Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8197-8198. rész

2016. december 17. 13:00 - Gillotte

Liza nem felejtette el, mire kérte Juli, úgyhogy reggeli közben előadja a Herrnek, hogy moziba szeretne menni, és az anyja nem ér rá, a barátaival meg még nem tartanak ott, hogy moziba menés, úgyhogy elmehetne a Herr. A kérdezett szívesen megy, és terve szerint majd megnyugtatja a távollévő Ágit, hogy vigyáz a lányra. Hát, azt épp nem kéne, mert Ági nem is tud a moziról – gondolja Liza. Megelőzi a botrányt, úgyhogy ő mondja el Áginak, hogy moziba mennek a Herrel, de Áginak ez gyanús, úgyhogy Lizának vallania kell: Juli ötlete volt a moziba menés. Ági átmegy balhézni Julihoz, hogy mibe keverte Lizát, milyen dolog, hogy Lizát kéri meg Juli, hogy kémkedjen a Herr után. Juli nagy nehezen leállítja sógornőjét, hiszen csak azt vetette fel Lizának, hogy töltsenek több időt ketten a Herrel, és a mozi ideális, mert ha beáll a kínos csend, ott a film. Ági megnyugszik, így zöld utat kap a mozizás.

bk_december9_1_1.png

Emília visszaszolgáltatja Milánnak a farmerjában talált óvszert, aki udvariasan felajánlja nagynénjének, elvégre neki van több is, de Emília nem él a lehetőséggel, mondván, tud vigyázni magára. (Hát már nem bánnám, ha lenne mire vigyázni, de Félix ugyebár úriember, úgyhogy ha történne valami, akkor sem tudnánk róla, annyira diszkrétek lennének). Emília figyelmezteti Milánt, hogy vigyázzon Lizával, gyógyszereket szed, és bipoláris zavarral, küzd, magyarán okozhat meglepetéseket. Valószínűleg a srác egyik fülén be, másikon ki.

bk_december9_2_1.png

Natasa és Peti rendezik a nézeteltérést, és nassolás közben közösen keresnek megoldást a problémáikra: Natasának keresnek egy stresszhelyzetet a ,, hogyan alakulnak az emberi kapcsolatok szélsőséges stresszhelyzet hatására” témára, Petinek pedig valamit amiről dokumentumfilmet csinálhat. Peti javasolja, hogy párokat zárhatnának szobába, és a lányoknak adott idő alatt ki kéne választani egy halom ruha közül a tökéleteset, a srácoknak meg siettetnie kell a csajokat, mert minél hamarabb végeznek, annál több pénzt kapnak, ott a stressz rögtön. Jó-jó, de Natasa nem érzi úgy, hogy ez a tökéletes téma. Gesztenyepüré után elmennek sétálni egy kikötőbe, ahol egy fickó ügyködik a motorcsónakján, majd hívja valaki, és elrohan, de a kulcsot benne hagyja. Petinek se kell több, berángatja Natasát a csónakba, és brahiból kölcsönveszik a csónakot, hátha úgy jön az ihlet.

bk_december9_3_1.png

Félix megpróbálja eladni az illegálisan szerzett festményeit, hogy pénzt szerezzen a Herrnek. Mivel lopottak a képek, galériába nem viheti, így Ágit kéri meg, hogy segítsen. Némi zsarolás hatására (miszerint ha Ági nem segít, a Herr fülébe juthat, hogy ők ketten mogyorózgattak) Ági hajlandó segíteni, és Rudihoz irányítja Félixet, aki úgyis panaszkodott nemrég arról, hogy nem szereti a Kisszékes melót. Egy-két festményt kéne külföldre szállítani, ez a lényeg, és mivel a rövidebbre nyírt haj kicsit bűnözősebb külsőt kölcsönöz Rudinak, érdeklődve figyel Félixre.

bk_december9_4.png

Miki előre összekormozott kézzel átmegy Gigihez, látszólag azért, hogy meggyőzze arról, hogy a Herrt nem kéne legjobb barátnak választani, de a hófehér felsőben pompázó nő rohanna a tárgyalásra, úgyhogy pá, Miki. Miki búcsúzóul megfogja Gigi vállát, és oh, a fene, hát nem mocskos a kezem?! Gigi elrohan ruhát cserélni, remélve, hogy Miki kitalál. Mi az, hogy, olyannyira, hogy még a zárat is elrontja kifelémenet, hogy Gigi ne jusson ki. A nő nagyon meglepődik, mikor nem tud kijutni, hívja a Herrt, aki ugyebár mozizik, és ki van kapcsolva a telefonja. Gigi ezután Attilát tárcsázza, hogy el kéne halasztani a meetinget, de sajnálattal hallja, hogy ilyet nem lehet csinálni, egy megoldás van: meghatalmazni valakit, hogy járjon el helyette, Attila tud is küldeni mintát e-mailben, Giginek csak ki kéne nyomtatnia és aláírnia. Ha a Herr nem ér rá, akkor Julit is meghatalmazhatná példának okáért. Ahogy Attila leteszi a telefont, Miki már nyomja is a kezébe a győzelmi whiskeyt.

bk_december9_5.png

Rudi hatására Alíz azzal áll elő Lucának, hogy habár most nem tudja átszervezni a Parkinson-sétát, mi lenne, ha hármasban Krisztiánnal majd elmennének valahova családilag. Luca ki is van engesztelve.

Címkék: barátok közt
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.17. 16:18:23

Juli, a nagy tattikus businesswoman :DDDDDDDD és a tánctanár hová tűnt?

úgymond olvasó mmkk 2016.12.17. 20:33:45

@Cimili: akkor mondd már meg neki, hogy szökjön vissza a képernyőre, sokkal jobban illik a businesswoman-hez, mint Attis

Gillotte 2016.12.18. 11:11:02

@úgymond olvasó mmkk: Juli leépítette Attikám miatt, de abban maradtak, hogy majd szól, ha a tánctanár is jó. Tényleg kár érte, olyan jószívűnek és romantikusnak tűnt, szerintem Julinak életében nem volt még olyan jó pasija, mint a tánctanár. (Ja de, András is jószívű meg romantikus volt, de mégis más).

úgymond olvasó mmkk 2016.12.18. 11:18:22

@Gillotte: bolond ez a nő, Attis közben vígan randizgat valami milffel. bár, ha Juli eddigi pasizásaiból indulok ki, majd megint felfedezi, hogy a padlás milyen "jó" rejtekhely. vagy feltűnik a színen egy eddig ismeretlen, élő Berényi, és az lesz a következő lovag. az egész család megvolt neki, csak szegény halott Zoli nem.

@Cimili: ennyire ne legyél irigy :))))
süti beállítások módosítása