Krisztiánt is vihetné, így legalább nincs könyöradomány jellege. Rudi elküldi Alízt a fenébe, a könyöradományával együtt. Krisztián persze Rudit taplózza le, és bocsánatkérésre szólítja fel, de Rudi tojik bele, inkább megy pókerezni. Krisztián lakás-wellnesst tart Alíznak, ami magában foglal kamillás gőzölést, masszázst, és fürdőt is, hisz Krisztián mint mondja, minden körülmények között szereti Alízt, akkor is, ha tiszta takony. Milyen romantikus. Az idillt a részeg Rudi hazatérése szakítja meg, aki öntelt mód áradozik arról csóringer barátainak, hogy nyert tíz millió forintot a pókeren, naná, hogy valami illegális helyről!

bk_januar26_3.png

Mikit nagyon izgatja, hogy hogyan rabolták ki Juditot, aki persze nem tudja részletezni a meg nem történt kirablását, úgyhogy inkább sírva borul Miki nyakára, hisz egy síró nőnek senki nem tud ellenállni. Ellopták a pénzét és a bankkártyáját, jaj, mi lesz most, így a szállodai szobát sem tudja kifizetni. Miki persze belesétál a csapdába, úgyhogy kifizeti a szállodát, és felajánlja Juditnak, hogy költözzön hozzá. Nóra is hamar értesül a dologról, visszafogadná Juditot, de már késő. Judit azért nem szeretné, hogy mindenki tudjon a dologról, így Ottó fiát sem értesíti. Ottó eközben rohan a KisSzékből a másik munkahelyére, ami most nem a Rózsa, hanem a csirkejelmezes meló. Nem tudom, hogy csinálja a srác, hogy három munkahelyen van, mégis állandóan csóró. Épp most is, ugyanis Liza egy nagyon ismert csellista koncertjére menne, és mivel nincs rá zsé, Ottó kiszolgálja magát anyja pénztárcájából. Átmegy Mikiékhez, s míg Miki és Judit a konyhában matatnak, ő szépen kilopja anyja tárcájából a bankkártyát.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása